B&20 British School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cine suntem noi

B & 20 British School a fost creată pentru a răspunde nevoilor studenților, profesioniștilor și companiilor care doresc să urmeze un curs de limba engleză vizat sau cursuri de marketing online.

Oferim cursuri pentru toate nivelurile (începător, intermediar, avansat), engleză de afaceri și pregătire pentru examenele oficiale Cambridge ESOL, IELTS, CV și pregătirea interviului de locuri de muncă.

În prezent oferim, de asemenea, un master online în management digital de marketing pentru absolvenți și profesioniști în limba engleză și în limba italiană, oferindu-vă să îmbunătățiți abilitățile de marketing digital pentru joburi și universități.

Avem o echipă profesionistă de profesori autohtoni de limba engleză care vă vor ajuta să dobândiți cunoștințe de limba engleză 100% direct din casa dvs.

Cursurile vor avea loc prin Skype / Zoom sau uneori potrivite cerințelor dvs., inclusiv în weekend.

cuncon / Pixabay

Care scoala?

Uneori este foarte dificil să găsești cea mai potrivită școală pentru nevoile tale de limbă. Dacă locuiești în Londra, de exemplu, pe de o parte ai o gamă largă de instituții de învățământ din care poți alege, dar, pe de altă parte, din păcate, să poți evalua și să găsești cea mai bună școală de engleză din Londra nu este o sarcină ușoară așa cum s-ar părea. Acest oraș oferă un număr atât de divers și, totuși, eterogen de școli, în măsura în care, în cele din urmă, uneori nu par să putem găsi cea perfectă pentru noi.

Cum decidem? Ce căutăm? Care sunt elementele și serviciile pe care trebuie să le analizăm și să le analizăm înainte de a decide unde să ne înscriem, cât timp și la ce curs să participăm? Nu este o sarcină ușoară, desigur, dar, poate, putem ține cont de cuvântul „păstrează-l simplu” și, cel mai probabil, vom reuși. Iată sugestiile noastre. Cunoașterea limbii dvs. trebuie să fie evaluată de școala de engleză, deci trebuie să aibă această facilitate înainte de a începe ceva. Acestea trebuie să fie ușor accesibile din orice parte a orașului, dar, în același timp, trebuie să vă poată susține de la distanță (prin WhatsApp, Skype, Messenger, de exemplu) în orice moment, chiar dacă nu fizic participa la cursurile lor; aceștia trebuie să vă ofere tutori / profesori ale căror programe de învățământ pot fi găsite pe site-ul lor web sau în orice altă parte ușor accesibilă; acestea ar trebui să fie disponibile pentru a discuta nevoile dvs. pentru a-și adapta serviciile la cerințele dvs., în mare parte. Ar fi, de asemenea, un mare avantaj, dacă ar reuși, de asemenea, să înființeze și să încurajeze activități extrașcolare în rândul studenților, precum și cu profesorii / profesorii lor, cum ar fi vizitele la muzeu, cursuri de învățare „de zi cu zi”, cinematografe, teatru, etc.

Instrumentele sunt cel mai important lucru și, prin urmare, ar trebui să vi se ofere cărți fără a fi necesar să le căutați în librării sau să le cumpărați online. Practic, cea mai bună școală de engleză din Londra ar trebui să poată să îți ofere cel mai potrivit serviciu vreodată pentru ca tu să îți poți îmbunătăți cunoștințele și abilitățile de limbă fără prea mult efort, făcând astfel o plăcere.

Ce facem - Pe Skype

Stilul de viață ocupat de astăzi nu îți permite întotdeauna timpul să te dedici învățării, hobby-urilor sau intereselor tale.

B & 20 British School a găsit soluția potrivită pentru tine. Acum puteți urma cursuri online și puteți învăța engleză sau marketing direct din confortul canapelei sau patului în mediul relaxant al casei dvs.

Veți primi lecții de înaltă calitate de la profesori nativi de engleză. Profesorul dvs. va fi disponibil până seara târziu, inclusiv în weekend.

Perfect pentru persoanele care au timp limitat și preferă lecțiile online în orice moment, inclusiv în weekend.

Clasele noastre skype sunt, în mod normal, prima alegere pentru acei oameni care nu au timp să participe la un curs de engleză în timpul săptămânii. Prin urmare, oferim acest serviciu până la 10 seara.

Lecțiile noastre sunt predate de vorbitori nativi englezi care au o experiență vastă în gestionarea diferitelor niveluri și solicitări specifice. Lecțiile sunt interactive cu toate subiectele abordate, inclusiv, gramatica engleză, conversația, ascultarea, vocabularul, vizionarea videoclipurilor pentru a înțelege mai bine situațiile sociale. Nu veți fi dezamăgiți, deoarece profesorii noștri vă vor ajuta să învățați limba engleză rapid și vă vor oferi cea mai bună calitate la un preț competitiv.

Pentru lecții online, veți avea nevoie de o conexiune la internet puternică și fiabilă și de un computer desktop, laptop, laptop sau iPad. Lecțiile sunt posibile pe smartphone-uri, dar nu sunt ideale. Căștile sau căștile și un microfon extern pot fi avantajoase. Va trebui să puteți utiliza Skype sau o aplicație similară.

Locații

Londra

Address
Kemp House, 160 City Road, London
EC1V 2NX Londra, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră