Cele mai bune universități, colegii și școli de afaceri din

Pe această pagină puteți căuta pentru universități, colegii și școli de afaceri din . Veți găsi cu ușurință toate informațiile despre universitățile clasat de top din . Faceți clic pe "Citește mai mult " pentru o descriere detaliată a universității și o imagine de ansamblu a programelor de studiu oferite.

Găsi universități din și naviga prin programele lor pentru a găsi cele care vi se potrivesc cel mai bine. Obține toate informatiile despre diferitele opțiuni de studiu în și compara taxele de școlarizare și lungimea de studiu. Puteți economisi timp și universitățile de contact în direct: completați "informatii gratuite Cerere de " forma, care vă va pune în contact cu biroul de admitere.

Începe căutarea pentru educatia ta viitoarea imediat!

1 Rezultate din Malta

Advenio eAcademy

Masterat Cursuri Malta Malta Online September 2018

Despre Advenio eAcademyÎnființată în 2013, Advenio eAcademy este o instituție de învățământ superior (HEI) cu sediul în Malta, (numărul licenței NCFHE: 2013-FHI-0006), care asigură o clientelă internațională a furnizorilor de servicii educaționale și a celor care învață.Advenio eAcademy este o instituție de învățământ superior cu sediul în Malta (număr de licență NCFHE: 2013-FHI-0006), care asigură o clientelă internațională a furnizorilor de servicii educaționale și a celor… [+] care învață. Oferă oportunitatea ca instituțiile de învățământ și organizațiile de formare participante să se deplaseze dincolo de constrângerile fizice. Acesta le permite să îmbrățișeze un campus virtual care permite dezvoltarea și desfășurarea programelor educaționale și de formare de ultimă oră care adaugă valoare studenților.Advenio eAcademy este prima organizație din Malta, licențiată de NCFHE, ale cărei servicii se bazează pe învățarea online. Platforma de e-learning folosită este soluția EBLearn premiată, dezvoltată și întreținută de E-Business Systems, bratul de soluții web al AllSecure Ltd. EBLearn oferă biblioteci de resurse, prezentări audio-video și video, capabilități de forum și wiki și integrează video facilități de conferință pentru a permite sesiuni de coaching sau sesiuni de instruire "one-to-one" sau "one-to-many". [-]