Citește Descrierea Oficială

Despre Arden University

Aici, la Arden University , credem că toată lumea de pretutindeni ar trebui să aibă acces la învățământul superior pe care îl merită. Indiferent dacă dețineți o diplomă post-secundară sau că sunteți doar începutul călătoriei dvs. în învățământul superior, Arden are instrumentele și pasiunea pentru a vă oferi o experiență de învățare cu adevărat antrenantă și benefică.

La Arden, credem că constrângerile geografice și angajamentele personale și profesionale reprezintă obstacole care nu ar trebui să împiedice indivizii ambițioși să urmărească o educație de înaltă calitate pentru a-și îmbunătăți cariera. Oferim o gamă largă de programe prin intermediul învățării la distanță online și a învățării mixte pentru a vă oferi educația pe care o puteți potrivi în jurul stilului dumneavoastră de viață. Platforma noastră de învățare online accesibilă și tutori specialiști oferă suport și îndrumare pe parcursul studiilor și pentru a vă asigura că puteți profita la maximum de studiile dumneavoastră.

116439_employment-1280-740.jpg

Ce ne îndepărtează

Studiați diploma în Marea Britanie, oriunde te afli

Învățământul de învățământ la distanță și învățare mixtă Pathways devin din ce în ce mai frecvente datorită faptului că oferta de accesibilitate online oferă studenților. Aici, la Arden, avem 25 de ani de experiență care ne-au pus la punct expertiza în dezvoltarea de programe de angajare și de înaltă calitate, alături de platforma inovatoare de învățare online. Suntem mândri că am susținut 50.000 de studenți de toate vârstele și medii profesionale prin intermediul programelor noastre on-line și continuăm să ne dedicăm maximizarea succesului studenților noștri, pregătindu-i pentru a-și recompensa cariera în profesia aleasă.

Arden University oferă peste 50 de programe de licență, postuniversitare și diplome online. Multe dintre programele noastre sunt acreditate de organisme profesionale, cum ar fi Chartered Institute of Marketing (CIM), Chartered Management Institute (CMI), British Psychological Society (BPS) și Asociația Managerilor de Proiect (APM). Suntem, de asemenea, una dintre doar cele cinci instituții de învățământ din Marea Britanie care oferă diplome LLB (Hons) cu statut de calificare prin învățare la distanță.

119062_logos3.png

Concentrați-vă pe angajabilitate

Programele noastre on-line sunt concepute în funcție de cariera ta. Tutorii noștri sunt invitați în succesul dvs. atât în cursul cât și în afara cursurilor, iar programele noastre includ oportunități de a aplica abilități practice în module individuale și de a finaliza un proiect de cercetare independent. După finalizarea unuia dintre programele noastre, veți putea demonstra o înțelegere clară a domeniului dvs. de studiu și veți avea abilitățile necesare pentru a vă progresa pe parcursul carierei.

Mulți dintre studenții noștri online și-au început deja cariera, încearcă să se îndrepte către mai multe roluri superioare, iar unii sunt gata să exploreze un domeniu cu totul nou. Dacă sunteți interesat să studiați unul dintre programele noastre, dar nu îndepliniți cerințele academice standard, s-ar putea să fiți eligibil să aplicați prin ruta noastră de intrare nestandardă, care vă oferă o viziune mai cuprinzătoare asupra calificărilor și experienței dvs. profesionale în timpul examinării aplicației proces.

Opțiuni de finanțare

La Arden, credem că costul nu trebuie să vă împiedice să câștigați o educație valoroasă. Programele noastre de diplomă costă mai puțin decât calificarea medie în Regatul Unit, însă menținem un standard academic academic competitiv.

Oferim opțiuni de finanțare flexibile pentru programele noastre, pentru a ne asigura că studenții se pot concentra pe studiile lor, mai degrabă decât să streseze asupra finanțelor. Taxele de curs sunt determinate în funcție de locul de reședință și de tipul de program pe care îl studiați.

Aveți opțiunea fie să plătiți în avans costul integral al cursului, care include de obicei o reducere de 10% a prețului total, fie să plătiți în rate gestionabile. Planul nostru de plăți vă permite să plătiți atunci când ajungeți la următoarea fază a cursului, în loc să plătiți comisioane lunare.

Ce spun studenții noștri

116278_UaNCSiuo.png

"Am început să profit de MBA-ul meu chiar înainte de absolvirea diplomei. Am simțit respect și valoare sporită la locul de muncă de la colegii și superiorii mei, în timp ce creșterea salariilor a urmat foarte curând, așa cum speram".

Rupinder Singh,

Master of Business Administration (CMI)

116277_DfXupLCk.png

"Învățarea la distanță mi-a dat o mulțime de flexibilitate, care a fost esențială, a fost foarte dură și a necesitat o dedicare completă și o bună gestionare a timpului, dar a fost ceva ce am obținut și sunt foarte mândru".

Laura Benson,

BA (Hons) Afaceri (Marketing)

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

Arden University

Arden University Online BA (Hons) de afaceri ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Afacerea online a BA (Hons) a Arden University

Modul flexibil de studiu al lui Arden vă permite să vă dezvoltați cunoștințele despre afaceri și jurisprudență în legătură cu angajamentele existente. Acest program vă va dota cu înțelegerea sunetului necesară pentru a deveni un avantaj pentru conducerea afacerilor și vă va ajuta să vă apropiați de obiectivele carierei.

Gama completă de programe oferite de Arden are un accent puternic pe capacitatea de angajare, abilități practice și succes în carieră. Acest program a fost dezvoltat pentru a vă ajuta să inspirați și să gestionați schimbările din cadrul afacerii dvs., acordând o atenție specială legislației britanice și sistemului juridic.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Acest program acoperă principalele instrumente și teorii ale managementului financiar și modul de aplicare a acestora în situațiile din lumea reală. Arden University din ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Acest program acoperă principalele instrumente și teorii ale managementului financiar și cum să le aplici în situații din lumea reală. Arden University „s BA on - line (Hons) Afaceri (Finanțe) (CMI) va dezvolta abilitățile de management financiar, esențială pentru atingerea succesului în afaceri, pregătindu - vă pentru următorii pași profesionale. Acreditarea Institutului de Management Chartered (CMI) din acest program înseamnă, de asemenea, absolvenților cărora li se va acorda o diplomă de nivel 5 în leadership și management pentru a vă ajuta să ieșiți în evidență de mulțime.

Modul flexibil de studiu al lui Arden vă permite să vă dezvoltați abilitățile financiare în jurul angajamentelor existente. Acest program vă va înzestra cu cunoștințele financiare necesare pentru a vă face pașii următori în lumea afacerilor și pentru a vă ajuta să deveniți un avantaj pentru o serie de organizații.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Acest top-up vă va permite să obțineți un grad complet de diplome de licență în afaceri (finanțe), dacă ați finalizat anterior un HND în afaceri sau echivalent. Arden Uni ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Acest Top-Up vă va permite să obțineți un grad complet de onoruri universitare în afaceri (finanțe) dacă ați finalizat anterior un HND în afaceri sau echivalent. Afacerea online (Hons) de la Arden University (Finanțe) (Top-Up) va dezvolta o înțelegere largă a instrumentelor și teoriilor de management financiar esențiale pentru succesul în afaceri.

Modul flexibil de studiu al lui Arden vă permite să vă dezvoltați abilitățile financiare în jurul angajamentelor existente. Acest program vă va dota cu cunoștințele financiare necesare pentru a vă face pașii următori în lumea afacerilor și vă va oferi o bază excelentă pentru cariera viitoare.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Afacerea online (marketing) de la Arden University (marketing) (Top-Up) va dezvolta o înțelegere largă a instrumentelor strategice de marketing și a teoriilor esențiale p ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Acest Top-Up vă va permite să obțineți un grad complet de onoruri universitare în afaceri (marketing), dacă ați finalizat anterior un HND în afaceri sau echivalent. Afacerea online (marketing) de la Arden University (marketing) (Top-Up) va dezvolta o înțelegere largă a instrumentelor strategice de marketing și a teoriilor esențiale pentru succesul afacerii.

Modul de studiu flexibil Arden vă permite să vă dezvoltați abilitățile în jurul angajamentelor existente. Acest program vă va ajuta să vă bazați cunoștințele existente pentru a face următorii pași în lumea afacerilor și vă va oferi o bază excelentă pentru cariera viitoare.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Business online BA (Hons) Business (Turism) (Top-Up) de la Arden University vă va ajuta să dezvoltați o înțelegere largă a instrumentelor și teoriilor de management esenț ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Dacă ați finalizat deja un HND în afaceri (sau echivalent), acest Top-Up vă va permite să obțineți un grad complet de onoruri universitare în afaceri (turism). Business online BA (Hons) Business (Turism) (Top-Up) de la Arden University vă va ajuta să dezvoltați o înțelegere largă a instrumentelor și teoriilor de management esențiale pentru succesul afacerilor în industria turismului.

Modul de studiu flexibil Arden vă permite să vă dezvoltați abilitățile de turism de afaceri în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va dota cu cunoștințele strategice și culturale necesare pentru a vă ajuta să faceți pasul următor și să vă ofere o bază excelentă pentru cariera viitoare.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Programul de afaceri online și de calcul al BA (Hons) al Arden University vă va oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în ca ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Programul de afaceri online și de calcul al BA (Hons) al Arden University vă va oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în carieră. Acest BA (Hons) Business și Calculare te va ajuta să dezvolți o înțelegere a practicilor esențiale de afaceri, cu accent pe influența conceptelor de afaceri și de calcul în atingerea obiectivelor strategice ale unei afaceri.

Modul de studiu flexibil al lui Arden vă permite să vă dezvoltați cunoștințele de afaceri și IT în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va oferi abilitățile necesare pentru a deveni un atu pentru orice afacere și vă va ajuta să vă apropiați de obiectivele dvs. de carieră.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Criminologie online de BA (Hons) de la Arden University ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Criminologie online de BA (Hons) de la Arden University

Modul de studiu flexibil al lui Arden vă permite să vă dezvoltați abilitățile legale și cunoștințele de comportament în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va dota cu o bună înțelegere a justiției penale necesare pentru a vă duce mai aproape de obiectivele dvs. din carieră.

Gama completă de programe oferite de Arden prezintă un accent puternic pe angajabilitate, abilități practice și succesul în carieră. Acest program a fost dezvoltat pentru a vă ajuta să înțelegeți criminalitatea dintr-o varietate de perspective și pentru a vă ajuta să vă oferiți abilitățile pentru o carieră în sistemul de justiție.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Acest curs vă va ajuta să vă dezvoltați înțelegerea factorilor sociali și psihologici care contribuie la criminalitate și a conceptelor care vizează abordarea acestora. ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Criminologie online de BA (Hons) de la Arden University

Modul de studiu flexibil al lui Arden vă permite să vă dezvoltați cunoștințele de psihologie și criminologie în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va echipa cu o înțelegere solidă a relației dintre aceste două domenii interesante și vă va ajuta să vă apropiați de obiectivele dvs. din carieră.

Gama completă de programe oferite de Arden prezintă un accent puternic pe angajabilitate, abilități practice și succesul în carieră. Acest program a fost dezvoltat pentru a vă ajuta să înțelegeți criminalitatea din perspectivă psihologică, pentru o carieră într-o gamă largă de sectoare.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Criminologie online de BA (Hons) de la Arden University ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Criminologie online de BA (Hons) de la Arden University

Modul de studiu flexibil al lui Arden vă permite să vă dezvoltați cunoștințele de sociologie și criminologie în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va echipa cu o înțelegere solidă a relației dintre aceste două domenii interesante și vă va ajuta să vă apropiați de obiectivele dvs. din carieră.

Gama completă de programe oferite de Arden prezintă un accent puternic pe angajabilitate, abilități practice și succesul în carieră. Acest program a fost dezvoltat pentru a vă ajuta să înțelegeți criminalitatea din perspectivă sociologică, pentru o carieră într-o gamă largă de sectoare.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Faceți cunoștință cu o gamă largă de practici de afaceri, care vă va face un "all-rounder" competent, bine echipat pentru a face față lumii moderne a afacerilor. Arden Un ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Puneți-vă în practică cu o gamă largă de practici de afaceri care vă vor face un „echipaj” complet, bine echipat pentru a face față lumii moderne de afaceri. Arden University online de BA (Hons) de la Arden University vă vor oferi o serie de abilități pentru a vă pregăti pentru lumea în continuă schimbare a afacerilor. Acreditarea CMI a acestui program înseamnă, de asemenea, absolvenților cărora li se va acorda o diplomă de nivel 5 în leadership și management pentru a vă ajuta să ieșiți în evidență de mulțime.

Modul flexibil de studiu al lui Arden vă permite să vă dezvoltați abilitățile generale de afaceri în legătură cu angajamentele existente. Acest program vă va oferi cunoștințele necesare pentru a vă face pașii următori în lumea afacerilor și pentru a fi un avantaj pentru o serie de organizații.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Business online BA (Hons) de afaceri al Arden University (HRM) (Top-Up) va dezvolta o înțelegere largă a instrumentelor și teoriilor esențiale de gestionare a succesului ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Acest Top-Up vă va permite să obțineți un grad complet de onoruri de licență în afaceri (HRM) dacă ați efectuat anterior un HND în Business sau echivalent. Business online BA (Hons) de afaceri al Arden University (HRM) (Top-Up) va dezvolta o înțelegere largă a instrumentelor și teoriilor esențiale de gestionare a succesului resurselor umane.

Modul de studiu flexibil Arden vă permite să vă dezvoltați abilitățile și cunoștințele de resurse umane în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va echipa cu cunoștințele financiare necesare pentru a face următorii pași în lumea afacerilor și vă va oferi o bază excelentă pentru cariera viitoare.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Business online BA (Hons) de la Arden University (Top-Up) va dezvolta o înțelegere largă a instrumentelor și teoriilor esențiale pentru succesul în afaceri. ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Acest Top-Up vă va permite să obțineți un grad complet de onoruri universitare în afaceri, dacă ați finalizat anterior un HND în afaceri sau echivalent. Business online BA (Hons) de la Arden University (Top-Up) va dezvolta o înțelegere largă a instrumentelor și teoriilor esențiale pentru succesul în afaceri.

Modul de studiu flexibil Arden vă permite să vă dezvoltați abilitățile în jurul angajamentelor existente. Acest program vă va dota cu cunoștințele „complete” necesare pentru a face următorii pași în lumea afacerilor și vă va oferi o bază excelentă pentru cariera viitoare.

Gama completă de programe oferite de Arden are un accent puternic pe capacitatea de angajare, abilități practice și succes în carieră. Acest program a fost dezvoltat cu un accent deosebit pe abilități și cunoștințe pentru a vă ajuta să inspirați și să gestionați schimbările în cadrul organizației dvs.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Programul de proiectare grafică online BA (Hons) al Arden University vă va oferi mijloacele de a vă dezvolta abilitățile creative și abilitățile de proiectare. Veți dezvo ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Programul de proiectare grafică online BA (Hons) al Arden University vă va oferi mijloacele de a vă dezvolta abilitățile creative și abilitățile de proiectare. Veți dezvolta o înțelegere a principiilor cheie de proiectare și a standardelor de comunicare vizuală așteptate pentru această industrie competitivă.

Modul de studiu flexibil al lui Arden vă permite să vă dezvoltați familiaritatea cu mijloacele digitale alături de abilitățile de creare a imaginii - în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va dota cu o bună înțelegere a prezentării vizuale pentru a vă duce mai aproape de obiectivele dvs. de carieră.

... [-]
Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Programul de justiție penală online de la Arden University (Hons) vă va oferi o înțelegere detaliată a comportamentului infracțional și a sistemului de justiție. Dezvolta ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Programul de justiție penală online de la Arden University (Hons) vă va oferi o înțelegere detaliată a comportamentului infracțional și a sistemului de justiție. Dezvoltați-vă înțelegerea cauzelor și consecințelor criminalității și a metodelor de prevenire utilizate în prezent.

Modul de studiu flexibil al lui Arden vă permite să vă dezvoltați cunoștințele sociale, psihologice și legale în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va dota cu o bună înțelegere a justiției penale care vă va ajuta să vă apropiați de obiectivele dvs. din carieră.

Gama completă de programe oferite de Arden prezintă un accent puternic pe angajabilitate, abilități practice și succesul în carieră. Acest program a fost dezvoltat pentru a vă ajuta să înțelegeți criminalitatea dintr-o varietate de perspective și pentru a vă oferi abilitățile pentru o carieră în sistemul de justiție.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Managementul resurselor umane online al Arden University (Hons) ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Managementul resurselor umane online al Arden University (Hons)

Modul de studiu flexibil Arden vă permite să vă dezvoltați aceste abilități în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va echipa cu o înțelegere solidă a relației dintre aceste două domenii interesante și vă va ajuta să vă apropiați de obiectivele dvs. din carieră.

Gama completă de programe oferite de Arden prezintă un accent puternic pe angajabilitate, abilități practice și succesul în carieră. Acest program a fost dezvoltat pentru a vă ajuta să înțelegeți managementul resurselor umane dintr-o perspectivă psihologică și să vă ajute să vă oferi abilitățile pentru o carieră într-o gamă largă de sectoare.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Psihologie online de la Arden University (Hons) ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Psihologie online de la Arden University (Hons)

Modul de studiu flexibil Arden vă permite să vă dezvoltați cunoștințele profesionale în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va echipa cu o înțelegere solidă a relației dintre aceste două domenii interesante și vă va ajuta să vă apropiați de obiectivele dvs. din carieră.

Gama completă de programe oferite de Arden prezintă un accent puternic pe angajabilitate, abilități practice și succesul în carieră. Acest program a fost conceput pentru a vă înțelege diferitele influențe care afectează societatea și pentru a vă pregăti cu abilitățile pentru o serie de cariere.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Programul de științe sociale de la Arden University (Hons) online va oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a face următorul pas profesional în cariera ta. Ace ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Programul de științe sociale de la Arden University (Hons) online va oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a face următorul pas profesional în cariera ta. Acest curs va oferi o imagine de ansamblu asupra subiectelor din științele sociale, inclusiv drept, psihologie și alte domenii profesionale.

Modul de studiu flexibil Arden vă permite să vă dezvoltați cunoștințele profesionale în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va echipa cu o înțelegere a unei serii de subiecte sociale și a modului în care acestea se raportează între ele, ajutându-vă să vă apropie de obiectivele dvs. de carieră.

Gama completă de programe oferite de Arden prezintă un accent puternic pe angajabilitate, abilități practice și succesul în carieră. Acest program a fost conceput pentru a vă înțelege diferitele influențe care afectează societatea și pentru a vă pregăti cu abilitățile pentru o serie de cariere.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Acest program acoperă principalele instrumente și teorii ale managementului resurselor umane și cum să le aplici în situații din lumea reală. Business online BA (Hons) Bu ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Acest program acoperă principalele instrumente și teorii ale managementului resurselor umane și cum să le aplici în situații din lumea reală. Business online BA (Hons) Business (HRM) de la Arden University vă va ajuta să vă dezvoltați abilitățile de management al personalului și vă va pregăti pentru următorii dvs. pași profesioniști. Acreditarea CMI a acestui program înseamnă, de asemenea, absolvenților cărora li se va acorda o diplomă de nivel 5 în leadership și management pentru a vă ajuta să ieșiți în evidență de mulțime.

Modul de studiu flexibil al lui Arden vă permite să vă dezvoltați abilitățile de HR în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va echipa cu cunoștințele de recrutare necesare pentru a face următorii pași în lumea afacerilor și vă va ajuta să deveniți un atu pentru o serie de organizații.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Acest program acoperă instrumentele și teoriile majore ale marketingului și cum să le aplici în situații din lumea reală. Afacerea online (marketing) ( Arden University v ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Acest program acoperă instrumentele și teoriile majore ale marketingului și cum să le aplici în situații din lumea reală. Afacerea online (marketing) ( Arden University vă va dezvolta abilitățile de comunicare și vă va pregăti pentru următorii dvs. pași profesioniști. Acreditarea CMI a acestui program înseamnă, de asemenea, absolvenților cărora li se va acorda o diplomă de nivel 5 în leadership și management pentru a vă ajuta să ieșiți în evidență de mulțime.

Modul de studiu flexibil Arden vă permite să vă dezvoltați abilitățile de afaceri în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va echipa, de asemenea, pentru a câștiga cunoștințe de marketing pentru a vă ajuta să faceți următorii pași în lumea afacerilor.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Acest program acoperă principalele instrumente și teorii ale industriei turismului și cum să le aplici în situații reale. Arden University online de BA (Hons) de la Arden ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Acest program acoperă principalele instrumente și teorii ale industriei turismului și cum să le aplici în situații reale. Arden University online de BA (Hons) de la Arden University (Turism) vă vor ajuta să vă dezvoltați abilitățile de comunicare și vă vor pregăti pentru următorii dvs. pași profesioniști. Acreditarea CMI a acestui program înseamnă, de asemenea, absolvenților cărora li se va acorda o diplomă de nivel 5 în leadership și management pentru a vă ajuta să ieșiți în evidență de mulțime.

Modul de studiu flexibil Arden vă permite să vă dezvoltați abilitățile de turism de afaceri în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va dota cu cunoștințele strategice și culturale necesare pentru a face următorii pași în domeniul turismului și vă va ajuta să deveniți un atu pentru o serie de organizații.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Dreptul online de BA (Hons) al Arden University ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Dreptul on-line al BA (Hons) al Arden University

Modul de studiu flexibil al lui Arden vă permite să vă dezvoltați abilitățile legale și psihologice în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va echipa cu o înțelegere solidă a relației dintre aceste două domenii interesante și vă va ajuta să vă apropiați de obiectivele dvs. din carieră.

Gama completă de programe oferite de Arden prezintă un accent puternic pe angajabilitate, abilități practice și succesul în carieră. Acest program a fost dezvoltat pentru a vă ajuta să înțelegeți legea și sistemul juridic din perspectivă psihologică și vă ajută să vă oferiți abilitățile pentru o carieră în sistemul juridic.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

Arden University

Programul de calcul online BSc (Hons) al Arden University vă va oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în carieră. Acest gra ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Programul de calcul online BSc (Hons) al Arden University vă va oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în carieră. Acest grad de calcul BSc (Hons) vă va ajuta să vă dezvoltați înțelegerea principiilor esențiale de calcul și a instrumentelor contemporane utilizate pentru atingerea obiectivelor de calcul avansate.

Modul de studiu flexibil Arden vă permite să vă dezvoltați cunoștințele profesionale de informatică și informatică în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va echipa cu abilitățile necesare pentru a avea succes în domeniul calculului și vă va ajuta să vă apropiați de obiectivele dvs. din carieră.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Acest Top-Up vă va permite să obțineți un grad complet de onoruri universitare în Informatică (Managementul informațiilor) dacă ați finalizat anterior un HND în calcul sa ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Acest Top-Up vă va permite să obțineți un grad complet de onoruri universitare în Informatică (Managementul informațiilor) dacă ați finalizat anterior un HND în calcul sau echivalent. Calculatorul online BSc (Hons) al Arden University (Managementul informațiilor) (Top-Up) va dezvolta o înțelegere largă a instrumentelor și teoriilor esențiale pentru succesul în domeniul calculului.

Modul de studiu flexibil Arden vă permite să vă dezvoltați cunoștințele profesionale de informatică și informatică în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va echipa cu abilitățile necesare pentru a avea succes în domeniul calculului și vă va ajuta să vă apropiați de obiectivele dvs. din carieră.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Acest Top-Up vă va permite să obțineți un grad complet de onoruri universitare în Informatică (Calculatoare mobilă) dacă ați finalizat anterior un HND în calcul sau echiv ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Acest Top-Up vă va permite să obțineți un grad complet de onoruri universitare în Informatică (Calculatoare mobilă) dacă ați finalizat anterior un HND în calcul sau echivalent. Calculatorul online BSc (Hons) al Arden University (computere mobile) (Top-Up) va dezvolta o înțelegere largă a instrumentelor și teoriilor esențiale pentru succesul în domeniul calculului.

Modul de studiu flexibil Arden vă permite să vă dezvoltați cunoștințele profesionale de informatică și informatică în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va echipa cu abilitățile necesare pentru a avea succes în domeniul calculului și vă va ajuta să vă apropiați de obiectivele dvs. din carieră.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Acest Top-Up vă va permite să obțineți un grad complet de onoruri de licență în calcul dacă ați finalizat anterior un HND în calcul sau echivalent. Calculatorul online BS ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Acest Top-Up vă va permite să obțineți un grad complet de onoruri de licență în calcul dacă ați finalizat anterior un HND în calcul sau echivalent. Calculatorul online BSc (Hons) al Arden University (Top-Up) va dezvolta o înțelegere largă a instrumentelor și teoriilor esențiale pentru succesul în domeniul calculului.

Modul de studiu flexibil Arden vă permite să vă dezvoltați cunoștințele profesionale de informatică și informatică în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va echipa cu abilitățile necesare pentru a avea succes în domeniul calculului și vă va ajuta să vă apropiați de obiectivele dvs. din carieră.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Acest program acoperă principalele instrumente și teorii ale contabilității și finanțelor, oferindu-vă abilitățile de a le aplica în situații reale. Contabilitatea și fin ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Acest program acoperă principalele instrumente și teorii ale contabilității și finanțelor, oferindu-vă abilitățile de a le aplica în situații reale. Contabilitatea și finanțele (ACCA) online ale Arden University vă vor dezvolta înțelegerea despre lumea finanțelor și vă vor lărgi abilitățile de contabilitate pentru a vă pregăti pentru următorii dvs. pași profesioniști. Acreditarea ACCA a acestui program oferă o scutire maximă de membru ACCA (documentele F1 - F9).

Modul de studiu flexibil Arden vă permite să vă dezvoltați abilitățile financiare în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va echipa cu cunoștințele financiare necesare pentru a face următorul pas în lumea afacerilor și vă va ajuta să vă apropiați de obiectivele dvs. din carieră.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Programul BSc (Hons) de calcul (online computing mobil) al Arden University vă va oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Programul BSc (Hons) de calcul ( online computing mobil) al Arden University vă va oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în carieră. Acest grad BSc (Hons) Computing (computere mobile) vă va ajuta să vă dezvoltați înțelegerea principiilor esențiale de calcul și a instrumentelor contemporane utilizate pentru a crea aplicații și conținut mobil.

Modul de studiu flexibil Arden vă permite să vă dezvoltați cunoștințele profesionale de informatică și informatică în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va dota cu abilitățile necesare pentru a avea succes în domeniul calculelor mobile și vă va ajuta să vă apropiați de obiectivele dvs. din carieră.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Programul online de calcul (Managementul informațiilor) al Arden University vă va oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Programul online de calcul (Managementul informațiilor) al Arden University vă va oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în carieră. Acest grad BSc (Hons) Informatică (Managementul informațiilor) vă va ajuta să vă dezvoltați înțelegerea principiilor esențiale de calcul și a instrumentelor contemporane utilizate pentru gestionarea sistemelor informaționale complexe.

Modul de studiu flexibil Arden vă permite să vă dezvoltați cunoștințele profesionale de informatică și informatică în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va echipa cu abilitățile necesare pentru a avea succes în domeniul calculului și vă va ajuta să vă apropiați de obiectivele dvs. din carieră.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Programul de psihologie online (BPS) al Arden University va oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a face următorul dvs. pas profesional în carieră. Acest curs ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Programul de psihologie online (BPS) al Arden University va oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a face următorul dvs. pas profesional în carieră. Acest curs vă va ajuta să vă înțelegeți despre originile studiului psihologic și practicile contemporane utilizate de profesioniștii din acest domeniu.

Acest program este complet acreditat de British Psychological Society (BPS), oferindu-vă acces la o gamă largă de resurse suplimentare gratuit în timpul studiilor. Absolvenții de succes cu o diplomă de onoare a clasei a doua inferioare (2: 2) vor fi eligibili pentru Baza absolvenților pentru statutul de membru statutar (GBC) al BPS - cerința de bază pentru a se antrena ca psiholog profesionist.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză

MA

Arden University

Dacă vă îmbarcați un rol mai strategic în cariera de marketing, strategia de marketing online MA de la Arden University va dota cu instrumentele de succes. Veți câștiga o ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Dacă vă angajați într-un rol mai strategic în cariera dvs. de marketing, marketingul strategic online online de la Arden University va echipa cu instrumentele pentru succes. Veți obține o perspectivă mai largă asupra rolurilor de marketing managerial și veți învăța să analizați datele produse de instrumentele moderne de marketing disponibile pentru profesioniști.

Prin modul flexibil de studiu al lui Arden, este mai ușor să câștigi masterul în marketingul strategic alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Acest program vă va ajuta să vă duceți cariera la nivelul următor, în timp ce aduceți organizația dvs. mai aproape de obiectivele de marketing.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză

MBA

Arden University

Acest program on-line de MBA (Finanțe) de la Arden University a fost conceput pentru a practica manageri care doresc să facă pasul până la un rol strategic, concentrându- ... [+]

Maestru De Administrare A Afacerilor (Finanțe)Privire de ansamblu asupra curs

Acest program on-line de MBA (Finanțe) de la Arden University a fost conceput pentru a practica manageri care doresc să facă pasul până la un rol strategic, concentrându-se pe calitățile de lider, sustenabilitatea afacerilor și elaborarea de modele strategice. Indiferent dacă creați o nișă de start-up sau care operează într-o corporație recunoscută pe plan internațional, programul de MBA Arden vă oferă o oportunitate de a vă pune în practică învățarea, oferind valoare imediată pentru dvs. și organizația dumneavoastră.

Modul flexibil de studiu al lui Arden face ca este mai ușor să vă dezvoltați abilitățile de afaceri, alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Mulți studenți finalizează studiile cu noi în timp ce lucrează cu normă întreagă, iar acest program vă va ajuta să vă duceți cariera la nivelul următor, în timp ce îmbunătățiți impactul strategic al organizației dvs.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 50 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Acest program on-line de MBA (CMI) de la Arden University oferă marginea critică pentru a reuși în topul de afaceri, concentrându-se pe calitățile de lider, sustenabilita ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Acest program online de MBA (CMI) de la Arden University oferă avantajul esențial pentru a reuși în topul afacerii, concentrându-se pe calitățile de leadership, sustenabilitatea afacerilor și conceperea de modele strategice. Indiferent dacă creezi o pornire de nișă sau operezi într-o corporație recunoscută internațional, programul MBA de la Arden îți oferă abilitățile de care ai nevoie pentru a-ți configura afacerea pentru succes.

Mulți studenți finalizează studiile noastre cu noi în timp ce lucrează cu normă întreagă, iar modul flexibil de studiu al lui Arden facilitează câștigarea MBA alături de angajamentele și responsabilitățile existente.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Acest program online MBA (Data Analytics) de la Arden University a fost conceput pentru a practica manageri care doresc să facă pasul până la un rol strategic; axându-se ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Acest program online de MBA (Data Analytics) de la Arden University a fost conceput pentru managerii practicanți care doresc să ia pasul către un rol strategic; concentrându-se pe calitățile de lider, sustenabilitatea afacerilor și conceperea de modele strategice. Indiferent dacă creezi o start-up de nișă sau operezi într-o corporație recunoscută internațional, programul MBA de la Arden îți oferă abilitățile de analiză de care vei avea nevoie pentru a utiliza datele și pentru a-ți pregăti afacerea pentru succes.

Modul flexibil de studiu al lui Arden face ca este mai ușor să vă dezvoltați abilitățile de afaceri, alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Mulți studenți finalizează studiile cu noi în timp ce lucrează cu normă întreagă, iar acest program vă va ajuta să vă duceți cariera la nivelul următor, în timp ce îmbunătățiți impactul strategic al organizației dvs. Toate programele Arden sunt livrate cu un accent puternic pe capacitatea de angajare și succesul carierei.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Acest program Top-Up vă permite să vă dezvoltați învățarea postuniversitară existentă și să vă accelerați studiile pentru a obține un MBA complet în doar 12 luni, la o fr ... [+]

Master în Administrarea Afacerilor (Top Up)

Privire de ansamblu asupra curs

Acest program Top-Up vă permite să vă dezvoltați învățarea postuniversitară existentă și să vă accelerați studiile pentru a obține un MBA complet în doar 12 luni, la o fracțiune din costul unui MBA complet. Programele de MBA ale Arden University dezvoltă gândirea și pregătirea în moduri distincte, pregătite pentru poziții cheie în industriile și organizațiile relevante la nivel global.

Modul flexibil de studiu al Arden University face ca este mai ușor să vă dezvoltați abilitățile de afaceri, alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Mulți studenți finalizează studiile cu noi în timp ce lucrează cu normă întreagă, iar acest program vă va ajuta să vă duceți cariera la nivelul următor, în timp ce îmbunătățiți impactul strategic al organizației dvs.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Arden University

Locurile de muncă moderne se bazează în mare măsură pe date, iar persoanele cu abilități de gestionare și interpretare a datelor de afaceri sunt foarte solicitate. Arden ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Locurile de muncă moderne se bazează în mare măsură pe date, iar persoanele cu abilități de gestionare și interpretare a datelor de afaceri sunt foarte solicitate. Arden University Online din domeniul analizei datelor MSc

Modul flexibil de studiu al lui Arden face ca este mai ușor să vă dezvoltați abilitățile de gestionare a datelor și de finanțare, alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Acest program vă va ajuta să vă îndreptați cariera la nivelul următor, în timp ce aduceți organizația dvs. mai aproape de obiectivele financiare.

Toate programele Arden sunt livrate cu un accent puternic pe capacitatea de angajare și succesul carierei. Acest program profesional este conceput și livrat de practicanți cu experiență, pentru a vă asigura că cariera ta are cea mai bună bază prin experiența directă în domeniu.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Locul de muncă modern se bazează pe date, iar cei cu abilități de a gestiona și interpreta datele unei organizații sunt în mare cerere. Acest Master Analytics de date ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Locul de muncă modern se bazează pe date, iar cei cu abilități de a gestiona și interpreta datele unei organizații sunt în mare cerere. Acest Master Analytics de date

Modul de studiu Flexibil al studiului facilitează dezvoltarea abilităților de gestionare a datelor și de gestionare a resurselor umane, alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Acest program vă va ajuta să vă duceți cariera la nivelul următor și să vă puneți imediat în practică procesul de învățare la locul de muncă.

Toate programele Arden sunt livrate cu un accent puternic pe capacitatea de angajare și succesul carierei. Acest program a fost dezvoltat în consultare cu absolvenții noștri din întreaga lume pentru a vă ajuta să inspirați și să gestionați schimbările din cadrul afacerii dvs., acordând o atenție specială managementului personalului.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Locul de muncă modern se bazează pe date, iar cei cu abilități de a gestiona și interpreta datele unei organizații sunt în mare cerere. Acest Master Analytics de date ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Locul de muncă modern se bazează pe date, iar cei cu abilități de a trata și interpreta datele unei organizații au o cerere mare. Acest MSc Data Analytics

Modul flexibil de studiu al Arden University face ca este mai ușor să vă dezvoltați abilitățile de gestionare a datelor și de management al proiectelor, alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Acest program vă va ajuta să vă duceți la următoarea carieră, în timp ce aduceți organizația dvs. mai aproape de obiectivele de performanță.

Toate programele Arden sunt livrate cu un accent puternic pe capacitatea de angajare și succesul carierei. Acest program a fost dezvoltat în colaborare cu absolvenții noștri din întreaga lume pentru a vă ajuta să inspirați și să gestionați schimbările din cadrul afacerii dvs., acordând o atenție deosebită gestionării proiectelor.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Înainte de schimbare este esențială în acest mediu tehnologic care evoluează rapid. Programul online de analiză a datelor MSC și Enterprise Architecture de la Arden Unive ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Avansarea schimbării este esențială în acest mediu tehnologic în evoluție rapidă. Analiza de date MSc online

Modul flexibil de studiu al lui Arden facilitează dezvoltarea abilităților de gestionare a datelor și a competențelor strategice, alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Acest program vă va ajuta să vă duceți cariera la nivelul următor, în timp ce aduceți organizația dvs. mai aproape de obiectivele strategice.

Toate programele Arden sunt livrate cu un accent puternic pe capacitatea de angajare și succesul carierei. Acest program a fost dezvoltat în colaborare cu absolvenții noștri din întreaga lume pentru a vă ajuta să inspirați și să gestionați schimbările din cadrul afacerii dvs., acordând o atenție deosebită gestionării proiectelor.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Inovația, riscul și calitatea sunt subiectele de bază care trebuie să se descurce în realizarea unei cariere de succes în managementul operațiunilor. Programul online de ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Inovația, riscul și calitatea sunt subiectele de bază care trebuie să se descurce în realizarea unei cariere de succes în managementul operațiunilor. Programul online de analiză a datelor MSC și Operations Management de la Arden University combină aceste două discipline pentru a vă oferi capabilități avansate de gestionare a datelor care vor reduce la minim riscul maximizând în același timp calitatea.

Modul flexibil de studiu al lui Arden face ca este mai ușor să dezvolți abilitățile de gestionare a datelor și abilități manageriale, alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Acest program vă va ajuta să vă duceți cariera la nivelul următor, în timp ce aduceți organizația dvs. mai aproape de obiectivele inovatoare.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Dat fiind că criminalitatea informatică ține pasul îndeaproape cu noile tehnologii, organizațiile recunosc necesitatea ca profesioniștii instruiți să citească și să utili ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Deoarece criminalitatea informatică ține pasul strâns cu noile tehnologii, organizațiile recunosc nevoia de profesioniști instruiți să citească și să utilizeze date pentru a-și proteja afacerile. Analiza de date MSc online

Modul flexibil de studiu al lui Arden face ca este mai ușor să dezvolți abilitățile de gestionare a datelor și abilități manageriale, alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Acest program vă va ajuta să vă îndreptați cariera la nivelul următor, în timp ce protejați și asigurați operațiunile organizației dvs.

Toate programele Arden sunt livrate cu un accent puternic pe capacitatea de angajare și succesul carierei. Acest program a fost dezvoltat în colaborare cu absolvenții noștri din întreaga lume pentru a vă ajuta să inspirați și să gestionați schimbările din cadrul afacerii dvs., acordând o atenție deosebită gestionării proiectelor.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Big Data a devenit o componentă esențială a afacerilor moderne, plasând o cerere mare pentru profesioniști cu abilități de manipulare a datelor pentru a valorifica în ace ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Big Data a devenit o componentă esențială a afacerilor moderne, plasând o cerere ridicată pentru profesioniștii cu abilități de gestionare a datelor să valorifice în acest domeniu. Analiza de date MSc online

Modul flexibil de studiu al lui Arden face ca este mai ușor să dezvolți abilitățile de gestionare a datelor și abilități manageriale, alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Acest program vă va ajuta să vă duceți cariera la nivelul următor, în timp ce aduceți organizația dvs. mai aproape de obiectivele tehnice.

Toate programele Arden sunt livrate cu un accent puternic pe capacitatea de angajare și succesul carierei. Acest program a fost dezvoltat în colaborare cu absolvenții noștri din întreaga lume pentru a vă ajuta să inspirați și să gestionați schimbările din cadrul afacerii dvs., acordând o atenție deosebită gestionării proiectelor.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Știind cine să comercializeze și cum să ajungă la această audiență poate oferi organizațiilor un avantaj major. Programul Online Analytics și Marketing (CIM) de la Arden ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Știind cine să comercializeze și cum să ajungă la această audiență poate oferi organizațiilor un avantaj major. Programul Online Analytics și Marketing (CIM) de la Arden University combină aceste două discipline pentru a vă oferi capabilități avansate de gestionare a datelor pentru a vă maximiza potențialul de marketing.

Modul flexibil de studiu al lui Arden face ca este mai ușor să vă dezvoltați abilitățile de gestionare a datelor și de marketing, alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Acest program profesional este acreditat de Chartered Institute of Marketing, astfel încât să puteți fi sigur că cariera de marketing are cea mai bună fundație.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Această diplomă de master vă va ajuta să dezvoltați abilitățile de care aveți nevoie pentru a furniza proiecte globale la un standard profesionist, de înaltă calitate. Pr ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Acest master va ajuta la dezvoltarea abilităților de care aveți nevoie pentru a oferi proiecte globale la un standard profesional, înalt. Programul MSc Project Management (APM) de la Arden University va beneficia de cei care practică deja în domeniul managementului de proiect sau vor să-și ia cariera în această direcție.

Modul flexibil de studiu al lui Arden face ca este mai ușor să vă dezvoltați abilitățile de gestionare a proiectelor, alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Acest program vă va ajuta să duceți cariera la nivelul următor, în timp ce ajutați organizația dvs. să-și îndeplinească cu succes obiectivele proiectului.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Aflați abilitățile strategice esențiale pentru eficientizarea funcțiilor și fluxurilor de lucru ale companiei, proiectând și implementând soluții eficiente de arhitectură ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Aflați abilitățile strategice esențiale pentru a eficientiza funcțiile de afaceri și fluxurile de lucru, în timp ce proiectați și implementați soluții eficiente de arhitectură IT. Acest program MSC Enterprise Architecture Management (CMI) este livrat de Arden University și vor beneficia profesioniști IT care doresc să-și orienteze cariera către managementul strategic.

Modul flexibil de studiu al lui Arden face ca este mai ușor să vă dezvoltați abilitățile, alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Acest program vă va ajuta să vă duceți cariera la nivelul următor, în timp ce aduceți organizația dvs. mai aproape de obiectivele logistice.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Cu accent pe managementul calității, pe aprovizionare și pe durabilitate, acest program oferă o înțelegere a proceselor mai largi care susțin activitățile de inginerie. A ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Cu accent pe managementul calității, pe aprovizionare și pe durabilitate, acest program oferă o înțelegere a proceselor mai largi care susțin activitățile de inginerie. Acest program MSC de Inginerie Management (CMI) va beneficia de practicieni ingineri care doresc să preia o poziție managerială.

Modul flexibil de studiu al lui Arden face ca este mai ușor să vă dezvoltați abilitățile de inginerie și de management al proiectelor, alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Acest program vă va ajuta să vă duceți cariera la nivelul următor, în timp ce aduceți organizația dvs. mai aproape de obiectivele logistice.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Afacerile contemporane necesită o mai mare integrare între funcțiile IT și strategia mai largă a organizației dvs. Arden University Online din domeniul Managementului Str ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Afacerile contemporane necesită o mai mare integrare între funcțiile IT și strategia mai largă a organizației dumneavoastră. Gestionarea strategică IT online a Arden University vă oferă abilitățile de a lucra eficient în structura de conducere IT a companiei dumneavoastră.

Prin modul flexibil de studiu al lui Arden, este mai ușor să câștigi masteranzii în managementul IT strategic alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Acest program vă va ajuta să vă duceți cariera la nivelul următor, în timp ce aduceți organizația dvs. mai aproape de obiectivele strategice.

Toate programele Arden sunt livrate cu un accent puternic pe capacitatea de angajare și succesul carierei. Acest program profesional este conceput și livrat de practicanți cu experiență, pentru a vă asigura că cariera ta are cea mai bună bază prin experiența directă în domeniu.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Învățați să echilibrați cu acest program elementele de securitate IT, cum ar fi infrastructura, politicile, guvernanța și conformitatea. Arden University Online, MSc IT S ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Învață să echilibrezi elementele de securitate IT, cum ar fi infrastructura, politicile, guvernanța și conformitatea cu acest program. Gestionarea securității IT online a Arden University vă pune la dispoziție abilitățile manageriale pentru a conduce eficient elementele structurii IT de securitate ale companiei dvs.

Prin modul flexibil de studiu al lui Arden, puteți câștiga masterul în Managementul securității informatice alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Acest program vă va ajuta să vă îndreptați cariera la nivelul următor, în timp ce îmbunătățiți măsurile de securitate cibernetică în cadrul organizației dvs.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Dezvoltați abilitățile necesare pentru îmbunătățirea oportunităților de telecomunicații în afaceri și gestionați proiectarea și implementarea soluțiilor de rețea. Program ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Dezvoltați abilitățile necesare pentru îmbunătățirea oportunităților de telecomunicații în afaceri și gestionați proiectarea și implementarea soluțiilor de rețea. Programul de management al telecomunicațiilor MSC de la Arden va aduce beneficii celor care speră să progreseze sau să se mute într-un rol de management strategic sau operațional al telecomunicațiilor.

Modul flexibil de studiu al lui Arden face ca este mai ușor să vă dezvoltați abilitățile și cunoștințele în gestionarea telecomunicațiilor, alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Acest program vă va ajuta să vă duceți cariera la nivelul următor, în timp ce îmbunătățiți căile și mijloacele pentru care organizația dvs. să comunice cu succes.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

În mod obișnuit, nu ați putea să studiați psihologia la nivel de masterat fără un nivel de licență la nivel de licență. Cu toate acestea, acest program de conversie vă pe ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

În mod obișnuit, nu ați putea să studiați psihologia la nivel de masterat fără un nivel de licență la nivel de licență. Cu toate acestea, acest program de conversie vă permite să faceți exact acest lucru. Dacă dețineți o diplomă de licență (în orice subiect), dar planificați o schimbare spre domeniul psihologiei, acum puteți absolvi cu o Psihologie MSc acreditată de British Psychological Society (BPS) cu Arden University .

Prin modul flexibil de studiu al lui Arden, este mai ușor să câștigi masterul de psihologie alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Acest program vă va ajuta să vă duceți la carieră până la nivelul următor, în timp ce absorbiți înțelegerea minții umane.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză

What Makes the Arden MBA Different?

Meet Our Student Support Team!

Arden University