Elizabeth Johnson Organization

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cursuri online de limba engleză pentru adolescenți și adulți mai în vârstă

Cursuri online de auto-studiu și cursuri online predate

Studiu de sine online
EJO oferă 9 pachete diferite de cursuri online pentru adulți și vârstnici. Toți studenții au nevoie de o conexiune la internet și un dispozitiv (majoritatea sunt prietenoase pentru mobil și ar descărca doar aplicația).
Pachetele oferite variază de la un curs de engleză academică cu două componente la un curs de engleză de afaceri cu cinci componente. De exemplu, pachetul de curs Down to Business Achiever cuprinde Business Speaking, Business Vocabular și trei componente Business Writing la nivel B2. Cursul de engleză practică la nivelul A2 și mai sus începe cu un test de diagnostic și apoi programul selectează calea lecției pe care elevul o va urma. Cursul de nivel A1 lecțiile sunt preselectate.

Cursuri online predate

EJO oferă cursuri online predate de engleză academică și engleză generală. Cursurile vin în blocuri de 15 ore, iar studenții pot lua câte blocuri doresc. O reducere este oferită pentru achiziții multiple de blocuri. Toți profesorii sunt profesori EFL calificați care lucrează cu EJO. Pe lângă timpul predat de lecție, elevii vor primi, de asemenea, sarcini suplimentare de completat. Toți participanții primesc un ceettifcat la finalizarea cu succes a cursului. Lecțiile vor fi efectuate folosind zoom sau o platformă similară.


De ce să ne alegeți?

Alegerea celui mai potrivit curs de limbi străine este foarte importantă, deoarece este vorba despre realizarea unei investiții pentru viitor. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui curs online predat sau a unui pachet de cursuri care să fie online și care să studieze singur pentru dvs., un membru al familiei dvs. sau unul dintre angajații dvs., suntem siguri că răspunsul este să învățați limba engleză cu noi!

Locații

Alton

Address
GU34 Alton, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră