IIBMS Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Programele noastre de învățământ la distanță oferă posibilitatea de a studia un curriculum cuprinzător în afaceri și de a primi o calificare profesională superioară în administrarea afacerilor cu un specialist de specialitate. Toți elevii intră în programul de bază curs de administrare a afacerilor și studii de management. IIBMS evoluează în conformitate cu cerințele industriei pentru profesioniști bine îngrijit.

Cine va beneficia de astfel de cursuri?

Cursurile vor beneficia de profesioniști angajați, oameni de clasă de serviciu ai țării, persoane care desfășoară activități independente, oameni de afaceri și femei, studenți, respectiv. oricine și oricine are o ocupație care implică oameni, implicând o interacțiune a persoanelor cu interese similare sau diferite, cu sau fără vreun scop. Studiul managementului prin însăși natura sa are potențialul de a adăuga ceva semnificativ pentru viețile noastre. Elevii de management au la dispoziție diferite instrumente și tehnici care pot fi utile în toate mediile Concepute și aici ne referim atât la locul de muncă, cât și la condițiile care nu sunt la locul de muncă.

IIBMS oferă cursuri de management care sunt în concordanță cu cerințele profesioniștilor din management din 1999. Organismul consultativ de conducere al IIBMS asigură că acest principiu simplu este urmat în timp ce se menține standardul cursurilor. IIBMS este o instituție certificată ISO 9001: 2008.

Misiune

Recunoașterea nevoii de educație pentru toți. IIBMS - un institut unde se poate învăța flexibil din orice loc de muncă - a fost conceput pentru a îndeplini această cerință. Oferim acces la materialele de studiu și activitățile academice de excelență, iar una dintre caracteristici este aceea că același curs este livrat pe teritoriul de origine. Învățarea la distanță IIBMS a fost pusă la dispoziție pentru toate nivelele de calificare și cunoștințe, indiferent dacă este vorba de formare sau educație. Cursurile sunt probabil cele mai bune pentru abilitățile practice atunci când sunt necesare feedback detaliate privind performanța și îmbunătățirea performanțelor. Oferim noi domenii de studiu noi care vă încurajează să abordați diverse probleme.

Viziune

Implicați-vă educația în management pentru a promova educația universală bazată pe valoare, cu convingerea fermă că urmărirea cunoștințelor este urmărirea celei mai mari valori. Managementul educației trebuie să ofere educație liderilor, creatorilor de avere.

Politica de calitate IIBMS

Noi, cei de la IIBMS, suntem dedicați excelenței în procesul de învățare în management. Ne propunem să desfășurăm cercetări, consultanță și instruire pentru a satisface nevoile și așteptările studenților, părinților, întreprinderilor și societății în general. Ne propunem să facem acest lucru cu un grad ridicat de sensibilitate socială prin inovare.

  • Dezvoltarea talentelor și construirea unui mediu de învățare, pentru a promova creativitatea și conducerea.
  • Îmbunătățirea curriculumului cursului prin cercetarea educațională și dialogul cu întreprinderile de afaceri caracterizate prin semnificație, relevanță, excelență și rigoare.
  • Angajamentul față de dezvoltarea personală și profesională a individului (personal, studenți și facultăți) pe parcursul întregii cariere.
  • Imbibing de tehnologie de ultimă oră și de îmbunătățire a infrastructurii care să conducă la excelență în învățare.
  • Revizuirea proceselor instituționale prin implicarea cadrelor didactice, a studenților și a personalului.
  • Oferind elevului posibilitatea de a discuta și de a înțelege provocările de afaceri și de a le aborda prin intermediul unor informații oferite de o echipă imparțială de experți.
  • Implicarea educației și formării prin utilizarea și difuzarea cunoștințelor prin concentrarea pe aplicarea conceptelor de management într-o manieră diversificată.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Online MBA »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

MBA online

Online 10 - 24 luni July 2019 India Mumbai

Dacă sunteți titularul de locuri de muncă și doriți să continuați cursurile de MBA, atunci nu este nevoie să vă faceți griji. Puteți să vă înscrieți pur și simplu în cursurile Online MBA și puteți începe să învățați abilitățile de management de astăzi. În prezent, aproape fiecare persoană care face un loc de muncă preferă să opteze pentru educația online / la distanță. [+]

Dacă sunteți titularul de locuri de muncă și încă mai doriți să continuați cu educația MBA , atunci nu este nevoie să vă faceți griji. Puteți să vă înscrieți pur și simplu în cursurile Online MBA și puteți începe să învățați abilitățile de management de astăzi. În prezent, aproape fiecare persoană care face un loc de muncă preferă să opteze pentru educația online / la distanță. Din cauza creșterii cererii de educație online, institutele reputate au început de asemenea să ofere cursuri și module online.

În programul Online MBA , puteți gestiona cu ușurință cursul din casa dvs. Nu trebuie să participi la cursurile din colegiu. Datorită dezvoltării tehnologiei Internet, că acum este posibil să se folosească de la distanță de masterat. După ce ați terminat o procedură de admitere online, veți primi un kit la adresa dvs. înregistrată. Kitul conține toate materialele de studiu necesare, de care aveți nevoie pentru misiunile dvs.... [-]


Videoclipuri

Why IIBMS Distance Learning?