Citește Descrierea Oficială

Despre Arden University

Aici, la Arden University , credem că toată lumea de pretutindeni ar trebui să aibă acces la învățământul superior pe care îl merită. Indiferent dacă dețineți o diplomă post-secundară sau că sunteți doar începutul călătoriei dvs. în învățământul superior, Arden are instrumentele și pasiunea pentru a vă oferi o experiență de învățare cu adevărat antrenantă și benefică.

La Arden, credem că constrângerile geografice și angajamentele personale și profesionale reprezintă obstacole care nu ar trebui să împiedice indivizii ambițioși să urmărească o educație de înaltă calitate pentru a-și îmbunătăți cariera. Oferim o gamă largă de programe prin intermediul învățării la distanță online și a învățării mixte pentru a vă oferi educația pe care o puteți potrivi în jurul stilului dumneavoastră de viață. Platforma noastră de învățare online accesibilă și tutori specialiști oferă suport și îndrumare pe parcursul studiilor și pentru a vă asigura că puteți profita la maximum de studiile dumneavoastră.

116439_employment-1280-740.jpg

Ce ne îndepărtează

Studiați diploma în Marea Britanie, oriunde te afli

Învățământul de învățământ la distanță și învățare mixtă Pathways devin din ce în ce mai frecvente datorită faptului că oferta de accesibilitate online oferă studenților. Aici, la Arden, avem 25 de ani de experiență care ne-au pus la punct expertiza în dezvoltarea de programe de angajare și de înaltă calitate, alături de platforma inovatoare de învățare online. Suntem mândri că am susținut 50.000 de studenți de toate vârstele și medii profesionale prin intermediul programelor noastre on-line și continuăm să ne dedicăm maximizarea succesului studenților noștri, pregătindu-i pentru a-și recompensa cariera în profesia aleasă.

Arden University oferă peste 50 de programe de licență, postuniversitare și diplome online. Multe dintre programele noastre sunt acreditate de organisme profesionale, cum ar fi Chartered Institute of Marketing (CIM), Chartered Management Institute (CMI), British Psychological Society (BPS) și Asociația Managerilor de Proiect (APM). Suntem, de asemenea, una dintre doar cele cinci instituții de învățământ din Marea Britanie care oferă diplome LLB (Hons) cu statut de calificare prin învățare la distanță.

119062_logos3.png

Concentrați-vă pe angajabilitate

Programele noastre on-line sunt concepute în funcție de cariera ta. Tutorii noștri sunt invitați în succesul dvs. atât în cursul cât și în afara cursurilor, iar programele noastre includ oportunități de a aplica abilități practice în module individuale și de a finaliza un proiect de cercetare independent. După finalizarea unuia dintre programele noastre, veți putea demonstra o înțelegere clară a domeniului dvs. de studiu și veți avea abilitățile necesare pentru a vă progresa pe parcursul carierei.

Mulți dintre studenții noștri online și-au început deja cariera, încearcă să se îndrepte către mai multe roluri superioare, iar unii sunt gata să exploreze un domeniu cu totul nou. Dacă sunteți interesat să studiați unul dintre programele noastre, dar nu îndepliniți cerințele academice standard, s-ar putea să fiți eligibil să aplicați prin ruta noastră de intrare nestandardă, care vă oferă o viziune mai cuprinzătoare asupra calificărilor și experienței dvs. profesionale în timpul examinării aplicației proces.

Opțiuni de finanțare

La Arden, credem că costul nu trebuie să vă împiedice să câștigați o educație valoroasă. Programele noastre de diplomă costă mai puțin decât calificarea medie în Regatul Unit, însă menținem un standard academic academic competitiv.

Oferim opțiuni de finanțare flexibile pentru programele noastre, pentru a ne asigura că studenții se pot concentra pe studiile lor, mai degrabă decât să streseze asupra finanțelor. Taxele de curs sunt determinate în funcție de locul de reședință și de tipul de program pe care îl studiați.

Aveți opțiunea fie să plătiți în avans costul integral al cursului, care include de obicei o reducere de 10% a prețului total, fie să plătiți în rate gestionabile. Planul nostru de plăți vă permite să plătiți atunci când ajungeți la următoarea fază a cursului, în loc să plătiți comisioane lunare.

Ce spun studenții noștri

116278_UaNCSiuo.png

"Am început să profit de MBA-ul meu chiar înainte de absolvirea diplomei. Am simțit respect și valoare sporită la locul de muncă de la colegii și superiorii mei, în timp ce creșterea salariilor a urmat foarte curând, așa cum speram".

Rupinder Singh,

Master of Business Administration (CMI)

116277_DfXupLCk.png

"Învățarea la distanță mi-a dat o mulțime de flexibilitate, care a fost esențială, a fost foarte dură și a necesitat o dedicare completă și o bună gestionare a timpului, dar a fost ceva ce am obținut și sunt foarte mândru".

Laura Benson,

BA (Hons) Afaceri (Marketing)

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

Arden University

Arden University Online BA (Hons) de afaceri ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Arden University Online BA (Hons) de afaceri

Modul flexibil de studiu al lui Arden vă permite să vă dezvoltați cunoștințele despre afaceri și jurisprudență în legătură cu angajamentele existente. Acest program vă va dota cu înțelegerea sunetului necesară pentru a deveni un avantaj pentru conducerea afacerilor și vă va ajuta să vă apropiați de obiectivele carierei.

Gama completă de programe oferite de Arden are un accent puternic pe capacitatea de angajare, abilități practice și succes în carieră. Acest program a fost dezvoltat pentru a vă ajuta să inspirați și să gestionați schimbările din cadrul afacerii dvs., acordând o atenție specială legislației britanice și sistemului juridic.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Acest program acoperă principalele instrumente și teorii ale managementului financiar și modul de aplicare a acestora în situațiile din lumea reală. Arden University din ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Acest program acoperă principalele instrumente și teorii ale managementului financiar și modul de aplicare a acestora în situațiile din lumea reală. Arden University din Marea Britanie (Hons) Business (Finance) (CMI) va dezvolta abilitățile dumneavoastră de management financiar, central pentru atingerea succesului în afaceri, pregătindu-vă pentru următorii pași profesioniști. Acest program de acreditare CMI, de asemenea, înseamnă absolvenți vor fi acordate o diplomă de nivel 5 în Leadership și Management pentru a vă ajuta să iasă din mulțime.

Modul flexibil de studiu al lui Arden vă permite să vă dezvoltați abilitățile financiare în jurul angajamentelor existente. Acest program vă va înzestra cu cunoștințele financiare necesare pentru a vă face pașii următori în lumea afacerilor și pentru a vă ajuta să deveniți un avantaj pentru o serie de organizații.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Acest top-up vă va permite să obțineți un grad complet de diplome de licență în afaceri (finanțe), dacă ați finalizat anterior un HND în afaceri sau echivalent. Arden Uni ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Acest top-up vă va permite să obțineți un grad complet de diplome de licență în afaceri (finanțe), dacă ați finalizat anterior un HND în afaceri sau echivalent. Arden University Business BA (Hons) Business (Finance) (Top-Up) va dezvolta o înțelegere largă a instrumentelor și teoriilor de management financiar esențial pentru succesul afacerii.

Modul flexibil de studiu al lui Arden vă permite să vă dezvoltați abilitățile financiare în jurul angajamentelor existente. Acest program vă va dota cu cunoștințele financiare necesare pentru a vă face pașii următori în lumea afacerilor și vă va oferi o bază excelentă pentru cariera viitoare.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Afacerea online (marketing) de la Arden University (marketing) (Top-Up) va dezvolta o înțelegere largă a instrumentelor strategice de marketing și a teoriilor esențiale p ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Acest Top-Up vă va permite să obțineți un grad complet de onoruri universitare în afaceri (marketing), dacă ați finalizat anterior un HND în afaceri sau echivalent. Afacerea online (marketing) de la Arden University (marketing) (Top-Up) va dezvolta o înțelegere largă a instrumentelor strategice de marketing și a teoriilor esențiale pentru succesul afacerii.

Modul de studiu flexibil Arden vă permite să vă dezvoltați abilitățile în jurul angajamentelor existente. Acest program vă va ajuta să vă bazați cunoștințele existente pentru a face următorii pași în lumea afacerilor și vă va oferi o bază excelentă pentru cariera viitoare.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Business online BA (Hons) Business (Turism) (Top-Up) de la Arden University vă va ajuta să dezvoltați o înțelegere largă a instrumentelor și teoriilor de management esenț ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Dacă ați finalizat deja un HND în afaceri (sau echivalent), acest Top-Up vă va permite să obțineți un grad complet de onoruri universitare în afaceri (turism). Business online BA (Hons) Business (Turism) (Top-Up) de la Arden University vă va ajuta să dezvoltați o înțelegere largă a instrumentelor și teoriilor de management esențiale pentru succesul afacerilor în industria turismului.

Modul de studiu flexibil Arden vă permite să vă dezvoltați abilitățile de turism de afaceri în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va dota cu cunoștințele strategice și culturale necesare pentru a vă ajuta să faceți pasul următor și să vă ofere o bază excelentă pentru cariera viitoare.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Programul de afaceri online și de calcul al BA (Hons) al Arden University vă va oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în ca ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Programul de afaceri online și de calcul al BA (Hons) al Arden University vă va oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în carieră. Acest BA (Hons) Business și Calculare te va ajuta să dezvolți o înțelegere a practicilor esențiale de afaceri, cu accent pe influența conceptelor de afaceri și de calcul în atingerea obiectivelor strategice ale unei afaceri.

Modul de studiu flexibil al lui Arden vă permite să vă dezvoltați cunoștințele de afaceri și IT în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va oferi abilitățile necesare pentru a deveni un atu pentru orice afacere și vă va ajuta să vă apropiați de obiectivele dvs. de carieră.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Criminologie online de BA (Hons) de la Arden University ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Criminologie online de BA (Hons) de la Arden University

Modul de studiu flexibil al lui Arden vă permite să vă dezvoltați abilitățile legale și cunoștințele de comportament în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va dota cu o bună înțelegere a justiției penale necesare pentru a vă duce mai aproape de obiectivele dvs. din carieră.

Gama completă de programe oferite de Arden prezintă un accent puternic pe angajabilitate, abilități practice și succesul în carieră. Acest program a fost dezvoltat pentru a vă ajuta să înțelegeți criminalitatea dintr-o varietate de perspective și pentru a vă ajuta să vă oferiți abilitățile pentru o carieră în sistemul de justiție.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Aici ai șansa de a studia două domenii fascinante în științele sociale. Veți petrece timp egal în ambele discipline. ... [+]

Aici ai șansa de a studia două domenii fascinante în științele sociale. Veți petrece timp egal în ambele discipline.

Veți analiza subiecte precum efectele diversității sociale și inegalității asupra ratelor criminalității, veți dezvolta o înțelegere a unei game de metode de cercetare și abilități de analiză a datelor și veți dezvolta cunoștințe despre o serie de influențe asupra bunăstării psihologice. Vă veți implica în dezbatere, veți învăța să lucrați independent, veți demonstra abilități de analiză critică și veți învăța cum să formulați și evaluați cercetarea și datele - toate abilitățile care vor avea o valoare uriașă în lumea muncii.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

În cadrul cursului nostru de învățare la distanță în domeniul criminalisticii și sociologiei, veți explora fenomenul criminalității. Veți explora cauzele, consecințele, a ... [+]

În cadrul cursului nostru de învățare la distanță în domeniul criminalisticii și sociologiei , veți explora fenomenul criminalității. Veți explora cauzele, consecințele, aplicarea și implicațiile sociale pe care le are asupra societății. Studierea ambilor subiecți vă va oferi o perspectivă asupra lumii valorilor și comportamentelor sociale, privirea criminalității într-un context social mai larg, înțelegând modul în care indivizii și instituțiile răspund la aceasta.

Cerințe de curs

O diplomă de liceu sau calificări echivalente la două discipline la GCE A-plus plus trece la gradul C sau mai mare la trei subiecți la nivelul GCSE. Dacă nu sunteți un vorbitor nativ de limba engleză, vi se va cere să ne furnizați o dovadă a nivelului de limba engleză echivalentă cu IELTS 6.0 sau mai recent.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Faceți cunoștință cu o gamă largă de practici de afaceri, care vă va face un "all-rounder" competent, bine echipat pentru a face față lumii moderne a afacerilor. Arden Un ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Faceți cunoștință cu o gamă largă de practici de afaceri, care vă va face un "all-rounder" competent, bine echipat pentru a face față lumii moderne a afacerilor. Arden University din Marea Britanie (Hons) de afaceri online (CMI) vă va oferi o serie de aptitudini pentru a vă pregăti pentru lumea afacerilor în continuă schimbare. Acest program de acreditare CMI, de asemenea, înseamnă absolvenți vor fi acordate o diplomă de nivel 5 în Leadership și Management pentru a vă ajuta să iasă din mulțime.

Modul flexibil de studiu al lui Arden vă permite să vă dezvoltați abilitățile generale de afaceri în legătură cu angajamentele existente. Acest program vă va oferi cunoștințele necesare pentru a vă face pașii următori în lumea afacerilor și pentru a fi un avantaj pentru o serie de organizații.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Business online BA (Hons) de afaceri al Arden University (HRM) (Top-Up) va dezvolta o înțelegere largă a instrumentelor și teoriilor esențiale de gestionare a succesului ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Acest Top-Up vă va permite să obțineți un grad complet de onoruri de licență în afaceri (HRM) dacă ați efectuat anterior un HND în Business sau echivalent. Business online BA (Hons) de afaceri al Arden University (HRM) (Top-Up) va dezvolta o înțelegere largă a instrumentelor și teoriilor esențiale de gestionare a succesului resurselor umane.

Modul de studiu flexibil Arden vă permite să vă dezvoltați abilitățile și cunoștințele de resurse umane în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va echipa cu cunoștințele financiare necesare pentru a face următorii pași în lumea afacerilor și vă va oferi o bază excelentă pentru cariera viitoare.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Business online BA (Hons) de la Arden University (Top-Up) va dezvolta o înțelegere largă a instrumentelor și teoriilor esențiale pentru succesul în afaceri. ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Acest Top-Up vă va permite să obțineți un grad complet de onoruri universitare în afaceri, dacă ați finalizat anterior un HND în afaceri sau echivalent. Business online BA (Hons) de la Arden University (Top-Up) va dezvolta o înțelegere largă a instrumentelor și teoriilor esențiale pentru succesul în afaceri.

Modul de studiu flexibil Arden vă permite să vă dezvoltați abilitățile în jurul angajamentelor existente. Acest program vă va dota cu cunoștințele „complete” necesare pentru a face următorii pași în lumea afacerilor și vă va oferi o bază excelentă pentru cariera viitoare.

Gama completă de programe oferite de Arden are un accent puternic pe capacitatea de angajare, abilități practice și succes în carieră. Acest program a fost dezvoltat cu un accent deosebit pe abilități și cunoștințe pentru a vă ajuta să inspirați și să gestionați schimbările în cadrul organizației dvs.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Ești un gânditor creativ? Vrei să știi să aplici în practică teoria designului și abilitățile? Dacă da, acest program de proiectare grafică va avea ca scop să vă înțeleag ... [+]

Ești un gânditor creativ? Vrei să știi să aplici în practică teoria designului și abilitățile? Dacă da, acest program de proiectare grafică va avea ca scop să vă înțeleagă principiile de bază ale proiectării și potențialul său într-o serie de sectoare.

Vă veți aprofunda în tehnologii tradiționale și contemporane pentru a produce modele inovatoare și estetice, precum și pentru a forma o înțelegere a fondului critic, conceptual și istoric al artei, designului și culturii vizuale. Prin sarcinile cursului, veți construi un portofoliu de lucrări sau un set de „cărți de schiță digitale și rezultate finale” pentru a demonstra abilitățile și cunoștințele pe care le-ați dobândit.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Programul de justiție penală online de la Arden University (Hons) vă va oferi o înțelegere detaliată a comportamentului infracțional și a sistemului de justiție. Dezvolta ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Programul de justiție penală online de la Arden University (Hons) vă va oferi o înțelegere detaliată a comportamentului infracțional și a sistemului de justiție. Dezvoltați-vă înțelegerea cauzelor și consecințelor criminalității și a metodelor de prevenire utilizate în prezent.

Modul de studiu flexibil al lui Arden vă permite să vă dezvoltați cunoștințele sociale, psihologice și legale în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va dota cu o bună înțelegere a justiției penale care vă va ajuta să vă apropiați de obiectivele dvs. din carieră.

Gama completă de programe oferite de Arden prezintă un accent puternic pe angajabilitate, abilități practice și succesul în carieră. Acest program a fost dezvoltat pentru a vă ajuta să înțelegeți criminalitatea dintr-o varietate de perspective și pentru a vă oferi abilitățile pentru o carieră în sistemul de justiție.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Ți-ai pus ochii pe o carieră în managementul resurselor umane? Vă interesează influența psihologiei asupra afacerilor? Dacă doriți să învățați cum să obțineți cât mai bin ... [+]

Ți-ai pus ochii pe o carieră în managementul resurselor umane? Vă interesează influența psihologiei asupra afacerilor? Dacă doriți să învățați cum să obțineți cât mai bine oamenii, atunci ce subiect mai bun să învățați alături de HR decât psihologia?

Cerințe de curs

O diplomă de liceu sau calificări echivalente la două discipline la GCE A-plus plus trece la gradul C sau mai mare la trei subiecți la nivelul GCSE. Dacă nu sunteți un vorbitor nativ de limba engleză, vi se va cere să ne furnizați o dovadă a nivelului de limba engleză echivalentă cu IELTS 6.0 sau mai recent.

Taxe

13.500 de lire sterline (Marea Britanie

[-]
Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Studiază două discipline de știință socială de bază pentru o diplomă comună de onoare. Atât Psihologia, cât și Sociologia explorează comportamente umane - dar la niveluri ... [+]

Studiază două discipline de știință socială de bază pentru o diplomă comună de onoare.

Atât Psihologia, cât și Sociologia explorează comportamente umane - dar la niveluri diferite. În timp ce Psihologia se concentrează pe indivizi, Sociologia analizează problemele sociale mai largi care afectează acei indivizi; cum ar fi sărăcia, inegalitatea și nedreptatea socială. Acestea sunt examinate alături de factori sociali, precum politica guvernamentală și globalizarea. Aveți șansa de a lua individul și socialul împreună, pentru a vă oferi o înțelegere echilibrată a modului în care funcționează societatea.

Cerințe de curs

O diplomă de liceu sau calificări echivalente la două discipline la GCE A-plus plus trece la gradul C sau mai mare la trei subiecți la nivelul GCSE. Dacă nu sunteți un vorbitor nativ de limba engleză, vi se va cere să ne furnizați o dovadă a nivelului de limba engleză echivalentă cu IELTS 6.0 sau mai recent.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Studenții care se înscriu la acest curs de învățare online vor explora o serie de subiecte din științele sociale. De la examinarea modului în care viața noastră socială e ... [+]

Studenții care se înscriu la acest curs de învățare online vor explora o serie de subiecte din științele sociale . De la examinarea modului în care viața noastră socială este construită până la factorii care afectează modul în care interacționăm - de exemplu, clasă, rasă, gen, religie, familie, naționalitate și rasă - veți fi cufundat în realizarea unei științe a lumii sociale din jurul vostru.

Veți învăța să atrageți idei dintr-o serie de perspective pe care angajatorii le vor aprecia - precum și să vă dedicați abilitățile de a gândi critic și analitic și de a evalua datele și cercetarea.

Cerințe de curs

O diplomă de liceu sau calificări echivalente la două discipline la GCE A-plus plus trece la gradul C sau mai mare la trei subiecți la nivelul GCSE. Dacă nu sunteți un vorbitor nativ de limba engleză, vi se va cere să ne furnizați o dovadă a nivelului de limba engleză echivalentă cu IELTS 6.0 sau mai recent.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Acest program acoperă principalele instrumente și teorii ale managementului resurselor umane și cum să le aplici în situații din lumea reală. Business online BA (Hons) Bu ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Acest program acoperă principalele instrumente și teorii ale managementului resurselor umane și cum să le aplici în situații din lumea reală. Business online BA (Hons) Business (HRM) de la Arden University vă va ajuta să vă dezvoltați abilitățile de management al personalului și vă va pregăti pentru următorii dvs. pași profesioniști. Acreditarea CMI a acestui program înseamnă, de asemenea, absolvenților cărora li se va acorda o diplomă de nivel 5 în leadership și management pentru a vă ajuta să ieșiți în evidență de mulțime.

Modul de studiu flexibil al lui Arden vă permite să vă dezvoltați abilitățile de HR în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va echipa cu cunoștințele de recrutare necesare pentru a face următorii pași în lumea afacerilor și vă va ajuta să deveniți un atu pentru o serie de organizații.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Acest program acoperă instrumentele și teoriile majore ale marketingului și cum să le aplici în situații din lumea reală. Afacerea online (marketing) ( Arden University v ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Acest program acoperă instrumentele și teoriile majore ale marketingului și cum să le aplici în situații din lumea reală. Afacerea online (marketing) ( Arden University vă va dezvolta abilitățile de comunicare și vă va pregăti pentru următorii dvs. pași profesioniști. Acreditarea CMI a acestui program înseamnă, de asemenea, absolvenților cărora li se va acorda o diplomă de nivel 5 în leadership și management pentru a vă ajuta să ieșiți în evidență de mulțime.

Modul de studiu flexibil Arden vă permite să vă dezvoltați abilitățile de afaceri în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va echipa, de asemenea, pentru a câștiga cunoștințe de marketing pentru a vă ajuta să faceți următorii pași în lumea afacerilor.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Acest program acoperă principalele instrumente și teorii ale industriei turismului și cum să le aplici în situații reale. Arden University online de BA (Hons) de la Arden ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Acest program acoperă principalele instrumente și teorii ale industriei turismului și cum să le aplici în situații reale. Arden University online de BA (Hons) de la Arden University (Turism) vă vor ajuta să vă dezvoltați abilitățile de comunicare și vă vor pregăti pentru următorii dvs. pași profesioniști. Acreditarea CMI a acestui program înseamnă, de asemenea, absolvenților cărora li se va acorda o diplomă de nivel 5 în leadership și management pentru a vă ajuta să ieșiți în evidență de mulțime.

Modul de studiu flexibil Arden vă permite să vă dezvoltați abilitățile de turism de afaceri în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va dota cu cunoștințele strategice și culturale necesare pentru a face următorii pași în domeniul turismului și vă va ajuta să deveniți un atu pentru o serie de organizații.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

De ce oamenii se comportă așa cum fac? Și cum ar trebui să le reglementăm? Cu o diplomă de drept și psihologie, aveți șansa de a studia două domenii fascinante în științe ... [+]

De ce oamenii se comportă așa cum fac? Și cum ar trebui să le reglementăm? Cu o diplomă de drept și psihologie , aveți șansa de a studia două domenii fascinante în științele sociale. Veți petrece timp egal pentru ambele subiecte, obținând o bază solidă în cunoștințele legale și psihologice și abilitățile practice legate de aceste subiecte, cum ar fi dezbaterea, cercetarea și prezentarea ideilor în mod clar.

Cerințe de curs

O diplomă de liceu sau calificări echivalente la două discipline la GCE A-plus plus trece la gradul C sau mai mare la trei subiecți la nivelul GCSE. Dacă nu sunteți un vorbitor nativ de limba engleză, vi se va cere să ne furnizați o dovadă a nivelului de limba engleză echivalentă cu IELTS 6.0 sau mai recent.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

Arden University

Livrat 100% online, acest grad vă va permite să explorați cele mai recente teorii, tehnici și probleme de calcul. Veți stăpâni abilitățile practice și înțelegerea de care ... [+]

Livrat 100% online, acest grad vă va permite să explorați cele mai recente teorii, tehnici și probleme de calcul. Veți stăpâni abilitățile practice și înțelegerea de care aveți nevoie pentru a prospera în lumea rapidă a calculatoarelor.

Cerințe de curs

O diplomă de liceu sau calificări echivalente la două discipline la GCE A-plus plus trece la gradul C sau mai mare la trei subiecți la nivelul GCSE. Dacă nu sunteți un vorbitor nativ de limba engleză, vi se va cere să ne furnizați o dovadă a nivelului de limba engleză echivalentă cu IELTS 6.0 sau mai recent.

Taxe

13.500 de lire sterline (Marea Britanie

[-]
Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Informația este putere și să știi cum să gestionezi o serie de date accesate printr-o varietate de tehnologii în sprijinul unei organizații este o abilitate valoroasă. ... [+]

Informația este putere și să știi cum să gestionezi o serie de date accesate printr-o varietate de tehnologii în sprijinul unei organizații este o abilitate valoroasă. Acest curs online 100% este perfect pentru dvs., dacă doriți să construiți un portofoliu de dovezi pentru angajatori, care arată că puteți oferi soluții bazate pe computer pentru probleme complexe, folosind cele mai moderne instrumente și tehnologie.

Cerințe de curs

Un HND relevant sau echivalent cu condiția ca totalul experienței dvs. de învățare să vă permită atingerea obiectivelor programului. Dacă nu sunteți un vorbitor nativ englez, vi se va cere să ne furnizați o dovadă a nivelului de limbă engleză echivalent cu IELTS 6.0 sau mai mare.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Dacă dorești să explorezi domeniul larg al computerelor mobile și relevanța sa pentru afaceri și industrie, atunci nu te uita mai departe. ... [+]

Dacă dorești să explorezi domeniul larg al computerelor mobile și relevanța sa pentru afaceri și industrie, atunci nu te uita mai departe. Tehnologia se dezvoltă într-un ritm rapid, iar acest curs vă va ajuta să fiți la curent cu tendințele emergente. Fiecare dintre cele 17 module va explora principiile calculului și modul în care acestea funcționează într-un context mobil.

Cerințe de curs

Un HND relevant sau echivalent cu condiția ca totalul experienței dvs. de învățare să vă permită atingerea obiectivelor programului. Dacă nu sunteți un vorbitor nativ englez, vi se va cere să ne furnizați o dovadă a nivelului de limbă engleză echivalent cu IELTS 6.0 sau mai mare.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Livrat 100% online, acest grad vă va permite să explorați cele mai recente teorii, tehnici și probleme de calcul. Veți stăpâni abilitățile practice și înțelegerea de care ... [+]

Livrat 100% online, acest grad vă va permite să explorați cele mai recente teorii, tehnici și probleme de calcul. Veți stăpâni abilitățile practice și înțelegerea de care aveți nevoie pentru a prospera în lumea rapidă a calculatoarelor.

Cerințe de curs

Un HND relevant sau echivalent cu condiția ca totalul experienței dvs. de învățare să vă permită atingerea obiectivelor programului. Dacă nu sunteți un vorbitor nativ englez, vi se va cere să ne furnizați o dovadă a nivelului de limbă engleză echivalent cu IELTS 6.0 sau mai mare.

Taxe

4.500 de lire sterline (Marea Britanie

[-]
Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Vrei să lucrezi în contabilitate sau în finanțe? Calificările noastre profesionale de licență în contabilitate și finanțe au fost proiectate cu cariera în minte. ... [+]

BSc (Hons) Contabilitate și Finanțe (ACCA)

Vrei să lucrezi în contabilitate sau în finanțe? Calificările noastre profesionale de licență în contabilitate și finanțe au fost proiectate cu cariera în minte. După finalizarea cu succes, veți fi echipați cu abilități esențiale de contabilitate financiară și de gestiune, precum și o cunoaștere puternică, largă și practică a lumii financiare.

Premiul a fost conceput pentru a oferi derogări ACCA, iar cererea noastră pentru această acreditare este în așteptare. Acest curs este supus validării.

Cerințe de curs

O diplomă de liceu sau calificări echivalente la două discipline la GCE A-plus plus trece la gradul C sau mai mare la trei subiecți la nivelul GCSE. Dacă nu sunteți un vorbitor nativ de limba engleză, vi se va cere să ne furnizați o dovadă a nivelului de limba engleză echivalentă cu IELTS 6.0 sau mai recent.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Dacă dorești să explorezi domeniul larg al computerelor mobile și relevanța sa pentru afaceri și industrie, atunci nu te uita mai departe. ... [+]

Dacă dorești să explorezi domeniul larg al computerelor mobile și relevanța sa pentru afaceri și industrie, atunci nu te uita mai departe. Tehnologia se dezvoltă într-un ritm rapid, iar acest curs vă va ajuta să fiți la curent cu tendințele emergente. Fiecare dintre cele 17 module va explora principiile calculului și modul în care acestea funcționează într-un context mobil.

Cerințe de curs

O diplomă de liceu sau calificări echivalente la două discipline la GCE A-plus plus trece la gradul C sau mai mare la trei subiecți la nivelul GCSE. Dacă nu sunteți un vorbitor nativ de limba engleză, vi se va cere să ne furnizați o dovadă a nivelului de limba engleză echivalentă cu IELTS 6.0 sau mai recent.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Informația este putere și să știi cum să gestionezi o serie de date accesate printr-o varietate de tehnologii în sprijinul unei organizații este o abilitate valoroasă. ... [+]

Informația este putere și să știi cum să gestionezi o serie de date accesate printr-o varietate de tehnologii în sprijinul unei organizații este o abilitate valoroasă. Acest curs online 100% este perfect pentru dvs., dacă doriți să construiți un portofoliu de dovezi pentru angajatori, care arată că puteți oferi soluții bazate pe computer pentru probleme complexe, folosind cele mai moderne instrumente și tehnologie.

Cerințe de curs

O diplomă de liceu sau calificări echivalente la două discipline la GCE A-plus plus trece la gradul C sau mai mare la trei subiecți la nivelul GCSE. Dacă nu sunteți un vorbitor nativ de limba engleză, vi se va cere să ne furnizați o dovadă a nivelului de limba engleză echivalentă cu IELTS 6.0 sau mai recent.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Psihologia este o știință fascinantă. De ce oamenii se comportă așa cum fac? Cum funcționează mințile noastre? Domeniile cheie de cunoaștere din psihologie vor fi acoperi ... [+]

Psihologia este o știință fascinantă. De ce oamenii se comportă așa cum fac? Cum funcționează mințile noastre? Domeniile cheie de cunoaștere din psihologie vor fi acoperite în acest curs: metodele de cercetare, psihologia biologică, psihologia cognitivă, diferențele individuale, psihologia dezvoltării și psihologia socială. Veți obține, de asemenea, cunoștințe despre istoria teoriei psihologice.

Cerințe de curs

O diplomă de liceu sau o diplomă echivalentă la două discipline la nivel GCE A plus trece la gradul C sau mai mare la trei subiecți la nivel GCSE. Dacă nu sunteți un vorbitor nativ de limba engleză, vi se va cere să ne furnizați o dovadă a nivelului de limbă engleză echivalentă cu IELTS 6.0 sau mai mare.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză

MA

Arden University

Dacă vă îmbarcați un rol mai strategic în cariera de marketing, strategia de marketing online MA de la Arden University va dota cu instrumentele de succes. Veți câștiga o ... [+]

Master Marketing Strategic (CIM)Privire de ansamblu asupra curs

Dacă vă îmbarcați un rol mai strategic în cariera de marketing, strategia de marketing online MA de la Arden University va dota cu instrumentele de succes. Veți câștiga o perspectivă mai largă asupra rolurilor de marketing managerială și veți învăța să analizați datele produse de instrumentele de marketing moderne disponibile pentru profesioniști.

Prin modul flexibil de studiu al lui Arden, este mai ușor să câștigi masterul în marketingul strategic alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Acest program vă va ajuta să vă duceți cariera la nivelul următor, în timp ce aduceți organizația dvs. mai aproape de obiectivele de marketing.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză

MBA

Arden University

Acest program on-line de MBA (Finanțe) de la Arden University a fost conceput pentru a practica manageri care doresc să facă pasul până la un rol strategic, concentrându- ... [+]

Maestru De Administrare A Afacerilor (Finanțe)Privire de ansamblu asupra curs

Acest program on-line de MBA (Finanțe) de la Arden University a fost conceput pentru a practica manageri care doresc să facă pasul până la un rol strategic, concentrându-se pe calitățile de lider, sustenabilitatea afacerilor și elaborarea de modele strategice. Indiferent dacă creați o nișă de start-up sau care operează într-o corporație recunoscută pe plan internațional, programul de MBA Arden vă oferă o oportunitate de a vă pune în practică învățarea, oferind valoare imediată pentru dvs. și organizația dumneavoastră.

Modul flexibil de studiu al lui Arden face ca este mai ușor să vă dezvoltați abilitățile de afaceri, alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Mulți studenți finalizează studiile cu noi în timp ce lucrează cu normă întreagă, iar acest program vă va ajuta să vă duceți cariera la nivelul următor, în timp ce îmbunătățiți impactul strategic al organizației dvs.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 50 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Acest program on-line de MBA (CMI) de la Arden University oferă marginea critică pentru a reuși în topul de afaceri, concentrându-se pe calitățile de lider, sustenabilita ... [+]

MBA (CMI)

Privire de ansamblu asupra curs

Acest program on-line de MBA (CMI) de la Arden University oferă marginea critică pentru a reuși în topul de afaceri, concentrându-se pe calitățile de lider, sustenabilitatea afacerii și elaborarea de modele strategice. Indiferent dacă creați o nișă de start-up sau de operare într-o corporație recunoscută pe plan internațional, programul de MBA Arden vă oferă abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă stabili afacerea pentru succes.

Mulți studenți finalizează studiile noastre cu noi în timp ce lucrează cu normă întreagă, iar modul flexibil de studiu al lui Arden facilitează câștigarea MBA alături de angajamentele și responsabilitățile existente.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Acest program online MBA (Data Analytics) de la Arden University a fost conceput pentru a practica manageri care doresc să facă pasul până la un rol strategic; axându-se ... [+]

Master of Business Administration (analiza datelor)

Privire de ansamblu asupra curs

Acest program online MBA (Data Analytics) de la Arden University a fost conceput pentru a practica manageri care doresc să facă pasul până la un rol strategic; axându-se pe calitățile de conducere, sustenabilitatea afacerilor și elaborarea de modele strategice. Fie că creați o nișă de start-up, fie că operează într-o companie recunoscută pe plan internațional, programul Arden's MBA vă oferă abilitățile analitice de care veți avea nevoie pentru a utiliza datele și pentru a vă stabili afacerea pentru succes.

Modul flexibil de studiu al lui Arden face ca este mai ușor să vă dezvoltați abilitățile de afaceri, alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Mulți studenți finalizează studiile cu noi în timp ce lucrează cu normă întreagă, iar acest program vă va ajuta să vă duceți cariera la nivelul următor, în timp ce îmbunătățiți impactul strategic al organizației dvs. Toate programele Arden sunt livrate cu un accent puternic pe capacitatea de angajare și succesul carierei.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Acest program Top-Up vă permite să vă dezvoltați învățarea postuniversitară existentă și să vă accelerați studiile pentru a obține un MBA complet în doar 12 luni, la o fr ... [+]

Master în Administrarea Afacerilor (Top Up)

Privire de ansamblu asupra curs

Acest program Top-Up vă permite să vă dezvoltați învățarea postuniversitară existentă și să vă accelerați studiile pentru a obține un MBA complet în doar 12 luni, la o fracțiune din costul unui MBA complet. Programele de MBA ale Arden University dezvoltă gândirea și pregătirea în moduri distincte, pregătite pentru poziții cheie în industriile și organizațiile relevante la nivel global.

Modul flexibil de studiu al Arden University face ca este mai ușor să vă dezvoltați abilitățile de afaceri, alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Mulți studenți finalizează studiile cu noi în timp ce lucrează cu normă întreagă, iar acest program vă va ajuta să vă duceți cariera la nivelul următor, în timp ce îmbunătățiți impactul strategic al organizației dvs.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Arden University

Locurile de muncă moderne se bazează în mare măsură pe date, iar persoanele cu abilități de gestionare și interpretare a datelor de afaceri sunt foarte solicitate. Arden ... [+]

Analiza datelor MScPrivire de ansamblu asupra curs

Locurile de muncă moderne se bazează în mare măsură pe date, iar persoanele cu abilități de gestionare și interpretare a datelor de afaceri sunt foarte solicitate. Arden University Online din domeniul analizei datelor MSc

Modul flexibil de studiu al lui Arden face ca este mai ușor să vă dezvoltați abilitățile de gestionare a datelor și de finanțare, alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Acest program vă va ajuta să vă îndreptați cariera la nivelul următor, în timp ce aduceți organizația dvs. mai aproape de obiectivele financiare.

Toate programele Arden sunt livrate cu un accent puternic pe capacitatea de angajare și succesul carierei. Acest program profesional este conceput și livrat de practicanți cu experiență, pentru a vă asigura că cariera ta are cea mai bună bază prin experiența directă în domeniu.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Locul de muncă modern se bazează pe date, iar cei cu abilități de a gestiona și interpreta datele unei organizații sunt în mare cerere. Acest Master Analytics de date ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Locul de muncă modern se bazează pe date, iar cei cu abilități de a gestiona și interpreta datele unei organizații sunt în mare cerere. Acest Master Analytics de date

Modul de studiu Flexibil al studiului facilitează dezvoltarea abilităților de gestionare a datelor și de gestionare a resurselor umane, alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Acest program vă va ajuta să vă duceți cariera la nivelul următor și să vă puneți imediat în practică procesul de învățare la locul de muncă.

Toate programele Arden sunt livrate cu un accent puternic pe capacitatea de angajare și succesul carierei. Acest program a fost dezvoltat în consultare cu absolvenții noștri din întreaga lume pentru a vă ajuta să inspirați și să gestionați schimbările din cadrul afacerii dvs., acordând o atenție specială managementului personalului.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Locul de muncă modern se bazează pe date, iar cei cu abilități de a gestiona și interpreta datele unei organizații sunt în mare cerere. Acest Master Analytics de date ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Locul de muncă modern se bazează pe date, iar cei cu abilități de a gestiona și interpreta datele unei organizații sunt în mare cerere. Acest Master Analytics de date

Modul flexibil de studiu al Arden University face ca este mai ușor să vă dezvoltați abilitățile de gestionare a datelor și de management al proiectelor, alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Acest program vă va ajuta să vă duceți la următoarea carieră, în timp ce aduceți organizația dvs. mai aproape de obiectivele de performanță.

Toate programele Arden sunt livrate cu un accent puternic pe capacitatea de angajare și succesul carierei. Acest program a fost dezvoltat în colaborare cu absolvenții noștri din întreaga lume pentru a vă ajuta să inspirați și să gestionați schimbările din cadrul afacerii dvs., acordând o atenție deosebită gestionării proiectelor.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Înainte de schimbare este esențială în acest mediu tehnologic care evoluează rapid. Programul online de analiză a datelor MSC și Enterprise Architecture de la Arden Unive ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Înainte de schimbare este esențială în acest mediu tehnologic care evoluează rapid. Programul online de analiză a datelor MSC și Enterprise Architecture de la Arden University combină aceste două discipline pentru a vă oferi abilități avansate în implementarea strategică a soluțiilor IT.

Modul flexibil de studiu al lui Arden facilitează dezvoltarea abilităților de gestionare a datelor și a competențelor strategice, alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Acest program vă va ajuta să vă duceți cariera la nivelul următor, în timp ce aduceți organizația dvs. mai aproape de obiectivele strategice.

Toate programele Arden sunt livrate cu un accent puternic pe capacitatea de angajare și succesul carierei. Acest program a fost dezvoltat în colaborare cu absolvenții noștri din întreaga lume pentru a vă ajuta să inspirați și să gestionați schimbările din cadrul afacerii dvs., acordând o atenție deosebită gestionării proiectelor.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Inovația, riscul și calitatea sunt subiectele de bază care trebuie să se descurce în realizarea unei cariere de succes în managementul operațiunilor. Programul online de ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Inovația, riscul și calitatea sunt subiectele de bază care trebuie să se descurce în realizarea unei cariere de succes în managementul operațiunilor. Programul online de analiză a datelor MSC și Operations Management de la Arden University combină aceste două discipline pentru a vă oferi capabilități avansate de gestionare a datelor care vor reduce la minim riscul maximizând în același timp calitatea.

Modul flexibil de studiu al lui Arden face ca este mai ușor să dezvolți abilitățile de gestionare a datelor și abilități manageriale, alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Acest program vă va ajuta să vă duceți cariera la nivelul următor, în timp ce aduceți organizația dvs. mai aproape de obiectivele inovatoare.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Dat fiind că criminalitatea informatică ține pasul îndeaproape cu noile tehnologii, organizațiile recunosc necesitatea ca profesioniștii instruiți să citească și să utili ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Dat fiind că criminalitatea informatică ține pasul îndeaproape cu noile tehnologii, organizațiile recunosc necesitatea ca profesioniștii instruiți să citească și să utilizeze datele pentru a-și proteja afacerea. Programul online de analiză MSc Data Analytics și IT Security Management de la Arden University combină aceste două discipline pentru a vă oferi capabilități avansate de gestionare a datelor pentru a asigura securitatea sistemelor dumneavoastră.

Modul flexibil de studiu al lui Arden face ca este mai ușor să dezvolți abilitățile de gestionare a datelor și abilități manageriale, alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Acest program vă va ajuta să vă îndreptați cariera la nivelul următor, în timp ce protejați și asigurați operațiunile organizației dvs.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Big Data a devenit o componentă esențială a afacerilor moderne, plasând o cerere mare pentru profesioniști cu abilități de manipulare a datelor pentru a valorifica în ace ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Big Data a devenit o componentă esențială a afacerilor moderne, plasând o cerere mare pentru profesioniști cu abilități de manipulare a datelor pentru a valorifica în acest domeniu. Programul online de analiză a datelor MSC și de informare a sistemelor informatice de la Arden University combină aceste două discipline pentru a vă oferi capabilități avansate de gestionare a datelor care vor informa procesul decizional tehnic.

Modul flexibil de studiu al lui Arden face ca este mai ușor să dezvolți abilitățile de gestionare a datelor și abilități manageriale, alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Acest program vă va ajuta să vă duceți cariera la nivelul următor, în timp ce aduceți organizația dvs. mai aproape de obiectivele tehnice.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Știind cine să comercializeze și cum să ajungă la această audiență poate oferi organizațiilor un avantaj major. Programul Online Analytics și Marketing (CIM) de la Arden ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Știind cine să comercializeze și cum să ajungă la această audiență poate oferi organizațiilor un avantaj major. Programul Online Analytics și Marketing (CIM) de la Arden University combină aceste două discipline pentru a vă oferi capabilități avansate de gestionare a datelor pentru a vă maximiza potențialul de marketing.

Modul flexibil de studiu al lui Arden face ca este mai ușor să vă dezvoltați abilitățile de gestionare a datelor și de marketing, alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Acest program profesional este acreditat de Chartered Institute of Marketing, astfel încât să puteți fi sigur că cariera de marketing are cea mai bună fundație.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Această diplomă de master vă va ajuta să dezvoltați abilitățile de care aveți nevoie pentru a furniza proiecte globale la un standard profesionist, de înaltă calitate. Pr ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Această diplomă de master vă va ajuta să dezvoltați abilitățile de care aveți nevoie pentru a furniza proiecte globale la un standard profesionist, de înaltă calitate. Programul de Management al Proiectului (MSM) de la Arden University va aduce beneficii celor care deja practică în domeniul managementului de proiect sau doresc să-și urmeze cariera în această direcție.

Modul flexibil de studiu al lui Arden face ca este mai ușor să vă dezvoltați abilitățile de gestionare a proiectelor, alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Acest program vă va ajuta să duceți cariera la nivelul următor, în timp ce ajutați organizația dvs. să-și îndeplinească cu succes obiectivele proiectului.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Aflați abilitățile strategice esențiale pentru eficientizarea funcțiilor și fluxurilor de lucru ale companiei, proiectând și implementând soluții eficiente de arhitectură ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Aflați abilitățile strategice esențiale pentru eficientizarea funcțiilor și fluxurilor de lucru ale companiei, proiectând și implementând soluții eficiente de arhitectură IT. Acest program de management MSc Enterprise Arhitectura este livrat de Arden University și va beneficia de practica profesioniștii IT care doresc să își îndrepte cariera către management strategic.

Modul flexibil de studiu al lui Arden face ca este mai ușor să vă dezvoltați abilitățile, alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Acest program vă va ajuta să vă duceți cariera la nivelul următor, în timp ce aduceți organizația dvs. mai aproape de obiectivele logistice.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Cu accent pe managementul calității, pe aprovizionare și pe durabilitate, acest program oferă o înțelegere a proceselor mai largi care susțin activitățile de inginerie. A ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Cu accent pe managementul calității, pe aprovizionare și pe durabilitate, acest program oferă o înțelegere a proceselor mai largi care susțin activitățile de inginerie. Acest program MSC de Inginerie Management (CMI) va beneficia de practicieni ingineri care doresc să preia o poziție managerială.

Modul flexibil de studiu al lui Arden face ca este mai ușor să vă dezvoltați abilitățile de inginerie și de management al proiectelor, alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Acest program vă va ajuta să vă duceți cariera la nivelul următor, în timp ce aduceți organizația dvs. mai aproape de obiectivele logistice.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Afacerile contemporane necesită o mai mare integrare între funcțiile IT și strategia mai largă a organizației dvs. Arden University Online din domeniul Managementului Str ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Afacerile contemporane necesită o mai mare integrare între funcțiile IT și strategia mai largă a organizației dvs. Arden University Online din domeniul Managementului Strategic IT al MSc vă echipează cu abilitățile de a lucra eficient în cadrul structurii de conducere IT a companiei dumneavoastră.

Prin modul flexibil de studiu al lui Arden, este mai ușor să câștigi masteranzii în managementul IT strategic alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Acest program vă va ajuta să vă duceți cariera la nivelul următor, în timp ce aduceți organizația dvs. mai aproape de obiectivele strategice.

Toate programele Arden sunt livrate cu un accent puternic pe capacitatea de angajare și succesul carierei. Acest program profesional este conceput și livrat de practicanți cu experiență, pentru a vă asigura că cariera ta are cea mai bună bază prin experiența directă în domeniu.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Învățați să echilibrați cu acest program elementele de securitate IT, cum ar fi infrastructura, politicile, guvernanța și conformitatea. Arden University Online, MSc IT S ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Învățați să echilibrați cu acest program elementele de securitate IT, cum ar fi infrastructura, politicile, guvernanța și conformitatea. Arden University Online, MSc IT Security Management vă echipează cu abilitățile manageriale pentru a conduce eficient elementele structurii de securitate IT a companiei dumneavoastră.

Prin modul flexibil de studiu al lui Arden, puteți câștiga masterul în Managementul securității informatice alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Acest program vă va ajuta să vă îndreptați cariera la nivelul următor, în timp ce îmbunătățiți măsurile de securitate cibernetică în cadrul organizației dvs.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

Dezvoltați abilitățile necesare pentru îmbunătățirea oportunităților de telecomunicații în afaceri și gestionați proiectarea și implementarea soluțiilor de rețea. Program ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Dezvoltați abilitățile necesare pentru îmbunătățirea oportunităților de telecomunicații în afaceri și gestionați proiectarea și implementarea soluțiilor de rețea. Programul de management al telecomunicațiilor MSC de la Arden va aduce beneficii celor care speră să progreseze sau să se mute într-un rol de management strategic sau operațional al telecomunicațiilor.

Modul flexibil de studiu al lui Arden face ca este mai ușor să vă dezvoltați abilitățile și cunoștințele în gestionarea telecomunicațiilor, alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Acest program vă va ajuta să vă duceți cariera la nivelul următor, în timp ce îmbunătățiți căile și mijloacele pentru care organizația dvs. să comunice cu succes.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Arden University

În mod obișnuit, nu ați putea să studiați psihologia la nivel de masterat fără un nivel de licență la nivel de licență. Cu toate acestea, acest program de conversie vă pe ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

În mod obișnuit, nu ați putea să studiați psihologia la nivel de masterat fără un nivel de licență la nivel de licență. Cu toate acestea, acest program de conversie vă permite să faceți exact acest lucru. Dacă dețineți o diplomă de licență (în orice subiect), dar planificați o schimbare spre domeniul psihologiei, acum puteți absolvi cu o Psihologie MSc acreditată de British Psychological Society (BPS) cu Arden University .

Prin modul flexibil de studiu al lui Arden, este mai ușor să câștigi masterul de psihologie alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Acest program vă va ajuta să vă duceți la carieră până la nivelul următor, în timp ce absorbiți înțelegerea minții umane.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză

What Makes the Arden MBA Different?

Meet Our Student Support Team!

Arden University