Kazakh National Agricultural University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Scopul principal al Universității Naționale Agrare Kazah este de a integra știința și industria, de a crea direcții pentru comercializarea produselor de proprietate intelectuală și tehnologică și de a instrui personal științific-pedagogic înalt calificat prin cercetări științifice de bază și aplicate și alte proiecte științifico-tehnice.

Universitatea și-a concentrat resursele și a devenit nucleul mediului educațional, științific și inovator al dezvoltării agraro-industriale care îi afectează semnificativ competitivitatea în această industrie.

În prezent, universitatea se integrează cu succes în spațiul științific mondial, cooperează cu universități și centre științifice străine de frunte și realizează programe internaționale pe probleme globale ale umanității precum schimbările climatice, protecția mediului, siguranța alimentelor, deficiența apei potabile și altele.

Locații

Almaty

Address
Abay Avenue,8
050010 Almaty, Provincia Almaty, Kazahstan

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: