Lewis College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Lewis College - Cursuri de studiu la domiciliu pentru AP, EA, secretari medicali

Oferim cursuri online de învățare la distanță / studiu la domiciliu pentru cei care doresc să aibă o carieră plină de satisfacții ca PA, asistent executiv, manager de birou, administrator sau secretar medical.

Predăm de peste 36 de ani de specializare în acest sector.

Avem o istorie remarcabilă de succes - succesul studenților noștri de peste 36 de ani! Fondată și înființată în 1984 de Penny Lewis Cert Ed, care este încă implicat activ în dezvoltarea și predarea la Colegiu.

Oferim instruire de specialitate pentru cei care doresc să aibă o carieră ca asistent executiv, AP, secretar, secretar medical, manager de birou sau administrator, atât ca un colegiu de secretariat tradițional la clasă, cât și acum prin învățământ la distanță / studiu la domiciliu.

Inițial, ofeream cursuri în clasă pentru studenții locali din Devon cu studenți din alte părți ale țării care studiau cu noi și rămâneau cu familiile gazdă în anii '90.

Pe măsură ce ne-am mutat în secolul 21, tehnologia a continuat, permițându-ne să oferim cursurile noastre prin învățare la distanță / studiu la domiciliu, deschizând cursurile noastre către mii de studenți de-a lungul anilor din toate părțile Regatului Unit și din întreaga lume. Am fost unul dintre primele colegii care au oferit acest lucru.

Am instruit peste 5.000 de studenți - ajutându-i să progreseze în carieră și să le deschidă mai multe oportunități de muncă, precum și să le oferim mai multă siguranță și încredere în muncă.

Design review in startup office with macbook and artwork. Man wearing Apple Watch. Joyful team working together and laughing.

Cum ne îngrijim studenții noștri

Succesul studenților noștri este cheia cursurilor noastre - nu doar în promovarea examenelor și evaluărilor și obținerea de diplome, ci și în avansarea în carieră, obținerea unui loc de muncă mai bun, care este mai satisfăcător și satisfăcător și se simt mai încrezători în rolul lor.

Suntem un colegiu „popor”. Apreciem că studenții noștri își investesc timpul și banii pentru a-și îmbunătăți oportunitățile de muncă și carierele pe termen lung și că și-au pus încrederea în noi pentru a-i ajuta să atingă aceste obiective.

Ne-am concentrat întotdeauna pe furnizarea de atingere personală studenților noștri, oferind cursuri individuale, un serviciu prietenos și deschis, ajutând studenții noștri să-și finalizeze cu succes cursul. Toți studenții noștri lucrează cu tutori pe tot parcursul cursului, comunicând prin centrul nostru de învățare direct sau prin e-mail.

Ne străduim să îi ajutăm pe toți studenții noștri să aibă o experiență pozitivă și plină de satisfacții, să se distreze în timp ce învață și, mai presus de toate, să-și finalizeze cursul și să obțină calificările pentru a-i ajuta să meargă mai departe cu cariera și stilul lor de viață.

Pe cine predăm

Cursuri de PA în Londra, puteți studia în continuare cu noi, chiar dacă suntem în sud-vestul Angliei

Oferim instruire studenților privați care își finanțează personal cursul.

De asemenea, oferim instruire pentru sectorul de afaceri, inclusiv NHS Trusts, centre medicale, întreprinderi mici, organizații corporative, organizații caritabile, universități, școli, sectorul public, inclusiv autorități locale și MD.

Mulți dintre studenții noștri lucrează și locuiesc în Londra și pregătim personal din numeroase organizații din Londra și din Marea Britanie.

De asemenea, oferim instruire studenților internaționali cu sediul în Asia, Orientul Mijlociu, Europa, Africa și nu numai!

Ca parte a tuturor cursurilor noastre, oferim sfaturi și îndrumări în carieră, inclusiv proiectarea personală a CV-urilor, dezvoltarea tehnicilor de interviu și sprijinirea studenților pe măsură ce aplică pentru locuri de muncă. Acest serviciu este disponibil până la 2 ani pentru studenții noștri după ce și-au finalizat cursul.

143383_pexels-photo-806835.jpeg

Acreditare

Suntem un centru acreditat pentru următoarele organisme de atribuire:

  • NCFE CQ cu peste 20 de diplome și certificate acreditate la nivel 4, nivel 3 și nivel 2.
  • Grup de acreditare CPD cu peste 10 cursuri acreditate cu puncte CPD.

Din punct de vedere istoric, am fost un centru acreditat pentru Oxford și Cambridge Examining Board, RSA / OCR, Camera de Comerț din Londra, Pitman Qualifications și JCQ.

Suntem inspectați în mod regulat de către organismele de atribuire pentru a ne asigura că toate aspectele predării și calificărilor noastre sunt menținute la standardul cerut. Pentru ultima noastră inspecție, am primit un standard „Excelent” în raportul nostru.

Locații

Newton Abbot

Address
Lewis College Ltd
Wessex House, Teign Road, Newton Abbot, Devon, England, TQ12 4AA

TQ12 Newton Abbot, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră