Nottingham Trent University Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Călătoria voastră începe aici

Universitatea Nottingham Trent (NTU) este una dintre cele mai mari universități din Marea Britanie, având o reputație excelentă la nivel mondial, rețele puternice de absolvenți și acreditări impresionante pentru ocuparea postuniversitară.

Am studiat la NTU chiar mai mult cu o suită de cursuri postuniversitare complet on-line, proiectate să se potrivească stilului dvs. de viață și angajamentelor de carieră. Ca student online, veți avea acces la aceeași predare de înaltă calitate, expertiză de cercetare câștigătoare și excelente oportunități de carieră ca și cum cineva studiază în campus. Veți fi bineveniți în comunitatea internațională prietenoasă a studenților NTU și, după absolvire, vă veți alătura absolvenților absolvenților noștri de succes.

De ce elevii aleg NTU

Universitatea Nottingham Trent este una dintre cele mai mari universități din Marea Britanie, recunoscută la nivel global pentru excelența sa de predare, acreditările de cercetare, capacitatea de angajare postuniversitară și dedicația pentru rezultate reușite ale elevilor.

 • NTU a fost numit Universitatea de Anul de către Premiile pentru Învățământul Superior din Times 2017.
 • NTU a fost recunoscut ca o universitate durabilă de primă clasă și a fost clasat pe locul 3 în Marea Britanie de către People and Planet University League 2017.
 • NTU a obținut un rating de aur în Cadrul Guvernului pentru Excelență în Predare (TEF) pentru predarea și învățarea sa deosebită. Citeste mai mult.
 • Am fost numit Universitatea Modernă a Anului în The Times și Good Times Good Times Guide 2018.
 • 96% dintre absolvenții postuniversitari ai NTU au fost angajați sau studiați mai mult de șase luni după absolvire (DLHE 2015/16)
 • 93% dintre studenții NTU ar recomanda studierea la NTU (ultimul Studiu Național Student, 2017)
 • Câștigătorul Universității Guardian 2015 pentru excelență în predare
 • NTU a obținut premiul pentru aniversarea superioară a reginei pentru cercetare în 2016
 • Veți beneficia de legăturile noastre cu mai mult de 200 de instituții partenere situate în 35 de țări diferite.

Află mai multe

Cursurile noastre

Cursurile noastre online oferă același nivel de imersie în studiu ca și echivalentul în campus, folosind aceleași echipe de învățare aclamate, dar cu beneficiile suplimentare ale celor mai recente tehnici de învățare la distanță. Livrarea online vă va ajuta să absorbiți conținutul prin utilizarea de cursuri video, misiuni interactive, instrumente digitale și alte elemente inovatoare, pentru a vă oferi experiența practică necesară.

În prezent oferim următoarele cursuri de învățământ la distanță:

MBA
Mai multă înțelegere a strategiei de afaceri și a leadership-ului contemporan prin intermediul tehnicilor experimentale și mentorale din viața reală.

 • MBA cu date Analytics
  Folosiți puterea datelor importante pentru a influența strategia în organizația dvs.
 • MBA Fast Track
  Accelerați-vă rezultatele învățării cu un MBA online de 18 luni condensat.

Managementul proiectelor de masterat în construcții
Puneți în practică principiile managementului de proiect și profitați de beneficiile legăturilor strânse ale NTU cu industria construcțiilor. Sunt disponibile și cursuri scurte de CPD.

MA Relații internaționale
Obțineți experiența practică a teoriilor și politicilor curente, dezvoltându-vă abilitățile prin expunerea la experiența de predare și cercetare din întreaga lume.

Află mai multe

De învățare on-line imersivă

Universitatea Nottingham Trent (NTU) se dedică învățării din secolul XXI, dezvoltând continuu modalități inovatoare de a aduce cursurile la viață și vă ajută să învățați tot ce aveți nevoie pentru a reuși. Cursurile noastre interactive on-line includ:

 • prelegeri video cuprinzătoare - imersați-vă complet în conținutul programului
 • studiile de caz din viața reală - apreciați implicațiile practice ale studiilor
 • interacțiuni interactive - experiență de învățare mai atrăgătoare
 • interacțiunea socială - să fie parte a comunității studențești prin interacțiunea cu profesori și studenți din întreaga lume
 • supravegherea cercetării - aflați tehnicile și abilitățile necesare pentru a pune în practică ceea ce ați învățat.

Prin intermediul diplomelor noastre on-line, relevante în carieră, vă puteți atinge întregul potențial.

Începeți călătoria dvs. cu NTU astăzi

Locații

Nottingham

Address
Shakespeare Street,50
NG1 4FQ Nottingham, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră