London School Of Design And Marketing

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit într-o nouă epocă de predare în Londra

Suntem un furnizor de educație online din Marea Britanie, accesibil în întreaga lume în 3 limbi diferite.


CE?

London School Of Design And Marketing - LSDM - este o școală specializată în Design și Marketing care are ca scop schimbarea paradigmei de predare cu o educație inovatoare și creativă, 100% on-line și disponibilă în engleză, spaniolă și portugheză. Oferim o experiență de învățare cu rezultate practice prin orientarea sistematică, combinând trăsăturile profesionale ale elevilor cu designul avansat al abilităților tehnice. Ne angajăm să oferim cursuri exclusive online, acreditate de Universitatea pentru Arte Creative, prin achiziționarea de noi cunoștințe adaptate provocărilor unei piețe a forței de muncă din ce în ce mai solicitante.


London School Of Design And Marketing

În cazul în care pasiunea devine o profesie


CINE?

Cursurile LSDM au fost dezvoltate pentru studenți, profesioniști și antreprenori care încearcă să dobândească cunoștințe și abilități tehnice în domeniul creației de design sau marketing, ținând cont de cele mai recente tehnologii și inovații privind învățarea electronică. Fiecare curs este disponibil în engleză, spaniolă și portugheză.


CUM?

Experiența LSDM în domeniul e-învățării se caracterizează prin conținut academic de înaltă calitate, dezvoltat de cadrele didactice, împreună cu alte resurse, cum ar fi videoclipuri, infografice, articole științifice, biblioteci digitale, printre altele. Fiecare student este supravegheat săptămânal printr-un Centru de Tutor alcătuit dintr-o echipă de tutori specializați care asigură asimilarea conținutului prin promovarea interactivității, interesului și curiozității. Fiecare curs LSDM este exclusiv online și flexibil; prin urmare, elevii pot participa la cursuri oriunde în orice moment.


Notă: LSDM - London School Of Design And Marketing este parte a Talentului - individualitate prin educație, o rețea internațională de școli cu peste 20 de ani de experiență în domeniul predării. Are un univers de educatori și angajați gata să-și ajute și să-și dezvolte talentele în școlile de învățământ superior din Europa și America Latină.


MISIUNE

London School Of Design And Marketing își asociază creativitatea și precizia tehnică cu experiența de lucru, oferindu-vă cursuri practice și dinamice de 100% online în Design și Marketing, care satisfac cerințele actuale ale pieței muncii. Cursurile predate de LSDM constau într-un conținut foarte specializat, prin utilizarea programelor avansate de învățare și evaluare.


VIZIUNE

Școală principală la nivel european, cu privire la predarea online, în domeniile Design și Marketing.


VALORI

Credem că creativitatea, inovația și dezvoltarea abilităților tehnice sunt motoarele de stimulare a unei cariere de succes. În LSDM, pregătim studenții pentru cele mai dificile provocări de pe piața muncii, combinând nu numai cunoștințele dobândite, ci și pasiunea pentru ceea ce fac.


ACCREDITARE DE UCA

Universitatea de Arte Creative (UCA) acreditează cursurile LSDM: Licențiat în Marketing - (BA Hons), Licențiat în Design (BA Hons), Master în Marketing (MA) și Master în Design (MA).

UCA are în jur de 160 de ani de istorie și a fost considerată Universitatea 1 Specialist pentru Industriile Creative din Regatul Unit conform Ghidului Universitar complet 2018.

În prezent, se află și în topul celor 40 de universități din Marea Britanie și pe locul 11 ​​în clasamentul modern al universităților, care include 70 de instituții. Printre absolvenții acestei universități se numără câștigătorii premiului Oscar, care au proclamat regizori, animatori și designeri mondiali.

Locații

Londra

Address
9 Devonshire Square
EC2M 4YF Londra, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră