University of Hull Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Căutați inspirația și provocarea pentru a avea succes în gradul dvs.? University of Hull Online este alegerea perfectă. Obțineți excelență în materie de predare și oportunități de îmbunătățire a carierei pentru care suntem renumiți. Plus flexibilitatea studierii online.

Cu University of Hull Online , veți obține expertiza, oportunitățile și inspirația de care aveți nevoie pentru a avea succes.

Încadrează-ți studiile în jurul muncii și al altor angajamente, pe măsură ce câștigi abilitățile și cunoștințele transferabile pe care angajatorii le apreciază.

De ce să ne alăturăm?

Premiul de argint pentru excelența noastră didactică în 2018 *
* Premiat un Argint în cadrul Cadrului de Excelență în Predare, care recunoaște excelența în predarea și învățarea în universitățile și colegiile din Marea Britanie

Numit în primele 50 de instituții din Marea Britanie pentru puterea de cercetare de către Times Higher Education

95,9% dintre studenți sunt la muncă sau urmează studii la șase luni după absolvirea lor **
** domiciliu în Marea Britanie cu normă întreagă pentru părăsirea primului grad; Destinațiile părăsitorilor din sondajul pentru învățământul superior, pentru anul universitar 2016/17 publicat de Agenția de Statistică a Educației Superioare 2018.

Fa urmatorul pas in cariera ta

Căutați inspirația și provocarea pentru a avea succes în gradul dvs.? University of Hull Online este alegerea perfectă. Obțineți excelență în materie de predare și oportunități de îmbunătățire a carierei pentru care suntem renumiți. Plus flexibilitatea studierii online.

Iată câteva dintre motivele pentru care ne putem alătura.

 • Începeți din start în călătoria dvs. profesională. Toate cursurile noastre au fost proiectate ținând cont de angajabilitate. De-a lungul studiilor, înveți abilități relevante și transferabile pe care angajatorii le prețuiesc.
 • Faceți-vă CV-ul să iasă în evidență. Avem relații strânse cu industria, guvernul și alți parteneri. Aceasta vă oferă posibilitatea de a accesa cunoștințe din lumea reală pentru a vă îmbunătăți CV-ul.
 • Fii bine conectat. Cursurile noastre online vă conectează la o comunitate globală de studenți cu idei similare. Puteți împărtăși cunoștințe valoroase și perspective cu colegii dvs. în timp ce studiați.
 • Fă-ți prieteni pe viață. Relațiile pe care le construiești în timp ce studiezi cu noi nu se termină atunci când îți termini cursul. Cu noi, aveți îndrumare pe tot parcursul vieții. Și acces la rețeaua noastră globală de absolvenți de 85.000 de oameni.
 • Alăturați-vă listei noastre de realizatori, lideri, influenți și experți. Alumnii noștri includ Tom Watson, lider adjunct al Partidului Muncii; Jeremy Darroch, director executiv al Sky UK; și Dame Eleanor King, judecător al Curții de Apel din Anglia și Țara Galilor.
 • Ajutați să schimbați lumea. La Universitatea Hull, ne-am angajat să vă oferim predarea și sprijinul de care aveți nevoie pentru a ajuta la construirea unei lumi mai bune. De aceea, motto-ul nostru este „Lampadas Ferens” , tradus ca „Purtând lumina învățării”. Alătură-te nouă!Woman working by a windowAndrew Neel / Unsplash

Învățare online flexibilă

La University of Hull Online , profesorii noștri experți vă vor încuraja să vă atingeți obiectivele.

Nu este necesar să faceți o pauză de la angajamente sau angajamente personale în timp ce studiați cursurile noastre cu fracțiune de zi, online.

Motive pentru a studia online cu noi

 • Studiați după propriii termeni. Aveți acces facil online la toate materialele de curs de pe desktop sau tabletă, fără costuri suplimentare.
 • Mențineți-vă echilibrul de muncă și viață. Cu subiecte săptămânale gestionabile, vă puteți programa studiile în jurul angajamentelor personale și al angajamentelor dvs.
 • Fii parte a unei comunități globale. Împărtășește cunoștințe și perspective cu colegii din întreaga lume și creează rețele profesionale globale.
 • Suport dedicat. Aveți acces la un consilier dedicat studenților pentru a vă oferi sprijin cu studiile dvs. ori de câte ori aveți nevoie.

Cum functioneaza

 • Angajează-te în timp ce înveți. Studiile dvs. includ un mix interactiv de forumuri de discuții online, prelegeri la cerere și webinete live.
 • Obțineți ajutor de la tutorii dvs. atunci când aveți nevoie. Prin intermediul platformei noastre de învățare online, aveți acces ușor la asistență și feedback din partea tutorului.
 • Trimiteți sarcinile online. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la costurile de călătorie, vizele sau timpul liber. Toate misiunile sunt trimise și clasificate online.
 • Începeți cu cerințele hardware și software de bază. Vă facem experiența dvs. de învățare online cât mai fără probleme.
 • Plătește așa cum mergi sau plătește în avans. Oferim opțiuni de plată flexibile, astfel încât să vă puteți gestiona finanțele.

Locații

carenă

Address
carenă, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră