Red Smart Academy With Falmouth University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Lucrați mai inteligent cu cursurile scurte, online ale Academiei Red Smart

Indiferent dacă sunteți în căutarea de a învăța, de a vă încredința, de a vă oferi o promoție sau de a începe propria afacere, cursurile noastre on-line scurte vă vor asigura că aveți abilitățile și know-how-ul de care aveți nevoie pentru a ieși din mulțime.

Dezvoltat printr-un parteneriat între Red Magazine și una dintre cele mai importante universități de creație din Marea Britanie, Universitatea Falmouth, cursurile combină cele mai bune din ambele lumi, implicând conținutul și predarea în industrie, împreună cu o abordare descendentă și actualizată tendințe și perspective.


Cursuri scurte pentru a vă ajuta să ieșiți din mulțime

Participați la unul dintre cursurile noastre și beneficiați de:

Calitate
O experiență de învățare provocatoare și interesantă

Flexibilitate
Studiați online, unde și când vă convine

Prestigiu
Certificat de la o universitate de renume mondial


Pregătește-te să înveți și să crești

Cursurile noastre scurte on-line vă oferă o experiență de învățare unică și interesantă, printr-o combinație de îndrumări de experți și feedback regulat de la tutorele dvs., precum și posibilitatea de a colabora și de a face schimb de idei cu colegii din întreaga țară și chiar în întreaga lume .

Conținutul cursului include prezentări, interviuri și studii de caz pentru a vă asigura că înțelegeți și puteți aplica ceea ce învățați într-un cadru real, cu subiecte defalcate în fragmente ușor de gestionat și puse la dispoziție săptămânal.

Veți învăța, interacționa și colabora cu colegii de clasă pentru a-ți deschide cunoștințele și abilitățile într-o serie de perspective și noi oportunități.

Vă puteți aștepta la o oră de conținut prezentat online, cu aproximativ 4 ore de auto-studiu săptămânal, necesar pentru completarea conținutului.


Într-o privire

Sala dvs. de clasă online

O interfață ușor de utilizat și intuitivă va deveni clasa ta online. Aici veți avea acces la o gamă variată de materiale care vă vor sprijini și vă vor furniza învățarea; toate de care veți fi ghidați de tutorele dvs. expert.

Nu te vei simți niciodată singur în clasa ta online. Veți interacționa, interogați și implicați în mod regulat cu colegii dvs. de pe curs, precum și cu tutorele dvs.

Puneți întrebările de care aveți nevoie atunci când doriți și obțineți perspective și perspective valoroase de la colegii dvs., pe măsură ce împărtășiți experiențe, idei și gânduri.


Incepe

Faceți parte dintr-o experiență unică de învățare online și deschideți noi oportunități pentru dvs. și afacerea dvs.

Locații

Falmouth

Address
Woodlane
TR11 4RH Falmouth, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră