Citește Descrierea Oficială

Lucrați mai inteligent cu cursurile scurte, online ale Academiei Red Smart

Indiferent dacă sunteți în căutarea de a învăța, de a vă încredința, de a vă oferi o promoție sau de a începe propria afacere, cursurile noastre on-line scurte vă vor asigura că aveți abilitățile și know-how-ul de care aveți nevoie pentru a ieși din mulțime.

Dezvoltat printr-un parteneriat între Red Magazine și una dintre cele mai importante universități de creație din Marea Britanie, Universitatea Falmouth, cursurile combină cele mai bune din ambele lumi, implicând conținutul și predarea în industrie, împreună cu o abordare descendentă și actualizată tendințe și perspective.


Cursuri scurte pentru a vă ajuta să ieșiți din mulțime

Participați la unul dintre cursurile noastre și beneficiați de:

Calitate
O experiență de învățare provocatoare și interesantă

Flexibilitate
Studiați online, unde și când vă convine

Prestigiu
Certificat de la o universitate de renume mondial


Pregătește-te să înveți și să crești

Cursurile noastre scurte on-line vă oferă o experiență de învățare unică și interesantă, printr-o combinație de îndrumări de experți și feedback regulat de la tutorele dvs., precum și posibilitatea de a colabora și de a face schimb de idei cu colegii din întreaga țară și chiar în întreaga lume .

Conținutul cursului include prezentări, interviuri și studii de caz pentru a vă asigura că înțelegeți și puteți aplica ceea ce învățați într-un cadru real, cu subiecte defalcate în fragmente ușor de gestionat și puse la dispoziție săptămânal.

Veți învăța, interacționa și colabora cu colegii de clasă pentru a-ți deschide cunoștințele și abilitățile într-o serie de perspective și noi oportunități.

Vă puteți aștepta la o oră de conținut prezentat online, cu aproximativ 4 ore de auto-studiu săptămânal, necesar pentru completarea conținutului.


Într-o privire

Sala dvs. de clasă online

O interfață ușor de utilizat și intuitivă va deveni clasa ta online. Aici veți avea acces la o gamă variată de materiale care vă vor sprijini și vă vor furniza învățarea; toate de care veți fi ghidați de tutorele dvs. expert.

Nu te vei simți niciodată singur în clasa ta online. Veți interacționa, interogați și implicați în mod regulat cu colegii dvs. de pe curs, precum și cu tutorele dvs.

Puneți întrebările de care aveți nevoie atunci când doriți și obțineți perspective și perspective valoroase de la colegii dvs., pe măsură ce împărtășiți experiențe, idei și gânduri.


Incepe

Faceți parte dintr-o experiență unică de învățare online și deschideți noi oportunități pentru dvs. și afacerea dvs.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Red Smart Academy With Falmouth University

Te gândești să începi propria afacere sau poate că deja ai luat o plimbare și ai nevoie de o mână de ajutor care să te ajute să-ți iei în continuare noua afacere? Acest c ... [+]

Aflați cum să conduceți o afacere mică de succes

Te gândești să începi propria afacere sau poate că deja ai luat o plimbare și ai nevoie de o mână de ajutor care să te ajute să-ți iei în continuare noua afacere?

Există multe lucruri de luat în considerare atunci când începeți propria afacere, de la înțelegerea clienților dvs. până la bugete, planuri de afaceri și legislație.

De ce acest curs

Acest curs online de opt săptămâni vă va ajuta să vă distrați și să navigați prin toate elementele esențiale de a vă începe propria afacere.

Veți câștiga abilitățile esențiale și cunoștințele de afaceri de care aveți nevoie pentru a conduce o afacere de succes și concentrați-vă pe strategii cu costuri reduse și rapide pentru a vă permite să exploatați tendințele și tehnologiile emergente și să învățați prin intermediul acestora.... [-]

Regatul Unit Falmouth
Contactează şcoala
Engleză
La zi
8 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Red Smart Academy With Falmouth University

Indiferent dacă gestionați prezența dvs. personală sau a unei mărci online, utilizarea imaginilor corecte este un element esențial în a vă spune povestea dvs. prin interm ... [+]

Dezvoltați-vă marca online

Indiferent dacă gestionați prezența dvs. personală sau a unei mărci online, utilizarea imaginilor corecte este un element esențial în a vă spune povestea dvs. prin intermediul rețelelor sociale.

În timp ce mulți dintre noi în aceste zile transporta în fiecare zi o cameră, telefoane, în buzunarele noastre, câți dintre noi știu cu adevărat cum să-l folosim pentru a crea și împărtăși imagini care au un impact asupra publicului social media?

De ce acest curs

Acest curs online de patru săptămâni reprezintă ghidul dvs. esențial pentru povestirea vizuală, învățându-vă cum să optimizați instrumentele de imagine disponibile pentru dvs. și să le aplicați corect pentru a crea povestiri interesante pe platformele sociale.... [-]

Regatul Unit Falmouth
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Red Smart Academy With Falmouth University

Aceste zile, crearea de conținut, inclusiv blogging-ul și vlogging-ul nu este doar un hobby, este o afacere majoră, chiar provocând plăcile televiziunii în ceea ce priveș ... [+]

Cum să fii creator de conținut

Aceste zile, crearea de conținut, inclusiv blogging-ul și vlogging-ul nu este doar un hobby, este o afacere majoră, chiar provocând plăcile televiziunii în ceea ce privește valoarea divertismentului.

Stelele de creare a conținutului comanda mii de adepți loiali și, la rândul lor, mari sponsorizări, datorită unei industrii relativ noi, care susține apetitul publicului pentru conținut de calitate; fie că este prezentat prin intermediul blogurilor, paginilor site-urilor web, posturilor sociale, buletinelor de știri sau chiar blogurilor video.

Oricine poate crea conținut cu un telefon mobil și un PC, dar puțini pot ajunge la urmași dincolo de propriile cercuri sociale. Care sunt secretele creării de conținut cu succes? Cum iesi din competitie pentru a avea un impact mare? Cum puteți să vă asigurați că ceea ce publicați este eficient și cum puteți crea un conținut captivant care atrage noi adepți?... [-]

Regatul Unit Falmouth
Contactează şcoala
Engleză
La zi
6 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză