Citește Descrierea Oficială

RED Academy este o școală de media digitală, de design și tehnologie, cu campusuri din Londra, Vancouver și Toronto. Oferim cursuri personale în domeniul marketingului digital, UX

REDefining Education

Există astfel încât studenții și personalul nostru să fie inspirați să învețe abilitățile și să se dezvolte ca oameni. Conducerea unor vieți mai semnificative, care îndeplinesc și care răsplătesc - aceasta este căutarea noastră fericită. Acesta este scopul nostru evolutiv.

Gridging Gap Gap

Din ce în ce mai mulți absolvenți de studii universitare sunt șomeri în domeniul lor. De ce? Competențele predate în instituțiile de învățământ tradiționale devin irelevante în piața digitală a locurilor de muncă de astăzi. RED există pentru a oferi grade cu abilitățile necesare pentru economia digitală. Curriculumul nostru este conceput astfel încât să răspundă la întrebarea: Cum putem oferi studenților noștri o educație relevantă și experiență de lucru? RED este atât o școală cât și o agenție tehnică.

Proiecte reale pentru impact real

Proiectele studenților noștri sunt selecționate cu grijă și gândite. Încercăm să ne aliniem cu afacerile și antreprenorii bazate pe impact, astfel încât studenții noștri să poată aduce schimbări reale în comunitate. Suntem mândri că studenții noștri fac diferența prin fiecare proiect pe care îl realizează și își dezvoltă rețeaua cu legături semnificative.

Un peisaj global în schimbare

Economia digitală crește rapid. Știința și tehnologia perturbe formele tradiționale de transport, producție, cazare și, în cazul nostru, educație. Industrii se schimbă și abilitățile necesare pentru a se adapta la aceste schimbări sunt incluse în curriculum-ul nostru. Studenții RED dezvoltă abilitățile soft necesare evoluției și prosperității în noua lor carieră în tehnologie.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și: