Harley Oxford

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Studiați un curs incredibil cu o școală de artă

Redăm limitele cunoașterii. Accesați platforma noastră de ultimă oră, oriunde și oriunde, 24/7, suntem întotdeauna acolo pentru dumneavoastră.

800+ cursuri online disponibile

Aventurați-vă într-o lume cu totul nouă de cunoaștere.

Cunoașterea la degetele tale

Aflați un curs oriunde de pe mobil, tabletă, computer sau laptop.

Pentru că meritați cel mai bun

Câștigă comisie pentru trimiterea familiei și prietenilor la școala noastră.

Fii parte din magia cu Harley Oxford

"Misiunea noastră este să vă inspirăm să vă trăim viața de vis"

Indiferent dacă doriți să învățați noi abilități, să obțineți o calificare sau să începeți o afacere, Harley Oxford vă poate ajuta. Reputația școlii noastre a prosperat prin cuvânt în gură; pentru noi, nu am putut cere o modalitate mai bună de a informa fiecare dintre numeroasele beneficii pe care le poate aduce pregătirea online.

„Visează, crede, realizează”

Harley Oxford | Directorul școlii

Bine ați venit la Harley Oxford

Misiunea noastră este ceea ce ne propulsează să facem tot posibilul pentru a dezvolta potențialul uman. Obținem acest lucru prin construirea unui mediu de formare digital de ultimă generație, prin flexibilizarea unui curs, prin construirea unei echipe imaginative și diverse și prin impact pozitiv în comunitățile în care lucrăm și trăim.

Cu peste 40.000 de studenți de pe glob și peste 1000 de cursuri, Harley Oxford este una dintre cele mai mari comunități de învățare online până în prezent.

Sunt interesați să învețe un curs nou, să obțină o abilitate sau hobby, cursurile noastre sunt accesibile din orice parte a lumii și sunt compatibile cu computerele, tabletele și smartphone-urile.

Fiecare curs vine cu suport pentru tutori, acces la suport gratuit pentru cv și sfaturi despre job.

Studiați un curs în ritmul propriu, de la confortul propriei case și lucrați la premii din industrie care vor adăuga putere CV-ului. Harley Oxford are instrumentele de care ai nevoie pentru a progresa ca expert în profesia aleasă.

Ghidati de persistenta noastra, ne straduim continuu sa implementam initiativele critice necesare pentru a ne indeplini viziunea. În acest sens, școala noastră va transmite excelență operațională în fiecare colț al organizației și va îndeplini sau depăși angajamentele noastre față de mulți elevi pe care îi deservim. Toate strategiile noastre de lungă durată și acțiunile pe termen scurt vor fi modelate printr-o selecție de valori de bază care sunt împărtășite de către elevul nostru și echipa noastră.

Schimba-ti parerea. Îți schimbă viața.

O mare varietate de alegeri este doar începutul, visăm cu atât mai mult pentru studenții noștri, cu suport gratuit de CV și cu toate instrumentele necesare pentru a vă ajuta să progresați în profesia aleasă. Ne bucurăm să oferim elevilor flexibilitatea de a învăța un curs oricând și oriunde.

Cele mai mari două obstacole atunci când urmează un curs și o calificare pot fi adesea timpul și costul. Din acest motiv, Harley Oxford oferă studenților flexibilitatea de a accesa cursuri online de oriunde în timp ce lucrează și la un cost accesibil. Cursurile noastre pot fi accesate de la PC-uri, telefoane mobile și tablete; asta înseamnă că puteți învăța oriunde din mers.

Odată ce accesați un curs cu noi, vi se oferă multiple beneficii de la asistența de CV gratuit la asistența de îndrumare expertă și multe altele.

137724_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Acreditări și premii

Reputația studenților noștri contează, din acest motiv, cursurile noastre au fost evaluate și certificate de organizațiile partenere cu profesioniști din industria calificată.

O serie de cursuri noastre au fost aprobate de CPD, ICQAS și CMA. Apreciem aceste parteneriate și atenția lor pentru detalii, deoarece credem în pasiunile, dorințele și capacitatea lor de a urmări și învăța orice curs nou, abilități pe care le consideră necesare.

Studii de mărturie

"Am terminat recent cursul Reiki de nivel 1 și 2. Am fost îngrijorat de modul în care îl voi încadra atunci când lucrez cu normă întreagă, cu o familie, dar am fost bine susținut cu module pe care le puteți încadra în toată viața. de către personal cu experiență. Dacă Reiki este ceva despre care te-ai gândit să înveți și ai timp limitat, atunci acesta este cu siguranță cursul pentru tine! "

-Lisa - Reiki Student

"Mulțumesc lui Harley Oxford acum am trecut de nivelurile reiki 1 și 2. Cursul a fost ușor de înțeles și ușor de urmărit. Odată ce am ajuns la cineva, a existat o bună comunicare cu profesorii. Acum aștept cu nerăbdare să fac nivel reiki 3.“

Jamie - student Reiki

"Am găsit cursul Reiki 1 și 2 într-adevăr interesant și cuprinzător toate aspectele pe care voiam să le învăț. Site-ul a fost foarte ușor de utilizat și ușor de navigat și am găsit opțiunile de a marca la fel de complet destul de utile, deoarece uneori aș fi sunat departe de copii în timpul meu de studiu. sarcinile practice au fost , de asemenea , foarte utile pentru experiența Reiki , în practică , pe tot parcursul pe care am simțit păstrat motivația în sus. mare sprijin din echipa de ajutor și aș recomanda extrem de un curs cu Harley Oxford .“

Samantha - student Reiki

Locații

Londra

Address
Harley Oxford.
158 City Rd

Londra, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră