Cass Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Unul dintre școlile de specialitate ale orașului, din cinci licee din cadrul Universității din Londra, Cass Business School se numără printre cele mai importante școli de afaceri din Europa. Ținând în evidență acreditarea prestigioasă a standardului de aur "triplu-coroană", este, de asemenea, una dintre școlile de afaceri de top din lume.

O reputație de clasă mondială

O parte integrantă a orașului, Universitatea din Londra, Sir John Cass Business School face parte dintr-un grup de elită globală de școli de afaceri. Școala și cursurile ei se situează în mod constant printre cele mai bune din lume.

Cass deține acreditarea standardului de aur "triple-coroană" de la trei dintre cele mai mari și mai influente asociații de acreditare la școli de afaceri din lume:

  • Asociația pentru Școli de Afaceri Advance Collegiate (AACSB)
  • Asociația de MBA (AMBA)
  • Sistemul european de îmbunătățire a calității (EQUIS)

Datorită reputației sale de peste 50 de ani de excelență în educație și cercetare de afaceri, Cass atrage oameni de știință, studenți și medii de afaceri din întreaga lume în comunitatea sa înfloritoare.

Misiune

La Cass, îi ajutăm pe indivizi să prospere în mediul de afaceri aflat în continuă schimbare, interconectat. Combinăm teoria și practica de ultimă oră atât pentru a inspira studenții la casa noastră vibrantă din Londra, cât și pentru a ne implica în rețeaua globală de studenți din întreaga lume.

Fiind una dintre școlile de afaceri din lume, abordarea noastră față de educație este unică personală, intelectuală și pasională - în același timp globală, practică și disciplinată. Acest lucru ne permite să dezvoltăm lideri de afaceri împuterniciți care promovează agilitatea, distincția și durabilitatea în activitatea lor.

Cunoștințe - construim cunoștințe care inspiră o conducere puternică și influentă a gândirii

Educație - personalizăm experiențele de învățare pentru a construi abilități și expertiză și pentru a promova distincția și agilitatea

Comunitate - excelează împreună ca o comunitate, ajutând personalul nostru, absolvenții, partenerii și studenții din întreaga lume să prospere

O perspectivă globală

Acoperirea noastră globală este o parte vitală a succesului nostru și ne sprijină angajamentul față de diversitate.

La Cass, aplicăm o abordare globală a tot ceea ce facem. Aceasta include funcționarea unui campus dublu în Dubai pentru a deservi Orientul Mijlociu, chiar prin furnizarea de module și organizarea de excursii de studiu în întreaga lume și recrutarea studenților și a cadrelor didactice din diverse medii și naționalități culturale.

Prin perspectiva noastră globală, realizăm și îmbrățișăm potențialul puternic al diversității și al colaborării.

O educație practică

Indiferent dacă vă alăturați lui Cass ca student, master sau MBA, pentru a obține un doctorat sau pentru a vă îmbunătăți dezvoltarea prin educația executivă, veți fi expuși unui amestec inspirat de teorie și practică de vârf.

La Cass, nu credem în operarea în silozuri. Școala noastră de afaceri din întreaga lume oferă cunoștințe aprofundate, prin interacțiune strânsă cu liderii din industrie.

Această abordare ne permite să vă echipăm cu perspectivele, abilitățile practice și încrederea de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta în lumea reală în continuă dezvoltare a afacerilor.

Alăturați-vă lui Cass și deveniți parte a unei comunități globale în creștere și puternică, unde puteți să vă faceți propriul tău marcaj ca lider de gândire și să creați o poveste de succes proprie.

Fundația Sir John Cass

Deoarece renumitul antreprenor Sir John Cass a înființat o școală la Aldgate în 1710, Fundația Sir John Cass a susținut educația de nivel mondial la Londra.

În mai 2001, Fundația a acordat o donație generoasă noului proiect de construcție al Cass Business School . Astăzi, ea continuă să ofere sprijin permanent Cass și comunității sale globale de peste 35.000 de lideri de afaceri de generație următoare.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Online MSc »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

MSc în finanțe globale (online)

Online Cu jumătate de normă 24 luni January 2019 Regatul Unit London

Master Online nostru în Global Finance este un program de masterat de clasă mondială, oferit printr-una dintre cele mai bune din lume "triple-crown" -scholar de afaceri acreditate. [+]

Master Online nostru în Global Finance este un program de masterat de clasă mondială, oferit printr-una dintre cele mai bune din lume "triple-crown" -scholar de afaceri acreditate.

Cu formatul său flexibil online, acest curs este proiectat să se potrivească nevoilor dvs. dacă sunteți:

Încercați să continuați cariera în domeniul finanțelor, fără a vă obliga să vă angajați în muncă sau să vă angajați să studiați în campusBazat oriunde în lume și în căutarea de a studia un MSc de clasă mondială în Global Finance, fără a fi nevoie să se mute în Regatul Unit sau să se mute în altă parteNou pentru industria financiară, cu experiență, dar care doresc să se mute într-un sector diferit, sau doar căutați să vă extindeți și să vă aprofundați cunoștințele financiare globale.... [-]