London School of Design and Marketing (ES)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit într-o nouă eră de predare în Londra

Suntem un furnizor de programe educaționale online cu birouri în Regatul Unit. Programele noastre sunt predate în 3 limbi pentru toată lumea.


CE?

London School of Design and Marketing - LSDM - este o școală specializată în Design și Marketing care încearcă să schimbe paradigma predării cu o educație inovatoare și creativă, 100% online și disponibilă în engleză, spaniolă și portugheză. Oferim o experiență de învățare cu rezultate practice printr-o orientare sistematică, care combină caracteristicile profesionale ale studenților și concepția avansată a abilităților tehnice. Suntem dedicați ofertei de cursuri online exclusive, acreditate de Universitatea pentru Arte Creative, prin achiziționarea de noi cunoștințe adaptate la provocările unei piețe a forței de muncă din ce în ce mai solicitante.


London School of Design și Marketing

În cazul în care pasiunea devine o profesie


CINE?

Cursurile LSDM au fost dezvoltate pentru studenți, profesioniști și antreprenori care încearcă să dobândească cunoștințe și abilități tehnice în domeniul creației de design sau marketing, urmărind cele mai noi tehnologii și inovații privind învățarea electronică. Toate cursurile sunt disponibile în engleză, spaniolă și portugheză.


CUM?

Experiența LSDM în domeniul e-învățării este caracterizată de un conținut academic de înaltă calitate, dezvoltat de profesori de doctorat, împreună cu alte resurse, cum ar fi videoclipuri, infografice, articole științifice, biblioteci digitale, printre altele. Fiecare student este însoțit săptămânal printr-un centru de tutori, alcătuit din tutori specializați care garantează asimilarea conținutului prin promovarea interactivității, interesului și curiozității. Fiecare curs LSDM este exclusiv online și flexibil, prin urmare studenții pot participa la cursuri oriunde, la orice înălțime.


Notă: LSDM - Școala de Design și Marketing din Londra este parte a Talentului - individualitate prin educație, o rețea de școli cu mai mult de 20 de ani de experiență în domeniul predării cu o vocație internațională. Are un univers de educatori și angajați pregătiți să ajute și să dezvolte talentele în școlile de învățământ superior din Europa și America Latină.


MISIUNE

London School of Design și Marketing își asociază creativitatea și rigoarea tehnică cu experiența de lucru, oferind cursuri practice și dinamice de 100% din domeniul designului și marketingului, care răspund cerințelor actualei piețe a muncii. Cursurile predate de LSDM sunt compuse din conținuturi foarte specializate prin utilizarea programelor avansate de învățare și evaluare.


VISION

Școală de referință la nivel european, cu privire la predarea online, în Design and Marketing.


VALORI

Credem că creativitatea, inovația și dezvoltarea abilităților tehnice sunt motoarele unei cariere de succes. La LSDM, pregătim studenții pentru cele mai dificile provocări de pe piața muncii, combinând nu numai cunoștințele dobândite, ci și pasiunea pentru ceea ce fac.


ACCREDITARE DE UCA

Universitatea de Arte Creative (UCA) acreditează toate cursurile LSDM: Licențiat în Marketing - (BA Hons), Licențiat în Design (BA Hons), Master în Marketing (MA) și Master of Design (MA).

UCA are aproape 160 de ani de istorie și a fost considerat cel mai bun colegiu de arte de specialitate din Regatul Unit la Ghidul universitar complet 2018.

În prezent, este de asemenea în topul 40 al clasamentului universităților din Regatul Unit și al 11-lea în clasificarea universităților moderne, care include 70 de instituții. Printre absolvenții acestei universități se numără și câștigătorii de Oscaruri proclamate, de regizori, de artiști și de designeri de modă.

Locații

Londra

Address
9 Devonshire Square
EC2M 4YF Londra, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră