London Academy of Trading

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Înființată în 2010, London Academy of Trading (LAT) a oferit cursuri de formare pentru mii de persoane care doresc să își sporească cunoștințele despre piețele financiare și să-și dezvolte abilitățile în tranzacționare. Academia este acreditată de Consiliul britanic de acreditare (BAC), care permite studenților internaționali să studieze la LAT în Londra cu privire la vize de studiu pe termen scurt (STSV). Ca rezultat, am învățat elevii din peste 60 de țări în ultimele 12 luni.

110572_A7CC6FE8-FF07-4AD5-8C6A-D55C506EBC8F.jpeg

Studenții noștri variază de la elevii din școli și universități la cei care muncesc, proprietarii de companii, antreprenorii și chiar pensionarii. Unii încearcă să își dezvolte cariera în tranzacționare, în timp ce alții încearcă să învețe cunoștințele și abilitățile practice pentru a-și investi propriile bani pe piețe.

Oferim o serie de cursuri, de la evenimente de 1 zi până la diploma noastră de 12 săptămâni de nivel 5 în aplicații financiare, acreditată de ABE și reglementată de Ofqual. Suita noastră de cursuri scurte este certificată CPD, permițând elevilor să genereze credite CPD valoroase.

Facultatea noastră de predare este compusă din comercianți cu experiență și analiști de la instituții financiare majore, inclusiv HSBC, Merrill Lynch, Credit Suisse și Bloomberg. Toți studenții au acces direct la echipa noastră de mentori de comerț, timp de zece ore în fiecare zi, pentru consultanță și îndrumare. să dezvolte strategii de tranzacționare robuste și structurate care să combine cunoștințele teoretice și abilitățile practice.

Unul dintre principalele noastre USP este flexibilitatea noastră extremă. Știm că mulți oameni au alte angajamente, așa că vă permitem să vă opriți / începeți cursul așa cum este necesar, dar puteți alege să studiați fie pe podeaua de tranzacționare din Londra, online, fie prin opțiunea noastră combinată, combinând studiul online cu cel ales numărul de zile în campus.

110573_ThinkstockPhotos-522796884.jpg

Locații

Londra

Address
30 Holborn,
Buchanan House

EC1N 2HR Londra, Anglia, Regatul Unit

Londra

Address
Londra, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră