Elizabeth Johnson Organization

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cursuri de limba engleză pentru copii, adolescenți și adulți

La EJO menținem o tradiție de excelență în predarea cursurilor de limbă engleză copiilor, adolescenților și adulților cu o experiență de peste 50 de ani. Profesorii noștri sunt dedicați să aducă cele mai bune rezultate din fiecare student. Folosim cele mai recente manuale și resurse pentru predarea copiilor, adolescenților și a adulților și ne simpatizează cu nevoile fiecărui student individual. Metodele noastre combină gramatica, lectura și vocabularul cu conversația.

În clasele noastre, limba engleză este vorbită în mod constant și vorbitul este cel mai bun mod de a învăța!


De ce să ne alegeți?

Alegerea celui mai potrivit curs de limbă este cu adevărat importantă, deoarece este vorba de a face o investiție pentru viitor. Fie că sunteți în căutarea unui curs de vacanță de vară pentru un program intensiv unu-la-unu pentru dvs., un membru al familiei dvs. sau al unuia dintre angajații dvs., suntem siguri că răspunsul este să învățați limba engleză cu noi!

106992_106948_Smiley.jpg

Noi oferim:

Experiență de cincizeci de ani de aranjare a unor programe de mare succes în limba engleză

Am predat engleza elevilor din alte țări timp de cincizeci de ani. În acest timp, am salutat în Marea Britanie peste 250.000 de studenți pe diferite cursuri și sunt bine-cunoscuți în întreaga lume.

Aranjăm cursuri internaționale, programe pentru grupuri de cetățeni unici și lecții de limba engleză în care studenții individuali trăiesc și învață în casa unui profesor gazdă.

Toate cursurile, cu excepția programelor de învățare online, sunt acreditate de British Council. Suntem membri ai asociației naționale a școlilor de limbi străine acreditate și a organizațiilor de cursuri de limbi străine, engleză UK și, de asemenea, în acest cadru, a grupului de specialiști Young Learners English UK.

Într-o lume în schimbare rapidă, dedicarea noastră fiecăruia dintre studenții noștri rămâne neschimbată.


Toate cursurile, cu excepția programelor de învățare on-line, acreditate de British Council

Acreditarea de către British Council este standardul recunoscut de asigurare a calității pentru predarea limbii engleze în Marea Britanie. Consiliul Britanic inspectează organizațiile care oferă cursuri în limba engleză ca limbă străină la intervale regulate. Cei care îndeplinesc standardele înalte convenite de calitate sunt acreditați de Consiliul Britanic.

Acreditarea oferă studenților o asigurare a calității. Cursurile noastre au fost acreditate de la introducerea unei scheme de acreditare pentru furnizorii de cursuri de limbă engleză.


Mai mult decât un curs - o experiență completă de învățare a limbilor străine

Învață engleza în sesiunile de școlarizare cu profesorul tău, dar și în multe alte moduri. Învățați prin a discuta cu profesorii și cu noii voștri prieteni în afara orelor de lecție și, dacă vă aflați într-un program homestay, cu gazdele dvs. Desigur, învățați și când mergeți în magazine și vizitați locuri de interes local și național.

Învățarea cu EJO este atât eficientă, cât și plăcută!


Predarea cu accent pe comunicarea practică de către profesori calificați corespunzător

Noi profităm la maximum de șederea dvs. în Anglia construindu-vă încrederea în utilizarea limbii engleze. Învățarea noastră este mereu centrat pe tine și pe nevoile tale de învățare. Activitățile de învățare oferă oportunități pentru a vă folosi engleza practică, de zi cu zi. Clasificarea se bazează întotdeauna pe o dimensiune de clasă de maxim șaisprezece studenți. One-one-tuition este evident conceput pe o bază individuală.

Folosim cărți de curs ca o resursă în timpul unor lecții, precum și materiale autentice și de viață reală, cum ar fi articole de ziar, programe radio și TV și înregistrări, poezii și filme. Potrivit tipului, desigur, pe care l-ați ales, obiectivele vor fi atinse prin pereche și muncă de grup, roluri, discuții, prezentări, interviuri și sondaje.

Învățarea limbii engleze în Anglia înseamnă că aveți experiența limbajului idiomatic și de zi cu zi folosit de vorbitorii nativi. Vă oferim posibilitatea maximă de a practica limba engleză de zi cu zi, atât în timpul sesiunilor dvs. de programare, cât și în afara acestora.

Noi alegem profesorii foarte atent pentru experiența, profesionalismul, prietenia și entuziasmul; de fapt pentru caracterul lor general de adecvare pentru tipurile de cursuri pe care le oferim. Profesorii noștri au calificări corespunzătoare cursului pe care îl predau.


Bunăstarea studenților este întotdeauna o prioritate absolută

Acordăm cea mai mare importanță asigurării siguranței și a bunăstării dvs., după cum este necesar pentru vârsta, fundalul și tipul dvs., bineînțeles că vă aflați.

Cazarea pe care o oferim va fi potrivita, va indeplini cerintele schemei de acreditare a Consiliului Britanic si va asigura un mediu sigur si sigur.

Dacă stați în homestay spre deosebire de locuințe rezidențiale, veți trăi ca membru al gospodăriei. Reprezentantul nostru vizitează toate locurile de cazare și verificăm fiecare casă conform criteriilor Consiliului Britanic. Casele noastre sunt calde și primitoare și nu plasăm mai mult de un student cu aceeași primă limbă într-o casă în același timp, dacă nu ne cerem mai ales să facem acest lucru.

În ambele familii și în spațiile de cazare rezidențiale, vă vom oferi o dietă echilibrată, luând în considerare toate cerințele dietetice rezonabile pe care le puteți avea.

La începutul cursului, vă oferim informații relevante și utile cu privire la legile și siguranța în limba engleză, precum și informații despre localitatea în care vă aflați.

Vă vom oferi, de asemenea, un număr de telefon de douăzeci și patru de ore pentru a fi utilizat în caz de urgență.

Locații

Passfield

Address
Elizabeth Johnson Organisation LLP
Eagle House
Lynchborough Road

GU30 7SB Passfield, Anglia, Regatul Unit