King's College London Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce King Online?

Aceeași calitate. Aceeași rigoare academică. Livrate flexibil.

King's College London se situează printre cele mai prestigioase universități din lume.

Cercetarea noastră de lider mondial se află în centrul abordării noastre față de predare și acest lucru este valabil și pentru cursurile noastre online.

Cursurile noastre online sunt predate de către aceiasi academicieni la fel ca și cursurile noastre din campus - singura diferență este modul flexibil de livrare. Învățarea are loc într-un timp și un loc convenabil pentru studenții noștri.

Cursurile sunt concepute special pentru un public online, folosind o serie de activități, inclusiv videoclipuri, chestionare online, forumuri de discuții și citiri online.

Studenții King's Online beneficiază de resursele și sprijinul studenților pe tot parcursul studiilor, inclusiv accesul la serviciile de bibliotecă, abilitățile de scriere academică, consilierea și consilierea în carieră.

Studenții King's Online au, de asemenea, posibilitatea de a colabora cu o rețea de studenți Online King din întreaga lume. După absolvire, studenții King's Online se alătură rețelei de absolvenți din întreaga lume, bine conectată și activă.

Regele ocupă un loc de muncă înalt și are un serviciu dedicat carierei care îi ajută pe elevi să găsească calea potrivită pentru ei. În plus, finalizarea unui curs online demonstrează abilitățile esențiale de angajare care sunt în mare cerere de către organizațiile din întreaga lume.

Despre Scoala de Drept Dickson Poon

Scoala de Drept Dickson Poon, King's College din Londra este una dintre cele mai vechi scoli de drept din Anglia si a recunoscut la nivel global ca fiind una dintre primele 10 scoli britanice de drept din lume. Școala a fost înființată în 1831 și a jucat un rol esențial în viața regelui, deoarece universitatea a fost formată acum aproape 200 de ani.

Regele a fost în serviciul societății de la înființarea sa și suntem mândri să continuăm această tradiție până în prezent. Cercetarea și predarea noastră abordează unele dintre cele mai urgente întrebări ale timpului nostru referitoare la egalitate și drepturile omului, implicațiile juridice ale schimbărilor climatice, globalizarea, relațiile internaționale, comerțul, concurența și finanțele globale, pentru a numi doar câteva. Membrii Școlii de Drept din Dickson Poon consiliază guvernele, servesc în comisii și organisme publice și sunt detașați la organizații naționale și internaționale, contribuind la formarea politicilor și practicilor la nivel național și internațional.

Cursurile noastre de licență, postuniversitare și executive sunt informate prin expertiza noastră de cercetare. Avem o comunitate de studenți plină de viață angajată în activitățile pro bono, de dezvoltare profesională și mooting, alături de studiile lor de bază.

Actualul decan executiv este profesorul Gillian Douglas.

Locații

Londra

Address
Strand
WC2R 2LS Londra, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră