Stanmore School Of Business (SSB)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Descoperiți Forța. Realizați obiectivele. Exudă cunoștințele

Școala de Afaceri Stanmore este una dintre cele mai bune școli de afaceri online din Londra. Cu peste un deceniu de predare și experiență de învățare, modelarea afacerilor și transformarea carierelor pe tot globul. Forța noastră academică inspiră o minte de afaceri autentică și provocatoare, împuternicind studenții noștri să dezvolte o abordare cu adevărat inovatoare într-un mediu academic unic.

Suntem lideri dedicați cu o dorință de învățare și un angajament față de predarea la nivel mondial. Diferitele noastre facultăți internaționale sunt experți cu influență remarcabilă, care generează o bogăție de cunoștințe și leadership prin combinarea celor mai bune abilități academice și reale de rezolvare a problemelor. Ele sunt dedicate pentru a ajuta elevii să-și descopere punctele forte și să se gândească în afara casetei. Elevii beneficiază de experiența lor, învățând tot timpul cum să aibă un impact pozitiv asupra modului în care lumea își desfășoară activitatea.

Suntem un organism proeminent în domeniul expertizei în afaceri și anticipăm cu nerăbdare să transmitem înțelepciunea noastră generațiilor viitoare. Este o școală globală cu ambiție globală. Oferim o experiență inovatoare de învățare care nu este limitată de limite, ceea ce, în schimb, ne conferă un avantaj competitiv unic.

Căutăm în mod constant noi căi de îmbunătățire și de progres pentru a reflecta lumea dinamică a afacerilor. Suntem plini de entuziasm, încurajare și pozitivitate. Majoritatea studenților noștri de masterat provin din afara Marii Britanii și studenții noștri din cadrul Facultății de Educație provin din peste 60 de țări diferite. Experimentând mediul nostru universitar unic și accesul la rețeaua puternică de tutori din întreaga lume, continuă să sculpteze oameni de succes și cariere din întreaga lume.

Locații

Londra

Address
85 Great Portland Street, London, W1W 7LT.
W1W 7LT Londra, Anglia, Regatul Unit

Marea Britanie online

Address
Marea Britanie online, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: