University of Bolton - Online Studies

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Western International College Online oferă programe de licență în domenii de specialitate, cum ar fi Business și Contabilitate. Studenții din diverse medii academice și niveluri se pot alătura WINC Online ca mijloc de a-și câștiga calificările de fundație, licență și postuniversitar.

WINC Online face parte din grupul de instituții multinaționale Knowledgucate, cu sediul în Emiratele Arabe Unite.

Knowledgebase deține și operează un lanț de școli de joacă, școli K-12, colegii pre universitare, colegii de licență și postuniversitare, precum și o universitate din India. Deține și operează instituții de învățământ din Emiratele Unite și Regatul Unit, precum și oferă programe în spațiul online.

WINC Online este aripa de învățământ online / la distanță din WINC, Marea Britanie, înființată exclusiv pentru a oferi studenților o opțiune de a urmări calificările acreditate, fără a face compromisuri cu programul de muncă sau de familie. Programele oferite prin intermediul WINC Online sunt în parteneriat cu instituții sau universități acreditate și predate și evaluate la aceleași standarde ca cele oferite în modelul tradițional.

128896_pexels-photo-1438072.jpeg

Buro Millennial / Pexels

De ce să studiezi cu Western International College Online?

Bazându-ne pe înființarea Western International College, RAK am înființat un colegiu acreditat de BAC în Tottenham Hale, Londra, Anglia. WINC London este centrul operațiunilor noastre din Marea Britanie și suntem încântați să oferim cursuri predate, precum și online, în colaborare fără parteneri din Marea Britanie.

Livrarea cursului

Spre deosebire de majoritatea programelor de studii online, unde majoritatea interacțiunii dintre profesori și studenți se întâmplă în mod asincron, sistemul de livrare OL WINC permite sesiuni de contact regulate în mod sincron.

Facilități de învățare

Majoritatea cursurilor vor combina lecturi alocate din manuale și alte materiale, exerciții online, probleme sau activități puse de instructor, discuții interactive despre cazuri, situații.

Evaluare online

Evaluările sunt concepute pentru a reflecta și dezvolta abilitățile pe care liderii le utilizează în mediul lor profesional, astfel încât vei fi evaluat pe sarcini scrise, prezentări, portofolii reflectorizante și planuri de dezvoltare personală.

Repere ale învățării online

Cursurile dvs. vor avea loc într-un mediu online. Vă puteți conecta în orice moment, la comoditate, la LMS. Odată conectat, veți comunica cu instructorii și colegii dumneavoastră.

Locații

Londra

Address
Western International College,
Berol House Unit 3K, 25 Ashley Road

Londra, Anglia, Regatul Unit