Study 365

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Studiul 365 este un furnizor de cursuri online, oferind studenților din întreaga lume peste 400 de cursuri. Am construit o reputație solidă care ne-a determinat să devenim unul dintre furnizorii de cursuri de încredere și de încredere pe piața online de învățare. Cu peste 100.000 de studenți pe cărțile noastre, suntem alegerea preferată pentru mulți cursanți online.

Misiunea noastră

Misiunea Studiului365 este de a oferi educație superioară relevantă industriei unei populații variate de studenți, prin tehnologie inovatoare și profesori cu experiență, permițându-vă să urmăriți obiective personale și profesionale.

Viziunea noastra

Sperăm să inovăm educația online la scară globală și să fim recunoscuți ca fiind instrumentali în aplicația web a tehnologiilor de instruire care facilitează o nouă generație de e-learning și e-didactică.

Procesul nostru

Credem că învățarea online este viitorul și, ca atare, suntem pe deplin on-line. Furnizarea de resurse excelente cursanților noștri direct la laptop sau dispozitiv. Noi îi ajutăm pe studenți să obțină excelență peste tot.

Get Certified

Veți fi evaluat de Studiul 365 la terminarea modulelor. În cele mai multe cazuri, veți fi clasificate instantaneu, astfel încât nu există nici un frustrant în așteptare în jurul pentru a afla gradul dumneavoastră. În funcție de curs, ați putea fi, de asemenea, evaluați într-un mediu de lucru real. Studenții care obțin succes vor obține certificare relevantă, dintre care mulți sunt recunoscuți de instituții profesionale.

O valoare excelentă pentru bani

Toată lumea ar trebui să poată dobândi noi abilități cu ușurință, cel puțin așa cred noi, astfel încât să oferim cursurile noastre elevilor de toate abilitățile. În catalogul nostru de cursuri veți găsi materiale potrivite pentru începători sau studenți care speră să se bazeze pe abilitățile existente, astfel încât nimeni nu este lăsat afară. În mod esențial, cursurile noastre sunt accesibile, făcând posibil ca oricine să înceapă o nouă carieră.

Du-te la pacea ta

Viața poate fi agitată, avem asta, așa că nu vă vom face presiune să mergeți într-un ritm care nu vă convine. Pentru noi, fie că faceți zoom prin module, fie că luați traseul pitoresc, totul este bine. Frumusețea studiului cu studiul 365 este că poți să stabilești ritmul, să înveți în confortul casei tale și chiar să ne iei cu tine în vacanță!

Expert Tutor Support

Cu toții avem nevoie de o mână de ajutor din când în când, iar cu noi veți obține doar asta. Du-te prin module și materiale în mod independent, și dacă aveți nevoie de asistență sau de orientare, un tutore va fi doar un e-mail departe. Lucrăm în parteneriat cu tutori care sunt talentați, experimentați și foarte pasionați de ceea ce fac.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Certificate - OnlineStudies » Vedea Diplomas » Vedea Diplome - Lawstudies » Vedea Diplome - HealthcareStudies » Vedea Certificate - Lawstudies »

Programe

Această școală oferă și:

Certificat

Administrative Management & Secretarial Personal Assistant Diploma

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă August 2018 Regatul Unit London

[+]

Cine ar trebui să urmeze cursul?

Metoda de evaluare:

La sfârșitul cursului, cursanții vor efectua un test de evaluare a întrebărilor online multiple. Testul online este marcat imediat, astfel încât veți ști imediat dacă ați trecut cursul.

Certificare:

Candidații de succes vor primi o diplomă în management administrativ și asistent personal secretar.

Cerințe de intrare:

Elevii trebuie să aibă vârsta de 16 ani sau peste și ar trebui să aibă o înțelegere de bază a limbii engleze, a matematicii, a alfabetizării și a TIC.

Oportunități de carieră:

La finalizarea cursului, veți avea multe căi de carieră diferite, inclusiv:... [-]


Adobe After Effects Bundle

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 60 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

[+]

Certificare:

Candidații de succes vor primi certificate pentru Adobe After Effects CS3: Essentials și Adobe After Effects CS3: Advanced.

Cerință de intrare:

Elevii trebuie să aibă vârsta de 16 ani sau peste și ar trebui să aibă o înțelegere de bază a limbii engleze, a matematicii, a alfabetizării și a TIC.

Carieră:

Acest curs vă poate ajuta să vă desfășurați o carieră în oricare dintre următoarele roluri:

Motion editor grafic Producător de video Editor video Designer de motive Prezentator:

Ko a participat la facultatea de grafică mișcată a Colegiului de Design Pasadena Art Center de patru ani în cadrul Departamentului Digital Media. ... [-]


Adobe Audition Cc - Elementele De Bază

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

În Audition CC - Elemente de bază, prezentatorul Matthew Lenz vă va face să lucrați cu Adobe Audition CC, de la navigarea pe interfață la înregistrarea și editarea sunetului. Adobe Audition CC vă permite să creați, să editați și să îmbunătățiți înregistrările single track și multitrack. În această serie de cursuri de formare online Audition CC - Basics, veți afla despre spațiul de lucru, cum să configurați hardware-ul audio și să începeți să înregistrați piese. [+]

Prezentare generală

În Audition CC - Elemente de bază, prezentatorul Matthew Lenz vă va face să lucrați cu Adobe Audition CC, de la navigarea pe interfață la înregistrarea și editarea sunetului. Adobe Audition CC vă permite să creați, să editați și să îmbunătățiți înregistrările single track și multitrack. În această serie de cursuri de formare online Audition CC - Basics, veți afla despre spațiul de lucru, cum să configurați hardware-ul audio și să începeți să înregistrați piese. De asemenea, veți examina unele dintre instrumentele de bază de editare din Audition CC, cum ar fi tăierea pieselor audio și crearea de decolorări.

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.... [-]


Adobe Cs5: Pachet De Bază De Colecții De Bază

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Acest pachet vă va învăța tot ce trebuie să știți despre această suită complexă de software. Veți învăța să proiectați în medii media, să creați conținut interactiv în timp ce lucrați mai repede, astfel încât să puteți face mult mai mult, în mai puțin timp. Descoperiți cum să lucrați și să manipulați imagini de înaltă rezoluție, să creați și să editați proiecte pentru grafică video și de mișcare cu efecte vizuale uimitoare, să realizați prototipuri și să creați imagini clare pentru dispozitivele tipărite, web și mobile, să adăugați tipografie, produce animații web și conținut interactiv, editează audio ca un pro și multe altele. [+]

Prezentare generală

Acest pachet vă va învăța tot ce trebuie să știți despre această suită complexă de software. Veți învăța să proiectați în medii media, să creați conținut interactiv în timp ce lucrați mai repede, astfel încât să puteți face mult mai mult, în mai puțin timp. Descoperiți cum să lucrați și să manipulați imagini de înaltă rezoluție, să creați și să editați proiecte pentru grafică video și de mișcare cu efecte vizuale uimitoare, să realizați prototipuri și să creați imagini clare pentru dispozitivele tipărite, web și mobile, să adăugați tipografie, produce animații web și conținut interactiv, editează audio ca un pro și multe altele.... [-]


Adobe Dreamweaver Cs5: Esențial

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Aflați cum să planificați și să configurați un site Web, apoi să vă scufundați în crearea primului site și să aflați despre CSS și cum să îl utilizați cel mai bine pe site-ul dvs. De asemenea, explorați accesibilitatea în tabele, scrierea de coduri, adăugarea de materiale media și lucrul cu șabloanele. [+]

Prezentare generală

Aflați cum să planificați și să configurați un site Web, apoi să vă scufundați în crearea primului site și să aflați despre CSS și cum să îl utilizați cel mai bine pe site-ul dvs. De asemenea, explorați accesibilitatea în tabele, scrierea de coduri, adăugarea de materiale media și lucrul cu șabloanele.

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.

Acest curs este alcătuit din materiale de învățare profesionale, toate furnizate printr-un sistem pe care veți avea acces la 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână timp de 365 de zile (12 luni).... [-]


Adobe Dupa Efecte Cs3: Essentials

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

În plus, în seria After Effects CS3: Essentials, veți învăța cum să utilizați multe dintre noile efecte găsite în After Effects CS3, precum și cum să importați stiluri de straturi Photoshop. Aflați trucurile de care aveți nevoie pentru a vă ajuta să creați animații high-end. [+]

Prezentare generală

În plus, în seria After Effects CS3: Essentials, veți învăța cum să utilizați multe dintre noile efecte găsite în After Effects CS3, precum și cum să importați stiluri de straturi Photoshop. Aflați trucurile de care aveți nevoie pentru a vă ajuta să creați animații high-end.

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.

Acest curs este alcătuit din materiale de învățare profesionale, toate furnizate printr-un sistem pe care veți avea acces la 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână timp de 365 de zile (12 luni).... [-]


Adobe După Efecte & Cinema 4d - 3d Tracker Training

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Ideea de formare este astfel încât profesioniștii ocupați pot ajunge direct la aspectele importante ale software-ului. Formarea este concentrată astfel încât să înveți ceea ce trebuie să știți rapid și eficient. Aflați în timp și ritm propriu. Expertul în prezentare Mike Hjörleifsson explică insistențele 3D ale mișcării în Adobe After Effects și Maxon CINEMA 4D. [+]

Prezentare generală

Ideea de formare este astfel încât profesioniștii ocupați pot ajunge direct la aspectele importante ale software-ului. Formarea este concentrată astfel încât să înveți ceea ce trebuie să știți rapid și eficient. Aflați în timp și ritm propriu. Expertul în prezentare Mike Hjörleifsson explică insistențele 3D ale mișcării în Adobe After Effects și Maxon CINEMA 4D. Sunt acoperite în mod specific între cele două programe. Mike se scufundă în noul Tracker 3D în After Effects CS6.

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.... [-]


Adobe După Efecte Cs3: Avansate

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

În această serie After Effects CS3: Advanced, veți explora mediul 3D pentru a înțelege mai bine cum să lucrați cu camerele 3D și să adăugați iluminări și umbre realiste. În plus, uneltele de testare pe care nu le-ați mai încercat niciodată înainte, cum ar fi vopsirea și tastarea. Ko urmărește cursul cu o privire mai atentă la instrumentele noi de Puppetry and Shapes. [+]

Prezentare generală

În această serie After Effects CS3: Advanced, veți explora mediul 3D pentru a înțelege mai bine cum să lucrați cu camerele 3D și să adăugați iluminări și umbre realiste. În plus, uneltele de testare pe care nu le-ați mai încercat niciodată înainte, cum ar fi vopsirea și tastarea. Ko urmărește cursul cu o privire mai atentă la instrumentele noi de Puppetry and Shapes.

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.... [-]


Adobe După Efecte Cs4: Essentials

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

După ce ați urmărit această pregătire After Effects CS4: Essentials, veți afla totul despre crearea animațiilor de bază, animarea textului, urmărirea și stabilizarea, tastarea și compoziția de bază și animația 3D de bază. În plus, veți obține o vedere privilegiată a câtorva dintre noile caracteristici ale After Effects CS4. Fie că sunteți nou în After Effects, fie că vă periați pe o tehnică, această serie este exact ceea ce trebuie să obțineți până la viteza rapidă. [+]

Prezentare generală

După ce ați urmărit această pregătire After Effects CS4: Essentials, veți afla totul despre crearea animațiilor de bază, animarea textului, urmărirea și stabilizarea, tastarea și compoziția de bază și animația 3D de bază. În plus, veți obține o vedere privilegiată a câtorva dintre noile caracteristici ale After Effects CS4. Fie că sunteți nou în After Effects, fie că vă periați pe o tehnică, această serie este exact ceea ce trebuie să obțineți până la viteza rapidă.

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.... [-]


Adobe Flash Cs3 Profesional: Acțiuni 3 Elemente Esențiale

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Dacă sunteți deja familiarizați cu ActionScript 2 din Flash 7 sau 8, seria noastră Flash CS3 Professional: ActionScript 3 Essentials vă va ajuta să faceți comutarea cu un efort minim cu actualizări despre noile modificări în denumire, sintaxă și structură de clasă. [+]

Prezentare generală

Dacă sunteți deja familiarizați cu ActionScript 2 din Flash 7 sau 8, seria noastră Flash CS3 Professional: ActionScript 3 Essentials vă va ajuta să faceți comutarea cu un efort minim cu actualizări despre noile modificări în denumire, sintaxă și structură de clasă.

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.

Acest curs este alcătuit din materiale de învățare profesionale, toate furnizate printr-un sistem pe care veți avea acces la 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână timp de 365 de zile (12 luni).... [-]


Adobe Flash Profesionale Cs6: Esențiale

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Adobe Education Leader și instructorul Debbie Keller te vor ajuta să stăpânești noțiunile de bază ale animației și să câștigi încredere în abilitățile Flash CS6. Veți explora interfața și instrumentele multimedia, veți învăța cum să creați experiențe interactive robuste și convingătoare și veți descoperi cum să vă publicați conținutul. [+]

Prezentare generală

Adobe Flash Professional CS6: Essentials vă va învăța cum să utilizați acest instrument puternic de creație pentru a crea animații imersive, interactive și conținut multimedia.

Adobe Education Leader și instructorul Debbie Keller te vor ajuta să stăpânești noțiunile de bază ale animației și să câștigi încredere în abilitățile Flash CS6. Veți explora interfața și instrumentele multimedia, veți învăța cum să creați experiențe interactive robuste și convingătoare și veți descoperi cum să vă publicați conținutul.

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.... [-]


Adobe Flash Training Course

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă August 2018 Regatul Unit London

[+]

Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles. Acest curs este alcătuit din module de învățare electronică, chestionare interactive, teste și examene. Toate sunt livrate printr-un sistem pe care veți avea acces la 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână timp de 365 de zile (12 luni).

Cine este pentru?

La sfârșitul cursului, cursanții vor efectua, de asemenea, un test de evaluare a întrebărilor online multiple. Acest test online de întrebări multiple este marcat automat, astfel încât să primiți o notă instantanee și să știți dacă ați trecut cursul.... [-]


Adobe Indesign Cs4: Esențiale

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Obțineți o introducere în Adobe InDesign CS4 cu această pregătire esențială, care vă oferă instrumentele, abilitățile și tehnicile de bază necesare creării unui text, a unor layout-uri și a unor elemente grafice profesionale care să aibă un impact puternic. [+]

Prezentare generală

Obțineți o introducere în Adobe InDesign CS4 cu această pregătire esențială, care vă oferă instrumentele, abilitățile și tehnicile de bază necesare creării unui text, a unor layout-uri și a unor elemente grafice profesionale care să aibă un impact puternic.

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.

Acest curs este alcătuit din materiale de învățare profesionale, toate furnizate printr-un sistem pe care veți avea acces la 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână timp de 365 de zile (12 luni).... [-]


Adobe Photoshop, Indesign & Illustrator Abilități Esențiale Pentru Designeri: Mastering Instrumentul Stilou

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Majoritatea instrumentelor Photoshop, Illustrator și InDesign sunt ușor de învățat și de înțeles, dar există o excepție majoră: instrumentul Pen. În acest curs veți deveni un Maestru Vector urmând și practicând numeroasele exerciții prezentate. Veți fi uimiți de noi abilități și abilități folosind acest instrument complet și versatil. [+]

Prezentare generală

Majoritatea instrumentelor Photoshop, Illustrator și InDesign sunt ușor de învățat și de înțeles, dar există o excepție majoră: instrumentul Pen. În acest curs veți deveni un Maestru Vector urmând și practicând numeroasele exerciții prezentate. Veți fi uimiți de noi abilități și abilități folosind acest instrument complet și versatil.

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.

... [-]

Adobe Photoshop Cs4 Extins: Esențiale

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Stăpânirea Adobe Photoshop CS4 necesită o bază solidă în cadrul instrumentelor și tehnicilor fundamentale folosite de profesioniști pentru a crea efecte vizuale și pentru a obține imagini uimitoare. Instruire completă pentru Adobe Photoshop CS4 Extended: Essentials este destinată utilizatorilor începători și intermediari ca ghid prin tutoriale cuprinzătoare privind corectarea culorilor, tehnicile de aspect, efecte speciale și atingerea imaginilor. Această serie vă va oferi încrederea și know-how-ul pentru a obține rezultate fantastice utilizând noua interfață Photoshop CS4 și instrumentele îmbunătățite. [+]

Prezentare generală

Stăpânirea Adobe Photoshop CS4 necesită o bază solidă în cadrul instrumentelor și tehnicilor fundamentale folosite de profesioniști pentru a crea efecte vizuale și pentru a obține imagini uimitoare. Instruire completă pentru Adobe Photoshop CS4 Extended: Essentials este destinată utilizatorilor începători și intermediari ca ghid prin tutoriale cuprinzătoare privind corectarea culorilor, tehnicile de aspect, efecte speciale și atingerea imaginilor. Această serie vă va oferi încrederea și know-how-ul pentru a obține rezultate fantastice utilizând noua interfață Photoshop CS4 și instrumentele îmbunătățite.

Actualizările pentru Photoshop CS4 includ panoul Ajustări și măști, comenzile 3D, adnotările și o interfață îmbunătățită. În plus, veți învăța efecte de culoare non-distructive și corecția culorilor, cum să setați formatul de fișier și compresia imaginilor pentru a fi utilizate pe web și cum să creați și să aplicați efecte speciale.... [-]


Avansate Microsoft Excel 2016 De Formare

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 25 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Pentru a demonstra că puteți utiliza Microsoft Excel, cea mai populară aplicație de calcul tabelar, obțineți o calificare recunoscută din Study365. Îmbunătățiți CV-ul și dați-vă un avantaj. Practic, fiecare loc de muncă va utiliza Excel, astfel încât angajatul, învățând să îl folosească în mod corespunzător, oferă valoare și ar putea chiar să ofere ocazia de a avansa în carieră. [+]

Pentru angajatori, ești la fel de bun ca CV-ul tău ...

Pentru a demonstra că puteți utiliza Microsoft Excel, cea mai populară aplicație de calcul tabelar, obțineți o calificare recunoscută din Study365. Îmbunătățiți CV-ul și dați-vă un avantaj. Practic, fiecare loc de muncă va utiliza Excel, astfel încât angajatul, învățând să îl folosească în mod corespunzător, oferă valoare și ar putea chiar să ofere ocazia de a avansa în carieră.

Fie că sunteți începător, fie că aveți cunoștințe despre Excel, acest curs acoperă totul într-un format ușor de înțeles. Învățați cum să utilizați Excel este o investiție atât în ​​viața dvs. personală, cât și în cea profesională. Excel facilitează monitorizarea performanțelor financiare, cum ar fi profitul sau pierderea în afaceri, calcularea plăților pentru achiziții mari, planificarea unui buget sau organizarea cu liste de verificare.... [-]


Avansate Microsoft Office 2016 De Formare

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 60 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Pentru a dovedi că puteți utiliza Microsoft Office, cel mai popular software de gestionare a bazelor de date, obțineți o calificare recunoscută din Study365. Îmbunătățiți CV-ul și dați-vă un avantaj. [+]

Pentru angajatori, ești la fel de bun ca CV-ul tău ...

Pentru a dovedi că puteți utiliza Microsoft Office, cel mai popular software de gestionare a bazelor de date, obțineți o calificare recunoscută din Study365. Îmbunătățiți CV-ul și dați-vă un avantaj.

Majoritatea organizațiilor folosesc Microsoft Office și vă putem arăta cum să profitați la maximum de aceasta. Acest curs are scopul de a oferi abilități esențiale și vă permite să realizați o activitate profesională folosind suita Microsoft Office, inclusiv Word, Excel, PowerPoint și Access. Indiferent dacă sunteți începător sau aveți o experiență în Office, acest curs acoperă totul și puteți trece prin material în ritmul propriu. Acest pachet de curs include atât funcțiile de bază, cât și cele avansate ale Microsoft Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016 și Outlook 2016.... [-]


Avans Curs De Machiaj Pentru Ocazia De Nunta Si Speciala

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 20 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Acest curs Advance Machiaj pentru cursuri de nuntă și de ocazie specială este conceput pentru a vă învăța tehnicile de machiaj. Dacă sperați să deveniți un artist de machiaj independent, care se specializează în machiaj de ocazie și de ocazie, atunci acesta este cursul pentru dvs. [+]

Esti obsedat de machiaj?

Acest curs Advance Machiaj pentru cursuri de nuntă și de ocazie specială este conceput pentru a vă învăța tehnicile de machiaj. Dacă sperați să deveniți un artist de machiaj independent, care se specializează în machiaj de ocazie și de ocazie, atunci acesta este cursul pentru dvs.

Veți învăța o gamă largă de stiluri de machiaj de nunta și tehnici de lungă durată potrivite pentru petrecerea nunții alături de stiluri de machiaj și sfaturi pentru alte ocazii importante de la evenimentele de seară până la petrecerile de zi. Acest curs Bridal și Special Occasions Make up este potrivit pentru începători și este special conceput pentru a oferi o pregătire temeinică în tehnicile de bază pentru tehnici avansate de machiaj. Dacă doriți să lucrați în mod specific ca artist de machiaj de mireasă. Urmărită la studenții care sunt interesați să învețe fundamentele de machiaj pentru artă fie pentru uz personal sau profesional, veți primi instruire online de la experți de top din industrie de modă, publicitate și machiaj de celebrități.... [-]


C ++ Primer

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Cu acest curs de formare C ++ Primer, prezentatorul Wade Ashby vă începe să creați un mediu și apoi vă ghidează prin definirea variabilelor și a constantelor. Apoi, Wade pătrunde în subiecte precum Loops, Arrays, Strings și multe altele! [+]

Prezentare generală

Cu acest curs de formare C ++ Primer, prezentatorul Wade Ashby vă începe să creați un mediu și apoi vă ghidează prin definirea variabilelor și a constantelor. Apoi, Wade pătrunde în subiecte precum Loops, Arrays, Strings și multe altele!

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.

Acest curs este alcătuit din materiale de învățare profesionale, toate furnizate printr-un sistem pe care veți avea acces la 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână timp de 365 de zile (12 luni).... [-]


Calculatoare Personale

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Computerele fac parte din lumea noastră de zi cu zi. Cei care nu au folosit niciodată nu pot fi intimidați. Cei care folosesc una în fiecare zi nu au primit deseori instrucțiuni de bază. În acest curs, luăm departe frica și misterul PC-ului. Introducem piesele, terminologia și abilitățile de bază pe care toată lumea trebuie să le cunoască pentru a fi confortabile folosind un computer într-un mod vizibil și ușor de înțeles. [+]

Prezentare generală

Computerele fac parte din lumea noastră de zi cu zi. Cei care nu au folosit niciodată nu pot fi intimidați. Cei care folosesc una în fiecare zi nu au primit deseori instrucțiuni de bază. În acest curs, luăm departe frica și misterul PC-ului. Introducem piesele, terminologia și abilitățile de bază pe care toată lumea trebuie să le cunoască pentru a fi confortabile folosind un computer într-un mod vizibil și ușor de înțeles.

Vrei să știi ce face de fapt sistemul de operare Windows sau de ce ar trebui să ai grijă de memoria RAM? Ce zici de ce se întâmplă de fapt când te loghezi? Cu Total Training, veți stăpâni fundamentele PC-ului, astfel încât să vă puteți bucura și să beneficiați de acesta fără frustrare sau frică.... [-]


Cartele Rapide Pro 2016

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă August 2018 Regatul Unit London

Indiferent dacă sunteți un proprietar al unei întreprinderi mici, trebuie să utilizați Quickbook-urile ca parte a serviciului dvs. sau pur și simplu doriți să obțineți certificarea pentru abilitățile dvs., o avem acoperită. Există o cerere pentru persoanele care știu să folosească cărțile rapide, deoarece este de departe cel mai de succes pachet de contabilitate pentru micile afaceri vândute astăzi, dar numărul său incredibil de caracteristici și funcții poate fi confuz. Aflați cum să profitați la maximum de experiența QuickBooks cu acest curs. [+]

Trebuie să te ocupi de Quickbook-urile?

Indiferent dacă sunteți un proprietar al unei întreprinderi mici, trebuie să utilizați Quickbook-urile ca parte a serviciului dvs. sau pur și simplu doriți să obțineți certificarea pentru abilitățile dvs., o avem acoperită. Există o cerere pentru persoanele care știu să folosească cărțile rapide, deoarece este de departe cel mai de succes pachet de contabilitate pentru micile afaceri vândute astăzi, dar numărul său incredibil de caracteristici și funcții poate fi confuz. Aflați cum să profitați la maximum de experiența QuickBooks cu acest curs.

Acest curs vă permite să vă îmbunătățiți abilitățile cu privire la operarea software-ului de contabilitate QuickBooks și să dovediți angajatorilor și recrutorilor faptul că sunteți în măsură să furnizați servicii de contabilitate și evidență contabilă la cele mai înalte standarde utilizând software-ul contabil QuickBooks.... [-]


Certificat De Formare în Analiza Afacerilor

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Cursul nostru de analiză a afacerilor este punctul de plecare pentru sute de analiști de afaceri în fiecare an. Analiza afacerilor este disciplina specializată care ajută organizațiile să ia decizii de investiții bune în ceea ce privește schimbările potențiale ale afacerilor. [+]

Doriți să câștigați 40K pe an?

Cursul nostru de analiză a afacerilor este punctul de plecare pentru sute de analiști de afaceri în fiecare an. Analiza afacerilor este disciplina specializată care ajută organizațiile să ia decizii de investiții bune în ceea ce privește schimbările potențiale ale afacerilor. Organizațiile se străduiesc în mod constant să devină mai eficiente și mai eficiente, iar Analistii de afaceri sprijină aceste eforturi prin clarificarea opțiunilor viabile deschise organizației, evaluând aceste opțiuni și asigurându-se că soluția selectată este definită în mod clar.

Există cinci elemente-cheie pentru analiza afacerilor:

Investigarea situațiilor de afaceri - aplicarea unei game de tehnici pentru a descoperi cauzele principale ale problemelor și a identifica problemele-cheie. Analizând nevoile afacerii - înțelegerea părților interesate din afaceri și opiniile acestora, construirea unei viziuni comune a sistemului de afaceri dorit și identificarea acțiunilor necesare pentru schimbare. Evaluarea opțiunilor - identificarea opțiunilor pentru schimbarea afacerii și colaborarea cu alți profesioniști pentru a defini impactul financiar și de afaceri pentru fiecare opțiune. Definirea cerințelor - modelarea și documentarea cerințelor de business și de sistem. Gestionarea beneficiilor - sprijinirea sponsorului proiectului și a managerului de proiect pentru a se asigura că orice modificare a cerințelor este reflectată în cazul de afaceri. ... [-]

Certificate in CV Writing and Interview Skills

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 10 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

[+]

Cine este pentru? Descrierea cursului: Durata cursului:

Veți avea 12 luni de acces la platforma de studiu online de la data achiziționării cursului. Cursul este auto-paced, astfel încât să decideți cât de repede sau lent de formare merge. Puteți finaliza cursul în etape, vizând revizuirea formării în orice moment.

Metoda de evaluare:

La sfârșitul cursului, cursanții vor efectua un test de evaluare a întrebărilor online multiple. Testul online este marcat imediat, astfel încât veți ști imediat dacă ați trecut cursul.

Certificare:

Elevii trebuie să aibă vârsta de 16 ani sau peste și ar trebui să aibă o înțelegere de bază a limbii engleze, a matematicii, a alfabetizării și a TIC.... [-]


Certificat în Domeniul îngrijirii Copiilor și Al Formării Pentru Bonafiți

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 10 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Indiferent dacă tocmai vă începeți cariera ca dădacă sau aveți o experiență, o calificare formală și o pregătire excelentă vor permite angajatorilor să știe că sunteți un îngrijitor profesionist și bine informat. [+]

Indiferent dacă tocmai vă începeți cariera ca dădacă sau aveți o experiență, o calificare formală și o pregătire excelentă vor permite angajatorilor să știe că sunteți un îngrijitor profesionist și bine informat.

Informațiile incluse în acest curs de instruire pentru îngrijirea copiilor și nannying sunt toate actualizate și corecte, provenind de la profesorii noștri specialiști.

Scopul nostru, pur și simplu, este acela de a le permite celor care lucrează cu copiii mici să fie dotați cu cunoștințe și abilități pentru a promova dezvoltarea și creșterea copilului în cel mai inspirat, mai sensibil și echilibrat mod posibil.

Micuții simt că cheia pentru găsirea unui loc de muncă visat este calificarea potrivită. Noi oferim acest curs conceput de Nannies, care vă oferă abilitățile cheie pentru îngrijirea copiilor și a copiilor. Scopul nostru este ca acest curs să reflecte etosul și valorile celor mici. Acest curs vă va asigura că veți câștiga cât mai mult posibil și veți părăsi o înțelegere mai bună a îngrijirii copilului și a copilului.... [-]


Certificat în Ingineria Transporturilor - Nivelul 2

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Ingineria Transporturilor (sau Ingineria Transporturilor) este utilizarea tehnologiei și a principiilor științifice pentru planificarea, proiectarea, operarea și gestionarea oricărui mod de transport. Tehnica de transport asigură transportul în siguranță, eficient, economic și confortabil pentru societate. [+]

Prezentare generală

Ingineria Transporturilor (sau Ingineria Transporturilor) este utilizarea tehnologiei și a principiilor științifice pentru planificarea, proiectarea, operarea și gestionarea oricărui mod de transport. Tehnica de transport asigură transportul în siguranță, eficient, economic și confortabil pentru societate. Acest curs este cuprinzător și oferă o educație completă în domeniul ingineriei transportului, ceea ce înseamnă că studenții care au obținut certificat vor fi pregătiți pentru ocuparea forței de muncă în industrie.

Învățarea cu Studiul365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.... [-]


Certificat în Managementul Riscurilor și Al Crizelor - Nivelul 2

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Un manager de risc sau de criză este o persoană care lucrează în parteneriat cu companii sau organizații, pentru a evalua și a stabili eventualele riscuri care ar putea afecta reputația, siguranța, securitatea și prosperitatea financiară a companiei sau organizației. Dacă doriți să intrați în această profesie, atunci Studiul 365 este aici pentru a vă ajuta, cu un curs care este cuprinzător și detaliat. Veți avea un avantaj clar cu o calificare profesională pe CV-ul dvs. și acest curs va oferi cursanților o înțelegere largă a rolurilor și responsabilităților implicate în gestionarea riscurilor și a crizelor. [+]

Prezentare generală:

Un manager de risc sau de criză este o persoană care lucrează în parteneriat cu companii sau organizații, pentru a evalua și a stabili eventualele riscuri care ar putea afecta reputația, siguranța, securitatea și prosperitatea financiară a companiei sau organizației. Dacă doriți să intrați în această profesie, atunci Studiul 365 este aici pentru a vă ajuta, cu un curs care este cuprinzător și detaliat. Veți avea un avantaj clar cu o calificare profesională pe CV-ul dvs. și acest curs va oferi cursanților o înțelegere largă a rolurilor și responsabilităților implicate în gestionarea riscurilor și a crizelor.

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.... [-]


Certificat în Managementul Timpului

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 10 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

[+]

Învățarea cu Studiul365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.

Ce voi învăța? Crește productivitatea Cine este pentru? Descrierea cursului: [-]

Certificat în Marketing Social Media

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 20 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Acest curs certificat în Social Media Marketing acoperă conceptul și aplicarea marketingului social media, echipând-vă cu abilitățile de a planifica și implementa o strategie de marketing social media de succes, în timp ce vă oferă certificarea social media. [+]

Importanța marketingului social media pentru întreprinderi și organizații nu mai este pusă la îndoială. A devenit o tendință la nivel mondial care ajută companiile și organizațiile să se conecteze online cu clienții lor.

Acest curs certificat în Social Media Marketing acoperă conceptul și aplicarea marketingului social media, echipând-vă cu abilitățile de a planifica și implementa o strategie de marketing social media de succes, în timp ce vă oferă certificarea social media.

Pe scurt, acest curs vă va învăța cum să creați o strategie de social media pentru a vă construi afacerea și campania de marketing online. Candidații vor primi instrumentele necesare pentru a construi o rețea și pentru a rula campanii media sociale pe Facebook, Twitter, YouTube și alte platforme diferite.... [-]


Cisco CCNA & Cisco CCNP Course Bundle

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

[+]

Acest pachet vă va oferi abilitățile necesare pentru a stăpâni suita de certificări CCNA și CCNP.

Subiectele acoperite de aceste cursuri se aliniază obiectivelor examenelor publicate de Cisco și, după terminarea acestor cursuri, trebuie să fiți bine pregătiți pentru examenele de certificare Cisco CCNA și CCNP standard.

Învățarea cu Studiul365 are multe avantaje.

Cei care realizează Routing și Switching CCNP au demonstrat abilitățile necesare în rolurile întreprinderii, cum ar fi inginerul de rețea, inginerul de suport, inginerul de sistem sau tehnicianul de rețea.

Veți avea 12 luni de acces la platforma de studiu online de la data achiziționării cursului. ... [-]


Coaching-ul Echipei Dvs. La Performanțe Mai Mari

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Mai mult ca niciodată, managerii sunt obligați să construiască rapid echipe care să dea rezultate. Cu toate acestea, puțini dintre ei sunt pregătiți să facă munca importantă a unui antrenor. Acest ghid ușor de urmărit vă plimbă prin cele patru etape ale dezvoltării echipei și cum să vă îndepliniți rolul în schimbare și complicat ca antrenor la fiecare etapă. [+]

Prezentare generală

Mai mult ca niciodată, managerii sunt obligați să construiască rapid echipe care să dea rezultate. Cu toate acestea, puțini dintre ei sunt pregătiți să facă munca importantă a unui antrenor. Acest ghid ușor de urmărit vă plimbă prin cele patru etape ale dezvoltării echipei și cum să vă îndepliniți rolul în schimbare și complicat ca antrenor la fiecare etapă.

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.... [-]


Coldfusion 11: Dezvoltarea Rapidă A Aplicațiilor Web și Mobile Enterprise App

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

În acest ColdFusion 11 pentru servere de formare online pentru aplicații Rapid Web și Mobile Enterprise, prezentatorul Dan Fanella vă învață cum să creați o aplicație mobilă utilizând Adobe ColdFusion în mediul de dezvoltare ColdFusion Builder. [+]

Prezentare generală

În acest ColdFusion 11 pentru servere de formare online pentru aplicații Rapid Web și Mobile Enterprise, prezentatorul Dan Fanella vă învață cum să creați o aplicație mobilă utilizând Adobe ColdFusion în mediul de dezvoltare ColdFusion Builder. După finalizarea acestui antrenament, veți fi învățat elementele de bază pentru crearea aplicațiilor mobile, ceea ce va oferi o bază solidă pentru crearea în viitor a unor aplicații mai complexe.

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.... [-]


Competențe De Administrare A Afacerilor

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 25 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Administrarea este un rol variat, cu mult spațiu pentru progresie. De fapt, mulți oameni încep într-un rol de administrație și apoi își fac drumul până la mai multe poziții de conducere. Obțineți cunoștințele și abilitățile tehnice necesare pentru a reuși atunci când vine vorba de administrarea afacerilor. [+]

Administrarea este un rol variat, cu mult spațiu pentru progresie. De fapt, mulți oameni încep într-un rol de administrație și apoi își fac drumul până la mai multe poziții de conducere. Obțineți cunoștințele și abilitățile tehnice necesare pentru a reuși atunci când vine vorba de administrarea afacerilor.

Acest curs cuprinzător examinează funcționarea zilnică a companiilor reale și vă învață tehnicile care îi ajută să funcționeze cu succes. De la a învăța să îndeplinească sarcinile administrative de bază pentru a obține abilități de sprijin la nivel superior, acest curs include o gamă largă de unități pentru a răspunde nevoilor elevilor și angajatorilor.... [-]


Compresoarele: Elementele Esențiale

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

În acest tutorial, inginerul audio Jeff Dykhouse abordează avantajele și dezavantajele compresoarelor hardware și software. Compresia este un proces care manipulează domeniul dinamic al unui semnal audio pentru a obține un sunet mai uniform și mai consistent prin modificarea volumului perceput. Prin înțelegerea utilizării lor și a modului de gestionare a compresoarelor, vocile dvs. vor ieși în evidență de instrumentele din jur, tobe și percuție vor părea să aibă un sunet mai susținut și să dea chitarilor un sunet mai complet. [+]

Prezentare generală

În acest tutorial, inginerul audio Jeff Dykhouse abordează avantajele și dezavantajele compresoarelor hardware și software. Compresia este un proces care manipulează domeniul dinamic al unui semnal audio pentru a obține un sunet mai uniform și mai consistent prin modificarea volumului perceput. Prin înțelegerea utilizării lor și a modului de gestionare a compresoarelor, vocile dvs. vor ieși în evidență de instrumentele din jur, tobe și percuție vor părea să aibă un sunet mai susținut și să dea chitarilor un sunet mai complet. Deoarece tipul și cantitatea de compresie depinde de tipul de semnal audio care este procesat, Jeff subliniază modul în care diferitele comenzi ale compresorului afectează manipularea semnalului audio necesar. Veți vedea și veți auzi cum compresoare diferite afectează diferite instrumente și cum să le aplicați creației muzicale.... [-]


Controlul Dăunătorilor Avansat

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 24 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Deveniți un tehnician profesionist și de înaltă calificare pentru controlul Pestului cu Studiul365. Ambalat plin de cunoștințe de specialitate din industrie, și de predare de specialitate, acest curs este cuprinzător și va oferi cursanților o înțelegere largă a nivelului de control al dăunătorilor avansat. Seria noastră de module perfect artizanale acoperă diferite specii, cât mai bine să le gestionăm și toate echipamentele și tehnicile folosite. [+]

Prezentare generală

Deveniți un tehnician profesionist și de înaltă calificare pentru controlul Pestului cu Studiul365. Ambalat plin de cunoștințe de specialitate din industrie, și de predare de specialitate, acest curs este cuprinzător și va oferi cursanților o înțelegere largă a nivelului de control al dăunătorilor avansat. Seria noastră de module perfect artizanale acoperă diferite specii, cât mai bine să le gestionăm și toate echipamentele și tehnicile folosite.

Învățarea cu Studiul365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.... [-]


Css & Xhtml Pentru Dezvoltarea Web

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Cu Training Total pentru Dezvoltarea Web CSS & XHTML, veți învăța procesul de construire a unei structuri pentru paginile dvs. web și apoi de a modela acele pagini web astfel încât acestea să arate lustruite și profesionale, în stilul și designul format. [+]

Prezentare generală

Cu Training Total pentru Dezvoltarea Web CSS & XHTML, veți învăța procesul de construire a unei structuri pentru paginile dvs. web și apoi de a modela acele pagini web astfel încât acestea să arate lustruite și profesionale, în stilul și designul format.

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.

Acest curs este alcătuit din materiale de învățare profesionale, toate furnizate printr-un sistem pe care veți avea acces la 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână timp de 365 de zile (12 luni).... [-]


Curs De Formare Adobe Photoshop

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă August 2018 Regatul Unit London

Obțineți practică practică, care lucrează cu tehnici de bază și avansate, pentru a profita la maximum de experiența dvs. Acest curs cuprinzător vă va oferi un ghid pas cu pas, care acoperă module utile care sunt prezentate de experți în domeniu. [+]

Aveți nevoie să faceți față cu Adobe Photoshop?

Acest curs are totul acoperit.

Obțineți practică practică, care lucrează cu tehnici de bază și avansate, pentru a profita la maximum de experiența dvs. Acest curs cuprinzător vă va oferi un ghid pas cu pas, care acoperă module utile care sunt prezentate de experți în domeniu. Aflați elementele de bază ale stratului, retușarea fotografiilor și editarea imaginilor. Fie ca sunteti un designer, grafician, fotograf, artist video, webmaster sau doar un începător, Photoshop vă oferă multe oportunități pentru a face imaginile arata foarte bine.

Învață să folosești Photoshop la un nivel avansat cu materialele noastre de pregătire profesională. Imaginați-vă că ați reușit să începeți să vă familiarizați cu Adobe Photoshop și să produceți imagini profesionale de calitate pentru dispozitive web, de imprimare și mobile. Utilizați straturile, aplicați efecte și filtre pentru a crea efecte speciale, inclusiv texturi și iluminare. Veți dezvolta abilitatea de a crea măști exacte, de efecte de imagine și de a retușa imagini, de a izola zone și de a salva măștile cu instrumente specializate.... [-]


Curs De Formare Social Media

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă August 2018 Regatul Unit London

Acest curs este o ocazie perfectă pentru a începe o carieră fantastică. Social Media este peste tot și poți face o carieră din asta! Aflați cum să creați conținut uimitor, să vă captați SEO-ul, să înțelegeți Google Analytics și să vă calificați. [+]

Vă interesează o carieră de marketing? Poate vă place să scrieți? Aveți niște abilități informatice?

Acest curs este o ocazie perfectă pentru a începe o carieră fantastică. Social Media este peste tot și poți face o carieră din asta! Aflați cum să creați conținut uimitor, să vă captați SEO-ul, să înțelegeți Google Analytics și să vă calificați. Ca manager de social media, puteți face lucruri cum ar fi monitorizarea diferitelor platforme media sociale, actualizarea site-urilor, crearea de conținut, crearea și supravegherea competițiilor, păstrarea la curent cu tendințele, utilizarea instrumentelor de social media și scrierea de mesaje pe blog. Cu experiență, ați putea trece la roluri de vârf, cu potențialul de a câștiga 70K pe an. După cum puteți vedea, este o carieră interesantă și variată, cu mult spațiu pentru progres. Cu o calificare recunoscută ca aceasta, vă veți ateriza cariera de vis în cel mai scurt timp!... [-]


Design De Caractere

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

În acest design de caractere: De la cursul Concept la Creație, învățați cum să creați caractere pentru următorul proiect creativ. Indiferent dacă sunteți un ilustrator sau un designer grafic, veți găsi acest curs util, deoarece oferă un ghid pas cu pas pentru procesul de creare a artei uimitoare de caractere! Fișierele proiectului sunt incluse. [+]

Prezentare generală

În acest design de caractere: De la cursul Concept la Creație, învățați cum să creați caractere pentru următorul proiect creativ. Indiferent dacă sunteți un ilustrator sau un designer grafic, veți găsi acest curs util, deoarece oferă un ghid pas cu pas pentru procesul de creare a artei uimitoare de caractere! Fișierele proiectului sunt incluse.

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.

... [-]

Diplomă De Publicitate și Marketing

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Acest curs de publicitate și marketing oferă oportunitatea de a dezvolta creativitatea, cunoștințele și abilitățile necesare pentru a oferi campanii globale de succes, în pregătirea pentru o carieră în industriile creative. [+]

Vrei o slujbă bine plătită cu progresie?

Dacă alegeți publicitatea sau marketingul, există progrese clare, ceea ce face ca acesta să fie o cale de carieră excelentă. Începeți ca un Executiv de Publicitate sau de Marketing și puteți să vă deplasați până când veți deveni Director Senior câștigând până la 80.000 de lire sterline.

Acest curs de publicitate și marketing oferă oportunitatea de a dezvolta creativitatea, cunoștințele și abilitățile necesare pentru a oferi campanii globale de succes, în pregătirea pentru o carieră în industriile creative.

Acest curs acoperă subiecte precum comportamentul cumpărătorului, dezvoltarea mărcii, procesul de publicitate, planificarea media și marketingul global. Elevii vor dezvolta o înțelegere globală a rolului publicității și marketingului în afaceri și în societate. Veți avea ocazia să aplicați tehnici de marketing atât la nivel strategic, cât și operațional, să implementați strategii de publicitate creative și să dezvoltați o înțelegere a importanței marketingului și a publicității în atingerea obiectivelor de afaceri... [-]


Diplomă în Managementul Operațiunilor - Nivelul 3

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Acest curs a fost elaborat de către tutori de specialitate în cadrul managementului operațiunilor și vă va permite să dezvoltați abilități de specialitate și să obțineți treaba dorită! Obțineți o înțelegere completă a strategiei, a designului produsului, a selecției procesului, a stilului de management și mult mai mult. [+]

Prezentare generală

Managerii de operațiuni sunt responsabili pentru funcțiile centrale ale oricărei organizații. Înțelegem că profesioniștii calificați vor avea o cerere mare și pot câștiga poziții bine plătite într-o gamă largă de industrii. Acest curs a fost elaborat de către tutori de specialitate în cadrul managementului operațiunilor și vă va permite să dezvoltați abilități de specialitate și să obțineți treaba dorită! Obțineți o înțelegere completă a strategiei, a designului produsului, a selecției procesului, a stilului de management și mult mai mult.

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.... [-]


Diplomă în Managementul Resurselor Umane

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 40 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

[+]

Investigarea unei probleme de afaceri dintr-o perspectivă HR

Acest curs vă va dota cu abilitățile necesare pentru a aduce o contribuție imediată și eficientă la funcția de resurse umane, ajutând la atragerea, păstrarea și dezvoltarea angajaților necesari pentru succesul organizațional.

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.

Acest curs este alcătuit din module de învățare electronică, chestionare interactive, teste și examene. Toate sunt livrate printr-un sistem pe care veți avea acces la 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână timp de 365 de zile (12 luni). Un serviciu de suport eficient și materiale de studiu vă vor construi încrederea în asigurarea calificării.... [-]


Edexcel Btec Nivel 7 Premiu în Management Strategic și Leadership (qcf)

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Premiul Pearson BTEC Level 7 se bazează pe abilitățile și cunoștințele pe care le aveți deja, oferindu-vă o mai bună înțelegere a diverșilor factori implicați în managementul strategic. Cursul se concentrează pe domenii specifice de management și poate fi adaptat nevoilor dumneavoastră profesionale. [+]

Premiul Pearson BTEC Level 7 se bazează pe abilitățile și cunoștințele pe care le aveți deja, oferindu-vă o mai bună înțelegere a diverșilor factori implicați în managementul strategic. Cursul se concentrează pe domenii specifice de management și poate fi adaptat nevoilor dumneavoastră profesionale.

Dezvoltat pentru managerii de rang înalt care sunt responsabili pentru transpunerea strategiei într-o performanță eficientă, această calificare reflectă practica curentă în managementul strategic și conducere și permite candidaților să dezvolte și să-și extindă înțelegerea la nivel înalt a managementului strategic și a leadershipului la locul de muncă. Premiul ETExcel (Pearson) BTEC de nivel 7 în managementul strategic și în leadership introduce abilitățile, calitățile și cunoștințele care pot fi necesare pentru angajarea într-un anumit sector profesional.... [-]


Elementele Adobe Photoshop 9: Ce Este Nou

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Cu Instruirea totală pentru Photoshop Elements 9 - Ce este nou, veți învăța să creați fotografii frumos stratificate folosind măști de straturi, să reparați și să retușați fotografii folosind noua perie de vindecare la fața locului și cât de ușor este de fapt să încărcați și să distribuiți toate fotografii favorite pe Facebook. [+]

Prezentare generală

Cu Instruirea totală pentru Photoshop Elements 9 - Ce este nou, veți învăța să creați fotografii frumos stratificate folosind măști de straturi, să reparați și să retușați fotografii folosind noua perie de vindecare la fața locului și cât de ușor este de fapt să încărcați și să distribuiți toate fotografii favorite pe Facebook.

Descoperiți cum să creați efecte incredibile de fotografie, cum ar fi pop art, cum să faceți modificări rapide cu ajutorul instrumentelor ghidate, cum să utilizați Photomerge și să potriviți stilul unei fotografii automat. Efectuarea de fotografii arata grozav nu a fost niciodata mai usoara cu acest training Photoshop Elements 9!... [-]


Expresie Web 4: Esențiale

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Aflați tot ce aveți nevoie pentru a crea pagini Web atractive cu Expression Web 4, instrumentul final pentru construirea, testarea și implementarea site-urilor profesionale bazate pe standarde. Cu noi caracteristici interesante, cum ar fi SuperPreview și SEO Checker, Expression Web 4 dispune de instrumente puternice, dar și intuitive, pentru crearea de structuri, textul de styling și adăugarea de aplicații multimedia bogate, cum ar fi aplicațiile Windows Media și Silverlight, pentru impact maxim. [+]

Prezentare generală

Aflați tot ce aveți nevoie pentru a crea pagini Web atractive cu Expression Web 4, instrumentul final pentru construirea, testarea și implementarea site-urilor profesionale bazate pe standarde. Cu noi caracteristici interesante, cum ar fi SuperPreview și SEO Checker, Expression Web 4 dispune de instrumente puternice, dar și intuitive, pentru crearea de structuri, textul de styling și adăugarea de aplicații multimedia bogate, cum ar fi aplicațiile Windows Media și Silverlight, pentru impact maxim.

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.... [-]


Google Analytics for Business

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 20 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

[+]

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.

Acest curs este alcătuit din module de învățare electronică, chestionare interactive, teste și examene. Toate sunt livrate printr-un sistem pe care veți avea acces la 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână timp de 365 de zile (12 luni). Un serviciu de suport eficient și materiale de studiu vă vor construi încrederea în asigurarea calificării.

Cine este pentru? Descrierea cursului: Durata cursului: ... [-]

Hr și Gestionarea Salariilor Pentru Marea Britanie

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

HR și salarizare sunt părți esențiale ale oricărei afaceri de succes și un individ calificat va avea o cerere mare și se poate bucura de o carieră fructuoasă. Gestionarea și procesarea salarizării și a resurselor umane sunt sarcini importante, deci este vital ca cei din managementul resurselor umane și de salarizare să fie calificați și să aibă cunoștințe. [+]

Prezentare generală

HR și salarizare sunt părți esențiale ale oricărei afaceri de succes și un individ calificat va avea o cerere mare și se poate bucura de o carieră fructuoasă. Gestionarea și procesarea salarizării și a resurselor umane sunt sarcini importante, deci este vital ca cei din managementul resurselor umane și de salarizare să fie calificați și să aibă cunoștințe. Acest management al resurselor umane și de salarizare pentru Marea Britanie vă va învăța responsabilitățile unui profesionist în managementul resurselor umane și de salarizare în Marea Britanie. Înțelegeți recrutarea, selecția și evaluarea personalului și obțineți cunoștințe despre diferitele culturi și etică. Acest curs acoperă motivația angajaților, relațiile angajat / angajator și modul de gestionare a schimbării într-o organizație. În plus, elevii vor înțelege mai bine procesul de salarizare, inclusiv sistemele software de salarizare, modul de corectare a erorilor de salarizare și modul de gestionare a unui sistem de salarizare eficient.... [-]


Html5 & Css3 - Elementele De Bază

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Prezentat de Dan Fanella, acest curs de formare online HTML5 & CSS3 - de bază începe cu o prezentare generală HTML și apoi trece la formatul și aspectul paginii. În continuare, formarea acoperă crearea de formulare, adăugarea de JavaScript și elemente suplimentare de pagină. Cea de-a doua parte a cursului este despre CSS: reguli, formatare, aspect și multe altele! [+]

Prezentare generală

Prezentat de Dan Fanella, acest curs de formare online HTML5 & CSS3 - de bază începe cu o prezentare generală HTML și apoi trece la formatul și aspectul paginii. În continuare, formarea acoperă crearea de formulare, adăugarea de JavaScript și elemente suplimentare de pagină. Cea de-a doua parte a cursului este despre CSS: reguli, formatare, aspect și multe altele!

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.... [-]


Jquery & Javascript De Bază

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Prezentat de Dan Fanella, prima parte a acestui curs de formare jQuery & JavaScript de bază vă va învăța sintaxa JavaScript, cum să creați variabile, afirmații condiționale, funcții și alte abilități necesare pentru a adăuga interactivitate paginilor dvs. Web. În a doua jumătate a acestei serii, veți învăța cum să utilizați interfața jQuery și jQuery UI pentru a crea pagini Web interactive dincolo de JavaScript-ul de bază. [+]

Prezentare generală

Prezentat de Dan Fanella, prima parte a acestui curs de formare jQuery & JavaScript de bază vă va învăța sintaxa JavaScript, cum să creați variabile, afirmații condiționale, funcții și alte abilități necesare pentru a adăuga interactivitate paginilor dvs. Web. În a doua jumătate a acestei serii, veți învăța cum să utilizați interfața jQuery și jQuery UI pentru a crea pagini Web interactive dincolo de JavaScript-ul de bază.

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.... [-]


Machiaj Curs De Aplicare

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 20 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Fiind un machiaj Artist este versatil și vă oferă numeroase oportunități. Există multe opțiuni de carieră, de exemplu, ați putea face machiaj de mireasă sau ocazie specială sau ați putea lucra pentru un brand de machiaj ca consultant de machiaj care ar putea duce la machiaj pentru show-uri de modă sau reviste. [+]

Îți place machiajul? Te-ai gândit la o schimbare de carieră? Vrei să faci machiaj de mireasă?

Acest curs de formare on-line de machiaj este foarte popular și este acordat de Academia Britanică de Instruire.

Fiind un machiaj Artist este versatil și vă oferă numeroase oportunități. Există multe opțiuni de carieră, de exemplu, ați putea face machiaj de mireasă sau ocazie specială sau ați putea lucra pentru un brand de machiaj ca consultant de machiaj care ar putea duce la machiaj pentru show-uri de modă sau reviste. Alternativ, puteți să vă specializați în machiaj pentru televiziune, film sau scenă. Pe lângă asta, ai putea deveni un blogger de frumusețe. După cum puteți vedea, există multe căi diferite care vă sunt deschise cu această calificare.... [-]


Machiaj Curs De Formare Artist

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 25 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Fiind un machiaj Artist este versatil și vă oferă numeroase oportunități. Există multe opțiuni de carieră, de exemplu, ați putea face machiaj de mireasă sau ocazie specială sau ați putea lucra pentru un brand de machiaj ca consultant de machiaj care ar putea duce la machiaj pentru show-uri de modă sau reviste. Alternativ, puteți să vă specializați în machiaj pentru televiziune, film sau scenă. Pe lângă asta, ai putea deveni un blogger de frumusețe. După cum puteți vedea, există multe căi diferite care vă sunt deschise cu această calificare. [+]

Îți place machiajul? Te-ai gândit la o schimbare de carieră? Vrei să faci machiaj de mireasă?

Fiind un machiaj Artist este versatil și vă oferă numeroase oportunități. Există multe opțiuni de carieră, de exemplu, ați putea face machiaj de mireasă sau ocazie specială sau ați putea lucra pentru un brand de machiaj ca consultant de machiaj care ar putea duce la machiaj pentru show-uri de modă sau reviste. Alternativ, puteți să vă specializați în machiaj pentru televiziune, film sau scenă. Pe lângă asta, ai putea deveni un blogger de frumusețe. După cum puteți vedea, există multe căi diferite care vă sunt deschise cu această calificare.

Ce voi învăța? Cum să începi ca artist de machiaj. Rolul Artistului de machiaj. Cum se construiește un kit de machiaj profesional. Înțelegerea iluminării de bază. Anatomia facială de bază și teoria culorii. Produse profesionale, perii, unelte și echipamente. Arta de piele perfecta si ingrijirea pielii. Evidențierea și conturul, fundațiile, concealers. Definirea sprînelor și îngrijirea, înțelegerea diferitelor forme de ochi Ingrijirea ochilor: ochi, ochi, mascaras si aplicatii false. Obraji / fard de obraz și aplicații de culoare, care lucrează cu pigmenți. Aplicarea precisă a rujului, amestecarea culorilor și experimentarea. Tehnici de amestecare. Se pare că include o rectificare, o zi, o seară și o ocazie specială. Adaptarea tehnicilor și a culorilor pentru diferite tonuri ale pielii. Îngrijirea după client. Cine este acest curs pentru? ... [-]

Mastering Google Adwords

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 20 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Putem să eliminăm greșelile din Google Adwords și să facem acest lucru simplu. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a începe să utilizați programul Google Adwords sau chiar dacă ați avut o practică, avem totul acoperit. Acest curs este foarte versatil. Poate fi folosit de proprietarii de afaceri mici, de managerii de comunicare sau de marketing și de oricine speră la o carieră în marketingul digital. [+]

Vă întrebați cum să ajungeți la potențialii clienți? Poate că aveți nevoie de ajutor pentru ca clienții actuali să se întoarcă pentru mai mult? V-ar plăcea să vă ajute să creșteți vânzările online?

Putem să eliminăm greșelile din Google Adwords și să facem acest lucru simplu. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a începe să utilizați programul Google Adwords sau chiar dacă ați avut o practică, avem totul acoperit. Acest curs este foarte versatil. Poate fi folosit de proprietarii de afaceri mici, de managerii de comunicare sau de marketing și de oricine speră la o carieră în marketingul digital.

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.... [-]


Mastering Leadership - Ceea Ce Ar Trebui Să Facă Liderii

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 60 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Acest curs va învăța cursanții să motiveze eficient o echipă de oameni și să demonstreze onestitatea, credibilitatea și comportamentul exemplar al unui lider. Indiferent dacă lucrați deja în management sau dacă doriți, acest curs vă va ajuta să deveniți un lider de specialitate. [+]

Prezentare generală Vrei să fii un mare lider, dar cum se comportă liderii? Ce fel de conducere există? Cum pot stăpâni conducerea?

Dacă doriți să răspundeți la aceste întrebări, atunci acest curs este pentru dvs. Acest curs va învăța cursanții să motiveze eficient o echipă de oameni și să demonstreze onestitatea, credibilitatea și comportamentul exemplar al unui lider. Indiferent dacă lucrați deja în management sau dacă doriți, acest curs vă va ajuta să deveniți un lider de specialitate.

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.... [-]


Mastering Leadership - Inspirând O Viziune Comună

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 60 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Acest curs va învăța elevii să inspire o viziune comună și să colaboreze eficient cu o echipă de oameni. Indiferent dacă lucrați deja în management sau dacă sperăți, acest curs vă va ajuta să deveniți un lider inspirat, profesionist și motivant. Elevii vor studia diferite module de creare a unei viziuni, exprimându-le în scris, conducând o echipă și colaborând cu alții. [+]

Prezentare generală Ai putea fi un mare lider?

Acest curs va învăța elevii să inspire o viziune comună și să colaboreze eficient cu o echipă de oameni. Indiferent dacă lucrați deja în management sau dacă sperăți, acest curs vă va ajuta să deveniți un lider inspirat, profesionist și motivant. Elevii vor studia diferite module de creare a unei viziuni, exprimându-le în scris, conducând o echipă și colaborând cu alții.

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.... [-]


Mastering Modele De Leadership-leadership

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 60 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Acest curs va învăța cursanții să-și găsească vocea ca lideri și să folosească diferite modele de leadership pentru a le îmbunătăți. Indiferent dacă lucrați deja în management sau dacă doriți, acest curs vă va ajuta să deveniți un lider de specialitate. [+]

Prezentare generală Vrei să fii un lider excelent, dar cum liderii se ocupă de incidente critice? Ce modele de conducere există? Cum pot utiliza modele de conducere?

Dacă doriți să răspundeți la aceste întrebări, atunci acest curs este pentru dvs. Acest curs va învăța cursanții să-și găsească vocea ca lideri și să folosească diferite modele de leadership pentru a le îmbunătăți. Indiferent dacă lucrați deja în management sau dacă doriți, acest curs vă va ajuta să deveniți un lider de specialitate.

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.... [-]


Media Socială Avansată și Marketingul Digital

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Creați conținut interesant, strategii eficiente și învățați să adaptați conținutul la audiența dvs. Acest curs acoperă totul, pe parcursul cursului cursanții vor studia o serie de teme utile, inclusiv analiza pieței, politica social media, consistența vocii, auditul social media și multe altele. De asemenea, am inclus citirea recomandată pentru a vă continua studiul. [+]

Doriți să câștigați 30.000 de lire sterline pe an?

Social Media și Digital Marketing au preluat și dacă știți cum să utilizați social media în mod eficient, veți fi foarte de dorit de către potențialii angajatori. Obțineți o calificare recunoscută și îmbunătățiți-vă șansele.

Creați conținut interesant, strategii eficiente și învățați să adaptați conținutul la audiența dvs. Acest curs acoperă totul, pe parcursul cursului cursanții vor studia o serie de teme utile, inclusiv analiza pieței, politica social media, consistența vocii, auditul social media și multe altele. De asemenea, am inclus citirea recomandată pentru a vă continua studiul.... [-]


Melodina: O Introducere

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

În acest curs introductiv Melodyne, Laura vă prezintă funcțiile și instrumentele de bază pentru a vă începe să vă corectați culorile și să vă armonizați muzica. Cu Melodyne, puteți face imposibilul - și o puteți face cu ușurință. [+]

Prezentare generală

În acest curs introductiv Melodyne, Laura vă prezintă funcțiile și instrumentele de bază pentru a vă începe să vă corectați culorile și să vă armonizați muzica. Cu Melodyne, puteți face imposibilul - și o puteți face cu ușurință.

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.

Acest curs este alcătuit din materiale de învățare profesionale, toate furnizate printr-un sistem pe care veți avea acces la 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână timp de 365 de zile (12 luni).... [-]


Nivelul 3 în Educație și Formare Profesională - Aet (new Pttls)

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă August 2018 Regatul Unit London

Acest curs din Studiul 365 este o modalitate foarte bună de a intra în învățătură. Oferim o introducere în predarea ca o profesie, astfel încât veți avea o înțelegere aprofundată a rolului în ansamblul său, sarcinile de zi cu zi, cum puteți oferi lecții excelente, cum să planificați lecții și cum să oferiți feedback constructiv. [+]

Sunteți interesat de predare? Doriți să inspirați următoarea generație? Poate vrei să mergi la studiu?

Acest curs din Studiul 365 este o modalitate foarte bună de a intra în învățătură. Oferim o introducere în predarea ca o profesie, astfel încât veți avea o înțelegere aprofundată a rolului în ansamblul său, sarcinile de zi cu zi, cum puteți oferi lecții excelente, cum să planificați lecții și cum să oferiți feedback constructiv. Acest curs este o fundație perfectă pentru studenții care doresc să continue studiul sau care doresc să înceapă să lucreze într-un mediu didactic.

Ce voi învăța? Rolul, responsabilitățile și limitele unui rol în predare Metodele adecvate de predare și învățare Abilități de planificare a sesiunilor Cum să oferiți lecții motivante Diferite metode de evaluare și păstrarea înregistrărilor Relevante legislația, reglementările și codurile de conduită ... [-]

Office Administrative & Human Resource Management

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 20 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Conducerea companiilor globale este conștientă de modul în care își gestionează angajații și părțile interesate în mod eficient pentru a spori performanța organizațională și pentru a obține un avantaj competitiv. Acest curs online vă oferă cunoștințele și înțelegerea modului în care funcționează organizațiile și modul în care se câștigă experiența de afaceri. [+]

Conducerea companiilor globale este conștientă de modul în care își gestionează angajații și părțile interesate în mod eficient pentru a spori performanța organizațională și pentru a obține un avantaj competitiv. Acest curs online vă oferă cunoștințele și înțelegerea modului în care funcționează organizațiile și modul în care se câștigă experiența de afaceri.

Nu există experiență sau calificări anterioare necesare înscrierii în acest curs. Este disponibil pentru toți studenții, din toate mediile academice.

Elevii trebuie să aibă vârsta de 16 ani sau mai mult pentru a se califica.

Înțelegerea de bază a limbii engleze, alfabetizare, matematică și TIC sunt necesare pentru a participa la acest curs.... [-]


Office Microsoft Pentru Ipad - Fundamentale

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 100 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

În acest curs Office pentru iPad - Fundamentals, prezentatorul Jason Holder acoperă subiecte precum: formatarea textului și imaginilor, trimiterea unui atașament și deschiderea fișierelor din Cloud. În momentul în care ați finalizat acest curs, veți avea o înțelegere fermă de a lucra cu documente Microsoft Word pe Apple® iPad®. [+]

Prezentare generală

Aplicațiile Microsoft® Office® pentru iPad® includ Word, Excel® și PowerPoint®. În acest curs Office pentru iPad - Fundamentals, veți afla cum vă permit aceste aplicații să vizualizați, să creați și să editați documentele Office de pe iPad utilizând o interfață de utilizare cunoscută.

În acest curs Office pentru iPad - Fundamentals, prezentatorul Jason Holder acoperă subiecte precum formatarea textului și a imaginilor, trimiterea unui atașament și deschiderea fișierelor din Cloud. În momentul în care ați finalizat acest curs, veți avea o înțelegere fermă de a lucra cu documente Microsoft Word pe Apple® iPad®.

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.... [-]


Office Skills, Secretarial & PA Training

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă August 2018 Regatul Unit London

[+]

Contabilitate, Carti rapide pentru gestionarea salariilor Facturarea și numerarul

După cum puteți vedea, cursul acoperă fundamentele funcțiilor de administrator de birouri și recepționer și acoperă, de asemenea, zone mai avansate. Acest lucru este astfel încât candidații sunt capabili să construiască cunoștințe și vor fi pe deplin pregătiți pentru muncă. Luați abilitățile pe care le învățați de la noi și începeți o carieră fantastică și de succes.

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.... [-]


Pmi Agile Certificat (pmi-acp) ®

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 20 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Nu căutați decât cursul PMI-Agile Certified Practitioner (PMI-ACP) ® din Studiul 365. Această certificare a fost creată de Institutul de Management al Proiectului (PMI) și vă va face mult mai ușor de utilizat prin îmbunătățirea agilității. [+]

Doriți un avantaj față de concurență?

Nu căutați decât cursul PMI-Agile Certified Practitioner (PMI-ACP) ® din Studiul 365. Această certificare a fost creată de Institutul de Management al Proiectului (PMI) și vă va face mult mai ușor de utilizat prin îmbunătățirea agilității.

Certificarea Agile Certified Practitioner demonstrează că aveți cunoștințe profesionale despre principii, metodologii și instrumente agile. Tehnologia și tendințele se schimbă zilnic, ceea ce înseamnă că toți trebuie să dobândim o anumită agilitate. Nevoia de profesioniști agili este în continuă creștere, deci acum este momentul să vă dovediți abilitățile.

Dacă lucrați în organizații care utilizează Agile pentru a gestiona proiectele, PMI-ACP oferă o oportunitate de a vă demonstra cunoștințele despre practicile Agile. Certificarea nu se limitează la managerii de proiect sau la titularii de acreditare pentru Project Management Professional (PMP) ®, de asemenea pot aplica persoane cu experiență care lucrează în echipele de proiect Agile.... [-]


PRINCE2® Foundation Course

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă August 2018 Regatul Unit London

[+]

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață.

Elevii trebuie să aibă vârsta de 16 ani sau peste și ar trebui să aibă o înțelegere de bază a limbii engleze, a matematicii, a alfabetizării și a TIC.

Carieră:

După finalizarea Fundației PRINCE2®, vă veți califica:

PMO Co-Ordinator

În aceste roluri, puteți câștiga până la 32.000 de lire sterline pe an.

Modul în care este organizat cursul de formare va fi on-line și este un proces foarte simplu de:

Obțineți materialele și exercițiile online de instruire. Stați la examenul de practică / examenele machete. ... [-]

PRINCE2® Practitioner Course

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă August 2018 Regatul Unit London

[+]

Manager de proiect

În aceste roluri, puteți câștiga până la 50.000 de lire sterline pe an.

Modul în care este organizat cursul de formare va fi on-line și este un proces foarte simplu de:

Obțineți materialele și exercițiile online de instruire. Stați la examenul de practică / examenele machete.

Nu va dura deloc și veți fi sprijinit de echipa noastră de mentori ori de câte ori aveți nevoie de asistență.

[-]

Project Management Professional (PMP) - New Version

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă August 2018 Regatul Unit London

[+]

Ce voi învăța?

Acest curs vă va pregăti pe deplin pentru a lua examenul oficial al Project Management Professional (PMP). Studentul va primi o revizuire extensivă a materialelor conținute în Organismul de Management al Cunoștințelor al Proiectului (PMBoK).

Descrierea cursului:

Acest curs de formare online este cuprinzător și conceput pentru a acoperi temele cheie enumerate în curriculum.

Durata cursului:

Veți avea 12 luni de acces la platforma de studiu online de la data achiziționării cursului.

Metoda de evaluare:

La sfârșitul cursului, cursanții vor lua un test online de evaluare a întrebărilor multiple (vă rugăm să fiți conștienți, acest lucru nu este examenul oficial). ... [-]


Project Management Training

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă August 2018 Regatul Unit London

[+]

La sfârșitul cursului, cursanții vor efectua un test de evaluare a întrebărilor online multiple. Testul online este marcat imediat, astfel încât veți ști imediat dacă ați trecut cursul.

Certificare: Cerințe de intrare:

Elevii trebuie să aibă vârsta de peste 16 ani și să aibă o înțelegere de bază a limbii engleze, a matematicii, a alfabetizării și a TIC.

Carieră:

Această pregătire vă face să deveniți:

Analist proiect Coordonator de proiect Manager de proiect [-]

Psihologie Socială

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Obțineți o înțelegere completă a teoriilor din spatele psihologiei sociale, un subiect care se concentrează asupra modului în care indivizii influențează și sunt afectați de ceilalți din jurul lor. Obțineți o mai bună înțelegere a comportamentului uman și modul în care aceasta afectează oamenii și studiați aplicat psihologia socială. Acest curs va permite cursanților să urmeze o carieră în psihologia socială și să obțină cunoștințe de cercetare, analiză, comunicare, gândire critică, managementul timpului și abilități radiale abstracte. [+]

Prezentare generală

Obțineți o înțelegere completă a teoriilor din spatele psihologiei sociale, un subiect care se concentrează asupra modului în care indivizii influențează și sunt afectați de ceilalți din jurul lor. Obțineți o mai bună înțelegere a comportamentului uman și modul în care aceasta afectează oamenii și studiați aplicat psihologia socială. Acest curs va permite cursanților să urmeze o carieră în psihologia socială și să obțină cunoștințe de cercetare, analiză, comunicare, gândire critică, managementul timpului și abilități radiale abstracte.

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.... [-]


Qr în Sala De Clasă

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

În acest cod QR în cursul de curs de formare de la Ben Thell veți găsi videoclipuri care demonstrează cum să creați și să utilizați codurile QR. În cele din urmă, există un set de videoclipuri menite să genereze câteva idei pentru utilizarea codurilor QR în subiectele de bază ale artei și educației fizice / sănătății. Codurile QR în cursul de curs pentru dispozitivele Device and iPad se concentrează pe utilizarea codurilor QR ca instructor. [+]

Prezentare generală

În acest cod QR în cursul de curs de formare de la Ben Thell veți găsi videoclipuri care demonstrează cum să creați și să utilizați codurile QR. În cele din urmă, există un set de videoclipuri menite să genereze câteva idei pentru utilizarea codurilor QR în subiectele de bază ale artei și educației fizice / sănătății. Codurile QR în cursul de curs pentru dispozitivele Device and iPad se concentrează pe utilizarea codurilor QR ca instructor. O modalitate obișnuită de a utiliza codurile QR este legată de tutoriale video și am inclus videoclipuri care demonstrează modul de creare a videoclipurilor instructive cu ajutorul aplicației Explain Everything ™ pe iPad®, precum și încărcarea acestor videoclipuri pe YouTube ™.... [-]


Salve 50 De Conturi și Salarii Pentru Marea Britanie

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă August 2018 Regatul Unit London

Sage 50 este software-ul contabil preferat al Regatului Unit și este utilizat de un număr mare de companii. Dacă sunteți proprietar de firmă, contabil, contabil sau trebuie să efectuați funcții de contabilitate sau salarizare ca parte a activității dvs., Sage 50 vă va revoluționa activitatea! [+]

Ai nevoie să faci griji cu software-ul Sage 50 Accounting?

Sage 50 este software-ul contabil preferat al Regatului Unit și este utilizat de un număr mare de companii. Dacă sunteți proprietar de firmă, contabil, contabil sau trebuie să efectuați funcții de contabilitate sau salarizare ca parte a activității dvs., Sage 50 vă va revoluționa activitatea! Există atât de multe beneficii pentru acest software, puteți să vă conduceți mai eficient afacerea, să economisiți timp, să gestionați conturile, facturile, fluxul de numerar, inventarul, taxele și multe altele.

Acest curs este un ghid cuprinzător, așa că ar potrivi începătorilor și celor care au folosit Sage 50 înainte. Curriculum-ul este împărțit în 3 părți, inclusiv Sage 50 Contabilitate Nivel 1, Sage 50 Contabilitate Nivel 2 și Sage 50 Managementul Salarizării. După finalizarea cursului, veți putea să utilizați Sage 50 pentru Conturi și Salarizare la cele mai înalte standarde și veți avea o calificare recunoscută în CV-ul dvs., astfel încât angajatorii vor ști că sunteți un individ extrem de priceput.... [-]


Secretariatul Executiv & Pa Curs

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă August 2018 Regatul Unit London

Indiferent dacă lucrați în prezent ca secretar sau PA, sau dacă începeți, acest curs acoperă totul și vă va oferi o introducere minunată în lumea muncii. [+]

Doriți un potențial enorm de câștig? Vrei o carieră cu mult spațiu pentru progres?

Dacă răspunsul este da, atunci acesta este cursul pentru voi. Indiferent dacă lucrați în prezent ca secretar sau PA, sau dacă începeți, acest curs acoperă totul și vă va oferi o introducere minunată în lumea muncii. Calificați-vă și adăugați un certificat bine-recunoscut în CV-ul dvs. cu Studiul 365, acest lucru va arăta potențialilor angajatori că ați fost instruiți profesional și că puteți oferi îndatoriri Secretariatului și Asistentului Personal la cele mai înalte standarde. Aceste roluri permit progresia și, de asemenea, sunt în mare măsură solicitate în acest moment, așa că, odată calificat, vă veți bucura de avantajele oferite.... [-]


Servicii De Contabilitate

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă August 2018 Regatul Unit London

Fiecare afacere trebuie să țină cărți prin lege, astfel să obțină o calificare și să dovedească potențialilor angajatori că puteți să vă asigurați funcțiile de contabilitate și de contabilitate la birou la cele mai înalte standarde. [+]

Colecționarii calificați sunt în mare cerere

Fiecare afacere trebuie să țină cărți prin lege, astfel să obțină o calificare și să dovedească potențialilor angajatori că puteți să vă asigurați funcțiile de contabilitate și de contabilitate la birou la cele mai înalte standarde.

Acest curs de instruire cuprinde totul. Cursul începe prin acoperirea elementelor esențiale de contabilitate și contabilitate, cum ar fi situațiile financiare, impozitele pe venit și procesele de evidență contabilă. Următorul modul se concentrează pe QuickBooks și gestionarea salarizării, QuickBooks este un pachet de software contabil utilizat pe scară largă, astfel încât această pregătire este extrem de benefică. În ultimul modul, cursanții vor studia QuickBooks pentru vânzări. Cu acest tip de experiență practică și de cunoștințe, veți fi de dorit pentru potențialii angajatori.... [-]


SFX Makeup Advanced

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă August 2018 Regatul Unit London

[+]

Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață.

Veți învăța să creați:

Deschiderea rănilor cu osul dezvăluit Arsurile umărului Îmbătrânire realistă Un gât fasonat Durata cursului:

Începând cu ziua achiziționării cursului, veți avea acces la platforma de studiu online timp de 12 luni. Deoarece cursul este auto-paced puteți decide cât de repede sau lent de formare merge, și sunt capabili de a finaliza cursul în etape, revizuirea de formare în orice moment.

Metoda de evaluare:

La sfârșitul fiecărui modul, veți avea o sarcină care va fi trimisă (aveți nevoie de o marcă de 65% pentru a trece) și puteți trimite oricând sarcina. ... [-]


SFX Makeup Beginners

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă August 2018 Regatul Unit London

[+]

Cerință de intrare:

Elevii trebuie să aibă vârsta de 16 ani sau peste și ar trebui să aibă o înțelegere de bază a limbii engleze, a matematicii, a alfabetizării și a TIC.

Carieră:

Acest curs vă va oferi toate abilitățile necesare pentru a deveni Artist de Machiaj Special Effects. Această carieră este extrem de plină de satisfacții și înseamnă că veți lucra pentru companii de film, televiziune și teatru și că veți avea ocazia să vă deplasați până la roluri de nivel înalt în cadrul acestei industrii. În medie, salariul de pornire este de 20 000 de lire sterline, iar acest lucru crește odată cu experiența

[-]

Supervizor Secretele De Succes

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

În acest curs de formare Supervizor Success Secrets, veți descoperi un set de șapte principii dovedite, trăsături realizabile și caracteristici comune care vor stabili etapa pentru succesul dvs. în materie de supraveghere. Deplasarea într-un rol de supraveghere are beneficii extraordinare. Pregătește-te să-i profiți de calitățile tale și să-ți modelezi stilul. [+]

Prezentare generală

În acest curs de formare Supervizor Success Secrets, veți descoperi un set de șapte principii dovedite, trăsături realizabile și caracteristici comune care vor stabili etapa pentru succesul dvs. în materie de supraveghere. Deplasarea într-un rol de supraveghere are beneficii extraordinare. Pregătește-te să-i profiți de calitățile tale și să-ți modelezi stilul.

10 chei pentru a câștiga recunoașterea și acceptarea Un model în cinci pași pentru rezolvarea problemelor și modelarea răbdării Importanța toleranței - în special în perioadele de schimbare Cum să fii disponibil pentru șeful și angajații tăi Căi puternice de a vă demonstra perseverența Consistența și asigurarea că cuvintele dvs. corespund acțiunilor dvs. ... [-]

Ultima Bibliotecă De Cursuri De Design Grafic

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 150 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Această bibliotecă unică oferă o bază solidă de cunoștințe software și abilități pe care va trebui să-și urmeze o carieră în design grafic. Acesta include formarea în programele software creative Adobe cum ar fi Photoshop, Illustrator, InDesign și Fireworks, inclusiv un curs care vă va pregăti pentru a lua examenul Adobe Certified Expert (ACE) în Photoshop CC Exam - cea mai înaltă certificare oficială disponibilă. [+]

Prezentare generală

Această bibliotecă unică oferă o bază solidă de cunoștințe software și abilități pe care va trebui să-și urmeze o carieră în design grafic. Acesta include formarea în programele software creative Adobe cum ar fi Photoshop, Illustrator, InDesign și Fireworks, inclusiv un curs care vă va pregăti pentru a lua examenul Adobe Certified Expert (ACE) în Photoshop CC Exam - cea mai înaltă certificare oficială disponibilă.

Mai multe cursuri aprofundate oferă o înțelegere puternică a subiectelor esențiale pentru fiecare designer. Acestea includ subiecte sofisticate cum ar fi mascarea, lucrul cu imagini în InDesign, stăpânirea instrumentului pen-ului, lucrul cu tipul de profesionist și realizarea unor selecții complicate de oameni.... [-]


Web De Expresie: De La Frontpage La Web De Expresie

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

În Expression Web: De la FrontPage la Web Expression, veți învăța cum să utilizați Șabloane Web Dinamice pentru a automatiza modificările globale și pentru a gestiona elementele de navigare pe mai multe pagini. Deplasați-vă dincolo de funcțiile FrontPage, cum ar fi Teme, Borduri partajate și roboții Web care nu sunt acceptate în Expression Web. Descoperiți avantajele designului Web bazat pe standarde și creați pagini Web accesibile tuturor de pe Web! [+]

Prezentare generală

Janine începe cu o scurtă trecere în revistă a diferențelor dintre FrontPage și Web Expression, subliniind numeroasele moduri în care puteți personaliza interfața acestui nou program de web design pentru a-ți face propriul. Apoi, veți descoperi cum să faceți tranziția de la modelele Web create cu tabele HTML la layout-uri avansate cu CSS folosind Web de expresie și multe altele. În Expression Web: De la FrontPage la Web Expression, veți învăța cum să utilizați Șabloane Web Dinamice pentru a automatiza modificările globale și pentru a gestiona elementele de navigare pe mai multe pagini. Deplasați-vă dincolo de funcțiile FrontPage, cum ar fi Teme, Borduri partajate și roboții Web care nu sunt acceptate în Expression Web. Descoperiți avantajele designului Web bazat pe standarde și creați pagini Web accesibile tuturor de pe Web!... [-]


învățarea Mașinilor - Programarea Python: De La începător La Intermediar

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Acesta este un curs Python pentru începători absolut. Veți învăța să scrieți programe Python, să efectuați procesarea textului, să aplicați concepte simple de învățare a mașinilor și multe altele! În momentul în care ați terminat această formare video intensivă, ați trecut de la experiența zero până la un nivel intermediar destul de serios și timpuriu. Material suplimentar inclus! [+]

Prezentare generală

Acesta este un curs Python pentru începători absolut. Veți învăța să scrieți programe Python, să efectuați procesarea textului, să aplicați concepte simple de învățare a mașinilor și multe altele! În momentul în care ați terminat această formare video intensivă, ați trecut de la experiența zero până la un nivel intermediar destul de serios și timpuriu. Material suplimentar inclus!

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.... [-]


Diploma

Business Accounting Diploma

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă August 2018 Regatul Unit London

[+]

Învățarea cu Studiul365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.

Cine este pentru? Descrierea cursului:

Acest curs de formare online este cuprinzător și conceput pentru a acoperi temele cheie enumerate în curriculum. Acest curs a fost conceput pentru 30 de ore de învățare ghidate.

Durata cursului:

Veți avea 12 luni de acces la platforma de studiu online de la data achiziționării cursului. Cursul este auto-paced, astfel încât să decideți cât de repede sau lent de formare merge. Puteți finaliza cursul în etape, vizând revizuirea formării în orice moment.... [-]


Client Diploma De Calificare

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă August 2018 Regatul Unit London

Avem totul acoperit de această diplomă cuprinzătoare a abilităților clienților. Dovediți angajatorilor că puteți oferi abilități excelente în domeniul serviciilor clienților și obțineți recompensele pe care le meritați. Cu o calificare recunoscută pe CV-ul dvs., veți avea un avantaj imens și veți avea multe oportunități de angajare. [+]

Aveți nevoie să dezvoltați abilități excelente în domeniul serviciilor pentru clienți?

Avem totul acoperit de această diplomă cuprinzătoare a abilităților clienților. Dovediți angajatorilor că puteți oferi abilități excelente în domeniul serviciilor clienților și obțineți recompensele pe care le meritați. Cu o calificare recunoscută pe CV-ul dvs., veți avea un avantaj imens și veți avea multe oportunități de angajare.

Modulele de pe acest curs au fost concepute de către profesioniști și încep prin acoperirea serviciului clienți în ansamblul său. Elevii vor studia, de asemenea, eticheta telefonică, cum să lucreze într-o echipă în mod eficient, cum să supravegheze o echipă, inteligența socială, abilitățile de negociere, gestionarea timpului și modul de gestionare a stresului la locul de muncă. Obținerea acestui certificat vă va pregăti pe deplin pentru a lucra într-un mediu de servicii pentru clienți și vă va permite să treceți la nivelul de supervizor după ce aveți experiență de lucru.... [-]


Competențe De Birou și Diplomă De Recepție

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă August 2018 Regatul Unit London

Adesea, lucrul într-un rol administrativ sau ca un recepționer oferă progresie și poate conduce la roluri de conducere. Dacă sperați să lucrați într-un birou sau într-un mediu de primire, acest curs este perfect. Indiferent dacă aveți experiență sau sunteți începător, cursul acoperă totul într-un stil ușor de înțeles și veți avea ajutor de la un tutore personal ori de câte ori aveți nevoie. [+]

Adesea, lucrul într-un rol administrativ sau ca un recepționer oferă progresie și poate conduce la roluri de conducere. Dacă sperați să lucrați într-un birou sau într-un mediu de primire, acest curs este perfect. Indiferent dacă aveți experiență sau sunteți începător, cursul acoperă totul într-un stil ușor de înțeles și veți avea ajutor de la un tutore personal ori de câte ori aveți nevoie.

Ce voi învăța?

Cursul oferă posibilitatea de a dobândi competențe recunoscute în:

Serviciul clienți și motivarea echipei Afaceri, scrisori și scrisori prin poștă electronică Tastarea vitezei și citirea vitezei Microsoft Outlook, Access, Word, PowerPoint și Excel Gestionarea jurnalului, planificarea evenimentelor, organizarea de călătorii și organizarea de întâlniri Manipularea documentelor confidențiale Funcțiile funcției Luarea de note și minutele de întâlnire Crearea unui CV eficient și a unei scrisori de intenție Dictarea și corectitudinea Contabilitate și cărți rapide Facturarea și numerarul De gestionare a timpului ... [-]

Diploma în Gândirea Creativă - Nivelul 3

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

O calificare în gândirea creativă demonstrează gândirea imaginativă, abilitățile de brainstorming, abilitățile de gândire laterală și abilitatea de a face povestiri. După cum vă puteți imagina, este foarte util pentru o serie de industrii diferite, cum ar fi antreprenoriatul, designul, afacerea sau marketingul. Dacă doriți să dezvoltați abilități de gândire creativă pentru a vă stimula căutarea de locuri de muncă, acest curs este o oportunitate perfectă. [+]

Prezentare generală

O calificare în gândirea creativă demonstrează gândirea imaginativă, abilitățile de brainstorming, abilitățile de gândire laterală și abilitatea de a face povestiri. După cum vă puteți imagina, este foarte util pentru o serie de industrii diferite, cum ar fi antreprenoriatul, designul, afacerea sau marketingul. Dacă doriți să dezvoltați abilități de gândire creativă pentru a vă stimula căutarea de locuri de muncă, acest curs este o oportunitate perfectă.

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.... [-]


Diploma în Gândirea Critică și Logică - Nivelul 3

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Esențială într-o serie de industrii, gândirea critică și logică este o abilitate deosebit de utilă pentru a avea un CV și ar putea fi un impuls uriaș pentru orice carieră. Indiferent dacă sunteți un solicitant de locuri de muncă, un student sau un profesionist, acest curs va fi de mare ajutor. Învățați să articulați un argument, să gândiți logic și să obțineți abilități analitice, raționament și de comunicare cu Studiul365. [+]

Prezentare generală

Esențială într-o serie de industrii, gândirea critică și logică este o abilitate deosebit de utilă pentru a avea un CV și ar putea fi un impuls uriaș pentru orice carieră. Indiferent dacă sunteți un solicitant de locuri de muncă, un student sau un profesionist, acest curs va fi de mare ajutor. Învățați să articulați un argument, să gândiți logic și să obțineți abilități analitice, raționament și de comunicare cu Studiul365.

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.... [-]


Diplomă De Competențe Administrative

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 45 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Indiferent dacă aveți experiență sau sunteți doar începători, puteți să vă îmbunătățiți în mod dramatic abilitățile și să vă îmbunătățiți CV-ul cu o diplomă de competențe administrative. Acest lucru nu numai că dovedeste angajatorilor că ați fost instruiți profesional, arată că puteți oferi suport administrativ la cele mai înalte standarde. [+]

Vrei o carieră profitabilă, cu loc pentru progres?

Dacă răspunsul este da, Studiul365 are ocazia perfectă. Indiferent dacă aveți experiență sau sunteți doar începători, puteți să vă îmbunătățiți în mod dramatic abilitățile și să vă îmbunătățiți CV-ul cu o diplomă de competențe administrative. Acest lucru nu numai că dovedeste angajatorilor că ați fost instruiți profesional, arată că puteți oferi suport administrativ la cele mai înalte standarde.

După finalizarea cu succes a acestui curs, puteți deveni angajat în calitate de asistent personal, secretar, administrator de birou, manager de birou sau asistent executiv. După cum puteți vedea, vor fi multe opțiuni de carieră deschise pentru dvs. și sunt toate poziții cu spațiu pentru progres. Odată ce sunteți calificat, puteți începe să lucrați și când aveți experiență, vă puteți deplasa până la o poziție managerială. E simplu!... [-]


Diplomă De Contabilitate și Contabilitate Pentru întreprinderile Mici

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Oricare ar fi situația dvs., învățarea cum să efectuați în mod corespunzător contabilitatea și evidența contabilă pentru o afacere mică este extrem de utilă și nu este atât de dificilă cum ați putea crede. Facem contabilitatea plăcută și am distrus această diplomă în module ușor de înțeles, astfel încât să vă puteți construi cunoștințele pe măsură ce mergeți. [+]

Dețineți sau gestionați o afacere mică? Poate că cauți o schimbare de carieră? Poate vrei doar să obții certificare în abilitățile tale?

Oricare ar fi situația dvs., învățarea cum să efectuați în mod corespunzător contabilitatea și evidența contabilă pentru o afacere mică este extrem de utilă și nu este atât de dificilă cum ați putea crede. Facem contabilitatea plăcută și am distrus această diplomă în module ușor de înțeles, astfel încât să vă puteți construi cunoștințele pe măsură ce mergeți.

Contabilitatea întreprinderilor mici implică elementele de bază ale ciclului contabil și controlul inventarului, dacă este necesar. Această diplomă cuprinde 11 module utile, o carte de module, un manual de instruire contabilă și materiale suplimentare de studiu, toate acestea vă vor oferi o înțelegere completă a contabilității și a contabilității pentru întreprinderile mici. Creați un sistem de contabilitate și de evidență fiabil și eficient pentru afacerea dvs. sau faceți schimbarea carierei pe care ați dorit-o întotdeauna.... [-]


Diplomă De Psihologie în Educație și Formare

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 20 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Acest curs de diplomă online, veți explora în detaliu tema psihologiei educaționale. Se examinează teoriile cheie de dezvoltare legate de procesul de învățare și se oferă exemple practice de clasă pentru a te implica pe parcursul cursului. [+]

Psihologia educațională este preocupată de modul în care elevii învață și se dezvoltă. Acesta pune accentul pe tendințele dezvoltării educaționale, concentrându-se totodată și pe diversitatea educațională. Pentru ca profesorii și formatorii să-și îndeplinească cel mai eficient rolul instructiv, metodele lor de predare trebuie să se bazeze pe psihologia educațională. Psihologia educațională oferă un cadru pentru cadrele didactice și formatori care să planifice, să creeze și să furnizeze lecții eficiente și să evalueze învățarea fiecărui elev.

Acest curs de diplomă online, veți explora în detaliu tema psihologiei educaționale. Se examinează teoriile cheie de dezvoltare legate de procesul de învățare și se oferă exemple practice de clasă pentru a te implica pe parcursul cursului. Este prezentat și materialul material despre diversitatea studenților, inclusiv strategii și informații despre lucrul cu elevii cu nevoi educaționale speciale.... [-]


Diplomă Scrisă De Afaceri

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 35 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

[+]

Certificare:

Candidații de succes vor primi o diplomă pentru "Business Writing".

Cerință de intrare:

Carieră:

Există nenumărate roluri de muncă în scris și multe moduri diferite de a vă face drum spre vârf, cum ar fi:

Administrator de birou Manager de birou secretar executiv Scriitor de afaceri Blog Writer Scriitorul / scriitorul de conținut Web Writer Manager de birou Secretar legal Creative Writer Scriitor tehnic Gant (Propunere) Scriitor [-]

Diplomă în Management Strategic - Nivelul 3

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Un manager strategic este cineva care este responsabil pentru direcția și implementarea obiectivelor pe termen lung ale organizațiilor. Datoriile lor principale includ efectuarea de recenzii, identificarea punctelor forte și a punctelor slabe și evaluarea succesului operațional. Pozițiile din acest domeniu sunt solicitate și foarte bine plătite, deci dacă doriți să vă bucurați de o carieră lungă și prosperă, atunci acest curs este pentru dvs. [+]

Prezentare generală: Ai strategia potrivită?

Un manager strategic este cineva care este responsabil pentru direcția și implementarea obiectivelor pe termen lung ale organizațiilor. Datoriile lor principale includ efectuarea de recenzii, identificarea punctelor forte și a punctelor slabe și evaluarea succesului operațional. Pozițiile din acest domeniu sunt solicitate și foarte bine plătite, deci dacă doriți să vă bucurați de o carieră lungă și prosperă, atunci acest curs este pentru dvs.

Acest curs de management strategic acoperă tot ceea ce trebuie să știți. Modulele au fost create de profesioniști din industrie cu ani de experiență, astfel încât veți învăța din cele mai bune. Elevii vor înțelege pe deplin procesele, rolurile și responsabilitățile strategice de management.... [-]


Diplomă în Managementul De Proiect

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Acest curs din Studiul 365 ar putea fi o oportunitate perfectă și a fost conceput astfel încât să puteți obține calificarea și să dobândiți cariera dorită, este simplu. Avem croitorul făcut cursul și a inclus tot ce ai nevoie. La finalizarea acestui curs veți avea capacitatea de a excela în managementul de proiect și va fi foarte de dorit pentru potențialii angajatori. [+]

Doriți să câștigați 40-60K pe an?

Acest curs din Studiul 365 ar putea fi o oportunitate perfectă și a fost conceput astfel încât să puteți obține calificarea și să dobândiți cariera dorită, este simplu. Am pregătit cursul și ați inclus tot ce veți avea nevoie. La finalizarea acestui curs veți avea capacitatea de a excela în managementul de proiect și va fi foarte de dorit pentru potențialii angajatori. Ești doar la fel de bun ca și CV-ul tău, deci dă-ți un avantaj imens față de competiția ta.

Această diplomă în managementul de proiect oferă o revizuire cuprinzătoare a managementului de proiect, cum ar fi metodologia, seturile de instrumente și documentația și ciclul de viață al proiectului, inclusiv analiza, planificarea, proiectarea și evaluarea. Cursul include, de asemenea, un studiu de caz de management al proiectului. Cu management de proiect în mare cerere pe plan internațional, diploma de curs de management de proiect va spori foarte mult perspectivele tale de carieră.... [-]


Diplomă în Managementul Sportului

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Deveniți un excelent manager sportiv și asigurați-vă că clienții dvs. se pot concentra pe câștig fără să vă faceți griji în privința oricărei organizații sau afaceri. Lucrul în calitate de manager de sport va însemna diverse responsabilități care ar putea varia de la organizarea formatorilor, la colaborarea cu o echipă de marketing. [+]

Prezentare generală: Dacă aveți un interes în sport și afaceri, atunci de ce să nu le combinați?

Deveniți un excelent manager sportiv și asigurați-vă că clienții dvs. se pot concentra pe câștig fără să vă faceți griji în privința oricărei organizații sau afaceri. Lucrul în calitate de manager de sport va însemna diverse responsabilități care ar putea varia de la organizarea formatorilor, la colaborarea cu o echipă de marketing. Din fericire, acest curs din Studiul365 vă va pregăti pentru fiecare eventualitate, cu module cum ar fi managementul riscului și luarea deciziilor. Calificați-vă și deveniți un manager excelent.

Învățarea cu Studiul365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.... [-]


Diplomă în Managementul Stresului

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 20 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Toată lumea suferă de stres, dar uneori se poate ajunge prea mult și stresul devine insuportabil. De aceea am creat această diplomă în managementul stresului. Indiferent dacă aveți nevoie de ajutor pentru controlul propriului stres, sau ajutați clienții să își reducă stresul în viața profesională, poate ca un consilier sau un antrenor de viață. [+]

Suferi de stres? Ai nevoie de ajutor pentru gestionarea stresului? Poate ai nevoie de niște tehnici pentru a reduce stresul?

Toată lumea suferă de stres, dar uneori se poate ajunge prea mult și stresul devine insuportabil. De aceea am creat această diplomă în managementul stresului. Indiferent dacă aveți nevoie de ajutor pentru controlul propriului stres, sau ajutați clienții să își reducă stresul în viața profesională, poate ca un consilier sau un antrenor de viață. Ar putea fi, de asemenea, util pentru manageri care speră să-i ajute pe angajați cu stres legat de muncă. Cursul este deschis tuturor nivelurilor de experiență, iar informațiile sunt flexibile, astfel încât pot fi folosite în viața personală sau profesională.... [-]


Diplomă în Managementul Vânzărilor

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 40 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Vânzările reprezintă o industrie uriașă și pot fi extrem de profitabile, iar cu o calificare recunoscută pe CV-ul dvs. veți fi extrem de ocupabili. Elevii vor avea o înțelegere completă a managementului vânzărilor, cu multe abilități de a lua locul la locul de muncă. Toate informațiile furnizate sunt corecte și se bazează pe cercetare, astfel încât să puteți fi siguri că reprezintă industria de vânzări de astăzi. [+]

Ai putea fi un manager grozav?

Vânzările reprezintă o industrie uriașă și pot fi extrem de profitabile și cu o calificare recunoscută pe CV-ul dvs. veți fi extrem de ocupabili.

Elevii vor avea o înțelegere completă a managementului vânzărilor, cu multe abilități de a lua locul la locul de muncă. Toate informațiile furnizate sunt corecte și se bazează pe cercetare, astfel încât să puteți fi siguri că reprezintă industria de vânzări de astăzi. Veți învăța să vă îmbunătățiți performanța și să vă dezvoltați capacitatea de a vă adapta la medii dinamice și competitive.

Această diplomă în managementul vânzărilor a fost împărțită în 7 module de bază:... [-]


Diplomă în Medii Sociale și Strategie De Afaceri

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă August 2018 Regatul Unit London

Social Media a preluat și, dacă știți cum să utilizați în mod eficient mediile sociale, veți fi foarte de dorit potențialilor angajatori. Obțineți o calificare recunoscută și îmbunătățiți-vă șansele. [+]

Doriți să câștigați peste 30.000 de lire sterline pe an?

Social Media a preluat și, dacă știți cum să utilizați în mod eficient mediile sociale, veți fi foarte de dorit potențialilor angajatori. Obțineți o calificare recunoscută și îmbunătățiți-vă șansele.

Transformați-vă strategia de social media în acțiuni, acest curs acoperă totul și vă va oferi o stimulare afacerii dvs.!

Această diplomă în mediul social și strategia de afaceri vă va învăța cum să integrați în mod eficient mediile sociale în strategia dvs. de afaceri. Acesta vă va ajuta să stabiliți obiective, să identificați oportunități, să selectați tactici, să alocați resurse, să stabiliți guvernarea și să definiți valori pentru mediile sociale și activitatea digitală.... [-]


Diplomă în Negocierea Vânzărilor - Nivelul 3

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles. [+]

Prezentare generală

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.

Acest curs este alcătuit din module de învățare electronică, chestionare interactive, teste și examene. Toate sunt livrate printr-un sistem pe care veți avea acces la 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână timp de 365 de zile (12 luni).

Ce voi învăța? Abilități de ascultare Abilități de comunicare Abilitati de negociere Abilități de servicii client Abilități de vânzări RĂSPUNDEREA LOGICĂ Cine este pentru? ... [-]

Leadership Skills Diploma

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă August 2018 Regatul Unit London

Cursul este conceput de profesioniști cu experiență îndelungată, cu ani de experiență în domeniu. [+]

Ai putea fi un mare lider? Cerințe de intrare:

Elevii trebuie să aibă vârsta de 16 ani sau peste și ar trebui să aibă o înțelegere de bază a limbii engleze, a matematicii, a alfabetizării și a TIC.

Carieră: Lider de echipă Antreprenor [-]

Mastering Managementul Sistemului Informatic

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 30 ore August 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Toate organizațiile de succes se bazează pe un sistem informatic care păstrează standarde ridicate și, pentru aceasta, trebuie să aveți un excelent manager de sistem informatic. Un Manager de sistem IT este o persoană care implementează și administrează computerele și sistemul informatic al unei organizații sau afaceri. Acest certificat demonstrează excelente abilități organizaționale, de rezolvare a problemelor și de comunicare. Așa cum puteți vedea, cei care au trecut cu succes cursul vor fi foarte ocupabili și în cerere. [+]

Prezentare generală

Toate organizațiile de succes se bazează pe un sistem informatic care păstrează standarde ridicate și, pentru aceasta, trebuie să aveți un excelent manager de sistem informatic. Un Manager de sistem IT este o persoană care implementează și administrează computerele și sistemul informatic al unei organizații sau afaceri. Acest certificat demonstrează abilități organizaționale, de rezolvare a problemelor și de comunicare remarcabile. Așa cum puteți vedea, cei care au trecut cu succes cursul vor fi foarte ocupabili și în cerere.

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.... [-]


Receptionist Diploma

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă August 2018 Regatul Unit London

[+]

Indiferent dacă aveți experiență sau sunteți începător, cursul acoperă totul într-un stil ușor de înțeles și veți avea ajutor de la un tutore personal ori de câte ori aveți nevoie.

Ce voi învăța?

Diploma este împărțită în 3 module:

Dezvoltarea abilităților de servicii pentru clienți - învățați să lucrați cu clienții, cum să ascultați și să comunicați și mai mult. Dezvoltarea abilităților de administrare a telefonului și a abilităților administrative - să învețe să se ocupe de securitate, cum să comunice prin telefon, gestionarea bazelor de date și multe altele. Dezvoltarea abilităților de comunicare în afaceri - să dezvolte abilități de scris CV, abilități de scriere în afaceri, abilități de interviu și să se ocupe de suita Microsoft Office. ... [-]