Citește Descrierea Oficială

Înființată în 2010, London Academy of Trading (LAT) a oferit cursuri de formare pentru mii de persoane care doresc să își sporească cunoștințele despre piețele financiare și să-și dezvolte abilitățile în tranzacționare. Academia este acreditată de Consiliul britanic de acreditare (BAC), care permite studenților internaționali să studieze la LAT în Londra cu privire la vize de studiu pe termen scurt (STSV). Ca rezultat, am învățat elevii din peste 60 de țări în ultimele 12 luni.

110572_A7CC6FE8-FF07-4AD5-8C6A-D55C506EBC8F.jpeg

Studenții noștri variază de la elevii din școli și universități la cei care muncesc, proprietarii de companii, antreprenorii și chiar pensionarii. Unii încearcă să își dezvolte cariera în tranzacționare, în timp ce alții încearcă să învețe cunoștințele și abilitățile practice pentru a-și investi propriile bani pe piețe.

Oferim o serie de cursuri, de la evenimente de 1 zi până la diploma noastră de 12 săptămâni de nivel 5 în aplicații financiare, acreditată de ABE și reglementată de Ofqual. Suita noastră de cursuri scurte este certificată CPD, permițând elevilor să genereze credite CPD valoroase.

Facultatea noastră de predare este compusă din comercianți cu experiență și analiști de la instituții financiare majore, inclusiv HSBC, Merrill Lynch, Credit Suisse și Bloomberg. Toți studenții au acces direct la echipa noastră de mentori de comerț, timp de zece ore în fiecare zi, pentru consultanță și îndrumare. să dezvolte strategii de tranzacționare robuste și structurate care să combine cunoștințele teoretice și abilitățile practice.

Unul dintre principalele noastre USP este flexibilitatea noastră extremă. Știm că mulți oameni au alte angajamente, așa că vă permitem să vă opriți / începeți cursul așa cum este necesar, dar puteți alege să studiați fie pe podeaua de tranzacționare din Londra, online, fie prin opțiunea noastră combinată, combinând studiul online cu cel ales numărul de zile în campus.

110573_ThinkstockPhotos-522796884.jpg

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

London Academy of Trading

Criptocurrency joacă un rol din ce în ce mai important pe piețele financiare din întreaga lume. Cursul online Crypto-Curren va oferi o înțelegere mai bună a modului în ca ... [+]

Curs de criptografie

Criptocurrency joacă un rol din ce în ce mai important pe piețele financiare din întreaga lume. Cursul online Crypto-Curren va oferi o înțelegere mai bună a modului în care se tranzacționează monedele digitale, cum ar fi Bitcoin, Ethereum și Litecoin, cu accent pe gestionarea riscurilor și conservarea capitalului. Vă vom oferi îndrumări pas cu pas despre procesul de tranzacționare digitală a valutei, de la deschiderea unui portofel la procesele de luare a deciziilor din spatele tranzacționării, precum și de gestionarea și monitorizarea portofoliului. Acest program este livrat online prin portalul nostru de învățare și cu o sesiune pe webinar live, unde veți putea să interacționați cu echipa noastră academică și să obțineți opinia noastră cu privire la orice probleme legate de subiect.... [-]

Regatul Unit Londra
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
1 săptămână
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Student Testimony

Address
Level 2, 30 Holborn, Buchanan House
EC1N 2HR Londra, Anglia, Regatul Unit
Address
Londra, Anglia, Regatul Unit