Citește Descrierea Oficială

De ce King Online?

Aceeași calitate. Aceeași rigoare academică. Livrate flexibil.

King's College London se situează printre cele mai prestigioase universități din lume.

Cercetarea noastră de lider mondial se află în centrul abordării noastre față de predare și acest lucru este valabil și pentru cursurile noastre online.

Cursurile noastre online sunt predate de către aceiasi academicieni la fel ca și cursurile noastre din campus - singura diferență este modul flexibil de livrare. Învățarea are loc într-un timp și un loc convenabil pentru studenții noștri.

Cursurile sunt concepute special pentru un public online, folosind o serie de activități, inclusiv videoclipuri, chestionare online, forumuri de discuții și citiri online.

Studenții King's Online beneficiază de resursele și sprijinul studenților pe tot parcursul studiilor, inclusiv accesul la serviciile de bibliotecă, abilitățile de scriere academică, consilierea și consilierea în carieră.

Studenții King's Online au, de asemenea, posibilitatea de a colabora cu o rețea de studenți Online King din întreaga lume. După absolvire, studenții King's Online se alătură rețelei de absolvenți din întreaga lume, bine conectată și activă.

Regele ocupă un loc de muncă înalt și are un serviciu dedicat carierei care îi ajută pe elevi să găsească calea potrivită pentru ei. În plus, finalizarea unui curs online demonstrează abilitățile esențiale de angajare care sunt în mare cerere de către organizațiile din întreaga lume.

Despre Scoala de Drept Dickson Poon

Scoala de Drept Dickson Poon, King's College din Londra este una dintre cele mai vechi scoli de drept din Anglia si a recunoscut la nivel global ca fiind una dintre primele 10 scoli britanice de drept din lume. Școala a fost înființată în 1831 și a jucat un rol esențial în viața regelui, deoarece universitatea a fost formată acum aproape 200 de ani.

Regele a fost în serviciul societății de la înființarea sa și suntem mândri să continuăm această tradiție până în prezent. Cercetarea și predarea noastră abordează unele dintre cele mai urgente întrebări ale timpului nostru referitoare la egalitate și drepturile omului, implicațiile juridice ale schimbărilor climatice, globalizarea, relațiile internaționale, comerțul, concurența și finanțele globale, pentru a numi doar câteva. Membrii Școlii de Drept din Dickson Poon consiliază guvernele, servesc în comisii și organisme publice și sunt detașați la organizații naționale și internaționale, contribuind la formarea politicilor și practicilor la nivel național și internațional.

Cursurile noastre de licență, postuniversitare și executive sunt informate prin expertiza noastră de cercetare. Avem o comunitate de studenți plină de viață angajată în activitățile pro bono, de dezvoltare profesională și mooting, alături de studiile lor de bază.

Actualul decan executiv este profesorul Gillian Douglas.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MA

King's College London Online

Afacerile noastre internaționale MA / PG Dip / PG Cert, cu specializări în securitatea cibernetică și spionaj ... [+]

Sistemul politic internațional se confruntă acum cu cea mai importantă perioadă de răsturnare de la sfârșitul războiului rece. Afacerile noastre internaționale MA / PG Dip / PG Cert, cu specializări în securitatea cibernetică și spionaj

Cu Pathways specialitate ale MA, veți avansa rezultatele cursului care vă facilitează călătoria spre anumite căi de carieră. Modulele noastre de curs au fost descrise ca fiind "transformative" și "lider în domeniu"; schimbarea fundamentală a modului în care studenții înțeleg peisajul global de securitate și apărare. Înarmați cu aceste studii de top și rezultate ale cercetării, anticipăm că absolvenții noștri vor prelua poziții de conducere critice în domeniile legate de securitate.... [-]

Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

King's College London Online

100% on-line MSc, PG Dip ... [+]

100% on-line MSc, PG Dip

King's Business School este noul centru din Londra pentru angajarea în afaceri, finanțe și guvern; unde cercetarea în schimbare a jocului informează o abordare contemporană a educației în afaceri, creând lideri social responsabili ai viitorului. Aflați de la academicieni de vârf și de profesioniști profesioniști în domeniul financiar major care vă vor oferi cunoștințele și instrumentele corecte pentru a aborda eficient provocările în afaceri și pentru a vă susține aspirațiile de carieră.

Se va pune accent puternic pe competențele practice, oferindu-vă cunoștințele și instrumentele corecte pentru a aborda în mod eficient provocările din sectoarele financiare și bancare globale și pentru a vă susține aspirațiile de carieră.... [-]

Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 - 4 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
King's College London Online

Aflați o abilitate indispensabilă organizațiilor din întreaga lume, indiferent de industrie sau de piață. Masterul nostru de Marketing (online) vă oferă cunoștințele stra ... [+]

Aflați o abilitate indispensabilă organizațiilor din întreaga lume, indiferent de industrie sau de piață. Masterul nostru de Marketing (online) vă oferă cunoștințele strategice și practice de care aveți nevoie pentru a reuși în acest domeniu de afaceri critic.

Cursul este dezvoltat de King's Business School, un top 10 centru de afaceri din Marea Britanie și studii de management. Ei lucrează în parteneriat cu o gamă largă de organizații din sectorul privat și public, inclusiv departamente guvernamentale, corporații, organisme profesionale și ONG-uri. Relațiile din comunitatea de învățare au trecut mult timp după terminarea cursului, oferindu-le studenților și absolvenților o rețea gata de profesioniști asimilați și ambițioși în întreaga lume.... [-]

Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză

King's College London Online

Location address
Strand
London, Anglia, WC2R 2LS GB
Social Media