University of Essex Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bun venit la University of Essex Online . Dacă sunteți în căutarea de a vă îmbunătăți cariera profesională, studiile noastre de învățământ la distanță și cursurile postuniversitare sunt unele dintre modalitățile cele mai rentabile, convenabile și flexibile de a face acest lucru. Îmbunătățiți atât educația și cariera dvs., indiferent de locația geografică, locul de muncă sau angajamentele personale.

Prin studierea la un curs de la University of Essex Online , veți primi calificarea de la o universitate foarte apreciată din Marea Britanie și veți avea acces la tot sprijinul academic pe care l-ați aștepta să îl primiți în campus.

De ce să studiezi cu University of Essex Online ?

  • Îmbunătățiți-vă cariera și potențialul de câștig cu abilități care sunt direct transferabile la locul de muncă.
  • Instruirea de calitate din partea profesioniștilor din industrie combinată cu cea mai recentă tehnologie educațională online.
  • Am obținut în mod constant rezultate remarcabile în ceea ce privește satisfacția studenților în rândul Studiului Național Studențesc, obținând un scor de 89% pentru satisfacția studenților în anii 2019.

Despre noi

Oferim cursuri de licenta universitare si postuniversitare online atat studentilor britanici cat si celor internationale, ceea ce le permite acestora sa beneficieze de o abordare flexibila de studiu, pastrand in acelasi timp calitatea si sprijinul pe care vi-l asteptati de la o universitate de top din Marea Britanie.

Cursurile noastre structurate de învățare la distanță vă permit să lucrați la gradul dvs., utilizând un mediu unic de învățare virtuală și aveți în continuare acces la tot sprijinul și facilitățile pe care ați dori să le primiți în campus. Indiferent dacă sunteți un student care dorește să vă îmbunătățească cariera profesională sau un părăsitor al școlii, care a optat pentru un venit și o experiență de muncă valoroasă, în timp ce studiază pentru o diplomă, studiul online este un mod rentabil, comod și flexibil.

Locații

Colchester

Address
University of Essex Online,
West Gate,
6 Grace Street

LS1 2RP Colchester, Anglia, Regatul Unit

Programe

BA
BSc
Certificat
Certificat de Studii Postuniversitare
Diploma Postuniversitare