ShippingCollege

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Calificări globale pentru poziții globale

Shipping College este un colegiu global cu birouri în Londra.

Oferim calificări globale pentru poziții globale .

Alăturați-vă lumii incitante a transportului maritim, expedierii de mărfuri, logisticii și comerțului multinațional prin intermediul cursurilor noastre internaționale de internet.

Cursurile noastre vă oferă cunoștințele practice pentru a-ți continua cariera sau pentru a vă alătura lumii comerțului global în confortul casei sau al biroului dvs.

Specialiștii noștri specializați sunt foarte calificați în domeniile lor cu o experiență de peste 20 de ani.

Fiecare elev este desemnat un e-Tutor personal care să îi ghideze și să-i ajute cu studiile.

De ce să ne alegeți121630_116096_FoundationCertificateCourses.jpg

1. Cursurile noastre

Cursurile sunt adaptate și personalizate pentru a vă satisface nevoile și stilul de viață și sunt de cea mai înaltă calitate. Cursurile noastre sunt practice și ușor de înțeles și implementate în mediul de lucru. Cursul dvs. online este facilitat de personalul dumneavoastră e-Tutor și un Plan personal de curs vă este trimis în fiecare săptămână de către e-Tutor pentru a vă ajuta să vă urmați programul de studiu.

2. Succesele studenților noștri

Studenții noștri continuă să își atingă obiectivele personale de afaceri prin îmbogățirea bazei lor de cunoștințe prin cursurile noastre. Acest lucru le conferă încrederea de a-și continua ambițiile de carieră și de a-și accelera progresul în carieră.

3. Acreditarea globală și calitatea de membru

Cursurile noastre sunt acreditate și recunoscute de The World Shipping Institute www.worldshippinginstitute.com. ShippingCollege se află pe Registrul britanic al furnizorilor de învățare (UKRL).

4. Un mediu de învățare unic

La ShippingCollege mediul nostru unic de învățare vă permite să vă îndepliniți ambițiile de învățare și să faceți acest lucru în timp și în ritmul dumneavoastră. Acest lucru ar fi în confortul casei sau al biroului dvs. unde aveți acces ușor la modulele noastre. Suntem accesibili tuturor studentilor din intreaga lume.

5. E-Campus și rețeaua globală

Elevii au acces 24/7 la informații prin intermediul campusului nostru online, accesând portalul de cursuri și bibliotecă. Am adăugat recent un forum pentru întrebări și crearea de rețele. Veți face parte din rețeaua noastră globală pe care am creat-o prin forumul nostru online Student.

6. Profesioniști în formarea profesională

Scriitorii noștri de curs sunt experți internaționali cu o experiență de 20 de ani în această industrie specializată. Suntem recunoscuți ca profesioniști în formarea profesională. Licențele noastre profesionale, asociațiile și apartenența ne ajută să ne menținem legătura cu comunitatea de transport maritim, cu aceeași comunitate de transport maritim pe care vă pregătim să vă alăturați sau să vă ajute să vă dezvoltați în cadrul acesteia.

Misiunea și viziunea noastră

A învăța este mai multă putere decât să fie învățată121631_116144_intro.jpg


Misiunea noastră

Misiunea ShippingCollege este de a oferi studenților o educație dinamică bazată pe excelență și flexibilitate, care creează o valoare și o relevanță durabilă pentru evoluția carierei.

Învățarea este mai puternică decât a fi predată, motiv pentru care ne concentrăm asupra cunoștințelor practic aplicabile. Împărtășim competențe în căutarea rezultatelor aplicabile.

Viziunea noastra

ShippingCollege va fi lider recunoscut în evoluția procesului de învățare online pentru industria maritimă de expediere, compensare și expediere și logistică globală.

Să trăim valorile noastre

Ne îndeplinim misiunea noastră trăind valorile noastre, urmărind atingerea celor mai înalte niveluri de:

 • Respect: ShippingCollege facultate și de personal dețin cel mai înalt respect unul pentru celălalt, studenții noștri, comunitățile noastre și mediul nostru.
 • Inovare: apreciem ideile noi și viabile și le promovăm riguros pentru a ne asigura că conținutul cursului este relevant și angajat.
 • Orientat pe servicii: prin instruire și îndrumare, slujim nevoilor elevilor noștri cu cunoștințe și abilități, punându-i pe alții înaintea noastră.
 • Lucru în echipă: Prin sprijinirea reciprocă, realizăm mai mult decât ceea ce este posibil în mod individual.
 • Integritatea: comportamentul nostru personal și profesional este condus de onestitate, etică și conștiință.

Atingerea scopului nostru

Scopul nostru este de a împărtăși cunoștințele și abilitățile care îi ajută pe elevi să-și atingă visele. Facem training-ul accesibil, stimulativ și convenabil pentru mintea nerăbdătoare la nivel global.

Dedicat respectării scopului și valorilor ShippingCollege , facultatea noastră:

 • Se străduiește să reînnoiască continuu și să inoveze
 • Creează o cultură participativă și colaborativă
 • Angajarea în dezvoltarea academică și profesională continuă
 • Valorizează diversitatea și încurajează respectul pentru contribuțiile tuturor culturilor
 • Promovează succesul și susține calitatea

Calitatea serviciului și flexibilitatea opțiunilor de studiu121632_116095_customerservices.jpg

 • Furnizarea unui conținut de curs flexibil, care este practic necesar în domeniul special de studiu.
 • Concentrându-se pe cunoașterea abilităților și tehnicilor practice
 • Furnizarea de cursuri online pentru o abordare flexibila de invatare

Calitatea serviciului

Se poate crede că calitatea serviciului ar trebui să fie pregătirea vizibilă, setarea în clasă, igiena de bază, mărimea clasei sau structura cursului bine pregătită.

Cu toate acestea, credem că calitatea reală a serviciilor este calitățile invizibile - abilitatea tutorilor, generozitatea suportului și îngrijirii, inima colegiului pentru studenți, chiar dacă aceste două calități ar trebui să aibă un echilibru.

La ShippingCollege livrăm pe aceste calități invizibile.

Flexibilitatea opțiunilor de studiu

Metoda noastră flexibilă de învățare ne dovedește grija și sprijinul acordat studenților și studenților noștri.

Personal e-Tutors care înțeleg și ascultă studenții lor.

Înțelegerea noastră că studenții noștri lucrează adesea cu normă întreagă și necesită flexibilitate și înțelegere în atingerea obiectivelor.

Locații

Marea Britanie online

Address
ShippingCollege
Suite 19411
20-22 Wenlock Road
London

N1 7GU Marea Britanie online, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră