University of Portsmouth Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce să ne alăturăm?

Portsmouth este un oraș de intrare deschis lumii. Universitatea noastră este la fel. Cursurile noastre cu fracțiune de zi, online înseamnă că puteți studia din orice parte a lumii atunci când vi se potrivește. Cu noi, veți dobândi cunoștințe și abilități pentru a vă dezvolta perspectivele de carieră și a dezvolta o rețea globală pe parcurs. Alătură-te cu noi la următorul pas în călătoria ta de educație. Vedeți cum vă putem ajuta să vă duceți unde doriți să mergeți.

# 21
universitate din Marea Britanie

(Ghidul Universității Guardian, 2020)

5
stele pentru angajabilitate

(QS World University Rankings)

3
date de început pe an

Februarie, mai și septembrie

woman, laptop, business

Studenții noștri sunt din toată lumea. Am întâmpinat studenți din aproape 150 de țări și numărări. Ar fi plăcerea noastră să vă primim și noi!

Cursurile on-line ale Universității din Portsmouth, cursuri online sunt concepute pentru a se potrivi în jurul tău. Nu va trebui să vă mutați casa sau să obțineți o viză pentru a studia cu noi. Puteți accesa cursul dvs. din orice parte a lumii prin Moodle, mediul nostru de învățare digitală ușor de utilizat (DLE). Acest lucru este posibil deoarece toate modulele noastre, activitățile de învățare și evaluările sunt livrate online.

Toate modulele noastre de curs sunt împărțite în secțiuni săptămânale gestionabile, astfel încât cursul să se potrivească în jurul stilului dvs. de viață și al angajamentelor.

După absolvirea Universității din Portsmouth, printr-un curs online, certificatul dvs. de diplomă va avea aceeași pondere academică ca o diplomă de campus.

Locații

Portsmouth

Address
Winston Churchill Avenue
PO1 2UP Portsmouth, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră