Pendragon Educational Publishers

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Dacă vă adresați cuiva în limba maternă, ei au de 10 ori mai multe șanse de a cumpăra de la dvs. - indiferent de competența lor în limba engleză.

- Gary Muddyman , Financial Times, 23 septembrie 2015

De ce să învățați limba arabă?

Arabă este o limbă străină importantă, iar motivele pentru a învăța limba sunt nenumărate.

  • Arabă este una dintre cele șase limbi oficiale de lucru ale Națiunilor Unite.
  • Este limba maternă a aproximativ 325 de milioane de oameni.
  • Lumea vorbitoare arabă și, în special, statele din Golf, sunt al cincilea cel mai mare partener comercial pentru UE.
  • Arabă este o limbă considerată a fi de "importanță critică" de către diverse agenții guvernamentale din întreaga lume.

Culturarea culturilor cu limbi

Lumea arabă este considerată drept o "cultură a contextului înalt" (Sala ET). Relațiile personale sunt foarte importante. Partenerii de afaceri arabi vor aprecia și vor respecta pe oricine care a luat dificultăți să învețe unele arabă de bază. Și totuși, mulți dintre oamenii din interiorul afacerilor - pe teren - adesea nu au competențele lingvistice necesare și înțelegerea culturală pentru a face față provocării de a face afaceri în lumea arabă.

ArabicOnline oferă sfaturi de afaceri valoroase, note despre eticheta de afaceri și informații culturale despre desfășurarea afacerilor în lumea arabă. ArabicOnline ajută cursanții să evite greșelile de bază și inutile.

Învățarea în limba arabă - situația actuală

În ultimii ani, interesul pentru învățarea arabă a crescut dramatic. Cu toate acestea, mulți oameni care doresc să învețe araba și că există o lipsă acută de cursuri de înaltă calitate, fiabile și autoritare, care predă limba araba ca limbă străină și care sunt concepute pentru cursanții europeni sau occidentali.

Multe cursuri de arabă existente tind să acorde o importanță, în primul rând, vocabularului, structurilor și gramaticii. Cu alte cuvinte, ei aderă la concepte tradiționale și folosesc metodologii învechite de învățare a limbilor străine. Ei vorbesc de multe ori araba ca o limbă moartă, ca latina. De asemenea, ele neglijează adesea aspectul din ce în ce mai important al conștiinței culturale și nu reușesc să recunoască faptul că un cursant trebuie să fie competent din punct de vedere cultural pentru a înțelege un limbaj și pentru a interacționa în mod corespunzător.

Acest lucru necesită un curs diferit față de cele oferite.

Multe cursuri online de eLearning rareori progresează dincolo de "cărți pe ecran". Aceste cursuri sunt frecvent prezentate. Cursantul trebuie să aducă abilități cognitive și analitice considerabile pentru a învăța o limbă. Puțini oameni au timp sau abilități academice pentru a învăța cu succes cu astfel de produse.

În plus, aceste cursuri, fie ele tipărite sau online, se bazează rar pe Cadrul european comun de referință, iar programa cursului este adesea orientată către niveluri generale precum "începător"
ArabicOnline tratează limba arabă ca o limbă dinamică și vie. Accentul se pune pe comunicarea în situațiile de zi cu zi.

Abordarea noastră la învățarea arabă

Abordarea pedagogică a companiei ArabicOnline poate fi descrisă ca o abordare constructivistă cognitivă a învățării, în special a învățării limbilor străine, care este combinată cu tehnologia disponibilă în prezent a computerelor desktop / laptop, computerelor tabletă și smartphone-urilor. Această abordare vede învățarea, la fel ca și Cadrul european comun de referință, ca proces activ și care învață ca factori activi de sens.

Elevii sunt ghidați de o abordare bazată pe sarcini printr-o serie de unități, module și pași pentru a obține arabă și o conștientizare a culturii arabe.

Abordarea ArabicOnline este potrivită în mod special pentru cursanții non-academic și cursanții profesioniști care nu sunt în studiu cu normă întreagă. Elevii pot învăța cu scriptul arabe sau cu scriptul occidental (transliterația). ArabicOnline se bazează pe nivelurile A1 / A2 din Cadrul european comun de referință pentru limbile moderne: standardul internațional pentru definirea nivelurilor de competență lingvistică și care este recunoscut în întreaga Europă.

Imersiune totală - e-ImmersionPlus

Prin livrarea cursului arabic pe mai multe platforme și dispozitive, echipa ArabicOnline a creat o situație care încearcă să imite o situație totală de imersiune a învățării limbilor străine. Această situație este definită ca e-immersionplus® , un concept dezvoltat și un termen creat de echipa de proiect.

Mediul e-imersionplus asigură că conținutul cursului este personalizat astfel încât cursul complet sau părți din curs să fie accesibile pe computere desktop / laptop, pe computere tabletă și pe smartphone-uri, fiecare dintre aceste tehnologii dispozitive care să completeze celelalte. Acest lucru va permite elevilor să aibă timpul de contact cu limba arabă, care este necesar pentru ca învățarea durabilă să aibă loc.

Echipa

ArabicOnline a fost dezvoltat de o echipă de experți academici, formatori de cadre didactice, programatori și editori din patru țări europene.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Online Cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

ArabicOnline.Eu - curs Arabic avansat

Online Înscriere Deschisă Regatul Unit Torquay

Aveți deja o fundație bună în limba arabă? Luați arabă la nivelul următor cu cursurile avansate de la ArabicOnline.Eu. [+]

Aveți deja o fundație bună în limba arabă?

Luați arabă la nivelul următor cu cursurile avansate de la ArabicOnline.Eu.

● Curs autentic, recunoscut pe plan internațional, a limbii arabe ca limbă străină. Susținută de Comisia Europeană și destinată studenților europeni și occidentali.

● Publicat de Pendragon Educational Publishers , o companie din Marea Britanie care se specializează în dezvoltarea de cursuri de limbi străine de înaltă calitate.

Caracteristici cheie - trei programe online

Intermediar arabă

Acest curs conține 8 unități interactive care utilizează numai scriptul arab pentru a practica abilitățile de comunicare în situațiile sociale și de afaceri de zi cu zi. Activități extinse, inclusiv jocuri de rol, exerciții de scriere, materiale de studii gramaticale arabe și informații culturale.... [-]


ArabicOnline.Eu - Cursuri de limba arabă cu teste și certicate

Online Înscriere Deschisă Regatul Unit Torquay

Programul Arabic Online Premium este conceput pentru studenții individuali care doresc să-și valideze studiile prin teste și certificate. [+]

Programul Arabic Online Premium este conceput pentru studenții individuali care doresc să-și valideze studiile prin teste și certificate.

Caracteristici cheie

● Accesați toate cursurile și resursele noastre online din Arabă

● Teste de autoevaluare la reperele-cheie

● Teste de realizare (A1, A1, B1, etc)

● Certificate și ecusoane digitale

ArabicOnline.Eu este cursul original recunoscut la nivel internațional al limbii arabe ca limbă străină. Susținută de Comisia Europeană și destinată cursanților europeni și occidentali.

Publicat de Pendragon Educational Publishers , o companie din Marea Britanie care se specializează în dezvoltarea de cursuri de limbi străine de înaltă calitate.... [-]


ArabicOnline.Eu - Începători la cursul Intermediar araba

Online Înscriere Deschisă Regatul Unit Torquay

Cursurile noastre arabice online pentru nivelurile începătorilor până la nivel intermediar au fost dezvoltate cu sprijinul Comisiei Europene și în colaborare cu academicieni și experți de top în domeniul limbii arabe ca limbă străină. [+]

Cursurile noastre arabe online pentru nivelurile începătorilor până la nivel intermediar au fost concepute pentru studiul auto-ghidat prin intermediul internetului. Acestea au fost dezvoltate cu academicieni și experți de top în domeniul arabic ca limbă străină și sunt potrivite pentru toate tipurile de cursanți, indiferent de vârstă sau de mediul academic.

Caracteristici cheie

● Abonament de un an - oferă o mare valoare pentru bani

● Cursuri complet interactive disponibile oricând prin intermediul internetului

● Cursurile folosesc Modern Arabic Standard

● Proiectat pentru auto-studiu cu accent pe comunicarea în arabă în situații de zi cu zi... [-]


Curs de primii pași în turcă

Online 4 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit Torquay

Acest curs gratuit turcesc online este perfect chiar dacă nu aveți cunoștințe anterioare despre limba turcă. [+]

O introducere ideală pentru a învăța limba turcă!

Acest curs gratuit turcesc online este perfect chiar dacă nu aveți cunoștințe anterioare despre limba turcă.

Cursul vă va ajuta să:

întâlniți și salutați oameniiprezinta-temulțumesc oamenilor și răspundeți pozitivrăspundeți la câteva întrebări de bazăsă spui de unde ești.Start imediat - Nu este necesară înregistrarea.Studiați-vă în propriul ritm.Nici un anunț!HandsOnTurkish.Com este cursul autentic, recunoscut pe plan internațional al limbii turcești ca limbă străină.Susținută de Comisia Europeană și destinată studenților europeni și occidentali.

Publicat de Pendragon Educational Publishers , o companie din Marea Britanie care se specializează în dezvoltarea de cursuri de limbi străine de înaltă calitate.... [-]


Curs în limba turcă, cultura și eticheta de afaceri

Online Înscriere Deschisă Regatul Unit Torquay

Accesați o nouă limbă, cultură și piață! Pentru profesioniști, studenți și toți cei care doresc să se implice în acest limbaj și cultură fascinantă. [+]

Stați în fața curbei. Aflați o limbă de importanță critică.

Cursul nostru turcesc online este conceput pentru începători complet. Este ideal pentru auto-studiu. Acesta poate fi, de asemenea, integrat în programele de învățare a limbilor existente (medii de învățare mixte) cu tutori online sau de clasă.

Cursul este complet autonom. Nu sunt necesare alte programe sau resurse.

Orice persoană care intenționează să intre în lumea afacerilor va găsi o bază solidă pentru viitoarele contacte din Turcia.

Școlile, colegiile profesionale și universitățile care doresc să-și pregătească studenții pentru o carieră în afaceri vor beneficia în egală măsură de curs.... [-]