Citește Descrierea Oficială

Calificări globale pentru poziții globale

Colegiul de expediție Este un colegiu global cu birouri în Londra. Noi oferim Calificări globale pentru poziții globale. Alatura-te Lumea incitanta a transportului maritim, transportul de marfa, logistica Și comerțului multinațional prin cursurile noastre internaționale bazate pe web. Cursurile noastre vă oferă cunoștințe practice Pentru a-ți continua cariera sau pentru a te alătura lumii comerțului global în confortul casei sau al biroului tău. Al nostru Tutorii specializați sunt foarte calificați În domeniile lor cu o experiență de peste 20 de ani. Fiecare elev este numit a Personal e-Tutor Să-i ghideze și să-i ajute cu studiile.

De ce noi

1. Cursurile noastre

Cursurile sunt adaptate și personalizate pentru a vă satisface nevoile și stilul de viață și sunt de cea mai înaltă calitate. Cursurile noastre sunt practice și ușor de înțeles și implementate în mediul de lucru. Cursul dvs. on-line este facilitat de personalul dvs. e-Tutor și un Plan personal de curs vă este trimis în fiecare săptămână de către e-Tutor pentru a vă ajuta să vă urmați programul de studiu.

2. Succesele studenților noștri

Studenții noștri continuă să își atingă obiectivele personale de afaceri prin îmbogățirea bazei lor de cunoștințe prin cursurile noastre. Acest lucru le conferă încredere pentru a-și continua ambițiile de carieră și pentru a-și accelera progresul în carieră.

3. Acreditarea globală și calitatea de membru

Cursurile noastre sunt acreditate și recunoscute de The World Shipping Institute www.worldshippinginstitute.com. ShippingCollege se află pe Registrul britanic al furnizorilor de învățare (UKRL). Numărul nostru de referință al Furnizorului UKRL este: 10053609.

4. Un mediu de învățare unic

La ShipCollege, mediul nostru unic de învățare vă permite să vă îndepliniți ambițiile de învățare și să faceți acest lucru în timp și în ritmul dumneavoastră. Acest lucru ar fi în confortul casei sau biroului dvs. unde aveți acces ușor la modulele noastre. Suntem accesibili tuturor studentilor din intreaga lume.

5. E-Campus și rețeaua globală

Elevii au acces 24/7 la informații prin campusul nostru online accesând portalul de cursuri și biblioteca. Am adăugat recent un forum pentru întrebări și crearea de rețele. Veți face parte din rețeaua noastră globală pe care am creat-o prin forumul online Student.

6. Profesioniști în formare

Scriitorii noștri de curs sunt experți internaționali cu experiență de peste 20 de ani în această industrie specializată. Suntem recunoscuți ca profesioniști în formarea profesională. Licențele noastre profesionale, asociațiile și apartenența ne ajută să ne menținem legătura cu comunitatea de transport maritim, aceeași comunitate de transport maritim pe care vă pregătim pentru a vă alătura sau a vă ajuta să vă dezvoltați în cadrul acesteia.

Misiunea si viziunea noastra

A învăța este mai multă putere decât a fi învățată

Colegiul Shippin MV

Misiunea noastră

Misiunea companiei ShippingCollege este de a oferi studenților o educație dinamică bazată pe excelență și flexibilitate, care creează o valoare și o relevanță durabilă pentru evoluția carierei.

Învățarea este mai puternică decât a fi învățată, motiv pentru care ne concentrăm asupra cunoștințelor practic aplicabile. Împărtășim competențe în căutarea rezultatelor aplicabile.

Viziunea noastra

ShippingCollege va fi lider recunoscut în evoluția procesului de învățare online pentru industria maritimă de expediere, compensare și expediere și logistică globală.

Să trăim valorile noastre

Ne îndeplinim misiunea noastră trăind valorile noastre, urmărind atingerea celor mai înalte niveluri de:

 • Respect: Facultatea de transport și personalul de transportCollege păstrează cel mai mult respect reciproc, studenții noștri, comunitățile noastre și mediul nostru.
 • Inovație: apreciem ideile noi și viabile și le promovăm riguros pentru a ne asigura că conținutul cursului este relevant și angajat.
 • Serviciile orientate: prin instruire și îndrumare, noi slujim nevoilor elevilor noștri cu cunoștințe și abilități, punându-i pe alții înaintea noastră.
 • Lucrul în echipă: Prin susținerea reciprocă, realizăm mai mult decât ceea ce este posibil în mod individual.
 • Integritatea: comportamentul nostru personal și profesional este condus de onestitate, etică și conștiință.

Atingerea scopului nostru

Scopul nostru este de a împărtăși cunoștințele și abilitățile care îi ajută pe elevi să-și atingă visele. Facem training-ul accesibil, stimulativ și convenabil pentru mințile dornici la nivel global.

Dedicat pentru a respecta scopul și valorile ShippingCollege, facultatea noastră:

 • Se străduiește să reînnoiască continuu și să inoveze
 • Creează o cultură participativă și colaborativă
 • Angajamente în dezvoltarea academică și profesională continuă
 • Valorile diversității și încurajează respectul pentru contribuțiile tuturor culturilor
 • Promovează succesul și susține calitatea

Calitatea serviciilor și flexibilitatea opțiunilor de studiu

 • Furnizarea unui conținut de curs flexibil, care este practic necesar în domeniul special de studiu.
 • Concentrarea pe stăpânirea abilităților și tehnicilor practice
 • Furnizarea de cursuri online pentru o abordare flexibila de invatare

Calitatea serviciului

Se poate crede că calitatea serviciului ar trebui să fie pregătirea vizibilă, setarea în clasă, igiena de bază, dimensiunea clasei sau structura cursului bine pregătită.

Cu toate acestea, credem că calitatea reală a serviciilor este calitățile invizibile - abilitatea tutorilor, generozitatea suportului și îngrijirii, inima colegiului pentru studenți, chiar dacă aceste două calități ar trebui să aibă un echilibru.

La ShippingCollege livrăm pe aceste calități invizibile.

Flexibilitatea opțiunilor de studiu

Metoda noastră flexibilă de învățare ne dovedește îngrijirea și sprijinul acordat elevilor și studenților noștri.

Personal e-Tutors care înțeleg și ascultă studenții lor.

Înțelegerea noastră că studenții noștri lucrează adesea cu normă întreagă și necesită flexibilitate și înțelegere în atingerea obiectivelor.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Certificat

ShippingCollege

Acest curs va acoperi elementele de bază ale transportului maritim global, acordându-se o atenție specială transportului de containere și transportului maritim de linie. ... [+]

Acest curs va acoperi Elementele de bază ale transportului maritim global Cu un accent special pe containerizare și transport maritim de linie. Toate cursurile noastre sunt curs online Acest curs este Destinat unei persoane care doreste sa intre in industria maritima maritima intr-un rol administrativ, Un nou recrut în industrie, un recepționer sau asistent în industria navală sau cineva care dorește să-și completeze baza de cunoștințe existentă.

Acesta este un curs de certificat independent.

Schiță curs

Certificat de fundație maritimă maritimă

Comerțul internațional maritim Tipuri de nave și de mărfuri Tranzacțiile de export și de import ale containerelor Tipuri de servicii de transport maritim Rolul jucatorilor cheie in transportul maritim Prezentare generală a documentelor de transport maritim Terminologie de expediere - Glosar de termeni industriali ... [-]
Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
La zi
Part time
4 - 14 zilele
Online
Citiți mai multe în limba engleză
ShippingCollege

Aceste cursuri vor acoperi elementele de bază ale afacerii de expediere a mărfurilor. ... [+]

Acest curs va acoperi Elementele de bază ale afacerii de expediere a mărfurilor.

Toate cursurile noastre sunt curs online. Acest curs este Destinat unei persoane care dorește să intre în industria de expediere a mărfurilor într-un rol de administrare, Un nou recrut în industrie, un recepționer sau asistent în industria de expediție sau cineva care dorește să completeze sau să certifice baza de cunoștințe existentă.

Acesta este un curs de certificat independent.

Schiță curs

Rolul transportatorilor de mărfuri Zilele prime de expediere a mărfurilor Structura de afaceri a transportatorilor Trasee și moduri de transport Transportul intermodal versus transportul multimodal Documente de export Documente de import ... [-]
Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
La zi
Part time
4 - 14 zilele
Online
Citiți mai multe în limba engleză
ShippingCollege

Aceste cursuri vor acoperi industria globală de logistică, cu un accent deosebit pe lanțul de aprovizionare și comerțul internațional și pe plată. Avem un aport lunar de ... [+]

Suntem un colegiu global, prin urmare, toate cursurile noastre sunt cursuri online

Noi oferim:

- Cursuri de certificare pilot de logistică globală

- curs de diplomă globală de logistică

Mai multe informații despre aceste cursuri sunt prezentate mai jos.

Certificări pilot de logistică globală

Aceste cursuri vor acoperi industria de logistică globală, cu un accent deosebit pe lanțul de aprovizionare și comerțul internațional și plățile.

Completați toate cele 11 certificate pilot și puteți să vă scrieți Diploma de logistică globală.

Puteți să vă completați Diploma ca un singur curs (la un cost mai mic) sau să completați individual cursurile Certificatului Pilot pentru a vă acumula toate creditele pentru a vă atinge Diploma pe o perioadă mai lungă. Dacă intenționați să obțineți diploma, vă recomandăm să încercați cursurile de certificat pilot în ordinea în care sunt enumerate mai jos.... [-]

Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
La zi
Part time
2 - 6 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
ShippingCollege

Aceste cursuri vor include transportul maritim și vânzările pentru a pregăti un director de vânzări în această industrie. Diploma este de asemenea potrivită pentru reprez ... [+]

Suntem un colegiu global, prin urmare toate cursurile noastre sunt cursuri online. Noi oferim:

- Cursuri de certificare pilot și certificare

- Curs de Certificare a Fundației pentru Expediții

- Curs de absolvire și transmitere a diplomelor

Mai multe informații despre aceste cursuri sunt de mai jos.

Programe de certificare pilot de vânzări maritime

Aceste cursuri vor include transportul maritim și vânzările pentru a pregăti un director de vânzări în această industrie.

Completați toate cele 8 Certificate pilot și puteți scrie diploma de vânzări maritime maritime.

Puteți să vă completați Diploma ca un singur curs (la un cost mai mic) sau să completați cursurile de Certificat Pilot în mod individual pentru a vă acumula toate creditele pentru a vă atinge Diploma pe o perioadă mai lungă. Dacă intenționați să obțineți Diploma, vă recomandăm să încercați cursurile de Certificat Pilot în ordinea în care sunt enumerate mai jos. Cerințe de curs... [-]

Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
La zi
Part time
2 - 5 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
ShippingCollege

Aceste cursuri vor acoperi transportul maritim global, acordând o atenție specială transportării în containere și industriei liniilor de transport, principiile de bază al ... [+]

Suntem un colegiu global, prin urmare toate cursurile noastre sunt cursuri online. Noi oferim:

- Cursuri de certificare pilot de transport maritim

- Curs de Certificare pentru Maritimă a Fundației Maritime

- Curs de diplomă pentru transport maritim

Mai multe informații despre aceste cursuri sunt de mai jos.

Programe de certificare pilot de transport maritim

Aceste cursuri vor acoperi transportul maritim la nivel mondial, cu un accent special pe containerizare și industria de linie. Toate cursurile noastre sunt curs online.

Completați toate cele 7 Certificate pilot și puteți scrie diploma de transport maritim.

Puteți să vă completați Diploma ca un singur curs (la un cost mai mic) sau să completați cursurile de Certificat Pilot în mod individual pentru a vă acumula toate creditele pentru a vă atinge Diploma pe o perioadă mai lungă. Dacă intenționați să obțineți Diploma, vă recomandăm să încercați cursurile de Certificat Pilot în ordinea în care sunt enumerate mai jos.... [-]

Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
La zi
Part time
1 - 5 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
ShippingCollege

Aceste cursuri vor acoperi industria de compensare și expediere, acordându-se o atenție deosebită contractelor și plăților internaționale, transportului maritim și vamal. ... [+]

Suntem un colegiu global, prin urmare toate cursurile noastre sunt cursuri online. Noi oferim:

- Cursuri de certificare pilot și certificare

- Curs de Certificare a Fundației pentru Expediții

- Curs de absolvire și transmitere a diplomelor

Mai multe informații despre aceste cursuri sunt de mai jos.

Certificarea și transmiterea certificatelor de pilot

Aceste cursuri vor acoperi industria de compensare și expediere, acordându-se o atenție deosebită contractelor și plăților internaționale, mărfurilor maritime și vamale. Toate cursurile noastre sunt curs online.

Completați toate cele 11 certificate pilot și puteți scrie diploma de compensare și de expediere.... [-]

Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
La zi
Part time
2 - 6 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
ShippingCollege
Suite 19411
20-22 Wenlock Road
London

UK Online, N1 7GU GB