London School Of Business And Research

Introducere

Citește Descrierea Oficială

London School Of Business And Research ( LSBR ) se străduiește să ofere un mediu de învățare susținător, dar riguros, pentru a ajuta elevii să își atingă potențialul și să-și atingă cu succes aspirațiile de carieră. Ne aflăm printre primele școli de afaceri online din Marea Britanie și avem sediul în Londra, Marea Britanie și avem o prezență în peste 40 de țări. Oferim calificări acreditate și recunoscute la nivel global, atât la nivel de diplomă, cât și cursuri universitare, studenților noștri globali prezenți în peste 180 de țări din întreaga lume.

Profesioniști cu înaltă calificare promovează London School Of Business And Research cu mulți ani de experiență comercială și academică. Oferim programe online extrem de flexibile, orientate către profesioniștii care duc o viață ocupată. Ca student la London School Of Business And Research , vă puteți finaliza educația oricând - de oriunde folosind desktop / laptop / tabletă sau orice alt dispozitiv mobil.

Locații

Londra

Address
North Circular Road,622
NW10 7PN Londra, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: