Central Law Training

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Legea de formare Central, Este cel mai important furnizor de formare profesională parajurist și calificări în Marea Britanie. Ele oferă formare paralegal un anumit subiect, pentru a îmbunătăți profilul dvs. pentru angajatori și de a ajuta in cariera ta. Paralegals calificate sunt în cerere mare și absolvenți din trecut au progresat pentru a obține locuri de muncă, în continuare cariera lor și de a stabili afaceri de succes.

Formare Drept central (Scoția) Ltd împreună cu Universitatea din Strathclyde, Pionier conceptul de pregătirea în domeniul asistenței în urmă cu aproape 20 de ani. Ele sunt acum un important furnizor de calificări practice parajuridice la nivelul absolvenților din întregul Regatul Unit.

Formatul de studiu individual flexibil permite delegaților să studieze în ritmul propriu, alături de angajamentele de muncă și familie cu normă întreagă. materialele de curs cuprinzătoare sunt furnizate la începutul cursului, inclusiv notele orientative, programa cursului și misiuni. Cursul este în întregime de sine stătător și studenții nu necesită materiale suplimentare. Personalul nostru și tutori bazate pe industrie sunt contactabil de-a lungul pentru a oferi sprijin și îndrumare. Elevii de succes sunt invitați să absolvent de la o ceremonie de premiere anual, la Universitatea din Strathclyde, Glasgow.

Locații

Glasgow

Address
Central Law Training (Scotland) Ltd
Tontine House
8 Gordon Street

G1 3PL Glasgow, Scoţia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră