E-Learning University of Athens

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Națională și Kapodistriană din Atena (NKUA) este parte integrantă a tradiției intelectuale, a vieții și a prezenței internaționale. Combină cu succes un nume și autoritate vechi, cu o dezvoltare dinamică și o participare creativă în scrisori și științe moderne.

Centrul de e-learning al Universității Naționale Kapodistrie din Atena

Programul de învățământ la distanță suplimentar al Centrului de Educație Continuă și Învățare pe Tot Parcursul Vieții al Universității Naționale și Kapodistrene din Atena, care funcționează din 2001, oferă programe de învățământ la distanță care leagă cunoștințele teoretice și academice de competențele practice și cele aplicate în domeniile lor profesionale respective.

În ultimii 16 ani, Programul E-Learning a pregătit mai mult de 45.000 de persoane, în peste 250 de programe diferite care acoperă o gamă largă de direcții educaționale de la arheologie și filosofie la economie. Toate programele noi sunt concepute ținând cont de cunoștințele și aptitudinile necesare pe piața muncii la nivel național și internațional pentru a crea un profil profesional dinamic și competitiv.

Programele sunt realizate exclusiv prin Internet și sunt adresate tuturor grupurilor de vârstă. De la persoanele care își încep cariera profesională până la cei care lucrează deja ca manageri de afaceri sau la cei care au un interes puternic în oricare dintre domeniile oferite.

Senior academicieni și experți ai Universității Naționale și Capodistrene din Atena participă ca supervizori ai programelor.

Supervizorul științific al programului de învățare electronică al Centrului de Educație Continuă și Învățare pe Tot Parcursul Vieții al Universității Naționale și Kapodistrene din Atena este profesorul de economie la Universitatea Națională și Kapodistrie din Atena, Panagiotis E. Petrakis.

Scopurile e-learning-ului

Scopul final al programelor noastre este de a satisface nevoile educaționale detectate și de a oferi calificările complementare necesare persoanelor care doresc să își amplifice cunoștințele și să dobândească noi competențe.

Punctele de credit pentru educația și formarea profesională (ECVET) sunt acordate în majoritatea programelor, în timp ce absolvenții, pe lângă certificat, primesc și suplimentul de diplomă Europass. Utilizarea ECVET permite recunoașterea, transferul și acumularea de puncte de credit între programele diferitelor Centre Educaționale.

De ce e-învățarea este o alegere bună pentru un stagiar

  • Acces sporit și flexibilitate
  • Abilitatea de a combina munca și educația
  • Reducerea timpului de călătorie și a costurilor
  • Mai multă abordare centrat pe cursanți
  • Achiziționarea competențelor secolului 21 necesare pentru locul de muncă

Locații

Atena

Address
E learning University of Athens Stadiou 5,
10562 Atena, Atena centrală, Grecia

Programe

Certificat