IUBH University of Applied Sciences – Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Studiu la IUBH

Vrei să începi o carieră internațională în Europa și să cauți o cale flexibilă și accesibilă pentru a atinge acest obiectiv? Programele noastre Masterat și MBA on-line vă oferă o orientare internațională cu accent pe competențele de afaceri și de management general.

În același timp, folosesc un mod inovator pentru a vă permite să studiați în ritmul propriu, locul și timpul dvs. Cu modelul nostru de studiu, punem mare accent pe flexibilitatea maximă și ne adaptăm perfect la viața și nevoile tale.

Studiu online IUBH - cea mai flexibilă rută către succes

Cu cursurile noastre Master și MBA on-line, vă oferim cel mai inovativ și modern program de studiu on-line la nivel mondial.

Programele noastre sunt extrem de flexibile și de înaltă calitate, cu un accent puternic pe partea practică și numeroase servicii și inovații care vă ajută să faceți studiile mai ușoare. Absolvenții noștri afișează abilități interculturale, o bună cunoaștere a limbii engleze și o vastă cunoaștere a managementului general, deschizând ușile pentru locuri de muncă internaționale atractive și un start pentru carierele lor în management în toate industriile.

Cariera ta este motivația noastră

Învățământul la distanță la IUBH oferă studenților noștri oportunitatea de a se dezvolta la nivel personal și profesional și de a-și dezvolta cariera prin studii flexibile, orientate spre practică. Căutăm în mod special profesioniști și indivizi care ar dori să se dezvolte la nivel personal și profesional, în timp ce își continuă în continuare sarcinile de bază.

De aceea proiectăm programele și cursurile noastre pentru a fi cât mai flexibile și mai inovatoare, dar fără a sacrifica calitatea obișnuită a IUBH.

De asemenea, considerăm că este important să combinăm expertiza specialiștilor noștri și să ne concentrăm pe servicii sub forma serviciilor excelente și a consilierii elevilor, precum și a materialelor de învățare profesionale și inovatoare.

Ce ne distinge:

  • Promovăm dezvoltarea profesională și personală, adaptată nevoilor individuale ale fiecărui student.
  • Ne pregătim studenții cât mai bine cu putință pentru o carieră de succes - fie în țara lor de origine, fie în altă țară.
  • Programul nostru de învățământ la distanță este cât mai flexibil posibil - puteți studia oricând, oriunde.
  • Studenții noștri profită de materiale de învățare multimedia de înaltă calitate.
  • Curricula noastră este foarte orientată spre practică.
  • Integrăm numeroși experți din industrie în programele noastre.
  • Studenții, lectorii și partenerii noștri pot participa activ la elaborarea curriculumului, a materialelor didactice și a serviciilor.
  • Astfel putem garanta calitatea constantă a tuturor cursurilor, materialelor didactice și serviciilor noastre.

Acreditare și clasament

IUBH are un număr de acreditări și sigilii care marchează calitatea și excelența. Am realizat acest lucru prin creșterea continuă a calității programelor noastre și a predării.

Inițiativa burselor

IUBH Online vă oferă șansa de a economisi costurile studiului începând cu 66%. Veți obține o diplomă germană complet acreditată. Gradul online nu diferă de gradul IUBH On-Campus. Aveți chiar șansa de a face ultimul semestru în campusul din Germania cu opțiunea SMART-Entry. Tot ce trebuie să faceți este să folosiți Calculatorul de burse de pe site-ul școlii și să așteptați ca echipa de recrutare a studenților să vă revină cu rezultatul final.

(Rețineți că bursele noastre nu sunt disponibile studenților din Germania, Austria și Elveția)

Locații

Bad Honnef

Address
53604 Bad Honnef, Renania de Nord-Westfalia, Germania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră