Ducere Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cele mai importante calificări relevante din lume

Ducere a colaborat cu Universitatea din Wales Trinity Saint David pentru a oferi diplome care conțin resursele unice din lumea afacerilor pentru care este cunoscut Ducere, plus rigurozitatea academică oferită de cea mai veche universitate Royal Chartered din Țara Galilor și Anglia, după universitățile din Oxford și Cambridge .

Acest parteneriat a dus la Ducere și la Universitatea din Wales Trinity Saint David oferind cu mândrie gradele cele mai inovatoare - un program unic de licență care permite studenților să lucreze pe proiecte reale cu organizații de conducere din Marea Britanie.

Dūcere este o întreprindere socială modernă de tip ed-tech, care aduce mințile cele mai inspiratoare din lume și cele mai avansate tehnologii în învățământul superior. Programele noastre de învățământ superior finanțează publicarea și dezvoltarea alfabetică în 24 de țări africane. Până în prezent, Fundația a publicat peste 700 de studenți în 50 de colecții de povestiri ale copiilor din Africa.

Studii universitare pentru economia inovării de secol XXI

În parteneriat cu universități și companii importante, Ducere oferă grade care sunt concepute pentru a răspunde nevoilor cursantului modern, prin studii flexibile online, proiecte de afaceri în lumea reală și sprijin fără egal al studenților.Study anywhere in the world with a Ducere online degree

Învățământul superior relevant și relevant pentru industrie

Cursurile Ducere sunt livrate în parteneriat cu organizațiile de conducere pentru a oferi o educație universitară care pregătește cu adevărat absolvenții să-și urmeze pașii de carieră. Conducerea industriei Ducere sprijină crearea de conținut practic și relevant al cursului; proiecte reale industriale care leagă studenții de lumea reală a afacerilor.

Completarea unei diplome cu Dūcere și UWTSD este o experiență unică, valoroasă pe care nu o puteți obține în altă parte. Indiferent dacă alegeți să vă începeți propria afacere, să creați o întreprindere socială sau să lucrați într-o organizație, veți învăța prin aplicarea abilităților pentru provocări reale de afaceri. Un grad aplicat cu abilitățile pe care le caută angajatorii, vă va asigura că veți reuși în orice cale pe care o alegeți.

University of Wales Trinity Saint David historical Campus

Perspective reale din partea liderilor globali și a inovatorilor de afaceri

Universitatea Ducere Global Leaders cuprinde peste 250 de lideri din industrie din cele mai înalte eșaloane ale vieții publice, inclusiv foști președinți, prim-miniștri, directori executivi, antreprenori și filantropi.

Vizionările video de la acești lideri sunt împletite prin conținutul și curriculumul cursului Ducere, depășind decalajul dintre studiile academice și învățarea practică, relevantă pentru industrie.

"Un grad care abordează problema eficienței și aplicării la locul de muncă"

Sky News Live (Switzer Daily)

"Liderii globali ... oferă cursuri de Leadership Real-Life"

Revista săptămânală a revistei de afaceri

Locații

Swansea

Address
Swansea, Țara Galilor, Regatul Unit