University of Aberdeen Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Scoala de Afaceri

Fondată în 1495, Universitatea din Aberdeen este a treia universitate mai veche din Scoția și parte a unui grup de elită din șase universități antice britanice, care include Oxford și Cambridge.

Universitatea din Aberdeen Business School se bucură de o prestigioasă pedigree academică și o reputație de invidiat pentru excelență în cercetare în afaceri și studii de management; plasându-l în primele trei universități din Marea Britanie.

În general, Universitatea din Aberdeen se situează constant în top 200 de universități din lume și are 82.500 de absolvenți din 192 de țări din întreaga lume cu un record de ocupare a forței de muncă de 92%. Alumni includ cinci câștigători ai Premiului Nobel și un număr de practicanți de frunte în domeniile lor.

Școala de afaceri găzduiește în prezent studenți din 45 de țări și se mândrește cu abordarea personală a cadrelor didactice personalizate, bazată pe elev. Elevii învață de la tutori inovatoare și experți de frunte cu expertiză de cercetare și de management profesional, care se află la marginea tehnologiei contemporane, globale de afaceri.

În plus față de excelența academică, Școala de Afaceri se concentrează pe crearea de legături puternice cu industria pentru a se asigura că elevii săi dobândesc cunoștințele de specialitate pe care le necesită o afacere competitivă și piața forței de muncă.

La Universitatea din Aberdeen Business School, veți dobândi cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru a deveni un profesionist al afacerii în timp ce vă îmbunătățiți perspectivele de carieră.

Expertiză profesională

Veți învăța de la unii dintre cei mai buni tutori din domeniul educației în domeniul afacerilor și veți beneficia de metode de predare și inovatoare pe parcursul studiilor, ceea ce vă va permite să puneți cunoștințele teoretice în practică pe o piață de afaceri contemporană. Mulți dintre academicienii noștri sunt conducători în domeniul lor și sunt implicați activ în cercetarea internațională.

Executive Fellows

Pe parcursul studiilor, veți beneficia de informații valoroase de la colegii de onoare ai Facultății de Onoare din Aberdeen, care sunt profesioniști din domeniul afacerilor. Contribuția lor asigură că programul este aliniat cu competențele și abilitățile pe care industria le solicită, astfel încât cursurile pe care le studiați să fie întotdeauna relevante pentru industrie.

Cariere

La Universitatea din Aberdeen, studenții dezvoltă și prezintă o gamă excepțională de aptitudini și determinare care îi permit să exceleze în lumea de afaceri competitivă de astăzi. Suntem mândri de istoria absolvenților noștri care au obținut un succes remarcabil la locul de muncă la nivel global.

Învățare online acceptată

Puteți studia programul în întregime online. Mediul nostru de învățare de ultimă oră este pe deplin compatibil cu laptopul, tableta și fiecare dispozitiv mobil. Aceasta înseamnă că puteți să accesați materialele dvs. de învățare, să trimiteți lucrări de evaluare, să comunicați cu tutorii și colegii dvs. și să contactați cu ușurință echipa noastră de asistență; oriunde te afli în lume.

Nu trebuie să participați la un campus și nu există tutoriale sau prelegeri - studiați când doriți, unde doriți. Și veți absolvi cu exact aceeași calificare și certificare ca studenții care studiază în campus la universitate.

ASISTENȚA STUDIULUI LOCAL

Oriunde putem, vom organiza acces la o serie de sesiuni de suport la nivel local. Acestea vor fi facilitate de către agenții și reprezentanții noștri din întreaga lume. Aceste sesiuni vor fi drop-uri informale unde puteți să vă întâlniți cu colegii și să participați la discuții și la grupuri.

Lucrăm cu Centrul Meridian pentru Conducere (MCL) pentru a oferi ateliere de lucru la nivel de masterat în Golf, China și Hong Kong.

EVENIMENTUL ABERDEEN

Cel puțin de două ori pe an, Universitatea din Aberdeen va găzdui un eveniment special în care vă puteți întâlni cu tutori, colegii de școală și personalul de conducere în afaceri. Participarea la aceste evenimente nu este obligatorie, dar dacă aveți timp să faceți acest lucru, este o mare oportunitate de a vă întâlni față în față.

Învățare online acceptată

Programele University of Aberdeen Online oferă flexibilitatea necesară pentru a vă echilibra învățarea cu cariera și angajamentele personale.

La fel cum tehnologiile transformă practica de afaceri și piețele, așa că transformă procesul de învățare. La Universitatea din Aberdeen Business School, înțelegem că tehnologia poate îmbunătăți procesul de învățare la multe niveluri și se angajează să se asigure că studenții noștri beneficiază de acest lucru. În același timp, considerăm că tehnologia singură nu este suficientă și că în centrul învățării se află comunicarea și interacțiunea la nivel personal - oamenii care vorbesc cu oamenii. Noi numim adunarea celor mai noi tehnologii cu niveluri crescute de comunicare și interacțiune.

CE INSEAMNA ASTA?

  • O experiență de învățare care vă oferă mai mult, nu mai puțin decât v-ați aștepta să primiți în campus - mai mult un suport, mai multă comunicare și interacțiune; o experiență mai bogată de învățare
  • Nelimitat comunicare unu-la-unu cu tutorele dvs. personal - oricând - și acces la o copie de siguranță de la o echipă de asistență în orice moment care vă va ajuta cu fiecare aspect al studiilor
  • Materiale de învățare care sunt bogate, interactive și special concepute pentru studierea online
  • Angajament continuu cu colegi, care stimulează creativitatea, dezbate și îmbogățește experiența de învățare a tuturor
  • Nu există restricții cu privire la momentul sau locul unde are loc învățarea sau comunicarea; nu este nevoie să participi la cursuri și să nu se stabilească ore de instruire sau lectură
  • Cel mai important, toate acestea vă sunt aduse într-un singur mediu de învățare special conceput pentru a răspunde nevoilor cursantului online - unul ușor de utilizat și accesibil de pe orice dispozitiv, oriunde

Platforma de studiu de clasă mondială

Un mediu inovativ online de învățare care oferă niveluri de sprijin și interacțiune fără egal de orice altă școală de afaceri.

Site-ul nostru de studiu conține toate materialele de învățare de care veți avea nevoie pentru studiile dvs.: pur și simplu conectați-vă pentru a începe. Veți beneficia de tutorialul intuitiv, studioul colaborativ și domeniile de evaluare, în care funcționalitatea de ultima generație vă va permite să vă încărcați rapid și ușor munca, să primiți feedback neprețuit de la tutori și să participați la discuții cu colegii dumneavoastră.

De asemenea, veți avea acces la o serie de funcții ale tabloului de bord pentru a vă ajuta să vă organizați studiile, pe care le puteți sincroniza cu jurnalul personal pentru a ține pasul cu termenele și evenimentele de evaluare.

Alegerea să studiezi cu Universitatea din Aberdeen Online te pune în controlul învățării tale; site-ul nostru de studiu oferă interfața.

Inspirarea conținutului interactiv

Veți fi provocat să vă puneți în practică abilitățile, tehnicile și cunoștințele nou dobândite în prima zi.

Materialele noastre de învățare au fost special concepute pentru profesioniștii de afaceri moderni. Stilul lor contemporan și funcționalitatea intuitivă vă permit să vă angajați cu studiile ori de câte ori și oriunde doriți.

Activitățile includ investigarea studiilor de caz, crearea de propuneri de afaceri inovatoare și completarea exercițiilor reflective, care vă vor permite să obțineți cunoștințe aprofundate despre cele mai bune practici de afaceri într-un mediu de afaceri global.

Veți utiliza, de asemenea, o gamă largă de tehnologii standard, precum și să participați la simulări de team building building. Lucrând în colaborare, veți ieși din program cu o înțelegere largă a tuturor domeniilor de afaceri din perspective culturale diferite.

În cele din urmă, materialele noastre de învățare vă vor oferi oportunitatea de a vă dezvolta ca profesionist în afaceri; echipate și cu încredere capabile să abordeze provocările afacerilor contemporane din întreaga lume.

Pentru un degustator de conținut de conținut inspirat și interactiv, vă puteți aștepta să vedeți în timp ce studiați pe unul dintre programele noastre, urmăriți animația pentru o privire de ansamblu asupra a nouă teorii ale conducerii în mai puțin de cinci minute.

Studiu flexibil

Universitatea din Aberdeen Online oferă cea mai bună opțiune pentru dvs. - studiați oriunde și ori de câte ori alegeți.

Studierea online înseamnă că nu există seturi de tutoriale, seminarii sau prelegeri. Puteți lucra la angajamentele personale, vă puteți conecta la site-ul de studiu ori de câte ori vă potriviți, de la orice dispozitiv, în timp ce sunteți în mișcare, la serviciu sau acasă.

Nu veți avea niciodată obligația de a participa la un examen, deoarece toate evaluările sunt bazate pe cursuri.

Deoarece programele noastre sunt livrate în principal prin comunicare asincronă, veți avea libertatea de a vă lua în considerare complet întrebările și comentariile și tutorele dvs. va avea suficient timp pentru a vă oferi feedback detaliat și semnificativ. De asemenea, veți participa la dezbateri și discuții live, care vor fi organizate într-un moment convenabil pentru toți cei din grup.

Suport nelimitat

Studierea online nu înseamnă studierea în mod izolat.

Ca student la Universitatea Aberdeen Online, veți primi sfaturi și îndrumări nelimitate, unu la unu, de la tutori cu experiență și un serviciu cuprinzător de asistență pentru studenți de la echipa noastră de consilieri care vă va oferi asistență suplimentară cu orice probleme administrative, pastorale și tehnice pe care le puteți experienţă.

Pe parcursul programului, veți primi instruire de la specialiștii de specialitate care sunt experți în domeniul lor. Nu există nicio limită a numărului de mesaje pe care le puteți trimite și primi prin sistemul nostru de mesagerie încorporat, iar tutorii și consilierii dvs. de asistență vor răspunde în termen de 24 de ore, de luni până vineri.

Retea globala

În lumea afacerilor moderne, stabilirea unei rețele globale de contacte profesionale este de neprețuit pentru succesul dvs.

Pe tot parcursul programului, vă veți întâlni cu profesioniști talentați din diferite industrii, sectoare și culturi din întreaga lume. Colaborând în colaborare cu proiecte de grup, exerciții de team building și dezbateri live în studioul dvs. online, vă veți lărgi viziunea și înțelegerea tuturor domeniilor de afaceri din perspective culturale diferite, precum și veți dezvolta o rețea personală de contacte globale care să depășească experiență academică.

Universitatea din Aberdeen Online oferă modalitatea ideală de a lucra, conecta și comunica în lumea de afaceri globală de astăzi: rețeaua de studenți la nivel internațional și comunicarea transfrontalieră utilizând tehnologia de practică a practicilor contemporane.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA » Vedea MSc »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

MBA Global

Online Cu jumătate de normă 2 anii October 2018 Regatul Unit Aberdeen

MBA (Global) de la Universitatea din Aberdeen este singurul program complet on-line de MBA oferit de una dintre cele șase universități din Marea Britanie. Explorați abordările gânditoare și perturbatoare ale afacerilor, alături de colegii dvs. internaționali, câștigând în același timp competențe esențiale în leadership, inovare, managementul schimbării, dezvoltarea strategiilor, vânzările și marketingul. Programul vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a personaliza MBA-ul dvs. pentru a se potrivi propriilor obiective de carieră, prin efectuarea de studii și studii de caz în domenii care vă interesează ca un profesionist. [+]

MBA (Global) de la Universitatea din Aberdeen este singurul program complet on-line de MBA oferit de una dintre cele șase universități din Marea Britanie.

Explorați abordările gânditoare și perturbatoare ale afacerilor, alături de colegii dvs. internaționali, câștigând în același timp competențe esențiale în leadership, inovare, managementul schimbării, dezvoltarea strategiilor, vânzările și marketingul.

Programul vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a personaliza MBA-ul dvs. pentru a se potrivi propriilor obiective de carieră, prin efectuarea de studii și studii de caz în domenii care vă interesează ca un profesionist.

EXPLOREZE INOVAȚIA ȘI DISCRIMINAREA ... [-]


MSc

Master Finanțe

Online Cu jumătate de normă 2 anii October 2018 Regatul Unit Aberdeen

Master Finanțe de la Universitatea din Aberdeen este singurul complet on-line Master în programul de Finanțe oferite de una dintre cele șase universități din Marea Britanie. Obțineți toate competențele esențiale pentru o carieră de succes în domeniul finanțelor, pe măsură ce dezvoltați o înțelegere profundă a teoriilor, ipotezelor și tehnicilor financiare - înainte de a începe să explorați specializări în curs de dezvoltare precum Fintech, Big Data, Reglementare și Finanțe Internaționale. Programul vă oferă, de asemenea, opțiunea unică de a câștiga credite pentru gradul dumneavoastră de masterat prin studierea acreditării CFA®, oferindu-vă un avantaj suplimentar pe o piață competitivă de locuri de muncă. [+]

Master Finanțe de la Universitatea din Aberdeen este singurul complet on-line Master în programul de Finanțe oferite de una dintre cele șase universități din Marea Britanie.

Obțineți toate competențele esențiale pentru o carieră de succes în domeniul finanțelor, pe măsură ce dezvoltați o înțelegere profundă a teoriilor, ipotezelor și tehnicilor financiare - înainte de a începe să explorați specializări în curs de dezvoltare precum Fintech, Big Data, Reglementare și Finanțe Internaționale.

Programul vă oferă, de asemenea, opțiunea unică de a câștiga credite pentru gradul dumneavoastră de masterat prin studierea acreditării CFA®, oferindu-vă un avantaj suplimentar pe o piață competitivă de locuri de muncă.... [-]