London School of Design and Marketing (PT)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit într-o nouă eră de predare în Londra.

Suntem o instituție de predare online disponibilă în 3 limbi (engleză, spaniolă și portugheză) cu sediul la Londra, dar cu cursuri online accesibile în întreaga lume.

CE?

Școala londoneză de design și marketing - LSDM, este o școală specializată în design și marketing care propune schimbarea paradigmei de predare printr-o instruire inovatoare și creativă, 100% online și disponibilă în engleză, spaniolă și portugheză. Oferim o experiență de învățare cu rezultate practice printr-o orientare sistematică, care combină caracteristicile profesionale ale studenților cu designul avansat al competențelor tehnice. Ne-am angajat să oferim cursuri online unice acreditate de către Universitatea pentru Arte Creative, prin achiziționarea de noi cunoștințe adaptate la provocările pieței muncii, care sunt din ce în ce mai exigente.

London School of Design și Marketing

În cazul în care pasiunea devine o profesie

CINE?

Cursurile LSDM au fost dezvoltate pentru studenți, profesioniști și antreprenori care încearcă să dobândească cunoștințe și abilități tehnice în domeniile creative de Design sau Marketing, urmărind cele mai noi tehnologii și inovații în ceea ce privește predarea învățământului online. Toate cursurile sunt disponibile în engleză, spaniolă și portugheză.

CUM?

LSDM e-learning este caracterizat de un conținut academic de înaltă calitate, dezvoltat de profesori de doctorat însoțit de alte resurse, cum ar fi video, infographics, articole științifice, biblioteci digitale și altele. Toți elevii sunt însoțiți săptămânal prin Centrul de Tutor alcătuit dintr-o echipă de tutori specializați care garantează asimilarea conținutului, promovând interactivitatea, interesul și curiozitatea acestora. Toate cursurile LSDM sunt exclusiv online și flexibile, astfel încât elevii pot participa la cursuri oriunde și oricând.


Notă: LSDM - Școala de Design și Marketing din Londra este parte a Talentului - individualitate prin educație , o rețea de școli cu o vocație internațională cu mai mult de 20 de ani de experiență didactică. Are un univers de educatori și colaboratori pregătiți să contribuie la dezvoltarea talentelor în școlile de învățământ superior din Europa și America Latină.

MISIUNE

Școala londoneză de design și marketing combină creativitatea și rigoarea tehnică cu experiența profesională, oferind cursuri online practice și dinamice de 100% în domeniul designului și marketingului, răspunzând cerințelor actualei piețe a locurilor de muncă. Cursurile predate la LSDM sunt alcătuite dintr-un conținut foarte specializat, prin utilizarea programelor avansate de învățare și evaluare.

VISION

Școala de referință la nivel european în domeniul educației online în domeniul designului și marketingului.

VALORI

Credem că creativitatea, inovația și dezvoltarea abilităților tehnice reprezintă fundamentul unei cariere de succes. La LSDM pregătim studenții pentru provocările cele mai solicitante pe piața muncii, combinând nu numai cunoștințele dobândite, ci și pasiunea pentru ceea ce fac.

ACCREDITARE DE IICA

Toate cursurile LSDM sunt acreditate de către Universitatea pentru Arte Creative

(UCA): Diplomă în Marketing - (BA Hons), Diplomă în Design - (BA

Hons), MA în Marketing (MA) și Master în Design (MA).

UCA are aproximativ 160 de ani de istorie și a fost considerată cea mai bună universitate specializată în artele creative din Regatul Unit, în Ghidul universitar complet 2018.

În prezent este clasat pe locul 40 în Marea Britanie și a ocupat locul 11 ​​în clasamentul universităților moderne, clasând 70 de instituții. Printre absolvenții acestei universități se numără câștigătorii Oscarului, regizorii, animatorii și designerii de modă recunoscuți la nivel internațional.

Locații

Londra

London School of Design and Marketing (PT)

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră