Citește Descrierea Oficială

Studiați-vă drumul cu Manchester Metropolitan University Global Online

Misiunea noastră

Universitatea Manchester Met este o universitate inovatoare și modernă, cu sediul într-unul din cele mai diverse orașe din lume.

Situat în centrul Manchesterului multicultural, luăm o abordare internațională și inclusivă a învățării și credem că educația superioară ar trebui să fie accesibilă tuturor. Cursurile noastre Global Online sunt concepute cu această ambiție în minte și sunt orientate spre a fi relevante și benefice pentru oricine are voința, abilitatea și hotărârea de a reuși - oriunde s-ar afla în lume.

Programele combină teoria condusă de experți cu o aplicație practică care vizează să vă ajute să vă avansați cariera - și toate sunt livrate printr-un mediu de învățare virtuală de 100%, unde puteți colabora cu studenți din întreaga lume.

De ce să alegeți învățarea online cu Manchester Metropolitan?

Global Online vă oferă flexibilitatea necesară pentru a obține un grad postuniversitar fără a lua o pauză de carieră. Programele noastre on-line au fost concepute pentru a vă ajuta:

 • Începeți-vă gradul postuniversitar atunci când vă convine cel mai bine cu punctele de intrare în ianuarie, mai și septembrie
 • Absolvit în doar doi ani, cu un timp de studiu recomandat de 15 ore pe săptămână.
 • Câștigați în timp ce învățați cu opțiunea de a studia și viziona seminarii online la momentul potrivit cel mai bine.
 • Ridicați-vă profilul în cadrul organizației dvs. cu conținut de curs care vă va ajuta să vă puneți în practică procesul de învățare.
 • Deschide perspectivele de carieră care vor dura o viață întreagă, în rețea cu profesioniști din întreaga lume.

Platforma noastră virtuală de învățare

Am lucrat cu experți în domeniul învățării online pentru a crea o platformă care vă ajută să profitați la maximum de cursul dvs. Completată cu o gamă largă de instrumente, materiale descărcabile și caracteristici specifice comunității, platforma vă va permite:

 • Participați la seminarii live cu tutori și colegi.
 • Aflați de la cadre universitare de primă clasă, care sunt experți în domeniul lor.
 • Studiați independent cu materiale cum ar fi podcast-uri și resurse de bibliotecă.
 • Angajați-vă în activități interactive de grup cu studenți din întreaga lume.
 • Distribuiți cunoștințele și experiența dvs. în spațiile sociale online.

Folosind platforma noastră virtuală de învățare

Platforma noastră intuitivă a fost concepută cu o simplă navigare în minte, ceea ce face ca experiența dvs. de învățare să fie cât se poate de fluidă. Veți avea, de asemenea, sprijinul deplin al echipei noastre de succes, care este mereu la îndemână pentru a vă ajuta cu provocările tehnice.

Ce spun studenții noștri despre noi

"Mediul virtual de învățare este cuprinzător și oferă legături cu spațiile sociale, precum și lecturile necesare. Este capabil să vă conectați de oriunde este util - pot să folosesc orice timp liber pe care îl am și să lucrez cu activități de citire și de grup".

- Patrick Armstrong, Global Online MSc în Student Managementul Resurselor Umane Internaționale 2017

"Dacă sunteți un profesor profesionist de învățare online, este o modalitate bună de a vă atinge obiectivele. Puteți accesa platforma Manchester Metropolitan 24/7, ceea ce înseamnă că puteți să o utilizați ori de câte ori aveți nevoie " .

- Alvaro Benitez, student Global Global MBA 2017

Începeți să învățați cu Manchester Metropolitan de oriunde din lume

În calitate de student la Manchester Metropolitan University, veți primi asistență dedicată de-a lungul cursului dvs. de doi ani - indiferent unde vă aflați în lume.

Echipa de succes a studențilorToți studenții noștri primesc un sprijin dedicat sub forma echipei noastre de succese pentru studenți. După înscrierea într-unul dintre cursurile noastre, veți fi alocat unui consilier dedicat pentru succesul studenților, la care vă puteți îndruma în timpul dvs. cu noi, precum și pentru a vă baza pe actualizările cheie care afectează studiile.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Manchester Metropolitan University Online

Manchester Metropolitan University's on-campus program de MBA a fost de a ajuta absolvenții să-și îndeplinească ambițiile lor de carieră de peste 25 de ani. Acum, program ... [+]

Descrierea programului

Manchester Metropolitan University's on-campus program de MBA a fost de a ajuta absolvenții să-și îndeplinească ambițiile lor de carieră de peste 25 de ani. Acum, programul Global Online MBA a fost conceput pentru a ajuta profesioniștii ocupați să studieze ori de câte ori și oriunde le convine cel mai bine. Înscrieți-vă astăzi și învățați abilitățile de bază necesare pentru a duce o afacere la succes fără a vă întrerupe o carieră.

Livrat 100% on-line, veți învăța de la experți în afaceri și aveți libertatea de a:

Studiază oriunde în lume, având doar un laptop și o conexiune la internet.Explorați problemele intersectoriale relevante pentru a fi în fruntea gândirii de afaceri.Folosește-ți cunoștințele profesionale pentru a face ca directorii pe care îi înveți să fie relevanți pentru rolul tău actual.Realizați Diploma de Management Strategic și Conducere de la nivelul 7 al Institutului de Management Chartered (CMI) la finalizarea programului.Creșteți-vă rețeaua mondială prin colaborarea online regulată cu profesioniști de pe glob.Primiți asistență de studiu pe parcursul călătoriei dvs. cu noi, de la unul dintre consilierii noștri de succes studenți.Completați călătoria dvs. MBA în doar doi ani, studiind când vă convine.... [-]
Regatul Unit Marea Britanie online
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
24 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Manchester Metropolitan University Online

Luați-vă cariera de finanțare înainte cu o Global Online Finance și Strategie MSc de la Manchester Metropolitan University și să fie împuternicit cu cunoștințele aprofund ... [+]

Descrierea programului

Luați-vă cariera de finanțare înainte cu o Global Online Finance și Strategie MSc de la Manchester Metropolitan University și să fie împuternicit cu cunoștințele aprofundate și abilitățile necesare pentru a gestiona complexitatea rapidă în evoluție globală de afaceri, finanțe și contabilitate.

Suntem mândri că livrăm acest program 100% online din City of Manchester, cel de-al doilea centru financiar din Marea Britanie. Veți avea libertatea de a:

Studiază oriunde în lume și completează călătoria stăpânului tău în doar doi ani, doar cu un laptop și o conexiune la internet.Deveniți parte a unui mediu de învățare internațional care vă va dezvolta abilitățile de gândire strategică și de conducere.Explorați subiecte care au la bază ultimele cercetări, de la managementul performanței și guvernanța corporativă la tehnologia financiară și multe altele.Folosește-ți cunoștințele profesionale pentru a face ca directorii pe care îi înveți să fie relevanți pentru rolul tău actual, ajutându-te să-ți crești profilul la locul de muncă, în timp ce studiezi.Primiți scutire de la până la patru dintre cele nouă unități ale cursului dacă aveți deja o calificare financiară profesională de la o instituție recunoscută (cum ar fi ICAEW, ACCA, CIMA sau AAT).Accelerați calificarea CIMA prin intrarea pe ruta Masters Gateway la finalizarea cursului.Primiți asistență de studiu pe parcursul călătoriei dvs. cu noi, de la unul dintre consilierii noștri de succes studenți.... [-]
Regatul Unit Marea Britanie online
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
24 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Manchester Metropolitan University Online

Transformați-vă pasiunea într-o carieră de succes cu Universitatea Global Metropolitan University din Manchester, în domeniul afacerilor, managementului și politicii spor ... [+]

Descrierea programului

Transformați-vă pasiunea într-o carieră de succes cu Universitatea Global Metropolitan University din Manchester, în domeniul afacerilor, managementului și politicii sportive. Odată cu extinderea sectorului sportiv, noi oportunități comerciale se deschid la nivel global pentru cei care au unitatea, pasiunea și cunoștințele pentru a reuși.

Livrat dintr-un oraș cunoscut la nivel mondial ca centru pentru excelență și inovație sportivă, veți învăța de la unele dintre cele mai mari branduri sportive și cercetători, academicieni specialiști și aveți libertatea de a:

Studiază oriunde în lume, având doar un laptop și o conexiune la internet.Beneficiați de experiența și îndrumarea unui consiliu format din unele dintre cele mai mari mărci ale sectorului, inclusiv Sport Anglia și Fundația Fotbal.Dezvoltați expertizele de care au nevoie organizațiile sportive de vârf - de la politica sportivă și marketing la analiză de date, politică sportivă, finanțe, lege și altele.Folosește-ți cunoștințele profesionale pentru a-ți face pe directorii pe care îi înveți relevanți pentru rolul tău actual, completând proiecte de lucru „din lumea reală” care te-ar putea ajuta să-ți crești profilul la locul de muncă în timp ce studiezi.Creșteți-vă rețeaua mondială prin colaborarea online regulată cu profesioniști de pe glob.Primiți asistență de studiu pe parcursul călătoriei dvs. cu noi, de la unul dintre consilierii noștri de succes studenți.Finalizează călătoria stăpânului în doar doi ani, studiind când vi se potrivește.... [-]
Regatul Unit Marea Britanie online
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
24 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Manchester Metropolitan University Online

Masterul nostru acreditat CIPD Global Online în Managementul Resurselor Umane Internaționale a fost conceput pentru a vă duce cariera în resurse umane la nivelul următor, ... [+]

Descrierea programului

Masterul nostru acreditat CIPD Global Online în Managementul Resurselor Umane Internaționale a fost conceput pentru a vă duce cariera în resurse umane la nivelul următor, indiferent unde vă aflați în lume.

Livrat 100% on-line de către Business School de la Universitatea Manchester Metropolitan, veți avea libertatea de a:

Studiază oriunde în lume, având doar un laptop și o conexiune la internet.Deveniți parte a unui mediu global de învățare care vă va dezvolta abilitățile de gândire strategică și de conducere.Explorați subiecte care au la bază ultimele cercetări, de la globalizare și atragerea și păstrarea talentului de top, până la implicarea angajaților și multe altele.Obțineți calitatea de membru profesional asociat la CIPD și scutirea completă de la nivelul lor 7 Diploma avansată în HRM la finalizarea cursului.Primiți asistență de studiu pe parcursul călătoriei dvs. cu noi, de la unul dintre consilierii noștri de succes studenți.Finalizează călătoria stăpânului în doar doi ani, studiind când vi se potrivește.... [-]
Regatul Unit Marea Britanie online
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
24 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Manchester Metropolitan University Online

De la schimbările climatice la prețurile volatile ale alimentelor, abordați presiunile care se confruntă astăzi cu industria alimentară și dezvoltați setul de competențe ... [+]

Descrierea programului

De la schimbările climatice la prețurile volatile ale alimentelor, abordați presiunile care se confruntă astăzi cu industria alimentară și dezvoltați setul de competențe pentru a ajuta la rezolvarea problemelor de mâine cu Master Online Global de la Manchester Metropolitan University în știința și inovația alimentară .

Acest curs online de masterat se bazează pe istoria bogată a Manchester Metropolitan în domeniul cercetării în domeniul nutriției și științei alimentelor și reputația Manchesterului ca un centru global pentru producția de alimente. Predate de cadre universitare de înaltă calificare cu ani de experiență în domeniu, veți avea libertatea de a:... [-]

Regatul Unit Marea Britanie online
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
24 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Study Global Online programmes with Manchester Metropolitan University