Retail Banking Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Retail Banking Academy este singura academie internațională de formare care oferă calificări dedicate în exclusivitate principiilor celor mai bune practici din domeniul bancar cu amănuntul din punctul de vedere al practicanților.

Fondată de Michael Lafferty, președintele grupului Lafferty, Dick Harryvan, fostul CEO ING Direct și dr. Abdul Rahman, misiunea Academiei este de a promova banca de retail ca profesie recunoscută pe plan internațional.

Scopul nostru este de a împuternici bancherii să servească oameni.

Ce face RBA unic?

Ce face RBA unic? de la Retail Banking Academy de Retail Banking Academy la Vimeo.

Retail Banking Academy ( RBA ) a fost înființată în convingerea că banca de retail este o profesie, iar misiunea noastră este de a promova bancare cu amănuntul ca o profesie recunoscută pe plan internațional.

RBA este singurul organism internațional, educațional și profesional dedicat exclusiv activităților bancare cu amănuntul. Programul nostru bancar cu amănuntul certificat (CRB) este singurul de acest fel care permite bancherilor de retail să se angajeze într-un program de certificare structurat care acoperă fiecare aspect al industriei până la sfârșit.

RBA oferă calificări care:

  • Conectați fiecare siloz în banca de retail, la fiecare nivel.
  • Acoperă toate aspectele legate de sectorul bancar cu amănuntul, inclusiv cardurile și plățile, împrumuturile pentru IMM-uri și banca islamică
  • Sunt adaptate la fiecare nivel de experiență, de la fundamentale la nivel de intrare, până la managementul de mijloc și conducerea strategică.
  • Sunt personalizate, cu programe concepute pentru a răspunde nevoilor și obiectivelor specifice fiecărei bănci.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Limba franceza

Vedea Online Certificate » Vedea Online Cursuri »

Programe

Această școală oferă și:


Program bancar de retail

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 6 - 13 luni August 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Retail Banking Academy® se angajează să transforme programul de certificare Retail Banking în standardul recunoscut pentru bancherii profesioniști de retail din întreaga lume. [+]

Deveniți un bancher cu amănuntul certificat

Retail Banking Academy® se angajează să transforme programul de certificare Retail Banking în standardul recunoscut pentru bancherii profesioniști de retail din întreaga lume.

Cât timp este nevoie pentru a deveni un bancher cu amănuntul certificat?

Pentru a obține calificarea certificatului de Retail Banker (CRB), va trebui să treacă trei examene. În medie, este nevoie de trei ani pentru a obține calificarea CRB, dacă stați un examen pe an. Cu toate acestea, este posibil să completați toate cele 3 nivele în decurs de 18 luni dacă stați la un examen la fiecare șase luni.

Ce este Retail Banking I și pentru cine este? ... [-]

Accelerated Certified Retail Banker Program

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 30 luni Înscriere Deschisă Regatul Unit London + 1 mai mult

[+]

Care este structura programului? CAT COSTA?

Eu ce obțin? Sunt eligibil?

[-]

Carduri certificate și programe de plăți profesionale

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 6 - 13 luni August 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Carduri și plăți I este un program specializat care oferă o imagine de ansamblu și acoperire a întregului ciclu de viață al tuturor tipurilor de carduri de plată, inclusiv cardurile de credit și de debit, cartelele preplătite, cardurile corporative și plățile mobile. [+]

Deveniți un certificat de carduri și plăți profesionale

Carduri și plăți I este un program specializat care oferă o imagine de ansamblu și acoperire a întregului ciclu de viață al tuturor tipurilor de carduri de plată, inclusiv cardurile de credit și de debit, cartelele preplătite, cardurile corporative și plățile mobile.

Acest curs este ideal pentru profesioniștii cu carduri și plăți care doresc să-și extindă domeniul de aplicare și cunoștințele în industria cardurilor. În calitate de specialist în funcții veți obține o înțelegere excelentă a altor domenii, împreună cu o înțelegere strategică a industriei care cuprinde tendințele internaționale și cele mai bune practici.... [-]


Contactează
Adresa locaţie
Retail Banking Academy
International House, 1-6 Yarmouth Place, Mayfair

London, England, W1J 7BU GB