University of Bath Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Bath a fost înființată prin Carta regală în 1966. Campusul nostru are vedere la frumosul oraș al Patrimoniului Mondial UNESCO din Bath și oferă un mediu primitor, susținător și inspirat pentru cercetare sau studiu.

Vibranța comunității campusului nostru provine dintr-o cultură a aspirației, a întreprinderii, a creativității și a diversității. Activitățile noastre de cercetare și de predare se concentrează pe puterea noastră academică în știință, tehnologie, inginerie, management și științe sociale. În aceste domenii, am creat un cerc virtuos de cercetare și de predare a excelenței, iar abordarea noastră angajată și agilă este în acord cu agenda globală care se dezvoltă rapid.

Cercetarea noastră are aplicații practice cu beneficii sociale și economice și se desfășoară într-un adevărat spirit de cooperare internațională și interdisciplinară.

Suntem lideri de sector în traducerea descoperirilor în practici, politică, design, eficiență și eficacitate sporite.

Suntem o universitate de prima alegere pentru studenții din întreaga lume. Oferim un amestec distinctiv de reputație academică, un record excepțional de locuri de muncă absolvent, facilități sportive de clasă mondială și un program complet de oportunități sociale, culturale, recreative și de dezvoltare personală.

Etosul nostru de parteneriat sprijină cercetarea noastră, rețelele noastre de plasament și angajarea noastră postuniversitară / postuniversitară. Oferirea de oportunități de plasare pe baza disciplinei noastre este unică printre cele mai importante universități din Marea Britanie de cercetare.

Avem o contribuție pozitivă la vigoarea economiei regiunii noastre, sprijinind unul din cele 17 locuri de muncă și reprezentând aproximativ 300 de milioane de lire sterline pentru Pământul din Bath și Nord-Est Somerset. Centrul nostru de inovare contribuie la diversificarea profilului economic al orașului prin incubarea întreprinderilor cu randament ridicat și coordonarea unui număr de rețele regionale pentru sectoarele tehnologice avansate.


Misiunea noastră

Misiunea noastră este să furnizăm cercetare și predare de nivel mondial, educând studenții noștri să devină lideri și inovatori viitori și să beneficieze de o populație mai largă prin cercetarea, întreprinderea și influența noastră.


Viziunea noastra

Viziunea noastră este să fim recunoscuți ca un centru internațional de cercetare și predare a excelenței, obținând un impact global prin intermediul absolvenților noștri, al cercetărilor și al parteneriatelor strategice.


Valorile noastre

Valorile noastre pot fi văzute în angajamentul nostru față de:

 • asigurarea calității și excelenței;
 • cultivarea aspirațiilor înalte;
 • sprijinirea libertății de a contesta înțelepciunea primită;
 • aspirând la cele mai înalte standarde de integritate științifică și profesională;
 • lucrul responsabil și cu respect pentru ceilalți;
 • promovarea egalității, diversității, incluziunii și accesibilității;
 • adoptarea celei mai bune practici de mediu.

Universitatea din Bath - Un tur al clădirilor și facilităților de la Universitatea din Bath pe Vimeo.


Viitorul nostru

În următorii cinci ani, vom construi pe acest bogat patrimoniu al invenției, al întreprinderii și al angajamentului internațional:

 • extind puterea noastră de cercetare prin recrutarea de cercetători dinamici, cultivând talentul lor și alimentând ambiția lor;
 • afirmă influența noastră internațională prin intermediul parteneriatelor internaționale care oferă răspunsuri creative la oportunitățile de cercetare și educație;
 • să devină un lider internațional în educația postuniversitară, să atragă un număr din ce în ce mai mare de studenți postuniversitari prin consolidarea portofoliului de prestigiu existent cu moduri inovatoare și globale de livrare;
 • îmbogăți experiența postuniversitară și universitară prin angajarea în mod intenționat a comunităților noastre de personal, student, angajator, partener și absolvenți;
 • extinde capacitatea și capacitatea noastră prin investiții în noi infrastructuri, facilități și tehnologii. În acest sens, vom spori și caracteristicile distinctive ale excelenței noastre în cercetare și predare.


Strategiile noastre

Oferiți excelență cercetării

Consolidarea capacității noastre de cercetare prin noi numiri academice și investiții de capital va spori impactul și influența noastră. Extinderea populației noastre de doctoranzi și sprijinirea cercetătorilor de la începutul carierei vor spori vibrația culturii noastre de cercetare și vor crea o conductă de talent. Extinderea colaborărilor noastre în cercetare va crește profilul nostru, va oferi noi perspective și vom crea noi oportunități.

Implicarea la nivel regional, național și internațional va asigura faptul că resursele noastre intelectuale au un impact optim asupra accelerării economice și a inovării sociale.


Oferiți excelență didactică

Designul inovator de curriculum și învățarea îmbunătățită prin tehnologie vor menține calitatea recunoscută a livrării noastre. Angajarea în mod semnificativ a studenților noștri și a absolvenților noștri de studii postuniversitare va informa îmbunătățirea continuă a predării și învățării noastre. Angajarea cu angajatorii și organismele profesionale va facilita reacția noastră la abilitățile în schimbare necesare la locul de muncă. Recunoașterea și dezvoltarea excelenței în practicile didactice vor spori nivelul de satisfacție al elevilor și vor susține aspirațiile de carieră ale celor responsabili de furnizarea acestuia. Analiza destinațiilor de carieră ale absolvenților și postuniversitare va asigura că vom aduce o valoare adăugată perspectivelor de angajare. Investițiile în tehnologiile digitale și noua infrastructură ne vor ajuta să satisfacem cererea ridicată pentru furnizarea noastră și vom adopta noi abordări pedagogice.


Promovarea angajamentului internațional și a parteneriatelor

Aprofundarea parteneriatelor noastre formale cu universități internaționale și politicieni preeminenți va consolida rețelele noastre internaționale și va extinde influența noastră. Creșterea mobilității și sprijinul intercultural pentru cercetătorii stabiliți și cei de la începutul carierei vor contribui la creșterea profilului lor internațional și la extinderea rețelelor lor de cercetare. Sprijinirea oportunităților de colaborare bilaterale și multilaterale, a simpozioanelor și a colocviilor va consolida rețelele noastre internaționale. Extinderea oportunităților pentru mobilitatea universitară și postuniversitară va ajuta studenții noștri să-și sporească capacitatea de angajare pe piața globală de recrutare și să creeze rețelele viitorului.


Atrage și susține cei mai buni studenți din diverse medii sociale și culturale

Asigurarea unui mediu incluziv care să anticipeze cerințele variate de sprijin ale diverselor noastre populații de studenți îi va ajuta pe studenții individuali să-și atingă potențialul. Colaborarea cu școlile și colegiile partenere pentru a ridica aspirațiile tinerilor talentați și pentru a ne asigura că au cunoștințele și abilitățile necesare pentru a beneficia de oferta noastră ne va ajuta să atingem obiectivele noastre de participare extinse. Îmbunătățirea rețelelor noastre de asistență destinate studenților din medii subreprezentate ne va ajuta să ne menținem recordul remarcabil pentru păstrarea și succesul studenților.


Îmbunătățiți experiența studenților în parteneriat cu un organism studențesc angajat

Lucrând în parteneriat cu Uniunea Studenților se va asigura că vocea studentului informează procesul de luare a deciziilor, iar toți elevii, universitari și postuniversitari, beneficiază de sprijin de bunăstare, pastorală și academică de înaltă calitate. De asemenea, va sprijini furnizarea de oportunități de dezvoltare a abilităților personale, profesionale și academice și de implicare în activități sociale, recreative și de voluntariat. Îmbunătățirea activităților noastre de inducție va sprijini tranziția elevilor în viața universității și tranziția absolvenților în studii postuniversitare. Investiția în sprijinul plasamentului va consolida un aspect remarcabil și distinctiv al ofertei noastre.


Dezvoltați capacitatea infrastructurii noastre fizice și a tehnologiei informației pentru a răspunde schimbărilor în volumul și natura activităților noastre

Colaborând îndeaproape cu o serie de autorități locale și parteneriate între întreprinderi locale, vom căuta să dezvoltăm infrastructura noastră fizică pentru a susține creșterea puterii noastre de cercetare și pentru a satisface cererea potențialilor studenți și a absolvenților postuniversitari. Adoptarea de noi tehnologii digitale și creșterea rezistenței infrastructurii IT vor răspunde importanței fundamentale a tehnologiei informației la toate aspectele activităților noastre, precum și sprijinirea extinderii livrării noastre de învățare online și mixte.


Dezvoltă capacitatea oamenilor noștri de a ne atinge obiectivele și de a răspunde în mod flexibil nevoilor în schimbare

Recrutarea celor mai buni oameni și sprijinirea acestora pentru a-și realiza întregul potențial ne vor ajuta să oferim excelență. Investiția în capacitatea noastră de conducere și de management ne va ajuta să sprijinim colegii să răspundă în mod flexibil nevoilor în schimbare ale studenților noștri și ale altor părți interesate.


Oferiți capacitatea financiară excelenței resurselor în cercetare și educație

Furnizarea de excedente financiare ne va permite să investim în viitorul nostru, consolidând capacitatea noastră de cercetare, extindând influența noastră internațională, crescând populația noastră postuniversitară și menținând calitatea experienței studențești. Investițiile selective și alocarea resurselor vor optimiza impactul activităților noastre. Obținerea obiectivului nostru de strângere de fonduri de 66 de milioane de lire sterline de 50 de ani ne va permite să accelerăm livrarea investițiilor în puterea de cercetare și noi facilități pentru a spori experiența studenților.


Atributele noastre

Atributele pe care le primesc comunitățile noastre sunt:

Determinarea de a excela :

Locații

Baie

Address
Claverton Down
BA2 7AY Baie, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Acreditări

EFMD Equis Accredited