Queen Mary Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

QMUL Online vă oferă o predare de talie mondială oferită de profesioniști și profesioniști de vârf în vârful jocului.

Ne clasăm în primele 50 de universități din Europa și în primele 20 din Marea Britanie (Times Higher Education World World Rankings 2016/17).

Queen Mary Online oferă patru programe on-line, 100% online oferite de Regina Mary University din Londra - o universitate lideră la nivel mondial în cadrul grupului Russell. Obțineți acces la cercetarea de ultimă oră, la o comunitate globală și la învățături de talie mondială care vă vor împuternici să aveți un impact global.

QMUL Online

Dacă alegeți să studiați online cu Regina Maria, vă bucurați în continuare de același statut și acces la predarea exemplară ca și studenții noștri din campus. Avantajul pe care îl ai este flexibilitatea de a-ți desfășura viitoarea carieră la un moment și la o intensitate adecvată circumstanțelor tale unice și fără a-ți întrerupe evoluția veniturilor și a carierei.

136510_pexels-photo-3759089.jpeg

Caracteristici cheie ale învățării online

 • Flexibilitate: Învață de acasă, la locul de muncă sau în mișcare, oriunde în lume
 • Locație: Nu este nevoie să vă mutați, să faceți o pauză în carieră sau să solicitați viza
 • Global: Studiază împreună și rețea cu studenți din întreaga lume
 • Calitate: prelegeri concise și resurse digitale dezvoltate de profesorii noștri renumiți
 • Suport: Tutorii academici sunt ușor și ușor accesibili pentru îndrumare și feedback
 • Implicare: activități care vă ajută să aplicați teoria în practică
 • Feedback: sesiuni live cu îndrumători și colegi
 • Accesibil: toate evaluările sunt luate și transmise online
 • Intuitiv: tot ce ai nevoie este disponibil prin intermediul platformei noastre de învățare online
 • Statut: Toate premiile sunt egale ca titlu și prestigiu față de cele acordate pentru studii de campus
 • Sfaturi: Suport de carieră accesibil disponibil pe parcursul cursului.

Suport non-academic

Viața de student nu se rezumă la studiere. Ca parte a comunității online a Reginei Maria , există o echipă de oameni dedicată să facă experiența dvs. cu noi cât mai pozitivă și inducția noastră vă va întâmpina și vă va prezenta să studiați online.

Consilierii studenți online sunt primul dvs. punct de contact pentru orice întrebări practice, fie că este vorba despre sfaturi despre învățarea online eficientă, sfaturi despre echilibrul trai-viață sau pentru a vă orienta către serviciile noastre de asistență universitară.

Dacă tehnologia te face să fii nervos, echipa noastră de asistență tehnică va fi la îndemână pentru a oferi sfaturi și ajutor cu privire la utilizarea platformei noastre de învățare online.

work flow

Clasament

Regina Maria face parte din universitatea recunoscută internațional din Londra. Ne clasăm în primele 50 de universități din Europa și în primele 20 din Marea Britanie (Times Higher Education World World Rankings 2016/17).

Ne mândrim cu predarea și cercetarea noastră și am făcut un angajament strategic pentru cea mai înaltă calitate a cercetării pe o gamă largă de subiecte. Am investit în acest principiu prin recrutarea sistematică a celor mai buni academicieni din disciplinele lor din întreaga lume.

Record de excelență

 • Cadrul de excelență în cercetare (REF 2014) - Cea mai recentă evaluare națională a cercetării a confirmat locul nostru în grupul de top al universităților conduse de cercetare din Marea Britanie. Am clasat pe locul 9 în general în Marea Britanie în rândul universităților cu mai multe facultăți și pe locul 5 în Marea Britanie pentru procentul de 3 și 4 rezultate ale cercetării.
 • Instituția Grupului Russell - Suntem una dintre cele 24 de universități lider din Marea Britanie, angajate să mențină cele mai bune cercetări, o experiență excepțională de predare și învățare, o angajabilitate excelentă a absolvenților și legături inegalabile cu afacerile și sectorul public.
 • Studiul Național al Studenților 2016 - Evaluăm topul la Londra printre universitățile Grupului Russell pentru satisfacția studenților.
 • Câștigătorii premiilor - Avem șapte câștigători ai Premiului Nobel printre foștii noștri personal și studenți și peste 55 de colegi din mediul academic și societate în rândul personalului academic actual.
 • Angajare publică - Am fost prima instituție care a primit premiul Engage Watermark Gold Award pentru excelență în angajamentul publicului.

Locații

Londra

Address
QMUL Online
Email: info@online.qmul.ac.uk
Tel: +44 (0) 20 7269 7421

Londra, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră