Citește Descrierea Oficială

profesioniști cu experiență pentru succesul dumneavoastră

„Distanța și Centrul Independent de Studii“ (DISC) de la Universitatea Tehnică din Kaiserslautern este un important furnizor de învățare la distanță postuniversitare în Germania. Înființarea are mai mult de 20 de ani de experiență în dezvoltarea și proiectarea ofertelor academice unui studiu privat ghidate. Acesta a evoluat de la „Centrul pentru Învățământ la Distanță și Educație Continuă“ (ZFUW), care a fost fondată în 1992 de la Universitatea Kaiserslautern.

  • Noi oferim diplome de master acreditate în subiecte atractive și
    acompania studiile prin consultarea, service si suport.

Independent de studiu

Pentru DISC ideea de „învățare independente“ este fundamentală.

  • Noi consolida abilitățile de auto-învățare ale elevilor noștri și să sprijine Universitatea din Kaiserslautern prin dezvoltarea de module de auto-învățare pe drumul spre o universitate pentru învățarea pe tot parcursul vieții.
  • Astfel, contribuim ca elevii să dezvolte la Universitatea din Kaiserslautern nu numai expertiza lor, dar, de asemenea, să devină experți în propria lor de învățare.

Studiu de oriunde în lume

În prezent, aproximativ 4.000 de cadre universitare folosesc ghidul de studiu al DISC pentru cariera lor profesională - mai mult decât în ​​orice alt institut de învățământ la distanță comparabilă în Germania. Elevii provin din toată Germania, vorbitoare de limbă germană țările vecine, dar și din străinătate, de exemplu, pe parcursul șederii în străinătate, în China, India sau SUA.

Continuând cu o rată mare de succes

Peste 80% dintre participanții la un proces de învățare la distanță DISC-această completă cu succes. Bazat pe rata mare de succes este combinația conductorilor de studiu profesional de renume în ceea ce privește practica, materiale de studiu excelente complementării didactice pregătite, seminarii on-line și de studiu de sprijin de încredere din partea personalului a discului.

Scurt profil TU Kaiserslautern

cursuri orientate spre viitor, de instruire practică și de o infrastructură modernă, acestea sunt condițiile care apar pentru studenții de la Universitatea din Kaiserslautern. Singura universitate orientată spre tehnico-inginerie în Renania-Palatinat a câștigat o reputație considerabilă, deoarece a fost fondată în 1970 și compară favorabil cu colegii tehnice stabilite nu vă fie teamă.

Premiul de la Universitatea din Kaiserslautern, care a apărut în octombrie 2009, în competiția la nivel național „excelență în predare“, ca unul dintre cele șase universități câștigători, este o dovadă a importanței predării la universitate vie.

Ca o universitate campus cu aproximativ 12.500 de studenți (dintre care aproximativ 4.000 de studenți de învățământ la distanță) pe care le oferă în douăsprezece departamente, la peste 100 și cursuri și viitor-garantate de mărimea sa de gestionat contact strâns cu profesori și situații de îngrijire excelente orientată spre practică. În plus, studenții beneficiază de facilitățile de cercetare de renume, inclusiv două institute Fraunhofer, un Institut Max Planck, Centrul German de Cercetare pentru Inteligenta Artificiala și Institutul pentru materiale compozite, în mod direct în campus sau sunt situate în apropiere și să coopereze în domeniul cercetării aplicate strâns cu TU.

În ianuarie 2010, Universitatea din Kaiserslautern, iar instituțiile IESE, ITWM, DFKI și ITA câștigătorul de două ori de cinci câștigători ai concursului de cluster superior al Ministerului Federal al Educației și Cercetării (BMBF) au fost.

Două centre de cercetare au fost stabilite la mijlocul anului 2008 la Universitatea din Kaiserslautern, obiectivul mare, proiecte de cercetare coordonate astfel. instituit ca zone speciale de cercetare și de succes ridica proiecte în cadrul măsurilor naționale și internaționale de sprijin de excelență.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Germană

Această școală oferă și:

Certificat

University of Kaiserslautern

Nanobiotehnologia este un domeniu foarte tânăr și intrigant de cercetare și de muncă cunoscut sub numele de tehnologie de bază a secolului 21. Pot fi deja identificate di ... [+]

Nanobiotehnologia este un domeniu foarte tânăr și intrigant de cercetare și de muncă cunoscut sub numele de tehnologie de bază a secolului 21. Pot fi deja identificate diverse posibilități de aplicare, de exemplu în diagnosticarea și terapeutica medicală, precum și dezvoltarea de noi materiale. Natura interdisciplinară înaltă a nanobiotehnologiei este luată în considerare de cursul de învățământ la distanță, unic în Germania și oferit de DISC încă din 2004.

grup țintă

Programul de certificate de 12 luni este destinat absolvenților care au deja o diplomă universitară sau colegiu într-un program de inginerie, științe naturale sau medicale.

Pentru cursul de învățământ la distanță "Nanobiotechnology", certificatul de limba engleză trebuie să fie dovedit suficient pentru înscrierea în limba engleză. Acestea pot fi ocupate de:... [-]

Germania Kaiserslautern
Octombrie 2019
Engleză
La zi
12 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
University of Kaiserslautern

Având în vedere dezvoltarea rapidă a lumii tehnice și digitalizarea progresivă, nici o zonă a vieții umane fără tehnologie nu este posibilă astăzi. Cu atât mai important ... [+]

rezumat

Având în vedere dezvoltarea rapidă a lumii tehnice și digitalizarea progresivă, nici o zonă a vieții umane fără tehnologie nu este posibilă astăzi. Cu atât mai important este conștientizarea etică. Prin punerea la îndoială critică a tehnologiei și tehnologiei la nivel de bază și aplicație, cu ajutorul unei tehnici etice, trebuie obținute noi impulsuri pentru o gestionare responsabilă a inovațiilor tehnice.

Programul de certificare în limba germană se adresează, printre altele, persoanelor din domeniile științelor naturii și ingineriei, managementului sănătății, informaticii medicale, consultanței IT și managementului sistemelor medicale, precum și medicilor, profesioniștilor din domeniul sănătății și asistenților medicali.... [-]

Germania Kaiserslautern
Octombrie 2019
Germană
Part time
2 semestre
Online
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

University of Kaiserslautern

Nanotehnologia este o știință extrem de interdisciplinară. Pe scara nanometrica, aceasta combina legile fizice, procesele chimice si principiile biologice. Gradul ridicat ... [+]

Nanotehnologia este o știință extrem de interdisciplinară. Pe scara nanometrica, aceasta combina legile fizice, procesele chimice si principiile biologice. Gradul ridicat de interdisciplinaritate face indispensabil ca omul de știință să dobândească cunoștințe suplimentare, de exemplu în metodele de caracterizare, nanoparticule, nanoelectronică, nanomateriale și biotehnologie.

Informații suplimentare pot fi găsite la www.zfuw.uni-kl.de/fernstudiengaenge/science-engineering/nanotechnology/

grup țintă

Grupul țintă este format în principal din persoane care lucrează deja în industrie, institute de cercetare, colegii și clinici din Germania și din străinătate. Condiția necesară admiterii la acest program de masterat de trei ani este o diplomă completă, de licență la o universitate sau colegiu de științe aplicate sau științe naturale, precum și în medicină sau farmacie. Experiența profesională relevantă de cel puțin un an trebuie dovedită atunci când se depune cererea de înscriere. Cu cererea de acces la cursul de învățământ la distanță "Nanotehnologie", solicitantul trebuie să declare în scris că o instituție adecvată este gata să-i permită să realizeze teza de masterat. Un certificat corespunzător din partea instituției de primire trebuie să fie transmis Departamentului Afaceri Studențești până la sfârșitul celui de-al patrulea semestru.... [-]

Germania Kaiserslautern
Octombrie 2019
Engleză
Part time
3 ani
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

Masterat

University of Kaiserslautern

... [+]

Durata standard a cursului pentru studiile profesionale cu fracțiune de normă, inclusiv examenele, este de patru semestre. De asemenea, este posibil să faceți o pauză în timpul cursului și apoi să vă întoarceți să o finalizați.

Două săptămâni de seminar în clasă, una la început și una după al doilea semestru, ajută la transferul cunoștințelor într-un mod mai interactiv și mai personal. În timpul fazei on-line, este necesar un angajament săptămânal de aproximativ 15 ore pentru a procesa materialul.

Campaniile obligatorii pe campus au loc la începutul primului și la sfârșitul celui de-al doilea semestru pentru toți participanții care lucrează la diploma de masterat MABLE. ... [-]

Germania Kaiserslautern
Octombrie 2019
Engleză
Part time
2 ani
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
University of Kaiserslautern

În mod tradițional, domeniile de produse dominate de hardware se transformă din ce în ce mai mult în domenii dominate de software. Multe companii și organizații care oper ... [+]

În mod tradițional, domeniile de produse dominate de hardware se transformă din ce în ce mai mult în domenii dominate de software. Multe companii și organizații care operează în aceste industrii afectate încă mai folosesc ingineri fără instruire aprofundată în ingineria software. În acest context, reprezentanții industriei au o nevoie puternică pentru un program de studii cu frecvență parțială pentru instruirea inginerilor de inginerie software. DISC a dezvoltat apoi acest curs de învățământ la distanță, de înaltă calitate, în regim part-time. Cursul de învățământ la distanță oferit de DISC din 2008 oferă inginerilor cu pregătire teoretică solidă în acest domeniu, precum și metode practice, tehnologii și instrumente legate de ingineria software pentru sistemele încorporate.... [-]

Germania Kaiserslautern
Octombrie 2019
Engleză
Part time
4 semestre
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
University of Kaiserslautern

Cunoștințele avansate ale teoriei fundamentale, abilitățile de matematică financiară în timp continuu și capacitatea de a pune această experiență în practică, împreună cu ... [+]

Calificare

Cunoștințele avansate ale teoriei fundamentale, abilitățile de matematică financiară în timp continuu și capacitatea de a pune această experiență în practică, împreună cu o înțelegere a conceptelor cheie din matematică actuarială și financiară, este mai importantă decât oricând pentru înțelegerea pieței financiare din ce în ce mai complexe. Concurența pentru cele mai bune locuri de muncă din sectorul financiar și de asigurări va fi, de asemenea, intensificată, iar dobândirea acestei expertize vă va îmbunătăți semnificativ șansele de a vă deplasa în acest domeniu sau de a vă continua cariera în domeniul finanțelor sau al asigurărilor. Puteți dezvolta abilitățile de care aveți nevoie cu privire la programul de învățământ la distanță pentru Inginerie Financiară la TU Kaiserslautern .... [-]

Germania Kaiserslautern
Octombrie 2019
Engleză
Part time
6 semestre
Online
Citiți mai multe în limba engleză