Read the Official Description

Colegiul de Medicină și Medicină Veterinară este alcătuit din două școli. Acestea sunt Școala Medicală din Edinburgh și Școala de Studii Veterinare Royal (Dick).

Împreună vom forma o grupare unică în Marea Britanie unde medicii veterinari, medicii și oamenii de știință biomedicale lucrează împreună și studiază cauzele comune ale bolilor care afectează populațiile noastre. Campusurile noastre, structura noastră și organizarea diplomelor noastre asigură faptul că avem oameni de la Royal (Dick), Școala de Studii Veterinare și Școala Medicală din Edinburgh, care respiră același aer, proiectează împreună proiecte și predă în specialitățile lor.

Veterinar

Royal (Dick) Școala de Studii Veterinare

Școala veterinară de cea mai înaltă clasă din Marea Britanie, în Cadrul excelenței în cercetare 2014, Școala de Studii Veterinare Royal (Dick) este lider mondial în domeniul educației, cercetării și practicilor veterinare. Oferim o educație veterinară remarcabilă folosind un curriculum premiat, metode de predare inovatoare și un mediu interdisciplinar. Am fost plasați pe primul loc printre șapte școli veterinare din Marea Britanie pentru calitatea cercetării în exercițiile de evaluare a cercetării din 2008, confirmând reputația internațională a școlii. Serviciile noastre clinice - Spitalul pentru animale mici și practica animală mare - sunt printre cele mai influente centre de îngrijire clinică din Marea Britanie.

Edinburgh Medical School

Școala medicală din Edinburgh găzduiește trei protopopiate. Acestea sunt Științe Biomedicale, Științe Clinice și Moleculare, Genetice și Științe ale Sănătății Populației.

Predarea pentru programul MBChB și alte programe biomedicale de licență și postuniversitare are loc în cele trei Protopopieri. Prin aducerea indivizilor potriviți, atât clinici, cât și non-clinici, catalizăm și creăm oportunitățile de a dezvolta o activitate interesantă, care face diferența în viața oamenilor. Școala de Medicină din Edinburgh oferă o educație de primă clasă în facilități de primă clasă de către oamenii entuziasmați care se află la vârf.

Oferim o experiență excelentă într-un mediu în care cercetarea este prețuită și urmărită. Cercetarea este o componentă importantă a vieții fiecărui elev, ca mijloc de înțelegere a unui mod de gândire care îi va dota pentru a aduce schimbări pozitive pentru omenire.

Școala medicală din Edinburgh: Științe biomedicale

Realizând cercetări de ultimă oră, Științele biomedicale găzduiesc Centrul pentru Sisteme Cognitive și Neuronale, Centrul pentru Fiziologia Integrativă, Centrul de Neuroregenerare și Divizia de Medicină de Infecție și Pathway.

De asemenea, contribuim la cercetarea interdisciplinară cu aceste centre afiliate: Boli Infecțioase din Edinburgh, Neuroscience din Edinburgh, Centrul de epilepsie Muir Maxwell, Centrul Patrick Wild și Farmacologie, Toxicologie și Therapeutics.

Temele de cercetare din Protopopiat includ:

  • Genele și dezvoltarea
  • Membrana biologică
  • Sisteme de control neuronale
  • Cogniție, învățare și plasticitate sinaptică
  • Neuropharmacology
  • Virologie de bază și clinică
  • Patogeneza bacteriană și chimioterapia

De asemenea, în cadrul protopopiat este Organizația de predare biomedicală (BMTO), care joacă un rol vital în administrarea, coordonarea și implementarea învățământului preuniversitar.

BMTO este responsabil pentru programul BSc Medical Sciences, împreună cu numeroase programe de onoare în științe biologice, științe medicale și științe veterinare, plus paisprezece cursuri de științe biomedicale pentru studenții.

Veterinar

Școala medicală din Edinburgh: Științe clinice

Cu un profil de cercetare internațional de lungă durată, Clinical Sciences găzduiește Centrul pentru Științe Cardiovasculare, Centrul de Științe Brainice Clinice, Centrul de Cercetare a Inflamației, Centrul pentru Medicină Regenerativă, Centrul pentru Sănătatea Reproducerii, Institutul de Stomatologie Postuniversitar din Edinburgh și Divizia de Științe ale Sănătății.

În cel mai recent Exercițiu de Evaluare a Cercetării din Regatul Unit, Medicina Clinică a fost evaluată în topul celor 28 de observații din întreaga Regatul Unit.

Protopopiatul se bazează în principal pe Little France.

La Little France, clădirea cancelarului, Institutul de cercetare medicală a Reginei și Centrul pentru Medicină Regenerativă au stadiul tehnicii de predare și cercetare adiacente Infirmeriei Regale din Edinburgh și parcului de cercetare biomedicală, Edinburgh BioQuarter.

Alte site-uri de protopopiere sunt Spitalul pentru copii bolnavi din Edinburgh, Spitalul general occidental, Spitalul Royal Edinburgh și Lauriston Place.

Școala medicală din Edinburgh: Științe ale sănătății moleculare, genetice și populației

Moleculara, Genetica si Stiinta Sanatatii Populatie cuprinde Institutul MRC de Genetica si Medicina Moleculara, Institutul Usher de Sanatate Populatie Stiinte si Informatica, Edinburgh Unitatea de studii clinice si Divizia de patologie.

Institutul MRC de Genetica si Medicina Moleculara cuprinde MRC Human Genetics Unit, Edinburgh Cancer Research Center si Centrul de Genomica si Medicina Experimentala.

Institutul Usher de Științe ale Sănătății Populației și Informatică cuprinde Centrul pentru științele sănătății populației, Centrul de Informatică Medicală și Centrul de Cercetare în domeniul Sănătății Globale.

Deanery gazduieste, de asemenea, Edinburgh Clinical Trials Unit (ECTU), care a fost recent de inregistrare completa la UK Clinical Research Consortium si a fost acordat MRC studiile clinice clinice statutul de hub, si Divizia de patologie.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:


The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Acest program de învățare online oferă o abordare interdisciplinară a managementului conservării. Acesta reunește expertiza din cadrul Academiei Globale de Sănătate din c ... [+]

Descrierea programului

Acest program de învățare online oferă o abordare interdisciplinară a managementului conservării.

Acesta reunește expertiza din cadrul Academiei Globale de Sănătate din cadrul Universității din Edinburgh și a asociaților globali partenere, pentru a oferi predare și cercetare de primă clasă în domeniul biodiversității, sănătății sălbatice și sănătății ecosistemice.

Veți evalua toate aspectele ecosistemelor, urmărindu-le menținerea și menținerea sustenabilității atât în ​​lumea în curs de dezvoltare, cât și în cea dezvoltată.

Acest program este asociat Academiilor Globale ale Universității.

Învățarea online... [-]
Regatul Unit Edinburgh
September 2019
Part time
1 - 6 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Acest program oferă un studiu postuniversitar flexibil conceput pentru a aborda în mod specific cererea de predare comportamentală a comportamentului online în cadrul unu ... [+]

Descrierea programului

Acest program oferă un studiu postuniversitar flexibil conceput pentru a aborda în mod specific cererea de predare comportamentală a comportamentului online în cadrul unui mediu de învățare sprijinit. Programul va utiliza o abordare bazată pe dovezi pentru a explora potențialele motivații, opțiuni de gestionare și tratament pentru comportamente anormale și / sau problematice exprimate în mod obișnuit de speciile de animale însoțitoare care trăiesc în mediul casnic.

Subiectul implică o abordare multidisciplinară, bazată pe cunoștințe și tehnici din domeniile psihologiei, etologiei, neurobiologiei, farmacologiei și științei veterinare. Acest program va conține predare și învățare care vizează pregătirea dvs. academică pentru o carieră profesională care lucrează cu animalele de companie într-o varietate de setări, inclusiv consilierea clinică a comportamentului animalelor.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
September 2019
Part time
1 - 6 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programul nostru de învățământ la distanță, cu frecvență parțială, oferă o oportunitate de a obține o calificare formală în comunicarea științifică, fără a vă lăsa loc de ... [+]

Descrierea programului

Domeniile comunicării științifice și implicării publice se bucură în prezent de o creștere fără precedent. Acest fapt este determinat de o nevoie mai mare de a demonstra impactul cercetării finanțate din fonduri publice, necesitatea de a evalua știința, controlul guvernamental sporit și dorința de a avea o bază de dovezi mai puternică pentru deciziile politice. Există numeroase oportunități de carieră la interfața dintre știință și diferite grupuri de părți interesate și sunt explorate metodologii tot mai creative pentru implicarea științifică.

Programul nostru de învățământ la distanță, cu frecvență parțială, oferă o oportunitate de a obține o calificare formală în comunicarea științifică, fără a vă lăsa loc de muncă sau pentru a vă muta într-o altă locație. Puteți alege să începeți cu certificatul postuniversitar în primul rând și apoi decideți să studiați pentru o diplomă și / sau o diplomă de masterat. Veți angaja alți studenți din întreaga lume, dintr-o varietate de medii academice și profesionale diferite și vă veți bucura de o experiență bogată de învățare în timp ce studiați programul.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
September 2019
Part time
1 - 3 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programul este conceput ca o colaborare instituțională între Universitatea din Edinburgh și SASA (Știință și consiliere pentru agricultura scoțiană), o unitate guvernamen ... [+]

Descrierea programului

În domeniul științei conservării există o recunoaștere tot mai mare a valorii datelor genetice pentru a sprijini deciziile de gestionare, totuși, oamenii de știință și managerii cu abilitățile și cunoștințele de a aplica teoria genetică a populației în practica de conservare lipsesc. În această arenă, criminalistica pentru animale sălbatice este un domeniu nou interesant, care atrage atenția sporită la nivel mondial în lupta împotriva comerțului ilegal cu animale sălbatice.

PPD / Cert / Dip / MSc în Genetică Conservarea Aplicată cu Forensics Wildlife își propune să ofere un amestec de educație teoretică și practică în aplicarea datelor genetice pentru managementul faunei sălbatice și conservarea legislației de conservare. Programul va acoperi toate aspectele esențiale, de la teoria genetică a populației, prin analiza datelor, la considerațiile implicate în interpretarea și transferul constatărilor științifice la management, politică și investigații penale.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
September 2019
Part time
1 - 6 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Obiectivul general al acestui program de învățământ la distanță online este de a oferi cunoștințe și o înțelegere a științei privind bunăstarea animalelor, cu accent pe p ... [+]

Descrierea programului

Obiectivul general al acestui program de învățământ la distanță online este de a oferi cunoștințe și o înțelegere a științei privind bunăstarea animalelor, cu accent pe problemele internaționale care decurg din utilizarea animalelor în toate formele sale.

Programul este oferit de cercetători și profesori din cadrul Centrului Internațional pentru Educație pentru Bunăstarea Domnului Jeanne Marchig (în cadrul Școlii de Studii Veterinare Royal (Dick)) și al Colegiului Rural din Scoția (SRUC), cu o serie de lectori invitați din întreaga lume.

Programul oferă cursuri într-o varietate de domenii, inclusiv:

istoria, cultura și conceptele de bunăstare a animalelorcomportamentul animalelorevaluarea bunăstării animaleloretica animalelorrecomandări și politicilegislație, reglementare și executarecomunicarea științificăbunăstarea animală aplicată - producția, companiile și animalele sălbatice captive... [-]
Regatul Unit Edinburgh
September 2019
Part time
1 - 6 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Un program postuniversitar de trei ani, cu frecvență redusă, a predat online în întregime. Direcționate către medici juniori care urmează sau urmează să se angajeze într- ... [+]

Descrierea programului

Acest nou program de trei ani, cu program part-time, on-line, duce la gradul de Master of Science in Clinical Microbiology and Bacterial Infectious Diseases (CMID).

Direcționate către medici juniori care urmează sau urmează să se angajeze într-o disciplină de infecție, programul este deschis cursanților din Marea Britanie și din întreaga lume.

Acest grad va fi, de asemenea, atractiv pentru cei care au finalizat formarea lor, dar doresc să îndeplinească cerințele de educație medicală continuă sau cei care doresc să obțină o calificare formală în Microbiologie clinică și Boli Infecțioase.

Programul este aliniat cu instruirea JRCPTB și RCPath în disciplinele de infecție: formarea combinată a infecției și formarea specială în domeniul bolilor infecțioase, microbiologiei medicale și virologiei medicale.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Înscriere Deschisă
Part time
1 - 6 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Provocarea modului în care șapte miliarde poate trăi bine pe o singură planetă poate fi înțeleasă și abordată în mod eficient numai prin luarea unor perspective multiple ... [+]

Descrierea programului

Provocarea modului în care șapte miliarde poate trăi bine pe o singură planetă poate fi înțeleasă și abordată în mod eficient numai prin luarea unor perspective multiple și prin utilizarea unei game variate de discipline.

MSc Global Challenges este un program online multi-nivel care oferă calificări distincte după finalizarea cu succes a fiecăreia dintre cele trei etape.

Fiecare etapă, un certificat postuniversitar în sine, are o abordare multidisciplinară a provocărilor globale din perspectiva sa distinctă.

Studierea tuturor celor trei etape vă oferă o perspectivă globală asupra provocărilor globale și vă dezvoltă și vă lărgește abilitățile și cunoștințele pentru a le aborda în mod eficient. Pe măsură ce progresați prin program, veți integra învățarea dvs. din fiecare certificat pe care îl studiați, adăugând profunzime și bogăție experienței dvs.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
September 2019
Part time
3 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programul One Health face parte din Academia Globală de Sănătate și împărtășim multe cursuri elective cu alte programe din cadrul Academiei. Acest lucru oferă o mare flex ... [+]

Descrierea programului

One Health se află la interfața dintre sănătatea umană, animală și ecosistemul. Ca atare, este o zonă cu subiect de evoluție rapidă, potrivită pentru pregătirea profesioniștilor care doresc să abordeze o gamă largă de provocări necontrolate și complexe în materie de sănătate ale secolului XXI. Acest program este potrivit pentru o gamă largă de profesioniști, ale căror medii disciplinare pot include științele sănătății, biologice, de mediu și sociale. Acest program este livrat pe deplin online, valorificând cât mai mult mediul de învățare online, pionierat, premiat.

Universitatea din Edinburgh a fost prima universitate din Marea Britanie care a abordat nevoia de formare profesională One Health prin furnizarea unui program dedicat de masterat. Lansat în 2014, acest program MSC capitalizează numeroasele puncte forte ale Universității din Edinburgh pe mai multe discipline pentru a oferi o predare de clasă mondială în One Health și oferă pregătirea și abilitățile necesare pentru o carieră de succes în acest domeniu în curs de dezvoltare. În Studiul Național de Studii Postuniversitare (2018), am primit un rating de satisfacție a studenților de 92%, reflectând munca grea pe care echipa o implică în construirea și susținerea comunității de învățare care se reunește pentru a preda și a învăța despre acest program.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
September 2019
Part time
2 - 6 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Siguranța alimentară se referă la disponibilitatea, accesul și utilizarea alimentelor sigure, nutritive și durabile pentru toți, în special grupurile vulnerabile din cadr ... [+]

Descrierea programului

Siguranța alimentară se referă la disponibilitatea, accesul și utilizarea alimentelor sigure, nutritive și durabile pentru toți, în special grupurile vulnerabile din cadrul societății. Provocările legate de alimentație nu sunt doar existența a aproximativ 795 milioane de persoane subnutriți în lume (Organizația pentru Alimentație și Agricultură (FAO)), ci și prezența tot mai mare a bolilor netransmisibile legate de regimul alimentar (de exemplu diabetul și bolile cardiace); contribuția agriculturii la emisiile de gaze cu efect de seră și schimbarea utilizării terenurilor. Înțelegerea interconectării alimentelor, a sănătății și a mediului, precum și compromisurile acestora este esențială pentru formularea unor politici care să ne permită să atingem siguranța alimentară într-o manieră durabilă.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
September 2019
Part time
1 - 6 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Acesta este un program de învățare online destinat studenților care au un background relevant în domeniul agricol și alimentației, dornici să dobândească cunoștințe aprof ... [+]

Descrierea programului

Boala alimentară este o preocupare tot mai mare de sănătate publică la nivel mondial. Contaminarea alimentelor cu microorganisme sau substanțe chimice poate să apară în orice etapă a procesului, de la producția de alimente la consum ("ferma până la furculiță") și ca urmare a contaminării mediului, inclusiv poluarea apei, a solului sau a aerului. Ponderea globală a bolilor alimentare în întreaga lume este foarte mare, afectând în fiecare an aproximativ 600 de milioane de oameni cu 420.000 de decese. Prin urmare, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a subliniat importanța producerii de alimente sigure care salvează viețile omenești, economisesc resursele și au un impact pozitiv asupra economiei fiecărei țări.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
September 2019
Part time
1 - 6 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Acest program de 3 ani, cu frecvență parțială on-line în domeniul siguranței pacienților și al factorilor umani clinici își propune să sprijine orice profesioniști absolv ... [+]

Descrierea programului

Acest program de 3 ani, cu frecvență parțială on-line în domeniul siguranței pacienților și al factorilor umani clinici își propune să sprijine orice profesioniști absolvenți în domeniul sănătății (de la asistenți medicali la chirurgi și anesteziști) în utilizarea instrumentelor și tehnicilor bazate pe dovezi pentru a îmbunătăți fiabilitatea și siguranța zilnică sistemele și procesele de asistență medicală.

Solicitanții pentru acest grad vor căuta să se distingă ca fiind experimentați în domeniul siguranței pacienților și, în unele cazuri, căutând să se îndrepte către o specializare sau să preia conducerea în acest domeniu. Programul se va baza pe materiale didactice de la o rețea globală de entuziaști.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
September 2019
Part time
1 - 3 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programul nostru online de educație clinică profită de expertiza noastră de renume mondial pentru a vă îmbunătăți abilitățile de a preda și evalua elevii într-un mediu cl ... [+]

Descrierea programului

Programul nostru online de educație clinică profită de expertiza noastră de renume mondial pentru a vă îmbunătăți abilitățile de a preda și evalua elevii într-un mediu clinic.

Acesta este un program ideal pentru cei care au un rol educațional în ceea ce privește profesioniștii din domeniul sănătății și practicienii din domeniul veterinar, inclusiv medici, asistente medicale, practicieni stomatologi, psihologi clinici, terapeuți ocupaționali, cei implicați în educație veterinară sau oameni de știință asociați (biomedicale sau sociale).

Scopul nostru este de a vă ajuta să reflectați asupra și să vă împărtășiți gândurile despre practica dvs., sporind în același timp înțelegerea ta cu privire la modul de aplicare a teoriilor și dovezilor educaționale din literatură. Ca rezultat, veți învăța cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru a oferi, dezvolta și cerceta educație clinică de înaltă calitate în propria disciplină.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
September 2019
Part time
1 - 6 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Acest program implică o abordare științifică aprofundată a managementului sănătății și bunăstării, reproducerii, comportamentului, alimentației și exercițiilor pentru cai ... [+]

Descrierea programului

Acest program implică o abordare științifică aprofundată a managementului sănătății și bunăstării, reproducerii, comportamentului, alimentației și exercițiilor pentru cai. Veți învăța, de asemenea, cum să aplicați practic o abordare științifică pentru a beneficia de sănătatea, bunăstarea și performanța calului.

Programul nostru on-line este primul și singurul program de științe ecvine care va fi găzduit într-un centru internațional de excelență veterinară. Acesta oferă studenților cunoștințe detaliate și înțelegere a științei ecvine și a aplicațiilor sale și este o pregătire excelentă pentru îmbunătățirea carierei ecvine sau a cercetării independente viitoare, cum ar fi un doctorat.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
September 2019
Part time
2 - 6 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programul oferă o oportunitate unică de cercetare pentru a studia diferitele aspecte ale științei păsărilor aplicate și are drept scop echiparea profesioniștilor actuali ... [+]

Descrierea programului

Programul oferă o oportunitate unică de cercetare pentru a studia diferitele aspecte ale științei păsărilor aplicate și are drept scop echiparea profesioniștilor actuali și viitori cu abilități, cunoștințe și înțelegere pentru a aborda provocările locale și globale în producția durabilă de păsări de curte. continuarea angajării sau alte angajamente.

Participanții provin de obicei dintr-o gamă largă de medii, incluzând nutriționiștii, crescătorii, veterinarii și alți lucrători din sectorul păsărilor, care doresc să își dezvolte cariera și afacerile.

Acesta este oferit de învățământul la distanță și este o combinație complet flexibilă de module tehnice, științifice, nutriționale, de mediu și management-abilități de dezvoltare, astfel încât să puteți potrivi studiile în și în jurul muncii dumneavoastră și alte angajamente. A fost livrat în mare parte de către specialiștii din păsările de curte din Colegiul Rural din Scoția (SRUC) și din echipa de păsări de curte St David (chirurgi veterinari).... [-]

Regatul Unit Edinburgh
September 2019
Part time
1 - 6 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
47 Little France Cres, Edinburgh EH16 4TJ, United Kingdom
Edinburgh, Scotland, GB
Social Media