ILERNA Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ILERNA Online Italia ILERNA Online

Calificări educaționale oficiale online în Spania. Profesii de sănătate recunoscute în Italia.

Studiați la centrul de formare profesională numărul 1 din Spania și obțineți calificarea pentru a exercita profesia de asistență medicală pe teritoriul spaniol. După ce ați obținut calificarea, puteți solicita recunoașterea calificării profesionale în Italia. În scurt timp, în italiană, de la distanță și fără a fi nevoie să mergi la sediul din Spania. Acces liber!

  • Calificări oficiale spaniole online. Profesii de sănătate recunoscute în Italia.
  • Studiați la distanță cu material didactic scris în italiană.
  • Puteți susține examenele în Italia. Fără a fi nevoie să plece în Spania.

În întregime în italiană

Nu va trebui să mergi în Spania sau să înveți limba spaniolă, vei studia online, cu materialul didactic complet scris în italiană și puținele lecții prezidențiale vor avea loc la Milano.

Desigur, veți susține examenele în biroul italian și în italiană. Cu acordul dumneavoastră, ne vom ocupa personal de cererea de recunoaștere a acestei calificări profesionale în Italia. Trebuie doar să întrebi! Pentru clarificări suplimentare nu ezitați să ne contactați.

work flow

Studiu online în ILERNA

Inscripție modulară

Cu termenul modular, ne referim la un curs de pregătire realizat în module. Pentru fiecare semestru, ILERNA Online oferă toate modulele profesionale prevăzute într-un ciclu de pregătire specific, tu ești cel care îl alege pe cel pe care vrei să-l studiezi în timpul semestrului, în funcție de nevoile tale. Fără limite și obligații care trebuie respectate. Cu alte cuvinte, cu scopul de a facilita învățarea, alegerea subiectelor depinde numai de student, pe baza așteptărilor sale, a ritmurilor sale de studiu și, mai ales, pe baza nevoilor sale. Important este că toate modulele pentru care doriți să susțineți examenele la sfârșitul semestrului sunt achiziționate înainte de începerea semestrului propriu-zis.

La sfârșitul fiecărui semestru, este posibil să susțină examenele referitoare la modulele alese. După trecerea examenului pentru fiecare modul, nota finală va fi păstrată pentru totdeauna. Titlul de igienist dentar este obținut după promovarea tuturor examenelor referitoare la curs.

Campus virtual

Campusul virtual ILERNA Online funcționează ca o rețea socială, unde, în calitate de student, veți avea posibilitatea să vă creați profilul, să gestionați panoul de anunțuri și să interacționați cu profesorii și colegii studenți. Mai mult, prin campusul dvs. veți putea accesa materialul didactic și diversele exerciții de formare.

Alăturați-vă grupurilor, forumurilor și dezbaterilor ... și nu ratați tutorialele video! Studiați cu ILERNA Online când și unde doriți!

137545_pexels-photo-3769021.jpeg

Centrul de pregătire profesională de referință din Spania

ILERNA Online s-a născut din centrul de pregătire prezidențial ILERNA, cu o experiență de peste 50 de ani în sectorul didactic, care operează cu competență și profesionalism în învățământ la distanță. Este un centru de pregătire profesională oficial și lider în Spania.

Nº1 în Spania!

ILERNA Online este în prezent principalul centru oficial oficial de formare online din Spania. Cursurile sale sunt printre cele mai solicitate, formând peste 3.500 de studenți în fiecare an și se mândresc cu cea mai largă ofertă de formare, cu peste 13 cursuri de formare profesională.

După ce și-au încheiat studiile cu ILERNA Online , studenții ILERNA Online o calificare oficială, care le permite să își finalizeze practica profesională în Spania. Cu alte cuvinte, studentul va putea lucra ca igienist dentar în Spania. Calificarea profesională obținută este pe deplin recunoscută în Italia, studenții noștri vor avea, prin urmare, dreptul de a exercita profesia gratuită a igieniștilor dentari, ca și cum ar avea o diplomă de trei ani.

Pentru a facilita această formare, am decis să deschidem un nou centru, ILERNA Online Italia, cu sediul în Milano. Studiază de la distanță și obține calificarea oficială spaniolă care îți permite să lucrezi în Italia, după recunoașterea calificării tale profesionale. Acces liber!

În întregime în italiană

Nu va trebui să mergi în Spania sau să înveți limba spaniolă, vei studia online, cu materialul didactic complet scris în italiană și puținele lecții prezidențiale vor avea loc la Milano.

Desigur, veți susține examenele în biroul italian și în italiană. Cu acordul dumneavoastră, ne vom ocupa personal de cererea de recunoaștere a acestei calificări profesionale în Italia. Trebuie doar să întrebi! Pentru clarificări suplimentare nu ezitați să ne contactați.

There is no substitute for hard work. ― Thomas A. Edison

Calificări educaționale oficiale

ILERNA Online este un centru oficial, recunoscut și autorizat de Ministerul Educației din Spania. Toate cursurile de formare ILERNA Online sunt 100% oficiale și sunt valabile pentru îndeplinirea funcțiilor profesionale.

Acum în Italia!

ILERNA Online debutează în sfârșit în Italia, cu sediul la Milano, cu scopul de a oferi cetățenilor italieni o asistență adecvată pentru oferta lor de formare. Atenția acordată studenților va avea loc exclusiv în italiană, precum și materialul didactic, exerciții, examene și lecții prezidențiale vor avea loc în întregime în italiană.

Odată obținut titlul de calificare, celor interesați, ILERNA Online își va oferi asistența în realizarea tuturor practicilor juridice și birocratice privind recunoașterea calificării studiilor străine, pe baza prevederilor Directivei Europene 2005/36 / CE .

Locații

Milano

Address
Viale Sondrio,3
20124 Milano, Lombardia, Italia

Programe

Această școală oferă și: