The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Colegiul de Medicină și Medicină Veterinară este alcătuit din două școli. Acestea sunt Școala Medicală din Edinburgh și Școala de Studii Veterinare Royal (Dick).

Împreună vom forma o grupare unică în Marea Britanie unde medicii veterinari, medicii și oamenii de știință biomedicale lucrează împreună și studiază cauzele comune ale bolilor care afectează populațiile noastre. Campusurile noastre, structura noastră și organizarea diplomelor noastre asigură faptul că avem oameni de la Royal (Dick), Școala de Studii Veterinare și Școala Medicală din Edinburgh, care respiră același aer, proiectează împreună proiecte și predă în specialitățile lor.

Veterinar

Royal (Dick) Școala de Studii Veterinare

Școala veterinară de cea mai înaltă clasă din Marea Britanie, în Cadrul excelenței în cercetare 2014, Școala de Studii Veterinare Royal (Dick) este lider mondial în domeniul educației, cercetării și practicilor veterinare. Oferim o educație veterinară remarcabilă folosind un curriculum premiat, metode de predare inovatoare și un mediu interdisciplinar. Am fost plasați pe primul loc printre șapte școli veterinare din Marea Britanie pentru calitatea cercetării în exercițiile de evaluare a cercetării din 2008, confirmând reputația internațională a școlii. Serviciile noastre clinice - Spitalul pentru animale mici și practica animală mare - sunt printre cele mai influente centre de îngrijire clinică din Marea Britanie.

Edinburgh Medical School

Școala medicală din Edinburgh găzduiește trei protopopiate. Acestea sunt Științe Biomedicale, Științe Clinice și Moleculare, Genetice și Științe ale Sănătății Populației.

Predarea pentru programul MBChB și alte programe biomedicale de licență și postuniversitare are loc în cele trei Protopopieri. Prin aducerea indivizilor potriviți, atât clinici, cât și non-clinici, catalizăm și creăm oportunitățile de a dezvolta o activitate interesantă, care face diferența în viața oamenilor. Școala de Medicină din Edinburgh oferă o educație de primă clasă în facilități de primă clasă de către oamenii entuziasmați care se află la vârf.

Oferim o experiență excelentă într-un mediu în care cercetarea este prețuită și urmărită. Cercetarea este o componentă importantă a vieții fiecărui elev, ca mijloc de înțelegere a unui mod de gândire care îi va dota pentru a aduce schimbări pozitive pentru omenire.

Școala medicală din Edinburgh: Științe biomedicale

Realizând cercetări de ultimă oră, Științele biomedicale găzduiesc Centrul pentru Sisteme Cognitive și Neuronale, Centrul pentru Fiziologia Integrativă, Centrul de Neuroregenerare și Divizia de Medicină de Infecție și Pathway.

De asemenea, contribuim la cercetarea interdisciplinară cu aceste centre afiliate: Boli Infecțioase din Edinburgh, Neuroscience din Edinburgh, Centrul de epilepsie Muir Maxwell, Centrul Patrick Wild și Farmacologie, Toxicologie și Therapeutics.

Temele de cercetare din Protopopiat includ:

  • Genele și dezvoltarea
  • Membrana biologică
  • Sisteme de control neuronale
  • Cogniție, învățare și plasticitate sinaptică
  • Neuropharmacology
  • Virologie de bază și clinică
  • Patogeneza bacteriană și chimioterapia

De asemenea, în cadrul protopopiat este Organizația de predare biomedicală (BMTO), care joacă un rol vital în administrarea, coordonarea și implementarea învățământului preuniversitar.

BMTO este responsabil pentru programul BSc Medical Sciences, împreună cu numeroase programe de onoare în științe biologice, științe medicale și științe veterinare, plus paisprezece cursuri de științe biomedicale pentru studenții.

Veterinar

Școala medicală din Edinburgh: Științe clinice

Cu un profil de cercetare internațional de lungă durată, Clinical Sciences găzduiește Centrul pentru Științe Cardiovasculare, Centrul de Științe Brainice Clinice, Centrul de Cercetare a Inflamației, Centrul pentru Medicină Regenerativă, Centrul pentru Sănătatea Reproducerii, Institutul de Stomatologie Postuniversitar din Edinburgh și Divizia de Științe ale Sănătății.

În cel mai recent Exercițiu de Evaluare a Cercetării din Regatul Unit, Medicina Clinică a fost evaluată în topul celor 28 de observații din întreaga Regatul Unit.

Protopopiatul se bazează în principal pe Little France.

