ExcelR Raising Excellene

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la ExcelR

La ExcelR Solutions , oferim cele mai bune cursuri de instruire din cadrul Agile, Project Management, IT-Service Management & Quality -Assurance -spaces. Trainerii noștri au lucrat - cu MNC-uri de renume mondial și se angajează să vă sporească nivelul de excelență, accelerând astfel cariera ta!

Oferim cursuri de formare pentru (PMP) ® (PMI-ACP), (CAPM) ®, PMI-RMP®, ITIL®, ITIL®, ITIL Expert, Belt, Microsoft Project, metrici de software, Minitab, Agile, Scrum, CMMI, ISO 9001, ISO 27001, ISO 20000.

Loturi care încep în curând pentru formare virtuală - online și în clasă. Înscrieți-vă , umpleți rapid scaunele. Alegeți cel mai bun mod de formare care se potrivește situației dvs. Nu știți ce să alegeți, aflați ce curs este potrivit pentru dvs. și vă recomandăm formarea online. Avem cei mai buni traineri cu mai mult de 20 de ani de experiență și certificați. Oferi feedback.

Soluțiile de consultanță de care aveți nevoie

Cu sediul central în SUA și prezența în Marea Britanie, Middle East, Australia, Olanda și India, facultatea ExcelR a pregătit mai mult de 20.000 de profesioniști din întreaga lume. ExcelR Solutions a fost fondată pe principiul furnizării unei game largi de opțiuni de formare profesionale profesionale. Ajutăm organizațiile de toate dimensiunile să-și împuternicească angajații prin furnizarea de cursuri bazate pe cunoștințe practice și concepte teoretice.

Soluția noastră "Comoditate și soluție One-Stop" vă asigură că aceștia obțin cele mai bune cunoștințe, de unul dintre cei mai buni profesioniști, în cel mai bun timp și în cel mai bun loc la alegere. Realizăm acest lucru oferind un amalgam de cursuri de instruire pentru cursanți și instructori on-line, învățare electronică, teste de simulare și multe altele. Cunoscând nevoile dvs., vă satisfacem o mare varietate de aspirații prin aceste canale.

Viziunea noastra

Viziunea noastră este să fim considerați la nivel mondial ca o organizație de vârf care lucrează pentru satisfacerea nevoilor educaționale ale profesioniștilor și studenților care lucrează.

Noul standard în programele de formare:
Majoritatea managerilor de nivel mediu și senior aleg ExcelR Solutions peste orice altă firmă de management deoarece soluțiile de training și consultanță de aici sunt garantate că sunt eficiente și de încredere.

Suntem singura firmă de acest gen care lucrează lateral cu clienții noștri la fiecare pas pentru a se asigura că primesc instruirea de care au nevoie pentru ai ajuta să-și dezvolte cariera și să creeze o creștere durabilă în companiile lor. Atunci când afacerea dvs. are nevoie de metode avansate de instruire care au fost testate eficiente în situații reale, permiteți ExcelR Solutions să vă arate ce putem face pentru dvs. astăzi.

Filozofia noastră

Echipa noastră de profesioniști cu experiență se străduiește să ofere un nivel mai ridicat de servicii și sprijin pe care clienții noștri nu pot ajunge în altă parte. Reputația industriei noastre vorbeste de la sine; oferim cea mai bună valoare în serviciile de instruire combinate cu sprijinul minții noastre creative pentru a crea o soluție care să se potrivească nevoilor dvs. și nevoilor afacerii dvs.

ExcelR este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de formare profesională în domeniul certificării în lume. Ne străduim să oferim cele mai bune metode de instruire, predate de profesioniștii din industrie în locații din întreaga lume. Parcurgeți-ne astăzi și vedeți de ce suntem numărul unu pentru profesioniștii din întreaga lume.

Conecteaza-te cu noi

Pentru a afla mai multe despre soluțiile ExcelR și soluțiile noastre de formare și consultanță de nivel mondial, contactați-ne astăzi și lăsați-i pe unul dintre profesioniștii noștri cu experiență să vă asiste în orice fel de întrebări și să vă explicăm despre oricare dintre multitudinea de cursuri pe care le oferim.

Locații

Bengaluru

Address
49, 1st Cross, 27th Main, BTM Layout stage 1, Behind Tata Motors, Jay Bheema Nagar, 1st Stage, BTM Layout, Bengaluru, Karnataka 560068
Bengaluru, Karnataka, India

Programe

Această școală oferă și: