Institute for International Maritime Studies

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institute for International Maritime Studies este o instituție de cercetare și academică fără scop lucrativ care are o arie de acțiune și activități internaționale. Cercetătorii și membrii facultății au o expertiză globală și o experiență academică și profesională lungă și profundă în domeniile navigației, managementului maritim, afacerilor maritime, economiei maritime, dreptului marin și protecției mediului marin.

Printre alte programe, Institutul oferă, în colaborare cu Universitatea Uninettuno, MBA în Managementul Maritim și Naval, predate în limba engleză în întregime prin învățământul la distanță.

În plus, Institutul, în colaborare cu eminenți oameni de știință naționali și internaționali, competenți în domeniul științei marine și al afacerilor, publică și o publicație științifică, Journal of International Maritime Research.

Mai mult de 2.000 de absolvenți sunt în zilele noastre liderii și profesioniștii de succes ai Industriei Navale, care lucrează la nivel global. Suntem dedicați în crearea profesioniștilor competenți care fac o diferență reală și forma mâine de transport maritim.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Greacă

Vedea MBA »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

MBA în Managementul Maritim și Al Transportului Maritim

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 18 luni Înscriere Deschisă Grecia Athens + 1 mai mult

MBA în Managementul Maritim și Naval a fost proiectat de Universitatea Internațională de Telematică Uninettuno, în colaborare cu Institute for International Maritime Studies pentru a furniza cunoștințele și expertiza necesară managerilor și conducătorilor din sectorul maritim și maritim. [+]

MBA în Managementul Maritim și Naval a fost proiectat de către Universitatea Internațională de Telematică Uninettuno, în colaborare cu Institute for International Maritime Studies pentru a furniza cunoștințele și expertiza necesară managerilor și conducătorilor din sectorul maritim și maritim.

Programul se concentrează în primul rând pe educația în domeniul transportului maritim, al afacerilor, al managementului și al științei și tehnologiei maritime, pentru a construi expertiza industriei maritime, a cercetării și a dezvoltării.

Programul este realizat 100% prin învățământ la distanță și oferit în limba engleză . Predarea este oferită prin intermediul internetului, în secțiunea "Master" a portalului www.uninettunouniversity.net. MBA are o durată de 18 luni și este împărțită în cursuri video, seminarii, tutoriale, forumuri de discuții, săli de clasă virtuale, laboratoare, înregistrări video, tutoriale etc.... [-]