Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Înființată în 2008, Douglas Business School (DBS) face parte din Institutul Douglas al Grupului de Învățământ Superior care oferă programe de învățământ superior de calitate și programe de formare profesională pentru profesioniștii ocupați din Hong Kong. În perioada 2014-18, compania noastră a fost desemnată de către Consiliul de asistență socială din Hong Kong pentru compania de îngrijire și pentru îngrijirea corporației. Douglas Business Services Sdn Bhd este reprezentantul oficial al DBS pentru înscrierea studenților la diplome de licență și masterat în Malaezia. În 2015, a fost înființat un centru pentru a oferi programe de învățământ superior de calitate și programe de formare profesională pentru profesioniștii ocupați din Singapore.

Într-o economie în continuă schimbare, recunoaștem necesitatea ca oamenii să-și îmbunătățească seturile de competențe existente pentru avansarea în carieră într-o manieră flexibilă și în timp util. Indiferent dacă alegeți să studiați un MBA online sau o diplomă de licență on-line, vă oferim platforme tehnologice sofisticate și sprijin de predare de înaltă calitate. Există opțiuni de studiu flexibile și mobile pentru cei care doresc să absolve la viteză.

Oferim o serie de calificări academice online și mixte în domeniul marketingului, afacerilor, finanțelor și managementului resurselor umane.

Noi lucrăm și cu OTHM, EduQual, IBA și Hong Kong Institutul de Administrație Publică, acordarea de organizații din Marea Britanie, pentru a furniza muncă relevante Pathway diplome. Aceste diplome acționează ca cursuri Pathway către diversele programe recunoscute la nivel internațional de licență, Master și MBA care sunt acordate de partenerii noștri bine clasați în străinătate.

Vom continua să oferim programe de învățământ superior de calitate și de formare profesională care sunt orientate spre piață pentru a răspunde nevoilor în schimbare în societate.

Aflați care curs este potrivit pentru dvs. mai jos:

Programe de licență

Institutul de Administrație Publică - Universitatea Națională din Irlanda

  • Licențiat în Studii de Afaceri (Hons) - specializarea Contabilitate
  • Licențiat în Studii de Afaceri (Hons) - specializare în Marketing
  • Licențiat în Studii de Afaceri (Hons) - specializarea Managementul resurselor umane

Programe postuniversitare

Universitatea din Chichester, Regatul Unit

  • MBA - Master of Business Administration

Rezervarea locului

Oferim un serviciu de rezervare pentru organizații comerciale și non-profit pentru a găzdui funcții în clasa noastră de ultimă oră. Cu o suprafață netă de 730 de metri pătrați, sala de clasă poate găzdui aproximativ 30 de persoane. Este echipat cu facilitățile necesare pentru funcțiile corporative și de formare.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Douglas Business School

Programul MBA (top-up) este disponibil pentru acei studenți care au trecut deja OTHM Level 7 Diploma în Management Strategic și Calificare Leadership și au o experiență d ... [+]

Acest grad on-line de MBA poate fi finalizat într-un minim de 12 luni. Acesta este conceput pentru a vă actualiza setul de instrumente de management și pentru a vă oferi o bază mai puternică din care să vă construiți cariera.

Fapte realePremiat de: Universitatea din Chichester, Marea BritanieLivrat de: OTHM QualificationsMod de studiu: online - învățământ la distanțăPathway : 2 etapeDurata: 1 anNr. De module: 9Metoda de evaluare: Toate misiunileLimba: englezăData de începere: pe tot parcursul anuluiPrivire de ansamblu asupra curs

Programul MBA (top-up) este disponibil pentru acei studenți care au trecut deja OTHM Level 7 Diploma în Management Strategic și Calificare Leadership și au o experiență de muncă de cel puțin doi ani de muncă de management. Master of Business Administration (MBA) (top-up) este un program de credit 60 de studii postuniversitare validat de Universitatea din Chichester.... [-]

Hong Kong
Înscriere Deschisă
Engleză
Part time
1 - 12 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză