Advenio eAcademy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Marsaxlokk village harbor of Malta, illuminated by sunset light

Despre Advenio eAcademy

Înființată în 2013, Advenio eAcademy este o instituție de învățământ superior (HEI) cu sediul în Malta, (numărul licenței NCFHE: 2013-FHI-0006), care asigură o clientelă internațională a furnizorilor de servicii educaționale și a celor care învață.

Advenio eAcademy este o instituție de învățământ superior cu sediul în Malta (număr de licență NCFHE: 2013-FHI-0006), care asigură o clientelă internațională a furnizorilor de servicii educaționale și a celor care învață. Oferă oportunitatea ca instituțiile de învățământ și organizațiile de formare participante să se deplaseze dincolo de constrângerile fizice. Acesta le permite să îmbrățișeze un campus virtual care permite dezvoltarea și desfășurarea programelor educaționale și de formare de ultimă oră care adaugă valoare studenților.

Advenio eAcademy este prima organizație din Malta, licențiată de NCFHE, ale cărei servicii se bazează pe învățarea online. Platforma de e-learning folosită este soluția EBLearn premiată, dezvoltată și întreținută de E-Business Systems, bratul de soluții web al AllSecure Ltd. EBLearn oferă biblioteci de resurse, prezentări audio-video și video, capabilități de forum și wiki și integrează video facilități de conferință pentru a permite sesiuni de coaching sau sesiuni de instruire "one-to-one" sau "one-to-many".

Valletta, Malta - The traditional houses and walls of Valletta, the capital city of Malta on an early summer morning before sunrise with clear blue sky

Locații

Malta Online

Address
Malta Online, Malta

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră