Read the Official Description

Retail Banking Academy este singura academie internațională de formare care oferă calificări dedicate în exclusivitate principiilor celor mai bune practici din domeniul bancar cu amănuntul din punctul de vedere al practicanților.

Fondată de Michael Lafferty, președintele grupului Lafferty, Dick Harryvan, fostul CEO ING Direct și dr. Abdul Rahman, misiunea Academiei este de a promova banca de retail ca profesie recunoscută pe plan internațional.

Scopul nostru este de a împuternici bancherii să servească oameni.

Ce face RBA unic?

Ce face RBA unic? de la Retail Banking Academy de Retail Banking Academy la Vimeo.

Retail Banking Academy ( RBA ) a fost înființată în convingerea că banca de retail este o profesie, iar misiunea noastră este de a promova bancare cu amănuntul ca o profesie recunoscută pe plan internațional.

RBA este singurul organism internațional, educațional și profesional dedicat exclusiv activităților bancare cu amănuntul. Programul nostru bancar cu amănuntul certificat (CRB) este singurul de acest fel care permite bancherilor de retail să se angajeze într-un program de certificare structurat care acoperă fiecare aspect al industriei până la sfârșit.

RBA oferă calificări care:

  • Conectați fiecare siloz în banca de retail, la fiecare nivel.
  • Acoperă toate aspectele legate de sectorul bancar cu amănuntul, inclusiv cardurile și plățile, împrumuturile pentru IMM-uri și banca islamică
  • Sunt adaptate la fiecare nivel de experiență, de la fundamentale la nivel de intrare, până la managementul de mijloc și conducerea strategică.
  • Sunt personalizate, cu programe concepute pentru a răspunde nevoilor și obiectivelor specifice fiecărei bănci.
Programs taught in:
Engleză
Limba franceza

Această școală oferă și:


Retail Banking Academy

Retail Banking Academy® se angajează să transforme programul de certificare Retail Banking în standardul recunoscut pentru bancherii profesioniști de retail din întreaga ... [+]

Deveniți un bancher cu amănuntul certificat

Retail Banking Academy® se angajează să transforme programul de certificare Retail Banking în standardul recunoscut pentru bancherii profesioniști de retail din întreaga lume.

Cât timp este nevoie pentru a deveni un bancher cu amănuntul certificat?

Pentru a obține calificarea certificatului de Retail Banker (CRB), va trebui să treacă trei examene. În medie, este nevoie de trei ani pentru a obține calificarea CRB, dacă stați un examen pe an. Cu toate acestea, este posibil să completați toate cele 3 nivele în decurs de 18 luni dacă stați la un examen la fiecare șase luni.

Ce este Retail Banking I și pentru cine este? ... [-]
Regatul Unit London
August 2019
La zi
Part time
6 - 13 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Retail Banking Academy

... [+]

Care este structura programului? CAT COSTA?

Eu ce obțin? Sunt eligibil?

[-]
Regatul Unit London
Înscriere Deschisă
La zi
Part time
12 - 30 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Retail Banking Academy

Carduri și plăți I este un program specializat care oferă o imagine de ansamblu și acoperire a întregului ciclu de viață al tuturor tipurilor de carduri de plată, inclusi ... [+]

Deveniți un certificat de carduri și plăți profesionale

Carduri și plăți I este un program specializat care oferă o imagine de ansamblu și acoperire a întregului ciclu de viață al tuturor tipurilor de carduri de plată, inclusiv cardurile de credit și de debit, cartelele preplătite, cardurile corporative și plățile mobile.

Acest curs este ideal pentru profesioniștii cu carduri și plăți care doresc să-și extindă domeniul de aplicare și cunoștințele în industria cardurilor. În calitate de specialist în funcții veți obține o înțelegere excelentă a altor domenii, împreună cu o înțelegere strategică a industriei care cuprinde tendințele internaționale și cele mai bune practici.... [-]

Regatul Unit London
August 2019
La zi
Part time
6 - 13 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Retail Banking Academy
International House, 1-6 Yarmouth Place, Mayfair

London, England, W1J 7BU GB