University of Birmingham Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

116285_logos3.png

Provocarea minții minunate și modelarea viitorului lor

Deveniți un lider în domeniul dvs. cu o diplomă postuniversitară de la Universitatea din Birmingham . Una dintre instituțiile academice de vârf din Marea Britanie combină o lungă istorie a cadrelor didactice riguroase și expertiza informată a facultății noastre cu metode educaționale inovatoare.

Cursurile flexibile de învățare online ale Universității Birmingham te conectează cu facultate și colegi internaționali, astfel încât să dobândești abilități de carieră esențiale și o perspectivă globală informată. Ca membru al grupului Russell, Universitatea din Birmingham înconjoară, de asemenea, studenții cu cercetarea științifică de vârf și cu legăturile profesionale atât în ​​sectorul privat, cât și în cel public.

O instituție de top 100 din lume (QS World University Rankings 2018) și membrul Russell Group, Universitatea din Birmingham a provocat și a dezvoltat mințile de conducere pentru mai mult de un secol. Această tradiție continuă astăzi, înconjurând studenții cu cercetări științifice de vârf și legături profesionale atât în ​​sectorul privat cât și în cel public - indiferent unde și cum studiați.

"Universitatea din Birmingham aplică o abordare excelentă pentru a preda online - fie prin sesiuni online, prin e-mail sau chiar prin Skype. Există, de asemenea, și oportunități de rețea foarte bune - cele mai eficiente pe care le cred în diferitele proiecte de grup".

Safiya Carroll, student la Online MSc International Business (Jamaica)

Suntem încântați să oferim următoarele 100% grade on-line de studii postuniversitare:

Luați în considerare viitorul dvs. cu ajutorul învățării on-line concepute pentru elevul postuniversitar modern.

Află mai multe

Locații

Marea Britanie online

Address
Marea Britanie online, Regatul Unit