Queen Mary Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

QMUL online vă oferă de predare de clasă mondială livrate de academicieni de frunte și profesioniști din partea de sus a jocului lor.

  • Feedback: sesiuni în direct cu tutorii și colegii
  • Accesibil: toate evaluările sunt luate și depuse on-line
  • Intuitiv: tot ce aveți nevoie este disponibil prin intermediul platformei noastre de învățare online
  • Statut: toate premiile sunt egale în drepturi și prestigiu la cele date pentru studii de campus

Am clasat pe locul nouă în general în Marea Britanie în rândul universităților multi-facultate si 5 in Marea Britanie, pentru procentul de 3 si 4 ieșiri de cercetare.

Instituția Russell Group - suntem una dintre cele 24 universitati din Marea Britanie care conduc angajează să mențină cea mai bună cercetare, o predare restante și experiență, capacitatea de inserție profesională excelentă absolvent și legături de neegalat cu mediul de afaceri și sectorul public de învățare.

Studiul național al studenților 2016 - Am rata de top din Londra, printre universitățile Russell Group pentru satisfacția studenților.

câştigătorii - avem șapte câștigători ai Premiului Nobel în rândul personalului și studenților noștri, precum și peste 55 de cadre academice și de societate din rândul personalului academic actual.

angajament public - am fost prima instituție care urmează să fie atribuit Engage filigran Gold Award pentru excelență în angajament public.

Locații

Londra

Address
QMUL Online
Email: info@online.qmul.ac.uk
Tel: +44 (0) 20 7269 7421

Londra, Anglia, Regatul Unit