Read the Official Description

La FutureLearn, Dorim să inspire învățare pentru viață. De aceea noi oferim o selecție variată de cursuri online gratuite, de înaltă calitate și de conținut de la unele dintre universitățile de frunte din lume și alte instituții culturale deosebite.

Scopul nostru este de a conecta elevii din toate colturile lumii cu educatori de înaltă calitate și unul cu altul. Noi credem că învățarea ar trebui să fie o experiență plăcută, socială, cu o mulțime de oportunități de a discuta și de a reflecta asupra a ceea ce ați studiat, în scopul de a face descoperiri proaspete și să formeze noi idei.

Cursurile sunt livrate cu un pas la un moment dat și sunt accesibile pe mobil, pe tabletă și desktop-ul, astfel încât să puteți potrivi de învățare în jurul viața ta, mai degrabă decât viața ta în jurul valorii de învățare.

Suntem o companie privată deținută în întregime de Open University, cu beneficiul de peste 40 de ani de experienta lor în procesul de învățare la distanță și educație on-line. Partenerii noștri se numără peste 80 dintre cele mai bune universitati din Marea Britanie și internaționale, precum și instituții cu o arhivă imensă de material cultural și educativ, inclusiv British Council, Biblioteca Britanică, și Muzeul Britanic.

De ce functioneaza

FutureLearn vă oferă o modalitate nouă și puternică de a învăța on-line. Fiecare curs a fost proiectat în conformitate cu principiile învățării eficiente, prin povestiri, discuții, învățare vizibile, și folosind sprijinul comunității pentru a sărbători progrese.

Învățare prin povestiri

Fiecare universitate parteneră a proiectat o experiență de învățare completă, prezentată de academicieni de frunte în domeniul lor. Mai degrabă decât prelegeri clasă lungi de difuzare, idei sunt introduse prin clipuri video de înaltă calitate și articole. Puteți discuta atunci ceea ce ați învățat, testarea noul dvs. de cunoștințe cu chestionare interactive care ofera raspunsuri utile si posibilitatea de a încerca din nou, în cazul în care un răspuns este greșit. Fiecare curs spune o poveste, pas cu pas, cu provocări și sfaturi utile de-a lungul drum, pentru a testa și de a construi înțelegerea dumneavoastră.

Discuție pentru învățare

Noi învățăm cel mai bine atunci când ne împărtășim și dezbate idei cu colegii care învață, să înțeleagă diferitele lor experiențe și perspective și pentru a umple golurile din propria noastră cunoaștere. Dar nu toată lumea place să fie socială, astfel încât în ​​loc să trimită elevii noștri off la forumuri de discuții separate puteți adăuga comentarii alături de conținut.

Puteți începe prin citirea ceea ce alți oameni au de spus despre acest subiect, și apoi se alăture atunci când sunteți gata. În cazul în care vă place în mod special un comentariu, puteți alege să urmeze autorul său, astfel încât să puteți găsi cu ușurință oamenii și comentariile care sunt de cel mai mare interes pentru tine.

Vom pe baza acestor concepte de "discuție în context," și "după" în lunile următoare, astfel încât învățarea socială se simte mai puțin ca o conversație forțată și mai mult ca un chat cu prietenii despre ideile tale și ce ai învățat.

învățare vizibil

O modalitate de a spori de învățare este de a face procesul vizibil, astfel încât să știi ce urmează, în cazul în care vă aflați în curs și cât de departe ați ajuns. Lista To Do vă oferă o imagine de ansamblu a cursului, care prezintă activitățile pentru fiecare săptămână, și păstrând o evidență a ceea ce ați finalizat.

Pagina profil oferă un rezumat al propriei activități, inclusiv cursuri de dumneavoastră și orice comentarii pe care le-ați făcut. Vom fi extinderea acestora cu panouri indicatoare suplimentare pentru curs și indicații referitoare la progresul.

învățare comunitară a sprijinit

Un model intensiv de îndrumare nu poate lucra pentru cursuri gratuite masiv la scară, așa că avem nevoie pentru a oferi suport on-line, fără o rețea mare de tutori. Solutia este de a valorifica puterea comunității, în cazul în care cursanții pot folosi imediat abilitățile nou dobândite prin schimbul de cunoștințele lor cu semenii lor.

Ca urmare a altor cursanți face parte dintr-un sistem puternic, noi construim care vă va permite să recunoască contribuțiile bune și de a promova oameni care oferă sfaturi utile și pentru a dezvolta propria reputație. In acest fel, succesul nu vine doar de la trecerea unei misiuni și completarea unui curs, dar, de asemenea, de a face o contribuție la FutureLearn comunitate.

învățare socială masiv la scară

Toate aceste abordări trebuie să lucreze cu un număr mare de elevi, astfel încât comentariile nu clipesc doar trecut, iar reputatia poate fi construit în timp. De aceea, am decis să creeze o nouă platformă de învățare socială masiv la scară, bazându-se pe expertiza de la Open University, BBC, designeri de social media, precum și nostru FutureLearn Parteneri. Este un nou mod de învățare.

notițe

învățare vizibil este inspirat de lucrarea lui John Hattie, pentru a afla mai multe informații, accesați visible-learning.org.

Principiile noastre

Zece principii care ghidează modul în care ne-a proiecta și construi FutureLearn.

Deschis

Ori de câte ori este posibil, încurajăm partenerii noștri pentru a face conținutul curs deschis și detectabilă, pentru a lega la cele mai bune de web și să ia parte la discuții on-line. Ne străduim să facem conținutul cursului accesibil pe cât mai multe dispozitive posibil și pentru toți vizitatorii. Noi împărtășim procesul nostru de dezvoltare și raționamentul din spatele deciziilor noastre de afaceri prin canale, cum ar fi blog-ul nostru.

Ascultați-elevii noștri

Feedback-ul de la elevii noștri se află în centrul procesului nostru de dezvoltare: atât în ​​ceea ce privește conținutul cursului și caracteristici ale platformei. Noi constant itera și de a îmbunătăți pe baza feedback-ului și observarea modului în care oamenii învață. Noi de presă caracteristici cât mai repede posibil și să învețe de la cât de real oameni le folosesc. Și apoi le facem mai bine.

A spune povesti

Narativă este importantă. Ne dorim să inspire elevii noștri să meargă într-o călătorie și să știe unde se află și în cazul în care pentru a merge în continuare. Narativul include ori pentru a viziona, asculta și citi, spațiu pentru conversație, momente de liniște și culminante de evaluare. Noi folosim povestiri pentru a comunica idei în moduri distractive și captivante. Si ne-am lăsa întotdeauna elevii prinde din urmă.

conversație Provoac

Conversație se întâmplă în context și este parte integrantă a experienței de învățare. interacțiunile sociale sunt deschise în mod implicit pentru a încuraja învățarea pentru fapta altuia și să permită tuturor să beneficieze de discuție. Noi încurajăm pe toți să fie sociabil, deoarece unul dintre cele mai bune moduri de a învăța este prin a vorbi cu alții.

Embrace masivă

Noi profite de oportunitățile pe care un număr mare de oameni de învățare împreună conduce la obținerea: cunoștințele de specialitate care există în cadrul grupului; numărul de oameni online, împreună la un moment dat; modul în care ideile curg în jurul unei rețele; și modul în care mulțimile pot ajuta la suprafață cel mai bun conținut. Și, învățăm de la vizionarea modul în care un grup mare de elevi să se comporte.

Creați conexiuni

Noi încurajăm elevii să facă conexiuni pentru a oferi sprijin reciproc, provocare ideile lor și de a elimina singurătatea de învățare la distanță. Noi creăm spații pentru grupuri mici să se reunească și să ajungă la înțelegeri comune.

Nu te complica

Încercăm să evităm complexitatea ori de câte ori este posibil. Noi folosim limba în jos pe pământ și de a face experienta la fel de prietenos și primitor putem, și să încurajeze partenerii noștri la fel. Noi de proiectare pentru cazurile obișnuite de utilizare. Dacă o caracteristică este utilă, dar numai pentru câteva, vom rezista tentatiei de ao include, în scopul de a menține platforma ușor de utilizat de către toți.

Învăța de la alții

Împrumutăm de la cele mai bune de radiodifuziune, jocuri și social media pentru a crea o experiență de învățare angajarea și plăcută. Ne bazăm pe cunoștințe vaste și experiență care există în Open University și între consorțiul de parteneri, care vor împărtăși, de asemenea, bogăția lor de experiență ca educatori între ele, pentru a crea cel mai bun produs final.

celebrăm progresul

Noi motiva elevii noștri prin spargerea călătoriei în pași mici. Fiecare pas este muscatura de dimensiuni pentru a face vizibilă de învățare, ajuta cursanții văd progresul rapid și să reflecteze în mod regulat cu privire la ceea ce au învățat. Noi sarbatorim fiecare pas al progresului, mici și mari. Nu există nici un lucru, cum ar fi abandonul: încurajăm elevii să ia din experiența cât mai puțin sau la fel de mult cum doresc.

Embrace FutureLearners

Dorim sa cream o comunitate de cursanți pe tot parcursul vieții, și să ofere pietrele pas cu pas de la o călătorie la alta. Vizitatorii noștri sunt FutureLearners, studenții dintr-o anumită universitate.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

FutureLearn

Ce subiecte vor acoperi ai? Puterea de calcul, prelucrarea și stocarea datelor de mediu ... [+]

Ce subiecte vor acoperi ai? Puterea de calcul, prelucrarea și stocarea datelor de mediu [-]
Regatul Unit UK Online
November 2019
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Ce vei obține? Până la sfârșitul cursului, veți putea să ... Evaluați numeroasele instrumente gratuite sau accesibile disponibile acum pentru a îmbunătăți predarea și înv ... [+]

Ce vei obține?

Până la sfârșitul cursului, veți putea să ...

Evaluați numeroasele instrumente gratuite sau accesibile disponibile acum pentru a îmbunătăți predarea și învățarea. [-]
Regatul Unit UK Online
November 2019
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

De ce să se alăture cursului? Creșterea populațiilor și schimbările sociale sunt presiuni asupra relației noastre cu mediul. ... [+]

De ce să se alăture cursului?

Creșterea populațiilor și schimbările sociale sunt presiuni asupra relației noastre cu mediul.

[-]
Regatul Unit UK Online
November 2019
La zi
Part time
2 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Aflați cu Into Film - caritatea educației pentru film Care este cursul de? ... [+]

Aflați cu Into Film - caritatea educației pentru film

Care este cursul de? [-]
Regatul Unit UK Online
November 2019
La zi
Part time
3 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Aflați despre abilitățile de care aveți nevoie pentru IELTS Academic pe acest curs gratuit de la Cambridge English, producătorii testului. ... [+]

Vă întrebați ce competențe aveți nevoie pentru succesul testului IELTS Academic? Poate vrei să știi cum examinează examenele IELTS nivelul tău sau cum îți îmbunătățești scorul? Acest curs vă va ajuta să găsiți răspunsurile, să înțelegeți cum să studiați pentru test și să vă dezvoltați abilitățile de limba engleză.

Veți interacționa cu experții și cursanții din întreaga lume. Veți avea, de asemenea, șansa de a încerca sarcini autentice de practică IELTS și de a afla ce competențe testează și cum sunt marcate.

IELTS este deținută în comun de British Council, IDP: IELTS Australia și Cambridge English Language Assessment.

Ce subiecte vor acoperi ai? Conținutul testului IELTS Academic Abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți scorul IELTS Modul în care candidații IELTS sunt evaluați Gama de sarcini pe care trebuie să le finalizați în testul IELTS și abilitățile pe care le testează aceste sarcini Unele dintre abilitățile de care aveți nevoie atunci când studiați la universitate unde limba engleză este limba de predare Ce vei obține? ... [-]
Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
5 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Execută tehnici de analiză minieră a proceselor de bază și interpretează corect rezultatele; Obțineți informații concrete despre proces și date concrete (de la propri ... [+]

Execută tehnici de analiză minieră a proceselor de bază și interpretează corect rezultatele; Obțineți informații concrete despre proces și date concrete (de la propriile) date de eveniment. Ce vei obține?

Până la sfârșitul cursului, veți putea să ...

Identificați datele evenimentului potrivite pentru analiză Aplicați diferite tehnici de exploatare a proceselor în instrumentul Lite ProM până la jurnalele de evenimente Interpretați rezultatele diferitelor tehnici de exploatare a proceselor în instrumentul Lite ProM Descrieți fluxul de proces, pe baza datelor despre eveniment Îmbunătățiți procesele bazate pe analiza minelor procesuale a datelor evenimentului Care este cursul de? ... [-]
Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Perspective interdisciplinare privind ideologia din politică, istorie, sociologie, clasică, psihologie și studii media Relația dintre astfel de activități de zi cu zi ... [+]

Perspective interdisciplinare privind ideologia din politică, istorie, sociologie, clasică, psihologie și studii media Relația dintre astfel de activități de zi cu zi, cum ar fi consumul, gătitul și trăirea în spațiile urbane cu convingeri politice Ce vei obține?

Până la sfârșitul cursului, veți putea să ...

Evaluați utilitatea diferitelor metodologii academice pentru înțelegerea ideologiilor Comparați propaganda produsă de regimuri din întregul spectru politic Discutați despre modul în care idealurile și valorile politice călătoresc între diferite perioade istorice și contexte culturale Explorați modul în care imaginile și spațiil... [-]
Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
Part time
5 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Până la sfârșitul cursului, veți putea să ... Identificați principalele aspecte ale educației din Marea Britanie și asigurarea calității Colaborați și învățați de la ... [+]

Până la sfârșitul cursului, veți putea să ...

Identificați principalele aspecte ale educației din Marea Britanie și asigurarea calității Colaborați și învățați de la colegii dvs. prin implicarea în comunități de practică Explorați resursele cheie pentru consilierea studenților Identificați aspecte ale practicii dvs. profesionale pentru a se dezvolta Explorați principalele domenii ale conduitei etice pentru agenți, consilieri și consilieri Demonstrați înțelegerea aplicațiilor de intrare specializate Care este cursul de?

Acest curs este destinat în primul rând studenților care doresc să vină în Marea Britanie să studieze, inclusiv consilierii școlari, agenții de învățământ și cei interesați să devină agenți de educație. Potențialii studenți și cursanții care sunt interesați să vină în Regatul Unit pentru a studia vor găsi, de asemenea, cursul informativ și util. Limba engleză la nivelul B1 privind CEFR este necesară.... [-]

Regatul Unit UK Online
November 2019
Part time
3 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Acest curs online a întrebat: ce face mai multe proprietăți mai valoroase decât altele? În acest curs, am deblocat unele dintre misterele valorilor proprietății; Reflecta ... [+]

Acest curs online a întrebat: ce face mai multe proprietăți mai valoroase decât altele?

În acest curs, am deblocat unele dintre misterele valorilor proprietății; Reflectat pe faptul dacă prețurile locuințelor cresc întotdeauna; A explorat opțiunile de carieră legate de proprietate; A considerat influența ratelor dobânzilor și a inflației asupra prețurilor locuințelor; A explorat influența apropierii de diverse facilități și demografice asupra cererii de proprietate; Și au accesat și interpretat unele date privind prețurile proprietății.

Ce vei obține?

Până la sfârșitul cursului, veți putea să ...

Familiarizați-vă cu limba proprietății Explorați o varietate de oportunități de carieră și de investiții în proprietate Explorați diverse caracteristici ale terenurilor care influențează valoarea acestora Accesați și interpretați unele date privind prețurile proprietății Care este cursul de? ... [-]
Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
Part time
2 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Care este cursul de? Acest curs este pentru oricine are interes în istorie. Nu este necesară sau se așteaptă cunoașterea prealabilă dincolo de cunoașterea generală a even ... [+]

Care este cursul de?

Acest curs este pentru oricine are interes în istorie. Nu este necesară sau se așteaptă cunoașterea prealabilă dincolo de cunoașterea generală a evenimentelor din primul război mondial.

[-]
Regatul Unit UK Online
January 2020
La zi
Part time
5 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

... [+]

Acest curs vă va permite să:

Dobândiți capacitatea de a stabili relații între lucrările sale literare Ce vei obține? Care este cursul de? [-]
Regatul Unit UK Online
November 2019
Part time
8 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Din punct de vedere geopolitic, Coreea de Sud este situat în nord-estul Asiei, o regiune din care aproape toate tensiunea de securitate în Asia de Est apare. Luați în con ... [+]

Coreea de Sud este într-un moment critic, în special din perspective globale.

Înțeleg geopolitica și securitatea

Din punct de vedere geopolitic, Coreea de Sud este situat în nord-estul Asiei, o regiune din care aproape toate tensiunea de securitate în Asia de Est apare. Luați în considerare, de exemplu, în picioare lung rivalitatea chino-japonez și disputele teritoriale nerezolvate în Marea Chinei de Est. Se spune adesea că disputele teritoriale dintre Tokyo și Beijing au ajuns la un „punct de fierbere.“ De asemenea, amenințările de securitate persistente reprezentate de arme nucleare din Coreea de Nord și rachete cu rază lungă nu pot fi luate ușor. Cele mai multe dintre toate, ascensiunea Chinei și «reechilibrare» din Statele Unite spre Asia, este de natură să genereze o nouă dimensiune a politicii globale de putere.... [-]

Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
Part time
6 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Doriți să învățați diferite tehnici pentru a asculta și a înțelege muzica? Acest curs online gratuit oferă o prezentare generală a modului de înțelegere a unui scor muzic ... [+]

Doriți să învățați diferite tehnici pentru a asculta și a înțelege muzica?

Acest curs online gratuit oferă o prezentare generală a modului de înțelegere a unui scor muzical și o privire asupra a ceea ce fac muzicienii profesioniști cu notația pe care o conțin. Veți învăța cum să conectați notația pe care o vedeți cu muzica pe care o auziți, de la scurte melodii familiare la un scor orchestral complet.

Concentrându-se pe lucrările lui Mozart, Schubert, Beethoven și Mahler, vă vom prezenta un pianist, un mic grup de camere și un dirijor care va explica modul în care acestea produc performanțe memorabile din notele de pe pagină.

Care este cursul de?... [-]

Regatul Unit UK Online
February 2019
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

... [+]

Cele mai multe raționalizări comune folosite pentru a scuza lipsa de onestitate academică Se ocupă cu evenimente neașteptate care pot contribui la lipsa de cunoștințe academice [-]
Regatul Unit UK Online
November 2019
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

... [+]

Identificarea principalelor principii de evaluare pentru învățare Judecă o parte din literatura de cercetare cu privire la evaluarea pentru învățare Reflectați asupra rolului dialogului intenționat în sprijinirea predării într-un mod formativ Explicați caracteristicile cheie ale unei întrebări balama puncte Îmbunătățirea capacității de a crea întrebări balama puncte printr-un proces de proiectare și de evaluare inter pares Contribuie la un depozit de crowdsourcing de întrebări balama puncte Colaborați cu colegii, educatori și mentori pentru a încerca activitățile și cota de gândire, în scopul de a ajuta la practica de schimbare ... [-]
Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
6 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Participarea efectivă în societatea noastră necesită tot mai mult capacitatea noastră de a se angaja online. Aceasta nu este doar o chestiune de abilități tehnice - la fe ... [+]

Participarea efectivă în societatea noastră necesită tot mai mult capacitatea noastră de a se angaja online. Aceasta nu este doar o chestiune de abilități tehnice - la fel ca și în societatea noastră fizică, există comportamente adecvate și responsabile pe care trebuie să le dobândim.

În acest curs, vom investiga și vom explora conceptul societății digitale. Vom analiza modul în care valorile personale și judecățile etice influențează participarea noastră online și modul în care se pot aplica noile tehnologii pentru a rezolva unele dintre problemele cu care s-ar putea confrunta. Prin toate acestea, vom dezvolta capacitățile dvs. digitale și cunoașterea implicațiilor culturale și etice ale utilizării tehnologiilor digitale și vom încerca să stabilim abilitățile necesare pentru a deveni un cetățean digital eficient și de succes.... [-]

Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
Part time
3 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Ce software-ul sau instrumentele de care aveți nevoie? Vei fi folosind următoarele instrumente gratuite. Vă rugăm să revedeți site-urile de produse de mai jos pentru a vă ... [+]

Ce software-ul sau instrumentele de care aveți nevoie?

Vei fi folosind următoarele instrumente gratuite. Vă rugăm să revedeți site-urile de produse de mai jos pentru a vă asigura că sistemul dvs. îndeplinește cerințele minime: R și R Studio Desktop (ediție open source) Veți termina exerciții practice folosind R Studio, deci trebuie să fiți suficient de familiari cu R pentru a:

instalați un pachet [-]
Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
La zi
Part time
2 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Acest curs online povestește povestea acestei revoluții, introducându-vă la biomaterialele obișnuite și tehnicile bioprinting. Ce subiecte vor acoperi ai? Caracterul mult ... [+]

Acest curs online povestește povestea acestei revoluții, introducându-vă la biomaterialele obișnuite și tehnicile bioprinting.

Ce subiecte vor acoperi ai? Caracterul multidisciplinar al bioprintului clinic 3D Avantajele și limitările software-ului de modelare 3D pentru bioprinting Procesul de tipărire 3D (problema, proiectarea, selectarea materialului și fabricarea obiectului) Studii de caz ale biomaterialelor care îmbunătățesc viețile (de exemplu Robohand, călcâi de titan, implanturi de glaucom) Natura și variația materialelor pentru proteze și suporturi structurale folosite în bioprinting 3D Diferența dintre un implant și o proteză Cer... [-]
Regatul Unit UK Online
June 2019
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

... [+]

Relația de marketing nu se limitează doar la tranzacțiile de afaceri și consumatori. Fie că sunteți în sectorul public, militar sau chiar o tehnologie start-up, veți afla cum sunt aplicabile în egală măsură relațiile organizațiilor au cu părțile interesate, cum ar fi investitorii idei dezvoltate în contextul clienților, precum și alte departamente din o organizație mare.

Ce vei obține? Să evalueze și să aprecieze problemele etice din jurul relațiilor de marketing. Care este cursul de?

Acest curs este destinat pentru oricine caută să dezvolte și să consolideze relațiile cu clienții lor sau a altor părți interesate și nu necesită nici o experiență anterioară de a studia relația de marketing.... [-]

Regatul Unit UK Online
April 2019
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

De ce să se alăture cursului? Crearea de rețele este o abilitate fundamentală, care vă va ajuta să preia controlul asupra carierei tale. Acest curs online gratuit introdu ... [+]

De ce să se alăture cursului?

Crearea de rețele este o abilitate fundamentală, care vă va ajuta să preia controlul asupra carierei tale. Acest curs online gratuit introduce principiile de rețea ca o abilitate fundamentală pentru a ajuta la dezvoltarea brand-ul personal în lumea muncii.

Construi rețeaua și brandul personal on-line și în lumea reală

Veti ambarcațiune, și de a primi feedback cu privire la, un pas lift, o scurtă declarație despre rolul și talentele. Vei invata cum sa analizeze valoarea conexiunilor dvs., dacă sunteți în căutarea unui nou loc de muncă sau care caută modalități de a fi mai eficiente în poziția dumneavoastră curentă. Cursul va acoperi, de asemenea, strategii de auto-prezentare, păstrând legătura cu conexiunile și asigurându-se că relațiile de rețele se bazează pe un beneficiu reciproc și încredere.... [-]

Regatul Unit UK Online
February 2019
La zi
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Până la sfârșitul cursului, veți putea să ... Universitatea Open nu funcționează în Cuba, Iran, Coreea de Nord, Sudan și Siria. ... [+]

Până la sfârșitul cursului, veți putea să ...

Universitatea Open nu funcționează în Cuba, Iran, Coreea de Nord, Sudan și Siria.

[-]
Regatul Unit UK Online
November 2019
La zi
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Definirea sustenabilității din punct de vedere ecologic și a resurselor umane Identificați etapele de durabilitate și factorii de schimbare a unei afaceri durabile ... [+]

Definirea sustenabilității din punct de vedere ecologic și a resurselor umane Identificați etapele de durabilitate și factorii de schimbare a unei afaceri durabile Definirea și aplică instrumente și strategii de resurse umane verzi Dezvoltarea resurselor umane verde ca un concept pentru organizații pentru a realiza dincolo de respectarea normelor Exploreaza conceptul de abordare triplă linie de vârf pentru durabilitate Explorați elementele de HR verzi și legăturile dintre durabilitatea ecologică și umană Judecă efectivă a strategiilor de afaceri și abordări pentru durabilitate Care este cursul de?

Acest curs se adresează profesioniștilor și studenților în disciplinele de operațiuni, finanțe, marketing sau resurse umane, care doresc să afle mai multe despre practicile de resurse umane Green durabile.... [-]

Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
Part time
3 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

... [+]

Vei explora multe alternative diferite pentru a realiza o lume mai egală pentru generațiile viitoare.

Ghizii de curs sunt Dr. Jerome De Henau, lector in economie la Open University, și Jonquil Lowe, lector în Finanțe Personale la The Open University.

Ce subiecte vor acoperi ai? Ceea ce se înțelege prin „inegalitate“ și modul în care aceasta este măsurată. Comparațiile de inegalitate între țări, diferite grupuri de persoane și generații. De ce este important inegalitate. Controverse în jurul valorii de inegalitate. Cauzele, consecințele, natura și impactul inegalității, în special în ceea ce privește locuințele și pensii. Implic... [-]
Regatul Unit UK Online
November 2019
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

... [+]

Luați în considerare, de cercetare și de a discuta despre diferentele cheie dintre diviziunile simpatici și parasimpatici ai sistemului nervos autonom. [-]
Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
Part time
3 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Cel mai important este cum funcționează acum industria pentru consumator? Care este cursul de? ... [+]

Cel mai important este cum funcționează acum industria pentru consumator?

Care este cursul de? [-]
Regatul Unit UK Online
November 2019
La zi
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Tehnici pentru programele de structurare de dimensiune trivială Dezvoltarea unor instrumente parsing personalizate cu suport pentru bibliotecă ... [+]

Tehnici pentru programele de structurare de dimensiune trivială Dezvoltarea unor instrumente parsing personalizate cu suport pentru bibliotecă Interpretăm structuri de date și interfețe funcționale folosind tipuri Aplică metode formale pentru a dovedi proprietățile programelor funcționale Dezvolta, modifica, și de a explora cod folosind instrumente standard de platforma Haskell De ce un program de Justify utilizează monade standard comune (inclusiv IO și poate) Exploreaza combinatoare standard, pentru operarea pe liste Care este cursul de?

Acest curs este destinat pentru studenții care au deja o experiență de cel puțin un limbaj de programare, cum ar fi Python sau Java. ... [-]

Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
La zi
Part time
6 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

... [+]

Politica la toate nivelurile, de la indivizi la lume: vom începe cu probleme politice la scară globală și națională. Cum pot fi abordate aceste probleme?

[-]
Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
2 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

... [+]

Colectarea și un raport privind cercetarea de actualitate cu privire la Homo floresiensis Reflectați asupra modului în care Hobbit-ul se încadrează în povestea mai largă a evoluției umane și necesitatea de a continua cercetarea și expertiza pentru a aborda întrebările fără răspuns [-]
Regatul Unit UK Online
November 2019
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Ce vei obține? Descrie conceptele de management și leadership Să înțeleagă și să evalueze diferite stiluri de învățare și de management Să identifice necesitatea ... [+]

Ce vei obține? Descrie conceptele de management și leadership Să înțeleagă și să evalueze diferite stiluri de învățare și de management Să identifice necesitatea și importanța datelor ca probă în procesul de luare a deciziilor bune Să identifice și să definească noțiunea de "părțile interesate și pentru a obține o înțelegere de ce acestea sunt importante Și începe să dezvolte procesul de desfășurare a planificării dezvoltării personale Care este cursul de? [-]
Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
La zi
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Să identifice care sunt clienții / consumatorii dvs. prin analizarea caracteristicilor lor, și să se pregătească aceste informații pentru cercetări suplimentare Compa ... [+]

Să identifice care sunt clienții / consumatorii dvs. prin analizarea caracteristicilor lor, și să se pregătească aceste informații pentru cercetări suplimentare Compara nivelul de implicare și a tipurilor de cumpărare, pentru a prezice impactul pe care îl poate avea asupra comportamentului de cumpărare a clientului Aplică metode primare și secundare de cercetare pentru a crea un plan de cercetare de piață, care mai bine identifica nevoile cumpărătorului, motivații și motive pentru achiziționarea de produse sau servicii specifice Proiecteze și să construiască o hartă călătorie a clientului pentru a descrie procesul unui cumpărător ia atunci când se decide asupra unei achiziții, prin generarea de personas client Care este cursul de? ... [-]
Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
La zi
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

... [+]

Ce vei obține? Să identifice întreprinderile sociale Dezvolta ideea de afacere întreprindere socială Contribuie la discuția despre lumea întreprinderilor sociale Care este cursul de?

Acest curs este destinat pentru oricine este interesat să afle mai multe despre întreprindere socială, inclusiv antreprenori, organizații de caritate, profesioniștii care lucrează și studenți.

[-]
Regatul Unit UK Online
November 2019
La zi
Part time
3 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

... [+]

Cum de branduri obține proiectat: design de brand mare, cele patru dimensiuni ale design de brand, procesele de fluid, care conduc la un design de brand mare Cum de branduri organizațiile de unitate: ideea de-a condus de brand de afaceri, cele patru cadrane de acțiune de brand, rolul brandului în inovare și schimbare Evaluează rolul de proiectare in branding, iar cele patru dimensiuni pe care funcționează Să evalueze avantajele și tehnicile de management condus de brand Imaginați-vă viitorul de branding, și începe să construiască propriul brand personal Care este cursul de?

Nu există cerințe academice, dar va trebui să aibă un interes profund branduri și modul în care acestea funcționează.... [-]

Regatul Unit UK Online
January 2020
La zi
Part time
6 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Explorați lumea intrigantă a producției de film și aflați despre complexitatea dezvoltării, distribuției și finanțării. ... [+]

Efectuarea unui film este un exploatare creativă, dar, la fel ca orice altă afacere, scopul este și să câștigi bani.

Business of Film a fost creat de The Open University, în asociere cu Pinewood Studios - principalul furnizor de servicii de studio pentru industria globală de ecran. Studiourile sunt unde au fost filmate recent Star Wars: Episodul VII - The Awakens Force și cel de-al 24-lea film James Bond Spectre.

Folosind conceptul lanțului de valori și studiile de caz relevante pentru filme independente, cursul oferă o explorare practică și aprofundată a deciziilor cheie în afaceri.

De ce eșuează filmele?

[-]
Regatul Unit UK Online
October 2019
Part time
6 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Înțelegeți modul în care marketingul digital vă poate ajuta să vă începeți cu unul din cele patru cursuri din programul de afaceri online de succes. ... [+]

Acest curs gratuit online vă va prezenta lumea rapidă de marketing digital și rolul pe care îl joacă în conștientizarea și vânzarea afacerilor online. Vom merge împreună într-o călătorie cu clienții, pentru a descoperi modul în care oamenii folosesc digital pentru a căuta, angaja, revizui și cumpăra.

Aflați cum să creați o strategie de marketing digital

Dacă nu știți unde mergeți, nu veți ajunge niciodată, de aceea aveți nevoie de o strategie pentru a vă direcționa deciziile de marketing digital. Vă vom oferi un ghid pas cu pas pentru a vă crea propria strategie de marketing digital, pentru a vă menține pe drumul cel bun către angajarea și păstrarea celor mai valoroși clienți online.... [-]

Regatul Unit UK Online
November 2019
La zi
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Un curs gratuit online de la UCAS pentru a ajuta studenții să înțeleagă bogăția oportunităților de învățământ superior din Marea Britanie deschise pentru ei. ... [+]

Acest curs a fost proiectat de UCAS pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine oportunitățile de studiu și de formare care vă sunt deschise. Gama largă de subiecte, universități și opțiuni disponibile poate fi copleșitoare. Explorarea alegerilor și luarea deciziilor poate fi destul de descurajantă. Așadar, am creat un set de materiale pentru a vă ajuta să vă modelați gândirea.

Alegeți subiectul și calea potrivită pentru dvs.

Înscriindu-vă, veți descoperi mai multe despre opțiunile dvs. și veți spori capacitatea de a face alegeri potrivite pentru dvs. Vom oferi o perspectivă asupra alegerii subiectelor și a diferitelor căi care pot fi luate după școală, prin intermediul învățământului superior sau al altor căi de formare, până la calea de carieră aleasă.... [-]

Regatul Unit UK Online
November 2019
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Leadershipul este un termen folosit adesea și deseori greșit înțeles. Aflați ce înseamnă să fii lider și cum poți să conduci conducerea. ... [+]

Investigați liderii și conducerea pentru a vă îmbunătăți eficiența în calitate de lider

În acest curs, în următoarele două săptămâni, urmărim să răspundem la întrebarea: "Ce este conducerea?" În prima săptămână explorăm două perspective fundamentale privind conducerea: liderul ca persoană și conducerea ca o practică. În săptămâna 2 analizăm diferența dintre conducere și management, astfel încât să puteți stabili dacă sunteți un lider într-un rol de conducere, un lider fără un rol de conducere sau un manager care trebuie să devină lider. Prin explorarea surselor de putere și a influenței și a modului în care percepția comportă forme, veți putea aborda mai eficient problemele importante.... [-]

Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
Part time
2 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Explorați cele mai pertinente concepte științifice și filosofice pentru înțelegerea minții proprii cu acest curs online gratuit ... [+]

Acest curs gratuit online va reuni studenți și practicieni interesați de modul în care funcționează mintea. Scopul său este de a construi punți între abordările tradiționale antagoniste ale înțelegerii minții.

Ce este o minte?

Această întrebare a tulburat filosofii, oamenii de știință, istoricii și oamenii obișnuiți în timp și în culturi.

În timp ce progresele în înțelegerea medicală a modului în care funcțiile creierului pot să lumineze funcțiile și tulburările neurologice, întrebarea esențială a ceea ce mintea este vorba de o altă problemă.

Această problemă nu poate fi răspunsă printr-o înțelegere pur științifică a creierului, nici printr-o abordare pur filosofică sau psihologică. Multe discipline au încercat să abordeze întrebarea ", ducând la răspunsuri multiple și, uneori, antetești.... [-]

Regatul Unit UK Online
January 2020
La zi
Part time
6 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Ajungeți sub pielea unui roman, înțelegând unele dintre principalele elemente de bază ale ficțiunii moderne. ... [+]

Beneficiați mai mult de lectură

Ce face un roman mare? Cum este un roman țesut împreună? Cum putem aprecia cele mai bune lucrări de ficțiune?

Răspundeți la aceste întrebări și mai mult cu acest curs de la Universitatea din Edinburgh și de la Festivalul Internațional de Carte de la Edinburgh.

Pe parcurs, veți descoperi patru dintre principalele elemente de bază ale ficțiunii moderne: complot, caracterizare, dialog și setare, folosind exemple dintr-o serie de texte, inclusiv cele patru romane pe care le-am selectat anul trecut pentru premiul James Tait Black fiction. Veți explora, de asemenea, strategiile formale utilizate de autori, cum au ajuns ele și cum ne afectează în calitate de cititori.... [-]

Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Călătoriți prin istoria notației muzicale și învățați cum să decodificați manuscrisele de muzică medievală ... [+]

Extindeți-vă înțelegerea notației muzicale în ultimele secole

Muzica este în jurul nostru: ascultăm în timp ce ne aflăm pe drumul spre muncă, când pregătim masa de prânz sau chiar în timp ce dușim. Majoritatea oamenilor știu că muzica are propriul scenariu - notația. Dar rareori sunt conștienți de lunga tradiție a acestui sistem de notare.

În acest curs, vom călători în timp și vom explora notații muzicale din Evul Mediu. Vă vom arăta cum să decodificați și să transcrieți sistemele notation devreme. Și vom discuta provocările și principiile notării muzicii, referindu-ne la abordările semiotice și teoria vizuală.

Ce subiecte vei acoperi? ... [-]
Regatul Unit UK Online
November 2019
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Ce este crima? Cum funcționează justiția penală în Anglia și Țara Galilor? Aflați mai multe urmând un caz prin sistem. ... [+]

Ce se întâmplă atunci când se comite o crimă în Anglia și Țara Galilor? Acum ai șansa să afli. În acest curs, veți urma un suspect prin călătoria de investigație, urmărire penală și adjudecare. Veți intra în sala de judecată - descoperiți cum funcționează procesele de justiție penală - și aflați despre legea penală și instituțiile cheie precum poliția și instanțele judecătorești.

Ce subiecte vei acoperi?Săptămâna 1: Definiții ale criminalității; măsurarea gradului de infracțiuneSăptămâna 2: Investigarea și urmărirea penalăSăptămâna 3: procesul procesuluiSăptămâna 4: SentințaCe veți obține?

Până la sfârșitul cursului, vei putea să ...... [-]

Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Ce subiecte vor acoperi ai? ... [+]

Ce subiecte vor acoperi ai? [-]
Regatul Unit UK Online
November 2019
La zi
Part time
5 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Învățați tehnicile de animație, inclusiv stoparea mișcării, 2D, CGI și pixilarea, cu animatori premiat în acest curs gratuit NFTS. ... [+]

Indiferent dacă sunteți un animator înflăcărare sau un fan al animației care dorește să înțeleagă mai mult despre ceea ce se întâmplă în spatele scenei, acest curs gratuit online de la Academia Națională de Film și Televiziune (NFTS), apreciat la nivel internațional, va avea ceva pentru dvs.

Timp de patru săptămâni, echipa noastră de animatori premiat vă va duce prin abordarea lor de a spune povestiri și demystify propria tehnică de animație.

2 - 2D sau cel animat.

3 - Animație pe scară largă în lumea reală.

4 - CGI sau animație 3D pe calculator.

NFTS sa alăturat echipei Creative Skillset pentru a oferi acest curs. Explorați animația Explorează o serie de filme de scurt metraj premiate realizate de absolvenții recenți ai NFTS și oportunități pentru tine de a încerca tehnici de animație la scară mică.... [-]

Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Aflați cum puteți evalua performanța financiară a unei companii pentru a stabili oportunitățile de achiziție. ... [+]

Acest curs analizează modul în care se utilizează conceptele gratuite de fluxuri de numerar pentru a analiza și a evalua performanța corporativă pentru a putea lua decizii mai bune în ceea ce privește bugetarea și achiziția de capital.

Veți primi o introducere pentru fluxul de numerar gratuit și componentele acestuia și veți afla despre costul capitalului. Veți analiza, de asemenea, modul în care fluxul de numerar liber poate fi utilizat în achiziții și puteți explora câteva probleme comune de implementare.

Ce subiecte vei acoperi?

Săptămâna 1 - fluxul de numerar gratuit

Componentele fluxului de numerar gratuit și obiectivul firmei

Săptămâna 2 - Capitalul și fluxul de numerar gratuit... [-]

Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
3 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Aflați cum să structurați fuziunile și achizițiile și să descoperiți documentele, taxele și structurile juridice necesare pentru a încheia o afacere. ... [+]

Înțelegeți aspectele practice ale fuziunilor și achizițiilor

Acest curs arată în detaliu diferitele moduri în care sunt structurate tranzacțiile de fuziune și achiziții.

Veți învăța despre structurile juridice, achizițiile de acțiuni, achizițiile de active, fuziunile cu pierderi fiscale și fuziunile inverse.

Pe măsură ce explorați aceste structuri de tranzacții diferite, veți lua în considerare documentele juridice și corporative implicate și implicațiile fiscale atât pentru cumpărător, cât și pentru vânzător.

Ce subiecte vor acoperi ai?

Săptămâna 1 - recenzie, documente și structuri juridice

Înțelegerea documentelor precum scrisori de angajament, contracte de confidențialitate, termeni, scrisori de intenție și structurile care stau la baza fuziunilor și achizițiilor... [-]

Regatul Unit UK Online
January 2020
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Faceți o călătorie în jurul pieței financiare a Regatului Unit: cum sa schimbat în urma crizei financiare și a reformelor ulterioare? ... [+]

Evenimentele dramatice ale crizei financiare la sfârșitul anilor 2000 au transformat industria serviciilor financiare din Marea Britanie. Instituțiile de lungă durată au ieșit din afacere, altele au fost forțate să obțină preluări și doar intervenția guvernelor din întreaga lume - prin curtoazia pachetelor de recuperare financiară - a împiedicat industria bancară să se implice.

Acum, aproape 10 ani de la criză, este timpul să analizăm și să vedem cum arată industria de astăzi. Cel mai important, cum funcționează acum industria pentru consumator? Care sunt produsele? Cât de competitivă este industria? Reglementarea funcționează eficient pentru a proteja consumatorii de pe piața financiară? De unde pot merge consumatorii pentru a obține ajutor și îndrumare într-un mediu financiar în schimbare?... [-]

Regatul Unit UK Online
November 2019
La zi
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Explorați starea actuală și potențialul viitor al tehnologiei fotovoltaice solare și obțineți noi perspective asupra pieței fotovoltaice solare. ... [+]

Descoperiți afacerea PV și extindeți opțiunile profesionale.

Folosirea puterii soarelui a fost visul profesioniștilor din domeniul energetic de zeci de ani. Acum, cu tehnologia fotovoltaică solare devenind din ce în ce mai accesibilă, scalabilă și accesibilă, acest vis se apropie de realitate.

Acest curs online analizează în profunzime PV fotovoltaic, examinând potențialul său pentru astăzi și viitorul apropiat, explorând provocările tehnice și evaluând oportunitățile comerciale.

Acesta vă oferă o perspectivă de neegalat asupra pieței mondiale a energiei solare și vă va oferi cunoștințele și detaliile practice pentru a modela și conduce viitorul energiei solare.... [-]

Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Învățați să faceți hărți și să analizați modele geografice utilizând cele mai recente sisteme de informații geografice (GIS) și instrumente cartografice. ... [+]

Aflați cum să faceți hărți și să analizați modele geografice folosind cele mai recente instrumente

Ultimul deceniu a cunoscut o explozie de noi modalități de a înțelege și de a utiliza informațiile despre locație în tehnologii accesibile pe scară largă. Această revoluție geospațială a creat noi instrumente GPS pentru consumatori, hărți interactive web și dispozitive mobile care respectă locația. Aceste progrese fac posibilă utilizarea, colectarea și înțelegerea de către utilizatori a informațiilor spațiale.

Acest curs online reunește concepte de bază în cartografie, sisteme informatice geografice (GIS) și gândire spațială și utilizează exemple din lumea reală pentru a vă oferi abilitățile fundamentale de a se angaja cu geografia dincolo de nivelul de suprafață.... [-]

Regatul Unit UK Online
January 2020
La zi
Part time
5 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Explorați impactul activității umane pe planeta noastră și ce putem face pentru a asigura un viitor durabil pentru toată lumea. ... [+]

Cum putem crea un viitor mai durabil?

Pe măsură ce evenimentele meteorologice extreme continuă să atingă titlurile, este clar că problemele de mediu sunt în creștere pe tot globul.

Obțineți o prezentare despre dezvoltarea durabilă și aflați ce putem face pentru a ne ajuta în mediul nostru, cu acest curs online de la Universitatea Deakin.

Veți explora diferitele moduri în care poate fi înțeleasă dezvoltarea durabilă și veți examina impactul real al activității umane asupra planetei noastre.

Veți afla despre acțiunile recente care au fost întreprinse pentru a realiza o dezvoltare durabilă și despre soluțiile pe care va trebui să le implementăm în viitor.... [-]

Regatul Unit UK Online
November 2019
La zi
Part time
2 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Obțineți un gust de formare în spion și aflați cum vă puteți păstra secretele în siguranță, cu un curs destinat copiilor de 13-18 ani. ... [+]

Utilizați abilități logice și de rezolvare a problemelor pentru a rezolva puzzle-uri dificile

Ce trebuie să fii spion? Gândirea critică puternică și abilitățile de comunicare, o înțelegere fermă a logicii și o iubire a puzzle-urilor sunt toate utile.

Acest curs vă va ajuta să dezvoltați aceste abilități explorând lumea interesantă de spionaj. Veți învăța despre codificare și rupere, criptare, gândire logică și multe altele, pe măsură ce aflați dacă ați face un bun spion.

Ce subiecte vei acoperi?Introducere în spionaj și în agențiile comune ale Statelor Unite care colectează informațiiMotive pentru criptarea informațiilorDiverse informații despre moduri sunt criptateFolosind gândirea logică și modelele lingvistice pentru a rupe mesajele criptate fără o cheieModul în care metodele tradiționale de decriptare au dus la calculatorul modernDe ce protejarea informațiilor este importantăModul în care informațiile pe care le furnizăm în mass-media sociale pot compromite siguranța informațiilor personaleEficacitatea criptării moderneCe veți obține?... [-]
Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
4 săptămâni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Aflați cum poate fi folosit procesul de minerit pentru a transforma datele din sistemul de sănătate în informații valoroase pentru a îmbunătăți îngrijirea pacientului, re ... [+]

Aflați cum puteți obține cele mai multe din datele de asistență medicală utilizând procesele miniere

În cadrul asistenței medicale, există mii de procese complexe și variabile care generează date, inclusiv tratamentul pacienților, rezultatele laboratorului și procesele logistice interne. Analiza acestor date este vitală pentru îmbunătățirea acestor procese și pentru stoparea strangulărilor.

În acest curs, veți explora modul în care mineritul proceselor poate ajuta la transformarea acestor date într-o perspectivă valoroasă, analizând diferite domenii ale mineritului procesat și văzând modul în care a fost aplicat. Veți avea chiar șansa de a aplica miniere procesului la date din viața reală a asistenței medicale.... [-]

Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Descoperiți modul în care orașele își dezvoltă propriile culturi unice și explorează conceptele cheie legate de patrimoniul cultural. ... [+]

Moștenirea culturală este de obicei discutată în termeni naționali sau religioși: vorbim despre cultura italiană, despre civilizația greacă, despre arta islamică și așa mai departe. Dar astăzi orașele își creează propria moștenire prin muzee, galerii, piețe de bunuri artistice și rețele urbane. Orasele se proiectează ca noduri culturale reprezentând și conectând regiuni întregi, de exemplu Doha și EAU, Singapore și Asia de Sud-Est, Los Angeles și America de Nord.

Folosind aceste și alte exemple, prin acest curs veți explora exact ceea ce se înțelege prin patrimoniul cultural urban și conceptele cheie legate de acesta.

Ce subiecte vor acoperi ai? ... [-]
Regatul Unit UK Online
November 2019
La zi
Part time
3 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Aflați cum arheologia maritimă investighează relația noastră în schimbare cu oceanele și mările, de acum 2,5 milioane de ani până astăzi. ... [+]

Oamenii au explorat și depind de oceanele planetei noastre de milenii. În acest timp, geografia lumii noastre sa schimbat radical, pe măsură ce regiunile de coastă au inundat, iar insulele s-au ridicat sau s-au pierdut sub valuri. Cu 70% din suprafața lumii acoperite de apă, o înregistrare de neegalat, dar în mare măsură intactă a vieții umane a rămas sub mare pentru a descoperi, de la strămoșii noștri timpurii chiar până în prezent. Pe durata acestui curs de naufragiații și submerse de lumi vom afla împreună despre arheologia maritimă - explorarea peisajelor subacvatice din Marea Mediterană antică în Marea preistorică din Marea Nordului și considerarea naufragiilor din Oceanul Indian până la coasta Pacificului din America.... [-]

Regatul Unit UK Online
November 2019
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Acest curs este conceput pentru a ajuta refugiații și solicitanții de azil să obțină informațiile de care au nevoie pentru a aplica pentru universitate în Marea Britanie. ... [+]

Acest curs este conceput pentru a ajuta refugiații și solicitanții de azil să obțină informațiile și sprijinul de care au nevoie pentru a candida și pentru a intra în universitate în Marea Britanie. Urmăriți pe Ahmad și pe Rassina pe măsură ce vă ghidează prin procesul de aplicare, ajutându-vă să înțelegeți unde doriți să mergeți și cum să ajungeți acolo. Cursul este susținut de un grup de experți din cadrul învățământului superior, rețelelor de sprijinire a refugiaților, furnizorilor de evaluare a limbii și refugiaților care studiază la universități.

Care este cursul de?

Acest curs este destinat refugiaților și solicitanților de azil care doresc să continue sau să înceapă studiile lor în învățământul superior din Marea Britanie.... [-]

Regatul Unit UK Online
November 2019
La zi
Part time
3 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Diagrama istoriei hranei regale în splendoarea palatelor regale. ... [+]

Explorați istoria produselor alimentare regale prin gusturile a cinci monarhi-cheie.

De la Tudors până la secolul al XX-lea, vă veți alătura istoricilor, curatorilor și cercetătorilor din domeniul alimentar de la Universitatea din Reading și Palatele Regale istorice și vă veți răsfăța cu gusturile în schimbare ale generațiilor succesive de redevențe și veți experimenta splendoarea palatelor lor. Vom avea o privire intimă în spatele scenei la unele dintre cele mai incredibile palate din Anglia; Henry VIII la Hampton Court Palace, Elizabeth I la Turnul Londrei, George I la Hampton Court Palace, George III la Palatul Kew și Victoria la Palatul Kensington.

Ce subiecte vor acoperi ai? ... [-]
Regatul Unit UK Online
January 2020
La zi
Part time
5 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Înțelegeți de unde a venit sănătatea publică, de ce arată așa cum se întâmplă astăzi și unde ar putea merge mai departe. ... [+]

Istoria ne poate oferi o perspectivă unică asupra problemelor de sănătate publică, a politicilor și practicilor din trecut și este de o importanță critică pentru înțelegerea noastră a asistenței medicale în lumea contemporană.

Acest curs online vă va oferi ocazia de a aduce trecutul în conversație cu prezentul, permițându-vă să stabiliți natura schimbătoare a sănătății publice în Marea Britanie postbelică, în contextul schimbărilor văzute astăzi.

Ce subiecte vor acoperi ai? Modul în care sensul și domeniul de aplicare al sănătății publice s-au schimbat în Marea Britanie în ultimii 70 de ani Natura serviciilor de sănătate publică și relația lor de schimbare cu administrația locală și serviciul național de sănătate Responsabilitatea individuală pentru sănătatea publică Cum boala cronică a devenit o provocare cheie pentru sănătatea publică Persistența bolilor infecțioase și apariția unor noi stări cum ar fi HIV / SIDA Statutul socio-economic și impactul acestuia asupra sănătății publice Tehnici de educație în domeniul sănătății, tactici și eficacitate Încercările de a utiliza reglementări pentru îmbunătățirea sănătății publice Limitele sănătății publice, succesele și eșecurile în timp. Ce vei obține? ... [-]
Regatul Unit UK Online
November 2019
La zi
Part time
3 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Construiți-vă încrederea și obțineți sfaturi practice privind lansarea și funcționarea unui Club Code pentru tineri. ... [+]

Pregătiți-vă să conduceți un Club de distracție și educație

Code Club este o rețea globală de voluntari și educatori care conduc cluburi de codare gratuite pentru copii de 9 - 13 ani.

Acest curs scurt vă va oferi încrederea și abilitățile necesare pentru a organiza un Club Code pentru tineri și pentru a inspira următoarea generație să vă bucurați de computere și de formarea digitală.

Veți primi sfaturi practice și sfaturi de la voluntari, profesori și echipa Club Code și veți explora resursele gratuite oferite de Code Club.

Ce subiecte vei acoperi?Îndrumări pas-cu-pas pentru a vă lansa Club Code.Creați un plan de acțiune pentru a crea un Club de coduri.Proiectați și furnizați prima sesiune cu tinerii.Idei și sfaturi despre cum să-ți motivezi elevii și să sărbătorești realizările lor.Ce veți obține?... [-]
Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
3 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Aflați cum să profitați din plin de timpul acordat universității și să vă asigurați că aveți abilitățile și experiența dorită de angajatorii absolvenți. ... [+]

De ce să se alăture cursului?

Alegerea gradului potrivit și a universității se pot simți destul de descurajante, fără să vă faceți griji cu privire la ceea ce veți face după absolvire. Dar, dacă piața absolventă a locurilor de muncă devine din ce în ce mai competitivă, este vital să începeți să vă gândiți la cariera pe termen lung și la capacitatea de angajare acum.

Acest curs gratuit online vă va arăta cum să faceți cea mai mare parte a timpului pe care îl veți petrece în învățământul superior, cu scopul final de a vă îmbunătăți perspectivele atunci când absolviți.

Utilizați învățământul superior pentru a vă dezvolta abilitățile și experiența ... [-]
Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
Part time
3 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Deveniți un consumator critic al statisticilor sociale. Aflați ce cifre dezvăluie, când și de ce se înșeală și cum să vedeți știrile false. ... [+]

Ce dezvăluie cu adevărat statisticile sociale și datele economice?

Din ce în ce mai mult, suntem bombardați cu tot felul de date despre schimbarea societății. Din tendințele sondajului de opinie și din datele migrației la rezultatele economice și la nivelul datoriei publice.

Pe acest curs de la Institutul de Metode Sheffield de la Universitatea din Sheffield, vom examina modalitățile de a tăia confuzia pentru a decide ce cifre dezvăluie, când și de ce ei (uneori în mod deliberat) induc în eroare și determină ce este "știri fals".

Ce subiecte vor acoperi ai? Recunoscând "dimensiunea" numerelor care sunt raportate în mass-media. Cum sunt raportate schimbările și riscurile. Cum sunt create statisticile sociale, acordând o atenție deosebită datelor din anchete. Ce putem învăța din categoriile de recensământ. Diferitele moduri în care pot fi realizate anchetele și impactul pe care diferitele formate le pot avea asupra rezultatelor. Cum de a desena un eșantion reprezentativ dintr-o populație. Surse de eroare de măsurare în sondaje. Măsurarea subiectelor sensibile sau dificile. Verificarea faptului dacă datele sunt de încredere prin revizuirea metodologiei. Cum se calculează marja de eroare de eșantionare (MoSE). Diferența dintre corelație și cauzalitate. Unde găsiți sursele existente de date. Cum să dezvolte un proiect de cercetare cantitativă. Ce vei obține? ... [-]
Regatul Unit UK Online
November 2019
La zi
Part time
3 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Explorați cultura, limba și identitatea națională a opt țări prin intermediul cărților, imaginilor, sloganurilor și monumentelor ... [+]

Sunteți interesat în alte țări? Vrei să studiezi și să înțelegi alte culturi? Acest curs gratuit online vă va duce într-o călătorie prin mai multe perioade de la medieval până la cea modernă, de la Rusia la Europa și până la America Latină.

Explorați opt țări

Împreună vom explora opt țări, analizând unele dintre sloganurile, cărțile, monumentele și imaginile care au ieșit din ele în diferite perioade istorice. Veți învăța despre următoarele subiecte:

Slogane: Franco Basaglia, La libertà è terapeutica; Dolores Ibárruri nu ¡° pasarán !; Karl Marx și Friedrich Engels, Proletarier aler Länder, vereinigt euch! Cărți: Les Misérables de la Victor Hugo; Infernul lui Dante; Crematorul lui Ladislav Fuks Monumente: Memorialul Holocaustului; Obeliscul din Luxor; Călăul de bronz Imagini: opera de artă video a lui Bouabdellah, "Belly Dancing to the Marseillaise: Identitatea franceză în arta video"; Harta Shepherd a Imperiului Habsburgic; Pictura de pânză a lui Quauhquechollan Aflați cu 12 experți culturali ... [-]
Regatul Unit UK Online
November 2019
La zi
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Explorați impactul transformării digitale asupra afacerilor și serviciilor și aflați cum să o implementați în propria organizație. ... [+]

Tehnologia schimbă fiecare aspect al funcționării întreprinderilor și serviciilor publice sau private - un proces cunoscut sub numele de transformare digitală.

Evaluați cum să industrializați serviciile prin integrarea aspectelor digitale și umane Care este cursul de?

Acest curs este destinat angajaților serviciilor sau companiilor industriale care urmăresc să-și digitizeze serviciile și doresc să înțeleagă impactul acestei transformări asupra organizării și culturii lor.

[-]
Regatul Unit UK Online
November 2019
La zi
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Explorați cerul de noapte și îmbunătățiți-vă cunoștințele despre astronomie, toate prin constelația lui Orion. ... [+]

Acest curs de astronomie online va schimba modul in care veti vedea cerul de noapte.

Veți examina una dintre cele mai renumite constelații Orion. Începând cu nebuloasa sa, unde se formează noi stele și planete, veți privi cele șapte stele strălucitoare care alcătuiesc Orion folosind imagini de înaltă calitate, inclusiv de la Telescopul spațial Hubble.

Veți învăța despre exoplanetă și despre secretele vieții din afara sistemului nostru solar. Și vă veți gândi la Calea Lactee, având în vedere istoria universului de la Big Bang până în prezent.

Cursul a fost realizat cu sprijinul lui Dangoor Education.

Ce subiecte vei acoperi?Observarea și fotografierea cerului de noapteConstelațiile și Orion în specialFormarea stelelor și evoluția stelarFuziunea nucleară în steleSupernove, pitici albi, stele neutronice și găuri negreCalea Lactee și alte galaxiiBig Bang și evoluția UniversuluiMaterie întunecatăSistemul solar, în special asteroizii și cometelePlaneta în jurul altor steleCe veți obține?... [-]
Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Obțineți o introducere în studiile muzeului cu acest curs online gratuit. Aflați despre oamenii și ideile care formează astăzi muzeele ... [+]

Cum putem înțelege astăzi muzeele? Pentru cine sunt muzee? Cum reacționăm emoțional la obiectele și spațiile muzeului? Și cum pot să joace un rol în căutarea dreptății sociale, a drepturilor omului sau a sănătății și bunăstării? În acest curs veți explora aceste întrebări printr-o serie de studii de caz inspirationale și idei provocatoare de gândire. Descoperiți modul în care muzeele moderne încearcă să influențeze lumea contemporană, învățând împreună cu Muzeele Naționale din Liverpool, unul dintre cele mai importante servicii ale muzeului din Marea Britanie și Universitatea din Leicester, pionierii studiilor muzeului de peste 50 de ani.

Care este cursul de? ... [-]
Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
6 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Ce înseamnă să învățați într-o lume în rețea? Aflați și descoperiți cum să vă utilizați propria rețea de învățare personală. ... [+]

Dezvoltați abilitățile pentru a reuși astăzi în educație.

Tehnologiile digitale au schimbat fundamental modul în care învățăm. Web-ul nu mai este pur și simplu o resursă informațională, ci și un spațiu de interacțiune, bursă și creativitate.

În această lume în care cunoașterea este larg răspândită, accesibilitatea este determinată și depinde de puterea rețelei de învățare a unui individ. Acest curs vă va înzestra cu abilitățile necesare pentru a reuși în educație, în această vârstă în rețea. Veți explora diferențele noastre digitale și cum să le abordăm și să examinăm modalitățile de creștere și gestionare a propriei dvs. rețele de învățare personale.... [-]

Regatul Unit UK Online
November 2019
La zi
Part time
2 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Aflați valoarea informațiilor pentru companii și modul în care acestea pot oferi companiei un avantaj competitiv ... [+]

Ia început să învețe cum să folosească informații ca un avantaj competitiv.

Apple, Facebook și Google sunt trei dintre cele mai vibrante companii de astăzi. Și ei au ceva în comun: ei înțeleg că valoarea afacerii lor este construit pe ceea ce știu despre afacerea lor și clienții lor, iar acest lucru le oferă avantajul lor competitiv. Informația este cheia succesului de afaceri contemporan.

Învățați de la experți de afaceri

Business School Deakin University este un lider global în domeniul educației de afaceri și management. MBA on-line este clasat în top 20 din lume, iar școala este acreditată de către Asociația Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Un punct de referință al excelenței, acreditarea AACSB este acordată școlilor de afaceri care îndeplinesc standarde stricte de calitate, excelență academică și profesională și cea mai recunoscută formă în întreaga lume de acreditare profesională pe care o instituție și programele sale de afaceri le pot câștiga.... [-]

Regatul Unit UK Online
November 2019
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Aflați cum puteți aplica metode matematice de modelare selectate pentru a analiza date importante în acest curs online gratuit. ... [+]

De ce să se alăture cursului?

V-ați întrebat vreodată cum matematica poate fi folosit pentru a rezolva probleme mari de date? Acest curs vă va arăta cum. Matematica este peste tot, iar odată cu creșterea datelor mari devine un instrument util în extragerea informațiilor și analizarea seturilor mari de date.

Afla cum matematică stă la baza analizei mare a datelor

Vom începe prin a explica modul în care matematica susține multe dintre instrumentele utilizate pentru a gestiona și analiza date importante. Noi vă vom arăta modul în care foarte diferite probleme aplicate pot avea obiective matematice comune, și, prin urmare, pot fi abordate folosind instrumente matematice similare. Vom trece apoi să se introducă trei astfel de instrumente, bazat pe un cadru de algebra liniara. Aceste instrumente și problemele pe care le abordează sunt:... [-]

Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
La zi
Part time
2 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Organizațiile rula mai multe procese de afaceri. Ele stau la baza ceea ce se face, când și cum, permițându-le să își atingă obiectivele strategice. Începem prin care prez ... [+]

Nu există nici o experiență anterioară specială sau cunoștințele necesare să se alăture.

Ce software-ul sau instrumentele de care aveți nevoie?

Tot ce ai nevoie pentru a reuși în acest curs este furnizat sau poate fi descărcat gratuit.

Diverse Certificate disponibile [-]
Regatul Unit UK Online
January 2020
La zi
Part time
3 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Cursul este pentru oricine caută să înceapă să lucreze oriunde în lume. Pentru studenți și absolvenți vă va oferi o perspectiva asupra modului de a le gestiona cu succes ... [+]

Acest curs va ajuta să reușească atunci când introduceți locul de muncă.

Cursul se adresează vorbitorilor nativi și non-nativi de limba engleza la nivel intermediar în jurul (aproximativ B1 pe CEFR) sau de mai sus.

Diverse Certificate disponibile [-]
Regatul Unit UK Online
January 2020
La zi
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Acest curs gratuit online de trei săptămâni explorează siguranța practică a calculatorului, incluzând confidențialitatea online, siguranța plăților și securitatea la domi ... [+]

Acest curs gratuit online de trei săptămâni explorează siguranța practică a calculatorului, incluzând confidențialitatea online, siguranța plăților și securitatea la domiciliu.

De ce să se alăture cursului?

În lumea modernă, securitatea informației are o influență asupra tuturor: acasă, la locul de muncă, on-line și în viață, în general. La fel ca multe invenții, care au plecat, internetul și pe web, norul și internetul obiectelor (IoT), aduc cu ele multe avantaje, dar, de asemenea, deschide noi posibilități pentru activități infracționale. Deci, ar trebui să evite orice contact cu această lume nouă curajos? Acest curs online gratuit prezintă o alternativă, oferindu-vă cunoștințele necesare pentru a lua decizii în cunoștință de cauză.... [-]

Regatul Unit UK Online
November 2019
La zi
Part time
3 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Cum poti sa descoperi ce se spune despre lucrurile care contează pentru tine pe platformele de social media, inclusiv Twitter? ... [+]

Aflați cum să utilizați instrumentele digitale puternice pentru a analiza conversații pe Twitter.

Care sunt tweet-uri și politicile culturale ale Twitter? Aflați cum să utilizați și ETICHETE discuta implicațiile accesarea datelor sociale mass-media.

Care sunt argumentele pro și contra de analiză a datelor de social media în timp real? Aflați cum să utilizați Tableau pentru a analiza datele, pentru a identifica tendințele și modelele și de a explora modul în care mass-media sociale au fost folosite în vremuri de criză și în timpul campaniilor politice.

Utilizați Gephi pentru a vizualiza rețelele de date, discuta despre avantajele utilizării instrumentelor digitale pentru a analiza datele de social media și ia în considerare modul în care o astfel de analize pot fi susținute prin alte metode.... [-]

Regatul Unit UK Online
November 2019
Part time
3 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Îmbunătățiți-vă abilitățile de ascultare și notare, plus înțelegerea vocabularului academic, apoi creați-vă propria prezentare. ... [+]

Aflați cum să ascultați și să prezentați în mod eficient în limba engleză.

A fi capabil să ascultați pe alții și să vă prezentați în mod eficient propriile idei vă va ajuta să reușiți la universitate. Acest curs online vă ajută să dezvoltați aceste abilități în timp ce studiați în limba engleză. Acesta vă arată strategii eficiente pentru ascultarea și luarea de note, pentru a vă ajuta să identificați și să înregistrați punctele-cheie în prezentările altor persoane. Ca parte a acestui lucru, vă veți îmbunătăți înțelegerea limbii academice cheie și a vocabularului specializat.

Veți aduce tot ceea ce învățați împreună, pentru a crea și a exersa difuzarea propriei voastre prezentări și pentru a primi feedback detaliat al educatorului.... [-]

Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
6 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Construirea unei cariere satisfăcătoare este un proces pe tot parcursul vieții. Utilizați acest curs pentru a face primul pas și a începe universitatea pe piciorul din fa ... [+]

Aflați cum să profitați la maximum de universitate și să începeți să vă construiți cariera

Gândirea la viitor ca un student poate fi atât interesantă, cât și terifiantă - în special cu știri regulate despre schimbarea piețelor muncii. Cum ar trebui să te pregătești pentru un viitor necunoscut? O diplomă universitară poate fi un început minunat dacă timpul petrecut la universitate este pus în uz. Utilizați acest curs pentru a afla cum puteți obține cele mai multe din experiența dvs. universitară și începeți să lucrați pentru o carieră de succes și satisfăcătoare acum.

Ce subiecte vor acoperi ai? Viziunea ta despre viitorul tău și ce vrei să construiești în viața ta Crearea sentimentului dvs. despre cine sunteți și cum aceasta afectează alegerile dvs. de carieră Înțelegând resursele și abilitățile pe care le aveți acum, precum și pe cele de care aveți nevoie în viitor Tipurile de locuri de muncă sau de oportunități de afaceri care ar putea exista în timpul și dincolo de universitate Explorând lumea muncii și oportunitățile care există într-o industrie sau domeniu Construirea înțelegerii căilor de carieră și a rezultatelor Cum să alegi un curs de studiu Cum să avansezi și să construiești o diferență personală sau profesională Cum să vă apropiați de viața universitară și să profitați la maxim de experiența acumulată Strategii de luare a deciziilor și de planificare Ce vei obține? ... [-]
Regatul Unit UK Online
January 2020
La zi
Part time
2 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Acest lucru hands-on de curs vă va învăța cum să scrie dumneavoastră programe de calculator proprii, o linie de cod la un moment dat. Veți învăța cum să accesați datele d ... [+]

De ce să se alăture cursului?

Acest lucru hands-on de curs vă va învăța cum să scrie dumneavoastră programe de calculator proprii, o linie de cod la un moment dat. Veți învăța cum să accesați datele deschise, să le curățați și să le analizați și să realizați vizualizări. Veți învăța, de asemenea, cum să scrie și să comunice analizele tale, în mod privat sau public. Veți instala software gratuit (a se vedea Cerințele de mai jos) pentru a învăța să codificați în Python, un limbaj de programare utilizat pe scară largă în toate disciplinele, datorită suportului său pentru biblioteci științifice și de inginerie și instrumente de vizualizare și o gamă largă de instrumente de dezvoltare. Veti scrie de analize și de a face exerciții de codificare folosind populara platforma Jupyter notebook-uri, care vă permite să vedeți imediat rezultatul care rulează codul și vă ajută să identificați - și repara - orice erori mai ușor. Veți vedea date reale din partea Organizației Mondiale a Sănătății, a Băncii Mondiale și a altor organizații. Vei fi încurajat să discute datele și analizele tale cu colegii tăi care învață, și de a construi o comunitate de cercetători în jurul acestora și alte seturi de date.... [-]

Regatul Unit UK Online
November 2019
La zi
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Cum poți să conduci comportamente provocatoare la tineri? Aflați cu acest curs gratuit online, cu cele mai recente cercetări. ... [+]

Tinerii se confruntă astăzi cu probleme crescânde, care îi fac să lucreze și să-i ajute să învețe, mai importante decât oricând. Acest curs vă va ajuta să vă îmbunătățiți experiența în colaborarea cu tinerii. În cadrul cursului, vom folosi cele mai recente cercetări pentru a investiga cauzele comportamentului provocator și pentru a examina strategiile, ajutându-vă să construiți un set de instrumente pentru a modifica comportamentul. Școala de leadership Ambition lucrează cu o varietate de experți care oferă cunoștințe empirice și de învățare din cadrul diferitelor școli, ceea ce înseamnă că expertiza lor este atrasă atât din cercetare cât și din partea persoanelor care lucrează direct cu tinerii.... [-]

Regatul Unit UK Online
November 2019
Part time
5 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Aflați cum să echilibrați cărțile și să dezvoltați abilitățile de gestionare a finanțelor în medii personale și de afaceri. ... [+]

Obțineți abilități financiare practice pentru a vă ajuta să echilibrați cărțile

Descoperiți modul în care fluxurile de bani în mediile personale și de afaceri și de a dezvolta abilitățile de bază pentru a vă gestiona finanțele cu acest curs introducându-vă la contabilitate și contabilitate.

Veți învăța termeni obișnuiți, matematici de bază și veți avea capacitatea de a vă pune în practică cunoștințele. După acest curs, veți putea să vă echilibrați perfect cărțile și să înțelegeți cum conceptele de profit și pierdere duc la venituri sau datorii.

Dezvoltați idei prin conversație

Acest curs nu este facilitat. Elevii sunt încurajați să se sprijine unul pe altul, să împărtășească experiența și cunoștințele personale și să vadă noi perspective.... [-]

Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Descoperiți modalități de a face educația mai incluzivă, mai ales în zonele în care resursele sunt limitate. ... [+]

Milioane de copii din întreaga lume sunt excluși din accesul la educație din cauza unui handicap - jefuind-i de potențialul lor și diminuându-și societatea.

În acest curs veți învăța despre educația incluzivă, despre înțelegerea barierelor care există în procesul de învățare și despre cum să le provocați. Peste șase săptămâni veți învăța de la o serie de persoane cu experiență în dizabilități, descoperind modalități practice de a crea un mediu de învățare mai incluziv pe care să îl puteți aplica în propriul domeniu.

Alăturați-vă și ajutați-vă să creați o lume în care învățarea este pentru toți copiii.

Ce vei obține? ... [-]
Regatul Unit UK Online
November 2019
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Explorați chimia organică din spatele parfumurilor, medicamentelor, berii și sportului de la una dintre cele mai importante universități din Marea Britanie ... [+]

Acest curs gratuit online explorează o gamă largă de subiecte de chimie legate de viața de zi cu zi, cu accent pe rolul important al chimiei organice - studiul compușilor organici care conțin carbon. Activitățile includ experimentarea "în bucătărie" cu proiecte practice, variind de la extragerea unui parfum din plante, la testarea activității condimentelor împotriva microbilor. Cursul va fi deosebit de util pentru al șasea formatori care sunt interesați să dezvolte abilități de învățare independente pentru a ajuta la trecerea la universitate.

Utilizați exemple din viața reală pentru a studia compușii organici

În fiecare săptămână a cursului, vom folosi exemple din viața reală pentru a vă arăta cum o înțelegere a structurii și formei compușilor organici poate fi utilizată pentru a explica reactivitatea și proprietățile lor.... [-]

Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Viitoarea generație va fi mai bună sau mai rea decât părinții lor? Uită-te la ambele părți ale dezbaterii și hotărăște-te singur. ... [+]

Explorați perspectivele economice pentru generația următoare și cum să le îmbunătățiți.

Următoarea generație se confruntă cu perspective economice nesigure. Acest curs online explică de ce.

Veți primi o introducere în economia globală, cum se înregistrează creșteri și creșteri ale creșterii economice și modul în care aceasta afectează prosperitatea în întreaga lume.

Vom analiza motivele pentru a fi optimiste și motivele pentru a fi pesimiste. Vom discuta în ce măsură următoarea generație se poate aștepta să fie mai bună sau mai rea decât generația actuală.

Veți putea să vă împărtășiți opiniile dvs. cu privire la ceea ce este mai probabil și veți auzi cât de mulți economiști și de alți cercetători pot avea opinii diferite cu privire la această întrebare.... [-]

Regatul Unit UK Online
November 2019
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Explorați rolul fotbalului din lumea de azi - inclusiv finanțe, cluburi, națiuni și rivalități - cu acest curs online gratuit. ... [+]

Explorați lumea fotbalului, banii, rivalitățile, tendințele, trecutul, prezentul, jocul bărbaților, jocul femeii și problemele reale. Indiferent dacă vă place, urăște-o sau încercați să o ignorați - aderați-vă la noi în timp ce mergem în spatele scenei pentru a examina de ce fotbalul este mai mult decât un joc.

De la fotbalul de stradă la transferurile de milioane de dolari, de la jocul bărbaților la femei, de la nivel global până la local, de la plajele din Brazilia până la lupta împotriva sărăciei, acest curs online privește dincolo de teren, pentru a explora rolul fotbalului în societate și eventual o comunitate în apropierea ta.

Ce subiecte vor acoperi ai? Introducere în istoria timpurie, origini și mituri despre fotbal Momente de fotbal de aur Creșterea fotbalului la nivel mondial, FIFA și Big 5 Football Leagues Introducere în finanțarea și bogăția fotbalului Mari cluburi de fotbal, națiuni, rivalități și meciuri care au schimbat lumea Introducere în datele de fotbal, tendințele și ceea ce ne spune Cine sunt campionii mondiali și ce îi fac campioni? Creșterea, popularitatea și miturile despre fotbalul feminin Combaterea inegalității, a lipsei de adăpost și a sănătății prin fotbal Introducere în guvernarea fotbalului, proprietate și putere Ce face o mare echipa de fotbal? Este fotbalul mai mult decât un joc? Întâlniți o legendă de fotbal și opiniile lor asupra Braziliei și a celui mai mare fotbalist pe care au jucat-o împotriva Ce vei obține? ... [-]
Regatul Unit UK Online
January 2020
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Aflați cum este monitorizată foaia de gheață din Groenlanda din spațiu și din sol, pentru a înțelege climatul trecut, prezent și viitor. ... [+]

Descoperiți modul în care schimbările climatice au impact asupra Iceberg-ului din Groenlanda

Făcută de straturi de zăpadă comprimată de-a lungul ultimilor 100 000 de ani, vasta gheață de gheață din Groenlanda acționează atât ca un record valoros al climatului nostru trecut, cât și ca un belsug pentru schimbările climatice viitoare.

Acest curs online evidențiază modul în care grila de gheață din Groenlanda este monitorizată din spațiu și din sol. Vă veți uita la măsurătorile făcute de sateliții de observare a pământului (EO), cum ar fi Cryosat, tehnologiile și tehnicile implicate, datele generate și utilizările și provocările acesteia.

Veți explora, de asemenea, rolul gheții în sistemul climatic și impactul schimbărilor climatice asupra foii de gheață a Groenlandei.... [-]

Regatul Unit UK Online
November 2019
Part time
3 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Cum se referă genul la dezvoltarea internațională și comunitară? Aflați cu acest curs online. ... [+]

Explorați relația dintre gen și dezvoltarea internațională

Ce legătură are genul cu dezvoltarea internațională? Este "femeia" punctul central al genului și al dezvoltării? Ce anume aduce genul și dezvoltarea împreună?

Acestea sunt câteva dintre întrebările pe care le veți întreba și care vor răspunde la acest curs. Veți explora dimensiunile de gen ale dezvoltării internaționale și comunitare contemporane și, în cele din urmă, veți afla cum și de ce sexul este atât de important.

Ce subiecte vor acoperi ai?

Întrebările cheie abordate în acest curs online despre motivul pentru care sexul este important în dezvoltarea internațională și comunitară contemporană include:... [-]

Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
Part time
2 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Obțineți abilitățile necesare pentru gestionarea finanțelor personale: gestionarea bugetelor, datoriilor, investițiilor, achiziționarea de bunuri, pensii și asigurări. ... [+]

Cu scăderea veniturilor reale și a datoriei personale la un nivel record, nu a mai existat niciodată un moment mai bun pentru a-ți îmbunătăți abilitățile financiare personale - Gestionarea banilor mei are scopul de a face asta.

Acest curs online gratuit începe prin a vă oferi sfaturi practice despre cum să compilați un buget și să îl utilizați pentru a lua decizii bune cu privire la cheltuielile dvs. Veți explora datoriile și investițiile și veți afla cum sunt folosite ipotecile pentru a finanța proprietatea asupra locuințelor. Problema critică a planificării pensiilor este explicată, cu orientări privind diferitele produse de pensii.

Cursul se încheie prin examinarea diferitelor tipuri de asigurări și oferă sfaturi practice cu privire la modul de luare a deciziilor raționale cu privire la ce produse de asigurare să cumpere.... [-]

Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
8 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Îmbunătățiți abilitățile logice și de gândire critică în acest curs online gratuit. Identificați obstacole comune pentru o gândire eficientă. ... [+]

Suntem în mod constant dați motive să facem și să credem lucrurile: să credem că ar trebui să cumpărăm un produs, să susținem o cauză, să acceptăm un loc de muncă, să judecăm pe cineva nevinovat sau vinovat, această corectitudine ne cere să facem niște treburi de uz casnic și așa mai departe. Evaluarea motivelor pe care ni le-am dat să le facem sau credem aceste lucruri ne cheamă să gândim critic și logic.

Îmbunătățiți-vă abilitățile logice și de gândire critică

Chiar dacă suntem chemați să folosim în permanență abilitățile noastre de gândire critică și logică, majoritatea dintre noi nu sunt atât de buni la ea. Acest curs gratuit online vizează să vă ajute să vă dezvoltați și să vă îmbunătățiți aceste abilități.... [-]

Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
Part time
8 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Astăzi recunoaștem handicapul ca parte a diversității umane. Dar ce înseamnă să lucreze cu handicap într-un mod care să permită o viață mai bună pentru noi înșine și pent ... [+]

Lucrul cu handicap, pentru a permite o viață mai bună pentru tine și pentru alții

Astăzi recunoaștem handicapul ca parte a diversității umane. Dar ce înseamnă să lucreze cu handicap într-un mod care să permită o viață mai bună pentru noi înșine și pentru alții?

În acest curs, veți avea posibilitatea de a se angaja cu unele dintre marile probleme cu care se confruntă persoanele cu handicap, guverne și societăți. Vei explora drepturile omului se apropie de handicap și să examineze critic conceptele de includere, acces și sprijin. Veți afla, de asemenea, despre politica de handicap si politica, de advocacy și activism, și ia în considerare modul de a lucra cu handicap la mai multe niveluri, pentru a permite o viață mai bună pentru toți.... [-]

Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
Part time
6 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Acest curs gratuit online va explora impactul îngrijirii compasionale, atât pentru practicieni cât și pentru utilizatorii serviciilor de sănătate și asistență socială. ... [+]

Importanța îngrijirii compasionale în domeniul sănătății și al îngrijirii sociale a fost adusă în prim plan în ultimii ani de către anchetele publice de înaltă calitate privind maltratarea și, uneori, decesele pacienților de la spitalele Morecambe Bay și Mid Staffordshire.

Explorați problema îngrijirii compasionale

Acest curs gratuit online va explora problema îngrijirii compasionale în legătură cu punctele-cheie din aceste investigații și din alte perspective teoretice. Aceasta include necesitatea creării unei culturi comune, personalizate în cadrul organizațiilor. Această orientare personală nu se limitează la pacienți, ci se extinde la modul în care organizațiile tratează personalul și la cultura din cadrul organizației în sine.... [-]

Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
Part time
5 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Proiectați, construiți și programați un robot simplu și împărtășiți-l cu ceilalți cursanți. ... [+]

Iată șansa dvs. de a construi un robot simplu.

Robotica vizează integrarea hardware și software. În acest curs, veți proiecta, construi și programa un robot simplu, cu cel puțin două articulații, care poate purta un stilou sau un creion și va desena o linie coordonată pe o foaie de hârtie. Există multe modalități prin care puteți construi un astfel de robot și care va depinde de nivelul dvs. de calificare, de bugetul dvs. sau de echipamentul pe care îl puteți obține.

Este posibil ca proiectul să fie dificil. Va trebui să reuniți o serie de abilități, cum ar fi proiectarea mecanică și dezvoltarea de software. Software-ul trebuie să implementeze algoritmi cinematici, precum și să comunice cu senzori și motoare. Va trebui să generați o traiectorie de puncte pentru robot să se deplaseze pe foaia de lucru și să testeze și să ajusteze software-ul pentru a îmbunătăți performanța robotului. La sfârșitul cursului, veți fi invitat (ă) să trimiteți un videoclip cu robotul dvs. completat pentru o evaluare reciprocă.... [-]

Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
5 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Legea reglementează aproape toate aspectele societății. Uneori, care este foarte vizibil: ați venit la instanța de judecată într-un caz împotriva unui criminal majore sau ... [+]

Legea reglementează aproape toate aspectele societății. Uneori, care este foarte vizibil: ați venit la instanța de judecată într-un caz împotriva unui criminal majore sau în parlament într-o dezbatere aprinsă privind un nou proiect de lege. Legea reglementează, de asemenea, mici - lucruri cum ar fi leasing-ul acasă nou sau contractul individual de muncă - dar importante.

Dreapta este, de asemenea, în mare măsură invizibil. De exemplu, se stabilește cumpărăturile la casă, tu însuți nu sunt, probabil, în mod direct conștienți de faptul că există întotdeauna un angajament reciproc este încheiat un acord creativ între tine și supermarket. Acest lucru deschide mai multe drepturi și obligații decât livrarea doar cumpărăturile și plătesc pentru asta.... [-]

Regatul Unit UK Online
November 2019
Part time
5 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Viețile noastre depind de serviciile online. Obțineți cunoștințe și abilități esențiale în domeniul securității cibernetice, pentru a vă ajuta să vă protejați viața digit ... [+]

De ce să participați la curs?

Acest curs online vă va ajuta să înțelegeți securitatea online și să vă protejați viața digitală, fie acasă, fie la locul de muncă.

Ghidat de Cory Doctorow, veți învăța cum să recunoașteți amenințările care vă pot face rău online și să luați măsuri pentru a reduce șansele ca acestea să vi se întâmple.

Cursul vă va structura siguranța online în contextul lumii, introducând concepte precum malware, viruși, troieni, securitatea rețelei, criptografia, furtul de identitate și gestionarea riscurilor.

Cursul este susținut de Programul național de securitate cibernetică al Guvernului britanic, este certificat GCHQ și IISP acreditat.... [-]

Regatul Unit UK Online
January 2020
La zi
Part time
8 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Tehnologiile digitale se schimbă extraordinar de repede. Acest curs de patru săptămâni vă va prezenta noul peisaj digital. ... [+]

În acest curs veți explora: Ce înseamnă a fi un "lider digital"; modul în care alinierea strategiilor și a capacităților de afaceri și IT va spori competitivitatea; și rolul pe care tehnologiile digitale îl pot juca în consolidarea afacerilor. Cine este acest curs pentru?

Leadershipul digital vizează managementul de vârf și de mijloc în orice tip și dimensiune a organizației și în orice domeniu.

Indiferent dacă sunteți CEO sau cineva implicat în îmbunătățirea competitivității afacerii prin intermediul tehnologiilor digitale, acest curs este pentru dvs. Nu ne așteptăm să aveți cunoștințe anterioare despre teoria managementului sau despre abilitățile tehnologice practice pentru a începe.... [-]

Regatul Unit UK Online
November 2019
La zi
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Aflați cum să solicitați indicații de orientare, cumpărați haine și să comandați alimente și băuturi în cursul celui de-al șaselea curs spaniol pentru începători. ... [+]

Acest curs gratuit online este ultima din șase în programul Spaniol pentru începători. Vă va prezenta în limba în care aveți nevoie:

vorbi despre unde sunt locurile; cereți instrucțiuni; Magazin de haine; Comandați alimente și băuturi.

Aflați cum să ieșiți, cumpărați, să mâncați și să beți în spaniolă În timpul celor patru săptămâni de curs veți învăța câteva fraze de care veți avea nevoie dacă trebuie să solicitați indicații de orientare, precum și o varietate de vocabular legate de haine și alimente , astfel încât să vă puteți bucura de cumpărături data viitoare când vizitați o țară vorbitor de spaniolă.

Veți afla despre tapas, pinchos și raciones și puteți înțelege un meniu spaniol și veți afla despre frumosul oraș Valencia din Spania. Veți învăța, de asemenea, să utilizați imperativul pentru a da indicații.... [-]

Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Acest curs este totul despre ceea ce este de bază pentru conducerea și gestionarea în cadrul organizațiilor. Înțelegerea, care este important pentru o organizație - și as ... [+]

Acest curs este totul despre ceea ce este de bază pentru conducerea și gestionarea în cadrul organizațiilor. Înțelegerea, care este important pentru o organizație - și asta e toată lumea care are o miză în el într-un fel - este un punct de plecare foarte bun. Construirea relațiilor cu grupurile interesate și oameni este timpul petrecut bine. La fel este timpul petrecut pe planificare. Așa cum cineva a spus odată „Pentru a nu planul este de a planifica să eșueze“. Dacă nu există nici un plan, cum organizațiile obține oameni la bord? Dacă nu există nici un plan, care este diferența dintre succes și eșec? Cum știi când lucrurile merg pe drumul cel bun? Sau merge bine?... [-]

Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Explorați oceanele noastre din spațiu. Descoperiți modul în care observarea Pământului ne permite să monitorizăm sănătatea oceanului și să informăm despre politică și pla ... [+]

Acest curs gratuit online va oferi o introducere în monitorizarea oceanelor de observare a pământului (EO) prin satelit, precum și utilizările, tipurile și provocările sale. Acesta va explica cum sunt obținute și utilizate datele, gama de tipuri de date disponibile și terminologia și tehnicile implicate.

Cursul este prezentat de fizicianul, oceanograful și radiodifuzorul dr. Helen Czerski de la University College din Londra, specialistul în teledetecție Dr. Hayley Evers-King de la Laboratorul Marin din Plymouth și educatorul principal Dr. Mark Higgins de la EUMETSAT.

Cursul este condus de EUMETSAT în sprijinul Programului Copernicus.

Explorați datele EO de monitorizare oceanică folosind exemple din lumea reală... [-]
Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Îmbunătățiți-vă practica și cunoașterea subiectelor ca profesor de calcul primar sau secundar. ... [+]

Cum poate fi informatică predată într-un mod care angajează tinerii și este relevant pentru lumea în care trăiesc? Curriculumul de calcul în Anglia cuprinde abilitățile de informatică, alfabetizarea digitală, cetățenia digitală și bursa digitală. Acest curs oferă cunoștințe, abilități și sfaturi despre planificare, predare, evaluare și politică.

Inițial creat de UEA cu sponsorizare de la Computing at School (CAS) și BT, Centrul Național STEM de învățare găzduiește acest curs, permițându-vă să înveți de la experți CAS Master Teachers și reflectați asupra propriei dvs. practici în clasă pentru a vă dezvolta predarea.

Ce subiecte vor acoperi ai? ... [-]
Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Explorați abilitățile de secol XXI, TIC și abordările multilingve cu acest curs de dezvoltare profesională a limbii engleze. ... [+]

Acest curs gratuit online este destinat profesorilor de limbă engleză din întreaga lume. Vă va ajuta să dezvoltați abilitățile și practicile de care aveți nevoie pentru dezvoltarea profesională continuă (CPD).

Acest curs face parte din programul nostru de predare pentru succes: Practici pentru programul de predare a limbii engleze. În cadrul programului, vom examina cele 12 practici profesionale pentru CPD în cadrul Consiliului britanic de dezvoltare a cadrelor didactice.

În acest curs veți examina patru practici profesionale:

Integrarea TICPromovarea competențelor secolului XXIFolosind abordări multilingveÎnțelegerea politicilor și practicilor educaționale.... [-]
Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Aflați cum înțelegerea psihologică a emoțiilor și comportamentului nostru ne oferă noi modalități de îmbunătățire a sănătății mintale și a bunăstării. ... [+]

Terapiile psihologice și activitatea psihologilor clinici sunt acum foarte populare. Acest curs gratuit online oferă o prezentare a modului în care psihologii înțeleg emoțiile, comportamentele și modelele de gândire și cum îi ajută pe psihologii clinici să înțeleagă problemele clienților lor.

Peste șase săptămâni, veți explora câteva dintre provocările și dezbaterile actuale din domeniul diagnosticului și tratamentului și veți descoperi noi modalități de a gândi psihologic despre sănătatea mintală.

Veți obține noi perspective asupra dezbaterii "natură vs îngrijire" și veți înțelege cum suntem afectați de experiențele de viață. Veți discuta, de asemenea, noi cercetări, care promite să ne ajute să ne îmbunătățim sănătatea mintală și bunăstarea.... [-]

Regatul Unit UK Online
November 2019
Part time
6 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Exploreaza și de a rezolva puzzle-uri matematice criptate, în care numerele sunt înlocuite cu litere sau simboluri, cu acest curs online gratuit. ... [+]

Exploreaza și de a rezolva puzzle-uri matematice criptate, în care numerele sunt înlocuite cu litere sau simboluri, cu acest curs online gratuit.

Acest curs online se referă la trei tipuri de puzzle matematice, istoria lor și puzzliștii care le-au creat:

Cryptaritms: unde cifrele au fost înlocuite cu litere, necesitând o aritmetică verbală pentru a le rezolva. Simbolici: unde numerele sunt reprezentate prin simboluri, incluzând exemple din lumea antică și cea modernă. Operatori puzzle matematice: unde sunt date numere, dar operatorul lipsește. De exemplu, ce înseamnă asteriscul în * 1320 = 6?

Veți exercita creierul, vă veți îmbunătăți abilitățile de rezolvare a problemelor și veți învăța arta și știința descifrării puzzle-urilor matematice.... [-]

Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
3 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Aflați cum să analizați cazurile de tranziție a energiei din perspective tehnologice, juridice, economice, spațiale și sociale. ... [+]

Astăzi, sistemele energetice se confruntă cu provocări globale presante: dezvoltarea economică și socială, eradicarea sărăciei, producția alimentară adecvată, sănătatea pentru toți, conservarea ecosistemelor, pacea și securitatea. O transformare majoră - tranziția energetică - este necesară pentru a răspunde acestor provocări.

În acest curs vom lua abordarea multidisciplinară pentru a examina întrebarea privind tranziția energetică, oferindu-vă cadrul și metodele de analiză a întrebării. Veți rezolva puzzle-ul energiei?

Ce subiecte vei acoperi?Tranziția și durabilitatea energieiAspecte tehnice ale tranziției energeticePlanificare spațialăSistemul energetic integratAspectul psihologic al tranziției energieiAspectul legat de tranziția energeticăSisteme energeticeAspectul economic al tranziției energeticeCe veți obține?... [-]
Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
7 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Înțelegeți de ce unele guverne încearcă să își recupereze suveranitatea și să părăsească instituțiile globale. ... [+]

Globalizarea este un proces pe care nici o ființă umană nu o poate accelera, încetini sau opri. Dar asta nu înseamnă că oamenii nu vor încerca.

Guvernele și cetățenii din întreaga lume încearcă și beneficiază de globalizare (și încearcă să-i limiteze efectele negative) sau încearcă să o evite. În acest curs, veți afla despre unele dintre motivele pentru care oamenii sunt fie pro, fie anti-globalizare. Veți descoperi de ce unele guverne și țări aleg granițele și demarcarea, iar altele aleg integrarea.

Ce subiecte vei acoperi?Defacerea din alianțe, tratate și organizațiiOboseală democratică și cereri populisteRegionalizarea și europenizareaXenofobia și cosmopolitismulRelocările și naționalismul economicProtecționismul și concurența globalăCine este acreditat?... [-]
Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
2 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Utilizați dovezi literare și arheologice pentru a vedea cum grecii și românii vechi au abordat problemele de sănătate, bunăstare și societate. ... [+]

Înțelegeți abordările grecești și romane privind sănătatea și bunăstarea

Ce arata sanatatea in Roma antica sau Grecia? Cum putem spune ce bunăstare a însemnat în cele mai vechi timpuri?

Acest curs online vă va ajuta să investigați aceste întrebări, utilizând atât dovezi literare, cât și arheologice, pentru a descoperi detaliile vieții reale în societățile antice.

Vom împărți corpul în organe și sisteme, folosind fiecare pentru a explora teorii antice cu privire la structura și funcția corpului uman.

Vom descoperi ce societăți antice au gândit despre subiecte pe care încă le luptăm astăzi - de la relația dintre minte și trup, până la sexualitate, îmbătrânire și sex.... [-]

Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
6 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Afla ce este inteligența culturală (CQ), și de ce buni lideri și manageri au nevoie de ea, în acest curs online gratuit. ... [+]

Curs în dezvoltarea inteligenței culturale pentru leadership

Informații culturale (CQ) este evoluția naturală de noțiunile bine stabilite de IQ (coeficientul de inteligenta) si EQ (inteligenta emotionala). Liderii buni au nevoie de toate cele trei pentru a conduce în mod eficient.

CQ este abilitatea de a traversa împărțiri - dacă țara, generație, gen, sector sau de fundal - și să prospere în mai multe culturi. In curs de dezvoltare CQ dumneavoastră vă va permite să lucreze cu oameni care sunt diferiți de tine, și să conducă în organizația dumneavoastră, comunitatea, afaceri sau locul de studiu.

Să înțeleagă și să dezvolte Inteligența culturală ... [-]
Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
La zi
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Descoperiți relația dintre istorie, crize financiare și cicluri de afaceri, cu acest curs online gratuit. ... [+]

Crizele economice au deseori consecințe grave - pentru fiecare, de la guverne și corporații, la tine și la mine. Dar crizele pot fi văzute ca o parte esențială a unei economii în evoluție, alături de ajustări structurale și schimbări instituționale. În acest curs veți afla mai multe despre rolul crizelor financiare, istoria acestora și modul în care pot fi interpretate.

Explorați istoria crizei financiare

Putem învăța din istoria crizelor? Cu acest curs vom vedea criza financiară dintr-o perspectivă istorică - investigând diferite incidente de criză în raport cu contextul. Până la sfârșitul cursului ar trebui să puteți defini și descrie diverse crize economice și financiare și să interpretați astfel de crize dintr-o perspectivă istorică.... [-]

Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
Part time
5 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Explorați munca fascinantă a filosofului Ramon Llull și impactul acestuia cu acest curs online gratuit ... [+]

Ramon Llull, născut în Mallorca în secolul al XIII-lea, a fost un filozof, scriitor și gânditor de pionierat influent. Acest om controversat a fost admirat și disprețuit de unele dintre mințile cele mai luminate din cultura europeană. El a fost, de asemenea, unul dintre luminile principale din cercurile intelectuale de la sfârșitul secolului al XIII-lea, în care au participat filosofi și oameni de știință arabi, evrei și creștini.

Astăzi, el a dobândit o nouă importanță în dezbaterea privind modalitățile în care cunoașterea este împărtășită cu alții. În acest curs, vom explora munca sa și modul în care a influențat artele, literatura, știința și tehnologia.... [-]

Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
2 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Acest curs online gratuit își propune să sensibilizeze profesioniștii din domeniul sănătății cu privire la rolul de Bioinformatica clinice si genomica in domeniul asisten ... [+]

Acest curs online gratuit își propune să sensibilizeze profesioniștii din domeniul sănătății cu privire la rolul de Bioinformatica clinice si genomica in domeniul asistentei medicale de astazi. Vom ilustra modul în care disciplina clinica Bioinformatica ofera o punte importanta intre stiinta de margine de taiere si livrarea de medicina genomica in practica clinica. Prin înțelegerea rolului unui bioinformatician clinic va deveni clar modul în care acestea sunt parte integrantă a asigurării oportunităților benefice ale medicinii genomice sunt realizate pe deplin in ingrijirea pacientului.

Descoperiti potentialul de clinica Bioinformatica

Acesta este un moment interesant. Suntem acum incep sa secventa de gene intregi in clinica, informațiile cele mai personale pe care le putem avea pe un pacient. Noi putem începe să vedem modul în care variante ale genomului ar putea avea impact asupra sanatatii si putem direcționa medicament într-adevăr precis pentru fiecare pacient în parte. Acest lucru nu este lipsită de provocări. Genomul este o cantitate foarte mare de informații. Identificarea variantei cauzal (partea in genomul care poate provoca o schimbare în sănătate) este ca în căutarea unui ac în carul cu fân. Dar, ce înseamnă această frază înseamnă de fapt? Acest curs vă va lua în lumea unui bioinformatician clinică și vă arată ceea ce fac în spatele scenei atunci când a constatat că acul în datele genomice. Acesta va arăta, de asemenea, ceea ce se întâmplă în continuare și contribuția importantă clinică face bioinformatician la călătoria pacientului.... [-]

Regatul Unit UK Online
November 2019
Part time
5 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Exploreaza utilizarea și implicațiile nanotehnologiei în noi aplicații medicale Nanotehnologia este folosit pentru a controla și manipula materie de dimensiuni nanometric ... [+]

Explorați utilizarea și implicațiile nanotehnologiei în aplicațiile medicale noi Nanotehnologia este folosită pentru controlul și manipularea nanometriilor cu precizie nanometrică. Acest lucru poate fi atomi, molecule sau structuri biologice mai mari, cum ar fi ADN-ul sau celulele vii. Acest curs online explorează potențialul nanotehnologiei în aplicații medicale, pentru a crea noi dispozitive care pot fi utilizate pentru a diagnostica o boală sau de a monitoriza un tratament medical.

Ce subiecte vor acoperi ai? Introducere în tehnologia și știința nanotehnologiei. Relația dintre nanotehnologie și aplicații medicale. Impactul și consecințele posibile ale noilor tehnici de probleme etice și comportamentul în societate. Introducere în știința care stau la baza tehnologiei și a evoluției nanotehnologiei și a tehnicilor utilizate pentru a produce dispozitive care utilizează nanotehnologia. Nano și respirația: nas electronic; Nano și sânge: Lab-on-a-chip; Nano și urină: de detectare a cancerului. Exemple de cazuri în care noua tehnologie nu este o dezvoltare independentă, ci de întrebări sociale survine, și la rândul său, creează, de asemenea, noi întrebări sociale și etice. Ce vei obține? Descrie tehnologia și știința nanotehnologiei Investigarea relația dintre nanotehnologie și aplicația medicală Angajarea în știința de bază și tehnologii și tehnici folosite pentru fabricarea dispozitivelor nano Discutați întrebări sociale și etice care decurg din noile evoluții tehnologice în domeniul sănătății Care este cursul de? ... [-]
Regatul Unit UK Online
November 2019
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Învățați să vorbiți, să scrieți și să înțelegeți limba norvegiană de bază, cu acest curs gratuit, de patru săptămâni, de introducere a limbii străine introductive. ... [+]

Planificați să mergeți în Norvegia pentru a studia, a călători sau a munci? Vă interesează cultura norvegiană? Căutați cheia modelului scandinav? Sau un trol să se căsătorească?

Acest curs gratuit online vă va oferi abilitățile de bază de bază necesare pentru a vă face noi prieteni și pentru a face față situațiilor cotidiene, precum și a fi o piatră de temelie pentru o explorare ulterioară a limbii, societății și culturii norvegiene.

Faceți o introducere în limba norvegiană

Acest curs de patru săptămâni vă va oferi o introducere în limba norvegiană, o limbă vorbită de aproximativ 5 milioane de persoane. Veți învăța limba și gramatica de bază prin învățarea activă. După finalizarea acestui curs, veți putea participa la conversațiile de zi cu zi.... [-]

Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Când au fost întrebați cine este clientul lor, antreprenorii aspiranti spun adesea "oricine". Acest lucru nu a putut fi mai departe de adevăr. Acest curs online gratuit v ... [+]

Acest curs face parte din programul de afaceri online de succes, care vă va permite să lanseze, pe piață și de a rula propria afacere online de succes.

Când au fost întrebați cine este clientul lor, antreprenorii aspiranti spun adesea "oricine". Acest lucru nu a putut fi mai departe de adevăr. Acest curs online gratuit vă va ajuta să înțelegeți cum puteți utiliza cercetarea primară și secundară, pentru a identifica strategiile corecte ale clienților și de implicare de design pentru a atrage și de a le reține.

Să înțeleagă datele și de a descoperi clientul dvs.

Acest curs vă va prezenta modul în care, în cazul în care și de ce să adune date și cum să-l folosească pentru a crea personas clienților și strategii de marketing.... [-]

Regatul Unit UK Online
November 2019
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Aflați cum să utilizați strategii de stabilire a prețurilor pentru a mări veniturile firmei dvs. și pentru a stabili prețul potrivit pentru persoana potrivită la momentul ... [+]

Cum își gestionează companiile aeriene, hoteluri, stațiuni și alte organizații prețurile lor? De ce aceste prețuri se pare că nu au legătură cu costurile și sunt diferite pentru fiecare consumator? Și care este logica și strategia care stă la baza acestor prețuri?

Deschideți caseta neagră a strategiei de stabilire a prețurilor și a gestionării veniturilor

Acest curs gratuit online va deschide caseta neagră de gestionare a veniturilor - strategia generalizată de stabilire a prețurilor pe care călătoriile, timpul liber și alte industrii le utilizează pentru a genera venituri suplimentare, prin stabilirea prețurilor în funcție de preferințele și disponibilitatea oamenilor de a plăti.... [-]

Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Aflați ce înseamnă învățarea online și dezvoltați abilitățile de a studia online fără a vă pune în așteptare restul vieții. ... [+]

Dezvoltați abilitățile de care aveți nevoie pentru a face succesul învățării on-line

Internetul joacă un rol mai important în munca noastră și în viața socială. Dar ați studiat online?

Studierea la o universitate de campus nu este pentru toată lumea. Dacă aveți responsabilități de îngrijire, doriți să vă recalificați cariera sau doriți să câștigați în timp ce învățați, atunci studiul online poate fi pentru dvs.

În acest curs online, veți afla ce învățare online este și ce vă poate oferi. Veți descoperi abilitățile necesare studiului online; să-ți evaluezi abilitățile; să examineze modul în care elevii formează comunități online; și să învețe cum să beneficieze de aranjamente flexibile de studiu și tutori dedicați.... [-]

Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
2 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

În acest curs veți construi o gamă de instrumente muzicale electronice, utilizând limbajul Javascript și API-ul Web Audio. Vi se va afișa linia de linie cum să program si ... [+]

În acest curs veți construi o gamă de instrumente muzicale electronice, utilizând limbajul Javascript și API-ul Web Audio. Vi se va afișa linia de linie cum să program sintetizatoare interactive, mașini cu tambur și sisteme de muzică, chiar algoritmice care pot genera în mod automat muzica. Vei fi arătat de asemenea modul în care să se dezvolte interfețe de utilizator cu butoane, cursoare si alte elemente. Software-ul de muzică și interfețele de utilizator de a face va rula în orice browser web care suportă Web Audio API, inclusiv Safari pe iOS și Chrome pe Android.

La sfarsitul acestui curs, va fi capabil să:

punerea în aplicare de sinteză a sunetului u... [-]
Regatul Unit UK Online
November 2019
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Explorați ce este cercetarea și de ce este atât de important pentru noi toți. Aflați cum să luați decizii bazate pe dovezi. ... [+]

Imaginați-vă o lume fără cercetare, unde guvernele realizează o politică bazată pe hunches, iar producătorii eliberează produse fără testare.

Cercetarea ne permite să rezolvăm problemele la scară globală și să luăm decizii bazate pe dovezi.

În timpul acestui curs, veți primi o introducere în ceea ce privește cercetarea și de ce este atât de important pentru noi toți. Veți învăța concepte fundamentale de cercetare, veți întâlni cercetători de vârf care lucrează la problemele din lumea reală și veți identifica o zonă de interes pentru propria dvs. cercetare.

Ce subiecte vei acoperi?Contribuția cercetării la societateIntroducere în concepte fundamentale de cercetare, inclusiv: Dovezi bazate pe luarea deciziilorParadigme și abordări de cercetareCe veți obține?... [-]
Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
2 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Explorați teoriile despre migrație în profunzime și aflați cum migrația este un fenomen constant în întreaga istorie umană. ... [+]

Deplasați dincolo de titluri despre migrație

În cel de-al doilea curs din seria din două părți, veți afla despre diferite modele teoretice care încearcă să explice de ce începe migrarea și de ce continuă. Veți explora migrația ca o caracteristică structurală a societăților noastre și vom examina alegerile individului de a migra. Veți avea în vedere rolul rețelelor și instituțiilor în mișcarea oamenilor. De asemenea, veți auzi de la experți internaționali cum teoriile migrației ne pot ajuta să înțelegem cazuri de migrație a forței de muncă în diferite regiuni ale lumii.

Ce subiecte vei acoperi?Înțelegerea migrației ca fenomen globalDe ce începe migrarea?Cum continuă migrația?Abordări teoretice în practicăCe veți obține?... [-]
Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
3 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Aflați cum să vă implicați profesional în predarea, susținerea și guvernarea instituțiilor de învățământ superior. ... [+]

Asistenții studenți sunt membri de personal valoroși la Universitatea din Groningen. În prezent, peste 700 de studenți preiau îndatoriri de predare, funcții de rol de sprijin, funcții de conducere și multe alte responsabilități.

Dar cum să vă pregătiți pentru un post de asistent student? Care este comportamentul profesional? Cum să facem față situațiilor dificile din clasă? Cum să susținem studenții de anul întâi? Aceste și alte întrebări vor fi acoperite în acest curs.

Ce subiecte vei acoperi?Beneficiile implicării studenților în organizațieComportamentul profesional în învățământul superiorPrincipiile de bază ale designului învățământului superiorPregătirea claselorPredarea unei claseEvaluareMentoring și feedbackReprezentarea studențilorStudii de caz în învățământul superiorCe veți obține?... [-]
Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
5 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Explorați istoria și semnificația Coranului Birmingham și călătoria sa din Orientul Mijlociu din Orientul Mijlociu până în Marea Britanie contemporană. ... [+]

Descoperiți povestea din spatele unuia dintre cele mai vechi manuscrise islamice din lume

Coranul Birmingham este unul dintre cele mai vechi manuscrise islamice supraviețuitoare. Acest curs va explora originile și călătoria Coranului Birmingham din inimile islamice, semnificația Coranului Birmingham, metodele folosite pentru determinarea vârstei sale și modul în care este îngrijită la Cadbury Research Library, Universitatea din Birmingham . Aflați cum să identificați caracteristicile manuscriselor Qur'anului și cum au influențat artele cărții în cultura manuscrisă islamică. De asemenea, veți afla mai multe despre colecția Mingana a manuscriselor din Orientul Mijlociu și despre relevanța acestora pentru secolul XXI.... [-]

Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Îmbunătățiți-vă înțelegerea biologiei complexe din spatele problemelor sociale care afectează fiecare dintre noi și societatea. ... [+]

Explorați biologia din spatele problemelor complexe despre care ați citit în știri

Adesea citim știri pe baza biologiei pe care nu le înțelegem suficient pentru a ne forma o opinie.

Pentru a putea interpreta concepte biologice complexe - determinismul genetic, clonarea, ingineria genetică, lupta împotriva îmbătrânirii, eugenia, selecția artificială sau moștenirea inteligenței - avem nevoie de cunoștințe pe care nu le putem avea.

Aici poate ajuta acest curs online. Acesta oferă o introducere de bază în biologia din spatele acestor idei - folosirea lecțiilor și interviurilor cu experții - pentru a înțelege implicațiile acestora în domeniile științelor sociale și umaniste.... [-]

Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
3 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Aflați mai multe despre cum schimbă lumea digitală a muncii și cum vă puteți dezvolta cu succes cariera în era digitală. ... [+]

Dezvoltați-vă cariera cu abilități digitale

Tehnologia digitală atinge acum aproape fiecare aspect al vieții noastre, inclusiv munca. În acest curs, veți explora modul în care puteți construi o carieră de succes în era digitală. Veți avea o privire mai atentă asupra sensului digital și asupra modului în care a schimbat modul în care lucrăm.

Veți explora, de asemenea, diferitele căi pe care le-ați putea lua pentru a vă dezvolta cariera și ce rol poate juca digital în acestea. În plus, veți afla, de asemenea, despre abilitățile cheie pe care trebuie să le dezvoltăm în acest nou mediu și cum puteți găsi sprijin și continuați să învățați să vă atingeți obiectivele.... [-]

Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
2 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Aflați cum să utilizați mediile sociale pentru afaceri, de a crea o prezență socială în mass-media pentru a măsura succesul. ... [+]

Aflați cum să utilizați în mod eficient medii sociale pentru afaceri

Are afacerea dvs. să utilizeze medii sociale? Aflați de ce social media este relevantă pentru afacerile de astăzi și cum o puteți utiliza pentru a vă stabili și a îmbunătăți marca.

Veți afla despre pașii cheie în promovarea mărcii dvs. prin intermediul rețelelor sociale, inclusiv stabilirea obiectivelor campaniei, identificarea publicului țintă și a canalelor corecte, crearea de conținut implicat și gestionarea prezenței. De asemenea, veți examina exemple de diferite canale media sociale, sfaturi pentru utilizarea acestora și cum puteți măsura succesul și puteți îmbunătăți campaniile.... [-]

Regatul Unit UK Online
January 2020
Part time
2 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Aflați importanța guvernanței globale și explorați procesele și instituțiile care găsesc soluții pentru provocările globale. ... [+]

Țările de pe glob sunt din ce în ce legate și depind una de cealaltă. Acest lucru poate duce la tensiuni și confuzii. Acest curs vă va oferi o busolă pentru a naviga în lumea noastră interconectată.

Veți afla totul despre guvernarea globală, care vizează o cooperare sporită între națiuni și de ce este vitală. Veți explora, de asemenea, procesele complexe și instituțiile care vizează gestionarea provocărilor și problemelor globale, învățând modul în care o mare varietate de părți interesate pot face guvernarea globală un loc de muncă dificil.

Ce subiecte vor acoperi ai? Vizibilitatea și invizibilitatea: summiturile internaționale și normele guvernanței globale. Setul de instrumente globale de reglementare: lege greu și lege soft Mecanisme de guvernanță mixte Dincolo de soluțiile de stat la stat: parteneriatele public-privat Ce vei obține? ... [-]
Regatul Unit UK Online
November 2019
La zi
Part time
4 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
FutureLearn

Acest curs online gratuit se concentrează pe faza de planificare a începe o mică afacere on-line și va introduce ceea ce trebuie să faceți pentru claritate și acțiune. ... [+]

Acest curs online gratuit se concentrează pe faza de planificare a începe o mică afacere on-line și va introduce ceea ce trebuie să faceți pentru claritate și acțiune.

Înțelegerea de afaceri on-line și e-commerce

Cu atât de multe moduri de a opera on-line, este important să înțelegeți ce afacerea dvs. este și în cazul în care se potrivește. Ne vom lua prin diferențele dintre diversele forme de modele de afaceri on-line, pentru a vă ajuta să decideți direcția cea mai bună.

Ne va ajuta să dezvolte un plan de afaceri sau de model de afaceri panza să se concentreze gândirea pe cele mai bune oportunități pentru afacerea dvs. online. Vei înțelege cum să folosească cercetarea primară și secundară pentru a identifica clientul dvs. cel mai valoros.... [-]