FutureLearn

Introducere

Citește Descrierea Oficială

La FutureLearn, Dorim să inspire învățare pentru viață. De aceea noi oferim o selecție variată de cursuri online gratuite, de înaltă calitate și de conținut de la unele dintre universitățile de frunte din lume și alte instituții culturale deosebite.

Scopul nostru este de a conecta elevii din toate colturile lumii cu educatori de înaltă calitate și unul cu altul. Noi credem că învățarea ar trebui să fie o experiență plăcută, socială, cu o mulțime de oportunități de a discuta și de a reflecta asupra a ceea ce ați studiat, în scopul de a face descoperiri proaspete și să formeze noi idei.

Cursurile sunt livrate cu un pas la un moment dat și sunt accesibile pe mobil, pe tabletă și desktop-ul, astfel încât să puteți potrivi de învățare în jurul viața ta, mai degrabă decât viața ta în jurul valorii de învățare.

Suntem o companie privată deținută în întregime de Open University, cu beneficiul de peste 40 de ani de experienta lor în procesul de învățare la distanță și educație on-line. Partenerii noștri se numără peste 80 dintre cele mai bune universitati din Marea Britanie și internaționale, precum și instituții cu o arhivă imensă de material cultural și educativ, inclusiv British Council, Biblioteca Britanică, și Muzeul Britanic.

De ce functioneaza

FutureLearn vă oferă o modalitate nouă și puternică de a învăța on-line. Fiecare curs a fost proiectat în conformitate cu principiile învățării eficiente, prin povestiri, discuții, învățare vizibile, și folosind sprijinul comunității pentru a sărbători progrese.

Învățare prin povestiri

Fiecare universitate parteneră a proiectat o experiență de învățare completă, prezentată de academicieni de frunte în domeniul lor. Mai degrabă decât prelegeri clasă lungi de difuzare, idei sunt introduse prin clipuri video de înaltă calitate și articole. Puteți discuta atunci ceea ce ați învățat, testarea noul dvs. de cunoștințe cu chestionare interactive care ofera raspunsuri utile si posibilitatea de a încerca din nou, în cazul în care un răspuns este greșit. Fiecare curs spune o poveste, pas cu pas, cu provocări și sfaturi utile de-a lungul drum, pentru a testa și de a construi înțelegerea dumneavoastră.

Discuție pentru învățare

Noi învățăm cel mai bine atunci când ne împărtășim și dezbate idei cu colegii care învață, să înțeleagă diferitele lor experiențe și perspective și pentru a umple golurile din propria noastră cunoaștere. Dar nu toată lumea place să fie socială, astfel încât în ​​loc să trimită elevii noștri off la forumuri de discuții separate puteți adăuga comentarii alături de conținut.

Puteți începe prin citirea ceea ce alți oameni au de spus despre acest subiect, și apoi se alăture atunci când sunteți gata. În cazul în care vă place în mod special un comentariu, puteți alege să urmeze autorul său, astfel încât să puteți găsi cu ușurință oamenii și comentariile care sunt de cel mai mare interes pentru tine.

Vom pe baza acestor concepte de "discuție în context," și "după" în lunile următoare, astfel încât învățarea socială se simte mai puțin ca o conversație forțată și mai mult ca un chat cu prietenii despre ideile tale și ce ai învățat.

învățare vizibil

O modalitate de a spori de învățare este de a face procesul vizibil, astfel încât să știi ce urmează, în cazul în care vă aflați în curs și cât de departe ați ajuns. Lista To Do vă oferă o imagine de ansamblu a cursului, care prezintă activitățile pentru fiecare săptămână, și păstrând o evidență a ceea ce ați finalizat.

Pagina profil oferă un rezumat al propriei activități, inclusiv cursuri de dumneavoastră și orice comentarii pe care le-ați făcut. Vom fi extinderea acestora cu panouri indicatoare suplimentare pentru curs și indicații referitoare la progresul.

învățare comunitară a sprijinit

Un model intensiv de îndrumare nu poate lucra pentru cursuri gratuite masiv la scară, așa că avem nevoie pentru a oferi suport on-line, fără o rețea mare de tutori. Solutia este de a valorifica puterea comunității, în cazul în care cursanții pot folosi imediat abilitățile nou dobândite prin schimbul de cunoștințele lor cu semenii lor.

Ca urmare a altor cursanți face parte dintr-un sistem puternic, noi construim care vă va permite să recunoască contribuțiile bune și de a promova oameni care oferă sfaturi utile și pentru a dezvolta propria reputație. In acest fel, succesul nu vine doar de la trecerea unei misiuni și completarea unui curs, dar, de asemenea, de a face o contribuție la FutureLearn comunitate.

învățare socială masiv la scară

Toate aceste abordări trebuie să lucreze cu un număr mare de elevi, astfel încât comentariile nu clipesc doar trecut, iar reputatia poate fi construit în timp. De aceea, am decis să creeze o nouă platformă de învățare socială masiv la scară, bazându-se pe expertiza de la Open University, BBC, designeri de social media, precum și nostru FutureLearn Parteneri. Este un nou mod de învățare.

notițe

învățare vizibil este inspirat de lucrarea lui John Hattie, pentru a afla mai multe informații, accesați visible-learning.org.

Principiile noastre

Zece principii care ghidează modul în care ne-a proiecta și construi FutureLearn.

Deschis

Ori de câte ori este posibil, încurajăm partenerii noștri pentru a face conținutul curs deschis și detectabilă, pentru a lega la cele mai bune de web și să ia parte la discuții on-line. Ne străduim să facem conținutul cursului accesibil pe cât mai multe dispozitive posibil și pentru toți vizitatorii. Noi împărtășim procesul nostru de dezvoltare și raționamentul din spatele deciziilor noastre de afaceri prin canale, cum ar fi blog-ul nostru.

Ascultați-elevii noștri

Feedback-ul de la elevii noștri se află în centrul procesului nostru de dezvoltare: atât în ​​ceea ce privește conținutul cursului și caracteristici ale platformei. Noi constant itera și de a îmbunătăți pe baza feedback-ului și observarea modului în care oamenii învață. Noi de presă caracteristici cât mai repede posibil și să învețe de la cât de real oameni le folosesc. Și apoi le facem mai bine.

A spune povesti

Narativă este importantă. Ne dorim să inspire elevii noștri să meargă într-o călătorie și să știe unde se află și în cazul în care pentru a merge în continuare. Narativul include ori pentru a viziona, asculta și citi, spațiu pentru conversație, momente de liniște și culminante de evaluare. Noi folosim povestiri pentru a comunica idei în moduri distractive și captivante. Si ne-am lăsa întotdeauna elevii prinde din urmă.

conversație Provoac

Conversație se întâmplă în context și este parte integrantă a experienței de învățare. interacțiunile sociale sunt deschise în mod implicit pentru a încuraja învățarea pentru fapta altuia și să permită tuturor să beneficieze de discuție. Noi încurajăm pe toți să fie sociabil, deoarece unul dintre cele mai bune moduri de a învăța este prin a vorbi cu alții.

Embrace masivă

Noi profite de oportunitățile pe care un număr mare de oameni de învățare împreună conduce la obținerea: cunoștințele de specialitate care există în cadrul grupului; numărul de oameni online, împreună la un moment dat; modul în care ideile curg în jurul unei rețele; și modul în care mulțimile pot ajuta la suprafață cel mai bun conținut. Și, învățăm de la vizionarea modul în care un grup mare de elevi să se comporte.

Creați conexiuni

Noi încurajăm elevii să facă conexiuni pentru a oferi sprijin reciproc, provocare ideile lor și de a elimina singurătatea de învățare la distanță. Noi creăm spații pentru grupuri mici să se reunească și să ajungă la înțelegeri comune.

Nu te complica

Încercăm să evităm complexitatea ori de câte ori este posibil. Noi folosim limba în jos pe pământ și de a face experienta la fel de prietenos și primitor putem, și să încurajeze partenerii noștri la fel. Noi de proiectare pentru cazurile obișnuite de utilizare. Dacă o caracteristică este utilă, dar numai pentru câteva, vom rezista tentatiei de ao include, în scopul de a menține platforma ușor de utilizat de către toți.

Învăța de la alții

Împrumutăm de la cele mai bune de radiodifuziune, jocuri și social media pentru a crea o experiență de învățare angajarea și plăcută. Ne bazăm pe cunoștințe vaste și experiență care există în Open University și între consorțiul de parteneri, care vor împărtăși, de asemenea, bogăția lor de experiență ca educatori între ele, pentru a crea cel mai bun produs final.

celebrăm progresul

Noi motiva elevii noștri prin spargerea călătoriei în pași mici. Fiecare pas este muscatura de dimensiuni pentru a face vizibilă de învățare, ajuta cursanții văd progresul rapid și să reflecteze în mod regulat cu privire la ceea ce au învățat. Noi sarbatorim fiecare pas al progresului, mici și mari. Nu există nici un lucru, cum ar fi abandonul: încurajăm elevii să ia din experiența cât mai puțin sau la fel de mult cum doresc.

Embrace FutureLearners

Dorim sa cream o comunitate de cursanți pe tot parcursul vieții, și să ofere pietrele pas cu pas de la o călătorie la alta. Vizitatorii noștri sunt FutureLearners, studenții dintr-o anumită universitate.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Online Cursuri » Vedea Health Cursuri » Vedea Law Cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Course : Big Data and the Environment

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă November 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

[+]

Ce subiecte vor acoperi ai? Puterea de calcul, prelucrarea și stocarea datelor de mediu [-]

Course : Blended Learning Essentials: Getting Started

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă November 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

[+]

Ce vei obține?

Până la sfârșitul cursului, veți putea să ...

Evaluați numeroasele instrumente gratuite sau accesibile disponibile acum pentru a îmbunătăți predarea și învățarea. [-]

Course : Environmental Challenges: Hierarchy in Property Rights

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

[+]

De ce să se alăture cursului?

Creșterea populațiilor și schimbările sociale sunt presiuni asupra relației noastre cu mediul.

[-]

Course : Filmmaking and Animation in the Classroom

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

[+]

Aflați cu Into Film - caritatea educației pentru film

Care este cursul de? [-]

Course : Inside IELTS: Preparing for the Test with the Experts

Online Cu jumătate de normă 5 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Aflați despre abilitățile de care aveți nevoie pentru IELTS Academic pe acest curs gratuit de la Cambridge English, producătorii testului. [+]

Vă întrebați ce competențe aveți nevoie pentru succesul testului IELTS Academic? Poate vrei să știi cum examinează examenele IELTS nivelul tău sau cum îți îmbunătățești scorul? Acest curs vă va ajuta să găsiți răspunsurile, să înțelegeți cum să studiați pentru test și să vă dezvoltați abilitățile de limba engleză.

Veți interacționa cu experții și cursanții din întreaga lume. Veți avea, de asemenea, șansa de a încerca sarcini autentice de practică IELTS și de a afla ce competențe testează și cum sunt marcate.

IELTS este deținută în comun de British Council, IDP: IELTS Australia și Cambridge English Language Assessment.

Ce subiecte vor acoperi ai? Conținutul testului IELTS Academic Abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți scorul IELTS Modul în care candidații IELTS sunt evaluați Gama de sarcini pe care trebuie să le finalizați în testul IELTS și abilitățile pe care le testează aceste sarcini Unele dintre abilitățile de care aveți nevoie atunci când studiați la universitate unde limba engleză este limba de predare Ce vei obține? ... [-]

Course : Introduction to Process Mining with ProM

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

[+]

Execută tehnici de analiză minieră a proceselor de bază și interpretează corect rezultatele; Obțineți informații concrete despre proces și date concrete (de la propriile) date de eveniment. Ce vei obține?

Până la sfârșitul cursului, veți putea să ...

Identificați datele evenimentului potrivite pentru analiză Aplicați diferite tehnici de exploatare a proceselor în instrumentul Lite ProM până la jurnalele de evenimente Interpretați rezultatele diferitelor tehnici de exploatare a proceselor în instrumentul Lite ProM Descrieți fluxul de proces, pe baza datelor despre eveniment Îmbunătățiți procesele bazate pe analiza minelor procesuale a datelor evenimentului Care este cursul de? ... [-]

Course : Propaganda and Ideology in Everyday Life

Online Cu jumătate de normă 5 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

[+]

Perspective interdisciplinare privind ideologia din politică, istorie, sociologie, clasică, psihologie și studii media Relația dintre astfel de activități de zi cu zi, cum ar fi consumul, gătitul și trăirea în spațiile urbane cu convingeri politice Ce vei obține?

Până la sfârșitul cursului, veți putea să ...

Evaluați utilitatea diferitelor metodologii academice pentru înțelegerea ideologiilor Comparați propaganda produsă de regimuri din întregul spectru politic Discutați despre modul în care idealurile și valorile politice călătoresc între diferite perioade istorice și contexte culturale Explorați modul în care imaginile și spațiile reflectă și modelează ipotezele ideologice [-]

Course : Study UK: a Guide for Education Agents and Counsellors

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

[+]

Până la sfârșitul cursului, veți putea să ...

Identificați principalele aspecte ale educației din Marea Britanie și asigurarea calității Colaborați și învățați de la colegii dvs. prin implicarea în comunități de practică Explorați resursele cheie pentru consilierea studenților Identificați aspecte ale practicii dvs. profesionale pentru a se dezvolta Explorați principalele domenii ale conduitei etice pentru agenți, consilieri și consilieri Demonstrați înțelegerea aplicațiilor de intrare specializate Care este cursul de?

Acest curs este destinat în primul rând studenților care doresc să vină în Marea Britanie să studieze, inclusiv consilierii școlari, agenții de învățământ și cei interesați să devină agenți de educație. Potențialii studenți și cursanții care sunt interesați să vină în Regatul Unit pentru a studia vor găsi, de asemenea, cursul informativ și util. Limba engleză la nivelul B1 privind CEFR este necesară.... [-]


Course : What Influences Property Value?

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

[+]

Acest curs online a întrebat: ce face mai multe proprietăți mai valoroase decât altele?

În acest curs, am deblocat unele dintre misterele valorilor proprietății; Reflectat pe faptul dacă prețurile locuințelor cresc întotdeauna; A explorat opțiunile de carieră legate de proprietate; A considerat influența ratelor dobânzilor și a inflației asupra prețurilor locuințelor; A explorat influența apropierii de diverse facilități și demografice asupra cererii de proprietate; Și au accesat și interpretat unele date privind prețurile proprietății.

Ce vei obține?

Până la sfârșitul cursului, veți putea să ...

Familiarizați-vă cu limba proprietății Explorați o varietate de oportunități de carieră și de investiții în proprietate Explorați diverse caracteristici ale terenurilor care influențează valoarea acestora Accesați și interpretați unele date privind prețurile proprietății Care este cursul de? ... [-]

Course : World War 1: A History in 100 Stories

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 5 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

[+]

Care este cursul de?

Acest curs este pentru oricine are interes în istorie. Nu este necesară sau se așteaptă cunoașterea prealabilă dincolo de cunoașterea generală a evenimentelor din primul război mondial.

[-]

Course about Gabriel García Márquez: Power, History and Love

Online Cu jumătate de normă 8 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

[+]

Acest curs vă va permite să:

Dobândiți capacitatea de a stabili relații între lucrările sale literare Ce vei obține? Care este cursul de? [-]

Course about Korea in a Global Context

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Din punct de vedere geopolitic, Coreea de Sud este situat în nord-estul Asiei, o regiune din care aproape toate tensiunea de securitate în Asia de Est apare. Luați în considerare, de exemplu, în picioare lung rivalitatea chino-japonez și disputele teritoriale nerezolvate în Marea Chinei de Est. [+]

Coreea de Sud este într-un moment critic, în special din perspective globale.

Înțeleg geopolitica și securitatea

Din punct de vedere geopolitic, Coreea de Sud este situat în nord-estul Asiei, o regiune din care aproape toate tensiunea de securitate în Asia de Est apare. Luați în considerare, de exemplu, în picioare lung rivalitatea chino-japonez și disputele teritoriale nerezolvate în Marea Chinei de Est. Se spune adesea că disputele teritoriale dintre Tokyo și Beijing au ajuns la un „punct de fierbere.“ De asemenea, amenințările de securitate persistente reprezentate de arme nucleare din Coreea de Nord și rachete cu rază lungă nu pot fi luate ușor. Cele mai multe dintre toate, ascensiunea Chinei și «reechilibrare» din Statele Unite spre Asia, este de natură să genereze o nouă dimensiune a politicii globale de putere.... [-]


Course From Notation to Performance: Understanding Musical Scores

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni February 2019 Regatul Unit UK Online

[+]

Doriți să învățați diferite tehnici pentru a asculta și a înțelege muzica?

Acest curs online gratuit oferă o prezentare generală a modului de înțelegere a unui scor muzical și o privire asupra a ceea ce fac muzicienii profesioniști cu notația pe care o conțin. Veți învăța cum să conectați notația pe care o vedeți cu muzica pe care o auziți, de la scurte melodii familiare la un scor orchestral complet.

Concentrându-se pe lucrările lui Mozart, Schubert, Beethoven și Mahler, vă vom prezenta un pianist, un mic grup de camere și un dirijor care va explica modul în care acestea produc performanțe memorabile din notele de pe pagină.

Care este cursul de?... [-]


Course in Academic Integrity: Values, Skills, Action

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

[+]

Cele mai multe raționalizări comune folosite pentru a scuza lipsa de onestitate academică Se ocupă cu evenimente neașteptate care pot contribui la lipsa de cunoștințe academice [-]

Course in Assessment for Learning in STEM Teaching

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

[+]

Identificarea principalelor principii de evaluare pentru învățare Judecă o parte din literatura de cercetare cu privire la evaluarea pentru învățare Reflectați asupra rolului dialogului intenționat în sprijinirea predării într-un mod formativ Explicați caracteristicile cheie ale unei întrebări balama puncte Îmbunătățirea capacității de a crea întrebări balama puncte printr-un proces de proiectare și de evaluare inter pares Contribuie la un depozit de crowdsourcing de întrebări balama puncte Colaborați cu colegii, educatori și mentori pentru a încerca activitățile și cota de gândire, în scopul de a ajuta la practica de schimbare Evaluează o serie de idei practice care pot fi folosite pentru a obține probe de la elevi Colectarea și analizarea probelor de la elevii cu privire la schimbările implementate în clasă, în scopul de a reflecta critic asupra practicii proprii, în scopul de a acorda prioritate următorii pași în dezvoltarea proprie [-]

Course in Becoming a Digital Citizen: an Introduction to the Digital Society

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

[+]

Participarea efectivă în societatea noastră necesită tot mai mult capacitatea noastră de a se angaja online. Aceasta nu este doar o chestiune de abilități tehnice - la fel ca și în societatea noastră fizică, există comportamente adecvate și responsabile pe care trebuie să le dobândim.

În acest curs, vom investiga și vom explora conceptul societății digitale. Vom analiza modul în care valorile personale și judecățile etice influențează participarea noastră online și modul în care se pot aplica noile tehnologii pentru a rezolva unele dintre problemele cu care s-ar putea confrunta. Prin toate acestea, vom dezvolta capacitățile dvs. digitale și cunoașterea implicațiilor culturale și etice ale utilizării tehnologiilor digitale și vom încerca să stabilim abilitățile necesare pentru a deveni un cetățean digital eficient și de succes.... [-]


Course in Big Data: Statistical Inference and Machine Learning

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

[+]

Ce software-ul sau instrumentele de care aveți nevoie?

Vei fi folosind următoarele instrumente gratuite. Vă rugăm să revedeți site-urile de produse de mai jos pentru a vă asigura că sistemul dvs. îndeplinește cerințele minime: R și R Studio Desktop (ediție open source) Veți termina exerciții practice folosind R Studio, deci trebuie să fiți suficient de familiari cu R pentru a:

instalați un pachet [-]

Course in Bioprinting: 3D Printing Body Parts

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni June 2019 Regatul Unit UK Online

[+]

Acest curs online povestește povestea acestei revoluții, introducându-vă la biomaterialele obișnuite și tehnicile bioprinting.

Ce subiecte vor acoperi ai? Caracterul multidisciplinar al bioprintului clinic 3D Avantajele și limitările software-ului de modelare 3D pentru bioprinting Procesul de tipărire 3D (problema, proiectarea, selectarea materialului și fabricarea obiectului) Studii de caz ale biomaterialelor care îmbunătățesc viețile (de exemplu Robohand, călcâi de titan, implanturi de glaucom) Natura și variația materialelor pentru proteze și suporturi structurale folosite în bioprinting 3D Diferența dintre un implant și o proteză Cercetarea bioactivă inovatoare (de exemplu, cartilagiul, biopienii, regenerarea pielii) Problemele etice și de reglementare implicate în tratamentele medicale noi și viitorul bioprintului 3D [-]

Course in Business Fundamentals: Customer Engagement

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni April 2019 Regatul Unit UK Online

[+]

Relația de marketing nu se limitează doar la tranzacțiile de afaceri și consumatori. Fie că sunteți în sectorul public, militar sau chiar o tehnologie start-up, veți afla cum sunt aplicabile în egală măsură relațiile organizațiilor au cu părțile interesate, cum ar fi investitorii idei dezvoltate în contextul clienților, precum și alte departamente din o organizație mare.

Ce vei obține? Să evalueze și să aprecieze problemele etice din jurul relațiilor de marketing. Care este cursul de?

Acest curs este destinat pentru oricine caută să dezvolte și să consolideze relațiile cu clienții lor sau a altor părți interesate și nu necesită nici o experiență anterioară de a studia relația de marketing.... [-]


Course in Business Fundamentals: Effective Networking

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 săptămâni February 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

[+]

De ce să se alăture cursului?

Crearea de rețele este o abilitate fundamentală, care vă va ajuta să preia controlul asupra carierei tale. Acest curs online gratuit introduce principiile de rețea ca o abilitate fundamentală pentru a ajuta la dezvoltarea brand-ul personal în lumea muncii.

Construi rețeaua și brandul personal on-line și în lumea reală

Veti ambarcațiune, și de a primi feedback cu privire la, un pas lift, o scurtă declarație despre rolul și talentele. Vei invata cum sa analizeze valoarea conexiunilor dvs., dacă sunteți în căutarea unui nou loc de muncă sau care caută modalități de a fi mai eficiente în poziția dumneavoastră curentă. Cursul va acoperi, de asemenea, strategii de auto-prezentare, păstrând legătura cu conexiunile și asigurându-se că relațiile de rețele se bazează pe un beneficiu reciproc și încredere.... [-]


Course in Business Fundamentals: Project Management

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

[+]

Până la sfârșitul cursului, veți putea să ...

Universitatea Open nu funcționează în Cuba, Iran, Coreea de Nord, Sudan și Siria.

[-]

Course in Business Futures: Sustainable Business Through Green HR

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

[+]

Definirea sustenabilității din punct de vedere ecologic și a resurselor umane Identificați etapele de durabilitate și factorii de schimbare a unei afaceri durabile Definirea și aplică instrumente și strategii de resurse umane verzi Dezvoltarea resurselor umane verde ca un concept pentru organizații pentru a realiza dincolo de respectarea normelor Exploreaza conceptul de abordare triplă linie de vârf pentru durabilitate Explorați elementele de HR verzi și legăturile dintre durabilitatea ecologică și umană Judecă efectivă a strategiilor de afaceri și abordări pentru durabilitate Care este cursul de?

Acest curs se adresează profesioniștilor și studenților în disciplinele de operațiuni, finanțe, marketing sau resurse umane, care doresc să afle mai multe despre practicile de resurse umane Green durabile.... [-]


Course in Challenging Wealth and Income Inequality

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

[+]

Vei explora multe alternative diferite pentru a realiza o lume mai egală pentru generațiile viitoare.

Ghizii de curs sunt Dr. Jerome De Henau, lector in economie la Open University, și Jonquil Lowe, lector în Finanțe Personale la The Open University.

Ce subiecte vor acoperi ai? Ceea ce se înțelege prin „inegalitate“ și modul în care aceasta este măsurată. Comparațiile de inegalitate între țări, diferite grupuri de persoane și generații. De ce este important inegalitate. Controverse în jurul valorii de inegalitate. Cauzele, consecințele, natura și impactul inegalității, în special în ceea ce privește locuințele și pensii. Implicațiile inegalității pentru planificarea financiară individuală pentru dreptul de proprietate acasă și economisirea de pensii. [-]

Course in Exploring Anatomy: the Human Abdomen

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

[+]

Luați în considerare, de cercetare și de a discuta despre diferentele cheie dintre diviziunile simpatici și parasimpatici ai sistemului nervos autonom. [-]

Course in Finance Fundamentals: Financial Services after the Banking Crisis

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

[+]

Cel mai important este cum funcționează acum industria pentru consumator?

Care este cursul de? [-]

Course in Functional Programming in Haskell: Supercharge Your Coding

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 6 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

[+]

Tehnici pentru programele de structurare de dimensiune trivială Dezvoltarea unor instrumente parsing personalizate cu suport pentru bibliotecă Interpretăm structuri de date și interfețe funcționale folosind tipuri Aplică metode formale pentru a dovedi proprietățile programelor funcționale Dezvolta, modifica, și de a explora cod folosind instrumente standard de platforma Haskell De ce un program de Justify utilizează monade standard comune (inclusiv IO și poate) Exploreaza combinatoare standard, pentru operarea pe liste Care este cursul de?

Acest curs este destinat pentru studenții care au deja o experiență de cel puțin un limbaj de programare, cum ar fi Python sau Java. ... [-]


Course in Global Systems Science and Policy: an Introduction

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

[+]

Politica la toate nivelurile, de la indivizi la lume: vom începe cu probleme politice la scară globală și națională. Cum pot fi abordate aceste probleme?

[-]

Course in Homo Floresiensis Uncovered: The Science of ‘the Hobbit’

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

[+]

Colectarea și un raport privind cercetarea de actualitate cu privire la Homo floresiensis Reflectați asupra modului în care Hobbit-ul se încadrează în povestea mai largă a evoluției umane și necesitatea de a continua cercetarea și expertiza pentru a aborda întrebările fără răspuns [-]

Course in Management and Leadership: Growing as a Manager

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

[+]

Ce vei obține? Descrie conceptele de management și leadership Să înțeleagă și să evalueze diferite stiluri de învățare și de management Să identifice necesitatea și importanța datelor ca probă în procesul de luare a deciziilor bune Să identifice și să definească noțiunea de "părțile interesate și pentru a obține o înțelegere de ce acestea sunt importante Și începe să dezvolte procesul de desfășurare a planificării dezvoltării personale Care este cursul de? [-]

Course in Online Business: Customer Profiling for Success

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

[+]

Să identifice care sunt clienții / consumatorii dvs. prin analizarea caracteristicilor lor, și să se pregătească aceste informații pentru cercetări suplimentare Compara nivelul de implicare și a tipurilor de cumpărare, pentru a prezice impactul pe care îl poate avea asupra comportamentului de cumpărare a clientului Aplică metode primare și secundare de cercetare pentru a crea un plan de cercetare de piață, care mai bine identifica nevoile cumpărătorului, motivații și motive pentru achiziționarea de produse sau servicii specifice Proiecteze și să construiască o hartă călătorie a clientului pentru a descrie procesul unui cumpărător ia atunci când se decide asupra unei achiziții, prin generarea de personas client Care este cursul de? ... [-]

Course in Social Enterprise: Business Doing Good

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

[+]

Ce vei obține? Să identifice întreprinderile sociale Dezvolta ideea de afacere întreprindere socială Contribuie la discuția despre lumea întreprinderilor sociale Care este cursul de?

Acest curs este destinat pentru oricine este interesat să afle mai multe despre întreprindere socială, inclusiv antreprenori, organizații de caritate, profesioniștii care lucrează și studenți.

[-]

Course in the Secret Power of Brands

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 6 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

[+]

Cum de branduri obține proiectat: design de brand mare, cele patru dimensiuni ale design de brand, procesele de fluid, care conduc la un design de brand mare Cum de branduri organizațiile de unitate: ideea de-a condus de brand de afaceri, cele patru cadrane de acțiune de brand, rolul brandului în inovare și schimbare Evaluează rolul de proiectare in branding, iar cele patru dimensiuni pe care funcționează Să evalueze avantajele și tehnicile de management condus de brand Imaginați-vă viitorul de branding, și începe să construiască propriul brand personal Care este cursul de?

Nu există cerințe academice, dar va trebui să aibă un interes profund branduri și modul în care acestea funcționează.... [-]


Curs: afacerea filmului

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni October 2019 Regatul Unit UK Online

Explorați lumea intrigantă a producției de film și aflați despre complexitatea dezvoltării, distribuției și finanțării. [+]

Efectuarea unui film este un exploatare creativă, dar, la fel ca orice altă afacere, scopul este și să câștigi bani.

Business of Film a fost creat de The Open University, în asociere cu Pinewood Studios - principalul furnizor de servicii de studio pentru industria globală de ecran. Studiourile sunt unde au fost filmate recent Star Wars: Episodul VII - The Awakens Force și cel de-al 24-lea film James Bond Spectre.

Folosind conceptul lanțului de valori și studiile de caz relevante pentru filme independente, cursul oferă o explorare practică și aprofundată a deciziilor cheie în afaceri.

De ce eșuează filmele?

[-]

Curs: afaceri on-line: marketing digital pentru succes

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Înțelegeți modul în care marketingul digital vă poate ajuta să vă începeți cu unul din cele patru cursuri din programul de afaceri online de succes. [+]

Acest curs gratuit online vă va prezenta lumea rapidă de marketing digital și rolul pe care îl joacă în conștientizarea și vânzarea afacerilor online. Vom merge împreună într-o călătorie cu clienții, pentru a descoperi modul în care oamenii folosesc digital pentru a căuta, angaja, revizui și cumpăra.

Aflați cum să creați o strategie de marketing digital

Dacă nu știți unde mergeți, nu veți ajunge niciodată, de aceea aveți nevoie de o strategie pentru a vă direcționa deciziile de marketing digital. Vă vom oferi un ghid pas cu pas pentru a vă crea propria strategie de marketing digital, pentru a vă menține pe drumul cel bun către angajarea și păstrarea celor mai valoroși clienți online.... [-]


Curs: alegeri inteligente: lărgirea orizonturilor

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă November 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Un curs gratuit online de la UCAS pentru a ajuta studenții să înțeleagă bogăția oportunităților de învățământ superior din Marea Britanie deschise pentru ei. [+]

Acest curs a fost proiectat de UCAS pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine oportunitățile de studiu și de formare care vă sunt deschise. Gama largă de subiecte, universități și opțiuni disponibile poate fi copleșitoare. Explorarea alegerilor și luarea deciziilor poate fi destul de descurajantă. Așadar, am creat un set de materiale pentru a vă ajuta să vă modelați gândirea.

Alegeți subiectul și calea potrivită pentru dvs.

Înscriindu-vă, veți descoperi mai multe despre opțiunile dvs. și veți spori capacitatea de a face alegeri potrivite pentru dvs. Vom oferi o perspectivă asupra alegerii subiectelor și a diferitelor căi care pot fi luate după școală, prin intermediul învățământului superior sau al altor căi de formare, până la calea de carieră aleasă.... [-]


Curs: ce este conducerea?

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Leadershipul este un termen folosit adesea și deseori greșit înțeles. Aflați ce înseamnă să fii lider și cum poți să conduci conducerea. [+]

Investigați liderii și conducerea pentru a vă îmbunătăți eficiența în calitate de lider

În acest curs, în următoarele două săptămâni, urmărim să răspundem la întrebarea: "Ce este conducerea?" În prima săptămână explorăm două perspective fundamentale privind conducerea: liderul ca persoană și conducerea ca o practică. În săptămâna 2 analizăm diferența dintre conducere și management, astfel încât să puteți stabili dacă sunteți un lider într-un rol de conducere, un lider fără un rol de conducere sau un manager care trebuie să devină lider. Prin explorarea surselor de putere și a influenței și a modului în care percepția comportă forme, veți putea aborda mai eficient problemele importante.... [-]


Curs: ce este o minte?

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 6 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Explorați cele mai pertinente concepte științifice și filosofice pentru înțelegerea minții proprii cu acest curs online gratuit [+]

Acest curs gratuit online va reuni studenți și practicieni interesați de modul în care funcționează mintea. Scopul său este de a construi punți între abordările tradiționale antagoniste ale înțelegerii minții.

Ce este o minte?

Această întrebare a tulburat filosofii, oamenii de știință, istoricii și oamenii obișnuiți în timp și în culturi.

În timp ce progresele în înțelegerea medicală a modului în care funcțiile creierului pot să lumineze funcțiile și tulburările neurologice, întrebarea esențială a ceea ce mintea este vorba de o altă problemă.

Această problemă nu poate fi răspunsă printr-o înțelegere pur științifică a creierului, nici printr-o abordare pur filosofică sau psihologică. Multe discipline au încercat să abordeze întrebarea ", ducând la răspunsuri multiple și, uneori, antetești.... [-]


Curs: Cum să citești un roman

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Ajungeți sub pielea unui roman, înțelegând unele dintre principalele elemente de bază ale ficțiunii moderne. [+]

Beneficiați mai mult de lectură

Ce face un roman mare? Cum este un roman țesut împreună? Cum putem aprecia cele mai bune lucrări de ficțiune?

Răspundeți la aceste întrebări și mai mult cu acest curs de la Universitatea din Edinburgh și de la Festivalul Internațional de Carte de la Edinburgh.

Pe parcurs, veți descoperi patru dintre principalele elemente de bază ale ficțiunii moderne: complot, caracterizare, dialog și setare, folosind exemple dintr-o serie de texte, inclusiv cele patru romane pe care le-am selectat anul trecut pentru premiul James Tait Black fiction. Veți explora, de asemenea, strategiile formale utilizate de autori, cum au ajuns ele și cum ne afectează în calitate de cititori.... [-]


Curs: de la cerneală la sunet: decodarea manuscriselor muzicale

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă November 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Călătoriți prin istoria notației muzicale și învățați cum să decodificați manuscrisele de muzică medievală [+]

Extindeți-vă înțelegerea notației muzicale în ultimele secole

Muzica este în jurul nostru: ascultăm în timp ce ne aflăm pe drumul spre muncă, când pregătim masa de prânz sau chiar în timp ce dușim. Majoritatea oamenilor știu că muzica are propriul scenariu - notația. Dar rareori sunt conștienți de lunga tradiție a acestui sistem de notare.

În acest curs, vom călători în timp și vom explora notații muzicale din Evul Mediu. Vă vom arăta cum să decodificați și să transcrieți sistemele notation devreme. Și vom discuta provocările și principiile notării muzicii, referindu-ne la abordările semiotice și teoria vizuală.

Ce subiecte vei acoperi? ... [-]

Curs: De la crimă la pedeapsă: o introducere în justiția penală

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Ce este crima? Cum funcționează justiția penală în Anglia și Țara Galilor? Aflați mai multe urmând un caz prin sistem. [+]

Ce se întâmplă atunci când se comite o crimă în Anglia și Țara Galilor? Acum ai șansa să afli. În acest curs, veți urma un suspect prin călătoria de investigație, urmărire penală și adjudecare. Veți intra în sala de judecată - descoperiți cum funcționează procesele de justiție penală - și aflați despre legea penală și instituțiile cheie precum poliția și instanțele judecătorești.

Ce subiecte vei acoperi?Săptămâna 1: Definiții ale criminalității; măsurarea gradului de infracțiuneSăptămâna 2: Investigarea și urmărirea penalăSăptămâna 3: procesul procesuluiSăptămâna 4: SentințaCe veți obține?

Până la sfârșitul cursului, vei putea să ...... [-]


Curs: explorarea posibilelor viitoare: modelarea în economia de mediu și energie

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 5 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

[+]

Ce subiecte vor acoperi ai? [-]

Curs: explorați animația

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Învățați tehnicile de animație, inclusiv stoparea mișcării, 2D, CGI și pixilarea, cu animatori premiat în acest curs gratuit NFTS. [+]

Indiferent dacă sunteți un animator înflăcărare sau un fan al animației care dorește să înțeleagă mai mult despre ceea ce se întâmplă în spatele scenei, acest curs gratuit online de la Academia Națională de Film și Televiziune (NFTS), apreciat la nivel internațional, va avea ceva pentru dvs.

Timp de patru săptămâni, echipa noastră de animatori premiat vă va duce prin abordarea lor de a spune povestiri și demystify propria tehnică de animație.

2 - 2D sau cel animat.

3 - Animație pe scară largă în lumea reală.

4 - CGI sau animație 3D pe calculator.

NFTS sa alăturat echipei Creative Skillset pentru a oferi acest curs. Explorați animația Explorează o serie de filme de scurt metraj premiate realizate de absolvenții recenți ai NFTS și oportunități pentru tine de a încerca tehnici de animație la scară mică.... [-]


Curs: Fuziuni și achiziții: modelare gratuită a fluxurilor de numerar

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Aflați cum puteți evalua performanța financiară a unei companii pentru a stabili oportunitățile de achiziție. [+]

Acest curs analizează modul în care se utilizează conceptele gratuite de fluxuri de numerar pentru a analiza și a evalua performanța corporativă pentru a putea lua decizii mai bune în ceea ce privește bugetarea și achiziția de capital.

Veți primi o introducere pentru fluxul de numerar gratuit și componentele acestuia și veți afla despre costul capitalului. Veți analiza, de asemenea, modul în care fluxul de numerar liber poate fi utilizat în achiziții și puteți explora câteva probleme comune de implementare.

Ce subiecte vei acoperi?

Săptămâna 1 - fluxul de numerar gratuit

Componentele fluxului de numerar gratuit și obiectivul firmei

Săptămâna 2 - Capitalul și fluxul de numerar gratuit... [-]


Curs: fuziuni și achiziții: structurarea afacerii

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă January 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Aflați cum să structurați fuziunile și achizițiile și să descoperiți documentele, taxele și structurile juridice necesare pentru a încheia o afacere. [+]

Înțelegeți aspectele practice ale fuziunilor și achizițiilor

Acest curs arată în detaliu diferitele moduri în care sunt structurate tranzacțiile de fuziune și achiziții.

Veți învăța despre structurile juridice, achizițiile de acțiuni, achizițiile de active, fuziunile cu pierderi fiscale și fuziunile inverse.

Pe măsură ce explorați aceste structuri de tranzacții diferite, veți lua în considerare documentele juridice și corporative implicate și implicațiile fiscale atât pentru cumpărător, cât și pentru vânzător.

Ce subiecte vor acoperi ai?

Săptămâna 1 - recenzie, documente și structuri juridice

Înțelegerea documentelor precum scrisori de angajament, contracte de confidențialitate, termeni, scrisori de intenție și structurile care stau la baza fuziunilor și achizițiilor... [-]


Curs: gestionarea călătoriei mele financiare

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Faceți o călătorie în jurul pieței financiare a Regatului Unit: cum sa schimbat în urma crizei financiare și a reformelor ulterioare? [+]

Evenimentele dramatice ale crizei financiare la sfârșitul anilor 2000 au transformat industria serviciilor financiare din Marea Britanie. Instituțiile de lungă durată au ieșit din afacere, altele au fost forțate să obțină preluări și doar intervenția guvernelor din întreaga lume - prin curtoazia pachetelor de recuperare financiară - a împiedicat industria bancară să se implice.

Acum, aproape 10 ani de la criză, este timpul să analizăm și să vedem cum arată industria de astăzi. Cel mai important, cum funcționează acum industria pentru consumator? Care sunt produsele? Cât de competitivă este industria? Reglementarea funcționează eficient pentru a proteja consumatorii de pe piața financiară? De unde pot merge consumatorii pentru a obține ajutor și îndrumare într-un mediu financiar în schimbare?... [-]


Curs: Go Solar PV: Potențialul de afaceri al fotovoltaicii solare

Online Cu jumătate de normă January 2019 Regatul Unit UK Online

Explorați starea actuală și potențialul viitor al tehnologiei fotovoltaice solare și obțineți noi perspective asupra pieței fotovoltaice solare. [+]

Descoperiți afacerea PV și extindeți opțiunile profesionale.

Folosirea puterii soarelui a fost visul profesioniștilor din domeniul energetic de zeci de ani. Acum, cu tehnologia fotovoltaică solare devenind din ce în ce mai accesibilă, scalabilă și accesibilă, acest vis se apropie de realitate.

Acest curs online analizează în profunzime PV fotovoltaic, examinând potențialul său pentru astăzi și viitorul apropiat, explorând provocările tehnice și evaluând oportunitățile comerciale.

Acesta vă oferă o perspectivă de neegalat asupra pieței mondiale a energiei solare și vă va oferi cunoștințele și detaliile practice pentru a modela și conduce viitorul energiei solare.... [-]


Curs: hărți și revoluția geospațială

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 5 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Învățați să faceți hărți și să analizați modele geografice utilizând cele mai recente sisteme de informații geografice (GIS) și instrumente cartografice. [+]

Aflați cum să faceți hărți și să analizați modele geografice folosind cele mai recente instrumente

Ultimul deceniu a cunoscut o explozie de noi modalități de a înțelege și de a utiliza informațiile despre locație în tehnologii accesibile pe scară largă. Această revoluție geospațială a creat noi instrumente GPS pentru consumatori, hărți interactive web și dispozitive mobile care respectă locația. Aceste progrese fac posibilă utilizarea, colectarea și înțelegerea de către utilizatori a informațiilor spațiale.

Acest curs online reunește concepte de bază în cartografie, sisteme informatice geografice (GIS) și gândire spațială și utilizează exemple din lumea reală pentru a vă oferi abilitățile fundamentale de a se angaja cu geografia dincolo de nivelul de suprafață.... [-]


Curs: introducerea în sustenabilitate și dezvoltare

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Explorați impactul activității umane pe planeta noastră și ce putem face pentru a asigura un viitor durabil pentru toată lumea. [+]

Cum putem crea un viitor mai durabil?

Pe măsură ce evenimentele meteorologice extreme continuă să atingă titlurile, este clar că problemele de mediu sunt în creștere pe tot globul.

Obțineți o prezentare despre dezvoltarea durabilă și aflați ce putem face pentru a ne ajuta în mediul nostru, cu acest curs online de la Universitatea Deakin.

Veți explora diferitele moduri în care poate fi înțeleasă dezvoltarea durabilă și veți examina impactul real al activității umane asupra planetei noastre.

Veți afla despre acțiunile recente care au fost întreprinse pentru a realiza o dezvoltare durabilă și despre soluțiile pe care va trebui să le implementăm în viitor.... [-]


Curs: Lumea Spionilor: Păstrarea Secretelor

Online Campus Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Obțineți un gust de formare în spion și aflați cum vă puteți păstra secretele în siguranță, cu un curs destinat copiilor de 13-18 ani. [+]

Utilizați abilități logice și de rezolvare a problemelor pentru a rezolva puzzle-uri dificile

Ce trebuie să fii spion? Gândirea critică puternică și abilitățile de comunicare, o înțelegere fermă a logicii și o iubire a puzzle-urilor sunt toate utile.

Acest curs vă va ajuta să dezvoltați aceste abilități explorând lumea interesantă de spionaj. Veți învăța despre codificare și rupere, criptare, gândire logică și multe altele, pe măsură ce aflați dacă ați face un bun spion.

Ce subiecte vei acoperi?Introducere în spionaj și în agențiile comune ale Statelor Unite care colectează informațiiMotive pentru criptarea informațiilorDiverse informații despre moduri sunt criptateFolosind gândirea logică și modelele lingvistice pentru a rupe mesajele criptate fără o cheieModul în care metodele tradiționale de decriptare au dus la calculatorul modernDe ce protejarea informațiilor este importantăModul în care informațiile pe care le furnizăm în mass-media sociale pot compromite siguranța informațiilor personaleEficacitatea criptării moderneCe veți obține?... [-]

Curs: Mineritul proceselor în domeniul sănătății

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Aflați cum poate fi folosit procesul de minerit pentru a transforma datele din sistemul de sănătate în informații valoroase pentru a îmbunătăți îngrijirea pacientului, reducând în același timp costurile. [+]

Aflați cum puteți obține cele mai multe din datele de asistență medicală utilizând procesele miniere

În cadrul asistenței medicale, există mii de procese complexe și variabile care generează date, inclusiv tratamentul pacienților, rezultatele laboratorului și procesele logistice interne. Analiza acestor date este vitală pentru îmbunătățirea acestor procese și pentru stoparea strangulărilor.

În acest curs, veți explora modul în care mineritul proceselor poate ajuta la transformarea acestor date într-o perspectivă valoroasă, analizând diferite domenii ale mineritului procesat și văzând modul în care a fost aplicat. Veți avea chiar șansa de a aplica miniere procesului la date din viața reală a asistenței medicale.... [-]


Curs: moștenirea culturală și orașul

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Descoperiți modul în care orașele își dezvoltă propriile culturi unice și explorează conceptele cheie legate de patrimoniul cultural. [+]

Moștenirea culturală este de obicei discutată în termeni naționali sau religioși: vorbim despre cultura italiană, despre civilizația greacă, despre arta islamică și așa mai departe. Dar astăzi orașele își creează propria moștenire prin muzee, galerii, piețe de bunuri artistice și rețele urbane. Orasele se proiectează ca noduri culturale reprezentând și conectând regiuni întregi, de exemplu Doha și EAU, Singapore și Asia de Sud-Est, Los Angeles și America de Nord.

Folosind aceste și alte exemple, prin acest curs veți explora exact ceea ce se înțelege prin patrimoniul cultural urban și conceptele cheie legate de acesta.

Ce subiecte vor acoperi ai? ... [-]

Curs: naufragii și lumi scufundate: arheologie maritimă

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă November 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Aflați cum arheologia maritimă investighează relația noastră în schimbare cu oceanele și mările, de acum 2,5 milioane de ani până astăzi. [+]

Oamenii au explorat și depind de oceanele planetei noastre de milenii. În acest timp, geografia lumii noastre sa schimbat radical, pe măsură ce regiunile de coastă au inundat, iar insulele s-au ridicat sau s-au pierdut sub valuri. Cu 70% din suprafața lumii acoperite de apă, o înregistrare de neegalat, dar în mare măsură intactă a vieții umane a rămas sub mare pentru a descoperi, de la strămoșii noștri timpurii chiar până în prezent. Pe durata acestui curs de naufragiații și submerse de lumi vom afla împreună despre arheologia maritimă - explorarea peisajelor subacvatice din Marea Mediterană antică în Marea preistorică din Marea Nordului și considerarea naufragiilor din Oceanul Indian până la coasta Pacificului din America.... [-]


Curs: obiectiv mai mare: accesul la studii superioare pentru refugiați și solicitanții de azil

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Acest curs este conceput pentru a ajuta refugiații și solicitanții de azil să obțină informațiile de care au nevoie pentru a aplica pentru universitate în Marea Britanie. [+]

Acest curs este conceput pentru a ajuta refugiații și solicitanții de azil să obțină informațiile și sprijinul de care au nevoie pentru a candida și pentru a intra în universitate în Marea Britanie. Urmăriți pe Ahmad și pe Rassina pe măsură ce vă ghidează prin procesul de aplicare, ajutându-vă să înțelegeți unde doriți să mergeți și cum să ajungeți acolo. Cursul este susținut de un grup de experți din cadrul învățământului superior, rețelelor de sprijinire a refugiaților, furnizorilor de evaluare a limbii și refugiaților care studiază la universități.

Care este cursul de?

Acest curs este destinat refugiaților și solicitanților de azil care doresc să continue sau să înceapă studiile lor în învățământul superior din Marea Britanie.... [-]


Curs: o istorie a mâncării regale și a sărbătorii

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 5 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Diagrama istoriei hranei regale în splendoarea palatelor regale. [+]

Explorați istoria produselor alimentare regale prin gusturile a cinci monarhi-cheie.

De la Tudors până la secolul al XX-lea, vă veți alătura istoricilor, curatorilor și cercetătorilor din domeniul alimentar de la Universitatea din Reading și Palatele Regale istorice și vă veți răsfăța cu gusturile în schimbare ale generațiilor succesive de redevențe și veți experimenta splendoarea palatelor lor. Vom avea o privire intimă în spatele scenei la unele dintre cele mai incredibile palate din Anglia; Henry VIII la Hampton Court Palace, Elizabeth I la Turnul Londrei, George I la Hampton Court Palace, George III la Palatul Kew și Victoria la Palatul Kensington.

Ce subiecte vor acoperi ai? ... [-]

Curs: o istorie a sănătății publice în britanie postbelică

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Înțelegeți de unde a venit sănătatea publică, de ce arată așa cum se întâmplă astăzi și unde ar putea merge mai departe. [+]

Istoria ne poate oferi o perspectivă unică asupra problemelor de sănătate publică, a politicilor și practicilor din trecut și este de o importanță critică pentru înțelegerea noastră a asistenței medicale în lumea contemporană.

Acest curs online vă va oferi ocazia de a aduce trecutul în conversație cu prezentul, permițându-vă să stabiliți natura schimbătoare a sănătății publice în Marea Britanie postbelică, în contextul schimbărilor văzute astăzi.

Ce subiecte vor acoperi ai? Modul în care sensul și domeniul de aplicare al sănătății publice s-au schimbat în Marea Britanie în ultimii 70 de ani Natura serviciilor de sănătate publică și relația lor de schimbare cu administrația locală și serviciul național de sănătate Responsabilitatea individuală pentru sănătatea publică Cum boala cronică a devenit o provocare cheie pentru sănătatea publică Persistența bolilor infecțioase și apariția unor noi stări cum ar fi HIV / SIDA Statutul socio-economic și impactul acestuia asupra sănătății publice Tehnici de educație în domeniul sănătății, tactici și eficacitate Încercările de a utiliza reglementări pentru îmbunătățirea sănătății publice Limitele sănătății publice, succesele și eșecurile în timp. Ce vei obține? ... [-]

Curs: Pregătiți-vă să conduceți un Club de coduri

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Construiți-vă încrederea și obțineți sfaturi practice privind lansarea și funcționarea unui Club Code pentru tineri. [+]

Pregătiți-vă să conduceți un Club de distracție și educație

Code Club este o rețea globală de voluntari și educatori care conduc cluburi de codare gratuite pentru copii de 9 - 13 ani.

Acest curs scurt vă va oferi încrederea și abilitățile necesare pentru a organiza un Club Code pentru tineri și pentru a inspira următoarea generație să vă bucurați de computere și de formarea digitală.

Veți primi sfaturi practice și sfaturi de la voluntari, profesori și echipa Club Code și veți explora resursele gratuite oferite de Code Club.

Ce subiecte vei acoperi?Îndrumări pas-cu-pas pentru a vă lansa Club Code.Creați un plan de acțiune pentru a crea un Club de coduri.Proiectați și furnizați prima sesiune cu tinerii.Idei și sfaturi despre cum să-ți motivezi elevii și să sărbătorești realizările lor.Ce veți obține?... [-]

Curs: pregătiți pentru succesul carierei la universitate

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Aflați cum să profitați din plin de timpul acordat universității și să vă asigurați că aveți abilitățile și experiența dorită de angajatorii absolvenți. [+]

De ce să se alăture cursului?

Alegerea gradului potrivit și a universității se pot simți destul de descurajante, fără să vă faceți griji cu privire la ceea ce veți face după absolvire. Dar, dacă piața absolventă a locurilor de muncă devine din ce în ce mai competitivă, este vital să începeți să vă gândiți la cariera pe termen lung și la capacitatea de angajare acum.

Acest curs gratuit online vă va arăta cum să faceți cea mai mare parte a timpului pe care îl veți petrece în învățământul superior, cu scopul final de a vă îmbunătăți perspectivele atunci când absolviți.

Utilizați învățământul superior pentru a vă dezvolta abilitățile și experiența ... [-]

Curs: sensibilizarea datelor în mass-media

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Deveniți un consumator critic al statisticilor sociale. Aflați ce cifre dezvăluie, când și de ce se înșeală și cum să vedeți știrile false. [+]

Ce dezvăluie cu adevărat statisticile sociale și datele economice?

Din ce în ce mai mult, suntem bombardați cu tot felul de date despre schimbarea societății. Din tendințele sondajului de opinie și din datele migrației la rezultatele economice și la nivelul datoriei publice.

Pe acest curs de la Institutul de Metode Sheffield de la Universitatea din Sheffield, vom examina modalitățile de a tăia confuzia pentru a decide ce cifre dezvăluie, când și de ce ei (uneori în mod deliberat) induc în eroare și determină ce este "știri fals".

Ce subiecte vor acoperi ai? Recunoscând "dimensiunea" numerelor care sunt raportate în mass-media. Cum sunt raportate schimbările și riscurile. Cum sunt create statisticile sociale, acordând o atenție deosebită datelor din anchete. Ce putem învăța din categoriile de recensământ. Diferitele moduri în care pot fi realizate anchetele și impactul pe care diferitele formate le pot avea asupra rezultatelor. Cum de a desena un eșantion reprezentativ dintr-o populație. Surse de eroare de măsurare în sondaje. Măsurarea subiectelor sensibile sau dificile. Verificarea faptului dacă datele sunt de încredere prin revizuirea metodologiei. Cum se calculează marja de eroare de eșantionare (MoSE). Diferența dintre corelație și cauzalitate. Unde găsiți sursele existente de date. Cum să dezvolte un proiect de cercetare cantitativă. Ce vei obține? ... [-]

Curs: studii culturale și limbi moderne: o introducere

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Explorați cultura, limba și identitatea națională a opt țări prin intermediul cărților, imaginilor, sloganurilor și monumentelor [+]

Sunteți interesat în alte țări? Vrei să studiezi și să înțelegi alte culturi? Acest curs gratuit online vă va duce într-o călătorie prin mai multe perioade de la medieval până la cea modernă, de la Rusia la Europa și până la America Latină.

Explorați opt țări

Împreună vom explora opt țări, analizând unele dintre sloganurile, cărțile, monumentele și imaginile care au ieșit din ele în diferite perioade istorice. Veți învăța despre următoarele subiecte:

Slogane: Franco Basaglia, La libertà è terapeutica; Dolores Ibárruri nu ¡° pasarán !; Karl Marx și Friedrich Engels, Proletarier aler Länder, vereinigt euch! Cărți: Les Misérables de la Victor Hugo; Infernul lui Dante; Crematorul lui Ladislav Fuks Monumente: Memorialul Holocaustului; Obeliscul din Luxor; Călăul de bronz Imagini: opera de artă video a lui Bouabdellah, "Belly Dancing to the Marseillaise: Identitatea franceză în arta video"; Harta Shepherd a Imperiului Habsburgic; Pictura de pânză a lui Quauhquechollan Aflați cu 12 experți culturali ... [-]

Curs: transformarea digitală a afacerilor și serviciilor

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Explorați impactul transformării digitale asupra afacerilor și serviciilor și aflați cum să o implementați în propria organizație. [+]

Tehnologia schimbă fiecare aspect al funcționării întreprinderilor și serviciilor publice sau private - un proces cunoscut sub numele de transformare digitală.

Evaluați cum să industrializați serviciile prin integrarea aspectelor digitale și umane Care este cursul de?

Acest curs este destinat angajaților serviciilor sau companiilor industriale care urmăresc să-și digitizeze serviciile și doresc să înțeleagă impactul acestei transformări asupra organizării și culturii lor.

[-]

Curs: În Noaptea Cerului: Orion

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Explorați cerul de noapte și îmbunătățiți-vă cunoștințele despre astronomie, toate prin constelația lui Orion. [+]

Acest curs de astronomie online va schimba modul in care veti vedea cerul de noapte.

Veți examina una dintre cele mai renumite constelații Orion. Începând cu nebuloasa sa, unde se formează noi stele și planete, veți privi cele șapte stele strălucitoare care alcătuiesc Orion folosind imagini de înaltă calitate, inclusiv de la Telescopul spațial Hubble.

Veți învăța despre exoplanetă și despre secretele vieții din afara sistemului nostru solar. Și vă veți gândi la Calea Lactee, având în vedere istoria universului de la Big Bang până în prezent.

Cursul a fost realizat cu sprijinul lui Dangoor Education.

Ce subiecte vei acoperi?Observarea și fotografierea cerului de noapteConstelațiile și Orion în specialFormarea stelelor și evoluția stelarFuziunea nucleară în steleSupernove, pitici albi, stele neutronice și găuri negreCalea Lactee și alte galaxiiBig Bang și evoluția UniversuluiMaterie întunecatăSistemul solar, în special asteroizii și cometelePlaneta în jurul altor steleCe veți obține?... [-]

Curs: în spatele scenei din muzeul secolului 21

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Obțineți o introducere în studiile muzeului cu acest curs online gratuit. Aflați despre oamenii și ideile care formează astăzi muzeele [+]

Cum putem înțelege astăzi muzeele? Pentru cine sunt muzee? Cum reacționăm emoțional la obiectele și spațiile muzeului? Și cum pot să joace un rol în căutarea dreptății sociale, a drepturilor omului sau a sănătății și bunăstării? În acest curs veți explora aceste întrebări printr-o serie de studii de caz inspirationale și idei provocatoare de gândire. Descoperiți modul în care muzeele moderne încearcă să influențeze lumea contemporană, învățând împreună cu Muzeele Naționale din Liverpool, unul dintre cele mai importante servicii ale muzeului din Marea Britanie și Universitatea din Leicester, pionierii studiilor muzeului de peste 50 de ani.

Care este cursul de? ... [-]

Curs: învățarea în vârstă de rețea

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Ce înseamnă să învățați într-o lume în rețea? Aflați și descoperiți cum să vă utilizați propria rețea de învățare personală. [+]

Dezvoltați abilitățile pentru a reuși astăzi în educație.

Tehnologiile digitale au schimbat fundamental modul în care învățăm. Web-ul nu mai este pur și simplu o resursă informațională, ci și un spațiu de interacțiune, bursă și creativitate.

În această lume în care cunoașterea este larg răspândită, accesibilitatea este determinată și depinde de puterea rețelei de învățare a unui individ. Acest curs vă va înzestra cu abilitățile necesare pentru a reuși în educație, în această vârstă în rețea. Veți explora diferențele noastre digitale și cum să le abordăm și să examinăm modalitățile de creștere și gestionare a propriei dvs. rețele de învățare personale.... [-]


Curs avantaj competitiv: utilizarea informațiilor pentru a construi succesul afacerii

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă November 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Aflați valoarea informațiilor pentru companii și modul în care acestea pot oferi companiei un avantaj competitiv [+]

Ia început să învețe cum să folosească informații ca un avantaj competitiv.

Apple, Facebook și Google sunt trei dintre cele mai vibrante companii de astăzi. Și ei au ceva în comun: ei înțeleg că valoarea afacerii lor este construit pe ceea ce știu despre afacerea lor și clienții lor, iar acest lucru le oferă avantajul lor competitiv. Informația este cheia succesului de afaceri contemporan.

Învățați de la experți de afaceri

Business School Deakin University este un lider global în domeniul educației de afaceri și management. MBA on-line este clasat în top 20 din lume, iar școala este acreditată de către Asociația Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Un punct de referință al excelenței, acreditarea AACSB este acordată școlilor de afaceri care îndeplinesc standarde stricte de calitate, excelență academică și profesională și cea mai recunoscută formă în întreaga lume de acreditare profesională pe care o instituție și programele sale de afaceri le pot câștiga.... [-]


Curs Big Data: Modelarea matematică

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Aflați cum puteți aplica metode matematice de modelare selectate pentru a analiza date importante în acest curs online gratuit.

[+]

De ce să se alăture cursului?

V-ați întrebat vreodată cum matematica poate fi folosit pentru a rezolva probleme mari de date? Acest curs vă va arăta cum. Matematica este peste tot, iar odată cu creșterea datelor mari devine un instrument util în extragerea informațiilor și analizarea seturilor mari de date.

Afla cum matematică stă la baza analizei mare a datelor

Vom începe prin a explica modul în care matematica susține multe dintre instrumentele utilizate pentru a gestiona și analiza date importante. Noi vă vom arăta modul în care foarte diferite probleme aplicate pot avea obiective matematice comune, și, prin urmare, pot fi abordate folosind instrumente matematice similare. Vom trece apoi să se introducă trei astfel de instrumente, bazat pe un cadru de algebra liniara. Aceste instrumente și problemele pe care le abordează sunt:... [-]


Curs Business Process Management: Introducere în procesul de gândire

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Organizațiile rula mai multe procese de afaceri. Ele stau la baza ceea ce se face, când și cum, permițându-le să își atingă obiectivele strategice. Începem prin care prezintă întrebarea: Cum putem parghie cunoasterea proceselor de afaceri pentru a îmbunătăți performanțele organizaționale în acest complex, lume în schimbare? [+]

Nu există nici o experiență anterioară specială sau cunoștințele necesare să se alăture.

Ce software-ul sau instrumentele de care aveți nevoie?

Tot ce ai nevoie pentru a reuși în acest curs este furnizat sau poate fi descărcat gratuit.

Diverse Certificate disponibile [-]

Curs Cum să reușești la locul de muncă globală

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Cursul este pentru oricine caută să înceapă să lucreze oriunde în lume. Pentru studenți și absolvenți vă va oferi o perspectiva asupra modului de a le gestiona cu succes și abilitățile necesare pentru a reuși la locul de muncă la nivel mondial. [+]

Acest curs va ajuta să reușească atunci când introduceți locul de muncă.

Cursul se adresează vorbitorilor nativi și non-nativi de limba engleza la nivel intermediar în jurul (aproximativ B1 pe CEFR) sau de mai sus.

Diverse Certificate disponibile [-]

Curs Cyber ​​Security: Siguranța la domiciliu, on-line, în viață

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Acest curs gratuit online de trei săptămâni explorează siguranța practică a calculatorului, incluzând confidențialitatea online, siguranța plăților și securitatea la domiciliu

[+]

Acest curs gratuit online de trei săptămâni explorează siguranța practică a calculatorului, incluzând confidențialitatea online, siguranța plăților și securitatea la domiciliu.

De ce să se alăture cursului?

În lumea modernă, securitatea informației are o influență asupra tuturor: acasă, la locul de muncă, on-line și în viață, în general. La fel ca multe invenții, care au plecat, internetul și pe web, norul și internetul obiectelor (IoT), aduc cu ele multe avantaje, dar, de asemenea, deschide noi posibilități pentru activități infracționale. Deci, ar trebui să evite orice contact cu această lume nouă curajos? Acest curs online gratuit prezintă o alternativă, oferindu-vă cunoștințele necesare pentru a lua decizii în cunoștință de cauză.... [-]


Curs de analiză de social media: folosind date pentru a înțelege conversații publice

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

Cum poti sa descoperi ce se spune despre lucrurile care contează pentru tine pe platformele de social media, inclusiv Twitter? [+]

Aflați cum să utilizați instrumentele digitale puternice pentru a analiza conversații pe Twitter.

Care sunt tweet-uri și politicile culturale ale Twitter? Aflați cum să utilizați și ETICHETE discuta implicațiile accesarea datelor sociale mass-media.

Care sunt argumentele pro și contra de analiză a datelor de social media în timp real? Aflați cum să utilizați Tableau pentru a analiza datele, pentru a identifica tendințele și modelele și de a explora modul în care mass-media sociale au fost folosite în vremuri de criză și în timpul campaniilor politice.

Utilizați Gephi pentru a vizualiza rețelele de date, discuta despre avantajele utilizării instrumentelor digitale pentru a analiza datele de social media și ia în considerare modul în care o astfel de analize pot fi susținute prin alte metode.... [-]


Curs de ascultare și prezentare: Învățarea limbii engleze în scopuri academice

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Îmbunătățiți-vă abilitățile de ascultare și notare, plus înțelegerea vocabularului academic, apoi creați-vă propria prezentare. [+]

Aflați cum să ascultați și să prezentați în mod eficient în limba engleză.

A fi capabil să ascultați pe alții și să vă prezentați în mod eficient propriile idei vă va ajuta să reușiți la universitate. Acest curs online vă ajută să dezvoltați aceste abilități în timp ce studiați în limba engleză. Acesta vă arată strategii eficiente pentru ascultarea și luarea de note, pentru a vă ajuta să identificați și să înregistrați punctele-cheie în prezentările altor persoane. Ca parte a acestui lucru, vă veți îmbunătăți înțelegerea limbii academice cheie și a vocabularului specializat.

Veți aduce tot ceea ce învățați împreună, pentru a crea și a exersa difuzarea propriei voastre prezentări și pentru a primi feedback detaliat al educatorului.... [-]


Curs de a vă începe cariera: a merge mai departe la universitate

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Construirea unei cariere satisfăcătoare este un proces pe tot parcursul vieții. Utilizați acest curs pentru a face primul pas și a începe universitatea pe piciorul din față. [+]

Aflați cum să profitați la maximum de universitate și să începeți să vă construiți cariera

Gândirea la viitor ca un student poate fi atât interesantă, cât și terifiantă - în special cu știri regulate despre schimbarea piețelor muncii. Cum ar trebui să te pregătești pentru un viitor necunoscut? O diplomă universitară poate fi un început minunat dacă timpul petrecut la universitate este pus în uz. Utilizați acest curs pentru a afla cum puteți obține cele mai multe din experiența dvs. universitară și începeți să lucrați pentru o carieră de succes și satisfăcătoare acum.

Ce subiecte vor acoperi ai? Viziunea ta despre viitorul tău și ce vrei să construiești în viața ta Crearea sentimentului dvs. despre cine sunteți și cum aceasta afectează alegerile dvs. de carieră Înțelegând resursele și abilitățile pe care le aveți acum, precum și pe cele de care aveți nevoie în viitor Tipurile de locuri de muncă sau de oportunități de afaceri care ar putea exista în timpul și dincolo de universitate Explorând lumea muncii și oportunitățile care există într-o industrie sau domeniu Construirea înțelegerii căilor de carieră și a rezultatelor Cum să alegi un curs de studiu Cum să avansezi și să construiești o diferență personală sau profesională Cum să vă apropiați de viața universitară și să profitați la maxim de experiența acumulată Strategii de luare a deciziilor și de planificare Ce vei obține? ... [-]

Curs de a învăța să cod pentru analiza datelor

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Acest lucru hands-on de curs vă va învăța cum să scrie dumneavoastră programe de calculator proprii, o linie de cod la un moment dat. Veți învăța cum să accesați datele deschise, să le curățați și să le analizați și să realizați vizualizări. Veți învăța, de asemenea, cum să scrie și să comunice analizele tale, în mod privat sau public.

[+]

De ce să se alăture cursului?

Acest lucru hands-on de curs vă va învăța cum să scrie dumneavoastră programe de calculator proprii, o linie de cod la un moment dat. Veți învăța cum să accesați datele deschise, să le curățați și să le analizați și să realizați vizualizări. Veți învăța, de asemenea, cum să scrie și să comunice analizele tale, în mod privat sau public. Veți instala software gratuit (a se vedea Cerințele de mai jos) pentru a învăța să codificați în Python, un limbaj de programare utilizat pe scară largă în toate disciplinele, datorită suportului său pentru biblioteci științifice și de inginerie și instrumente de vizualizare și o gamă largă de instrumente de dezvoltare. Veti scrie de analize și de a face exerciții de codificare folosind populara platforma Jupyter notebook-uri, care vă permite să vedeți imediat rezultatul care rulează codul și vă ajută să identificați - și repara - orice erori mai ușor. Veți vedea date reale din partea Organizației Mondiale a Sănătății, a Băncii Mondiale și a altor organizații. Vei fi încurajat să discute datele și analizele tale cu colegii tăi care învață, și de a construi o comunitate de cercetători în jurul acestora și alte seturi de date.... [-]


Curs de comportament provocator: strategii de ajutorare a tinerilor

Online Cu jumătate de normă 5 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

Cum poți să conduci comportamente provocatoare la tineri? Aflați cu acest curs gratuit online, cu cele mai recente cercetări. [+]

Tinerii se confruntă astăzi cu probleme crescânde, care îi fac să lucreze și să-i ajute să învețe, mai importante decât oricând. Acest curs vă va ajuta să vă îmbunătățiți experiența în colaborarea cu tinerii. În cadrul cursului, vom folosi cele mai recente cercetări pentru a investiga cauzele comportamentului provocator și pentru a examina strategiile, ajutându-vă să construiți un set de instrumente pentru a modifica comportamentul. Școala de leadership Ambition lucrează cu o varietate de experți care oferă cunoștințe empirice și de învățare din cadrul diferitelor școli, ceea ce înseamnă că expertiza lor este atrasă atât din cercetare cât și din partea persoanelor care lucrează direct cu tinerii.... [-]


Curs de contabilitate pentru contabilitate personală și de afaceri

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Aflați cum să echilibrați cărțile și să dezvoltați abilitățile de gestionare a finanțelor în medii personale și de afaceri. [+]

Obțineți abilități financiare practice pentru a vă ajuta să echilibrați cărțile

Descoperiți modul în care fluxurile de bani în mediile personale și de afaceri și de a dezvolta abilitățile de bază pentru a vă gestiona finanțele cu acest curs introducându-vă la contabilitate și contabilitate.

Veți învăța termeni obișnuiți, matematici de bază și veți avea capacitatea de a vă pune în practică cunoștințele. După acest curs, veți putea să vă echilibrați perfect cărțile și să înțelegeți cum conceptele de profit și pierdere duc la venituri sau datorii.

Dezvoltați idei prin conversație

Acest curs nu este facilitat. Elevii sunt încurajați să se sprijine unul pe altul, să împărtășească experiența și cunoștințele personale și să vadă noi perspective.... [-]


Curs de educație pentru toți: handicap, diversitate și incluziune

Online Cu jumătate de normă November 2019 Regatul Unit UK Online

Descoperiți modalități de a face educația mai incluzivă, mai ales în zonele în care resursele sunt limitate. [+]

Milioane de copii din întreaga lume sunt excluși din accesul la educație din cauza unui handicap - jefuind-i de potențialul lor și diminuându-și societatea.

În acest curs veți învăța despre educația incluzivă, despre înțelegerea barierelor care există în procesul de învățare și despre cum să le provocați. Peste șase săptămâni veți învăța de la o serie de persoane cu experiență în dizabilități, descoperind modalități practice de a crea un mediu de învățare mai incluziv pe care să îl puteți aplica în propriul domeniu.

Alăturați-vă și ajutați-vă să creați o lume în care învățarea este pentru toți copiii.

Ce vei obține? ... [-]

Curs de explorare a chimiei de zi cu zi

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Explorați chimia organică din spatele parfumurilor, medicamentelor, berii și sportului de la una dintre cele mai importante universități din Marea Britanie [+]

Acest curs gratuit online explorează o gamă largă de subiecte de chimie legate de viața de zi cu zi, cu accent pe rolul important al chimiei organice - studiul compușilor organici care conțin carbon. Activitățile includ experimentarea "în bucătărie" cu proiecte practice, variind de la extragerea unui parfum din plante, la testarea activității condimentelor împotriva microbilor. Cursul va fi deosebit de util pentru al șasea formatori care sunt interesați să dezvolte abilități de învățare independente pentru a ajuta la trecerea la universitate.

Utilizați exemple din viața reală pentru a studia compușii organici

În fiecare săptămână a cursului, vom folosi exemple din viața reală pentru a vă arăta cum o înțelegere a structurii și formei compușilor organici poate fi utilizată pentru a explica reactivitatea și proprietățile lor.... [-]


Curs de explorare a economiei: va generația următoare va fi mai rău?

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă November 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Viitoarea generație va fi mai bună sau mai rea decât părinții lor? Uită-te la ambele părți ale dezbaterii și hotărăște-te singur. [+]

Explorați perspectivele economice pentru generația următoare și cum să le îmbunătățiți.

Următoarea generație se confruntă cu perspective economice nesigure. Acest curs online explică de ce.

Veți primi o introducere în economia globală, cum se înregistrează creșteri și creșteri ale creșterii economice și modul în care aceasta afectează prosperitatea în întreaga lume.

Vom analiza motivele pentru a fi optimiste și motivele pentru a fi pesimiste. Vom discuta în ce măsură următoarea generație se poate aștepta să fie mai bună sau mai rea decât generația actuală.

Veți putea să vă împărtășiți opiniile dvs. cu privire la ceea ce este mai probabil și veți auzi cât de mulți economiști și de alți cercetători pot avea opinii diferite cu privire la această întrebare.... [-]


Curs de fotbal: mai mult decât un joc

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă January 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Explorați rolul fotbalului din lumea de azi - inclusiv finanțe, cluburi, națiuni și rivalități - cu acest curs online gratuit. [+]

Explorați lumea fotbalului, banii, rivalitățile, tendințele, trecutul, prezentul, jocul bărbaților, jocul femeii și problemele reale. Indiferent dacă vă place, urăște-o sau încercați să o ignorați - aderați-vă la noi în timp ce mergem în spatele scenei pentru a examina de ce fotbalul este mai mult decât un joc.

De la fotbalul de stradă la transferurile de milioane de dolari, de la jocul bărbaților la femei, de la nivel global până la local, de la plajele din Brazilia până la lupta împotriva sărăciei, acest curs online privește dincolo de teren, pentru a explora rolul fotbalului în societate și eventual o comunitate în apropierea ta.

Ce subiecte vor acoperi ai? Introducere în istoria timpurie, origini și mituri despre fotbal Momente de fotbal de aur Creșterea fotbalului la nivel mondial, FIFA și Big 5 Football Leagues Introducere în finanțarea și bogăția fotbalului Mari cluburi de fotbal, națiuni, rivalități și meciuri care au schimbat lumea Introducere în datele de fotbal, tendințele și ceea ce ne spune Cine sunt campionii mondiali și ce îi fac campioni? Creșterea, popularitatea și miturile despre fotbalul feminin Combaterea inegalității, a lipsei de adăpost și a sănătății prin fotbal Introducere în guvernarea fotbalului, proprietate și putere Ce face o mare echipa de fotbal? Este fotbalul mai mult decât un joc? Întâlniți o legendă de fotbal și opiniile lor asupra Braziliei și a celui mai mare fotbalist pe care au jucat-o împotriva Ce vei obține? ... [-]

Curs de frontieră înghețată: monitorizarea foii de gheață din spațiul verde

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

Aflați cum este monitorizată foaia de gheață din Groenlanda din spațiu și din sol, pentru a înțelege climatul trecut, prezent și viitor. [+]

Descoperiți modul în care schimbările climatice au impact asupra Iceberg-ului din Groenlanda

Făcută de straturi de zăpadă comprimată de-a lungul ultimilor 100 000 de ani, vasta gheață de gheață din Groenlanda acționează atât ca un record valoros al climatului nostru trecut, cât și ca un belsug pentru schimbările climatice viitoare.

Acest curs online evidențiază modul în care grila de gheață din Groenlanda este monitorizată din spațiu și din sol. Vă veți uita la măsurătorile făcute de sateliții de observare a pământului (EO), cum ar fi Cryosat, tehnologiile și tehnicile implicate, datele generate și utilizările și provocările acesteia.

Veți explora, de asemenea, rolul gheții în sistemul climatic și impactul schimbărilor climatice asupra foii de gheață a Groenlandei.... [-]


Curs de gen și dezvoltare

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Cum se referă genul la dezvoltarea internațională și comunitară? Aflați cu acest curs online. [+]

Explorați relația dintre gen și dezvoltarea internațională

Ce legătură are genul cu dezvoltarea internațională? Este "femeia" punctul central al genului și al dezvoltării? Ce anume aduce genul și dezvoltarea împreună?

Acestea sunt câteva dintre întrebările pe care le veți întreba și care vor răspunde la acest curs. Veți explora dimensiunile de gen ale dezvoltării internaționale și comunitare contemporane și, în cele din urmă, veți afla cum și de ce sexul este atât de important.

Ce subiecte vor acoperi ai?

Întrebările cheie abordate în acest curs online despre motivul pentru care sexul este important în dezvoltarea internațională și comunitară contemporană include:... [-]


Curs de gestionare a banilor mei

Online Cu jumătate de normă 8 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Obțineți abilitățile necesare pentru gestionarea finanțelor personale: gestionarea bugetelor, datoriilor, investițiilor, achiziționarea de bunuri, pensii și asigurări. [+]

Cu scăderea veniturilor reale și a datoriei personale la un nivel record, nu a mai existat niciodată un moment mai bun pentru a-ți îmbunătăți abilitățile financiare personale - Gestionarea banilor mei are scopul de a face asta.

Acest curs online gratuit începe prin a vă oferi sfaturi practice despre cum să compilați un buget și să îl utilizați pentru a lua decizii bune cu privire la cheltuielile dvs. Veți explora datoriile și investițiile și veți afla cum sunt folosite ipotecile pentru a finanța proprietatea asupra locuințelor. Problema critică a planificării pensiilor este explicată, cu orientări privind diferitele produse de pensii.

Cursul se încheie prin examinarea diferitelor tipuri de asigurări și oferă sfaturi practice cu privire la modul de luare a deciziilor raționale cu privire la ce produse de asigurare să cumpere.... [-]


Curs de gândire logică și critică

Online Cu jumătate de normă 8 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Îmbunătățiți abilitățile logice și de gândire critică în acest curs online gratuit. Identificați obstacole comune pentru o gândire eficientă. [+]

Suntem în mod constant dați motive să facem și să credem lucrurile: să credem că ar trebui să cumpărăm un produs, să susținem o cauză, să acceptăm un loc de muncă, să judecăm pe cineva nevinovat sau vinovat, această corectitudine ne cere să facem niște treburi de uz casnic și așa mai departe. Evaluarea motivelor pe care ni le-am dat să le facem sau credem aceste lucruri ne cheamă să gândim critic și logic.

Îmbunătățiți-vă abilitățile logice și de gândire critică

Chiar dacă suntem chemați să folosim în permanență abilitățile noastre de gândire critică și logică, majoritatea dintre noi nu sunt atât de buni la ea. Acest curs gratuit online vizează să vă ajute să vă dezvoltați și să vă îmbunătățiți aceste abilități.... [-]


Curs de handicap și o viață mai bună: de lucru cu handicap

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Astăzi recunoaștem handicapul ca parte a diversității umane. Dar ce înseamnă să lucreze cu handicap într-un mod care să permită o viață mai bună pentru noi înșine și pentru alții? [+]

Lucrul cu handicap, pentru a permite o viață mai bună pentru tine și pentru alții

Astăzi recunoaștem handicapul ca parte a diversității umane. Dar ce înseamnă să lucreze cu handicap într-un mod care să permită o viață mai bună pentru noi înșine și pentru alții?

În acest curs, veți avea posibilitatea de a se angaja cu unele dintre marile probleme cu care se confruntă persoanele cu handicap, guverne și societăți. Vei explora drepturile omului se apropie de handicap și să examineze critic conceptele de includere, acces și sprijin. Veți afla, de asemenea, despre politica de handicap si politica, de advocacy și activism, și ia în considerare modul de a lucra cu handicap la mai multe niveluri, pentru a permite o viață mai bună pentru toți.... [-]


Curs de ingrijire compassionata: obtinerea corecta

Online Cu jumătate de normă 5 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Acest curs gratuit online va explora impactul îngrijirii compasionale, atât pentru practicieni cât și pentru utilizatorii serviciilor de sănătate și asistență socială. [+]

Importanța îngrijirii compasionale în domeniul sănătății și al îngrijirii sociale a fost adusă în prim plan în ultimii ani de către anchetele publice de înaltă calitate privind maltratarea și, uneori, decesele pacienților de la spitalele Morecambe Bay și Mid Staffordshire.

Explorați problema îngrijirii compasionale

Acest curs gratuit online va explora problema îngrijirii compasionale în legătură cu punctele-cheie din aceste investigații și din alte perspective teoretice. Aceasta include necesitatea creării unei culturi comune, personalizate în cadrul organizațiilor. Această orientare personală nu se limitează la pacienți, ci se extinde la modul în care organizațiile tratează personalul și la cultura din cadrul organizației în sine.... [-]


Curs de introducere a roboticii: construirea unui braț robot

Online Cu jumătate de normă 5 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Proiectați, construiți și programați un robot simplu și împărtășiți-l cu ceilalți cursanți. [+]

Iată șansa dvs. de a construi un robot simplu.

Robotica vizează integrarea hardware și software. În acest curs, veți proiecta, construi și programa un robot simplu, cu cel puțin două articulații, care poate purta un stilou sau un creion și va desena o linie coordonată pe o foaie de hârtie. Există multe modalități prin care puteți construi un astfel de robot și care va depinde de nivelul dvs. de calificare, de bugetul dvs. sau de echipamentul pe care îl puteți obține.

Este posibil ca proiectul să fie dificil. Va trebui să reuniți o serie de abilități, cum ar fi proiectarea mecanică și dezvoltarea de software. Software-ul trebuie să implementeze algoritmi cinematici, precum și să comunice cu senzori și motoare. Va trebui să generați o traiectorie de puncte pentru robot să se deplaseze pe foaia de lucru și să testeze și să ajusteze software-ul pentru a îmbunătăți performanța robotului. La sfârșitul cursului, veți fi invitat (ă) să trimiteți un videoclip cu robotul dvs. completat pentru o evaluare reciprocă.... [-]


Curs de introducere în legislația olandeză: primii pași în lumea dreptului

Online Cu jumătate de normă 5 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

Legea reglementează aproape toate aspectele societății. Uneori, care este foarte vizibil: ați venit la instanța de judecată într-un caz împotriva unui criminal majore sau în parlament într-o dezbatere aprinsă privind un nou proiect de lege. Legea reglementează, de asemenea, mici - lucruri cum ar fi leasing-ul acasă nou sau contractul individual de muncă - dar importante. [+]

Legea reglementează aproape toate aspectele societății. Uneori, care este foarte vizibil: ați venit la instanța de judecată într-un caz împotriva unui criminal majore sau în parlament într-o dezbatere aprinsă privind un nou proiect de lege. Legea reglementează, de asemenea, mici - lucruri cum ar fi leasing-ul acasă nou sau contractul individual de muncă - dar importante.

Dreapta este, de asemenea, în mare măsură invizibil. De exemplu, se stabilește cumpărăturile la casă, tu însuți nu sunt, probabil, în mod direct conștienți de faptul că există întotdeauna un angajament reciproc este încheiat un acord creativ între tine și supermarket. Acest lucru deschide mai multe drepturi și obligații decât livrarea doar cumpărăturile și plătesc pentru asta.... [-]


Curs de Introducere în Securitatea Cyber

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 8 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Viețile noastre depind de serviciile online. Obțineți cunoștințe și abilități esențiale în domeniul securității cibernetice, pentru a vă ajuta să vă protejați viața digitală. [+]

De ce să participați la curs?

Acest curs online vă va ajuta să înțelegeți securitatea online și să vă protejați viața digitală, fie acasă, fie la locul de muncă.

Ghidat de Cory Doctorow, veți învăța cum să recunoașteți amenințările care vă pot face rău online și să luați măsuri pentru a reduce șansele ca acestea să vi se întâmple.

Cursul vă va structura siguranța online în contextul lumii, introducând concepte precum malware, viruși, troieni, securitatea rețelei, criptografia, furtul de identitate și gestionarea riscurilor.

Cursul este susținut de Programul național de securitate cibernetică al Guvernului britanic, este certificat GCHQ și IISP acreditat.... [-]


Curs de leadership digital: crearea de valoare prin intermediul tehnologiei

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Tehnologiile digitale se schimbă extraordinar de repede. Acest curs de patru săptămâni vă va prezenta noul peisaj digital. [+]

În acest curs veți explora: Ce înseamnă a fi un "lider digital"; modul în care alinierea strategiilor și a capacităților de afaceri și IT va spori competitivitatea; și rolul pe care tehnologiile digitale îl pot juca în consolidarea afacerilor. Cine este acest curs pentru?

Leadershipul digital vizează managementul de vârf și de mijloc în orice tip și dimensiune a organizației și în orice domeniu.

Indiferent dacă sunteți CEO sau cineva implicat în îmbunătățirea competitivității afacerii prin intermediul tehnologiilor digitale, acest curs este pentru dvs. Nu ne așteptăm să aveți cunoștințe anterioare despre teoria managementului sau despre abilitățile tehnologice practice pentru a începe.... [-]


Curs de limba spaniolă pentru începători 6: în afara și în jur

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Aflați cum să solicitați indicații de orientare, cumpărați haine și să comandați alimente și băuturi în cursul celui de-al șaselea curs spaniol pentru începători. [+]

Acest curs gratuit online este ultima din șase în programul Spaniol pentru începători. Vă va prezenta în limba în care aveți nevoie:

vorbi despre unde sunt locurile; cereți instrucțiuni; Magazin de haine; Comandați alimente și băuturi.

Aflați cum să ieșiți, cumpărați, să mâncați și să beți în spaniolă În timpul celor patru săptămâni de curs veți învăța câteva fraze de care veți avea nevoie dacă trebuie să solicitați indicații de orientare, precum și o varietate de vocabular legate de haine și alimente , astfel încât să vă puteți bucura de cumpărături data viitoare când vizitați o țară vorbitor de spaniolă.

Veți afla despre tapas, pinchos și raciones și puteți înțelege un meniu spaniol și veți afla despre frumosul oraș Valencia din Spania. Veți învăța, de asemenea, să utilizați imperativul pentru a da indicații.... [-]


Curs de management și leadership: o echipă de conducere

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Acest curs este totul despre ceea ce este de bază pentru conducerea și gestionarea în cadrul organizațiilor. Înțelegerea, care este important pentru o organizație - și asta e toată lumea care are o miză în el într-un fel - este un punct de plecare foarte bun. [+]

Acest curs este totul despre ceea ce este de bază pentru conducerea și gestionarea în cadrul organizațiilor. Înțelegerea, care este important pentru o organizație - și asta e toată lumea care are o miză în el într-un fel - este un punct de plecare foarte bun. Construirea relațiilor cu grupurile interesate și oameni este timpul petrecut bine. La fel este timpul petrecut pe planificare. Așa cum cineva a spus odată „Pentru a nu planul este de a planifica să eșueze“. Dacă nu există nici un plan, cum organizațiile obține oameni la bord? Dacă nu există nici un plan, care este diferența dintre succes și eșec? Cum știi când lucrurile merg pe drumul cel bun? Sau merge bine?... [-]


Curs de monitorizare a oceanelor din spațiu

Online Cu jumătate de normă January 2019 Regatul Unit UK Online

Explorați oceanele noastre din spațiu. Descoperiți modul în care observarea Pământului ne permite să monitorizăm sănătatea oceanului și să informăm despre politică și planificare. [+]

Acest curs gratuit online va oferi o introducere în monitorizarea oceanelor de observare a pământului (EO) prin satelit, precum și utilizările, tipurile și provocările sale. Acesta va explica cum sunt obținute și utilizate datele, gama de tipuri de date disponibile și terminologia și tehnicile implicate.

Cursul este prezentat de fizicianul, oceanograful și radiodifuzorul dr. Helen Czerski de la University College din Londra, specialistul în teledetecție Dr. Hayley Evers-King de la Laboratorul Marin din Plymouth și educatorul principal Dr. Mark Higgins de la EUMETSAT.

Cursul este condus de EUMETSAT în sprijinul Programului Copernicus.

Explorați datele EO de monitorizare oceanică folosind exemple din lumea reală... [-]

Curs de predare de calcul

Online Cu jumătate de normă January 2019 Regatul Unit UK Online

Îmbunătățiți-vă practica și cunoașterea subiectelor ca profesor de calcul primar sau secundar. [+]

Cum poate fi informatică predată într-un mod care angajează tinerii și este relevant pentru lumea în care trăiesc? Curriculumul de calcul în Anglia cuprinde abilitățile de informatică, alfabetizarea digitală, cetățenia digitală și bursa digitală. Acest curs oferă cunoștințe, abilități și sfaturi despre planificare, predare, evaluare și politică.

Inițial creat de UEA cu sponsorizare de la Computing at School (CAS) și BT, Centrul Național STEM de învățare găzduiește acest curs, permițându-vă să înveți de la experți CAS Master Teachers și reflectați asupra propriei dvs. practici în clasă pentru a vă dezvolta predarea.

Ce subiecte vor acoperi ai? ... [-]

Curs de predare pentru succes: clasă și lume

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Explorați abilitățile de secol XXI, TIC și abordările multilingve cu acest curs de dezvoltare profesională a limbii engleze. [+]

Acest curs gratuit online este destinat profesorilor de limbă engleză din întreaga lume. Vă va ajuta să dezvoltați abilitățile și practicile de care aveți nevoie pentru dezvoltarea profesională continuă (CPD).

Acest curs face parte din programul nostru de predare pentru succes: Practici pentru programul de predare a limbii engleze. În cadrul programului, vom examina cele 12 practici profesionale pentru CPD în cadrul Consiliului britanic de dezvoltare a cadrelor didactice.

În acest curs veți examina patru practici profesionale:

Integrarea TICPromovarea competențelor secolului XXIFolosind abordări multilingveÎnțelegerea politicilor și practicilor educaționale.... [-]

Curs de psihologie și sănătate mintală: dincolo de natură și hrănire

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

Aflați cum înțelegerea psihologică a emoțiilor și comportamentului nostru ne oferă noi modalități de îmbunătățire a sănătății mintale și a bunăstării. [+]

Terapiile psihologice și activitatea psihologilor clinici sunt acum foarte populare. Acest curs gratuit online oferă o prezentare a modului în care psihologii înțeleg emoțiile, comportamentele și modelele de gândire și cum îi ajută pe psihologii clinici să înțeleagă problemele clienților lor.

Peste șase săptămâni, veți explora câteva dintre provocările și dezbaterile actuale din domeniul diagnosticului și tratamentului și veți descoperi noi modalități de a gândi psihologic despre sănătatea mintală.

Veți obține noi perspective asupra dezbaterii "natură vs îngrijire" și veți înțelege cum suntem afectați de experiențele de viață. Veți discuta, de asemenea, noi cercetări, care promite să ne ajute să ne îmbunătățim sănătatea mintală și bunăstarea.... [-]


Curs de puzzle-uri matematice: criptaritme, simbolii și coduri secrete

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Exploreaza și de a rezolva puzzle-uri matematice criptate, în care numerele sunt înlocuite cu litere sau simboluri, cu acest curs online gratuit. [+]

Exploreaza și de a rezolva puzzle-uri matematice criptate, în care numerele sunt înlocuite cu litere sau simboluri, cu acest curs online gratuit.

Acest curs online se referă la trei tipuri de puzzle matematice, istoria lor și puzzliștii care le-au creat:

Cryptaritms: unde cifrele au fost înlocuite cu litere, necesitând o aritmetică verbală pentru a le rezolva. Simbolici: unde numerele sunt reprezentate prin simboluri, incluzând exemple din lumea antică și cea modernă. Operatori puzzle matematice: unde sunt date numere, dar operatorul lipsește. De exemplu, ce înseamnă asteriscul în * 1320 = 6?

Veți exercita creierul, vă veți îmbunătăți abilitățile de rezolvare a problemelor și veți învăța arta și știința descifrării puzzle-urilor matematice.... [-]


Curs de rezolvare a puzzle-ului energetic: o abordare multidisciplinară a tranziției energiei

Online Cu jumătate de normă 7 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Aflați cum să analizați cazurile de tranziție a energiei din perspective tehnologice, juridice, economice, spațiale și sociale. [+]

Astăzi, sistemele energetice se confruntă cu provocări globale presante: dezvoltarea economică și socială, eradicarea sărăciei, producția alimentară adecvată, sănătatea pentru toți, conservarea ecosistemelor, pacea și securitatea. O transformare majoră - tranziția energetică - este necesară pentru a răspunde acestor provocări.

În acest curs vom lua abordarea multidisciplinară pentru a examina întrebarea privind tranziția energetică, oferindu-vă cadrul și metodele de analiză a întrebării. Veți rezolva puzzle-ul energiei?

Ce subiecte vei acoperi?Tranziția și durabilitatea energieiAspecte tehnice ale tranziției energeticePlanificare spațialăSistemul energetic integratAspectul psihologic al tranziției energieiAspectul legat de tranziția energeticăSisteme energeticeAspectul economic al tranziției energeticeCe veți obține?... [-]

Curs de studii globale: sfârșitul globalizării?

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Înțelegeți de ce unele guverne încearcă să își recupereze suveranitatea și să părăsească instituțiile globale. [+]

Globalizarea este un proces pe care nici o ființă umană nu o poate accelera, încetini sau opri. Dar asta nu înseamnă că oamenii nu vor încerca.

Guvernele și cetățenii din întreaga lume încearcă și beneficiază de globalizare (și încearcă să-i limiteze efectele negative) sau încearcă să o evite. În acest curs, veți afla despre unele dintre motivele pentru care oamenii sunt fie pro, fie anti-globalizare. Veți descoperi de ce unele guverne și țări aleg granițele și demarcarea, iar altele aleg integrarea.

Ce subiecte vei acoperi?Defacerea din alianțe, tratate și organizațiiOboseală democratică și cereri populisteRegionalizarea și europenizareaXenofobia și cosmopolitismulRelocările și naționalismul economicProtecționismul și concurența globalăCine este acreditat?... [-]

Curs de sănătate și bunăstare în lumea antică

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Utilizați dovezi literare și arheologice pentru a vedea cum grecii și românii vechi au abordat problemele de sănătate, bunăstare și societate. [+]

Înțelegeți abordările grecești și romane privind sănătatea și bunăstarea

Ce arata sanatatea in Roma antica sau Grecia? Cum putem spune ce bunăstare a însemnat în cele mai vechi timpuri?

Acest curs online vă va ajuta să investigați aceste întrebări, utilizând atât dovezi literare, cât și arheologice, pentru a descoperi detaliile vieții reale în societățile antice.

Vom împărți corpul în organe și sisteme, folosind fiecare pentru a explora teorii antice cu privire la structura și funcția corpului uman.

Vom descoperi ce societăți antice au gândit despre subiecte pe care încă le luptăm astăzi - de la relația dintre minte și trup, până la sexualitate, îmbătrânire și sex.... [-]


Curs Dezvoltarea de Informații Culturale pentru Leadership

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Afla ce este inteligența culturală (CQ), și de ce buni lideri și manageri au nevoie de ea, în acest curs online gratuit. [+]

Curs în dezvoltarea inteligenței culturale pentru leadership

Informații culturale (CQ) este evoluția naturală de noțiunile bine stabilite de IQ (coeficientul de inteligenta) si EQ (inteligenta emotionala). Liderii buni au nevoie de toate cele trei pentru a conduce în mod eficient.

CQ este abilitatea de a traversa împărțiri - dacă țara, generație, gen, sector sau de fundal - și să prospere în mai multe culturi. In curs de dezvoltare CQ dumneavoastră vă va permite să lucreze cu oameni care sunt diferiți de tine, și să conducă în organizația dumneavoastră, comunitatea, afaceri sau locul de studiu.

Să înțeleagă și să dezvolte Inteligența culturală ... [-]

Curs de înțelegere a crizei financiare: cicluri de afaceri și politici

Online Cu jumătate de normă 5 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Descoperiți relația dintre istorie, crize financiare și cicluri de afaceri, cu acest curs online gratuit. [+]

Crizele economice au deseori consecințe grave - pentru fiecare, de la guverne și corporații, la tine și la mine. Dar crizele pot fi văzute ca o parte esențială a unei economii în evoluție, alături de ajustări structurale și schimbări instituționale. În acest curs veți afla mai multe despre rolul crizelor financiare, istoria acestora și modul în care pot fi interpretate.

Explorați istoria crizei financiare

Putem învăța din istoria crizelor? Cu acest curs vom vedea criza financiară dintr-o perspectivă istorică - investigând diferite incidente de criză în raport cu contextul. Până la sfârșitul cursului ar trebui să puteți defini și descrie diverse crize economice și financiare și să interpretați astfel de crize dintr-o perspectivă istorică.... [-]


Curs de înțelegere a lui Ramon Llull: Filosofie, Arte și Știință prin Ars Combinatoria

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Explorați munca fascinantă a filosofului Ramon Llull și impactul acestuia cu acest curs online gratuit [+]

Ramon Llull, născut în Mallorca în secolul al XIII-lea, a fost un filozof, scriitor și gânditor de pionierat influent. Acest om controversat a fost admirat și disprețuit de unele dintre mințile cele mai luminate din cultura europeană. El a fost, de asemenea, unul dintre luminile principale din cercurile intelectuale de la sfârșitul secolului al XIII-lea, în care au participat filosofi și oameni de știință arabi, evrei și creștini.

Astăzi, el a dobândit o nouă importanță în dezbaterea privind modalitățile în care cunoașterea este împărtășită cu alții. În acest curs, vom explora munca sa și modul în care a influențat artele, literatura, știința și tehnologia.... [-]


Curs in bioinformatica clinice: deblocarea genomica in asistenta medicala

Online Cu jumătate de normă 5 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

Acest curs online gratuit își propune să sensibilizeze profesioniștii din domeniul sănătății cu privire la rolul de Bioinformatica clinice si genomica in domeniul asistentei medicale de astazi. Vom ilustra modul în care disciplina clinica Bioinformatica ofera o punte importanta intre stiinta de margine de taiere si livrarea de medicina genomica in practica clinica. [+]

Acest curs online gratuit își propune să sensibilizeze profesioniștii din domeniul sănătății cu privire la rolul de Bioinformatica clinice si genomica in domeniul asistentei medicale de astazi. Vom ilustra modul în care disciplina clinica Bioinformatica ofera o punte importanta intre stiinta de margine de taiere si livrarea de medicina genomica in practica clinica. Prin înțelegerea rolului unui bioinformatician clinic va deveni clar modul în care acestea sunt parte integrantă a asigurării oportunităților benefice ale medicinii genomice sunt realizate pe deplin in ingrijirea pacientului.

Descoperiti potentialul de clinica Bioinformatica

Acesta este un moment interesant. Suntem acum incep sa secventa de gene intregi in clinica, informațiile cele mai personale pe care le putem avea pe un pacient. Noi putem începe să vedem modul în care variante ale genomului ar putea avea impact asupra sanatatii si putem direcționa medicament într-adevăr precis pentru fiecare pacient în parte. Acest lucru nu este lipsită de provocări. Genomul este o cantitate foarte mare de informații. Identificarea variantei cauzal (partea in genomul care poate provoca o schimbare în sănătate) este ca în căutarea unui ac în carul cu fân. Dar, ce înseamnă această frază înseamnă de fapt? Acest curs vă va lua în lumea unui bioinformatician clinică și vă arată ceea ce fac în spatele scenei atunci când a constatat că acul în datele genomice. Acesta va arăta, de asemenea, ceea ce se întâmplă în continuare și contribuția importantă clinică face bioinformatician la călătoria pacientului.... [-]


Curs in domeniul nanotehnologiei pentru sanatate: modele inovatoare pentru diagnostic medical

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

Exploreaza utilizarea și implicațiile nanotehnologiei în noi aplicații medicale Nanotehnologia este folosit pentru a controla și manipula materie de dimensiuni nanometrice, cu o precizie de nanometri. [+]

Explorați utilizarea și implicațiile nanotehnologiei în aplicațiile medicale noi Nanotehnologia este folosită pentru controlul și manipularea nanometriilor cu precizie nanometrică. Acest lucru poate fi atomi, molecule sau structuri biologice mai mari, cum ar fi ADN-ul sau celulele vii. Acest curs online explorează potențialul nanotehnologiei în aplicații medicale, pentru a crea noi dispozitive care pot fi utilizate pentru a diagnostica o boală sau de a monitoriza un tratament medical.

Ce subiecte vor acoperi ai? Introducere în tehnologia și știința nanotehnologiei. Relația dintre nanotehnologie și aplicații medicale. Impactul și consecințele posibile ale noilor tehnici de probleme etice și comportamentul în societate. Introducere în știința care stau la baza tehnologiei și a evoluției nanotehnologiei și a tehnicilor utilizate pentru a produce dispozitive care utilizează nanotehnologia. Nano și respirația: nas electronic; Nano și sânge: Lab-on-a-chip; Nano și urină: de detectare a cancerului. Exemple de cazuri în care noua tehnologie nu este o dezvoltare independentă, ci de întrebări sociale survine, și la rândul său, creează, de asemenea, noi întrebări sociale și etice. Ce vei obține? Descrie tehnologia și știința nanotehnologiei Investigarea relația dintre nanotehnologie și aplicația medicală Angajarea în știința de bază și tehnologii și tehnici folosite pentru fabricarea dispozitivelor nano Discutați întrebări sociale și etice care decurg din noile evoluții tehnologice în domeniul sănătății Care este cursul de? ... [-]

Curs Introducere în limba norvegiană

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Învățați să vorbiți, să scrieți și să înțelegeți limba norvegiană de bază, cu acest curs gratuit, de patru săptămâni, de introducere a limbii străine introductive. [+]

Planificați să mergeți în Norvegia pentru a studia, a călători sau a munci? Vă interesează cultura norvegiană? Căutați cheia modelului scandinav? Sau un trol să se căsătorească?

Acest curs gratuit online vă va oferi abilitățile de bază de bază necesare pentru a vă face noi prieteni și pentru a face față situațiilor cotidiene, precum și a fi o piatră de temelie pentru o explorare ulterioară a limbii, societății și culturii norvegiene.

Faceți o introducere în limba norvegiană

Acest curs de patru săptămâni vă va oferi o introducere în limba norvegiană, o limbă vorbită de aproximativ 5 milioane de persoane. Veți învăța limba și gramatica de bază prin învățarea activă. După finalizarea acestui curs, veți putea participa la conversațiile de zi cu zi.... [-]


Curs online de afaceri: pentru a avea succes profilului clientului

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

Când au fost întrebați cine este clientul lor, antreprenorii aspiranti spun adesea "oricine". Acest lucru nu a putut fi mai departe de adevăr. Acest curs online gratuit vă va ajuta să înțelegeți cum puteți utiliza cercetarea primară și secundară, pentru a identifica strategiile corecte ale clienților și de implicare de design pentru a atrage și de a le reține. [+]

Acest curs face parte din programul de afaceri online de succes, care vă va permite să lanseze, pe piață și de a rula propria afacere online de succes.

Când au fost întrebați cine este clientul lor, antreprenorii aspiranti spun adesea "oricine". Acest lucru nu a putut fi mai departe de adevăr. Acest curs online gratuit vă va ajuta să înțelegeți cum puteți utiliza cercetarea primară și secundară, pentru a identifica strategiile corecte ale clienților și de implicare de design pentru a atrage și de a le reține.

Să înțeleagă datele și de a descoperi clientul dvs.

Acest curs vă va prezenta modul în care, în cazul în care și de ce să adune date și cum să-l folosească pentru a crea personas clienților și strategii de marketing.... [-]


Curs pentru a vă gestiona prețurile: o introducere în strategia de stabilire a prețurilor și managementul veniturilor

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Aflați cum să utilizați strategii de stabilire a prețurilor pentru a mări veniturile firmei dvs. și pentru a stabili prețul potrivit pentru persoana potrivită la momentul potrivit. [+]

Cum își gestionează companiile aeriene, hoteluri, stațiuni și alte organizații prețurile lor? De ce aceste prețuri se pare că nu au legătură cu costurile și sunt diferite pentru fiecare consumator? Și care este logica și strategia care stă la baza acestor prețuri?

Deschideți caseta neagră a strategiei de stabilire a prețurilor și a gestionării veniturilor

Acest curs gratuit online va deschide caseta neagră de gestionare a veniturilor - strategia generalizată de stabilire a prețurilor pe care călătoriile, timpul liber și alte industrii le utilizează pentru a genera venituri suplimentare, prin stabilirea prețurilor în funcție de preferințele și disponibilitatea oamenilor de a plăti.... [-]


Curs pentru a începe cu învățarea online

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Aflați ce înseamnă învățarea online și dezvoltați abilitățile de a studia online fără a vă pune în așteptare restul vieții. [+]

Dezvoltați abilitățile de care aveți nevoie pentru a face succesul învățării on-line

Internetul joacă un rol mai important în munca noastră și în viața socială. Dar ați studiat online?

Studierea la o universitate de campus nu este pentru toată lumea. Dacă aveți responsabilități de îngrijire, doriți să vă recalificați cariera sau doriți să câștigați în timp ce învățați, atunci studiul online poate fi pentru dvs.

În acest curs online, veți afla ce învățare online este și ce vă poate oferi. Veți descoperi abilitățile necesare studiului online; să-ți evaluezi abilitățile; să examineze modul în care elevii formează comunități online; și să învețe cum să beneficieze de aranjamente flexibile de studiu și tutori dedicați.... [-]


Curs pentru a învăța să cod instrumente muzicale electronice cu javascript

Online Cu jumătate de normă November 2019 Regatul Unit UK Online

În acest curs veți construi o gamă de instrumente muzicale electronice, utilizând limbajul Javascript și API-ul Web Audio. Vi se va afișa linia de linie cum să program sintetizatoare interactive, mașini cu tambur și sisteme de muzică, chiar algoritmice care pot genera în mod automat muzica. [+]

În acest curs veți construi o gamă de instrumente muzicale electronice, utilizând limbajul Javascript și API-ul Web Audio. Vi se va afișa linia de linie cum să program sintetizatoare interactive, mașini cu tambur și sisteme de muzică, chiar algoritmice care pot genera în mod automat muzica. Vei fi arătat de asemenea modul în care să se dezvolte interfețe de utilizator cu butoane, cursoare si alte elemente. Software-ul de muzică și interfețele de utilizator de a face va rula în orice browser web care suportă Web Audio API, inclusiv Safari pe iOS și Chrome pe Android.

La sfarsitul acestui curs, va fi capabil să:

punerea în aplicare de sinteză a sunetului utilizând Web Audio API construi o mașină de cilindru, care poate reda tambur probe în tipare ritmice descrie componentele cheie ale software-ului de muzică de calculator interfețe de utilizator de design care permit non-codificatori pentru a utiliza software-ul de muzica electronica folosesc tehnici de muzică algoritmice pentru a genera muzică în mod automat, folosind probabilitatea și reguli [-]

Cursul: De ce chestiunea cercetării

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Explorați ce este cercetarea și de ce este atât de important pentru noi toți. Aflați cum să luați decizii bazate pe dovezi. [+]

Imaginați-vă o lume fără cercetare, unde guvernele realizează o politică bazată pe hunches, iar producătorii eliberează produse fără testare.

Cercetarea ne permite să rezolvăm problemele la scară globală și să luăm decizii bazate pe dovezi.

În timpul acestui curs, veți primi o introducere în ceea ce privește cercetarea și de ce este atât de important pentru noi toți. Veți învăța concepte fundamentale de cercetare, veți întâlni cercetători de vârf care lucrează la problemele din lumea reală și veți identifica o zonă de interes pentru propria dvs. cercetare.

Ce subiecte vei acoperi?Contribuția cercetării la societateIntroducere în concepte fundamentale de cercetare, inclusiv: Dovezi bazate pe luarea deciziilorParadigme și abordări de cercetareCe veți obține?... [-]

Cursul: De ce oamenii migrează? teorii

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Explorați teoriile despre migrație în profunzime și aflați cum migrația este un fenomen constant în întreaga istorie umană. [+]

Deplasați dincolo de titluri despre migrație

În cel de-al doilea curs din seria din două părți, veți afla despre diferite modele teoretice care încearcă să explice de ce începe migrarea și de ce continuă. Veți explora migrația ca o caracteristică structurală a societăților noastre și vom examina alegerile individului de a migra. Veți avea în vedere rolul rețelelor și instituțiilor în mișcarea oamenilor. De asemenea, veți auzi de la experți internaționali cum teoriile migrației ne pot ajuta să înțelegem cazuri de migrație a forței de muncă în diferite regiuni ale lumii.

Ce subiecte vei acoperi?Înțelegerea migrației ca fenomen globalDe ce începe migrarea?Cum continuă migrația?Abordări teoretice în practicăCe veți obține?... [-]

Cursul de a deveni un asistent student: predare și mentorat

Online Cu jumătate de normă 5 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Aflați cum să vă implicați profesional în predarea, susținerea și guvernarea instituțiilor de învățământ superior. [+]

Asistenții studenți sunt membri de personal valoroși la Universitatea din Groningen. În prezent, peste 700 de studenți preiau îndatoriri de predare, funcții de rol de sprijin, funcții de conducere și multe alte responsabilități.

Dar cum să vă pregătiți pentru un post de asistent student? Care este comportamentul profesional? Cum să facem față situațiilor dificile din clasă? Cum să susținem studenții de anul întâi? Aceste și alte întrebări vor fi acoperite în acest curs.

Ce subiecte vei acoperi?Beneficiile implicării studenților în organizațieComportamentul profesional în învățământul superiorPrincipiile de bază ale designului învățământului superiorPregătirea claselorPredarea unei claseEvaluareMentoring și feedbackReprezentarea studențilorStudii de caz în învățământul superiorCe veți obține?... [-]

Cursul din Coranul Birmingham: Călătoria sa din inima islamică

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Explorați istoria și semnificația Coranului Birmingham și călătoria sa din Orientul Mijlociu din Orientul Mijlociu până în Marea Britanie contemporană. [+]

Descoperiți povestea din spatele unuia dintre cele mai vechi manuscrise islamice din lume

Coranul Birmingham este unul dintre cele mai vechi manuscrise islamice supraviețuitoare. Acest curs va explora originile și călătoria Coranului Birmingham din inimile islamice, semnificația Coranului Birmingham, metodele folosite pentru determinarea vârstei sale și modul în care este îngrijită la Cadbury Research Library, Universitatea din Birmingham . Aflați cum să identificați caracteristicile manuscriselor Qur'anului și cum au influențat artele cărții în cultura manuscrisă islamică. De asemenea, veți afla mai multe despre colecția Mingana a manuscriselor din Orientul Mijlociu și despre relevanța acestora pentru secolul XXI.... [-]


Cursul în care se referă la biologie: concepte de bază

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Îmbunătățiți-vă înțelegerea biologiei complexe din spatele problemelor sociale care afectează fiecare dintre noi și societatea. [+]

Explorați biologia din spatele problemelor complexe despre care ați citit în știri

Adesea citim știri pe baza biologiei pe care nu le înțelegem suficient pentru a ne forma o opinie.

Pentru a putea interpreta concepte biologice complexe - determinismul genetic, clonarea, ingineria genetică, lupta împotriva îmbătrânirii, eugenia, selecția artificială sau moștenirea inteligenței - avem nevoie de cunoștințe pe care nu le putem avea.

Aici poate ajuta acest curs online. Acesta oferă o introducere de bază în biologia din spatele acestor idei - folosirea lecțiilor și interviurilor cu experții - pentru a înțelege implicațiile acestora în domeniile științelor sociale și umaniste.... [-]


Curs în abilități digitale: Dezvoltați-vă cariera

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Aflați mai multe despre cum schimbă lumea digitală a muncii și cum vă puteți dezvolta cu succes cariera în era digitală. [+]

Dezvoltați-vă cariera cu abilități digitale

Tehnologia digitală atinge acum aproape fiecare aspect al vieții noastre, inclusiv munca. În acest curs, veți explora modul în care puteți construi o carieră de succes în era digitală. Veți avea o privire mai atentă asupra sensului digital și asupra modului în care a schimbat modul în care lucrăm.

Veți explora, de asemenea, diferitele căi pe care le-ați putea lua pentru a vă dezvolta cariera și ce rol poate juca digital în acestea. În plus, veți afla, de asemenea, despre abilitățile cheie pe care trebuie să le dezvoltăm în acest nou mediu și cum puteți găsi sprijin și continuați să învățați să vă atingeți obiectivele.... [-]


Curs în abilități digitale: Social Media

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Aflați cum să utilizați mediile sociale pentru afaceri, de a crea o prezență socială în mass-media pentru a măsura succesul. [+]

Aflați cum să utilizați în mod eficient medii sociale pentru afaceri

Are afacerea dvs. să utilizeze medii sociale? Aflați de ce social media este relevantă pentru afacerile de astăzi și cum o puteți utiliza pentru a vă stabili și a îmbunătăți marca.

Veți afla despre pașii cheie în promovarea mărcii dvs. prin intermediul rețelelor sociale, inclusiv stabilirea obiectivelor campaniei, identificarea publicului țintă și a canalelor corecte, crearea de conținut implicat și gestionarea prezenței. De asemenea, veți examina exemple de diferite canale media sociale, sfaturi pentru utilizarea acestora și cum puteți măsura succesul și puteți îmbunătăți campaniile.... [-]


Curs în afacerile internaționale: guvernarea globală

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Aflați importanța guvernanței globale și explorați procesele și instituțiile care găsesc soluții pentru provocările globale. [+]

Țările de pe glob sunt din ce în ce legate și depind una de cealaltă. Acest lucru poate duce la tensiuni și confuzii. Acest curs vă va oferi o busolă pentru a naviga în lumea noastră interconectată.

Veți afla totul despre guvernarea globală, care vizează o cooperare sporită între națiuni și de ce este vitală. Veți explora, de asemenea, procesele complexe și instituțiile care vizează gestionarea provocărilor și problemelor globale, învățând modul în care o mare varietate de părți interesate pot face guvernarea globală un loc de muncă dificil.

Ce subiecte vor acoperi ai? Vizibilitatea și invizibilitatea: summiturile internaționale și normele guvernanței globale. Setul de instrumente globale de reglementare: lege greu și lege soft Mecanisme de guvernanță mixte Dincolo de soluțiile de stat la stat: parteneriatele public-privat Ce vei obține? ... [-]

Curs în afaceri on-line: planificarea pentru succes

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Acest curs online gratuit se concentrează pe faza de planificare a începe o mică afacere on-line și va introduce ceea ce trebuie să faceți pentru claritate și acțiune. [+]

Acest curs online gratuit se concentrează pe faza de planificare a începe o mică afacere on-line și va introduce ceea ce trebuie să faceți pentru claritate și acțiune.

Înțelegerea de afaceri on-line și e-commerce

Cu atât de multe moduri de a opera on-line, este important să înțelegeți ce afacerea dvs. este și în cazul în care se potrivește. Ne vom lua prin diferențele dintre diversele forme de modele de afaceri on-line, pentru a vă ajuta să decideți direcția cea mai bună.

Ne va ajuta să dezvolte un plan de afaceri sau de model de afaceri panza să se concentreze gândirea pe cele mai bune oportunități pentru afacerea dvs. online. Vei înțelege cum să folosească cercetarea primară și secundară pentru a identifica clientul dvs. cel mai valoros.... [-]


Curs în analiza marketingului

Online Cu jumătate de normă 5 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Aflați elementele de bază ale analizei de marketing și înțelegeți cum să utilizați datele pentru a asigura eficiența marketingului. [+]

Aflați cum să utilizați analizele pentru a îmbunătăți rezultatele de marketing

Întreprinderile mari și mici sunt inundate cu date despre alegerile consumatorilor. Dar această bogăție de informații nu se traduce întotdeauna în decizii mai bune. Știind cum să interpretezi datele este provocarea - și, în special, comercianții sunt din ce în ce mai asteptați să folosească analizele pentru a-și informa și justifica deciziile.

În acest curs, veți obține instrumentele pentru a măsura eficacitatea activelor de marcă și a clienților, a interpreta analiza de regresie, a calcula valoarea de viață a clienților și a crea experimente ca o modalitate de a evalua și optimiza campaniile de marketing.... [-]


Curs în analiză predictivă: obținerea de date de mare Insights

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Aflați cum instrumentele de analiză predictivă poate ajuta să obțineți informații din date prin mari. Colectarea de date de mare este doar primul pas; odată ce-l ai, cum ai face sens de ea? Acest curs online gratuit vă va arăta modul în care instrumentele de analiză predictivă poate ajuta să obțineți informații, cunoștințe și perspective de date mari. [+]

Aflați cum instrumentele de analiză predictivă poate ajuta să obțineți informații din date prin mari. Colectarea de date de mare este doar primul pas; odată ce-l ai, cum ai face sens de ea? Acest curs online gratuit vă va arăta modul în care instrumentele de analiză predictivă poate ajuta să obțineți informații, cunoștințe și perspective de date mari.

În următoarele patru săptămâni, experimenta puterea platformei Vertica Analytics HPE ca un instrument de aplicat. Utilizarea Vertica Analytics și o abordare de studiu de caz, se aplică funcțiile încorporate predictive de analiză și algoritmi - regresie liniară, regresie logistică și k-means clustering - pentru a obține o perspectivă din datele dvs., contribuind la crearea de oportunități pentru organizația dumneavoastră.... [-]


Curs în arheologie: de la săpături la laborator și dincolo de

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

Obține o introducere pentru a studia arheologie, explorarea descoperiri interesante în Vale of Pewsey, în apropiere de Stonehenge si Avebury. [+]

Obține o introducere pentru a studia arheologie, explorarea descoperiri interesante în Vale of Pewsey, în apropiere de Stonehenge si Avebury.

Ia-o excursie virtuală la Vale of Pewsey

Vom arătându-vă în jurul școlii noastre teren - săpături de o lună de la Vale of Pewsey, care este un site relativ neatins în comparație cu vecinii săi de renume mondial, Stonehenge si Avebury.

Vale of Pewsey este o comoară arheologică, iar bijuteria coroanei sale este Marden. Construit în jurul anului 2400 î.Hr., Marden este cel mai mare Henge din țară și unul dintre cele mai importante, dar cel mai puțin înțelese monumente preistorice din Marea Britanie.

Fiecare obiect are o poveste de spus și vom investiga modul în care arheologii vopsea o imagine vie a ceea ce era viața în vremuri neolitice prin sortimentul uluitoare descoperirilor făcute în această frumoasă parte a Angliei.... [-]


Curs în Biochimie: Moleculele vieții

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Explorați impactul biochimiei asupra bioenergiei și sănătății, descoperind de ce absolvenții sunt în căutare; cu societatea biochimică. [+]

De ce să participați la curs?

Biochimia reunește toate științele pentru a studia procesele chimice și fizice care apar în organismele vii. Este cu adevărat știința vieții.

Ca disciplină științifică în sine, biochimia are un impact major asupra tuturor domeniilor științelor vieții, iar biochimii sunt în cerere foarte mare printre angajatori.

Obțineți o introducere în biochimie

Acest curs gratuit de biochimie online va schița fundalul și istoria domeniului, precum și semnificația sa contemporană în științele vieții. Este ideal dacă vă bucurați de biologie și chimie la școală și vă gândiți să studiați sau să lucrați în biochimie ca subiect distinct.... [-]


Curs în blocuri din sectorul energetic

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Înțelegeți cum funcționează blocul de blocare, de unde vine tehnologia și de ce va împuternici clienții de energie ca niciodată înainte. [+]

Înțelegeți potențialul disruptiv al blocului de blocuri din sectorul energetic

Acest curs online studiază potențialul incredibil de disruptiv al tehnologiei blocurilor în sectorul energetic. Veți analiza modul în care funcționează blocurile și începeți să înțelegeți fundalul, propunerea de valoare și contextul geopolitic care l-au adus în centrul atenției tuturor.

Cursul va oferi o imagine clară asupra modului și a modului în care blocul va prelua sectorul energetic, optimizarea proceselor vechi și împuternicirea clienților ca niciodată. Aceasta va crea o nouă paradigmă, în care utilizatorii pot cumpăra și vinde energie de la unul la altul.

Ce subiecte vei acoperi?Ce este blockchain-ul?Monede digitaleEvoluția și viitorul bloculuiContractele inteligente și aplicațiile descentralizateBlockchain în sectorul energetic: noua paradigmăTranzacționarea energiei P2PBlockchain aplicat pentru încărcarea EVCe veți obține?... [-]

Curs în cercetare transparentă și deschisă în domeniul științei sociale

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Cererea este în creștere pentru elaborarea de politici bazate pe dovezi, însă recunoașterea în comunitatea științelor sociale este tot mai mare în ceea ce privește faptul că transparența și deschiderea limitată în cercetare au contribuit la problemele răspândite. [+]

Cererea este în creștere pentru elaborarea de politici bazate pe dovezi, însă recunoașterea în comunitatea științelor sociale este tot mai mare în ceea ce privește faptul că transparența și deschiderea limitată în cercetare au contribuit la problemele răspândite.

Explorați problemele de transparență în cercetarea științelor sociale și cum să le rezolvați

În cadrul acestui curs online gratuit, vom discuta problemele majore privind transparența și reproductibilitatea în științele sociale de astăzi, inclusiv problemele de fraudă, prejudecăți ale publicării și miniere a datelor.

Vom discuta, de asemenea, multe dintre soluțiile emergente la aceste probleme, inclusiv:... [-]


Curs în comercializarea întreprinderilor sociale: care rezulta valul de misiune derivă

Online Cu jumătate de normă 5 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

Multe întreprinderi sociale devin tot mai comerciale, adoptând tehnici, finanțarea sau o guvernare mai de obicei asociate cu non-profit asocierile. [+]

Multe întreprinderi sociale devin tot mai comerciale, adoptând tehnici, finanțarea sau o guvernare mai de obicei asociate cu non-profit asocierile.

În acest curs on-line, întreprinderi și microfinanțare experți sociale de la Université Libre de Bruxelles și oaspeții lor vor pune in lumina noi pe această tendință. Ei vor întreba cum comercializarea afectează gestionarea și funcționarea întreprinderilor sociale, și care ar putea căi sau ar trebui să fie utilizate pentru a evita deriva misiune.

Ce subiecte vor acoperi ai?

De ce antreprenorii sociali inoveze

Motivațiile din spatele începe o întreprindere socială; noi date legate de inegalitate și fericire; legătura dintre excluziunea financiară și a sărăciei; și modul în care inovarea socială a încercat să rezolve aceste probleme.... [-]


Curs în construirea unui viitor cu roboți

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

În cadrul acestui curs online gratuit, vom prezenta câteva dintre provocările majore pe care le creează colaborarea cu sistemele autonome, pentru a vă ajuta să înțelegeți modul în care cercetătorii proiectează sisteme robotizate, modul în care acestea se conectează la alte domenii de studiu și rolul potențial al roboticii în viața noastră de zi cu zi viitor. [+]

Explorați viitorul roboticii în fabrici, case, spitale, școli și mașini

În viitorul apropiat, mulți dintre noi vor lucra alături de roboți. Cunoașterea roboticii și a sistemelor autonome va fi o abilitate utilă pentru un număr surprinzător de cariere de astăzi.

În acest curs, vom examina evoluțiile actuale și viitoare în domeniul roboticii, care ar putea forma multe aspecte ale vieții noastre de zi cu zi. Vom construi o imagine a principiilor și provocărilor fundamentale ale designului robotic și vom arăta cum cercetarea de aici de la Universitatea din Sheffield se străduiește să depășească unele dintre aceste provocări.

Ce subiecte vei acoperi?

Acest curs a analizat evoluțiile actuale și viitoare în domeniul roboticii, care ar putea forma diferite aspecte ale vieții de zi cu zi a oamenilor. Acesta a construit o înțelegere a principiilor și provocărilor fundamentale ale proiectării roboților, inclusiv:... [-]


Curs în contracte futures de afaceri: înțelegerea omni-canal de vânzare cu amănuntul și lanțurile de aprovizionare

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Noi nu mai cumpăra numai produse sau servicii de experiență în spații fizice. Noi acum de multe ori cumpăra în magazin și on-line, folosind un laptop, un telefon și chiar un ceas. Acest curs demystifies experiența omnichannel și explorează modul în care omnichannel lanțurile de retail și de aprovizionare s-au schimbat producția și experiența de consum pentru ambele întreprinderi și consumatori. [+]

Noi nu mai cumpăra numai produse sau servicii de experiență în spații fizice. Noi acum de multe ori cumpăra în magazin și on-line, folosind un laptop, un telefon și chiar un ceas. Acest curs demystifies experiența omnichannel și explorează modul în care omnichannel lanțurile de retail și de aprovizionare s-au schimbat producția și experiența de consum pentru ambele întreprinderi și consumatori.

Să înțeleagă omni-canal de vânzare cu amănuntul

Noi urmărim evoluția cumpărării cu amănuntul de acte fizice sau tranzacții de cumpărare on-line prin intermediul a multi-canal. bazate pe tehnologie de lumi virtuale și fizice de azi permit tranzacții oriunde și oricând și pentru oricine. Vom explora modul în care lumea omnichannel diferă de comerțul cu amănuntul pe mai multe canale, precum și modul în care companiile pot adopta omnichannel abordări pentru producția de bunuri și servicii.... [-]


Curs în cultura hispanică prin film

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Obțineți o introducere în cultura hispanică prin filmele lui Luis Bu [+]

Explorați cultura hispanică prin intermediul a trei regizori de film iconic

Acest curs online va explora cultura hispanică prin intermediul a trei regizori iconici hispanici: Luis Buñuel, Pedro Almodóvar și Guillermo del Toro.

În fiecare săptămână, ne vom uita la un alt regizor italian și veți descoperi de ce atât de mulți oameni îi plac munca. Veți instrui ochii și urechile, evaluând fotografia, mișcarea, culoarea, actoria și povestea, ajutându-vă să vă bucurați de toate tipurile de film.

Veți învăța, de asemenea, să recunoașteți și să interpretați mesajele culturale și ideologice în film și să vorbiți despre modalitățile în care cultura hispanică în film diferă de cea proprie.... [-]


Curs în curs de dezvoltare proiectul de cercetare

Online Cu jumătate de normă January 2019 Regatul Unit UK Online

Cursul este destinat pentru oricine care este în prezent întreprindere sau intenționează să efectueze o bucată de cercetare academică, fie că extinderea proiectului de calificare (EPQ), Bacalaureat International Extended Eseu, Welsh Bacalaureatul proiect individual, cursuri sau o bucată de burse independente. Cursul se execută în lunile martie, iunie, septembrie și octombrie 2017, astfel încât să puteți alege data de începere care vi se potrivește. [+]

Cursul este destinat pentru oricine care este în prezent întreprindere sau intenționează să efectueze o bucată de cercetare academică, fie că extinderea proiectului de calificare (EPQ), Bacalaureat International Extended Eseu, Welsh Bacalaureatul proiect individual, cursuri sau o bucată de burse independente. Cursul se execută în lunile martie, iunie, septembrie și octombrie 2017, astfel încât să puteți alege data de începere care vi se potrivește.

Curiozitatea este una dintre cele mai importante caracteristici ale omenirii. Ea ne-a permis să facă necunoscutul cunoscut, pentru a sparge barierele și să strălucească o lumină cu privire la toate aspectele vieții, din zilele noastre la hobby-uri zi la explorarea stelelor. Dorința noastră înnăscută de a explora este responsabil pentru multe dintre realizările noastre cel mai mandru. Acest curs va ajuta sa te antrenezi pentru a valorifica curiozitatea și să o folosiți pentru a întreprinde propriile proiecte de cercetare într-o manieră științifică.... [-]


Curs în Data Mining Advanced cu Weka

Online Cu jumătate de normă 5 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Aflați cum să utilizați pachete populare care extind funcționalitatea Weka și domeniile de aplicare. Folosiți-le pentru a vă mări propriile date! [+]

Extindeți repertoriul scenariilor și tehnicilor de exploatare a datelor

Acest curs vă va aduce la nivelul de experți de îndemânare în domeniul minelor de date, urmând din Data Mining cu Weka și mai multe date miniere cu Weka, arătând cum să folosească pachete populare care extind funcționalitatea lui Weka. Veți afla despre prognozarea fluxurilor de date și date miniere. Veți conecta popularul pachet statistic R și veți învăța cum să utilizați funcțiile extinse de vizualizare și preprocesare de la Weka. Veți script-o pe Weka în Python - toate din interfața prietenoasă Weka. Și veți afla cum să distribuiți lucrări de miniere a datelor pe mai multe computere utilizând Apache SPARK.... [-]


Curs în demararea unei afaceri 1: viziune și oportunitate

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

O afacere de succes începe cu o viziune clară și o înțelegere aprofundată a oportunităților disponibile pentru a transforma această viziune în realitate. Fie că aveți o idee pentru un risc viitor sau ai deja o afacere side-line în timp ce studia, acest curs va ajuta să ia în considerare viziunea și de a explora oportunitățile disponibile. [+]

O afacere de succes începe cu o viziune clară și o înțelegere aprofundată a oportunităților disponibile pentru a transforma această viziune în realitate. Fie că aveți o idee pentru un risc viitor sau ai deja o afacere side-line în timp ce studia, acest curs va ajuta să ia în considerare viziunea și de a explora oportunitățile disponibile. Acesta vă va oferi timp pentru a planifica și de a vă ajuta să începeți documentarea gândurile într-un plan de afaceri structurat în același timp permițându-vă să vă împărtășiți ideile cu alții.

Acest curs este primul dintr-o serie de șase despre „începe o afacere“.

Ce subiecte vor acoperi ai? Ciclul de învățare antreprenorială Modelul de afaceri oportunitate: importanța de a împărtăși viziunea Viziune și oportunitate în afaceri de succes Scrierea o propunere de valoare de bază Introducere în scrierea unui plan de afaceri solid. Ce vei obține? Judecă ciclului antreprenorial, care stă la baza cursului. Exploreaza domeniul de aplicare pentru a descoperi sau de a crea oportunități de afaceri. Investigarea întreprinderilor din zona locală. Discutați despre provocarea de afaceri antreprenorului: Ce afaceri ar trebui să înceapă și cum? Evaluează și să evalueze o idee de afaceri. Un plan de afaceri în termen de 200 de cuvinte. Investigarea viziunea și oportunitățile pentru un plan de afaceri. Care este cursul de? ... [-]

Curs în demararea unei afaceri 2: oameni și rețele

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

O afacere de succes se bazează foarte mult pe oameni și crearea de rețele. O echipă bună și o rețea mai largă sunt esențiale pentru succesul și creșterea economică. Fie că aveți o idee pentru un risc viitor sau ai deja o afacere side-line în timp ce studia, acest curs vă va ajuta să recunoască persoanele care vă pot ajuta să luați afacerea dvs. înainte în ambele rețele de afaceri formale și informale. [+]

O afacere de succes se bazează foarte mult pe oameni și crearea de rețele. O echipă bună și o rețea mai largă sunt esențiale pentru succesul și creșterea economică. Fie că aveți o idee pentru un risc viitor sau ai deja o afacere side-line în timp ce studia, acest curs vă va ajuta să recunoască persoanele care vă pot ajuta să luați afacerea dvs. înainte în ambele rețele de afaceri formale și informale.

Acest curs este al doilea dintr-o serie de șase despre „începe o afacere“.

Ce subiecte vor acoperi ai? Importanța oamenilor, echipelor și rețelele din cadrul afacerilor Rolurile în cadrul unei echipe Metode de a dezvolta o echipa rețele de afaceri formale și informale Cum de a construi și extinde o rețea profesională Planul de afaceri: identificarea oamenilor, echipelor și rețele Ce vei obține? Evaluăm importanța oamenilor, echipelor și rețele de afaceri de succes. Identificați cele opt tipuri de roluri de echipă. Exploreaza cele cinci etape de dezvoltare a echipei. Discutați despre provocarea de afaceri antreprenorului: Ce opțiune ar trebui să Nick selectați pentru a construi o echipă de înaltă performanță? Identificarea persoanelor și a rețelelor într-un plan de afaceri. Identificați ce abilități sunt necesare. Explorați modul în care se va dezvolta rețelele. Care este cursul de? ... [-]

Curs în demararea unei afaceri 3: clienți și concurenți

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Pentru a rula o afacere de succes trebuie să înțeleagă cine sunt clienții și mai important, cum aveți de gând să ajungă la ei. Fie că aveți o idee pentru un risc viitor sau ai deja o afacere side-line în timp ce studia, acest curs va ajuta să recunoască și să înțeleagă piața țintă. [+]

Pentru a rula o afacere de succes trebuie să înțeleagă cine sunt clienții și mai important, cum aveți de gând să ajungă la ei. Fie că aveți o idee pentru un risc viitor sau ai deja o afacere side-line în timp ce studia, acest curs va ajuta să recunoască și să înțeleagă piața țintă. Acesta vă va oferi timp pentru a planifica și de a vă ajuta să începeți documentarea gândurile într-un plan de afaceri structurat în același timp permițându-vă să vă împărtășiți ideile cu alții.

Acest curs este al treilea dintr-o serie de șase despre „începe o afacere“.

Ce subiecte vor acoperi ai? Definiți o piață: clienții de identificare și concurenți Teoria piețelor înțelegere: diferențele dintre o piață și o industrie Analizeaza o piață: dimensiunea pieței și potențialul său Cum de a determina o piață țintă de afaceri Analiza concurenților Cum să vizați anumiți clienți Planul de afaceri: clienți și concurenți Ce vei obține? Evaluați importanța înțelegerii clienților și a concurenților atunci când începe o afacere. Discutați diferența dintre o piață și o industrie pentru a ajuta la definirea pieței și produsul sau serviciul pentru a oferi această piață. Evaluează provocare de afaceri antreprenorului: Ce piețe ar trebui să vizeze Ashleigh pentru produsul ei? Exploreaza piața pentru un plan de afaceri. Discutați dimensiunea, amploarea și caracteristicile pieței dumneavoastră. Rezumă concurenți cheie sau pe cele ale altei companii prin efectuarea unei analize concurent. Care este cursul de? ... [-]

Curs în demararea unei afaceri 5: gestionarea finanțelor

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Managementul finanțelor este esențială pentru o afacere de succes; informații financiare furnizează dovezi pentru a sprijini deciziile legate de o companie și ajută să justifice aceste decizii atunci când le prezenta altor persoane. [+]

Managementul finanțelor este esențială pentru o afacere de succes; informații financiare furnizează dovezi pentru a sprijini deciziile legate de o companie și ajută să justifice aceste decizii atunci când le prezenta altor persoane. Fie că aveți o idee pentru un risc viitor sau ai deja o afacere side-line în timp ce studia, acest curs vă va prezenta informații financiare cheie și vă oferă o șansă de a discuta despre ideile tale cu alții.

Acest curs este al cincilea într-o serie de șase despre „începe o afacere“.

Ce subiecte vor acoperi ai? Importanța informațiilor financiare O introducere la principalele informații financiare: previziunile veniturile din vânzări; prognoza de profit și pierdere; și prognoza fluxului de numerar Analiza și interpretarea performanței financiare Cum de a crește profitabilitatea Comercializarea unui produs în ceea ce privește prețul și numărul de vânzări prognoze financiare cheie: determină viabilitatea o oportunitate de afaceri Planul de afaceri: finanțe de afaceri Ce vei obține? Discutați de ce prognozare și planificare sunt competențe cheie în orice afacere de succes. Discutați despre prognoza veniturile din vânzări, profitul net și scopul prognoza fluxului de numerar. Evaluează provocare de afaceri antreprenorului: Cum se poate Hannah face afacerea mai profitabilă? Identificarea finanțelor de afaceri într-un plan de afaceri. Să se evalueze costurile, prețurile, profitul brut și previziunile fluxurilor de numerar. Care este cursul de? ... [-]

Curs în demararea unei afaceri 6: finanțarea afacerii dvs.

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

O afacere de succes necesită o finanțare pentru a obține a început. Există mai multe modalități de a obține afacerea dvs. în sus și să fie difuzate, de la informale, cum ar fi economiile și împrumuturile personale, împrumutate din prieteni și familie, la mai multe căi formale, cum ar fi credite bancare, creșterea de capital pentru mulțimea-finanțare. [+]

O afacere de succes necesită o finanțare pentru a obține a început. Există mai multe modalități de a obține afacerea dvs. în sus și să fie difuzate, de la informale, cum ar fi economiile și împrumuturile personale, împrumutate din prieteni și familie, la mai multe căi formale, cum ar fi credite bancare, creșterea de capital pentru mulțimea-finanțare. Acest curs va ajuta să ia în considerare opțiunile de finanțare disponibile pentru întreprinderi, și modul în care să finanțeze extinderea unei afaceri.

Acesta este cursul final într-o serie de șase despre „începe o afacere“.

Ce subiecte vor acoperi ai? Opțiunile disponibile pentru a strânge capital pentru noi societăți Sprijin financiar în localitatea dvs. Cum de a finanța extinderea unei afaceri O introducere în crowdfunding Pitch dvs. idee de afaceri, produs sau serviciu Planul de afaceri: finanțarea unei afaceri Ce vei obține? Discutați avantajele și dezavantajele tipurilor de fonduri care pot fi ridicate pentru a ajuta o afacere sus și să fie difuzate. Identificarea factorilor care influențează modul în care un nou proiect este finanțat de exemplu, tip de companie, piața sau sectorul de activitate al companiei este de tranzacționare în termen, aspirațiile fondatorilor. Discutați despre provocarea de afaceri antreprenorului: Cum poate fi finanțat expansiunea companiei echipei? Evaluați fonduri pentru un plan de afaceri. Judecă dacă este necesară o finanțare pentru a începe. Reflectați asupra modului v-ar apropia de surse financiare. Care este cursul de? ... [-]

Curs în descoperirea științei: chimie atmosferică

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Aflați mai multe despre rolul pe care radiații și gazele cu efect de seră joacă în înțelegerea noastră chimiei atmosferice. Pe masura ce nivelul de CO2 în atmosferă creșterea, veți descoperi soluțiile oamenii de știință explorează pentru a reduce nivelurile. [+]

De ce să se alăture cursului?

Aflați mai multe despre rolul pe care radiații și gazele cu efect de seră joacă în înțelegerea noastră chimiei atmosferice. Pe masura ce nivelul de CO2 în atmosferă creșterea, veți descoperi soluțiile oamenii de știință explorează pentru a reduce nivelurile. Și de a descoperi cum misiuni pe alte planete și sateliți din sistemul nostru solar sunt revelatoare extraordinar de diverse atmosfere. Explorați modul în care o creștere exponențială în descoperirea de noi exoplanete ne ajută să învățăm despre evoluția propriei noastre atmosfere.

Ce subiecte vor acoperi ai? Chimia poluării atmosferice. Rolul pe care radiații și gazele cu efect de seră joacă în chimia atmosferei. Rolul feedback-chimice. O introducere în containerul FAGE. Cercetarea realizată folosind containerul FAGE pentru a prezice climatice și calitatea aerului. Soluții chimice pentru reducerea cantității de dioxid de carbon în atmosferă. Influența oamenilor asupra schimbărilor climatice recente. Sarcină: pregăti întrebări de interviu pentru a demonstra o înțelegere de reducere a emisiilor de CO2. Rolul chimiei în înțelegerea atmosferei din sistemul solar. explorare spațială în mass-media. Evoluția tehnologiei în sprijinirea cunoașterii atmosfere planetare. Misiunea spațială Cassini-Huygens. Similaritățile și diferențele dintre atmosfere ale Pământului Titan și. Căutarea vieții sau a unei planete locuibile. Atribuirea: o sarcină peer-revizuite pentru a scrie un comunicat de presă cu privire la o misiune spațială. Ce vei obține? Exploreaza chimie din spatele climatice și a poluării în atmosfera Pământului. Să evalueze viitorul vieții cu schimbările climatice, care contribuie oamenii au un impact fac și posibile soluții. Exploreaza modul... [-]

Curs în e-sănătate: combinarea psihologiei, tehnologiei și sănătății

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Cum poate tehnologia să te facă sănătos? Aflați mai multe despre proiectarea, aplicarea, implementarea și evaluarea e-sănătății. [+]

ESănătatea se referă la utilizarea tehnologiilor pentru a îmbunătăți starea de bine, sănătatea și asistența medicală. Este un termen umbrelă care captează concepte despre contextul sănătății, tehnologia și oamenii.

În acest curs online gratuit, vă vom oferi o perspectivă asupra domeniului e-sănătății, vom descrie metode de dezvoltare a e-sănătății și vom explica teorii care permit schimbarea comportamentului și facilitarea implementării. Veți înțelege, de asemenea, modul în care tehnologiile eHealth sunt dezvoltate și utilizate în practică, prin intermediul diverselor studii de caz, alocări și exemple.

Acest curs acordă atenție perspectivelor dezvoltatorilor de e-sănătate, pacienților, profesioniștilor din domeniul sănătății și persoanelor sănătoase care doresc să-și îmbunătățească sau să-și mențină sănătatea și bunăstarea. Aceste perspective sunt aplicate celor trei teme principale ale acestui curs: În săptămânile 1 și 2 vom introduce eHealth și vă vom arăta cum se utilizează tehnologiile eHealth pentru a permite sau îmbunătăți auto-îngrijirea și prevenirea, îngrijirea de susținere și sănătatea socială. Săptămânile 3 și 4 se vor concentra asupra designului. Veți învăța cum să proiectați e-sănătatea care să se potrivească utilizatorului și contextului și să puteți seduce sau să îi susțineți pe oameni să-și schimbe comportamentul. În săptămânile 5 și 6, ne concentrăm asupra difuzării și evaluării tehnologiilor de e-sănătate în contextul dorit și asupra utilizatorilor și a altor părți interesate relevante. După finalizarea cursului, veți avea cunoștințe noi despre e-sănătate, ați dobândit abilități relevante în domeniul e-sănătății și veți obține o perspectivă asupra utilizării e-sănătății în practică.... [-]


Curs în evaluarea tehnologiilor medicale: alegerea tratamentelor care se finanțează

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Aflați cum sunt evaluate noile medicamente și tratamente înainte de a fi introduse. [+]

Acest curs vă va ajuta să înțelegeți cum și de ce medicamentele și tratamentele sunt finanțate și să descoperiți cum organizațiile de asistență medicală iau decizii cu privire la oportunitatea accesului la anumite tratamente.

Vă veți concentra pe o parte esențială a informațiilor utilizate pentru a lua aceste decizii - Health Technology Assessment (HTA).

Ce subiecte vor acoperi ai?

În acest curs ne-am uitat la:

Care este evaluarea tehnologiilor medicale și modul în care acestea sunt aplicate de către factorii de decizie din domeniul sănătății pentru a informa alegerile pe care le fac cu privire la care medicamente și tratamente ar trebui să fie puse la dispoziția pacienților - aceasta înseamnă că privim atât beneficiile sau efectele tratamentului, cât și costurile acestuia. Tipurile de dovezi care ne pot ajuta să decidem dacă un tratament este benefic și care este beneficiul pe care îl oferă. Gama de tipuri de dovezi, cu accent pe studiile clinice, ce pot oferi, limitele lor și de ce sunt deosebit de importante pentru HTA. Metodele utilizate pentru a aduce cercetările existente și dovezile despre un tratament împreună, astfel încât să putem obține o imagine clară a beneficiilor pe care le oferă tratamentul. Pentru a face acest lucru, am analizat o tehnică numită "revizuire sistematică" care combină probele într-un singur raport și utilizează tehnici statistice pentru a aduce datele dintr-o serie de studii împreună pentru a crea o singură estimare a efectelor unui tratament. Modalitățile în care costurile medicamentelor și impactul economic pot fi comparate cu cele... [-]

Curs în explorarea drepturilor de autor: istorie, cultură, industrie

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

V-ați gândit vreodată despre modul în care un compozitor sau un scriitor face o viață? Sau modul în care acestea fac bani pentru a trăi viața de zi cu zi, la fel ca și alte persoane? Acest curs va explora procesul de a deveni creatori profesioniști: modul în care o piață și o industrie au crescut, datorită invenții, cum ar fi 15 tiparnița secolului. [+]

V-ați gândit vreodată despre modul în care un compozitor sau un scriitor face o viață? Sau modul în care acestea fac bani pentru a trăi viața de zi cu zi, la fel ca și alte persoane? Acest curs va explora procesul de a deveni creatori profesioniști: modul în care o piață și o industrie au crescut, datorită invenții, cum ar fi 15 tiparnița secolului.

Vei învăța că acest proces a început cu ideea că munca artistică este proprietatea creatorilor și modul în care această idee a inspirat o nouă industrie bazată pe drepturile de autor. Veți explora, de asemenea, diferitele aspecte ale acestui proces - uita la modul accesoriu tehnologice, creativitatea și dimensiunile legale ale dreptului de autor sunt strâns legate.... [-]


Curs în explorarea engleză: shakespeare

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Acest curs online gratuit va uita la viața și lucrările lui William Shakespeare și să luați de la locul său natal din Stratford-upon-Avon la Teatrul Globe din Londra, de unde a asigurat locul său central în literatura engleză. [+]

Acest curs online gratuit va uita la viața și lucrările lui William Shakespeare și să luați de la locul său natal din Stratford-upon-Avon la Teatrul Globe din Londra, de unde a asigurat locul său central în literatura engleză.

Ne vom uita la cinci dintre piesele lui Shakespeare cu ajutorul unor actori și experți din întreaga lume. Ei vor explica și de a explora temele universale Shakespeare abordate în lucrarea sa.

Piesele sunt: ​​Romeo și Julieta, Hamlet, Mult zgomot pentru nimic, The Tempest și Macbeth.

profesorul nostru video pe care le va ghida pe parcursul cursului si uita-te la unele cuvinte și expresii pe care Shakespeare introduse în limba engleză.... [-]


Curs în explorarea lumii predării limbii engleze

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni February 2019 Regatul Unit UK Online

Aflați ce implică predarea limbii străine în limba engleză (TEFL). Explorați oportunitățile de a preda limba engleză în străinătate sau acasă. [+]

Predarea limbii engleze este o modalitate fantastică de a vedea lumea. Și este extrem de satisfăcătoare - veți vedea pentru a vedea elevii realiza lucruri minunate cu noile lor abilități.

De aceea, mii de oameni ocupă posturi pe tot globul în fiecare an, predând limba engleză ca o limbă străină.

Dacă vrei să te alături, acum e șansa ta. Acest curs online explorează intrările și ieșirile din Predarea limbii engleze (ELT), care acoperă ceea ce implică ELT și unde îl puteți învăța.

Veți primi sfaturi de la profesori și experți din Cambridge English Language Assessment, care vă vor ajuta să învățați limba engleză în străinătate sau acasă.... [-]


Curs în Fuziuni și Achiziții: Principii Contabile

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Înțelegeți cum să aplicați principiile contabile și fiscale cu acest curs final într-un program despre fuziuni și achiziții. [+]

Odată ce o companie a fuzionat sau a fost dobândită, există o serie de procese-cheie care pot ajuta la asigurarea succesului tranzacției. În acest curs, veți explora unele dintre aceste procese și veți învăța cum să aplicați principiile contabilității și federale ale impozitului pe venit pentru a proiecta câștigurile și fluxurile de numerar, în special pentru entitatea care urmează combinarea.

Ce subiecte vei acoperi?

Săptămâna 1 - Consolidarea

Metodele de apreciere și metoda costului, subcategoriile sale și consolidarea

Săptămâna 2 - Contabilitate de cumpărare și subiecte speciale

Explorați contabilitatea achizițiilor în detaliu și în alte domenii, cum ar fi Codul privind veniturile interne, secțiunea 338, fondul comercial deductabil și impozitele necorporale... [-]


Curs în genealogie: cercetarea arborelui genealogic

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Dezvoltați-vă înțelegerea genealogică. Descoperă trecutul strămoșilor tăi și creează o istorie familială semnificativă sau un arbore genealogic. [+]

Acest curs online vă va dezvolta înțelegerea tehnicilor de genealogie și modul de comunicare a istoricului familiei.

Veți începe prin definirea a ceea ce doriți să cercetați, înainte de a lua în considerare cele mai bune modalități de a găsi și analiza surse și de a stoca și înregistra ceea ce găsiți. Veți vedea provocarea localizării strămoșilor potriviți, inclusiv a potențialului de testare a ADN-ului în genealogie.

În sfârșit, vom introduce instrumentele principale pe care genealogii le folosesc pentru a-și comunica cercetarea, inclusiv pentru a crea un arbore genealogic, și vă vor arăta cum să scrieți o istorie familială semnificativă, încorporând contextul istoric.... [-]


Curs în Geohealth: Îmbunătățirea sănătății publice prin informații geografice

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Explorați cum pot fi utilizate datele spațiale și sistemele informatice geografice (GIS) pentru a înțelege și a îmbunătăți sănătatea publică. [+]

De ce să participați la curs?

Mediul în care trăim și lucrăm poate avea un efect profund asupra sănătății noastre - un efect care este explorat de domeniul emergent al geohealth.

Acest curs gratuit online vă va prezenta noi evoluții în domeniul geohealth, analizând cele mai recente gândiri și metode de utilizare a datelor spațiale și a sistemelor informatice geografice (GIS) în setările de sănătate.

Înțelegeți tehnicile geohealth și cele mai bune practici

Cursul este alcătuit din zece subiecte diferite, de la tehnicile de colectare a datelor până la simularea spațială și are scopul de a reduce decalajul dintre cercetarea științifică și cadrele medicale.... [-]


Curs în impactul schimbărilor climatice asupra sănătății publice

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Explorați impactul schimbărilor climatice asupra sănătății publice și descoperiți modalități de a influența comportamentele și politicile la toate nivelurile. [+]

Explorați căile directe și indirecte în care schimbările climatice afectează sănătatea

Acest curs online vă oferă posibilitatea de a explora impactul schimbărilor climatice asupra sănătății publice. Își împărtășește cunoștințele despre modalitățile directe și indirecte în care schimbările climatice afectează sănătatea din întreaga lume.

Începe prin examinarea tendințelor actuale ale schimbărilor climatice și a metodelor utilizate pentru a evalua datele în continuă creștere în acest domeniu. Veți afla cum puteți influența datele disponibile în mod public, pentru campania de schimbare a comportamentelor sau politicilor, atât la nivel local, cât și la nivel regional.... [-]


Curs în introducerea la ecosisteme

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

Dacă nu vom înțelege de ce funcția ecosistemelor, devine mai greu de a determina motivele posibile pentru atunci când nu, și face dificilă identificarea posibilelor amenințări de mediu la om. [+]

Dacă nu vom înțelege de ce funcția ecosistemelor, devine mai greu de a determina motivele posibile pentru atunci când nu, și face dificilă identificarea posibilelor amenințări de mediu la om.

În acest curs vei descoperi modul in care organismele sunt legate între ele prin interdependențele complexe, modul în care astfel de legături sunt studiate și modul în care proprietățile fizice ale unui anumit habitat interacționează cu organismele pe care le populează. Folosind studii de caz, vă va veni să învețe cum cunoașterea ecosistemelor duce la înțelegerea importanței lor individuale, și modul în care acestea pot fi conservate.

Toate cursurile de știință Open University prezentate pe FutureLearn sunt produse cu sprijinul de Dangoor Educație.... [-]


Curs în italiană pentru începători 3: viața mea de zi cu zi

Online Cu jumătate de normă 4 anii Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Pe parcursul celor patru săptămâni de curs, veți învăța vocabularul și expresii pentru a vorbi despre ceea ce faci în timpul unei zile normale, și să învețe timpul prezent al verbelor regulate și se termină în diferite forme erau -ire, precum și unele verbe neregulate, cum ar fi andare (pentru a merge) și uscire (pentru a ieși) și venire (să vină). Vei vorbi, de asemenea, despre obiceiurile de petrecere a timpului liber și de lucruri pe care le faci in mod regulat, folosind verbe reflexive. [+]

Acest curs face parte din italiană pentru începători program, care vă va permite să învețe de bază italiană, și de a descoperi Italia și limba și cultura sa.

Acest curs online gratuit este a treia din șase în italiană pentru începători program. Acesta vă va introduce limba pe care trebuie să:

întreba și spune timpul; spune ce timp lucrurile să se întâmple; vorbesc despre rutina de zi cu zi; Vorbim despre orele de lucru; vorbesc despre mersul la locuri; vorbim despre activități petrecere a timpului liber. Descrie-o zi normală în Italiană

Pe parcursul celor patru săptămâni de curs, veți învăța vocabularul și expresii pentru a vorbi despre ceea ce faci în timpul unei zile normale, și să învețe timpul prezent al verbelor regulate și se termină în diferite forme erau -ire, precum și unele verbe neregulate, cum ar fi andare (pentru a merge) și uscire (pentru a ieși) și venire (să vină). Vei vorbi, de asemenea, despre obiceiurile de petrecere a timpului liber și de lucruri pe care le faci in mod regulat, folosind verbe reflexive.... [-]


Curs în italiană pentru începători 6: afară și despre

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Pe parcursul celor patru săptămâni de curs, veți învăța vocabularul și frazele care aveți nevoie pentru a obține lucruri de făcut, cum ar fi rezervarea unui hotel sau o casă de vacanță sau de a comanda o masa - si, de asemenea, face o plângere. Vei afla cum să specificați datele. [+]

Acest curs face parte din italiană pentru începători program, care vă va permite să învețe de bază italiană, și de a descoperi Italia și limba și cultura sa.

Acest curs online gratuit este ultima din șase în italiană pentru începători program. Acesta vă va introduce în limba pe care trebuie să:

cazare carte de vacanță; vorbim despre datele; depune o plângere; comanda o masă; a face o cerere; vorbim despre ceea ce faci chiar acum. Să învețe limba italiană pentru a obține lucruri de făcut

Pe parcursul celor patru săptămâni de curs, veți învăța vocabularul și frazele care aveți nevoie pentru a obține lucruri de făcut, cum ar fi rezervarea unui hotel sau o casă de vacanță sau de a comanda o masa - si, de asemenea, face o plângere. Vei afla cum să specificați datele.... [-]


Curs în justiția pentru mediu

Online Cu jumătate de normă 5 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Înțelegeți modul în care schimbările climatice, pierderea biodiversității și defrișările afectează oamenii, explorând justiția în gestionarea mediului. [+]

Lumea se confruntă cu provocări cu probleme de mediu. Ele sunt provocatoare, deoarece oamenii diferiți contribuie în mod diferit la schimbările de mediu și pentru că efectele lor vor fi resimțite diferit de diferiți oameni din diferite locuri.

Înțelegeți nedreptățile față de mediu

Acest curs gratuit online vă va ajuta să înțelegeți cât de nedreptate este o caracteristică comună a multor probleme de mediu. Peste 5 săptămâni, vom analiza defrișările, pierderea biodiversității, schimbările climatice și alte probleme de mediu, punând întrebări precum:

Putem gestiona pădurile tropicale pentru a crește veniturile din lemn și stocurile de carbon, asigurându-se în același timp că oamenii care trăiesc în acestea își pot îndeplini propriile nevoi de subzistență și viziunea unui ecosistem sănătos?Cum ar putea zonele protejate să găsească echilibrul corect între interesele globale contemporane în conservarea speciilor, interesele locale, nevoile generațiilor viitoare și drepturile naturii?... [-]

Curs în lecții deosebite de educație fizică

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Acest curs online gratuit este conceput pentru a ajuta pe profesori de PE realizeze și să susțină aceste niveluri. Acesta definește un "remarcabil" lecție de educație fizică ca fiind unul care satisface nevoile diverse de învățare ale tuturor studenților săi, la un moment dat în timp și într-un anumit context. [+]

UNESCO au subliniat nevoia urgentă de școli pentru a aborda lipsa de activitate fizică, prin îmbunătățirea experiențelor tinerilor de educație fizică. Acest cuplu cu inspecțiile periodice externe pe care școlile din multe țări primesc, și există presiuni tot mai mari asupra tuturor profesorilor de PE pentru a atinge cele mai înalte niveluri de performanță.

Acest curs online gratuit este conceput pentru a ajuta pe profesori de PE realizeze și să susțină aceste niveluri. Acesta definește un "remarcabil" lecție de educație fizică ca fiind unul care satisface nevoile diverse de învățare ale tuturor studenților săi, la un moment dat în timp și într-un anumit context.... [-]


Curs în limba engleză ca un mijloc de instruire pentru academicieni

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

Echipați-vă pentru a preda în contexte internaționale prin creșterea abilităților de limba engleză și a cunoștințelor interculturale. [+]

Pe măsură ce universitățile lucrează pentru a deveni cursuri competitive la nivel global predate în limba engleză, se extind.

Cei care lucrează în învățământul superior sunt adesea aruncați în producția de lucrări academice în limba engleză - fie ca profesori, fie ca cercetători - fără pregătire în limba engleză sau abilități interculturale.

Acest curs își propune să remedieze acest lucru, oferindu-vă o introducere aprofundată a limbii engleze ca mediu de instruire (EMI). Veți învăța despre practica actuală a EMI și vă veți spori încrederea în utilizarea limbii engleze, veți lucra, de asemenea, pentru a vă dezvolta abilitățile interculturale.... [-]


Curs în limba engleză Explorarea: Limbă și Cultură

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 6 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Acest curs pentru elevii de limba engleză se uită la cultura britanică și examinează limba engleză în uz pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile lingvistice. [+]

De ce să se alăture cursului?

Acest curs este pentru persoanele care învață limba engleză și care sunt interesați să afle mai multe despre cultura britanică și îmbunătățirea competențelor de limba engleza.

Cursul se va folosi clipuri video scurte pentru a prezenta un subiect diferit în fiecare săptămână, inclusiv limba engleza ca limbă globală, mediul, antreprenoriat și literatură. Filmat în Marea Britanie, aceste materiale video vă va ajuta să dezvolte abilitățile de ascultare în timp ce priviți exemple autentice de oameni care vorbesc limba engleză. profesorul nostru experimentat va examina o parte din limbajul utilizat în videoclipuri și va atrage atenția asupra punctelor utile care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți limba engleză vorbită și în scris.... [-]


Curs în limba engleză pentru locul de muncă

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Acest curs este destinat persoanelor care învață limba engleză și care sunt interesate să-și dezvolte abilitățile lingvistice în ceea ce privește abilitățile de angajare și contexte la locul de muncă. Aceasta va ajuta solicitanții de locuri de muncă și tinerii profesioniști cu limba engleză de care au nevoie. [+]

Acest curs este destinat persoanelor care învață limba engleză și care sunt interesate să-și dezvolte abilitățile lingvistice în ceea ce privește abilitățile de angajare și contexte la locul de muncă. Aceasta va ajuta solicitanții de locuri de muncă și tinerii profesioniști cu limba engleză de care au nevoie.

În fiecare săptămână, ne vom concentra pe aspectele cheie ale limbii engleze la locul de muncă. Veți viziona videoclipuri și veți asculta înregistrări audio ale persoanelor care caută și solicită locuri de muncă, se pregătesc pentru interviuri, iau interviuri, își începu noul loc de muncă și lucrau cu noi colegi. Tutorul nostru experimentat va examina o parte din limba utilizată și vă va atrage atenția asupra punctelor utile care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți limba engleză în contextele de la locul de muncă.... [-]


Curs în limba engleză în copilărie timpurie: învățarea limbilor străine și de dezvoltare

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

Acest curs online gratuit pentru părinții și practicienii vor explora modul în care copiii mici invata limba engleză și să investigheze mai multe aspecte ale învățării copilăriei timpurii și de dezvoltare. [+]

De ce să se alăture cursului?

Cum pot copiii foarte mici învață cel mai bine limba engleză ca limbă suplimentară în timp ce ei sunt încă învățarea limbii materne? Cum și de ce copiii învață cel mai bine prin joc? Ce pot face părinții și practicienii pentru a permite copiilor pentru a obține maximum de o experiență de învățare?

Acest curs online gratuit pentru părinții și practicienii vor explora modul în care copiii mici invata limba engleză și să investigheze mai multe aspecte ale învățării copilăriei timpurii și de dezvoltare.

Creați cel mai bun mediu pentru copii mici să învețe limba engleză

educatori British Council va împărtăși cunoștințele și experiențele lor, astfel încât să puteți învăța cum să vorbească cel mai bine pentru copiii mici; cum de a crea cel mai bun mediu pentru ei să învețe limba engleză ca limbă suplimentară; și modul în care să monitorizeze progresul cel mai eficient.... [-]


Curs în limba spaniolă pentru începători 3: viața mea

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Pe parcursul celor patru săptămâni de curs, veți învăța vocabularul și expresii pentru a vorbi despre ceea ce faci în timpul unei zile normale, și să învețe timpul prezent al verbelor regulate, precum și unele verbe neregulate, cum ar fi IR (pentru a merge), Salir (pentru a lăsa / să iasă) și venir (să vină). Veți învăța, de asemenea, pentru a vorbi despre lucruri pe care le faci frecvent. [+]

Acest curs face parte din spaniolă pentru începători program, care vă va permite să învețe limba spaniolă de bază și de a descoperi lumea vorbitoare de limba spaniolă.

Acest curs online gratuit este a treia din șase în limba spaniolă pentru începători program. Acesta vă va introduce în limba pe care trebuie să:

Vorbim despre viața de zi cu zi; Vorbim despre ceea ce faci în fiecare zi și în fiecare săptămână; Cere-i spune timpul, și spune atunci când lucrurile se întâmplă; Vorbim despre mijloace de transport; Vorbim despre orele de lucru; Vorbim despre deschiderea și închiderea ori de magazine și întreprinderi. Descrie-o zi normală în limba spaniolă ... [-]

Curs în literatură și sănătate mintală: lectură pentru bunăstare

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Aflați cum poezii, piese și romane ne pot ajuta să înțelegem și să facem față unei tulpini emoționale profunde în acest curs online gratuit. [+]

Marele scriitor al secolului al XVIII-lea, dr. Samuel Johnson, care a suferit de crize severe de depresie, a declarat că "singurul scop al scrisului este acela de a permite cititorului să se bucure mai bine de viață sau mai bine să o suporte".

Luând fraza lui Johnson ca punct de plecare, acest curs ia în considerare modul în care poeziile, piesele și romanele ne pot ajuta să înțelegem și să facem față momentelor de tulburare emoțională profundă.

Pe parcurs, veți auzi de la medici, care oferă o perspectivă medicală, și de la oameni care s-au îndreptat spre literatură în momente de criză, inclusiv figuri precum Melvyn Bragg, Mark Haddon, Sir Ian McKellen și Stephen Fry.... [-]


Curs în lucrul cu traducere: teorie și practică

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

Infiintat ca o profesie de-al treilea mileniu î.en, traducerea este una dintre cele mai fundamentale ale activităților umane, permițându-ne să interacționeze unul cu altul în cadrul și între culturi. Cu toții se confruntă cu traducere în viața noastră de zi cu zi, fie că vorbim mai multe limbi sau doar unul. [+]

De la sănătate la sistemul de justiție, din sectorul de voluntariat în domeniul sportului și artelor, suntem cu toții din ce în ce trăiesc și lucrează în contexte în care oamenii vorbesc mai multe limbi.

Infiintat ca o profesie de-al treilea mileniu î.en, traducerea este una dintre cele mai fundamentale ale activităților umane, permițându-ne să interacționeze unul cu altul în cadrul și între culturi. Cu toții se confruntă cu traducere în viața noastră de zi cu zi, fie că vorbim mai multe limbi sau doar unul.

Indiferent dacă lucrați în mod regulat cu traducători și interpreți din locul de muncă, găsiți-vă ocazional acționând ca un traducător sau mediator, au în vedere traducerea ca o posibila cale de dezvoltare profesională, sau pur și simplu gândiți despre omniprezentă interacțiunea dintre limbi și culturi în jurul valorii de tine, vor beneficia de acest curs.... [-]


Curs în managementul contractelor: construirea relațiilor în afaceri

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Învățați să construiți relații și să gestionați contractele cu succes cu acest curs gratuit online, susținut de guvernul britanic și IACCM. [+]

De ce să se alăture cursului?

Contractele sunt fundamentale pentru toate activitățile de afaceri și relațiile sunt fundamentale pentru toate contractele.

Acest curs gratuit online vă va ajuta să înțelegeți procesele de gestionare a contractelor; vă oferă încredere în elaborarea de noi contracte; și vă ajută să construiți relații de succes pentru a pune în aplicare în mod eficient contractele.

Gestionați cu succes contractele și relațiile

Cursul a fost dezvoltat de către Universitatea Southampton, în colaborare cu Serviciul Comercial al Crown, UK Cabinet Office, Învățarea Serviciilor Publice și Asociația Internațională de Management Contractual și Comercial (IACCM).... [-]


Curs în media socială în domeniul sănătății: oportunități și provocări

Online Cu jumătate de normă 5 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Înțelegeți modul în care sunt utilizate mediile sociale în domeniul asistenței medicale, pentru a îmbunătăți comunicarea și schimbul de informații, cu acest curs online gratuit. [+]

Înțelegeți modul în care sunt utilizate mediile sociale în domeniul asistenței medicale pentru a îmbunătăți comunicarea.

Social media a apărut ca un nou canal atât pentru căutarea de informații, cât și pentru crearea și schimbul de conținut generat de utilizatori în rândul colegilor.

Dar, deoarece cantitatea de informații încărcate în rețelele sociale, cum ar fi Facebook, Whatsapp sau YouTube, continuă să crească, este din ce în ce mai dificil să se perceapă informații sănătoase de la conținuturi înșelătoare.

Acest curs pentru oricine se uită la oportunitățile și provocările utilizării mijloacelor sociale în domeniul asistenței medicale, inclusiv ca instrument de comunicare în masă în timpul epidemiilor de boli infecțioase.... [-]


Curs în medicina genomică: transformarea îngrijirii pacienților în diabet

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Aflați cum evoluțiile din genomică transformă cunoștințele noastre și tratamentul condițiilor cum ar fi diabetul. [+]

S-au înregistrat progrese uriașe în domeniul geneticii în ultimii 10 ani de la secvențializarea primului genom uman în 2003. Acum este posibil să analizăm toate cele 20.000 de gene umane într-un singur experiment, decât să ne concentrăm pe o singură genă la un moment dat. Suntem în era genomică.

Acest curs gratuit online va introduce subiectul genomicii, folosind expertiza de cercetare a diabetului la Universitatea Exeter, pentru a ilustra aplicarea clinica a cunostintelor actuale de genomica.

Explorați impactul testelor genomice

Vom folosi experientele pacientului pentru a discuta impactul si valoarea unui diagnostic genetic pentru diabet pentru pacienti, familiile lor si clinicienii responsabili de ingrijirea lor. Veți învăța despre valoarea înțelegerii mecanismului patologic care stau la baza unei boli, pentru a permite progresia de la testarea genomică la îmbunătățirea îngrijirii clinice.... [-]


Curs în medii de învățare și predare incluzivă

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Explorați barierele cu care se confruntă studenții cu dizabilități și aflați cum să depășiți aceste bariere prin practici incluzive. [+]

Explorați modul în care educația superioară să devină mai incluzivă

Potrivit cercetărilor făcute de guvernul britanic, persoanele cu dizabilități sunt în jur de jumătate la fel de susceptibile de a deține o diplomă la nivel de diplomă decât persoanele fără dizabilități. Se ridică o întrebare importantă: cum putem face educația mai incluzivă?

În acest curs, veți învăța despre diferitele aspecte ale incluziunii și accesibilității digitale cu care se confruntă studenții, profesorii și personalul de sprijin din învățământul superior.

Veți explora barierele cu care se confruntă studenții cu handicap, rolul practicilor incluzive și veți auzi de la studenți despre impactul pe care l-au avut asupra studiilor.... [-]


Curs în modul de a reuși la: scrierea cererilor

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Acest curs gratuit de trei săptămâni vă va ajuta să creați un CV perfect, o aplicație și un profil online atunci când faceți o cerere de lucru sau un curs. [+]

Acest curs a fost proiectat și dezvoltat de experți de la Serviciul de carieră de la Universitatea din Sheffield, pentru a vă ajuta să scrieți aplicații de succes, indiferent dacă aplicați pentru locuri de muncă sau planificați să studiați la universități sau colegii.

În cele trei săptămâni, vom examina diferite părți ale procesului de solicitare. Vă vom ajuta să înțelegeți aptitudinile pe care le-ați dobândit prin experiența de muncă și studiile dvs. și vă vom arăta cum puteți să le potriviți cu anunțurile de locuri de muncă sau cu cerințele cursului.

Vom împărtăși sfaturile de top cu dvs. pentru a vă ajuta să scrieți aplicații excepționale, CV-uri (sau CV-uri), care să acopere scrisori și declarații personale și să oferiți informații de la angajatori și tutori de admitere cu privire la ceea ce caută în candidați. Vom continua să vă ajutăm să examinați amprenta digitală și să dezvoltați un profil profesional online.... [-]


Curs în modul de a reuși în EPQ-ul dvs.: Nuts și bolțuri de finalizarea proiectului dumneavoastră

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Un curs scurt conceput pentru a ajuta studenții să se pregătească pentru calificările EPQ [+]

Gândiți-vă la realizarea unui EPQ? Sau deja angajați un EPQ și simțiți copleșiți? Sau vrei doar să ai niște sfaturi?

Descoperiți toate lucrurile legate de calificarea extinsă a proiectului cu acest curs. Veți analiza motivele pentru a face un EPQ, explorați procesul de cercetare și criteriile de evaluare și obțineți sfaturi practice privind gestionarea timpului și prezentarea EPQ.

De asemenea, veți dezvolta abilități utile pentru trecerea la studii la nivel universitar și veți avea șansa de a schimba discuțiile și ideile cu alți oameni care fac și un EPQ.

Ce subiecte vei acoperi?Motive pentru a face un EPQProcesul de cercetareCeea ce doresc evaluatorii într-un EPQScrierea raportului de proiectGăsirea și evaluarea surselorDe gestionare a timpuluiRealizarea prezentării dvs. EPQAduceți-vă împreună proiectulCe veți obține?... [-]

Curs în muzică drepturile de autor: înțelegere dreptul de drept din Marea Britanie atunci când lucrează cu muzică

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Înțelegeți legea privind drepturile de autor din Marea Britanie și modul în care se aplică pentru dvs. ca producător, producător, distribuitor, distribuitor sau licențiator de muzică. [+]

Explorați legea privind drepturile de autor din Marea Britanie și cum pot beneficia muzicienii

Acest curs online vă prezintă principalele aspecte ale legislației britanice privind drepturile de autor.

Ea răspunde la întrebări precum: ce este protejat de dreptul de autor și ce nu? În ce condiții puteți reutiliza materialul protejat prin drepturi de autor fără permisiune sau plată? Cum funcționează societățile de gestiune colectivă? Și cum puteți să câștigați bani ca muzician prin acordarea de licențe, publicarea în sine sau oferirea muzicii dvs.?

Muzicienii din viața reală își împărtășesc experiențele pe tot parcursul cursului, oferindu-și sfaturi privind tratarea drepturilor de autor, fiind copiate de alți artiști și evitând căderea accidentală într-o capcană de copii.... [-]


Curs în politica globală a resurselor: trecutul, prezentul și viitorul petrolului, gazului și șisturilor

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Înțelegeți provocările critice privind energia cu care se confruntă lumea și analizați economia politică a industriei energetice globale. [+]

Energia se spune adesea a fi sângele vieții societății moderne. Mai multe schimbări de mare se află în prezent în economia globală, în centrul căreia se află energia.

Înțelegeți numeroasele provocări energetice critice cu care se confruntă lumea

Scopul acestui curs online gratuit este de a examina numeroase provocări critice în domeniul energiei cu care ne confruntăm și interacțiunea complexă dintre economia și politica piețelor globale de energie.

Peste șase săptămâni, vom explora: cauzele și implicațiile prețurilor scăzute ale petrolului pentru piețele globale de energie și geopolitică; succesul gazului de șist din America de Nord și dorința altor țări, în special a Chinei, de ao repeta în viitor; starea gazelor naturale și a producției de petrol din SUA; și impactul revoluției șistului și prețurile scăzute ale petrolului asupra OPEC și a Rusiei.... [-]


Curs în predarea pentru succes: lecții și predarea

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

Acest curs online gratuit este pentru profesori de limba engleză din întreaga lume. Acesta vă va ajuta să dezvolte abilitățile și practicile care aveți nevoie pentru dvs. de dezvoltare profesională continuă (CPD). [+]

Acest curs face parte din predare pentru succes: Practici pentru programul de predare în limba engleză, care vă va permite să se dezvolte profesional în calitate de profesor de limba engleză.

Acest curs online gratuit este pentru profesori de limba engleză din întreaga lume. Acesta vă va ajuta să dezvolte abilitățile și practicile care aveți nevoie pentru dvs. de dezvoltare profesională continuă (CPD).

Acest curs face parte din învățătura noastră pentru succes: Practici pentru programul Predarea limbii engleze. În programul ne vom uita la cele 12 practici profesionale pentru DPC pe cadru de dezvoltare a cadrelor didactice British Council.

În acest curs vei uita la patru practici profesionale:... [-]


Curs în predarea științei practice: Biologie

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Dezvoltați lecții practice pentru a ajuta elevii de 14-16 ani să înțeleagă biologia cu acest CPD pentru profesorii de științe. [+]

Îmbunătățiți învățarea elevilor în biologia lecțiilor practice

Există doar atât de multe moduri în care un student poate să privească o celulă de ceapă, deci cum să implicăm studenții în practici de biologie?

În acest curs veți discuta despre relația dintre conceptele teoretice și munca practică și analizați cu atenție ce se întâmplă în clasă în timpul practicilor de biologie.

De asemenea, veți dezvolta și împărtăși modalități creative de predare a biologiei practice cu abordări care se aplică într-o serie de situații, inclusiv cerințele practicate de GCSE.

Ce subiecte vei acoperi?

Lucrare practică pentru persoanele de 14-16 ani pentru subiectele-cheie ale enzimelor, microscopiei și microbiologiei.... [-]


Curs în pregătirea pentru universitate

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Acest curs explorează și dezvoltă abilități analitice esențiale pe care studenții le au pentru a reuși la mediul universitar de învățare. [+]

Învățământul superior se referă la învățarea la un nivel superior: dezvoltarea abilităților legate de gândirea critică; Care deține un argument susținut; Analizarea și utilizarea critică a datelor sau a surselor. Acestea sunt abilități la nivel universitar, dar puteți lucra la bazele acestor abilități înainte de a ajunge acolo. Aceste abilități vor contribui, de asemenea, la evaluări, cum ar fi nivelurile A și munca extinsă a proiectului. Ele sunt, de asemenea, atribute pe care angajatorii le apreciază în absolvenți.

În acest curs veți explora câteva competențe-cheie necesare pentru succesul la universitate. Veți auzi ce lectori universitari trebuie să spună despre abilitățile pe care elevii le excelează sau care se luptă cu ele, de la studenți, despre domeniile pe care le-au găsit dificile și despre câteva sfaturi de top pentru a face față mediului de învățământ universitar.... [-]


Curs în procesul de învățare on-line: căutarea și cercetarea

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

În acest curs, vei explora gama bogată și variată de informații disponibile pentru tine on-line, cum să utilizați instrumentele de căutare în mod eficient, și modurile în care puteți începe să evalueze informațiile pe care le-ar putea dori să le utilizați în studiile. [+]

În acest curs, vei explora gama bogată și variată de informații disponibile pentru tine on-line, cum să utilizați instrumentele de căutare în mod eficient, și modurile în care puteți începe să evalueze informațiile pe care le-ar putea dori să le utilizați în studiile. Folosind o gamă largă de activități de învățare, veți fi provocați să sape mai adânc și să se gândească critic cu privire la informațiile pe care le găsiți on-line.

Acest curs este doar una dintr-o serie despre „învățare on-line“, care vă introduce abilitățile esențiale și instrumentele de care aveți nevoie pentru a studia on-line.

Ce subiecte vor acoperi ai? Căutarea în mod eficient online, folosind o varietate de motoare de căutare și instrumente Combinând informații din mai multe surse, amestecare on-line și materiale offline pentru a ajuta cercetarea Schimbul de cercetare pentru a dezvolta în colaborare o înțelegere mai largă de subiecte Evaluarea și evaluarea informațiilor: având în vedere autoritatea, actualitatea și relevanța surselor pentru a asigura validitatea Gândirea critică: utilizarea de informații și furnizarea de context, de cercetare pentru a ajuta la tragerea concluziilor Ce vei obține? Evaluează și înregistrează nivelul actual de cunoștințe în ceea ce privește căutarea și cercetarea on-line. Identificați și discutați motorul de căutare de alegere. Exploreaza metode de utilizare a instrumentelor de căutare mai eficient pentru a localiza surse adecvate. Faceți căutări web folosind diferite „operatori“ și opțiuni de căutare avansată. Discutați despre beneficiile utilizării unei game largi de surse on-line pentru cercetarea subiecte. Să demonstreze utilizarea eficientă a mai multor... [-]

Curs în procesul de învățare on-line: gestionarea identității

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Mulți dintre noi au acum o identitate online, care rulează alături de viața noastră de zi cu zi. În acest curs vei lua în considerare prezența dvs. on-line; vei descoperi cum ceea ce spune și face on-line poate avea implicații majore pentru viața noastră reală, și cele ale altora. [+]

Mulți dintre noi au acum o identitate online, care rulează alături de viața noastră de zi cu zi. În acest curs vei lua în considerare prezența dvs. on-line; vei descoperi cum ceea ce spune și face on-line poate avea implicații majore pentru viața noastră reală, și cele ale altora. Veți petrece timp uita la modul de a evalua și de a spori identitatea online pentru a se asigura că puteți obține maximum de a fi tu însuți on-line.

Acest curs este doar una dintr-o serie despre „învățare on-line“, care vă introduce abilitățile esențiale și instrumentele de care aveți nevoie pentru a studia în mod eficient on-line.

Ce subiecte vor acoperi ai? Evaluarea abordare curentă pentru a gestiona identitatea online Prezența ta on-line: definirea modul în care doriți să apară și ceea ce doriți să faceți publicitate Definirea și aplicarea unui cod personal de practică pentru comunicarea on-line Construirea profilului: crearea și promovarea de conținut, și prin creditarea munca altora panou publicitar tau: stimularea identitatea online folosind instrumente de social media Ce vei obține? Evalua nivelul de încredere actual în gestionarea identitatea online. Reflectați pe abordarea actuală a gestiona identitatea online și să discute cu alți cursanți. Explicați modul în care acțiunile unui individ online poate avea consecințe atât pozitive, cât și negative, în lumea reală. Produce și distribuiți propriul cod de practică pentru prezența online. Cercetarea și să reflecteze asupra puterii de mass-media sociale și de a identifica exemple de oameni care folosesc acest instrument pentru a crește gradul de... [-]

Curs în procesul de învățare on-line: reflectând și partajarea

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

În acest curs, vei fi introdus la unele dintre instrumentele pe care le pot utiliza pentru a vă ajuta să reflecteze asupra învățării dumneavoastră; cum ar fi testele scurte și chestionare sau jurnalele online și reviste. Vei muta apoi să se concentreze pe schimbul de învățare cu alții. Prin producerea și partajare video, folosind bloguri, pin-panouri, platforme colaborative sau social media vă puteți îmbogăți experiența de învățare. [+]

În acest curs, vei fi introdus la unele dintre instrumentele pe care le pot utiliza pentru a vă ajuta să reflecteze asupra învățării dumneavoastră; cum ar fi testele scurte și chestionare sau jurnalele online și reviste. Vei muta apoi să se concentreze pe schimbul de învățare cu alții. Prin producerea și partajare video, folosind bloguri, pin-panouri, platforme colaborative sau social media vă puteți îmbogăți experiența de învățare.

Acest curs este doar una dintr-o serie despre „învățare on-line“, care vă introduce abilitățile esențiale și instrumentele de care aveți nevoie pentru a studia on-line.

Ce subiecte vor acoperi ai? Reflectând on-line: de ce este important să se reflecte și instrumentele disponibile Schimbul on-line: explorarea de instrumente pentru a permite schimbul de text, imagini și video Utilizarea de resurse on-line pentru a dramaturgului de cercetare și actor, William Shakespeare Producerea de conținut video de mare prin luarea în considerare elemente esențiale, cum ar fi scopul, audiența, subiect, și de calitate Partajarea video și audio: revizuirea munca altora Ce vei obține? Evaluați nivelul actual de încredere, atunci când reflectă și distribuirea online. Explorați instrumentele disponibile pentru a partaja text, imagini și video on-line. Discutați despre motivele pentru care este important să se reflecteze asupra învățării dumneavoastră. Experiment cu instrumente online pentru a înregistra și să reflecteze asupra învățării dumneavoastră. Experiment cu și de a explora instrumente online pentru a partaja și colaborați online. Aplicați de învățare din săptămâna anterioară și de a produce un articol video sau text eficient. Evaluează articol video sau text... [-]

Curs în procesul de învățare on-line: învățare și colaborarea

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Învățarea online este probabil să fie important pentru tine în viitor, fie la universitate sau la locul de muncă. Învățarea online este diferită de învățare în clasă, deoarece necesită abilități diferite. Acest curs vă va ajuta să dezvolte aceste abilități, care vă arată cum să învețe și să comunice în mod eficient într-un mediu on-line. [+]

Învățarea online este probabil să fie important pentru tine în viitor, fie la universitate sau la locul de muncă. Învățarea online este diferită de învățare în clasă, deoarece necesită abilități diferite. Acest curs vă va ajuta să dezvolte aceste abilități, care vă arată cum să învețe și să comunice în mod eficient într-un mediu on-line.

Acest curs este doar una dintr-o serie despre „învățare on-line“, care vă introduce abilitățile esențiale și instrumentele de care aveți nevoie pentru a studia în mod eficient on-line.

Ce subiecte vor acoperi ai? Mediile de învățare: o introducere la VLE și MOOCs Călătoria de învățare și diferențele între clasă și bazate pe on-line de învățare Tehnici de învățare on-line în mod eficient Folosind discuții pentru a ajuta învățare online Colaborarea on-line: folosind wiki-uri și alte instrumente de colaborare Ce vei obține? Evaluați nivelul actual de încredere cu învățarea on-line. Exploreaza învățarea on-line, care este disponibil prin intermediul motoarelor de căutare, canale video și social media. Explorați mai multe medii formale de învățare on-line, cum ar fi VLE și să contribuie la discuția cu privire la experiențele tale. Exploreaza MOOCs, și să identifice importanța obiectivelor de învățare personale de învățare și de călătorie definitorii. Reflectați asupra factorilor care vă ajută să învețe în mod eficient on-line. Identificarea implicațiilor care nu utilizează în mod eficient de comunicare on-line. Evaluați cunoștințele de învățare prin video folosind chestionare scurte. Exploreaza profilurile on-line și să înțeleagă cum să profite la maximum de învățare forumuri de discuții. Exploreaza valoarea colaborarea cu... [-]

Curs în prosperitatea globală dincolo de PIB

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Cum putem să gândim dincolo de PIB și să construim o economie prosperă care să funcționeze mai bine pentru oameni și planetă? Aflați cu acest curs. [+]

Descoperiți modul în care putem construi o lume mai bună, concentrându-ne pe prosperitate, nu pe bogăție.

Creșterea economică nu mai este cel mai bun indicator al succesului mai larg. Până în 2050, populația globală va ajunge la 10 miliarde și s-ar putea confrunta cu o criză ecologică. Dacă vrem să prosperăm, și nu doar să supraviețuim, în secolul următor, vom avea nevoie de noi instrumente și de noi moduri de gândire pentru a face față provocărilor de astăzi și pentru a asigura un viitor de succes și prosperitate pentru toată lumea.

În acest curs, veți examina alte abordări pentru definirea succesului pentru societate, examinând modul în care trebuie să urmărim o noțiune mai largă de prosperitate atât la nivel personal, cât și la nivel planetar.... [-]


Curs în pământ în buzunar: o introducere în geologie

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Obțineți o introducere în geologie. Descoperiți unde vin materialele care alcătuiesc obiectele obișnuite și cum le puteți folosi în mod durabil. [+]

Tot ce folosim, care nu a fost cultivat, conține sau se bazează pe materiale care au fost obținute de un geoscientist. Fie că stăm în pustie, în mijlocul unui oraș sau în casa noastră, geologia și resursele naturale ale Pământului sunt în jurul nostru, făcând parte integrantă din viața noastră de zi cu zi.

În timpul acestui curs gratuit online, veți descoperi legătura dintre podeaua oceanică, vulcani și telefonul mobil; De ce plantele și animalele marine sunt în centrul industriei plastice; Și cum coliziunile continentelor și procesele de construcție montană influențează aspectul multor clădiri și a numeroaselor mese de lucru din bucătărie.

Obțineți o introducere în procesele geologice ... [-]

Curs în rețele inteligente pentru orașe inteligente: spre emisii zero

Online Cu jumătate de normă 5 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Aflați cum rețelele inteligente și datele mari pot ajuta cetățenii, companiile și orașele să înțeleagă utilizarea energiei și să reducă amprenta de carbon. [+]

Vedeți cum rețelele inteligente pot ajuta cetățenii, companiile și orașele să reducă emisiile

Acest curs online oferă un cadru tehnologic și comportamental pentru a ajuta cetățenii, companiile și orașele să își reducă amprenta de carbon.

Veți studia modelele de producere a energiei și veți folosi instrumentele de bază pentru a vă integra în ciclul de producție a energiei. Veți afla cum funcționează rețelele inteligente, atât la scară mică cât și la scară largă. Și veți colecta date importante din rețelele inteligente și o veți analiza pentru a înțelege consumul de energie.

În cele din urmă, veți analiza modul în care puteți face lobby pentru instituțiile publice, pentru a stimula inovarea și sustenabilitatea energetică, atât în ​​mediul urban, cât și în mediul rural.... [-]


Curs în smart-asd: potrivite persoanelor cu autism cu resurse tehnologice

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni April 2019 Regatul Unit UK Online

Cei mai multi copii cu un diagnostic de tulburare din spectrul autismului (ASD), de asemenea, o dizabilitate intelectuală (ID) - sau dificultate de învățare. Cu toate acestea, acest grup este extrem de sub-reprezentate în cercetare și cunoștințe cu privire la acest grup specific poate fi greu de găsit. [+]

Cei mai multi copii cu un diagnostic de tulburare din spectrul autismului (ASD), de asemenea, o dizabilitate intelectuală (ID) - sau dificultate de învățare. Cu toate acestea, acest grup este extrem de sub-reprezentate în cercetare și cunoștințe cu privire la acest grup specific poate fi greu de găsit.

Pe acest curs veți obține mai mult de o înțelegere a ASD și ID-ul specific. Apoi, vom explora modul în care tehnologia poate fi utilizată pentru a sprijini cel mai bine în acest grup, care vă la aplicația SMART-ASD, care identifică abilitățile și nevoile copiilor cu TSA și ID-ul, astfel încât cele mai potrivite tehnologii pot fi identificate pentru a le sprijini.... [-]


Curs în stereoscopie: o introducere la fotografie stereo victoriană

Online Cu jumătate de normă November 2019 Regatul Unit UK Online

Pe aceasta curs online gratuit, vom examina creșterea fotografiei stereo și activitatea a doi fotografi de pionierat - scotianul, George Washington Wilson, si englezul Thomas Richard Williams. [+]

În urma prezentării în fața lumii, la Marea Expozitie la Londra, în 1851 Stereoscop - un dispozitiv care face ca imaginile să apară 3D - vrajita victorieni. Și vizualizarea fotografiilor de colectare stereo a devenit o manie.

Stereoscoape au fost produse în diferite intervale de prețuri, mii de imagini stereo au fost tipărite și cumpărate în fiecare an, iar o companie implicată în acest boom, Londra stereoscopice Company, a proclamat: ". Nici acasă fără un stereoscop '

Exploreaza originile fotografiei stereoscop și stereo

derives "stereoscopie" de la "aparate audio" ale grecesc care înseamnă "firmă" sau "solide" și "skopeō" înseamnă "să se uite" sau "pentru a vedea". Așa că, împreună, ei înțeleg "văd firmă sau ceva solid".... [-]


Curs în strategia de inovare: provocarea suspecților obișnuiți

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Obțineți informații despre strategia de inovare și învățați să le aplicați în contexte avansate și emergente în afaceri. [+]

Întâlnirea cu provocările actuale ale afacerilor și ale lumii necesită depășirea gândirii care a creat provocările în primul rând. Aici este utilă o bună strategie de inovare. În acest curs, vă veți dezvolta cunoștințele despre provocările inovației deschise, inovării în management, inovării pe platformă și inovării pe piață emergente și veți învăța cum să le îndepliniți cu o abordare pe termen lung. Folosind chestionare, cele mai noi cunoștințe teoretice, cazuri despre afaceri de pionierat și dezbateri provocatoare cu experți de vârf, vă veți consolida cunoștințele de inovare.

Ce subiecte vei acoperi?

Săptămâna 1: Ce este strategia de inovare?... [-]


Curs în strategiile de management al timpului pentru managementul proiectelor

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

Dezvoltați abilitățile de gestionare a timpului și descoperiți strategiile de gestionare a timpului pentru a vă asigura că fiecare proiect pe care îl gestionați funcționează fără probleme. [+]

Fiecare manager de proiect sau lider de proiect a avut un proiect care pare să scape de sub control - absorbind mai mult timp și resurse decât era planificat. Acest curs vă va ajuta să opriți acest lucru.

Veți învăța strategii de gestionare a timpului pentru a vă ajuta să împiedicați proiectele să devină neschimbate și să dezvoltați abilitățile fundamentale ale unui manager de proiect pentru a vă asigura că fiecare proiect pe care îl conduceți respectă termene limită.

Acum este momentul să punem capăt proiectelor runaway.

Ce subiecte vor acoperi ai? Introduceți procesele de gestionare a timpului Explicați conceptele-cheie în managementul timpului, inclusiv decalajele și conductele, calea critică, tampoanele de alimentare, nivelarea resurselor, netezirea resurselor, data finalizării programului, data finalizării obiectivului, etapele etapelor. Explicați diferitele instrumente și metode de îmbunătățire a gestionării timpului, inclusiv Metoda de diagrame de precedență (PDM), metode critice de cale, metoda critică a lanțurilor, diagrama Gantt Ce vei obține? ... [-]

Curs în supercalcul

Online Cu jumătate de normă 5 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

supercalculatoare de astăzi sunt cele mai puternice mașini de calcul inventat vreodată, capabile să execute mai mult de o mie de milioane de milioane de calcule pe secundă. Acest lucru oferă oamenilor de știință și ingineri un nou instrument puternic pentru a studia lumea naturală - simularea pe calculator. [+]

supercalculatoare de astăzi sunt cele mai puternice mașini de calcul inventat vreodată, capabile să execute mai mult de o mie de milioane de milioane de calcule pe secundă. Acest lucru oferă oamenilor de știință și ingineri un nou instrument puternic pentru a studia lumea naturală - simularea pe calculator.

Folosind supercomputere, putem efectua acum experimente virtuale, care sunt imposibile în lumea reală - de la căutarea adânc în interiorul atomilor individuali, pentru a studia viitorul climat al pământului și urmărind evoluția întregului univers de la Big Bang.

Descoperiți cum supercalculatoare sunt descoperiri științifice alimentează

Acest curs online gratuit vă va prezenta ce sunt supercalculatoare, modul în care acestea sunt utilizate și cum putem exploata întregul potențial de calcul pentru a face descoperiri științifice.... [-]


Curs în teatru fizic: explorarea palmă

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Acest curs vă prezintă tehnica de biomecanica de renume mondial regizor rus Meyerhold. Acesta vă invită să studieze și experiență de primă mână étude biomecanic revoluționar, „palmă“. [+]

Acest curs vă prezintă tehnica de biomecanica de renume mondial regizor rus Meyerhold. Acesta vă invită să studieze și experiență de primă mână étude biomecanic revoluționar, „palmă“.

Printr-un amestec de film, animație, forumuri de discuții și exerciții practice vă vor începe să înțeleagă tehnica de formare actor rus Meyerhold - un exercițiu repetabile de două minute utilizate pentru a dezvolta echilibru, conștientizare și exprimare. Vei fi invitat să exploreze propria dvs. de răspuns la această abordare unică pentru formare și vor împărtăși aceste răspunsuri cu colegii tăi care învață.

Ce subiecte vor acoperi ai? Meyerhold și Revoluția Rusă: de ce a fost inventat biomecanică și de ce a simțit că era necesar Explorarea „slap“, prin exerciții de formare biomecanice cunoscut sub numele de études Meyerhold în acțiune: de lucru în condiții de siguranță prin prepararea folosind incalzesc tehnici „Slap“ în acțiune: tehnici pentru a „agita și se agită“, „o palmă și lua drept scop“ și „palmă și a reveni la neutru“ Producerea unui film, imagine sau proză care demonstrează acțiunile din Etudes Ce vei obține? Exploreaza si discuta despre evenimentele din Rusia în prima jumătate a secolului 20 pentru a ajuta să înțeleagă dezvoltarea teatrului rusesc, și viața Meyerhold și contemporanii săi. Evaluați înțelegerea biomecanica și Etudes. Să reflecteze asupra învățării săptămânii contribuind la discuția cu privire la mutarea într-o manieră biomecanic. Efectuați biomecanica și études încălzesc activități. Exploreaza cele trei componente ale „palmă“. Dezvoltarea experiența fizică în mișcare biomecanic. Investigarea exemple istorice de scriere, imagini statice și imagini în... [-]

Curs în Transmedia Storytelling

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Aflați cum puteți spune povești convingătoare pe mai multe platforme, cum ar fi cărți, filme, jocuri și televiziune, cu acest curs online gratuit. [+]

Povestirile sunt transmise tot mai mult într-o varietate de formate - cărți, benzi desenate, evenimente, filme, jocuri și programe TV. Acest lucru este cunoscut sub numele de povestiri transmedia sau povestiri multiplatforme.

Acest curs vă va ajuta să spuneți povestiri convingătoare pe mai multe platforme.

Ne vom uita la exemple precum Avengers, The Matrix și Transformers - și vom pune teoria în practică, relatând fabula populară The Three Little Pigs, într-un format multiplatform.

Veți învăța cu Daniel H Byun - regizorul de film cunoscut și ca 변혁.

Ce subiecte vei acoperi?

Peste patru săptămâni, vom întreba:

Ce este povestea transmediei? Și cum diferă de ideile conexe precum convergența media și o sursă multiplă de utilizare (OSMU)?Cum elementele cheie ale caracterului, complotului și setării creează o poveste memorabilă?Ce putem învăța din folclor și din narațiunile tradiționale?Și cum este povestea în epoca digitală diferită de formele anterioare?... [-]

Curs în utilizarea datelor deschise pentru afacerea digitală

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Descoperiți puterea Open Data și aflați cum puteți să o utilizați pentru a transforma afacerea. [+]

Datele deschise sunt date pe care oricine le poate accesa, utiliza sau împărtăși, iar atunci când este folosit, poate fi extrem de puternic. Permite întreprinderilor, cetățenilor, dezvoltatorilor și cercetătorilor să valorifice resursele care pot aduce îmbunătățiri esențiale comunităților și economiei lor. De asemenea, poate contribui la dezvoltarea de noi produse și servicii, la îmbunătățirea eficienței afacerii și la crearea unei valori economice.

Acest curs oferă o nouă perspectivă asupra istoriei Open Data, a argumentelor sale pro și contra, a cazurilor de afaceri și a modelelor de afaceri legate de publicarea și utilizarea datelor deschise.

Cum ai putut beneficia? Alăturați-vă pentru a afla.... [-]


Curs în îngrijirea copiilor vulnerabili

Online Cu jumătate de normă November 2019 Regatul Unit UK Online

În vremuri de austeritate și diminuarea serviciilor publice, sarcina de a identifica și de îngrijire a copiilor vulnerabili nu a fost niciodată mai dificil. În acest curs online gratuit, vă vom ajuta să exploreze unele dintre problemele implicate în desfășurarea acestei sarcini. [+]

În vremuri de austeritate și diminuarea serviciilor publice, sarcina de a identifica și de îngrijire a copiilor vulnerabili nu a fost niciodată mai dificil. În acest curs online gratuit, vă vom ajuta să exploreze unele dintre problemele implicate în desfășurarea acestei sarcini.

Înțelegerea riscului și a vulnerabilității, în teorie și practică

Vom lua în considerare ceea ce înțelegem prin risc și vulnerabilitate, precum și modul în care definim destul de bun parinte. Ne vom gândi despre modul în care copiii cresc si se dezvolta, și modul în care le putem oferi de izolare și de securitate prin relații semnificative și atașamente. Și ne vom uita la anumite abilități implicate în comunicarea cu copii și tineri.... [-]


Curs în învățarea limbii engleze în scopuri academice: primii pași

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Dezvoltați limba engleză și abilitățile de studiu de care aveți nevoie pentru a învăța în limba engleză la universitate. [+]

Acest curs online vă va oferi o introducere în limba și abilitățile academice de care veți avea nevoie pentru a studia la o universitate unde predarea se face în limba engleză.

Veți dezvolta patru competențe lingvistice (ascultare, vorbire, citire și scriere) folosind sarcinile pe care le-ar întreprinde un student: să asculte prelegeri, să noteze, să vorbească prezentări, să citească texte academice (inclusiv fraze lungi și informații vizuale) cuvinte academice.

De-a lungul cursului veți putea să vă împărtășiți lucrul cu ceilalți cursanți, să oferiți și să obțineți feedback.

Ce subiecte vor acoperi ai? Elaborarea strategiilor și a vocabularului pentru citirea și înțelegerea textelor academice. Găsirea, înțelegerea, descrierea și evaluarea informațiilor în scopuri academice. Dezvoltarea de ascultări active și abilități eficiente de notare. Bazându-se pe abilitățile lingvistice pentru a descrie problemele și cauza și efectul. Adunarea unei serii de informații, utilizând abilitățile învățate, pentru a vă integra în raportul dvs. scris. Implicarea feedback-ului peer-to-peer înainte de a finaliza raportul. Ce vei obține? ... [-]

Curs în înțelegerea limbii: învățarea și predarea

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

O introducere a unor concepte cheie în predarea și învățarea eficientă a limbilor străine. [+]

Ce este limba? Cum învățăm sensul într-o nouă limbă? Ce este ușor și greu de învățat altă limbă? Și care este cel mai bun mod de a învăța alte limbi?

Acest curs gratuit online sugerează câteva răspunsuri la aceste întrebări. Acesta a fost dezvoltat de Universitatea din Southampton și de British Council, și se bazează pe cursul lor online interesant comun, MA în predarea limbii engleze.

Dacă sunteți un cursant participant pe deplin în "Înțelegerea limbii: învățarea și predarea", veți fi eligibil să solicitați o bursă pentru a acoperi o parte din taxele MA. Veți afla mai multe când vă înscrieți în curs.

Cursul are loc în patru săptămâni. Vă va prezenta câteva dintre cele mai recente idei de cercetare și practică în domeniul învățării și predării limbilor străine. Noi vom:... [-]


Curs în știința de bază: Înțelegerea experimentelor

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Obțineți o prezentare a competențelor bazate pe știință prin experimente simple, captivante, fizice, chimice și biologice. [+]

Faceți cunoștință cu știința, efectuând experimente amuzante acasă

În acest curs practic, veți începe să vă gândiți ca un om de știință, efectuând experimente la domiciliu.

Veți extrage ADN-ul din fructe, veți observa osmoza în acțiune, veți vedea cum se comportă diferite lichide atunci când sunt înghețate și veți coace un cartof la distrugere.

Pe măsură ce desfășurați aceste experimente, veți dezvolta abilități științifice, inclusiv observarea, păstrarea înregistrărilor, analiza datelor și controlul experimentului.

Cursul a fost realizat cu sprijinul lui Dangoor Education. De asemenea, vă puteți bucura de știința de bază: Înțelegerea numerelor.... [-]


Curs în știința de bază: Înțelegerea numerelor

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Acest curs explică modul în care puteți utiliza numerele pentru a descrie lumea naturală și a face sens de tot, de la atomi la oceane. [+]

Acest curs practic, hands-on vă va ajuta să începeți să vă gândiți ca un om de știință, folosind numere pentru a descrie și înțelege lumea naturală.

Ar putea fi mărimea foii de gheață din Groenlanda, numărul de molecule într-o ploaie de ploaie sau cel mai recent număr de minciuni despre schimbările climatice prezentate în mass-media.

Nu veți mai fi presați de medii sau procente și veți învăța chiar să iubiți numerele negative. Veți înțelege și gestiona numere ca un om de știință. Cursul va introduce toate competențele principale de care veți avea nevoie pentru a înțelege și a comunica numerele științifice, pentru a le raporta la lumea reală și pentru a vă împărtăși descoperirile cu ceilalți cursanți.... [-]


Demararea unei afaceri 4: procese de afaceri

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

O afacere de succes se bazează pe procese și sisteme informaționale; este important ca un antreprenor acordă o atenție aproape de modul în care funcționează afacerea lor și modul în care performanța poate fi îmbunătățită, astfel încât acestea sunt în măsură să-l ducă mai departe și să gestioneze creșterea economică. [+]

O afacere de succes se bazează pe procese și sisteme informaționale; este important ca un antreprenor acordă o atenție aproape de modul în care funcționează afacerea lor și modul în care performanța poate fi îmbunătățită, astfel încât acestea sunt în măsură să-l ducă mai departe și să gestioneze creșterea economică. Fie că aveți o idee pentru un risc viitor sau ai deja o afacere side-line în timp ce studia, acest curs acoperă procesele de afaceri eficiente pentru a îmbunătăți productivitatea.

Acest curs este al patrulea dintr-o serie de șase despre „începe o afacere“.

Ce subiecte vor acoperi ai? Importanța proceselor de afaceri: operațiuni de control și tehnologii proceselor de afaceri eficiente: adaptarea proceselor pentru a facilita creșterea afacerii Cum de a îmbunătăți productivitatea pentru a satisface cererea crescută Tipuri de sistem de informații în cadrul afacerii Planul de afaceri: procesele de afaceri și sistemele de informații Ce vei obține? Discutați despre importanța ambelor procese de afaceri și a sistemelor informatice, contribuind la comentariile de curs. Identificarea provocărilor unei afaceri se confruntă atunci când gestionarea creșterii. Evaluează provocare de afaceri antreprenorului: Cum poate Sophie crește productivitatea pentru a răspunde cerințelor de vânzări? Identificarea proceselor de business într-un plan de afaceri. Investigarea în cazul în care afacerea dvs. va funcționa. Judecă care este implicat în procesele. Folosind propria idee de afacere sau o companie de alegere, investiga informațiile și sistemele necesare pentru a urmări procesele de afaceri. Înregistrați abilitățile necesare pentru a proiecta și executa procesele de business. Care este cursul de?... [-]

Desigur, astfel încât să doriți să studieze știința vieții?

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

Te vom lua pe un tur de oprire fluier al fascinanta lume a științelor vieții, explorarea gamă largă de discipline în cadrul disciplinei - de la anatomie la zoologie și totul între ele, inclusiv imunologie, biologie celulara si moleculara, genetica, fiziologie si parazitologie . [+]

Acest lucru curs scurt, on-line gratuit vă va prezenta pentru a studia științele vieții la nivel universitar.

Te vom lua pe un tur de oprire fluier al fascinanta lume a științelor vieții, explorarea gamă largă de discipline în cadrul disciplinei - de la anatomie la zoologie și totul între ele, inclusiv imunologie, biologie celulara si moleculara, genetica, fiziologie si parazitologie .

Afla ce e ca să studieze și să lucreze în științele vieții

Veți auzi, de asemenea, de la persoanele care lucrează într-o serie de domenii diferite științele vieții de carieră, inclusiv de bază, și o cercetare aplicată, comunicare științifică, de predare și de scriere știință.... [-]


Desigur, cu un design modern clădire

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Schimbările climatice, tehnologia și reglementarea se schimbă un design modern de construcție, precum și practicile profesionale ale arhitecturii, inginerie și construcții industrie (AEC). [+]

Schimbările climatice, tehnologia și reglementarea se schimbă un design modern de construcție, precum și practicile profesionale ale arhitecturii, inginerie și construcții industrie (AEC).

Acest curs online explorează aceste tendințe, subliniind modul în care învățământul superior și sectorul construcțiilor le pot aborda. A fost dezvoltat de Universitatea din Bath Departamentul extrem de evaluat de arhitectură și inginerie civilă și se bazează pe noul program de interdisciplinare, Master în clădire modernă de design.

Ce subiecte vor acoperi ai? Legăturile dintre învățământul superior și industria modernă Design și construcții Rolul emergent al managerului de proiectare Importanța modelării informațiilor pentru proiectarea îmbunătățită Noi materiale de construcții durabile și tehnici Design sensibil la apă, pentru creșterea rezistenței Clădirile și impactul acestora asupra sănătății și bunăstării Ce vei obține? Dezvoltarea o conștientizare a diferitelor aspecte care influențează designul modern de construcție în timpurile actuale Identificarea diferitelor domenii în care profesioniștii din cadrul AEC pot lucra (de la pozițiile tradiționale de birou și site-ul la cele pe bază de laborator) Descrie modul în care managementul de design, modelare digitala, nanotehnologie, rezistența, durabilitatea și bunăstarea sunt de conducere a curriculum-ului AEC Discutați despre necesitatea unei o mai bună integrare între el și practică ca calea de urmat la formarea de profesioniști AEC Care este cursul de? ... [-]

Desigur, de la război mondial la căldură alb: RAF în războiul rece

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Acest curs online gratuit este o colaborare intre Muzeele Regale Air Force (RAF) și Departamentul de Istorie de la Royal Holloway, Universitatea din Londra. Acesta vă va prezenta la unele dintre cele mai importante puncte de cotitură în istoria Marii Britanii în perioada post-1945. [+]

Acest curs online gratuit este o colaborare intre Muzeele Regale Air Force (RAF) și Departamentul de Istorie de la Royal Holloway, Universitatea din Londra. Acesta vă va prezenta la unele dintre cele mai importante puncte de cotitură în istoria Marii Britanii în perioada post-1945.

Exploreaza rolul în schimbare al RAF în timpul Războiului Rece

Ghidat de Dr. Ross Mahoney, istoric Aviation, Muzeul RAF, si Dr. Emmett Sullivan, lector in istorie, Royal Holloway, cursul va examina:

Rolul RAF în perioada Războiului Rece timpurie; operațiunile lui RAF din întreaga lume într-o eră de decolonizare; decizia Marii Britanii de a dezvolta un factor de descurajare nucleară; [-]

Desigur, la copii în minte: de ce problemele mintea parintelui

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Acest curs va explora modul în care mintea părintelui influențează mintea în curs de dezvoltare a copilului, de la conceptie prin copilarie si in viata mai tarziu. [+]

Acest curs va explora modul în care mintea părintelui influențează mintea în curs de dezvoltare a copilului, de la conceptie prin copilarie si in viata mai tarziu.

Noi vă va duce într-o călătorie care începe în timpul sarcinii, explorarea importanta capacitatea mama-a-fi să se gândească la copilul ei în timp ce încă în uter, alături de impactul emoțiilor, cum ar fi anxietatea și depresia.

Vom explora atunci ce ne spune cercetarea despre modul în care mintea emoțională și cognitivă părintelui, poate modela contextul interacțional al copilului în primii doi ani de viață, și impactul acestei interacțiuni asupra minții dezvoltarea copilului. Aceasta va include, de exemplu, de gândire cu privire la capacitatea părintelui de a fi „minte-minte“ în ceea ce privește posibilitatea de a trata copilul lor ca un individ cu o minte proprie.... [-]


Desigur, în a deveni carieră inteligente: cum să te vinde

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Cei mai mulți oameni își schimbă locul de muncă de mai multe ori pe parcursul vieții lor de lucru. Mulți fac schimbări dramatice de carieră. Identificarea dvs. de aptitudini generice transferabile este cheia pentru a profita la maximum de această piață de muncă agil. [+]

Cei mai mulți oameni își schimbă locul de muncă de mai multe ori pe parcursul vieții lor de lucru. Mulți fac schimbări dramatice de carieră. Identificarea dvs. de aptitudini generice transferabile este cheia pentru a profita la maximum de această piață de muncă agil.

Înțeleagă punctele forte și cum să le vândă

Acest curs se uită la mediul de carieră actual. Folosind studii de caz și o serie de instrumente unice de audit, cursul va provocare pentru:

explora succesele si ce succes inseamna pentru tine dezvolta capacitatea de a reflecta asupra punctelor tari și punctele slabe să identifice abilitățile și capacități profesionale cheie. Acreditărilor și portofolii ... [-]

Desigur, în anglia, în timpul regelui Richard al III-

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Descoperirea scheletului lui Richard III, într-un parc auto Leicester - și Recentele dezvăluiri ale unei infidelitate in cadrul genealogică familiei sale - au făcut știri titlu în întreaga lume. [+]

Descoperirea scheletului lui Richard III, într-un parc auto Leicester - și Recentele dezvăluiri ale unei infidelitate in cadrul genealogică familiei sale - au făcut știri titlu în întreaga lume.

În acest curs online gratuit, o echipă de cercetători de la Universitatea din Leicester aborda un set larg de teme despre Anglia, Richard ar fi locuit în secolul al 15-lea și privi înapoi la redescoperirea și reinterment lui.

Exploreaza Războiul Rozelor

Scena politică din secolul al 15-lea a fost dominat de război dinastică sălbatică - Războiul Rozelor - în care alianțele și puterea decalate între o clică aristocratică, cu rezultate devastatoare.

Secolul a văzut, de asemenea, abandonarea multor sate prin declinul general al populației, precum și o trecere spre o mai mare utilizare a terenurilor agricole pentru pășune. Dar cererea de forță de muncă a însemnat că prosperitatea oamenilor muncii a crescut, iar spre sfârșitul secolului, introducerea tiparului transformat accesul la alfabetizare și cărți.... [-]


Desigur, în a vorbi despre cancerul

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

Vorbind despre cancerul poate fi greu. S-ar putea fi îngrijorat că vei spune ceva greșit sau că pur și simplu nu știu suficient despre acest subiect. Poate că te simți sigur despre modul în care conversația va merge sau ați încercat în trecut și a avut o experiență dificilă. Poate că nu ești chiar sigur dacă e treaba ta. [+]

Vorbind despre cancerul poate fi greu. S-ar putea fi îngrijorat că vei spune ceva greșit sau că pur și simplu nu știu suficient despre acest subiect. Poate că te simți sigur despre modul în care conversația va merge sau ați încercat în trecut și a avut o experiență dificilă. Poate că nu ești chiar sigur dacă e treaba ta.

În acest curs, veți învăța cum să încurajeze oamenii să facă modificări de stil de viață sănătos, acces la serviciile locale sau vizita medicul lor cu promptitudine dacă observă modificări ale corpului lor. Vei dezvolta un plan de personal pentru a vorbi despre cancerul și în cazul în care pentru a găsi informații fiabile.

... [-]

Desigur, în competențe numerație pentru angajare și la locul de muncă

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

În abilitățile noastre numerație lume extrem de tehnice, în special capacitatea de a interpreta datele, devin din ce în ce mai importante și sunt foarte căutate de către angajatori. [+]

În abilitățile noastre numerație lume extrem de tehnice, în special capacitatea de a interpreta datele, devin din ce în ce mai importante și sunt foarte căutate de către angajatori.

Lipsa de încredere matematică și abilități slabe de numerație sunt obstacole în calea ocupării forței de muncă ca testele de numerație fac parte din ce în ce a procesului de recrutare, de multe ori de timpuriu.

Mulți oameni simt că ei doar pur și simplu „nu se poate face matematica“ încă nevoia de a procesa numere este o abilitate pe care noi toți nu trebuie doar pentru ocuparea forței de muncă, ci în viața noastră de zi cu zi.

Îmbunătățirea sau revizui cunoștințele de matematică ... [-]

Desigur, în comunicarea interculturală

Online Cu jumătate de normă 5 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Fie că sunteți angajarea în activități comerciale în străinătate sau regiuni culturale, întâlnirea altor oameni prin intermediul călătoriilor internaționale, care lucrează într-o organizație diversă, globală sau studiază în străinătate, pentru a putea beneficia de o mai bună înțelegere a comunicării interculturale. [+]

Fie că sunteți angajarea în activități comerciale în străinătate sau regiuni culturale, întâlnirea altor oameni prin intermediul călătoriilor internaționale, care lucrează într-o organizație diversă, globală sau studiază în străinătate, pentru a putea beneficia de o mai bună înțelegere a comunicării interculturale.

Stăpânește elementele de bază ale comunicării interculturale

Acest curs online gratuit se va concentra pe conceptele de bază, dar importante. O sa:

înțelege mai bine complexitatea inter-culturale; cultiva conștientizarea propriei identități culturale și a altora; evidențiază unele variații notabile în stilurile de comunicare și a valorilor culturale; și semnalizate căi spre construirea de competența dumneavoastră interculturală. Vom începe cu o călătorie de auto-descoperire, spune reciproc poveștile noastre culturale și de a explora culturi diferite. Vei fi uimit să vadă modul în care culturile au influențat noastre percepții, gândire, stiluri de comunicare, valori și credințe. Se ajustează la noi practici culturale care vin în viața ta ... [-]

Desigur, în contracte futures de afaceri: economia de partajare

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Acest curs oferă o introducere în economia de partajare și analizează impactul acesteia asupra economiilor, a întreprinderilor și a consumatorilor. Cresterea economiei împărtășind multe sectoare industriale evidențiază provocările și oportunitățile oferind în același timp o serie de opțiuni pentru a oferi experiențe inovatoare ale consumatorilor. [+]

Acest curs face parte din programul Futures Business, care vă va permite să obțină perspective în trei tendințe emergente, care sunt practicile de afaceri tradiționale disruptor.

Despre curs

Economia de partajare este un fenomen secolul 21, care a zguduit status quo-ul de cazare, transport, servicii personale, mass-media și sectorul de divertisment.

Acest curs oferă o introducere în economia de partajare și analizează impactul acesteia asupra economiilor, a întreprinderilor și a consumatorilor. Cresterea economiei împărtășind multe sectoare industriale evidențiază provocările și oportunitățile oferind în același timp o serie de opțiuni pentru a oferi experiențe inovatoare ale consumatorilor.... [-]


Desigur, în copilărie în era digitală

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Cantitatea de tehnologie disponibilă pentru copiii astăzi este mai mare decât în ​​oricare generație anterioară, și este proiectat special pentru a capta imaginația. Există o dezbatere aprinsă cu privire la modul în care fluxul digital este modelarea de dezvoltare și experiența copiilor. [+]

De ce să se alăture cursului?

Esti un optimist tehnologie sau pesimistă tehnologie?

Cantitatea de tehnologie disponibilă pentru copiii astăzi este mai mare decât în ​​oricare generație anterioară, și este proiectat special pentru a capta imaginația. Există o dezbatere aprinsă cu privire la modul în care fluxul digital este modelarea de dezvoltare și experiența copiilor.

Sunt social media schimbă modul în care copiii formează relații? Cum este tehnologia schimbă modul în care copiii gândesc, și modul în care se va modela ea sala de clasă a viitorului? Acest curs interesant nou trage împreună cele mai recente dovezi din partea experților în domeniu pentru a explora aceste și alte întrebări.... [-]


Desigur, în creier bun, creier rau: Elemente de bază

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Acest curs online gratuit este o introducere la conceptele-cheie ale creierului uman și este proiectat pentru non-specialist. Acesta vă oferă informații de bază și explicații, astfel încât s-ar putea înțelege mai bine propriul creier uimitor. [+]

Acest curs face parte din, programul Brain Bad Bun Brain, care vă va permite să exploreze creierul uman, pentru DPC sau ca o poarta de acces pentru studiu suplimentar.

Acest curs online gratuit este o introducere la conceptele-cheie ale creierului uman și este proiectat pentru non-specialist. Acesta vă oferă informații de bază și explicații, astfel încât s-ar putea înțelege mai bine propriul creier uimitor.

Înțelege propriul creier uimitor

Ne vom uita la ceea ce creierul este format din, modul în care sunt organizate aceste componente și modul în care acestea funcționează.

Aceste informații ajută Neurologii din întreaga lume să înțeleagă creierul - și modul în care este capabil să facă totul, de la oprirea ai cădea de pe bicicleta, pentru a face să te simți trist că echipa de fotbal a pierdut jocul lor, pentru a vă ajuta să învețe cum funcționează creierul.... [-]


Desigur, în date Perspectivă: o introducere în analiza datelor

Online Cu jumătate de normă 8 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

Organizațiile din întreaga lume sunt colectarea de mai multe date decât oricând. Ei vorbesc despre mari de date, știință date, business intelligence, de analiză, data mining și datele visualisation.They doresc să extragă din Insights date despre lumile lor și să facă predicții pentru a informa deciziile lor. [+]

Obțineți abilități practice și de gândire utile în analiza datelor în mod eficient

Organizațiile din întreaga lume sunt colectarea de mai multe date decât oricând. Ei vorbesc despre mari de date, știință date, business intelligence, de analiză, data mining și datele visualisation.They doresc să extragă din Insights date despre lumile lor și să facă predicții pentru a informa deciziile lor.

Aceasta este o introducere în analiza datelor statistice și de vizualizare a datelor pentru cei noi la subiect, cât și cei care doresc o nouă perspectivă. Ne concentrăm pe explorarea datelor și descoperirea, limitările datelor, evitând astfel să fie induși în eroare, și de învățare să se gândească ca un statistician.... [-]


Desigur, în economia digitală: finanțare pentru creșterea afacerilor

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

Fiecare afacere are nevoie de bani să crească și să se dezvolte. Unele companii sunt în măsură să găsească suficienți bani din propriile lor operațiuni pentru a profita de oportunitățile de creștere. Alții ar putea avea nevoie de a utiliza surse externe de finanțare, cum ar fi un împrumut bancar. Cum o afacere de a lua decizii solide cu privire la împrumut? [+]

Fiecare afacere are nevoie de bani să crească și să se dezvolte. Unele companii sunt în măsură să găsească suficienți bani din propriile lor operațiuni pentru a profita de oportunitățile de creștere. Alții ar putea avea nevoie de a utiliza surse externe de finanțare, cum ar fi un împrumut bancar. Cum o afacere de a lua decizii solide cu privire la împrumut?

Evaluează modul de a finanța investiția de afaceri

Fie că sunteți în gestionarea unei afaceri de micro, o întreprindere mică sau mijlocie, sau o corporație mare, acest curs online gratuit vă va ghida prin opțiunile de finanțare pentru a vă ajuta să evalueze ce tip de finanțare este potrivit pentru investiția dvs. de afaceri și cum să dezvolte o strategie de finanțare pentru a lua decizia corectă cu privire la tipul de împrumut pentru afacerea ta. Vei lua în considerare rolul opțiunilor tradiționale și alternative de finanțare și să învețe să utilizeze situațiile financiare pentru a evalua starea de sănătate financiară a unei afaceri. Veți învăța, de asemenea, să utilizeze previziunile fluxurilor de numerar pentru a vă ajuta să luați decizii cu privire la gestionarea unei afaceri finanțelor.... [-]


Desigur, în economia digitală: vânzarea prin înțelegere a clientului

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Nu contează cât de sofisticate dvs. de marketing este, în cazul în care nu are ca rezultat atragerea de clienți, atunci afacerea dvs. este setat să nu reușească. Acest curs online gratuit se aplică gândire în stare proaspătă la modul în care activitățile de marketing și de vânzare se combină pentru a crea clienții care să se întoarcă. [+]

Nu contează cât de sofisticate dvs. de marketing este, în cazul în care nu are ca rezultat atragerea de clienți, atunci afacerea dvs. este setat să nu reușească. Acest curs online gratuit se aplică gândire în stare proaspătă la modul în care activitățile de marketing și de vânzare se combină pentru a crea clienții care să se întoarcă.

Construi o viziune de ansamblu a clienților

Perspective privind rolul și comportamentul clienților se schimbă, cu marketing bazandu-se pe sistemele de informații ce mai puternice pentru a construi o viziune globală a consumatorilor.

În acest curs, veți dezvolta o înțelegere a modului în care managementul relațiilor cu clienții rase de succes de dezvoltare a afacerilor și va evalua în mod critic de înțelepciune acceptat cu privire la modul de introducere pe piață influențează clienții. Veți învăța, de asemenea, modul de vânzare a trecut de la a fi un "picior în ușă" pentru a avea un "deget pe puls", folosind abordări bazate pe insight pentru a câștiga aceste vânzări toate importante.... [-]


Desigur, în educația fetelor: strategii de predare care dezvolta încrederea, capacitatea de adaptare și colaborare

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Comportamente care recompensele din sistemul educațional - studiază, pregătire atentă, alpinism pacient de la un nivel la altul - par să ofere femeilor un avantaj academic. Cu toate acestea, în lumea muncii, oamenii angaja și de a promova bazate pe caracter la fel de mult ca și pe calificări formale. [+]

Comportamente care recompensele din sistemul educațional - studiază, pregătire atentă, alpinism pacient de la un nivel la altul - par să ofere femeilor un avantaj academic. Cu toate acestea, în lumea muncii, oamenii angaja și de a promova bazate pe caracter la fel de mult ca și pe calificări formale.

Prin analizarea a ceea ce ar trebui să fie experimentat de femei tinere în clasă acest curs își propune să înceapă o conversație între profesori cu privire la modul în care cele mai bune ajuta fetele reușesc în clasă și în afara acesteia, precum și oferirea de consiliere cu autoritate, orientare și soluții practice.

Să înțeleagă factorii care afectează fetele de la școală ... [-]

Desigur, în elemente de energie din surse regenerabile

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

În ultimele decenii s-a înregistrat o preocupare crescândă la nivel mondial cu privire la durabilitatea utilizării combustibililor fosili și energia nucleară, ceea ce a dus la un interes sporit în mai multe surse durabile de energie din surse regenerabile. [+]

În ultimele decenii s-a înregistrat o preocupare crescândă la nivel mondial cu privire la durabilitatea utilizării combustibililor fosili și energia nucleară, ceea ce a dus la un interes sporit în mai multe surse durabile de energie din surse regenerabile.

Aceste "energii regenerabile" au fost utilizate de secole, în mori de apă, mori de vant si cuptoare cu lemne, dar în ultimii ani am dezvoltat tehnologia de a utiliza aceste surse de energie naturale pe o scară mult mai mare.

In timpul acestui curs online gratuit, vom studia energia regenerabilă folosind cele patru elemente grecești temele noastre săptămânale:

Pământ - aici vom introduce surse de energie regenerabile Pământului, dintre care majoritatea sunt derivate de la putere furnizată de Soare Aer - aici ne uităm la energia eoliană. Fire - aici ne concentrăm pe puterea directă a Soarelui Apa - aici ne uităm la hidroelectrice. ... [-]

Desigur, în eroism WW1: prin artă și film

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Centenarul primului război mondial este un timp de reflecție și de explorare. În acest scurt curs vei descoperi doar câteva dintre modurile în care eroismul este portretizată prin artă și film. [+]

Centenarul primului război mondial este un timp de reflecție și de explorare. În acest scurt curs vei descoperi doar câteva dintre modurile în care eroismul este portretizată prin artă și film.

Vei explora postere de recrutare și mesajele pe care le înfățișate atât cei care merg la război și cei care stau acasă, precum și cercetarea WW1 de artă și care să reflecte pe un tablou pe care ați ales. Vei muta apoi pentru a explora filmul german contemporan, consolidarea învățării prin revizuirea o carte, film, sau un program de televiziune recent despre primul război mondial.

Ce subiecte vor acoperi ai? Analiza de postere de recrutare și mesajele pe care le înfățișate atât cei care merg la război și cei care stau acasă Cercetând postere: utilizarea de cuvinte și imagini pentru a invoca emotii despre eroism 1 război mondial: idei despre modul în care eroismul schimbat din 1914 încoace Eroism și film: explorarea diferențele dintre imagini actuale ale primului război mondial 1 eroi din Germania, Franța, Marea Britanie și recenzii de film: contrastante moduri în care sensul 1 război mondial se construiește și se dezbate astazi in Germania Ce vei obține? Reflectați asupra modului în care primul război mondial a afectat idealurile eroice ale XIX și începutul secolului XX. Judecă postere WW1 și să interpreteze mesajul pe care fiecare poster-ar fi dat celor semnarea în timpul anilor de război. Explorați arta de la WW1 și de a discuta gânduri cu alți elevi. Reflectați o expoziție de tablouri de eroi și... [-]

Desigur, în extincții: trecut și prezent

Online Cu jumătate de normă November 2019 Regatul Unit UK Online

Acest curs online gratuit explorează modul în care viața de pe Pământ a fost modelată de cinci evenimente extincție în masă în trecutul îndepărtat. În prezent, biodiversitatea se confruntă cu o criză, cu perspectiva unui eveniment de dispariție a sasea astăzi. [+]

Acest curs online gratuit explorează modul în care viața de pe Pământ a fost modelată de cinci evenimente extincție în masă în trecutul îndepărtat. În prezent, biodiversitatea se confruntă cu o criză, cu perspectiva unui eveniment de dispariție a sasea astăzi.

Exploreaza cele cinci extincții în masă din trecut

În fiecare săptămână există discuții cu oamenii de știință cu privire la modul în care cercetarea lor ne informează despre biodiversitatea planetei noastre, inclusiv primele forme de viață; pește și diversificarea tetrapod; radiațiile de reptile și dinozauri; și creșterea mamiferelor.

Ne concentrăm pe cele cinci evenimente extincție în masă anterioare, care au modelat biodiversitatea planetei noastre. Registrul fosil dezvaluie dovezi de specii care au disparut in timpul acestor extincții în masă și noile oportunități create pentru biota supraviețuitor să se diversifice.... [-]


Desigur, în fundamentele de afaceri: comunicare eficientă

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Confruntandu-se cu un potop de zi cu zi de informații, nu am mai avut o mai mare nevoie de abilități de comunicare clare. Acest curs gratuit vă oferă o pregătire practică în utilizarea unei game de medii de comunicare, ceea ce va spori eficiența dumneavoastră personale, a economisi timp și pentru a reduce nivelul de stres. [+]

Confruntandu-se cu un potop de zi cu zi de informații, nu am mai avut o mai mare nevoie de abilități de comunicare clare. Acest curs gratuit vă oferă o pregătire practică în utilizarea unei game de medii de comunicare, ceea ce va spori eficiența dumneavoastră personale, a economisi timp și pentru a reduce nivelul de stres.

Îmbunătățirea abilităților de comunicare scrise și verbale

Vei descoperi principiile de redactare de documente influente pentru lucru, cum ar fi rapoarte și propuneri. Pe măsură ce învățați cadrele simple pentru email-uri și întâlniri le vei pune imediat în practică și de a crește productivitatea.

Veți găsi o nouă încredere în capacitatea dumneavoastră de a face prezentări convingătoare și desfășurarea întâlnirilor productive - fie virtuale sau față în față. Vei dezvolta abordări de comunicare, care sunt sensibile la diferențele culturale și personale și sunt adaptate la ocazie, fie online, în presa scrisă sau față în față.... [-]


Desigur, în fundamentele de finanțe: gestionarea bilanțul de uz casnic

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni February 2019 Regatul Unit UK Online

Finante elementele fundamentale: Gestionarea Cantar de uz casnic începe foaie de privirea de la împrumut și de datorii. Ne ajunge la trântă cu factorii care conduc nivelurile de interes. Ne uităm la diferențele dintre datoriile „bune“ și „rele“ datorii și la scorul de credit modul creditorii cei care doresc să împrumute bani. [+]

Finante elementele fundamentale: Gestionarea Cantar de uz casnic începe foaie de privirea de la împrumut și de datorii. Ne ajunge la trântă cu factorii care conduc nivelurile de interes. Ne uităm la diferențele dintre datoriile „bune“ și „rele“ datorii și la scorul de credit modul creditorii cei care doresc să împrumute bani.

Apoi vom trece la examinarea matrice de investiții pe care oamenii pot organiza - inclusiv conturi de economii, obligațiuni, acțiuni și participații în fonduri. Ne uităm la factorii determinanți ai se întoarce de investiții și la dovezile istorice despre care sunt cele mai bune investiții. De asemenea, ne uităm la modul în care sunt impozitate investiții.... [-]


Desigur, în fundamentele de finanțe: planificarea financiară și bugetare

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Finanțe Fundamentele: Planificare financiară și stabilirea bugetului începe prin a uita la quinte economice actuale și impactul acesteia asupra finanțelor de uz casnic. Apoi am trece pentru a explora atitudinea la gestiunea financiară și dacă aveți obiceiuri financiare proaste și modul în care acestea ar trebui să fie abordate. [+]

Finanțe Fundamentele: Planificare financiară și stabilirea bugetului începe prin a uita la quinte economice actuale și impactul acesteia asupra finanțelor de uz casnic. Apoi am trece pentru a explora atitudinea la gestiunea financiară și dacă aveți obiceiuri financiare proaste și modul în care acestea ar trebui să fie abordate.

Introducem un model simplu de patru etape pentru luarea deciziilor financiare înainte de a trece la examinarea celor două componente ale bugetului familiei - venituri și cheltuieli. Făcând aceasta, vom afla mai multe despre impactul inflației și asupra impozitării veniturilor și susținerea gospodăriilor furnizate de sistemul de beneficii de stat.... [-]


Desigur, în fundamentele de finanțe: teorie și practică a investițiilor

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

Cercetările arată că, gospodăriile din Marea Britanie sunt sărace în administrare a investițiilor, cu o înțelegere limitată a opțiunilor de investiții, riscuri și se întoarce. Rezultantă "decalajul de economii" amenință un scenariu în cazul în care mulți nu își pot permite să se pensioneze. [+]

Cercetările arată că, gospodăriile din Marea Britanie sunt sărace în administrare a investițiilor, cu o înțelegere limitată a opțiunilor de investiții, riscuri și se întoarce. Rezultantă "decalajul de economii" amenință un scenariu în cazul în care mulți nu își pot permite să se pensioneze. În altă parte gospodării nu reușesc să-și planifice în mod corespunzător pentru a face alegerile lor de investiții se potrivesc apetitul lor de risc și orizonturile de timp pentru accesul la fondurile lor. Finanțe Fundamentele: Teoria și practica de investiții își propune să vă ofere instrumentele necesare pentru a evita aceste cosmaruri finantele personale.

... [-]

Desigur, în gestionarea datelor mari cu r și Hadoop

Online Cu jumătate de normă 5 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Acest curs online vă va prezenta diferite de calcul de înaltă performanță (HPC) facilitati pentru analiza datelor mari. Aceasta include R - un limbaj de programare renumit pentru simplitatea sa, eleganța și sprijinul comunității - și Hadoop - o sursă deschisă, cadru de programare bazate pe Java pentru seturi mari de date. [+]

Acest curs online vă va prezenta diferite de calcul de înaltă performanță (HPC) facilitati pentru analiza datelor mari. Aceasta include R - un limbaj de programare renumit pentru simplitatea sa, eleganța și sprijinul comunității - și Hadoop - o sursă deschisă, cadru de programare bazate pe Java pentru seturi mari de date.

Vei afla cum să le folosească, evitând capcanele comune și economisind timp și bani.

Ce subiecte vor acoperi ai? Primii pași în R și RStudio Lucrul cu Apache Hadoop 1 - Elemente fundamentale Lucrul cu Apache Hadoop 2 - RHadoop învățare statistică folosind RHadoop Ce vei obține?

Până la sfârșitul cursului, veți:

Înțelegerea modului în care se realizează performanța de supercomputerizate moderne Înțelegerea funcționalitatea de bază a ferestrei terminalului Bash Înțelegerea funcționalitatea de bază a Apache Hadoop pentru scalabile de calcul, distribuit Înțelegerea funcționalitatea de bază a RHadoop Înțelege problemele de bază ale învățării supravegheate și nesupravegheata Efectuați gruparea de bază, de regresie și clasificare cu RHadoop. [-]

Desigur, în gestionarea investițiilor mele

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni March 2019 Regatul Unit UK Online

Cercetările arată că, gospodăriile din Marea Britanie sunt sărace în administrare a investițiilor, cu o înțelegere limitată a opțiunilor de investiții, riscuri și se întoarce. Rezultantă "decalajul de economii" amenință un scenariu în cazul în care mulți nu își pot permite să se pensioneze. [+]

Cercetările arată că, gospodăriile din Marea Britanie sunt sărace în administrare a investițiilor, cu o înțelegere limitată a opțiunilor de investiții, riscuri și se întoarce. Rezultantă "decalajul de economii" amenință un scenariu în cazul în care mulți nu își pot permite să se pensioneze.

În altă parte gospodării nu reușesc să-și planifice în mod corespunzător, pentru a face alegerile lor de investiții se potrivesc apetitul lor de risc și orizonturile de timp pentru accesul la fondurile lor. Gestionarea investițiilor mele își propune să vă ofere instrumentele necesare pentru a evita aceste cosmaruri finantele personale.

Să înțeleagă opțiunile de investiții, riscuri și se întoarce ... [-]

Desigur, în gândire și complexitatea sistemelor

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Acest curs online gratuit abordează problemele practice care apar în sistemele sociale în contextul gestionării și al politicilor publice la nivel local, regional și global. Este orientată spre-problemă, oferindu-vă atât înțelegerea teoretică și practică instrumente, pentru a găsi și implementa soluții la problemele organizatorice și sociale. [+]

Acest curs online gratuit abordează problemele practice care apar în sistemele sociale în contextul gestionării și al politicilor publice la nivel local, regional și global. Este orientată spre-problemă, oferindu-vă atât înțelegerea teoretică și practică instrumente, pentru a găsi și implementa soluții la problemele organizatorice și sociale.

Utilizați sisteme de gândire pentru a rezolva complexe, probleme din lumea reală

Cursul se va uita la natura problemelor sociale, manageriale și politice, luând în considerare o varietate de exemple din lumea reală: acțiune comunitară; criminalității și de poliție; sănătate și asistență socială; transport; orașe inteligente; energie; Europa și Brexit; și învățământ de masă pentru Africa și America Latină.... [-]


Desigur, în identificarea fraudei alimentară

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

În acest curs vom aborda teme de actualitate referitoare la "fraudă alimentară" și de a explora modalitățile în care chimia analitică poate ajuta la identificarea și prevenirea acestuia. Vă vom prezenta exemple fascinante, cum ar fi istoria de pâine albă și un ingredient surprinzător o dată găsit în bere amară. [+]

Industria alimentară este una dintre cele mai importante sectoare comerciale din lume. Toată lumea o folosește, dar cât de mulți oameni să abuzeze de ea? Așa cum am asista la creșterea globalizării lanțului de aprovizionare, o provocare tot mai mare verifică identitatea îndoielnică a materiilor prime în alimentele pe care le mâncăm.

În acest curs vom aborda teme de actualitate referitoare la "fraudă alimentară" și de a explora modalitățile în care chimia analitică poate ajuta la identificarea și prevenirea acestuia. Vă vom prezenta exemple fascinante, cum ar fi istoria de pâine albă și un ingredient surprinzător o dată găsit în bere amară.

Universitatea din East Anglia, și-a unit fortele cu Institutul de renume mondial of Food Research (IFR) pentru a vă aduce acest curs unic. Vei fi condus de Kate Kemsley, un specialist în utilizarea de instrumente avansate pentru măsurarea compoziției chimice a materialelor alimentare. Conținutul cursului este legat cu programul UEA postuniversitar MChem, care sprijina proiecte de cercetare practice din ultimul an studenților în acest domeniu al științei.... [-]


Desigur, în imperiu: controversele imperialismului britanic

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

Imperiul Britanic a fost cel mai mare imperiu văzut vreodată. Acesta a domnit peste un sfert din populația lumii și a deschis calea pentru economia globală de astăzi. Dar imperialismul britanic nu este lipsită de controverse, și continuă să provoace dezacord enorm printre istoricii de azi. Acest curs online gratuit va ajuta să înțelegeți de ce. [+]

Imperiul Britanic a fost cel mai mare imperiu văzut vreodată. Acesta a domnit peste un sfert din populația lumii și a deschis calea pentru economia globală de astăzi. Dar imperialismul britanic nu este lipsită de controverse, și continuă să provoace dezacord enorm printre istoricii de azi. Acest curs online gratuit va ajuta să înțelegeți de ce.

Exploreaza Imperiul Britanic prin intermediul a șase teme controversate

Peste șase săptămâni, vom explora Imperiul Britanic prin intermediul a șase teme - bani, violență, rasă, religie, sex și de sex, și de propagandă. Vei ajunge să auzi poveștile indivizilor fascinante care au contribuit atât creșterea și căderea acesteia.... [-]


Desigur, în inovare deschisă

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

În lumea de astăzi, dezvoltarea de noi produse și servicii care nu se limitează doar într-o singură organizație sau într-adevăr, o singură țară. Pentru a reuși, companiile trebuie să fie dispuși să lucreze cu alte persoane, la fața locului și de a dezvolta idei - un model cunoscut sub numele de inovație deschisă. [+]

În lumea de astăzi, dezvoltarea de noi produse și servicii care nu se limitează doar într-o singură organizație sau într-adevăr, o singură țară. Pentru a reuși, companiile trebuie să fie dispuși să lucreze cu alte persoane, la fața locului și de a dezvolta idei - un model cunoscut sub numele de inovație deschisă.

Se aplică inovarea deschisă pentru un avantaj competitiv

Acest curs online gratuit este despre modul în care puteți găsi idei pentru inovare din lumea exterioară - de exemplu, furnizori, concurenți sau clienți - și să le asimileze în lanțul de aprovizionare proprii, pentru a dezvolta noi procese, produse și servicii.

Cursul oferă o perspectivă și a cercetării în modul în care o organizație, indiferent de localizarea acesteia, poate valorifica cele mai recente gândire în aplicarea inovare deschisă pentru a obține un avantaj competitiv.... [-]


Desigur, în introducerea de a investi cantitative

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

piețele financiare au devenit din ce în ce mai complexe - nu este ușor să știi de unde să înceapă atunci când vine vorba de a investi. În lumea de astăzi cererea de analiză cantitativă bazate pe date exacte din întreaga lume este în continuă creștere: acesta a devenit crucial să înțelegem și să fie capabil să utilizeze informații statistice și matematice cu acuratețe și promptitudine. [+]

piețele financiare au devenit din ce în ce mai complexe - nu este ușor să știi de unde să înceapă atunci când vine vorba de a investi. În lumea de astăzi cererea de analiză cantitativă bazate pe date exacte din întreaga lume este în continuă creștere: acesta a devenit crucial să înțelegem și să fie capabil să utilizeze informații statistice și matematice cu acuratețe și promptitudine.

Acest curs vă va învăța elementele esențiale ale teoriei investițiilor moderne și de a vă ajuta să învețe să le aplice în viața reală folosind datele financiare și de programare.

Înțelegerea teoriei moderne a investițiilor

Pe de curs veți începe prin învățarea despre concepte cheie în teoria investițiilor moderne și investiții cantitative cum ar fi rentabilitate, risc si optimizarea portofoliului.... [-]


Desigur, în introducerea la învățare și predare în învățământul superior

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

vederi tradiționale ale educației s-au schimbat. Cadrele didactice fac acum mult mai de facilitare a învățării, spre deosebire pur și simplu, să vadă rolul lor ca transferul de cunoștințe. Ne vedem acum abordari de student concentrat și centrată pe elev fiind norma - abordări care se schimbă rolurile și responsabilitățile profesorilor și ale elevilor. Acest curs va va introduce abordări centrate pe elev și a principiilor generale de predare și învățare la nivel universitar. [+]

Acest curs face parte din fundamentele Universității de învățare și de programul de predare, care vă va permite să dezvolte abilitățile în predare și cunoștințe despre învățare în învățământul superior, cu un program flexibil de cursuri on-line de la UNSW.

vederi tradiționale ale educației s-au schimbat. Cadrele didactice fac acum mult mai de facilitare a învățării, spre deosebire pur și simplu, să vadă rolul lor ca transferul de cunoștințe. Ne vedem acum abordari de student concentrat și centrată pe elev fiind norma - abordări care se schimbă rolurile și responsabilitățile profesorilor și ale elevilor. Acest curs va va introduce abordări centrate pe elev și a principiilor generale de predare și învățare la nivel universitar.... [-]


Desigur, în limba spaniolă pentru începători 2: Oameni și locuri

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Aflați cum puteți să descrie oamenii și ceea ce poartă, și vorbesc despre familia si casa ta, în al doilea spaniolă pentru începători curs. [+]

De ce să se alăture cursului?

Acest curs online gratuit este al doilea din șase în spaniolă pentru începători program. Acesta vă va introduce în limba pe care trebuie să:

descrie oameni, atât fizic cât și din punct de vedere al personalității lor; vorbesc despre ceea ce oamenii poarte (haine, accesorii si culori); vorbeste despre familia ta; cere oamenilor datele de contact (adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail); descrie casa ta și mobilierul din ea; [-]

Desigur, în literatura de specialitate în era digitală: de la lectura aproape de citire la distanță

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni April 2019 Regatul Unit UK Online

Acest curs online gratuit abordează aceste întrebări cheie deoarece va introduce o varietate de moduri de interpretare a textelor literare. Vom analiza metodele testate în timp, cum ar fi aproape de lectură. Ne vom referi, de asemenea, practici mai recente, asistate de calculator, cum ar fi citirea la distanță. [+]

Pe măsură ce facem sens de ceea ce am citit, am interpreta in sensul folosind tehnica culturala antica de interpretare. Numai rareori putem reflecta de fapt acest proces: care sunt mijloacele care ne ajută să înțelegem texte literare? Cum funcționează interpretare? Și de a folosi modul în care a tot mai noastră de e-carti si tablete au schimbat modul în care am citit și interpreta literatura?

Acest curs online gratuit abordează aceste întrebări cheie deoarece va introduce o varietate de moduri de interpretare a textelor literare. Vom analiza metodele testate în timp, cum ar fi aproape de lectură. Ne vom referi, de asemenea, practici mai recente, asistate de calculator, cum ar fi citirea la distanță.... [-]


Desigur, în luarea deciziilor într-o lume complexă și nesigură

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 7 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Prin completarea acestui curs va fi dezvoltat abilitățile și cunoștințele pe care le vor spori abilitățile de luare a deciziilor, în scopul de a acționa într-o lume complexă și în condiții de incertitudine. [+]

De ce să se alăture cursului?

Liderii trebuie să fie în măsură să acționeze într-o lume complexă și în condiții de incertitudine. Acest curs este un prim pas pentru a te dezvolta într-una dintre viitoarele lui factori de decizie sau de a îmbunătăți abilitățile de luare a deciziilor.

În primul rând, acest curs va aborda ceea ce este complexitatea și va defini incertitudine. În continuare, acoperim o serie de instrumente și metode pentru a înțelege și să fie capabil de a naviga prin lumea complexă și nesigură.

Necesitatea unei abordări multidisciplinare va fi accentuat de-a lungul cursului. lectori invitați de la diferite facultăți vor explica, oferi aplicații și exemple din domeniile lor de studiu pentru o înțelegere mai cuprinzătoare a diferitelor elemente de complexitate. De exemplu, complexitatea poate fi frumos explicată prin utilizarea insectelor și creierul și multe alte fenomene naturale și sociale. Aceleași idei pot fi aplicate sistemelor economice și financiare.... [-]


Desigur, în lumea lui și shakespeare

Online Cu jumătate de normă 10 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

William Shakespeare este unul dintre cei mai cunoscuți autori din toate timpurile. 2016 a marcat 400 de ani de la moartea sa, cuvintele sale s-au inspirat și mutat de oameni din întreaga lume timp de secole. [+]

William Shakespeare este unul dintre cei mai cunoscuți autori din toate timpurile. 2016 a marcat 400 de ani de la moartea sa, cuvintele sale s-au inspirat și mutat de oameni din întreaga lume timp de secole.

Cât de mult știm despre trecutul cultural a lui Shakespeare și influențe și de ce lucrările sale au suferit? Pentru a obține un real simt al modului mondial Bard ar fi privit de fapt și a simțit, renumitul profesor universitar Jonathan shakespearian Bate vor explora colecțiile apreciate de Shakespeare Birthplace Trust. Profesorul este, de asemenea, Bate Educator de plumb, cu Dr. Paula Byrne, pe noua literatura si de Sanatate Mintala: Lectura pentru Wellbeing curs de FutureLearn de la Warwick.... [-]


Desigur, în luni

Online Cu jumătate de normă 8 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Există o mulțime de sateliți din sistemul nostru solar. Pământul este singura planetă cu doar o singură lună. Unele luni sunt mai mari decât ale noastre; multe sunt mult mai mici. Există chiar luni mici care orbiteaza unele dintre asteroizi. [+]

Există o mulțime de sateliți din sistemul nostru solar. Pământul este singura planetă cu doar o singură lună. Unele luni sunt mai mari decât ale noastre; multe sunt mult mai mici. Există chiar luni mici care orbiteaza unele dintre asteroizi. Unele au erupții vulcanice în curs de desfășurare; altele sunt moarte bulgări, multe cratere. Unul are râuri și lacuri de metan lichid. propria noastră Luna are resurse care ar putea ajuta la deschiderea sistemului solar pentru explorare viitoare. O mână mică de luni au condiții de mai jos, suprafețele lor în cazul în care ar putea exista viață primitivă.

Înscrie-te pentru a explora diversitatea bogată de sateliți, procesele fundamentale pe care le-au modelat, iar relația dintre Lună și Pământ. Vei fi sub îndrumarea experților de la Open University și în altă parte. Cursul este bogat în text de o înaltă calitate, imagini, video, audio și elemente interactive.... [-]


Desigur, în medicamente aderența: înțelegerea și schimbarea comportamentului pacientului

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni December 2019 Regatul Unit UK Online

Acest curs a fost proiectat de psihologi si medicii de la Kings College din Londra pentru persoanele interesate de medicamente aderenta. [+]

Acest curs a fost proiectat de psihologi si medicii de la Kings College din Londra pentru persoanele interesate de medicamente aderenta.

Folosind tehnici bazate pe teorie materializate și, vă va aprofunda conștientizarea și înțelegerea problemelor practice și teoretice actuale în jurul medicamente aderenței.

Vei deveni familiar cu cadrul COM-B și a vedea exemple de tehnici de schimbare de comportament pentru a promova aderarea. Elevii din întreaga lume vor împărtăși cele mai bune practici și pentru a discuta exemplele practice prezentate prin consultări clinice simulate.

Ce vei obține?

Aplicați un cadru pentru a înțelege mai bine conducătorii medicamentelor non-aderență Aplicați tehnici pentru a sprijini eficient schimbarea comportamentului în asumarea de comportamente a medicamentelor Reflectați asupra modului de implementare a acestor tehnici în practica clinică Pentru cine este cursul?... [-]


Desigur, în minerit de date cu WEKA

Online Cu jumătate de normă January 2019 Regatul Unit UK Online

Lumea de azi generează mai multe date decât oricând înainte! A fi capabil să-l transforme în informații utile este o abilitate cheie. Acest curs vă prezintă miniere practică a datelor folosind bancul de lucru Weka. [+]

Aflați cum de a mea proprie de date

Lumea de azi generează mai multe date decât oricând înainte! A fi capabil să-l transforme în informații utile este o abilitate cheie. Acest curs vă prezintă miniere practică a datelor folosind bancul de lucru Weka. Vom risipi misterul care înconjoară subiectul. Vom explica principiile de algoritmi populare. Vă vom arăta cum să le folosească în aplicații practice. Vei obține o mulțime de experiență miniere de fapt, date în timpul cursului, iar apoi veți fi bine echipate pentru a mea proprie. WEKA provenit de la Universitatea din Waikato în Noua Zeelandă, și Ian Witten a scris o carte de lider pe minerit de date.

Ce subiecte vor acoperi ai? Ce este data mining? În cazul în care poate fi aplicată? Cum funcționează algoritmi de clasificare simpli? Care sunt punctele forte și punctele slabe ale acestora? În ce fel sunt metode de clasificare viața reală mai complexă? Cum ar trebui să evaluați performanța unui clasificator lui? Ce este „overfitting“ și cum poți să-l combate? Cum se poate combina tehnici Ansamblul rezultatul diferitelor algoritmi? Ce considerente etice apar atunci când extragerea de date? Ce vei obține? Să demonstreze utilizarea Weka pentru sarcini-cheie de exploatare a datelor Evaluați performanța unei clasificator noi nevăzute, instanțe, Explicați modul în care minerii de date pot supraestima involuntar performanța sistemului lor Identificarea unor metode de învățare care sunt bazate pe diferite arome de simplitate Se aplică mai multe metode diferite de învățare la un set de date la alegere Desluøifli... [-]

Desigur, în modul de a reuși la: interviuri

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

Acest curs a fost proiectat și dezvoltat de către experți de la Serviciul Cariere aici, la Universitatea din Sheffield pentru a vă ajuta să reușească la interviuri, indiferent dacă se aplică pentru locuri de muncă sau de planificare pentru a studia. Pentru că a fi oferit un interviu poate fi destul de descurajatoare, ne-am pus împreună un set de materiale pentru a vă ajuta să se pregătească și să aibă succes în ziua. [+]

Acest curs a fost proiectat și dezvoltat de către experți de la Serviciul Cariere aici, la Universitatea din Sheffield pentru a vă ajuta să reușească la interviuri, indiferent dacă se aplică pentru locuri de muncă sau de planificare pentru a studia. Pentru că a fi oferit un interviu poate fi destul de descurajatoare, ne-am pus împreună un set de materiale pentru a vă ajuta să se pregătească și să aibă succes în ziua.

Noi vă vom ajuta să cercetare organizația astfel încât să puteți răspunde la această întrebare în mod frecvent întrebarea „de ce vrei sa lucrezi pentru noi?“ cu stil. Vom oferi consiliere cu privire la ceea ce sa poarte (și ce nu să poarte) și du-te prin intermediul unor întrebări comune interviu. Vom avea sfaturi de la angajatori și îndrumătorii pentru admiterea asupra a ceea ce se uita la candidați și să acopere tipurile de întrebări pe care ar trebui să fie solicitându-le.... [-]


Desigur, în oameni care studiază oameni: etica de cercetare în societate

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

Dacă luăm în considerare colectarea datelor și raportarea acesteia pentru a face cercetare, atunci vom toate au fost expuse la fiind participanți într-o formă de cercetare socială. Colectarea datelor de la oameni în societate este acum parte din viața de zi cu zi. [+]

Dacă luăm în considerare colectarea datelor și raportarea acesteia pentru a face cercetare, atunci vom toate au fost expuse la fiind participanți într-o formă de cercetare socială. Colectarea datelor de la oameni în societate este acum parte din viața de zi cu zi. de cercetare etică solicită ca respectul este acordată drepturilor și demnității participanților umane. Studiile trebuie să fie proiectate pentru a fi util și nici un rău potențial anticipat și redus la minimum. de cercetare etică necesită o gândire cu atenție la ceea ce constituie participarea în cercetare și responsabilitățile cercetătorilor nu doar participanților, ci și tuturor celor afectați de un studiu.... [-]


Desigur, în orașe etice: modelarea viitorului orașul

Online Cu jumătate de normă 5 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Cine conduce orașul? Ceea ce face orașul locuibil? Folosind povești din orașe din întreaga lume, acest curs va va introduce importanța eticii în conducere civică, planificare, și de afaceri, precum și implicarea cetățenilor. [+]

Cine conduce orașul? Ceea ce face orașul locuibil? Folosind povești din orașe din întreaga lume, acest curs va va introduce importanța eticii în conducere civică, planificare, și de afaceri, precum și implicarea cetățenilor.

Exploreaza problemele cu care se confruntă orașele, și să înțeleagă conceptul de oraș „etic“

Pe parcursul vei arăta în profunzime la provocările cu care se confruntă orașele - având în vedere propriul oraș, sau cel mai apropiat. Vă vom solicita să împărtășiți poveștile tale, astfel încât să puteți conecta cu alți elevi și să compare experiențele cu scopul de a recunoaște și de a înțelege problemele de orașe se confruntă. Vei explora puterea diferitelor entități în orașul tău și să examineze modul în care acestea ajuta la rezolvarea sau exacerba problemele locale.... [-]


Desigur, în politica de economie și aspectele economice ale politicienilor

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

În acest curs de trei saptamani, Sir Vince Cable și o echipă de economiști de la Universitatea din Nottingham va explica legăturile dintre politică și economie. Veti explora aceste link-uri uitându-se la activitatea de figuri politice majore și ideile economice cheie le-au adoptat. [+]

Cum impactul economiei asupra politicienilor? Si cum impact politicienii asupra economiei?

În acest curs de trei saptamani, Sir Vince Cable și o echipă de economiști de la Universitatea din Nottingham va explica legăturile dintre politică și economie.

Veti explora aceste link-uri uitându-se la activitatea de figuri politice majore și ideile economice cheie le-au adoptat.

Afla despre legăturile dintre politicieni și economie

Vei studia atât economia contemporană - de exemplu, explorarea răspunsurile la criza financiară din 2008 - și unii dintre liderii politici care au pus teorii economice cheie în practică de-a lungul istoriei.

Acestea sunt figuri politice din întreaga lume, care și-au schimbat istoria economică, inclusiv Alexander Hamilton, Sir Robert Peel, împăratul Mejii, FD Roosevelt, Margaret Thatcher și Deng Xiaoping. Politicile și practicile acestor foști lideri economici sunt în continuare un impact asupra lumii noastre de azi.... [-]


Desigur, în probleme de mediu: deficitul și conflictelor în mediul natural

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

un conflict uman are efecte atât pe termen scurt și lung asupra lumii naturale. Mediul înconjurător este direct afectat de poluare și explozii; și poate fi folosit ca armă de război. Pe termen lung, managementul durabil al mediului este perturbată atunci când conflictul destabilizează sistemele sociale și de oameni li se refuză accesul la resursele naturale. [+]

Război și conflict poate perturba grav guvernarea mediului. Care este impactul asupra oamenilor și asupra mediului? Acest curs face parte din programul unor probleme de mediu care vă va permite să exploreze modul în care oamenii și natura interacționează, și să câștige 10 credite de la Universitatea din Leeds.

De ce să se alăture cursului?

un conflict uman are efecte atât pe termen scurt și lung asupra lumii naturale. Mediul înconjurător este direct afectat de poluare și explozii; și poate fi folosit ca armă de război. Pe termen lung, managementul durabil al mediului este perturbată atunci când conflictul destabilizează sistemele sociale și de oameni li se refuză accesul la resursele naturale. Reducerea resurselor, ar putea fi de așteptat ca oamenii intră în conflict cu privire la accesul la resursele naturale.... [-]


Desigur, în probleme de mediu: impactul uman în mediul natural

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

modele complexe în ecologia nu sunt întotdeauna de cauzalitate și previzibil. Populații au propriile lor dinamică, care poate fi independent de condițiile externe de mediu. [+]

Acest curs face parte din programul unor probleme de mediu care vă va permite să exploreze modul în care oamenii și natura interacționează, și să câștige 10 credite de la Universitatea din Leeds.

modele complexe în ecologia nu sunt întotdeauna de cauzalitate și previzibil. Populații au propriile lor dinamică, care poate fi independent de condițiile externe de mediu. În acest curs ne uităm la modul în care sunt organizate sistemele naturale; cu toate că sistemele vii sunt complexe, există, de asemenea, unele modele destul de constante și relații.

Acest curs explorează trei abordări ale cauzalității și dinamica sistemelor de mediu, precum și modul în care oamenii sunt implicate și afectate de aceste sisteme la nivel mondial. Aceasta include, de asemenea, o introducere în corelare și limitările testelor statistice.... [-]


Desigur, în programarea concurentă în Erlang

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Noi combina teoria programării concurente cu practica de modul în care funcționează în Erlang. Vei avea posibilitatea de a consolida ceea ce învăța prin exerciții practice și mai multe proiecte practice substanțiale, opționale. [+]

Programarea funcțională simultană este tot mai important în furnizarea de aplicații la scară globală pe internet.

Noi combina teoria programării concurente cu practica de modul în care funcționează în Erlang. Vei avea posibilitatea de a consolida ceea ce învăța prin exerciții practice și mai multe proiecte practice substanțiale, opționale.

Programarea funcțională a fost o rezistență la Universitatea din Kent pentru ultimii 30 de ani. De-a lungul cursului, vei învăța cu Simon Thompson - co-autor al unuia dintre introducerile standard la Erlang, Erlang Programare O'Reilly Media.

Ce subiecte vor acoperi ai? Procese și mesaje în Erlang Mesaj-trecere concurrency Proiectare pentru robustețea Manipularea erorilor și care se ocupă cu excepții Testarea și fixarea concurrency Multicore și distribuite Erlang OTP: Platforma Telecom Open Ce vei obține? Dezvoltarea de programe concurente în Erlang folosind procese și comunicarea mesajului de trecere între ele Descrieți mecanismele care stau la baza de procesare a mesajului în Erlang Explicați ciclul de viață al unui proces Erlang și tratarea erorilor Proiectarea și implementarea sistemelor robuste în Erlang Rezumați principiile de proiectare care stau la baza Telecom platformă deschisă (OTP) Care este cursul de? ... [-]

Desigur, în programarea funcțională în Erlang

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Programarea funcțională este tot mai important în furnizarea de aplicații la scară globală pe internet. [+]

Programarea funcțională este tot mai important în furnizarea de aplicații la scară globală pe internet.

Noi combinăm teoria programării funcționale și practica modul în care funcționează în Erlang. Cursul vă va ajuta, de asemenea, dacă sunteți interesat în Elixir, bazat pe aceeași mașină virtuală ca Erlang, și va ajuta să obțineți merge cu orice limbaj funcțional.

Programarea funcțională a fost o rezistență de la Universitatea din Kent pentru ultimii 30 de ani. Vei învăța cu Simon Thompson - co-autor al unuia dintre introducerile standard la Erlang, Erlang Programare O'Reilly Media.

Ce subiecte vor acoperi ai? Noțiuni de bază de programare în Erlang Programe și funcții în Erlang Structuri de date folosind liste Instrumente pentru programare Erlang Funcții ca date și funcții de ordin superior Studii de caz Ce vei obține? Explica de ce a fost dezvoltat Erlang, modul în care designul său a fost modelat de contextul în care a fost folosit, și modul în care Erlang pot fi utilizate în practică astăzi Reflectați asupra designului Erlang, în contextul rațiunea dezvoltării sale, și modul în care acesta este utilizat în practică astăzi Produce programe folosind conceptele de programare funcționale, inclusiv, în special, recurențe, de potrivire de model și de date imuabil Aplicați cunoașterea listelor și a altor tipuri de date Erlang în programe Dezvoltarea funcțiilor de ordin superior, folosind modele generice Care este cursul de? ... [-]

Desigur, în religie și conflict

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni October 2019 Regatul Unit UK Online

Multe conflicte din lumea de astăzi sunt încadrate în termeni de religie, dar există multe discuții și confuzie în ceea ce privește precise joaca rolul religiei în aceste conflicte. [+]

Multe conflicte din lumea de astăzi sunt încadrate în termeni de religie, dar există multe discuții și confuzie în ceea ce privește precise joaca rolul religiei în aceste conflicte. Potrivit unora, conflictele și violența sunt inerente religiei. Alții susțin că religia este doar masca sub care conflictele sociale, economice sau politice sunt luptat. Primul pas spre rezolvarea conflictelor religioase înrămate este înțelegerea rolului religiei în ele, și că este ceea ce acest curs online este gata.

Punctul nostru de plecare este că religia înseamnă lucruri diferite în diferite circumstanțe și la diferite (grupuri de persoane). Prin urmare, scopul acestui curs este de a arăta modul în care un conflict încadrată religios pot fi studiate în contexte culturale și politice mai largi ale acestor conflicte. În materialele de curs, ne vom referi la diferite setări religioase, culturale și politice. În plus, vă invităm să se angajeze în unele activități de cercetare modeste în propriul mediu și să compare propriile constatări cu cele ale colegilor.... [-]


Desigur, în rețea de securitate pentru profesioniștii din industrie

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

securitatea rețelei este de preocupare tot mai mare pentru întreprinderi, cu atacuri zilnice care apar pe sistemele interne. Din ce în ce, este necesar ca personalul să fie mai conștienți de problemele de securitate a rețelei, precum și modul în care ei înșiși și afacerile lor proteja de atac. [+]

securitatea rețelei este de preocupare tot mai mare pentru întreprinderi, cu atacuri zilnice care apar pe sistemele interne. Din ce în ce, este necesar ca personalul să fie mai conștienți de problemele de securitate a rețelei, precum și modul în care ei înșiși și afacerile lor proteja de atac.

Să înțeleagă atacurilor de securitate a rețelelor și a proteja sistemele dvs.

Acest lucru curs scurt, on-line gratuit va ajuta profesioniștii să înțeleagă primii pași tehnici de securitate a rețelei. Ne vom concentra asupra vulnerabilităților software care pot fi utilizate pentru a ataca un sistem, înainte de a explora potențiale strategii de apărare să fie descurajarea sau atenuarea unor astfel de atacuri.... [-]


Desigur, în Roma: un tur virtual al orașului antic

Online Cu jumătate de normă 5 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

Ia-un tur cu ghid în jurul Romei antice cu Universitatea din Reading expert, Dr. Matei Nicholls, folosind său, model detaliat, istoric precis și premiat digital 3D al acestui oraș inspira venerație. [+]

Ia-un tur cu ghid în jurul Romei antice cu Universitatea din Reading expert, Dr. Matei Nicholls, folosind său, model detaliat, istoric precis și premiat digital 3D al acestui oraș inspira venerație.

Lăsați-vă în arhitectura și istoria Romei antice

Alăturați-vă lui Matthew pe o plimbare în jurul orașului Roma și întrebați-vă: De ce a fost construit acest oraș antic unde a fost? Au toate drumurile duc într-adevăr la Roma? Cum de a fost apa furnizată la milioane de locuitori ai orașului cum ar fi băut? În cazul în care s-au închinat zeilor romani lor și să îndeplinească stăpânii lor politici? Și clădirile care a oferit un fundal pentru evenimente spectaculoase pe care atât celebrat împărați și a asigurat loialitatea maselor?... [-]


Desigur, în soluri: introducerea lumea de sub picioarele noastre

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Solurile sunt o parte vitală a funcționării planetei noastre, dar prea adesea ne iau solurile de la sine. În acest curs online gratuit, vă prezentăm soluri și de a explora lumea de sub picioarele noastre. [+]

Solurile sunt o parte vitală a funcționării planetei noastre, dar prea adesea ne iau solurile de la sine. În acest curs online gratuit, vă prezentăm soluri și de a explora lumea de sub picioarele noastre.

Obține o introducere în știința solului

Solurile sunt un mediu fantastic de complex plin de viață și sprijinirea proceselor noastre de mediu cele mai fundamentale. Cu toate acestea, ele sunt din ce în ce în pericol și a resurselor noastre de sol este una finită.

Pornind de la ceea ce solul este și modul în care solurile formează vom lua o călătorie prin sol, nu doar de învățare despre elementele de bază ale științei solului, ci și despre viața în sol.... [-]


Desigur, în super-puteri ale lumii antice: Orientul Apropiat

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Pe parcursul a patru săptămâni, acest curs online gratuit explorează patru culturi antice Orientul Apropiat și modul în care au interacționat cu acum fiecare alte 3.500 de ani. [+]

Pe parcursul a patru săptămâni, acest curs online gratuit explorează patru culturi antice Orientul Apropiat și modul în care au interacționat cu acum fiecare alte 3.500 de ani.

Urmărirea egiptean Mitannian și hetite superputeri,

facilitate de călătorie, diplomație, comerț și război, așa cum vom urmări vechii Mitannian și hitite superputerile egiptene,. Vom vedea modul în care au intrat în contact unii cu alții în eforturile lor de a-și extinde influența lor în tot mai atacate ținuturile Siria-Palestina.

Vom examina obiectele de la Universitatea din Garstang Muzeul de Arheologie Liverpool - una dintre cele mai importante colecții de artefacte din Marea Britanie - permițându-vă să învețe nu numai despre istoria acestei perioade, dar, de asemenea, modul în care experții folosesc artefacte pentru a reconstitui trecutul.... [-]


Desigur, într-o introducere la conducere publică

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

În acest curs online gratuit, vei afla mai multe despre leadership în contextul furnizării de servicii publice, de către organizațiile din sectorul public, comunitatea și grupurile de voluntari, și organismele politice. [+]

Leadership a fost studiat timp de secole, cu toate că examinarea în timpurile moderne sa concentrat în mare măsură pe activitatea directorilor executivi din sectorul privat, organizațiile de profit.

În acest curs online gratuit, vei afla mai multe despre leadership în contextul furnizării de servicii publice, de către organizațiile din sectorul public, comunitatea și grupurile de voluntari, și organismele politice.

Afla ce face conducerea în serviciul public distinctiv

Veti explora caracteristicile distinctive ale conducerii în serviciul public, inclusiv concentrarea crescândă asupra generării de valoare publică și negocierea diferitelor forme de interes public. Vei invata unele dintre competențele-cheie ale conducerii publice, cum ar fi maliție politic, care lucrează în colaborare și manipulare a conflictelor.... [-]


Desigur, în utilizarea de date pentru a îmbunătăți rezultatele elevilor

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Acest curs online gratuit vă va ajuta să utilizați știința de date pentru a oferi rezultate mai bune pentru elevii dumneavoastră. În fiecare săptămână, se va concentra pe un aspect diferit al datelor. Vă va identifica sursele și să le interpreteze, determina implicațiile lor și să stabilească acțiuni de îmbunătățire. [+]

Acest curs online gratuit vă va ajuta să utilizați știința de date pentru a oferi rezultate mai bune pentru elevii dumneavoastră.

În fiecare săptămână, se va concentra pe un aspect diferit al datelor. Vă va identifica sursele și să le interpreteze, determina implicațiile lor și să stabilească acțiuni de îmbunătățire.

Săptămâna 1 - Știință Îmbunătățirea

Vom lua în considerare: surse diferite și tipuri de date; modalități de îmbunătățire a rezultatelor elevilor; procese de îmbunătățire în propriul context și experiența profesională; și exemple din lumea reală de îmbunătățire a rezultatelor elevilor.

Identificarea diferitelor surse și tipuri de date Modalități de a îmbunătăți rezultatele elevilor procese de îmbunătățire în propriul context și experiența profesională exemple din lumea reală de îmbunătățire a rezultatelor elevilor Săptămâna 2 - Constatări ... [-]

Desigur, în întreprindere socială: creșterea unei afaceri durabile

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Acest curs este o necesitate pentru oricine care vrea să înțeleagă cum să scară și să susțină o întreprindere socială. Vei învăța cum să evalueze și să diagnosticheze modelul dvs. de afaceri actual, pentru a identifica provocările dumneavoastră, și să dezvolte strategii pentru a dezvolta întreprinderea socială, și să evalueze impactul acesteia. [+]

Este întreprindere socială durabilă? Este scalabil? Acest curs vă ajută să evaluați modelul și pentru a dezvolta un plan pentru a-l ia la nivelul următor.

În cazul în care ar putea acest curs mă iau?

Acest curs este o necesitate pentru oricine care vrea să înțeleagă cum să scară și să susțină o întreprindere socială. Vei învăța cum să evalueze și să diagnosticheze modelul dvs. de afaceri actual, pentru a identifica provocările dumneavoastră, și să dezvolte strategii pentru a dezvolta întreprinderea socială, și să evalueze impactul acesteia.

Ce și cum voi învăța?

Social Enterprise: Dezvoltarea unei afaceri durabile include un mix de teorie, informații practice și studii de caz din intreaga lume. Vei învăța cum să harta părților interesate, ia în considerare oportunitățile de parteneriat, și de a gestiona schimbarea. Vei lua în considerare, de asemenea, diferite strategii de marketing și comunicare, cum să găsească talente, și diferite surse de finanțare și de investiții.... [-]


Desigur, în întreprindere socială: transformarea ideilor în acțiune

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

Cum se poate transforma o idee întreprindere socială în acțiune? În acest curs, vei identifica problema ideea ta este încercarea de a rezolva, proiecta modelul dvs. de risc întreprindere socială și să se pregătească să-l ia pe piață. [+]

Cum se poate transforma o idee întreprindere socială în acțiune? În acest curs, vei identifica problema ideea ta este încercarea de a rezolva, proiecta modelul dvs. de risc întreprindere socială și să se pregătească să-l ia pe piață.

În cazul în care ar putea acest curs mă iau?

Acest curs este o necesitate pentru oricine care vrea să lanseze o întreprindere socială. Acesta va ajuta să înțelegeți problema întreprinderea socială încearcă să adresa, ia în considerare nivelul de inovație în ideea ta, și de a construi planul de afaceri și echipa ta.

Ce și cum voi învăța?

Social Intreprindere: Transformarea ideilor în acțiune include un mix de teorie, informații practice și studii de caz din intreaga lume. Veți învăța, de asemenea, despre considerațiile juridice și de introducere pe piață ca să vă pregătiți pentru a lua ideea ta pe piață.... [-]


Desigur, în înțelegerea drogurilor și a dependenței

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Suntem cu toții atinși de dependență - personal, în cercul nostru de familie și prieteni, și în cadrul comunității noastre. Dependenta și a efectelor nocive aferente pot fi paralizantă pentru cei afectați și oamenii din jurul lor. [+]

Suntem cu toții atinși de dependență - personal, în cercul nostru de familie și prieteni, și în cadrul comunității noastre. Dependenta și a efectelor nocive aferente pot fi paralizantă pentru cei afectați și oamenii din jurul lor.

Dar, cum se dezvolta dependenta? Ce putem face pentru a trata? Și ce putem face pentru a preveni?

Explorați modul în care se dezvoltă dependență

În acest curs online gratuit, vom explora modul în care se dezvolta dependenta, uita la riscurile de mediu, genetice și personale implicate.

Vom examina ce se intampla atunci cand un medicament intra in corpul si creierul tau, modul în care modificările creierului, și modul în care acest proces se poate face recuperarea de la dependenta de o astfel de provocare.... [-]


Desigur, în știință descoperirea: produse chimice

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

Timp de secole materiale naturale au fost folosite de oameni pentru a satisface nevoile lor de zi cu zi. Descoperiți cum oamenii de știință folosesc cunoștințele lor din structura moleculară a compușilor care apar în mod natural pentru a dezvolta materiale noi și interesante. [+]

Acest curs face parte din programul Discovering Science, care vă va permite să învețe despre lumea extraordinară de chimie de zi cu zi, și să câștige 10 credite de la Universitatea din Leeds.

Timp de secole materiale naturale au fost folosite de oameni pentru a satisface nevoile lor de zi cu zi. Descoperiți cum oamenii de știință folosesc cunoștințele lor din structura moleculară a compușilor care apar în mod natural pentru a dezvolta materiale noi și interesante. De la haine la smalțul dinților, posibilitățile sunt nelimitate. Vei lua în considerare, de asemenea, chimia din spatele dezvoltarea de consum de zi cu zi, și ia în considerare etica din spatele produselor pe care le utilizați.... [-]


Desigur, în știință descoperirea: scris știință

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

Fără a scris știință, știința nu poate exista într-adevăr. Prin înregistrarea experimente și publicarea rezultatelor studiilor și descoperiri, oamenii de știință pot împărtăși munca lor importantă, și de a găsi un public angajat. [+]

De ce să se alăture cursului?

Fără a scris știință, știința nu poate exista într-adevăr. Prin înregistrarea experimente și publicarea rezultatelor studiilor și descoperiri, oamenii de știință pot împărtăși munca lor importantă, și de a găsi un public angajat.

scris, știința ia multe forme: de la comunicate de presă la script-uri video. Vei afla mai multe despre diferitele tipuri de scriere știință, și uita-te la factorii pe care trebuie să ia în considerare pentru a scrie o poveste.

Vei descoperi cum să adune opinii și de informații relevante, exacte, precum și sfaturi cu privire la modul de a efectua un interviu de succes.

Ce subiecte vor acoperi ai? Să examineze diferitele forme de scriere știința poate lua, și sursele pentru a afla despre știință. Să examineze factorii să ia în considerare atunci când se pregătește să scrie propria poveste știință, cum ar fi unghiul, care este publicul, și de ce ele vor fi interesați de o poveste. Să înțeleagă modul de structurare o narațiune. Să examineze diferitele componente de care aveți nevoie pentru a scrie articole de știri, comunicate de presă și blog-uri, cum ar fi titlul unui articol de știri. Să înțeleagă importanța echilibrului într-o știre și cum să-l atingă. Exploreaza modul de a utiliza materiale video pentru a comunica informații științifice pentru diferite segmente de public. Exploreaza tehnici utilizate înainte și în timpul unei emisiuni interviu. Scrie un articol de știri, blog sau script-ul video; și revizuiască și să comenteze cu privire la activitatea altor cursanți. Ce vei... [-]

Introducere curs de design educațional în învățământul superior

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Central la predarea efectivă oferă studenților cu un design educațional puternic, care oferă oportunități de a explora și de a dobândi cunoștințe în mod independent și în colaborare. Elevii pot aplica apoi ceea ce este învățat în diferite contexte, pentru a demonstra că rezultatele învățării au fost atinse [+]

Central la predarea efectivă oferă studenților cu un design educațional puternic, care oferă oportunități de a explora și de a dobândi cunoștințe în mod independent și în colaborare. Elevii pot aplica apoi ceea ce este învățat în diferite contexte, pentru a demonstra că rezultatele învățării au fost atinse Acest curs vă va prezenta un design educațional eficient - ținând seama de evoluția mediului de învățământ superior și de cercetarea actuală în curriculum, design educațional, evaluare și feedback-ul care sprijină învățarea elevilor.

Explorați ceea ce face un design educațional bun

Dezvoltarea de design educațional presupune o planificare atentă și de gândire structurată pentru învățarea de schele, în scopul de a maximiza potențialul elevilor pentru a avea succes.... [-]


Introducere curs la Frisian

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni November 2019 Regatul Unit UK Online

Învață să vorbească, să scrie și să înțeleagă de a doua limbă oficială a Țărilor de Jos cu acest curs gratuit de limbă introductiv. [+]

Învață să vorbească, să scrie și să înțeleagă de a doua limbă oficială a Țărilor de Jos cu acest curs gratuit de limbă introductiv.

Știați că, în afară de olandeză, oa doua limbă oficială vorbită în Țările de Jos? Este un limbaj chiar mai strâns engleză decât olandeză. Acest limbaj este numit Frisian.

Ce subiecte vor acoperi ai? Citirea și ascultarea dialoguri cu privire la locul de muncă, de studiu, hobby-uri, mănâncă, de viață, vreme și timpul Înțelegerea gramatica în jurul conjugarea verbelor, ordinea cuvintelor, pronumelor personale si posesiv, adjective, verbe modale și întrebãrile Scrierea și misiuni, inclusiv introducerea de sine și vorbind despre muncă și de viață vorbind Ce vei obține? Se aplică de vocabular Frisian de bază și gramatica într-o serie de situații de zi cu zi Produce scurte declarații scrise în Friziei despre viața de fiecare zi Discutați concepte simple, situații și nevoi în Friziei Care este cursul de? ... [-]