Immerse Education

Introducere

Citește Descrierea Oficială

110930_Social_Media-8.jpg

Prezentare generală

O experiență educațională de neegalat a avut loc în orașul istoric universitar din Cambridge

 • Sesiunea 1: 28 iunie - 11 iulie
 • Sesiunea 2: 5 iulie - 18 iulie
 • Sesiunea 3: 12 iulie - 25 iulie
 • Sesiunea 4: 19 iulie - 1 august
 • Sesiunea 5: 26 iulie - 8 august
 • Sesiunea 6: 2 august - 15 august
 • Sesiunea 7: 9 august - 22 august

Immerse Education este un program academic rezidențial de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățitor, conceput pentru studenții în vârstă de 13-18 ani - oferind un gust al ceea ce este să studiezi un subiect la un nivel superior.

Tutoriale și seminarii sunt concepute și predate de către tutori experți într-un mediu optim de învățare care stimulează cercetarea academică. Și programul nostru atent planificat asigură că programul nu numai că satisface nevoile academice ale participanților, ci oferă și o experiență unică a orașului universitar printr-o abundență de activități extracurriculare.

Studenții se află într-unul dintre cele mai mari și mai frumoase colegii universitare din Cambridge. În cadrul zidurilor istorice ale colegiului, ne mândrim că oferim experiențe unice de leadership și excelență academică printr-un program de inspirație pentru participanți.

Cu curriculum-ul său divers și îmbogățitor, programul le permite studenților să exploreze și să-și continue cunoștințele despre un subiect ales într-un mediu academic fără egal.

Elevii apar mai încrezători și mai pregătiți să articuleze ceea ce au învățat, cu cunoștințe despre domeniile alese care oferă perspective academice de neegalat - și, desigur, multe amintiri de neuitat pe parcurs.

Învățământ excepțional

Cambridge Immerse teaching

Oferim participanților o gamă variată de subiecte, de la arte la științe. Toate disciplinele predate la Immerse sunt predate de către tutori actuali sau din trecut ai Universității Cambridge sau ai Universității Oxford. Procesul nostru riguros de verificare asigură că toți elevii sunt învățați de către tutori care sunt angajați și susținători - și, mai ales, entuziaști să împărtășească experiența lor.

Filozofia noastră este că participanții noștri ar trebui să fie provocați cu concepte academice interesante; în timp ce tutorii noștri creează un mediu primitor și de susținere în care participanții noștri se simt confortabil și prospera.

Vei fi încurajat să aprofundezi și să explorezi dezbaterile și problemele actuale din disciplina aleasă, în tutoriale planificate cu atenție, care să imite sistemul Oxbridge de implicare și dezbatere tutore-student. Aceasta este o abordare care depășește suprafața și oferă perspective unice care sunt atât revigorante, cât și stimulatoare intelectual.

Ceea ce este sigur este că veți ieși, fără îndoială, mult mai încrezători și mai bine cunoscuți în disciplina aleasă, abordând subiecte provocatoare dar interesante, pe care sperăm că le va continua pasiunile academice. Elevii pot opta acum să studieze până la două discipline în timpul programului. Subiectele pe care le oferim includ:

 • Medicament
 • Lege
 • Inginerie
 • Fizică
 • Matematică
 • Chimie

Cambridge Assessments

Evaluările participanților

Pe parcursul programului, instructorii noștri monitorizează implicarea studentului în subiectele pe care le-au învățat. După program, o evaluare a participanților este scrisă de către tutore, evaluând progresul participantului și făcând, de asemenea, recomandări cu privire la modul în care poate avansa în mod eficient participantul la înțelegerea și interesul pentru subiectele care au fost explorate.

Ateliere de competențe pentru interviuri (opțional)

Cambridge interviews

În cadrul atelierelor de abilități de interviu atent proiectate, elevii vor dobândi o perspectivă asupra abilităților de bază necesare pentru a-și articula cu succes punctele de vedere într-un mediu presat. Aceste ateliere se axează pe dezvoltarea încrederii și tenacității intelectuale necesare pentru a aborda unele dintre întrebările-cheie care ar putea fi întreprinse în timpul interviului, pe lângă abordarea dezbaterilor care înconjoară unele dintre cele mai pertinente probleme din cadrul disciplinei în momentul de față. Atelierele pentru abilități de interviu sunt incluse în taxa de program, deși participarea este opțională.

Consultări privind declarațiile personale (opțional)

Pe parcursul programului Immerse, studenții vor avea posibilitatea de a elabora proiecte de declarații personale necesare pentru accesul la universități din întreaga lume, cu expertiza și asistența tututorilor foarte apreciați. Elevii învață tehnici pentru a-și exprima concis interesul pentru o anumită disciplină, realizând o afirmație personală convingătoare care prezintă realizările și interesul pentru un subiect. Consultările privind declarația personală sunt incluse în taxa de program, deși participarea este opțională.

Diversitatea extracurriculară

Cambridge extracurricular

Immerse oferă o experiență cu adevărat imersivă a vieții universitare. Nu numai că veți descoperi și aprofunda interesele dvs. academice, dar și voi veți explora spectrul fascinant și fascinant al activităților culturale disponibile în Cambridge. Posibilitatea de a experimenta excursii zilnice organizate permite, de asemenea, șansa de a socializa cu colegii de aceeași grijă dintr-o gamă diversă de medii și pentru a vă familiariza rapid cu orașul.

Activitățile organizate în cadrul programului includ:

 • O după-amiază de vară traversează râul Cam, o chestiune esențială în Cambridge.
 • O excursie de o zi la Oxford, casă a rivalului arhitectului universitar din Cambridge.
 • Oficială de luat masa în faimoasele săli de banchet medievale din Cambridge.
 • Vizitați pagina noastră de activități pentru a vedea întreaga gamă de subiecte pe care le oferim.

orar

Programul Immerse este dotat cu o gamă largă de activități academice și extrașcolare unice.

Participanții încep ziua cu micul dejun în sala de mese a colegiului principal, cu o varietate de opțiuni de mic dejun continental și cald. Aceasta este urmată de prima sesiune academică a zilei, care are loc într-un format de seminar sau de prelegere.

Participanții sunt apoi îndrumați la prânz la unele dintre cele mai bune baruri sandwich și cafenele din Cambridge și sunt bineveniți să exploreze orașul în grupuri mici. În urma prânzului, ședințele academice continuă în formatul unor mici grupuri tutoriale sau ateliere.

După ce toate sesiunile academice de bază sunt terminate, elevii sunt tratați la una dintre o gamă largă de excursii și activități culturale, inclusiv puncting, vizite la muzeu și activități sportive. O cină cu trei feluri în sala de mese a colegiului este apoi urmată de un eveniment social de seară pentru a ajuta participanții să se retragă și să socializeze după o zi plină.

Calendarul afișat pe partea laterală oferă o perspectivă asupra programului zilnic tipic, deși acest lucru poate varia în funcție de evenimentele planificate în ziua respectivă.

O zi obisnuita...

Începeți ziua cu un mic dejun continental sau gătit în sala de mese din colegiu. O gamă largă de elemente de mic dejun îi ajută pe participanți să se pregătească pentru ziua dificilă.

Cambridge a typical day

Sistem de suport fără rival

Cambridge Immerse

Punem un accent uriaș pe crearea unui mediu de susținere și abordabil la Immerse. Mentorii noștri sunt o echipă de absolvenți și studenți amabili, special pregătiți de la Universitatea Cambridge, care îi ajută pe participanții noștri să se stabilească rapid în program.

Mentorii au experiență de primă mână cu o varietate de probleme academice și non-academice și, prin urmare, sunt în cea mai bună poziție pentru a oferi sfaturi prietenoase, confidențiale. Este o rețea de asistență inegalabilă de care suntem incredibil de mândri.

Mentorii au studiat o serie de discipline, permițându-le să împărtășească propriile perspective și experiențe din cariera lor academică. Fiecărui participant i se atribuie un mentor, la un raport de șase elevi la un mentor, toți fiind entuziaști pentru a ajuta participanții să contribuie la crearea unei "case de departe de casă".

Cazare

Cambridge Mentors

Immerse are loc în cele mai uimitoare și istorice universități din Cambridge. Pentru a afla în ce facultate veți fi cazați, contactați-ne.

Toți participanții vor fi cazați în camere proprii, dotate cu acces la internet de mare viteză. Coridoarele sau scările împărtășesc studenții de sex masculin și de sex feminin, iar băile sunt en-suite sau împărțite între doar câțiva participanți. Site-ul colegiului este securizat și monitorizat în orice moment. Accesați pagina noastră "Campus" pentru informații suplimentare.

Informație practică

Informații de călătorie:

Taxa pentru Immerse nu include inclusiv călătoria în Cambridge. Există mai multe opțiuni de transport disponibile, inclusiv sosirea în Cambridge cu trenul, autocarul sau zborul. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie de asistență pentru planificarea călătoriei dumneavoastră la Cambridge.

Pentru participanții internaționali, organizăm un serviciu de transfer de la aeroport de la Londra Heathrow la Cambridge. Personalul specializat se întâlnește cu participanții la terminalul de la aeroport. Participanții pot rezerva acest serviciu după ce și-au asigurat locul în program.

Cerințe medicale și dietetice:

Suntem capabili să satisfacem majoritatea cerințelor dietetice (vegetariene, vegane, alergii la nuci, halal, kosher); vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă nu sunteți sigur dacă vă putem răspunde cerințelor dumneavoastră dietetice. Micul dejun și mesele de seară sunt incluse în Immerse, iar participanții se așteaptă să-și facă propriile provizii pentru prânz la diverse restaurante delicioase din jurul orașului Cambridge.

Alte informații:

Elevii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 13-18 ani în momentul în care vor participa în 2019. Elevii sunt de așteptat să fie fluenți / aproape fluent în limba engleză.

Participați în 2019

Immerse este un curs de vară rezidențial, alcătuit din clase academice excelente, ateliere excelente de abilități și activități extrașcolare deosebite în orașul universitar istoric din Cambridge. Dedicatura se desfășoară în următoarele sesiuni de 2 săptămâni:

 • Sesiunea 1: 7 iulie - 20 iulie 2019
 • Sesiunea 2: 21 iulie - 3 august 2019
 • Sesiunea 3: 28 iulie - 10 august 2019
 • Sesiunea 4: 4 august - 17 august 2019
 • Sesiunea 5: 11 august - 24 august 2019

Vom fi bucuroși să vă ajutăm dacă aveți întrebări înainte de a vă rezerva locul.

Locații

Cambridge

Cambridge Immerse

Address
Cambridge Immerse
23 King Street
Cambridge
CB1 1AH

United Kingdom

Cambridge, Anglia, Regatul Unit

Londra

Address
Royal Hospital School, Suffolk
IP9 2RX Londra, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră