Trinity College Dublin Online Education

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Prin educație on-line, Colegiul Trinity din Dublin se poate ajunge acum la cei mai buni studenți din întreaga lume, oferă acces și flexibilitate pentru excelență academică, și să promoveze o experiență de student de transformare.

Reputația sa pentru furnizarea de educație de clasă mondială, Trinity College Dublin poate permite acum un număr mai mare de studenți atinge potențialul în domeniul lor preferat.

De peste 400 de ani, angajamentul de a oferi o educație superioară a văzut Trinity College Dublin câștige o reputație bine-meritata ca fiind unul dintre cele mai bune universități din lume, și, ca universitate de top din Irlanda.

În 2014, Colegiul Trinity din primul curs on-line, Diplomă de studii aprofundate în Studii Sociale Aplicate, a fost lansat, iar aceste 37 de studenți au absolvit în toamna anului 2015. Colegiul Trinity, de asemenea, a lansat cu succes primul sau gratuit Massive Deschideți Curs Online (Mooc) acel an, care a amintit Locuieste irlandezi de război și revoluția și a avut peste 12.000 de studenți iau parte. De atunci, peste 46000 de elevi din întreaga lume au făcut parte din educație on-line și postuniversitare gratuit la Trinity College din Dublin.

Studenții online Trinity studiază cursuri care au fost create de către cadre universitare de clasă mondială Trinity și îmbunătățite de către specialiștii de învățare online. Toate imaginile video, prezentări interactive îmbunătățite, și documente sunt accesibile prin intermediul Virtual Learning Environment Trinity College, Blackboard Learn. De-a lungul fiecărui curs online, studenții colaborează între ele și cu mediul academic pentru a crea o comunitate online angajarea și vibrantă a cursanților.

Discuțiile și interacțiunile cu mediul universitar nu sunt limitate la e-mailuri și elevii participă la tutoriale virtuale pe săptămână în cazul în care acestea pot interacționa cu clasa lor în timp real. Folosind un webcam și setul cu cască, fiecare elev se poate vedea, auzi, și vorbesc cu academicieni și alți studenți.

Locații

Dublin

Address
College Green
Dublin 2, Ireland

Dublin, Jud. Dublin, Irlanda