Queen Mary Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

QMUL online vă oferă de predare de clasă mondială livrate de academicieni de frunte și profesioniști din partea de sus a jocului lor.

  • Feedback: sesiuni în direct cu tutorii și colegii
  • Accesibil: toate evaluările sunt luate și depuse on-line
  • Intuitiv: tot ce aveți nevoie este disponibil prin intermediul platformei noastre de învățare online
  • Statut: toate premiile sunt egale în drepturi și prestigiu la cele date pentru studii de campus

Am clasat pe locul nouă în general în Marea Britanie în rândul universităților multi-facultate si 5 in Marea Britanie, pentru procentul de 3 si 4 ieșiri de cercetare.

Instituția Russell Group - suntem una dintre cele 24 universitati din Marea Britanie care conduc angajează să mențină cea mai bună cercetare, o predare restante și experiență, capacitatea de inserție profesională excelentă absolvent și legături de neegalat cu mediul de afaceri și sectorul public de învățare.

Studiul național al studenților 2016 - Am rata de top din Londra, printre universitățile Russell Group pentru satisfacția studenților.

câştigătorii - avem șapte câștigători ai Premiului Nobel în rândul personalului și studenților noștri, precum și peste 55 de cadre academice și de societate din rândul personalului academic actual.

angajament public - am fost prima instituție care urmează să fie atribuit Engage filigran Gold Award pentru excelență în angajament public.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Masterat » Vedea MSc » Vedea LLM »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master în Relații Internaționale (online)

Online Cu jumătate de normă 2 anii September 2018 Regatul Unit London

Acest program de masterat se concentrează asupra ariilor geografice tradiționale ale relațiilor internaționale, precum și a zonelor emergente de interes în lumea în curs de dezvoltare. Acesta discută semnificația istorică a globalizării și modul în care ea se raportează la o serie de aspecte-cheie în relațiile internaționale de azi. [+]

De ce studiază relațiile internaționale? Care sunt principalele caracteristici ale ordinii internaționale? Cum a schimbat globalizarea relațiilor internaționale? În ce măsură este ordinea internațională bazată pe conflict sau cooperare? Cum este criza financiară globală care afectează politica internațională? Face intervenții militare străine în războaie civile de ajutor sau să împiedice instaurarea păcii? De ce sunt resursele economice răspândite atât de inegal în întreaga lume, și care sunt perspectivele pentru justiția globală?

Dacă sunteți interesat de aceste întrebări și sunt încântați de perspectiva de a explora ei cu indivizi care împărtășesc aceleași valori, dar circumstanțele sau angajamentele face este dificil pentru tine să participe la universitate, apoi nostru on-line de Relații Internaționale MA este pentru tine. ... [-]


Contactează
Adresa locaţie
QMUL Online
Email: info@online.qmul.ac.uk
Tel: +44 (0) 20 7269 7421

London, England, GB