Citește Descrierea Oficială

Legea de formare Central, Este cel mai important furnizor de formare profesională parajurist și calificări în Marea Britanie. Ele oferă formare paralegal un anumit subiect, pentru a îmbunătăți profilul dvs. pentru angajatori și de a ajuta in cariera ta. Paralegals calificate sunt în cerere mare și absolvenți din trecut au progresat pentru a obține locuri de muncă, în continuare cariera lor și de a stabili afaceri de succes.

Formare Drept central (Scoția) Ltd împreună cu Universitatea din Strathclyde, Pionier conceptul de pregătirea în domeniul asistenței în urmă cu aproape 20 de ani. Ele sunt acum un important furnizor de calificări practice parajuridice la nivelul absolvenților din întregul Regatul Unit.

Formatul de studiu individual flexibil permite delegaților să studieze în ritmul propriu, alături de angajamentele de muncă și familie cu normă întreagă. materialele de curs cuprinzătoare sunt furnizate la începutul cursului, inclusiv notele orientative, programa cursului și misiuni. Cursul este în întregime de sine stătător și studenții nu necesită materiale suplimentare. Personalul nostru și tutori bazate pe industrie sunt contactabil de-a lungul pentru a oferi sprijin și îndrumare. Elevii de succes sunt invitați să absolvent de la o ceremonie de premiere anual, la Universitatea din Strathclyde, Glasgow.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Certificat

Central Law Training

CLT Scoția este, de asemenea, încântat să ofere certificatul on-line în Management de proiect pentru Avocați care introduce tehnici de management dovedit și se adaptează ... [+]

CLT Scoția este, de asemenea, încântat să ofere certificatul on-line în Management de proiect pentru Avocați care introduce tehnici de management dovedit și se adaptează acestea pentru a le face relevante și aplicabile sectorului juridic. Va fi introdus pentru abordări structurate care să asigure vă îndeplini obiectivele de afaceri în timp ce creșterea valorii clientului și asigurarea profitabilității. O serie de template-uri sunt furnizate și veți fi ghidat în utilizarea lor pentru a le face să funcționeze cel mai bine pentru tine. Cursul este completat în mod flexibil on-line în jurul valorii de alte angajamente. La finalizarea veți primi un Certificat în Management de proiect pentru Avocați atribuite de către CLT Scoția, în asociere cu Universitatea din Strathclyde.... [-]

Regatul Unit Glasgow
August 2020
Engleză
Part time
6 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză