Citește Descrierea Oficială

Cunoașteți experții TEFL

Echipa Premier TEFL se află într-o misiune : să creeze cele mai noi, cele mai unice experiențe de formare a cadrelor didactice pe piața TEFL.

Având 25 de ani de călătorii cu TEFL între noi, cunoaștem insulele și cursurile de predare a limbii engleze în străinătate. Instruim profesorii noștri de limbă engleză pentru a fi încrezători, călătorii cu impact, care sunt gata să exploreze întreaga lume. Cursurile online recunoscute pe plan internațional, pe deplin acreditate, sunt complete, ușor de urmărit și vă oferă informațiile exacte de care aveți nevoie pentru a începe să predați limba engleză ca limbă străină.

Despre cursurile noastre

Gama noastră largă de cursuri on-line acreditate online au fost scrise de profesioniști reali care să respecte standardele internaționale TEFL.

Cursurile Premier TEFL vă oferă cursuri de instruire extinse, educaționale și extrem de antrenante, care vă oferă instruirea de care aveți nevoie pentru a preda cu încredere limba engleză în străinătate. Vă asigurăm că certificarea dvs. pe tot parcursul vieții vă face să vă aflați pe piața globală a locurilor de muncă și vă calificați pentru cele mai pline de locuri de muncă TEFL, pline de recompense și plătite acolo.

Verificare

Star Verified Organization - Acest nivel de verificare este acordat furnizorilor de programe internaționale pentru a arăta adevărata dedicare educației la nivel mondial.

Beneficiile noastre

  • Formare completă acreditată
  • Cursuri recunoscute pe plan internațional
  • Acces flexibil la studii online 24/7
  • Suportul tutorelui personal
  • Expert sfaturi de vânătoare de locuri de muncă

Am avut aventurile noastre - acum e rândul tău.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Premier TEFL

Instruire TEFL online de 120 de ore ... [+]

Instruire TEFL online de 120 de oreACDLCertificat recunoscut pe plan internațional70 de cărți electronice gramaticeCartea de curs TEFL descărcabilăExpert sfaturi de vânătoare de locuri de muncăAflați pe orice dispozitivProgram flexibil de studiuSuportul tutorelui personalTimp de studiu de 3 luni120 ore de instruireDe ce să luați cursul TEFL avansat de 120 de ore?

Majoritatea angajatorilor TEFL, în special cei care oferă salarii didactice atractive, preferă să angajeze profesori cu o durată de cel puțin 120 de ore de școlarizare.

Cursul nostru avansat de 120 de ore TEFL avansat este ideal pentru incepatori TEFL; nu aveți nevoie de experiență anterioară, doar engleza fluentă și o pasiune pentru noi aventuri. Coordonată de profesioniștii profesioniști englezi reali, certificatul recunoscut pe plan internațional vă instruiește în toate abilitățile fundamentale de care aveți nevoie pentru a preda limba engleză ca a doua limbă sau pentru o limbă străină.... [-]

Irlanda Cork
Înscriere Deschisă
Engleză
120 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză

How to choose the right TEFL course

Why teach English in Thailand

Why teach English in Spain

Teach abroad in China around Shanghai

Teach English in Taiwan

Teach English in Vietnam

Getting Hired After TEFL: 5 Things TEFL Taught Me

12 Best Countries to Teach English in 2018