Citește Descrierea Oficială

QMUL online vă oferă de predare de clasă mondială livrate de academicieni de frunte și profesioniști din partea de sus a jocului lor.

  • Feedback: sesiuni în direct cu tutorii și colegii
  • Accesibil: toate evaluările sunt luate și depuse on-line
  • Intuitiv: tot ce aveți nevoie este disponibil prin intermediul platformei noastre de învățare online
  • Statut: toate premiile sunt egale în drepturi și prestigiu la cele date pentru studii de campus

Am clasat pe locul nouă în general în Marea Britanie în rândul universităților multi-facultate si 5 in Marea Britanie, pentru procentul de 3 si 4 ieșiri de cercetare.

Instituția Russell Group - suntem una dintre cele 24 universitati din Marea Britanie care conduc angajează să mențină cea mai bună cercetare, o predare restante și experiență, capacitatea de inserție profesională excelentă absolvent și legături de neegalat cu mediul de afaceri și sectorul public de învățare.

Studiul național al studenților 2016 - Am rata de top din Londra, printre universitățile Russell Group pentru satisfacția studenților.

câştigătorii - avem șapte câștigători ai Premiului Nobel în rândul personalului și studenților noștri, precum și peste 55 de cadre academice și de societate din rândul personalului academic actual.

angajament public - am fost prima instituție care urmează să fie atribuit Engage filigran Gold Award pentru excelență în angajament public.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Queen Mary Online

Doriți să avansezi binele public, să influențezi politicile publice și să începi o carieră într-o organizație internațională, în ONG sau în sectorul privat? Apoi, acest c ... [+]

Doriți să avansezi binele public, să influențezi politicile publice și să începi o carieră într-o organizație internațională, în ONG sau în sectorul privat? Apoi, acest curs vă va oferi o analiză aprofundată a conceptelor, a părților interesate și a proceselor implicate în politica publică internațională.

Privire de ansamblu asupra curs

Cursul de Politică Publică Internațională poate fi studiat în mod flexibil online la Master, Diploma de Studii Postuniversitare (PGDip) sau la Certificatul Postuniversitar (PGCert).

Acesta combină teoriile, conceptele și cazurile de politică publică cu studii de relații internaționale, pentru a vă asigura că înțelegeți cu fermitate procesele decizionale și de implementare implicate în politica publică internațională.... [-]

Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Masterat

Queen Mary Online

Acest program de masterat se concentrează asupra ariilor geografice tradiționale ale relațiilor internaționale, precum și a zonelor emergente de interes în lumea în curs ... [+]

De ce studiază relațiile internaționale? Care sunt principalele caracteristici ale ordinii internaționale? Cum a schimbat globalizarea relațiilor internaționale? În ce măsură este ordinea internațională bazată pe conflict sau cooperare? Cum este criza financiară globală care afectează politica internațională? Face intervenții militare străine în războaie civile de ajutor sau să împiedice instaurarea păcii? De ce sunt resursele economice răspândite atât de inegal în întreaga lume, și care sunt perspectivele pentru justiția globală?

Dacă sunteți interesat de aceste întrebări și sunt încântați de perspectiva de a explora ei cu indivizi care împărtășesc aceleași valori, dar circumstanțele sau angajamentele face este dificil pentru tine să participe la universitate, apoi nostru on-line de Relații Internaționale MA este pentru tine. ... [-]

Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
QMUL Online
Email: info@online.qmul.ac.uk
Tel: +44 (0) 20 7269 7421

London, England, GB