International Open Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Niciodată nu e prea târziu să investești în tine

IOA este magazinul dvs. unic pentru dezvoltarea profesională, creșterea personală și împlinirea obiectivelor. Îi împuternicim pe elevi să trăiască viața pe care o iubesc prin oferirea de cursuri diverse și ușor de utilizat chiar pe ecran. De la a face o schimbare de carieră la explorarea noilor hobby-uri sau interese, avem cursuri pentru a aborda un spectru larg de provocări ale vieții. Vizionați videoclipul pentru a vedea cum vă putem susține obiectivele!

Începeți astăzi aventura dvs. de învățare!

Acreditare

Educație de calitate superioară. Certificare internațională.

Suntem acreditați de Consiliul Internațional pentru Standarde Educaționale Online și Serviciul de Certificare CPD.

  • Toate cursurile, serviciile și procedurile îndeplinesc cele mai înalte standarde pentru educația online
  • Cursurile aprobate de CPD / CE se înscriu în dezvoltarea profesională continuă pentru a vă ajuta să progresați în cariera dvs.

De ce studiați cu IOA?

  • 390000 STUDENȚI
  • 139 ȚĂRI
  • 105 CURSURI

Informații din viața reală

"Aceasta a fost atât o revigorare a informațiilor pe care am învățat-o deja, cât și o sursă de informații valoroase noi care vor fi aplicabile indiferent de locul de muncă în care merg."

Lindsay D'Angelo, Statele Unite ale Americii

Accesibile și accesibile

"Mi-a plăcut designul și aspectul site-ului IOA și al materialelor. Când aveam nevoie de asistență, Academia a răspuns într-o zi care a fost atât de utilă, și, bineînțeles, reducerile sunt de ajutor pentru a continua educația".

Nadin Tataryn, Canada

Ușor de folosit

"Mi-a plăcut ușurința de utilizare și sistemul de clasificare. Totul este ușor de folosit și examenele care sunt clasificate imediat iau anxietatea din așteptarea rezultatelor."

Renae Rees, Australia

Progresie clară și logică

"Îmi place cum IOA face lucrurile ușor de înțeles și că cursurile lor se îndreaptă spre cele mai importante și mai utile informații, iar cunoștințele pot fi folosite imediat în linia de lucru relevantă. să prezinte cele mai utile informații într-o manieră concisă. "

Peter Rowbottom, Canada

Sprijin pentru clienți

"Echipa de sprijin ma ajutat și chiar mi-a felicitat de îndată ce am terminat cursul, ceva ce nu mă așteptam, dar a fost frumos să simți că ai avut un prieten care te-a ajutat să realizi ceva ce ai vrut să faci".

Kiya Childers, Statele Unite ale Americii

Experții în industrie

"Modulele de curs sunt foarte informative În prezent, sunt în curs de a lua un curs de nevoi speciale (lucrez ca un școală în districtul școlii locale pentru elevii SEN) Am învățat mult mai mult decât mi-ar plăcea să lucrez cu studenții. și să-i înveți mai bine. "

Alyssa Lopez, Australia

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Certificate »

Programe

Această școală oferă și:

Contactează

Adresă, linia 1 London, England, Regatul Unit