La Little France, clădirea cancelarului, Institutul de cercetare medicală a Reginei și Centrul pentru Medicină Regenerativă au stadiul tehnicii de predare și cercetare adiacente Infirmeriei Regale din Edinburgh și parcului de cercetare biomedicală, Edinburgh BioQuarter.

Alte site-uri de protopopiere sunt Spitalul pentru copii bolnavi din Edinburgh, Spitalul general occidental, Spitalul Royal Edinburgh și Lauriston Place.

Școala medicală din Edinburgh: Științe ale sănătății moleculare, genetice și populației

Moleculara, Genetica si Stiinta Sanatatii Populatie cuprinde Institutul MRC de Genetica si Medicina Moleculara, Institutul Usher de Sanatate Populatie Stiinte si Informatica, Edinburgh Unitatea de studii clinice si Divizia de patologie.

Institutul MRC de Genetica si Medicina Moleculara cuprinde MRC Human Genetics Unit, Edinburgh Cancer Research Center si Centrul de Genomica si Medicina Experimentala.

Institutul Usher de Științe ale Sănătății Populației și Informatică cuprinde Centrul pentru științele sănătății populației, Centrul de Informatică Medicală și Centrul de Cercetare în domeniul Sănătății Globale.

Deanery gazduieste, de asemenea, Edinburgh Clinical Trials Unit (ECTU), care a fost recent de inregistrare completa la UK Clinical Research Consortium si a fost acordat MRC studiile clinice clinice statutul de hub, si Divizia de patologie.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Online MSc » Vedea Online Masterat » Vedea Health MSc » Vedea Health Diplome » Vedea Health Masterat » Vedea MSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Comunicarea științei

Online Cu jumătate de normă 3 anii September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Programul nostru de învățământ la distanță, cu frecvență parțială, oferă o oportunitate de a obține o calificare formală în comunicarea științifică, fără a vă lăsa loc de muncă sau pentru a vă muta într-o altă locație. Puteți alege să începeți cu certificatul postuniversitar în primul rând și apoi decideți să studiați pentru o diplomă și / sau o diplomă de masterat. Veți angaja alți studenți din întreaga lume, dintr-o varietate de medii academice și profesionale diferite și vă veți bucura de o experiență bogată de învățare în timp ce studiați programul. [+]

Descrierea programului

Domeniile comunicării științifice și implicării publice se bucură în prezent de o creștere fără precedent. Acest fapt este determinat de o nevoie mai mare de a demonstra impactul cercetării finanțate din fonduri publice, necesitatea de a evalua știința, controlul guvernamental sporit și dorința de a avea o bază de dovezi mai puternică pentru deciziile politice. Există numeroase oportunități de carieră la interfața dintre știință și diferite grupuri de părți interesate și sunt explorate metodologii tot mai creative pentru implicarea științifică.

Programul nostru de învățământ la distanță, cu frecvență parțială, oferă o oportunitate de a obține o calificare formală în comunicarea științifică, fără a vă lăsa loc de muncă sau pentru a vă muta într-o altă locație. Puteți alege să începeți cu certificatul postuniversitar în primul rând și apoi decideți să studiați pentru o diplomă și / sau o diplomă de masterat. Veți angaja alți studenți din întreaga lume, dintr-o varietate de medii academice și profesionale diferite și vă veți bucura de o experiență bogată de învățare în timp ce studiați programul.... [-]


MSc / PgDip / PgCert în securitatea alimentară și nutriție globală (învățare online)

Online Cu jumătate de normă 1 - 6 anii September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Siguranța alimentară se referă la disponibilitatea, accesul și utilizarea alimentelor sigure, nutritive și durabile pentru toți, în special grupurile vulnerabile din cadrul societății. [+]

Siguranța alimentară se referă la disponibilitatea, accesul și utilizarea alimentelor sigure, nutritive și durabile pentru toți, în special grupurile vulnerabile din cadrul societății. Provocările legate de alimentație nu sunt doar existența a aproximativ 795 milioane de persoane subnutriți în lume (Organizația pentru Alimentație și Agricultură (FAO)), ci și prezența tot mai mare a bolilor netransmisibile legate de regimul alimentar (de exemplu diabetul și bolile cardiace); contribuția agriculturii la emisiile de gaze cu efect de seră și schimbarea utilizării terenurilor. Înțelegerea interconectării alimentelor, a sănătății și a mediului, precum și compromisurile acestora este esențială pentru formularea unor politici care ne permit să realizăm siguranța alimentară într-o manieră durabilă.... [-]


MSc Applied Poultry Science (Învățare online)

Online Cu jumătate de normă 3 anii August 2019 Regatul Unit Edinburgh

Programul oferă o oportunitate unică de cercetare pentru a studia diferitele aspecte ale științei păsărilor aplicate și are drept scop echiparea profesioniștilor actuali și viitori cu abilități, cunoștințe și înțelegere pentru a aborda provocările locale și globale în producția durabilă de păsări de curte. continuarea angajării sau alte angajamente. [+]

Programul oferă o oportunitate unică de cercetare pentru a studia diferitele aspecte ale științei păsărilor aplicate și are drept scop echiparea profesioniștilor actuali și viitori cu abilități, cunoștințe și înțelegere pentru a aborda provocările locale și globale în producția durabilă de păsări de curte. continuarea angajării sau alte angajamente.

Participanții provin de obicei dintr-o gamă largă de medii, incluzând nutriționiștii, crescătorii, veterinarii și alți lucrători din sectorul păsărilor, care doresc să își dezvolte cariera și afacerile.

Acesta este oferit de învățământul la distanță și este o combinație complet flexibilă de module tehnice, științifice, nutriționale, de mediu și management-abilități de dezvoltare, astfel încât să puteți potrivi studiile în și în jurul muncii dumneavoastră și alte angajamente. A fost livrat în mare parte de către specialiștii din păsările de curte din Colegiul Rural din Scoția (SRUC) și din echipa de păsări de curte St David (chirurgi veterinari).... [-]


MSc Siguranța pacienților

Online Cu jumătate de normă 3 anii August 2019 Regatul Unit Edinburgh

Acest program de 3 ani, cu frecvență parțială on-line în domeniul siguranței pacienților și al factorilor umani clinici își propune să sprijine orice profesioniști absolvenți în domeniul sănătății (de la asistenți medicali la chirurgi și anesteziști) în utilizarea instrumentelor și tehnicilor bazate pe dovezi pentru a îmbunătăți fiabilitatea și siguranța zilnică sistemele și procesele de asistență medicală. [+]

Acest program de 3 ani, cu frecvență parțială on-line în domeniul siguranței pacienților și al factorilor umani clinici își propune să sprijine orice profesioniști absolvenți în domeniul sănătății (de la asistenți medicali la chirurgi și anesteziști) în utilizarea instrumentelor și tehnicilor bazate pe dovezi pentru a îmbunătăți fiabilitatea și siguranța zilnică sistemele și procesele de asistență medicală.

Solicitanții pentru acest grad vor căuta să se distingă ca fiind experimentați în domeniul siguranței pacienților și, în unele cazuri, căutând să se îndrepte către o specializare sau să preia conducerea în acest domeniu. Programul se va baza pe materiale didactice de la o rețea globală de entuziaști.... [-]


Masterat

Biodiversitatea, viața sălbatică

Online Cu jumătate de normă 3 anii September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Acest program de învățare online oferă o abordare interdisciplinară a managementului conservării. Acesta reunește expertiza din cadrul Academiei Globale de Sănătate din cadrul Universității din Edinburgh și a asociaților globali partenere, pentru a oferi predare și cercetare de primă clasă în domeniul biodiversității, sănătății sălbatice și sănătății ecosistemice. [+]

Descrierea programului

Acest program de învățare online oferă o abordare interdisciplinară a managementului conservării.

Acesta reunește expertiza din cadrul Academiei Globale de Sănătate din cadrul Universității din Edinburgh și a asociaților globali partenere, pentru a oferi predare și cercetare de primă clasă în domeniul biodiversității, sănătății sălbatice și sănătății ecosistemice.

Veți evalua toate aspectele ecosistemelor, urmărindu-le menținerea și menținerea sustenabilității atât în ​​lumea în curs de dezvoltare, cât și în cea dezvoltată.

Acest program este asociat Academiilor Globale ale Universității.

Academiile globaleÎnvățarea online... [-]

Comportamentul animalelor la animale (învățământul la distanță online)

Online Cu jumătate de normă 3 anii September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Acest program oferă un studiu postuniversitar flexibil conceput pentru a aborda în mod specific cererea de predare comportamentală a comportamentului online în cadrul unui mediu de învățare sprijinit. Programul va utiliza o abordare bazată pe dovezi pentru a explora potențialele motivații, opțiuni de gestionare și tratament pentru comportamente anormale și / sau problematice exprimate în mod obișnuit de speciile de animale însoțitoare care trăiesc în mediul casnic. [+]

Descrierea programului

Acest program oferă un studiu postuniversitar flexibil conceput pentru a aborda în mod specific cererea de predare comportamentală a comportamentului online în cadrul unui mediu de învățare sprijinit. Programul va utiliza o abordare bazată pe dovezi pentru a explora potențialele motivații, opțiuni de gestionare și tratament pentru comportamente anormale și / sau problematice exprimate în mod obișnuit de speciile de animale însoțitoare care trăiesc în mediul casnic.

Subiectul implică o abordare multidisciplinară, bazată pe cunoștințe și tehnici din domeniile psihologiei, etologiei, neurobiologiei, farmacologiei și științei veterinare. Acest program va conține predare și învățare care vizează pregătirea dvs. academică pentru o carieră profesională care lucrează cu animalele de companie într-o varietate de setări, inclusiv consilierea clinică a comportamentului animalelor.... [-]


Genetica conservării aplicate cu medicina de familie din mediul sălbatic (învățare la distanță online)

Online Cu jumătate de normă 1 - 6 anii September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Programul este conceput ca o colaborare instituțională între Universitatea din Edinburgh și SASA (Știință și consiliere pentru agricultura scoțiană), o unitate guvernamentală care găzduiește laboratorul britanic de medicină legală din Florida. Elevii vor avea o ocazie unică de a învăța de la specialiști recunoscuți pe plan internațional în aplicarea analizei genetice pentru gestionarea conservării și criminalistica pentru animale sălbatice. [+]

Descrierea programului

În domeniul științei conservării există o recunoaștere tot mai mare a valorii datelor genetice pentru a sprijini deciziile de gestionare, totuși, oamenii de știință și managerii cu abilitățile și cunoștințele de a aplica teoria genetică a populației în practica de conservare lipsesc. În această arenă, criminalistica pentru animale sălbatice este un domeniu nou interesant, care atrage atenția sporită la nivel mondial în lupta împotriva comerțului ilegal cu animale sălbatice.

Cert / Dip / MSc în Genetică Conservarea Aplicată cu Forensics Wildlife își propune să ofere un amestec de educație teoretică și practică în aplicarea datelor genetice pentru managementul vieții sălbatice și conservarea legii de conservare. Programul va acoperi toate aspectele esențiale, de la teoria genetică a populației, prin analiza datelor, la considerațiile implicate în interpretarea și transferul constatărilor științifice la management, politică și investigații penale.... [-]


MSc Clinical Microbiology

Online Cu jumătate de normă 3 anii September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Un program postuniversitar de trei ani, cu frecvență redusă, a predat online în întregime. Direcționate către medici juniori care urmează sau urmează să se angajeze într-o disciplină de infecție, programul este deschis cursanților din Marea Britanie și din întreaga lume. [+]

Descrierea programului

Acest program de studii postuniversitare de trei ani, cu frecvență redusă, duce la gradul de masterat în științe clinice în domeniul microbiologiei și al bolilor infecțioase (CMID).

Direcționate către medici juniori care urmează sau urmează să se angajeze într-o disciplină de infecție, programul este deschis cursanților din Marea Britanie și din întreaga lume.

Acest grad va fi, de asemenea, atractiv pentru cei care au finalizat formarea lor, dar doresc să îndeplinească cerințele de educație medicală continuă sau cei care doresc să obțină o calificare formală în Microbiologie clinică și Boli Infecțioase.

Programul este aliniat cu instruirea JRCPTB și RCPath în disciplinele de infecție: formarea combinată a infecției și formarea specială în domeniul bolilor infecțioase, microbiologiei medicale și virologiei medicale.... [-]


One Health (Învățământul la distanță online)

Online Cu jumătate de normă 3 - 6 anii September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Programul One Health face parte din Academia Globală de Sănătate și împărtășim multe cursuri elective cu alte programe din cadrul Academiei. Acest lucru oferă o mare flexibilitate, permițându-vă să personalizați studiile pentru a reflecta interesele dvs. profesionale și aspirațiile de carieră. Pe lângă învățarea de la tutorii noștri specialiști, vă veți alătura cu studenții din întreaga lume pe o serie de programe de masterat diferite pentru a împărtăși experiențele și cunoștințele. [+]

Descrierea programului

One Health este o abordare interdisciplinară a studiului interacțiunilor complexe dintre sănătatea umană, sănătatea animală și sănătatea ecosistemului. Apariția sa inițială a fost în mare măsură determinată de amenințarea pandemiilor globale ale bolilor, în special gripa aviară înalt patogenă și SARS. Sa constatat că provocările complexe în materie de sănătate cu care se confruntă în secolul 21 necesită o nouă abordare interdisciplinară care cuprinde atât științele naturale, cât și cele sociale.

Lansat în 2014, acest program utilizează multele puncte forte ale Universității din Edinburgh în mai multe discipline pentru a oferi pregătirea și abilitățile necesare pentru o carieră de succes în acest domeniu în curs de dezvoltare.... [-]


Siguranța alimentară (învățământul la distanță online)

Online Cu jumătate de normă 3 - 6 anii September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Acesta este un program de învățare online destinat studenților care au un background relevant în domeniul agricol și alimentației, dornici să dobândească cunoștințe aprofundate privind siguranța alimentară. Masterul este conceput special pentru a oferi o abordare cu adevărat holistică a siguranței alimentelor lanțului alimentar care include etapele pre și post-recoltare ale producției de alimente, siguranței culturilor, bunăstării animalelor și economiei lanțului de aprovizionare. Acest program ar fi potrivit pentru cei cu studii superioare în științe agricole, biologie, sisteme alimentare, medicină veterinară și medicină umană, precum și profesioniști din agricultură, industrii rurale, industria alimentară, oficiali guvernamentali, organizații internaționale, cercetători în domeniul alimentar siguranței și celui de-al treilea sector. [+]

Descrierea programului

Boala alimentară este o preocupare tot mai mare de sănătate publică la nivel mondial. Contaminarea alimentelor cu microorganisme sau substanțe chimice poate să apară în orice etapă a procesului, de la producția de alimente la consum ("ferma până la furculiță") și ca urmare a contaminării mediului, inclusiv poluarea apei, a solului sau a aerului. Ponderea globală a bolilor alimentare în întreaga lume este foarte mare, afectând în fiecare an aproximativ 600 de milioane de oameni cu 420.000 de decese. Prin urmare, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a subliniat importanța producerii de alimente sigure care salvează viețile omenești, economisesc resursele și au un impact pozitiv asupra economiei fiecărei țări.... [-]


Studii clinice (MSc, Pg Dip, Pg Cert - Învățare online)

Online Cu jumătate de normă 3 anii September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Programul nostru online de educație clinică profită de expertiza noastră de renume mondial pentru a vă îmbunătăți abilitățile de a preda și evalua elevii într-un mediu clinic. Acesta este un program ideal pentru cei cu un rol educațional în ceea ce privește profesioniștii din domeniul sănătății și practicienii din domeniul veterinar, inclusiv medici, asistente medicale, practicieni stomatologi, cei implicați în educație veterinară sau oameni de știință asociați (biomedicale sau sociale). [+]

Descrierea programului

Programul nostru online de educație clinică profită de expertiza noastră de renume mondial pentru a vă îmbunătăți abilitățile de a preda și evalua elevii într-un mediu clinic.

Acesta este un program ideal pentru cei cu un rol educațional în ceea ce privește profesioniștii din domeniul sănătății și practicienii din domeniul veterinar, inclusiv medici, asistente medicale, practicieni stomatologi, cei implicați în educație veterinară sau oameni de știință asociați (biomedicale sau sociale).

Scopul nostru este de a vă ajuta să reflectați asupra și să vă împărtășiți gândurile despre practica dvs., sporind în același timp înțelegerea ta cu privire la modul de aplicare a teoriilor și dovezilor educaționale din literatură. Ca rezultat, veți învăța cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru a oferi, dezvolta și cerceta educație clinică de înaltă calitate în propria disciplină.... [-]


Știința ecvină (învățământul la distanță online)

Online Cu jumătate de normă 3 - 6 anii September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Acest program implică o abordare științifică aprofundată a managementului sănătății și bunăstării, reproducerii, comportamentului, alimentației și exercițiilor pentru cai. Veți învăța, de asemenea, cum să aplicați practic o abordare științifică pentru a beneficia de sănătatea, bunăstarea și performanța calului. [+]

Descrierea programului

Acest program implică o abordare științifică aprofundată a managementului sănătății și bunăstării, reproducerii, comportamentului, alimentației și exercițiilor pentru cai. Veți învăța, de asemenea, cum să aplicați practic o abordare științifică pentru a beneficia de sănătatea, bunăstarea și performanța calului.

Programul nostru on-line este primul și singurul program de științe ecvine care va fi găzduit într-un centru internațional de excelență veterinară. Acesta oferă studenților cunoștințe detaliate și înțelegere a științei ecvine și a aplicațiilor sale și este o pregătire excelentă pentru îmbunătățirea carierei ecvine sau a cercetării independente viitoare, cum ar fi un doctorat.... [-]


Contactează
Adresa locaţie
47 Little France Cres, Edinburgh EH16 4TJ, United Kingdom
Edinburgh, Scotland, GB
Mass-Media Socială