International Telematic University UNINETTUNO

Introducere

Citește Descrierea Oficială

International Telematic University UNINETTUNO , este singura universitate din Italia, care a fost evaluată cu succes de ANVUR (https://goo.gl/TZfjxw), Agenția Ministerială Italiană pentru Calitatea în Învățământul Superior. Înființată prin decretul din 15 aprilie 2005 al Ministerului Educației, Universității și Cercetării din Italia, UNINETTUNIO oferă titluri academice cu valoare legală oriunde în lume pentru studii universitare și postuniversitare. UNINETTUNO să urmeze recomandările Procesului de la Bologna și să acorde credite universitare în cadrul sistemului ECTS - Sistemul european de transfer al creditelor.

UNINETTUNO este una dintre cele mai mari universități de învățământ la distanță din lume și a câștigat recent câteva premii internaționale pentru excelența platformei de e-learning de la Asociația Europeană a Universităților de Predare la Distanță (EADTU). Premiul IELA pentru cel mai bun portal de e-learning a fost livrat către UNINETTUNO pe baza cercetărilor, cunoștințelor și dezvoltării sale în domeniul educației la distanță. Membru al consiliului EADTU - Asociația europeană a universităților de predare la distanță, reprezentant al ICDE - Consiliul Internațional al Educației pentru învățământul la distanță pentru Europa de Sud și Marea Mediterană, recunoscut de UNESCO printre universitățile care acționează pentru atingerea obiectivelor SDG 2030 de către Organizația Națiunilor Unite (https: //goo.gl/jmiif7) și este listat ca membru al asociației UNESCO IAU - Asociația Internațională a Universităților.

UNINETTUNO are 6 departamente, 25 de cursuri și peste 163 centre de examene din întreaga lume. Astăzi, UNINETTUNO are peste 16.000 de studenți din 160 de țări, deține un canal de televiziune multilingv prin satelit în aer liber și o platformă de învățare și predare pe distanță disponibilă online în 5 limbi (arabă, italiană, engleză, greacă, franceză).

Luând în considerare în mod serios problema legată de calitatea slabă a învățământului în anumite instituții de învățământ la distanță din întreaga lume, datorită unui parteneriat puternic cu universitățile tradiționale, profesorii de la UNINETTUNO sunt selectați printre cei mai buni profesori din universitățile tradiționale partenere.

UNINETTUNO oferă standarde înalte de predare într-un mediu digital, datorită unui model unic de învățare și predare la distanță prin intermediul noilor tehnologii și o platformă unică care încurajează și susține realizările de-a lungul dezvoltării personale. La UNINETTUNO, studenții pot să urmeze programele și să obțină credite universitare și titluri valabile oriunde, fără restricții de timp și spațiu, o universitate fără frontiere (https://goo.gl/gie8e1).

Cum să studiezi

Activitățile de formare bazate pe Internet au loc într-o zonă macro bazată pe web, numită Cyberspace didactic. În Cyberspace didactic, procesul de instruire și învățare are loc, iar accesările sunt diversificate prin login și parola personalizate, pe baza rolului jucătorilor în calea educațională: profesori, tutori și studenți. Lecțiile și activitățile online la cerere sunt disponibile 24 de ore pe zi, împreună cu sălile de clasă live streamingvirtual și sălile de cursuri virtuale (https://goo.gl/jY26qD).

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Limba franceza
  • Italiană
  • Arabic

Vedea Online MBA » Vedea Online Licenţă » Vedea Online Masterat » Vedea DBA » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Licenţă

Licențiat în economie și managementul afacerilor

Online Cu normă întreagă 3 anii Înscriere Deschisă Italia Rome

Programul echipează studenții cu abilitățile și încrederea în sine pentru a gestiona eficient și adapta la o gamă largă de medii de afaceri competitive și în continuă schimbare în arena internațională. [+]

Programul echipează studenții cu abilitățile și încrederea în sine pentru a gestiona eficient și adapta la o gamă largă de medii de afaceri competitive și în continuă schimbare în arena internațională.

Licențiat în Economie și Managementul Afacerilor este împărțită în două căi principale:

Managementul afacerilor: o cale internațională de management în limba engleză;Gestiunea financiară: o cale internațională destinată managementului afacerilor, cu un accent special pe probleme financiare în limba engleză.

Business Pathway permite studenților:

1) să dezvolte abilități legate de administrarea și managementul afacerilor;... [-]


Licențiat în Ingineria Calculatoarelor

Online Cu normă întreagă 3 anii Înscriere Deschisă Italia Rome

Cursul de licență are ca scop instruirea profesioniștilor capabili să participe la activități de analiză, proiectare, implementare și management de sistem în domeniul informaticii, automatizării și ingineriei de management. [+]

Cursul de licență are ca scop instruirea profesioniștilor capabili să participe la activități de analiză, proiectare, implementare și management de sistem în domeniul informaticii, automatizării și ingineriei de management.

Programul își propune să ofere o gamă largă de abilități metodologice și tehnice în domeniul ingineriei informațiilor pentru a crea profesioniști cu un grad ridicat de flexibilitate și adaptare la cerințele pieței. De asemenea, oferă o pregătire solidă în matematică și fizică, oferind astfel instrumentele și metodologiile științifice necesare pentru a aborda problemele de inginerie într-un mod riguros.... [-]


MBA

MBA - Maestru în Managementul Maritim și Naval

Online Cu normă întreagă 18 luni January 2019 Italia Rome

MBA în Managementul Maritim și Naval, a fost proiectat de International Telematic University UNINETTUNO pentru a furniza cunoștințele și expertiza necesare managerilor și conducătorilor maritimi din sectorul maritim. MBA este un program de învățământ la distanță predat FULL ONLINE și în limba ENGLEZĂ, prin intermediul platformei universitare de învățare e-learning a Universității Uninettuno. Programul de Master are o durată de 18 luni, care corespunde cu 90 ECTS. Taxele de școlarizare pentru întregul program sunt de 4000 de euro. Are o metodă modulară flexibilă și auto-paced modulară care permite studenților să-și desfășoare simultan activitățile profesionale. MBA se concentrează pe furnizarea unei abordări multidisciplinare, bazate pe analize critice și bazate pe practică asupra principalelor provocări și probleme legate de gestionarea, planificarea și politica de transport maritim, care se confruntă cu administratorii de servicii maritime și maritime. Programul este potrivit pentru toți profesioniștii în domeniul maritim, planificatorii, managerii de transport maritim de nivel superior și de nivel mediu care lucrează sau au responsabilitatea pentru gestionarea organizațiilor maritime și a industriei maritime. [+]

Introducere

MBA în Managementul Maritim și Naval a fost proiectat de către International Telematic University UNINETTUNO pentru a furniza cunoștințele și expertiza necesare pentru senior manageri și lideri din sectorul maritim și maritim. Accentul se pune pe gestionarea maritimă și maritimă într-un cadru internațional și local, iar programul se bazează pe un corp de cunoștințe și dovezi emergente, care permit comparații între diferite țări și sisteme.

Programul se concentrează în primul rând pe educația în domeniul transportului maritim, al afacerilor, al managementului și al științei și tehnologiei maritime, pentru a construi expertiza industriei maritime, a cercetării și a dezvoltării.... [-]


Masterat

Master în Conștientizarea Apei, Cunoașterea și Managementul Conștiinței

Online Cu normă întreagă 1 an Înscriere Deschisă Italia Rome

Cursul de Master în "Conștientizarea Apei, Conștientizare, Cunoaștere și Management" sa născut pentru a oferi o pregătire holistică la nivel înalt privind problema apei și a resurselor de apă, cu accent pe dezvoltarea unei culturi robuste pe apă și bazată pe două aspecte principale care sunt reprezentate de conștientizarea și abordarea larg răspândită și cuprinzătoare a apelor ca sursă principală de viață. [+]

Cursul de Master în "Conștientizarea Apei, Conștientizare, Cunoaștere și Management" sa născut pentru a oferi o pregătire holistică la nivel înalt privind problema apei și a resurselor de apă, cu accent pe dezvoltarea unei culturi robuste pe apă și bazată pe două aspecte principale care sunt reprezentate de conștientizarea și abordarea larg răspândită și cuprinzătoare a apelor ca sursă principală de viață.

Prin cursuri video și cursuri live cu profesori selectați printre cei mai buni experți ai sectorului, Cursul de Master oferă o cursă axată pe valori și cunoștințe globale, deși are verticalizare și aplicații locale.

Contribuția suplimentară a oamenilor de afaceri, a managerilor, a funcționarilor publici, a diplomaților și a cadrelor didactice este utilă pentru a împărtăși experiențele manageriale care sunt funcționale pentru interacțiunea necesară între învățarea teoretică și aplicațiile practice care ușurează și sporesc crearea unei rețele de oameni și relații sociale.... [-]


Contactează
Mass-Media Socială