361 Degree Minds

Introducere

Citește Descrierea Oficială

361 Minds Gradul este un proces de învățare și de educație companie de cercetare și tehnologie orientate, Cap cantonate în Chennai, TN - India.

Competența noastră este o înțelegere profundă și profundă a adulților și a principiilor de învățare la distanță. Noi înțelegem ceea ce face ca adulții să învețe, ceea ce le poate face să învețe mai bine. Avem perspective profunde în aspirațiile tinerilor în ecosistemul nostru țintă și folosim demonstrate și testate principii științifice în adulți și de învățare la distanță pentru a le ajuta să învețe mai bine, în scopul de a îndeplini fiecare dintre aceste aspirații disparate.

De asemenea, avem aproape 15 de ani de experiență în lucrul cu organizațiile mari și mici corporative și de afaceri și au construit intervenții științifice pentru a ajuta la forța de muncă a acestora performanțe mai bune și să devină eficace și rezultatul individual orientate.

Întemeietorii 361 Grad Minds- Gopi, Ritu si Ram sunt toti absolventii de BITS- Pilani, unul dintre cei mai buni din India, în jos de educație știință și tehnologie.

Locații