University of Birmingham Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

116285_logos3.png

Provocarea minții minunate și modelarea viitorului lor

Deveniți un lider în domeniul dvs. cu o diplomă postuniversitară de la Universitatea din Birmingham . Una dintre instituțiile academice de vârf din Marea Britanie combină o lungă istorie a cadrelor didactice riguroase și expertiza informată a facultății noastre cu metode educaționale inovatoare.

Cursurile flexibile de învățare online ale Universității Birmingham te conectează cu facultate și colegi internaționali, astfel încât să dobândești abilități de carieră esențiale și o perspectivă globală informată. Ca membru al grupului Russell, Universitatea din Birmingham înconjoară, de asemenea, studenții cu cercetarea științifică de vârf și cu legăturile profesionale atât în ​​sectorul privat, cât și în cel public.

O instituție de top 100 din lume (QS World University Rankings 2018) și membrul Russell Group, Universitatea din Birmingham a provocat și a dezvoltat mințile de conducere pentru mai mult de un secol. Această tradiție continuă astăzi, înconjurând studenții cu cercetări științifice de vârf și legături profesionale atât în ​​sectorul privat cât și în cel public - indiferent unde și cum studiați.

"Universitatea din Birmingham aplică o abordare excelentă pentru a preda online - fie prin sesiuni online, prin e-mail sau chiar prin Skype. Există, de asemenea, și oportunități de rețea foarte bune - cele mai eficiente pe care le cred în diferitele proiecte de grup".

Safiya Carroll, student la Online MSc International Business (Jamaica)

Suntem încântați să oferim următoarele 100% grade on-line de studii postuniversitare:

Luați în considerare viitorul dvs. cu ajutorul învățării on-line concepute pentru elevul postuniversitar modern.

Află mai multe

Locații

Marea Britanie online

Address
Marea Britanie online, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră